Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Νέες δημοσκοπήσεις: Απόλυτη κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική, σε ποιο τομέα η μεγαλύτερη πτώση (κάρτα)

Όλα τα χαρακτηριστικά συνολικής κατάρρευσης, έναν μήνα πριν από την κρίσιμη πολλαπλή αναμέτρηση στις κάλπες, παρουσιάζει η δημοσκοπική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει σαφές με κάθε τρόπο (διά ζώσης αλλα και μέσω των μετρήσεων) ότι από την κεντρική Ελλάδα και πάνω ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει αντιμέτωπος με πανωλεθρία κυρίως εξαιτίας της λανθασμένης πολιτικής στο...

Προφητείες


Σχετική εικόνα

Αρχίζει πλέον και γίνεται καταφανέστατο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπαίει...

Όχι μόνο σημειολογικά αλλά εντελώς πραγματικά, εντελώς απροσχημάτιστα, εντελώς καθημερινά... Είναι κάτι που δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο πολιτικής ανάλυσης... Το βλέπει κανείς στις δημόσιες συμπεριφορές των στελεχών της κυβέρνησης είτε βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, είτε των όψιμων φερέφωνων του κυβερνητικού κόμματος που «δημοσιογραφικά» από την ανυπαρξία του 3% έχουν πλημμυρίσει τα μέσα ενημέρωσης... Εκνευρισμός, επιθετικότητα... Άθλιος και ανόητος πολιτικός λόγος και επιχειρηματολογία... Κόλαση ένδειας λόγου, προφανές άγχος της επικείμενης πτώσης των κεκτημένων της εξουσίας...

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν εκτάκτως σήμερα Σάββατο

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν εκτάκτως σήμερα, Σάββατο...

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Μια fake συνέντευξη με τον Αλέξη στα… ελληνικά του Τσίπρα

tsipras_arΑπό τη «στροφή των 360 μοιρών», 
 τον διαχωρισμό ανάμεσα στα... νησιά Λέσβο και Μυτιλήνη, έως την «τυμβοθηρία» και την προεδρική «κατολίσθηση», 
τα πιο λαμπερά από τα γλωσσικά μαργαριτάρια του πρωθυπουργού παρουσιάζονται όλα μαζί συγκεντρωμένα για πρώτη φορά σαν συλλογή best of με τη μορφή μιας κατά φαντασίαν συνέντευξης
Αναζητώντας έγκυρες και άμεσες απαντήσεις στην πάνδημη απορία για το τι τρέχει με τα ελληνικά του πρωθυπουργού, αποταθήκαμε απευθείας στο Μέγαρο Μαξίμου...

Ξαδέλφη, τελείωσέ τους!


Αποτέλεσμα εικόνας για Ξαδέλφη, τελείωσέ τους!

«Ξάδελφε, εμείς είμαστε από την άλλη πλευρά».

Ήταν ένα σοκαριστικό γεγονός, αλλά το 2015 όλοι χάσαμε φίλους, ξεχάσαμε συγγενείς. Γιατί άραγε; 
Για να μας λέει σήμερα ο ξεδιάντροπος Τσίπρας ότι το 2015 η Ελλάδα έμαθε ότι «ήταν προς το εθνικό συμφέρον της να παραμείνει στην Ευρωζώνη και στην ΕΕ».
Ξαδέλφη, οφείλεις μία συγνώμη, «Τελειώνοντάς» τους στις εκλογές! 
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από το μίσος με το οποίο πότισαν την ελληνική κοινωνία...

Τελειωτικό «χτύπημα» Μητσοτάκη στον πανικόβλητο Τσίπρα

Είναι ξεκάθαρο πλέον, 30 ημέρες πριν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση, πως ο κατήφορος που έχει ξεκινήσει για το κυβερνών κόμμα είναι απίθανο να ανακοπεί.

Σε καθημερινή βάση πλέον, γινόμαστε όλοι θεατές πράξεων, δηλώσεων και απεγνωσμένων κινήσεων ενός κόμματος που βρίσκεται λίγο πριν την αποδρομή και που επενδύει στην πόλωση και τον διχασμό προσπαθώντας να ανατρέψει το κλίμα...

Κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ: Μέχρι και ο Economist «βλέπει» διψήφια διαφορά στις Ευρωεκλογές

«Βαριά» ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές και τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου προβλέπει ο Economist Intelligence Unit(ΕΙU), καθώς και απώλεια της εξουσίας στις επόμενες Εθνικές Εκλογές.

«Αναμέναμε ότι η Kυβέρνηση θα συνδύαζε τις πρόωρες εκλογές με τις Eυρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές. Παρ’όλα αυτά, η δημοτικότητα και αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον τόσο χαμηλή, που αναμένουμε ότι...

Ολομέτωπη επίθεση Τσακαλώτου κατά Πολάκη: «Ξεπέρασες τις κόκκινες γραμμές» (εικόνα)

Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις από υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την αήθη επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας σημειώνοντας ότι ο δημόσιος λόγος του δεν έχει... "κόκκινες" γραμμές και ότι στον δημόσιο λόγο πρέπει να υπάρχουν και όρια.
Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω την κριτική του σημειώνοντας ουσιαστικά ότι...

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Ένας γιατρός γράφει για τον Κυμπουρόπουλο και τη φωτιά στο Μάτι

kimpouropoulos

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος πρόσφερε τη βοήθεια του σε όσους τον χρειάστηκαν μετά τη φονική πυρκαγιά.

Μία συγκινητική ανάρτηση για το πώς αντέδρασε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος όταν χρειάστηκε να υποστηρίξει ψυχολογικά ανθρώπους λίγες μέρες μετά τη φωτιά στο Μάτι έκανε ο γιατρός στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού, Γιώργος Βήχας.
Η ανάρτηση του κ. Βήχου έρχεται μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του...

Το μουστάκι του

Έχω συναναστραφεί στην Κρήτη πολλούς άξιους ανθρώπους. 
Ευθυτενείς, λιγόλογους, περήφανους και ντόμπρους. 
Είχα και έχω μπαρμπάδες, ξαδέρφους, συμμαθητές, γείτονες, συγχωριανούς, που μπορεί να έχουν όλα τα ελαττώματα του κόσμου, αλλά ένα πράγμα έχουνε διδαχτεί από τα χούγια του τόπου που αξιώθηκαν να γεννηθούν: 

Έχουν σέβας.

Έχει στο νησί μου πολύ κόσμο που μπορεί να είναι θεόρατος στο μπόι, αλλά η καρδιά του μοιάζει με...

«Game over» για κυβέρνηση Τσίπρα ελέω Πολάκη

Δυστυχώς για τον ίδιο και στην περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα επιβεβαιώνεται ο άγραφος νόμος της πολιτικής που λέει πως «όταν για κάθε κυβέρνηση αρχίζει η κατηφόρα, τότε δύσκολα μπορεί να μπει φρένο στην ξέφρενη πορεία προς την πτώση»
Το περιστατικό με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο δεν αποκλείεται να αποδειχτεί καθοριστικό για την πορεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, από την στιγμή μάλιστα που αυτό συνέβη εν μέσω προεκλογικής περιόδου. 
Με άλλα λόγια «ενός κακού μύρια έπονται» και μάλιστα σε... προεκλογικό χρόνο για τον κ.Τσίπρα...

Θύελλα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τον «δολιοφθορέα» Πολάκη

Θύελλα αντιδράσεων υψώθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ στο μέγαρο Μαξίμου και την Κ.Ο. του κόμματος κατά του Παύλου Πολάκη.
Στην πλέον δύσκολη θέση βρέθηκε ο Πρωθυπουργός, που ξαφνιάστηκε από τις δηλώσεις και τον θόρυβο που ξεσηκώθηκε, την ώρα που έτριβε τα χέρια του για το δώρο Χριστουγέννων που υποτίθεται θα καταργούσε ο Μητσοτάκης.
Με μια ευλύγιστη μεν, ανορθόδοξη δε, κίνηση...

Οργή στο twitter για Πολάκη και Τσίπρα (εικόνες)

Την οργή των χρηστών του twitter 

προκάλεσε η αήθης επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο αλλά και η κάλυψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Αρκετά είναι τα αιχμηρά αλλά και τα χιουμοριστικά σχόλια των χρηστών του twitter.
Δείτε μερικά tweets:

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Κόλαφος για τον ΣΥΡΙΖΑ οι δημοσκοπήσεις, αναζητά σωσίβιο στα fake news

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε σε όσους γνωρίζουν το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, η έκρηξη fake news από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου με στόχο την ΝΔ. 
Η κακή δημοσκοπική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει εδώ και αρκετές εβδομάδες το κυβερνών κόμμα δείχνει να σπρώχνει την κυβέρνηση στο να ποντάρει στην όξυνση και την πόλωση, στοιχεία που με την σειρά τους οδηγούν...

Προσοχή. Κυκλοφορούν Συριζαίοι


Αποτέλεσμα εικόνας για Προσοχή. Κυκλοφορούν ΣυριζαίοιΤο 2014-15, υπήρχε κόμμα της μόδας για την πιτσιρικαρία: 
Υπήρχε και ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Σήμερα υπάρχει κόμμα της μόδας για τα νεαρά παιδιά; 
Όχι, κανένα. 
Ας το πάμε αντίστροφα λοιπόν: Σήμερα υπάρχει κόμμα που η πιτσιρικαρία το χλευάζει, που θεωρεί ψιλοξεφτίλα να δηλώνει οπαδός του; 
Ναι, υπάρχει. Ο ΣΥΡΙΖΑ...

