Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Οι αποφάσεις που παίρνεις απαιτούν νέα λαϊκή εντολή…

Είναι η πικρή αλήθεια Κε Παπανδρέου, εσείς μας λέτε ότι ο Ελληνικός λαός σας έδωσε νωπή εντολή να κάνετε κυβέρνηση και να οδηγήσετε την χώρα έξω από την κρίση με τις εκλογές του Οκτωβρίου.
 

Με αυτήν την εντολή και πίσω από το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα όπως και αν προήλθε, αρχίσατε να κάνετε καταστροφικά σενάρια για την χώρα, να μαγειρεύετε τα στοιχεία, τον δανεισμό και το έλλειμμα.
Με αυτό το πρόσχημα επιβάλατε νέους φόρους και αυξήσατε του παλαιούς, περικόψατε μισθούς, επιδόματα και συντάξεις, φορολογήσατε και την πρώτη κατοικία και δεν πήρατε ούτε ένα αναπτυξιακό μέτρο.
Με αυτό το πρόσχημα στραφήκατε κατά της φοροδιαφυγής αγγίζοντας μόνο τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα και όχι όσους ......πραγματικά φοροδιαφεύγουν, όπως με το νέο νομοσχέδιο δεν αγγίζετε καν τους έχοντες.
Με την εντολή του Ελληνικού λαού όπως λέτε περάσατε νομοσχέδια για το μεταναστευτικό και τώρα ετοιμάζεστε να ανοίξετε και τα σύνορα με την Αλβανία για όλους τους Αλβανούς πολίτες όταν στην γείτονα χώρα Έλληνες στερούνται των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.
Με αυτό το πρόσχημα δεν κάνατε καμία περικοπή στο δημόσιο και στους υπεράριθμους σπάταλους υπαλλήλους του, αλλά βγαίνετε να πάρετε δάνεια τα οποία με βάση τον σχεδιασμό σας σε ένα χρόνο θα έχουν φτάσει το ίδιο ποσό δανείων που πήρε η προηγούμενη κυβέρνηση σε 5 χρόνια.
Τώρα με το εκλογικό αποτέλεσμα που πήρατε κάνατε συγκυβέρνηση με το ΛΑ.Ο.Σ και οδηγείτε την χώρα σε άσχημα μονοπάτια και τους δύσκολους δρόμους του ΔΝΤ η σε άλλες μορφές που θα είναι πολύ αιματηρές για τον λαό.
Αυτήν όμως την εντολή που πήρατε την πήρατε από τον Ελληνικό λαό με βάση το σύνθημα σας λεφτά υπάρχουν αρκεί να τα διαχειριστούμε σωστά.
Την πήρατε για να πατάξετε την φοροδιαφυγή και να πληρώσουν αυτοί που έχουν και όχι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.
Την πήρατε με το σύνθημα όλα στο φώς και όσοι έβλαψαν τον τόπο να πληρώσουν, και φυσικά όχι να μείνουν απ΄εξω οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. 
Μιλούσατε για όλους και για όλα.
Την πήρατε με σημαία σας ότι θα δοθούν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόσασταν το σχέδιο της ΝΔ που μιλούσε για πάγωμα.
Την πήρατε για να υλοποιήσετε ένα αναπτυξιακό σχέδιο που θα αναθέρμανε την αγορά και θα κινούσε πάλι την μηχανή ώστε να αρχίσει να λειτουργεί πάλι το εμπόριο.
Την πήρατε με την δέσμευση σαν να μην επιβληθούν νέοι φόροι και να μην αυξηθούν οι παλαιοί και σε καμία περίπτωση ο ΦΠΑ.
Τέλος την πήρατε δεχόμενος τις κόκκινες γραμμές που είχε θέσει η χώρα στα εθνικά ζητήματα και με δέσμευση σας να τις υπερασπίσετε άσχετα με το αν εμείς λέγαμε ότι οι βλέψεις σας και οι θέσεις ήταν άλλες.
Έτσι κερδίσατε τις εκλογές, σήμερα μην έχοντας κάνει ούτε ένα πράγμα από το πρόγραμμα σας. Κάνοντας μάλιστα τα ακριβός αντίθετα από αυτά που υποσχεθήκατε πιστεύουμε ότι αυτή η λαϊκή εντολή δεν είναι πραγματική και δεν ισχύει.
Πολύ περισσότερο όταν μιλάτε για σενάρια περί πτώχευσης της χώρας και για ενδεχόμενο προσφυγής μας στο ΔΝΤ.
Ο λαός δεν σας έδωσε καμία εντολή για αυτό το πρόγραμμα και δεν του αναφέρατε και ποτέ αυτό το πρόγραμμα.
Έτσι πιστεύουμε ότι αν θέλετε να είστε έντιμος πολιτικός όπως μας λέτε Κε Παπανδρέου. Και αν θέλετε οι πολίτες να αρχίσουν να δείχνουν εμπιστοσύνη στους πολιτικούς μας που τους θεωρούν όλους ψεύτες και κλέφτες θα πρέπει να φερθείτε ανάλογα και αντρίκια.
Θα πρέπει να ζητήσετε νέα εντολή από τον Ελληνικό λαό για αυτό το σχέδιο και το πρόγραμμα όπως έχει διαμορφωθεί για να είστε ένας έντιμος πολιτικός. αν είστε. Εμείς αμφιβάλουμε.
Η λύση είναι μία, κάλπες με πρόσχημα την οικονομία και τα εθνικά θέματα και ο λαός να αποφασίσει αν θέλει το ανθελληνικό σας σχέδιο στα εθνικά και τους καταστροφικούς χειρισμούς σας στην οικονομία.
Κανείς Έλληνας δεν σας έχει δώσει εντολή να κάνετε όλα αυτά που κάνετε σήμερα, ούτε εντολή για αυτό το πρόγραμμα……
Τώρα ήρθε η ώρα να δείξετε το νέο ΠΑΣΟΚ όπως λέτε γιατί μέχρι στιγμής βλέπουμε το ίδιο και χειρότερο που ξέραμε…
… 
http://skeptomenos-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: