Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Η εφιαλτική νύχτα για ένα τουρκικό υποβρύχιο… καταδίωξη από ΑΒ-212ASW και S-70B AegeanHawk του Ναυτικού

Ολονύχτια καταδίωξη θρίλερ τουρκικού υποβρυχίου σημειώθηκε την Τετάρτη στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ του ακρωτηρίου Καφηρεα και των νήσων Καλόγεροι.
Πιο αναλυτικά την Τετάρτη το απόγευμα ζεύγος ελικοπτέρων τύπου ΑΒ-212ASW και S-70B Aegean Hawk εντόπισαν τουρκικό υποβρύχιο στην περιοχή μεταξύ του ακρωτηρίου Καφηρέα και των νήσων Καλόγεροι στο κεντρικό Αιγαίο.
Το τουρκικό υποβρύχιο του οποίου ο...

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Κοροναϊός : Κρίσιμες οι επόμενες μέρες – Συναγερμός για τη διασπορά του ιού σε 32 περιφέρειες

Η αγωνία των ειδικών όλο και αυξάνεται για την πορεία του «αόρατου εχθρού» ενώ σήμερα, μέσα σε μόλις λίγες ώρες, καταγράφτηκαν πέντε θάνατοι, εκ των οποίων οι δύο ήταν κρούσματα κοροναϊού που είχαν καταγραφεί στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, Θεσσαλονίκης, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 221.
Κρίσιμες για την πορεία εξάπλωσης του κοροναϊού, χαρακτηρίζονται οι επόμενες, καθώς η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων, η διασπορά του σε 32 περιφέρειες της χώρας και σε δομές όπως οι οίκοι ευγηρίας, και η μετακύλισή του σε νεότερες...

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Μέρκελ με «φόντο» τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Καγκελάριο ηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως ανακοινωθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε την κ. Merkel για την τουρκική προκλητικότητα ενόψει της αυριανής έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Βιβλική καταστροφή στην Εύβοια: Αναζήτηση ευθυνών και πολιτική κόντρα μετά τους επτά νεκρούς - Βίντεο

Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η ανείπωτη τραγωδία λόγω των πλημμυρών που έπνιξαν την Εύβοια

Επτά νεκροί, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος οκτώ μηνών, ένας αγνοούμενος και μια ολόκληρη περιοχή βυθισμένη στη λάσπη και αντιμέτωπη με την επόμενη δύσκολη ημέρα είναι ο τραγικός απολογισμός των έντονων καιρικών φαινομένων που «χτύπησαν» την περιοχή.
Η χθεσινή νύχτα όπως αναμενόταν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τους κατοίκους της Εύβοιας, καθώς...

Στην Εύβοια σήμερα Δευτέρα ο Μητσοτάκης - Το συλλυπητήριο μήνυμα του

Στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας θα μεταβεί την Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Εν τω μεταξύ, τα βαθιά του συλλυπητήρια εξέφρασε, σε ανάρτηση στο Twitter, για τα θύματα της φονικής καταιγίδας στην Εύβοια που στοίχισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος 8 μηνών.
«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια και τα θερμά μου συλλυπητήρια...

Εύβοια: Επτά τα θύματα - Εντοπίστηκαν δύο νεκροί στην Αμφιθέα

Στους επτά ανέρχονται οι νεκροί από την θεομηνία στην Εύβοια, μετά την ανεύρεση μιας 38χρονης γυναίκας και ενός άνδρα στην Αμφιθέα.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες έξω από το σπίτι της, ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και ένας άντρας ο οποίος πιθανότατα είναι ο σύζυγος της, 42 ετών, με τον οποίο παραθέριζαν στην περιοχή.
Μετά και από αυτήν την εξέλιξη, οι έρευνες από τα σωστικά συνεργεία επικεντρώνονται...