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Οι «Τσιπροφύλακες» εγκαταλείπουν το καράβι – Ηχηρή αποστασιοποίηση από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Οι «Τσιπροφύλακες» εγκαταλείπουν το καράβι – Ηχηρή αποστασιοποίηση από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ | in.grΣτελέχη που έκαναν κουπί από το 2012 κι έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τώρα αποστασιοποιούνται βλέποντας να έρχεται η ήττα. Και ο Τσίπρας έμεινε με Κόκκαλη, Ραλλία Χρηστίδου και Αλέξη Γεωργούλη
«Σας έχω. Μόνος μου και όλοι σας». Η γνωστή πλέον ατάκα του Παύλου Πολάκη φαίνεται να αποτελεί το νέο δόγμα του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος εμφανίζεται πλέον μόνος του στο προεκλογικό σκηνικό. Μόνος του και όλοι οι άλλοι απέναντί...

Άκρα του τάφου σιωπή για τις βαριές καταγγελίες Μαρινάκη - Γκρίνια σε βουλευτές και στελέχη για την αφωνία Τσίπρα-Παππά

Τέσσερα ολόκληρα 24ωρα έχουν περάσει από τις βαριές καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη και το Μέγαρο Μαξίμου συνεχίζει να κρατά την ένοχη σιωπή του, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη δυσαρέσκεια και γκρίνια στους βουλευτές και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που θα βρεθούν σε λίγες ημέρες στις εκλογικές τους περιφέρειες για τις γιορτές του Πάσχα.
Τα όσα ανέφερε ο εφοπλιστής για τις δραστηριότητες του Νίκου Παππά, τις επικοινωνίες, τα αιτήματα και τις μεθοδεύσεις του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα στον χώρο των ΜΜΕ και με στόχο την εξυπηρέτηση του εκλεκτού του Μαξίμου Χρήστου Καλογρίτσα έχουν σκορπίζει τον πανικό.
Η αδυναμία του Μεγάρου Μαξίμου και του κ. Παππά να διαψεύσουν ή...

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει, τελευταίο χαρτί Τσίπρα η πόλωση

Στην πολιτική όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. 
Έτσι λοιπόν για τον Αλέξη Τσίπρα η ώρα της κρίσης πλησιάζει και δεν είναι άλλη από την πρώτη αναμέτρηση του με τη βούληση των πολιτών μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια.
Στις 26 Μαΐου ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κρίση της κοινωνίας, κάτι που δείχνει πλέον να τον τρομάζει. Ο φόβος αυτός τα τελευταία 24ωρα μοιάζει να έχει κυριεύσει το Μέγαρο Μαξίμου καθώς τα μηνύματα που φτάνουν στην κυβέρνηση δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για τον ΣΥΡΙΖΑ...

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Η προσωπική ήττα Τσίπρα και το ρίσκο με τις απρόβλεπτες πολιτικές συνέπειες

Μπορεί να απομένει κάτι παραπάνω από ένας μήνας μέχρι τις ευρωπαϊκές και περιφερειακές κάλπες, ο Αλέξης Τσίπρας όμως μετράει ήδη μία σημαντική προσωπική πολιτική ήττα. 
Μία ήττα η οποία έχει να κάνει με το αφήγημα, στο οποίο στηρίχθηκε η μέχρι πρότινος πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς τις κάλπες και που δεν “τράβηξε” με αποτέλεσμα την απόσυρσή του.
Ποιο όμως ήταν αυτό το αφήγημα;...

Μητσοτάκης: Από τον Kουρουμπλή στη Kουντουρά και στον Kόκκαλη, ένας Tζουμάκας δρόμος

Επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και μεγάλες αναφορές στο μέλλον περιείχε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λιβαδειά. 
Λιγότερο από σαράντα μέρες πριν από την 26η Μαΐου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε το στίγμα της τακτικής που θα ακολουθήσει λέγοντας ότι δε θα συμπορευτεί με τον κ. Τσίπρα στο δρόμο του διχασμού που βαδίζει...
«Η ομιλία του στάζει δηλητήριο για εμάς. Δε θα τον ακολουθήσω. Εμείς είμαστε για να μιλήσουμε για το μέλλον και όχι για το παρελθόν. Είμαστε η ΝΔ υπερήφανοι για τις επιλογές μας. Έχουμε κολλήσει πολλά ευρωπαϊκά ένσημα για να μας κουνάει το δάχτυλο ο οπαδός του Μαδούρο...»...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής...