Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Πρώην σύμβουλους του Ανδρέα Παπανδρέου, ο καθ. Κώστας Μπέης, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ..! - video

Ο πρώην σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου και πρώην Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων, καθηγητής Κώστας Μπέης  αποκαλύπτει ότι όταν έπεσε η Δικτατορία στην Ελλάδα το εξωτερικό χρέος ήταν 0 και πως
ο Ανδρέας και η παρέα του ήταν λαμόγια!!!
Δείτε την συνέντευξή του στο video:

Πώς γίνεται κάποιος φασίστας

Η μετατροπή ενός ανθρώπου σε φασίστα δεν είναι μια απλή διαδικασία. 
Συνήθως παίρνει χρόνο. Ακολουθεί σχεδόν πάντα μια πατέντα, μια διαδικασία στην οποία αφού μπουν τα θεμέλια χτίζεις τα πατώματα μέχρι που φτάνεις στην κορυφή.  
Ορισμένες φορές η διαδικασία είναι τέτοια που δεν την καταλαβαίνει ούτε ο εμπλεκόμενος. 
Δεν λέει δηλαδή αύριο θα γίνω φασίστας, ούτε έχει μια ημερομηνία σταθμό την οποία γιορτάζει ως τα γενέθλια της φασιστικής του ζωής. 
Η μετατροπή ενός ανθρωπάκου-κάμπιας σε ναζιστική-πεταλούδα είναι μια σύνθετη διαδικασία την οποία σας παρουσιάζουμε:

Το video της Apple για τον ένα χρόνο χωρίς τον Steve Jobs, με τις καλύτερες ατάκες του...





Στη μνήμη του ιδρυτή της Αpple... 

Ένα βίντεο με τις καλύτερες ατάκες του Steve Jobs έχει ανεβάσει η Apple στην επίσημη ιστοσελίδα της με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατό του.
Στο...βίντεο μπορούμε να δούμε φωτογραφίες του Steve Jobs καθώς και μερικές αξέχαστες ατάκες που έλεγε κατά την διάρκεια των παρουσιάσεών των νέων προϊόντων της Apple.
Επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple έχει αναρτηθεί το παρακάτω μήνυμα από τον Tim Cook:

Ο Φράγκος Φραγκούλης αμφισβητεί τη καταγωγή Κεμάλ, Ερντογάν! Απόσπασμα από το βιβλίο του

Ο Φράγκος αμφισβητεί τη καταγωγή Κεμάλ,Ερντογάν! Απόσπασμα από το βιβλίο του
Ο Φραγκούλης Φράγκος “ξαναχτυπά”
Αυτή τη φορά ως…συγγραφέας. 
To Onalert παρουσιάζει ένα μικρό απόσπασμα από το νέο του βιβλίου με τίτλο ''ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ'' που συνοδεύεται από CD και περιέχει χάρτες και αποκαλυπτικά ντοκουμέντα. 
Ο Φράγκος έχει μάθει τη τέχνη…του promotion άψογα!
Διαβάστε ένα απόσπασμα:

Παιχνίδι με τη φωτιά και τις 'Ενοπλες Δυνάμεις, που θέλουν να μετατρέψουν και σε δύναμη καταστολής

Παιχνίδι με τη φωτιά και τις 'Ενοπλες Δυνάμεις,που θέλουν να μετατρέψουν και σε δύναμη καταστολής
“Σιδηρά πυγμή” θέλει να επιδείξει η κυβέρνηση και ειδικότερα η ΝΔ σ΄ ότι έχει να κάνει με αντιδράσεις εργαζομένων που κατά τη κρίση της ξεπερνούν τα όρια και δημιουργούν την εντύπωση ότι η χώρα είναι “ξέφραγο αμπέλι”,όπως είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 
Το θέμα είναι ότι σ΄ αυτή την επίδειξη δύναμης φαίνεται ότι η κυβέρνηση ή κάποια στελέχη της επιφυλάσσουν σημαντικό ρόλο και για τις ΕΔ.
Η συζήτηση έχει ανοίξει από χθες με αφορμή τις τουλάχιστον παράδοξες αποφάσεις που προέκυψαν μετά από την εισβολή στο ΥΕΘΑ.

Η ...Ζ’ ΜΑΚ “βαράει” σκοπιές στη πύλη του ΥΕΘΑ! Και διμοιρίες “χακί ματ” κατεβαίνουν στην Αθήνα για να εκπαιδεύσουν τους στρατονόμους να αντιμετωπίζουν διαδηλωτές...

Θερμή υποδοχή ετοιμάζουν στη Μέρκελ

Με κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να υποδεχθούν τη Γερμανίδα Καγκελάριο εργατικά συνδικάτα και κόμματα, πραγματοποιώντας συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στη «νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκείται».
Την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου για όλες τις Υπηρεσίες του Δημοσίου και συλλαλητήριο, στο Σύνταγμα, στις 13:00 το μεσημέρι.  
«Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι δεν αντέχουν άλλο την τιμωρητική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αντί να λύνει τα προβλήματα της χώρας, εξαθλιώνει την κοινωνία και βουλιάζει σε αδιέξοδα και ύφεση την οικονομία» σημειώνουν σε...

Όταν ο Καραμανλής υποδέχθηκε την Μέρκελ... (ΦΩΤΟ)

Στη Ραφήνα στο σπίτι του Κ. Καραμανλή
Ήταν Ιούλιος 2007 και είχε πάει ακόμα και στην Ραφήνα...
5 χρόνια και 3 μήνες πάνε από τότε που η Άνγκελα Μέρκελ μας είχε ξανακάνει την "τιμή" να επισκεφτεί την Ελλάδα. 
Τότε με τον Κώστα Καραμανλή στο τιμόνι η γερμανίδα Καγκελάριος είχε έρθει στην Αθήνα και μάλιστα είχε επισκεφτεί και το σπίτι του τότε πρωθυπουργού στην Ραφήνα, όπου είχε γίνει γεύμα προς τιμήν της. 
Τότε οι σχέσεις των δύο χωρών ήταν πολύ καλύτερες από ότι εξελίχθηκαν στην συνέχεια, ενώ η εποχή δεν μύριζε ακόμα οικονομική κρίση , αφού όλα στην Ελλάδα κυλούσαν ομαλά....
Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από τότε.....

Ελλάδα - Τουρκία και η κρίση της Συρίας. Ανάλυση

Ελλάδα-Τουρκία  και η κρίση της Συρίας.Ανάλυση
Του Βασίλη Γιαννακόπουλου
Γεωστρατηγικός αναλυτής και συγγραφέας του βιβλίου «Αραβική Άνοιξη – Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική».


Την 1η Φεβρουαρίου του 2011, μια σελίδα του Facebook καλούσε το συριακό λαό σε διαδήλωση κατά του καθεστώτος Assad, με βασικά αιτήματα «τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου», «το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα» και «τον τερματισμό της διαφθοράς». Περίπου 19 μήνες αργότερα, εξαιτίας της αδυναμίας του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ να λάβει απόφαση, στη Συρία διεξάγεται ένας εμφύλιος τον οποίο υποστηρίζουν εξωτερικοί κρατικοί και μη κρατικοί δρώντες, με αποτέλεσμα η κατάσταση να χαρακτηρίζεται ως σχεδόν χαοτική, ενώ η ανθρωπιστική κρίση συνεχώς να αυξάνεται...

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Τα εκρηκτικά συστατικά ενός επικίνδυνου «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΟΚΤΕΪΛ»

Απώλεια του momentum φοβάται το Μαξίμου  
Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες έχει μετατραπεί η κατάσταση την οποία καλείται να διαχειριστεί συνολικά η κυβέρνηση καθώς περιλαμβάνει εκρηκτικά συστατικά με κυριάρχη την κοινωνική οργή σε συνδυασμό με το αδιέξοδο το οποίο δείχνει να προβάλλει καθημερινά στις προσπάθειες ολοκλήρωσης της συμφωνίας για το πακέτο μέτρων.
Η κατάσταση αρχίζει να προκαλεί έντονο προβληματισμό στο Μαξίμου, απ’ όπου κατά κύριο λόγο αποδίδεται στη συμπεριφορά πολιτικών δυνάμεων που σπεύδουν να αιτιολογήσουν «συνδικαλιστικές» πρακτικές. Καταγράφηκε δε με ανάγλυφο τρόπο και διά στόματος Πρωθυπουργού με τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει λόγο στο Παρίσι και ενώπιον ακροατηρίου υψηλού επιπέδου για άνοδο του λαϊκισμού και του εξτρεμισμού...

Ποιοι θέλουν να "σηκώσουν όπλα" οι στρατιωτικοί! Ζητείται ψυχραιμία κυρίως στο ΥΕΘΑ

Ποιοι θέλουν να `σηκώσουν όπλα` οι στρατιωτικοί! Ζητείται ψυχραιμία κυρίως στο ΥΕΘΑ
Η εισβολή στο ΥΕΘΑ ήταν ένα σοκ για όλους μας. 
Αλλά θα ήταν πολύ μεγαλύτερο το σοκ αν ζούσαμε αυτά που κάποιοι από το πρωί ζητούν με γραπτά και λεγόμενα!  
Διαβάσαμε ειρωνικα σχόλια για την αντίδραση -την μη αντίδραση δηλαδή- των στρατιωτικών δυνάμεων στη κεντρική πύλη του ΥΕΘΑ.
Αποφεύγουν να το πουν καθαρά ,να το διατυπώσουν με σαφήνεια αλλά το υποννοούν: γιατί δεν αντέδρασαν δυναμικά οι στρατιωτικοί; Και το δυναμικά απ΄ ότι καταλαβαίνουμε περιλαμβάνει όλες…τις εκδοχές! Ακόμη και τη χρήση όπλων!...

«Ναζί» και ναζί

Ενώ αποκαλούσαμε ναζί τους Γερμανούς – γινόμασταν εμείς…

του Νίκου Δήμου στο lifo
Με το που άρχισε η Κρίση, ξεκίνησε και η αναζήτηση των ξένων «ενόχων». (Πάντα κάποιος άλλος ευθύνεται…) 
Πρώτος υποψήφιος ήταν το ΔΝΤ – το συνόδευε η φήμη των δεινών που είχε επιφέρει σε άλλες χώρες. 
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, πολύ ουδέτερος θεσμός, δεν ερέθιζε αρκετά. Όσο για τον τρίτο συνεταίρο, την Ευρωζώνη, αυτή σύντομα εκπροσωπήθηκε από μία χώρα: τη Γερμανία...

Ολάντ - Μόντι - Ραχόϊ... Ετοιμάζουν τελεσίγραφο στη Γερμανία;


Συνάντηση των Μόντι, Ολάντ και Ραχόι ανακοίνωσε χθες η ιταλική κυβέρνηση, στο πλαίσιο του συνεδρίου «5+5», που θα πραγματοποιηθεί στη Μάλτα.
Η συνάντηση θα γίνει σήμερα στις 18:00 ώρα Ελλάδας, και θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου στις 19:30.
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν οι ηγέτες της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Μάλτας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, και της Αλγερίας, της Λιβύης, της Μαυριτανίας, του Μαρόκο και της Τυνησίας.
Τι μας έκανε εντύπωση; ...

Στην Αθήνα την Τρίτη η Ανγκελα Μέρκελ

Στην Αθήνα την Τρίτη η Ανγκελα ΜέρκελΗ επίσκεψη της γερμανίδας καγκελάριου γίνεται κατόπιν πρόσκλησης του Πρωθυπουργού 
- Δεν θα υπάρξει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα



Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg και του Reuters η Ανγκελα Μέρκελ θα βρεθεί στην Αθήνα την Τρίτη 9 Οκτωβρίου. 
Είναι η πρώτη φορά που η γερμανίδα καγκελάριος θα έλθει στην Ελλάδα. Την είδηση επιβεβαίωσε ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος στο Βερολίνο...

Αδίστακτοι επιχειρηματίες με πρακτικές νονών της νύχτας, στα "Ναυπηγεία"

 
Οι εργαζόμενοι όπως πάντα τα θύματα. 
Τους βγάζουν μπροστά για να διεκδικήσουν τα λεφτά των επιχειρηματιών, πείθοντάς τους πως είναι δικά τους.
Έτσι και τώρα με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας. Εμείς γράφουμε την άποψή μας και μακάρι να διαψευσθούμε από τα γεγονότα.
Έξι μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. 
22 μήνες απλήρωτοι στα ναυπηγεία Ελευσίνας. 
Και τα δύο ιδιωτικά...

Τα ναυπηγεία, οι μίζες, ο Τσοχατζόπουλος και ο Βενιζέλος



Οι εικόνες που αντικρίσαμε χθες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τη ΓΑΔΑ, άγγιξαν κάθε Έλληνα.  
Απλήρωτοι επί πολλούς μήνες εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, κυριολεκτικά στα όρια της απελπισίας, αποφάσισαν να εισβάλλουν σε έναν από τους καλύτερα φυλασσόμενους χώρους της Αθήνας.



Το πώς έφθασαν όμως οι εργαζόμενοι σε μία από τις κραταιότερες βιομηχανίες, να είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες είναι μια ιστορία με σκοτεινές και υπόγειες διαδρομές. 
Μίζες, συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, offshore, με τη στήριξη πολιτικών παραγόντων του εγχώριου πολιτικού σκηνικού...

Επανέρχονται τα άσχημα σενάρια για την Ελλάδα

Μαύρα απειλητικά σύννεφα μαζεύονται πάλι πάνω από τη χώρα μας. 

Τα αρνητικά δεδομένα διαμορφώνονται από την αδυναμία ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα, κυρίως όμως από την έμμεση προειδοποίηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ότι δεν θα εκταμιεύσει το δικό του μερίδιο για να δοθεί στην Ελλάδα η δόση των 31,5 δισ.ευρώ.
Και αυτό θα γίνει αν εκτιμηθεί ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο (αν δηλαδή θεωρηθεί ότι θα είναι πάνω από το 120% του ελληνικού ΑΕΠ το 2020).
Αξιωματούχοι του ΔΝΤ επισημαίνουν επίσης ότι αν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν καλύψουν το χρηματοδοτικό κενό που προβλέπεται να εμφανιστεί στο ελληνικό πρόγραμμα, το Ταμείο δεν θα εκταμιεύσει το μέρος της δόσης που του αναλογεί…

"Κίνημα" ΤΡΙΑΙΝΑ, αντί για... πραξικόπημα!

`Κίνημα` ΤΡΙΑΙΝΑ , αντί για...πραξικόπημα!
Πραξικόπημα φοβόντουσαν διάφοροι αλλά τελικά το “κίνημα” το έκανε η Τρίαινα. 
Έτσι λέγεται το σωματείο εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ,το οποίο “κατέλαβε” το ΥΕΘΑ και άναψε φωτιές στη κυβέρνηση.
Το σωματείο εκπροσωπεί τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων που εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζουν υπό καθεστώς διαρκούς αβεβαιότητας και τους τελευταίους έξι μήνες και χωρίς λεφτά!
...

Στην παρουσίαση της φανέλας του "ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ" Λάρισας, ήταν και η “Σούλα” με τα "κορίτσια" της… - 7 φωτο

Η είδηση που εδώ και καιρό τώρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον, τόσο σε ελληνικά όσο και σε ξένα μέσα ενημέρωσης, είναι πως ο Βουκεφάλας Λάρισας, έκλεισε συμφωνία για χορηγία, με τον γνωστό οίκο ανοχής της Λάρισας. 
Πρόκειται για τον «Οίκος Εποχής Σούλα», που θα διαφημίζεται στην φανέλα της ομάδας, εφόσον φυσικά εγκριθεί κάτι τέτοιο από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ.
Με αφορμή την επικείμενη συνεργασία του Βουκεφάλα με την εν λόγω επιχείρηση, η διοίκηση της ομάδας διοργάνωσε μια εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκε επίσημα ο χορηγός, αλλά και η νέα εμφάνιση του σωματείου...

Γιατί μπήκε στη λίστα των 36 και κατηγορήθηκε ο Λεωνίδας Τζανής;


Καταλυτικά λειτούργησε στην ψυχολογία του πρώην υφυπουργού το γεγονός ότι το όνομά του υπήρχε στη λίστα του ΣΔΟΕ


Το όνομά του μπήκε στην περίφημη λίστα του ΣΔΟΕ με τους 36 πολιτικούς ύστερα από ανώνυμη καταγγελία που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αφορούσε την «προστασία» ιδιοκτητών καταστημάτων με «φρουτάκια» στον Βόλο την περίοδο του 2000.
Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν ότι το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης είχε ξεκινήσει έρευνα από τις 31 Μαΐου 2012 και έλεγχε τις τραπεζικές του καταθέσεις σε σχέση με τα δηλωθέντα ποσά στο πόθεν έσχες του...

Τέλος τα δελτία για τη Στάη - Διενεργείται ΕΔΕ στην ΕΡΤ - Η αρχή του τέλους για την παρουσιάστρια

Τη διενέργεια ΕΔΕ προκειμένου να αποδειχθεί τι ακριβώς είπε για τον Βασίλη Θωμόπουλο η Έλλη Στάη, αποφάσισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Νίκος Σίμος.
Και έως ότου ολοκληρωθεί η ΕΔΕ, η Έλλη Στάη δεν θα εκφωνεί δελτία, κάτι που ερμηνεύεται ως η αρχή του τέλους για την παρουσιάστρια.
Όλα ξεκίνησαν προχθες το βράδυ, όταν μετά το δελτίο ειδήσεων, η Έλλη Στάη έκανε μεγάλη επίθεση, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, στον διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Θωμόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον ανεπαρκή για τη δουλειά του. Μάλιστα απαίτησε (!) να συμπεριληφθεί στην ομάδα που στήνει το δελτίο η στενή της συνεργάτιδα Νικόλ Λειβαδάρη...

Καλούν 15.000 άτομα που έστειλαν λεφτά στο εξωτερικό να υποβάλουν τροποποιητικές δηλώσεις καταβάλλοντας πρόσθετους φόρους.

- 2,25 δισεκατομμύρια από τους φόρους στα “μαύρα” περιμένει το υπουργείο
- Φόρο 45%
θα πληρώσουν όσοι έστειλαν χρήματα στο εξωτερικό
- Περιλαμβάνονται στην λίστα των 54.000 καταθετών
που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό
- Η λίστα δόθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος στο υπ.Οικονομικών
- Υπάρχουν περιπτώσεις που το έμβασμα είναι χιλιαπλάσιο του εισοδήματος τους!
  
Δεκαπέντε χιλιάδες φορολογούμενους οι οποίοι έστειλαν χρήματα στο εξωτερικό την τελευταία τριετία τα οποία όμως δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους έχει εντοπίσει η...

Alpha Bank: Η Tρόικα οδηγεί σε κραχ την Ελλάδα - Η καθυστέρηση της δόσης των 31,5 δις είναι απολύτως αναίτια!

XRIMANEWS.GRΈντονα επικριτική για τις τακτικές της τρόικας 

είναι το εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων της Alpha Bank το οποίο αναφέρει ότι εξακολουθεί να υποβάλλει την Ελλάδα σε τεστ κοπώσεως προσαρμογής και σε ασκήσεις ταμειακής αντοχής.
Σε μια déjà-vu κατάσταση που θυμίζει μέρες Οκτ.΄11, η χώρα ωθείται σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση με την καθυστέρηση καταβολής της δόσης των € 31,5 δις. 
Η καθυστέρηση αυτή είναι απολύτως αναίτια για τους ακόλουθους λόγους:

Σοκ: Aυτοκτόνησε ο πρώην Υφ/ργός Εσωτερικών Λεωνίδας Τζανής- Είχε δει το όνομά του στη λίστα

XRIMANEWS.GR«Δεν αντέχω. Υπέφερα μία φορά, δεν θα το περάσω ξανά. Δεν αντέχω...».
Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του ονόματος του στη λίστα των 36, έδωσε τέλος στη ζωή του ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Τζανής, όπως μεταδίδει το e-volos.gr.  πρώην υφυπουργός εσωτερικών με το ΠΑΣΟΚ. 
Ο κ Τζανής ελεγχόταν από το Σ.Δ.Ο.Ε  Θεσσαλονίκης αφού το όνομά του εμφανιζόταν στη λίστα των 36 πολιτικών πρόσώπων που εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομου πλουτισμού...

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Με λένε Ελλάδα...

Με λένε Ελλάδα
είμαι μητέρα και τα παιδιά μου είναι οι Έλληνες!
Βρίσκομαι στην Ευρώπη! 
Είμαι μικρή χώρα, μια κουκκίδα, στον παγκόσμιο χάρτη, έχω όμως το καλύτερο "οικόπεδο" στον πλανήτη...!!!
Διακρίνομαι για την Ιστορία μου,
τους Αγώνες μου,
την Αντίστασή μου,
την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου!
Όλοι με ζηλεύουν... πάντα με ζήλευαν γι αυτό και πάντα είχα εχθρούς!
Πολεμούσα κι αντιστεκόμουν με όλη μου την δύναμη...
και στο τέλος τα κατάφερνα...!!!
Ήταν όλα ήσυχα μέχρι που μ αιφνιδίασαν και τρόμαξα!
Ο εχθρός με χτύπησε εσωτερικά, πονηρά και ύπουλα...! όχι όπως τις άλλες φορές...

Στο φως λίστες μαύρου χρήματος

Ήταν να μην ξεκινήσουν οι αποκαλύψεις για τις καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό και πλέον δεν σταματούν, αφού μετά την περίφημη λίστα του ΣΔΟΕ και τη λίστα της Λανγκάρντ, επανέρχεται στο προσκήνιο η λίστα με τα 54.000 φυσικά πρόσωπα που εξήγαγαν από τη χώρα πάνω από 22 δισ. ευρώ από το 2009 έως και το 2011.
Σύμφωνα με τα Νέα που υποστηρίζουν πως έχουν στην κατοχή τους τη λίστα από τους ελέγχους στους οποίους προχώρησε το ΣΔΟΕ εντοπίστηκαν συνολικά περισσότερες από 34.000 περιπτώσεις κατά τις οποίες το άθροισμα των δηλωμένων κεφαλαίων που διέθεταν οι φορολογούμενοι από το 2002 και μετά ήταν μικρότερο από τα ποσά που έβγαλαν από τη χώρα την τελευταία τριετία.
Μάλιστα ανάμεσα κάποιες από τις περιπτώσεις που ελέγχονται είναι εξοργιστικές..

Η μικρή Κολομβία της Μεσογείου υποδέχεται το δυσκολότερο χειμώνα της ιστορίας της * Σας το προτείνουμε... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

κλικ για μεγέθυνση
,Στο Μεντεγίν αρχές Οκτώβρη έκανε ακόμα αποπνικτική ζέστη.  
Σήκωσε το ποτήρι για την πρόποση. 
Ο Α. ήταν χαρούμενος, είχε αγοράσει 2 βιλίτσες στο Πόρτο Χέλι δίπλα στον Γουλανδρή, με 30.000 ευρώ τη μία. 
Άμα ξέρεις να βρίσκεις τις ευκαιρίες, χαμογέλασε. 
Ο Β. είχε μόλις αγοράσει ένα διώροφο 350 τετραγωνικών στην Κηφισίας με 140.000 ευρώ και ένα μπιζουδάκι 140 τετραγωνικών στο Κολωνάκι με 90 χιλιάδες. 
Δεν μπόρεσα ν’ αντισταθώ, ψιθύρισε, ήταν ευκαιρίες.
Τώρα τα ακίνητά του έφτασαν τα 45, κοίταζε τον Α. συγκαταβατικά, ήξερε ότι το σκορ του ήταν 23. 
Εσύ είσαι όμως ακόμα υπουργός, του είπε στ’ αυτί, έχεις μέλλον. Γέλασαν...

Επέστρεψε ο Μεϊμαράκης... Ανέβηκε και πάλι στην έδρα και ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του




Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση 
ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανέβηκε και πάλι στην έδρα του Προέδρου της Βουλής 
επιστρέφοντας και πάλι από σήμερα στα καθήκοντά του κανονικά.  
Μάλιστα, λίγο πριν ανέβει στην έδρα του Προέδρου ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες δήλωσε ότι...

Απαντήσεις ΤΩΡΑ, κ. Φωτόπουλε... Τα 31 εκ ευρώ είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά!



Τι έγιναν τα 31 εκ. ευρώ της ΓΕΝΟΠ;
Που φαγώθηκαν κ. Φωτόπουλε;

Επιμένει στην πρόταση για κατάληψη όλων των βασικών υπουργείων, όλων των οργανισμών, όλων των τραπεζών, όλων των εφοριών, του αεροδρομίου και των λιμανιών από την προσεχή Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος....
Αυτό πρότεινε στη  σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών που πραγματοποιήθηκε στη ΓΣΕΕ.
Η πρόταση της ΓΕΝΟΠ περιλαμβάνει επίσης...

Δεν υπάρχουν ΠΑΡΘΕΝΕΣ στoυς " Οίκους Ανοχής "



ΠαΣοΚ - ΣΔΟΕ - Δικαστικοί - Δημοσιογράφοι και φοροδιαφυγή: ΟΛΟΙ ήξεραν, ΟΛΟΙ "αμέλησαν".

Το blog Olympia μάς θύμισε χθες ότι η εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» είχε κυκλοφορήσει την 26.12.2010 με τον πηχιαίο πρωτοσέλιδο τίτλο «Λίστα 1991 με μαύρες καταθέσεις»
Άρα αυτό το γομάρι ο Παπακωνσταντίνου είχε τον κατάλογο των 1991 έκτοτε το αργότερο. 
Τί να διημείφθη άραγε όταν του τον παρέδωσε η Λαγκάρντ; 
Δεν μπορώ να φαντασθώ ότι του είπε «Πάρε ένα φλασάκι» κι’ εκείνος αντέδρασε με ένα «Μα δεν ήταν ανάγκη», όπως θα έκανε αν η γιαγιά του ή η θεία του τού έβαζαν ένα κατοστάρικο στην τσέπη για χαρτζηλίκι....

Οδηγίες για να αντιμετωπίσετε την "Καταιγίδα που μας περιμένει"

Παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα και με πολύ αγωνία τα όσα συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα, στην Μέση Ανατολή. 
Βλέπουμε και τους Τούρκους που έχουν αποθρασυνθεί και στέλνουν πλοία τους να κάνουν έρευνα για πετρελαϊκά κοιτάσματα. 
Είμαστε κοντά στον αφανισμό μας; 
Είμαστε κοντά στον Γ'  Παγκόσμιο Πόλεμο;
Έλληνες, πρέπει να εμπιστευτούμε τους εαυτούς μας στην πρόνοια του Θεού και να ζητάμε καθημερινά με πόνο ψυχής να μας συγχωρήσει και να μας προστατέψει από την καταιγίδα που έρχεται. Μόνο Εκείνος μπορεί. 
Θυμηθείτε λοιπόν ότι με τις προφητείες των Εκλεκτών του Αγίων, μας προετοίμασε για όσα θα έρχονταν. Τι μας είπαν; 

Το Δόγμα Σαμαρά


Ολα τώρα για το ευρώ και τη μεταρρύθμιση – Κλείδωσαν τα μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ – Κόβεται στο μισό η δεύτερη σύνταξη για 600.000 συνταξιούχους – Στην εφεδρεία 40.000 δημόσιοι υπάλληλοι με 60% του μισθού 
του Αντώνη Καρακούση
Το φως του καλοκαιρινού ήλιου ενοχλεί τον Πρωθυπουργό, ακόμη κι όταν αυτό φιλτράρεται από τις βαριές απορροφητικές ημίλευκες κουρτίνες του Μεγάρου Μαξίμου...

Ο αυτοκαταστροφικός Ευάγγελος Βενιζέλος…

Ποιος άραγε είχε την φαεινή ιδέα να εμφανισθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα πράγματα γύρω από την περίφημη λίστα Λαγκαρντ; 
Όποιος κι αν ήταν, μάλλον μετά το τέλος του δελτίου, πρέπει να το είχε μετανιώσει πικρά.
Η παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο δεν έλυσε κάποια από τις σημαντικές απορίες που έχουν προκύψει στον κόσμο άλλα έκανε το τοπίο ακόμα περισσότερο θολό.
Και το κυριότερο:...

Μαρκεζίνης: "Πάμε σε νέο εθνικό διχασμό χειρότερο όλων"


Toν "τεράστιο κίνδυνο ενός νέου Εθνικού Διχασμού ο οποίος μπορεί να υπερβεί σε αγριότητα και πολυπλοκότητα τους αντίστοιχους του 1915 και 1945" 

επέσεισε με δήλωσή του ρπιν λίγες ώρες ο ακαδημαϊκός Β. Μαρκεζίνης για να περιγράψει την παρούσα κατάσταση και τις απειλές που βιώνει η χώρα.  
"Το κοινωνικό υλικό είναι έτοιμο να εκραγεί και βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού λαού"
σημειώνει και όλα δείχνουν ότι η δήλωση αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα...

Απλές ερωτήσεις σε έναν αποτυχημένο


-- Καλά βρε καθηγητή της νομικής και συνταγματολόγε, παρόμοιες λίστες με φοροφυγάδες, από την ίδια πηγή που όπως ισχυρίζεσαι προέρχονται από υποκλοπή, είχαν στα χέρια τους η γαλλική κυβέρνηση, η γερμανική, η ισπανική και άλλες. 
Και τις χρησιμοποίησαν για να κυνηγήσουν τους φοροφυγάδες. 
Δηλαδή οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, οι Ισπανοί είναι λιγώτερο ευαίσθητοι σε θέματα νομιμότητος από εσένα που προσπαθείς με μπουρδολογίες, όπως άλλωστε κάνεις πάντα, να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα;;;
-- Καλά βρε νομικέ ανεγκέφαλε,...

Η σιωπή των στρατιωτικών για τις αγορές Άκη - Σμπώκου * Γιατί κανείς ποτέ δεν μίλησε;

Η φυλάκιση Τσοχατζόπουλου , η σύλληψη Σμπώκου και όσα αποκαλύπτονται επιβεβαίωσαν όσα και ο τελευταίος πολίτης της χώρας γνώριζε,αλλά κανείς δεν τολμούσε να πει ανοιχτά. 
Είχαν γραφτεί και ξαναγραφτεί πολλά για όσα οπλικά συστήματα είχαν αγοραστεί επί εποχής Άκη Τσοχατζόπουλου και έχουν ειπωθεί και πάρα πολλά και για άλλες αγορές που έγιναν από άλλους υπουργούς. 
Οι πολίτες είχαν καταλάβει, οι δημοσιογράφοι έγραφαν ότι μπορούσαν ή δεν έγραφαν επειδή δεν τους επιτρεπόταν ή απλά ...δεν ήθελαν. 
Το ερώτημα που προκύπτει είναι:...

Toυρκία: Διαταγή στο στρατό για επέμβαση στη Συρία. Επικίνδυνη κλιμάκωση!

Toυρκία: Διαταγή στο στρατό για  επέμβαση στη Συρία.Επικίνδυνη κλιμάκωση!

    Η τουρκική κυβέρνηση ανεβάζει τους τόνους με την Συρία 

καθώς στο Κοινοβούλιο φέρνει προς έγκριση την εντολή που δίνει δικαίωμα στον τουρκικό στρατό να επέμβει στη Συρία , σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση .
    Ηδη σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου υπέγραψαν την εντολή . Το πρώϊ της Πέμπτης στο Κοινοβούλιο αναμένεται να συζητηθεί το θέμα. Στην Άγκυρα αναφέρουν πως η έγκριση δεν σημαίνει απαραίτητα πόλεμο με τη Συρία, αλλά θα...

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η βιωσιμότητα του χρέους

Η έκθεση για τη βιωσιμότητα του χρέους 

η οποία παραδόθηκε από το ΔΝΤ στις αρχές του 2012 ήταν αναγκαία , ώστε το τελευταίο να μπορέσει να συμμετάσχει στη χρηματοδότηση του προγράμματος διάσωσης της Ελληνικής οικονομίας. 
Ηταν αναγκαία διότι το καταστατικό του ΔΝΤ δεν του επιτρέπει να συμμετέχει στη χρηματοδότηση μη βιώσιμων κρατικών χρεών.
Η έκθεση για τη βιωσιμότητα του χρέους μπορεί να θεωρηθεί ότι ήταν κάτι σαν μπούσουλας , ώστε να καταστεί εφικτός ο υπολογισμός των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας.
Όμως, ο τρόπος προσέγγισης της βιωσιμότητας στη συγκεκριμένη έκθεση περιέχει σοβαρές εσωτερικές αδυναμίες και περιορισμούς ως προς την αποτελεσματικότητα της,  πρακτικά, σε πολιτικό επίπεδο....

Περίπτωση εκβιασμού λόγω λίστας. Η διήγηση γνωστού επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό

Πολλά έχουν γραφτεί αναφορικά με την περίφημη λίστα των φοροφυγάδων που πήγαινε από γραφείο σε γραφείο. 
Έλα όμως που γνωστός επιχειρηματίας των Αθηνών έλεγε πριν από ένα μήνα σε κύκλο φίλων και γνωστών του σε πάρτι στο Παλαιό Ψυχικό πως κάποιοι τον εκβίαζαν βάσει στοιχείων που υπήρχαν σε CD!  
Ποιοι άραγε ήταν αυτοί και γιατί οι ενέργειες του κ. Παπακωνσταντίνου που υποτίθεται πως δεν ήταν γνωστές σε τρίτους έχουν γίνει βούκινο σε όλη την Αθήνα εδώ και καιρό; Μάλιστα το...

Οι γυναίκες διαχρονικά... ( Κορυφαίο! )

1970-1980 : Αγάπα με, αλλά μην με ακουμπάς
1980-1990 : Ακούμπα με, αλλά μην με φιλάς
1990-2000 : Φίλα με, αλλά μην κάνεις κάτι παραπάνω
2000-2010 : Κάνε κάτι παραπάνω, αλλά μην το πεις σε κανέναν
και τώρα
2010-σήμερα :

Ραγκούσης: Φεύγω γιατί κρύβατε τη λίστα των φοροφυγάδων


Αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ

Υποχρεώθηκα να εγκρίνω περικοπές μισθών, ενώ η λίστα Λαγκάρντ που κρύβατε θα χτυπούσε τη φοροδιαφυγή και θα έφερνε έσοδα, υπογραμμίζει ο πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης, στην επιστολή που έστειλε και με την οποία γνωστοποιεί τους λόγους αποχώρησής του.

Ειδικότερα αναφέρει ο κ. Ραγκούσης ...

Στα κάγκελα οι πολίτες... Το ένα μετά το άλλο τα ελληνικά στρατόπεδα γεμίζουν λαθρομετανάστες...

lathrometanastes-exit

Ενα νέο στρατόπεδο, που θα λειτουργήσει ως Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών, 

αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του μέσα στο επόμενο διάστημα, προκειμένου να απορροφήσει ένα σημαντικό ποσοστό των αλλοδαπών, που αυτή τη στιγμή κρατούνται στις εγκαταστάσεις των Σχολών Αστυφυλάκων Ροδόπης και Ξάνθης.
Ηδη, περίπου 150 λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν τις προηγούμενες μέρες στο στρατόπεδο Πανταζόπουλου στο Παρανέστι της Δράμας, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί μέσα σε μία νύχτα, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από την τοπική κοινωνία, ενώ σημειώθηκαν επεισόδια και συλλήψεις...

Χωρίς λόγια η σημερινή πραγματικότητα...

- Πάμε κατά Διαόλου!
- Ησύχασα! Νόμιζα πως έχουμε χαθεί!...

Οργισμένο μέιλ ελεύθερου επαγγελματία... πόσο δίκιο έχει!!!


Θεωρούμαι ελεύθερος επαγγελματίας  

(είμαι ασφαλιστικός πράκτορας) έστω και αν οι αμοιβές μου φαίνονται μέχρι το τελευταίο λεπτό στο εκκαθαριστικό του έτους που... εκδίδουν οι ασφαλιστικές εταιρείες για τις αμοιβές που εισπράξαμε από αυτές σύμφωνα με την παραγωγή μας για φορολογική μας χρήση
Η μόνη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των εκκαθαριστικών μας του έτους και των εκκαθαριστικών των υπαλλήλων γενικώς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα είναι:...

Γκάφα από Βενιζέλο με την "λίστα Λαγκάρντ"


Πολλά είναι τα ερωτήματα 

που προκαλεί η ανάμειξη του Βενιζέλου στο θέμα της «χαμένης» λίστας της Λαγκάρντ με τα 2.000 ονόματα Ελλήνων μεγαλοκαταθετών.
Ο κ. Βενιζέλος, ως πρώην υπουργός παρέλαβε την λίστα από τον προκάτοχό του, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και … την ξέχασε στο συρτάρι του. Όχι όμως στο συρτάρι του υπουργείου, εκτός αν φεύγοντας από το υπουργείο μαζί με το αυτοκίνητο των 750.000 ευρώ, πήρε και το γραφείο του.
Μάλιστα, συνεννοήθηκε, ως … δεν όφειλε, με τον κ. Διώτη και αποφάσισαν ότι η λίστα αυτή δεν μπορεί να ερευνηθεί γιατί αποτελεί προϊόν υποκλοπής.
Ε, να καταγγείλουμε τότε...

Ο μεγάλος ηττημένος από την "υπόθεση Καρούζου" είναι ο Νικολάκης..!

Πήγε για μαλλί και βγήκε... κουρεμένος
Δικαιωμένος αισθάνεται ο πρόεδρος της βουλής από το πόρισμα του ΣΔΟΕ που δείχνει ότι δεν υπάρχει ίχνος εμπλοκής του στο σκάνδαλο με το κύκλωμα ακινήτων του Καρούζου και της παρέας του
Ο μεγάλος ηττημένος απ΄ αυτή την ιστορία σίγουρα είναι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ο εκδότης και επιχειρηματίας Νίκος Χατζηνικολάου που φιλοξένησε στην εφημερίδα του τις καταγγελίες αυτού του απίστευτου τύπου, του Λιβανού, o οποίος, με... τα  σου’ πα, μου’ πες, θέλησε να «εμφανίσει» τους Μειμαράκη ...

Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο Μεϊμαράκης

Η επιστροφή στα καθήκοντά του, για τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη 

θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη.  
Ο πρόεδρος της Βουλής ο οποίος συναντήθηκε χθες το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, θα άρει την ιδιότυπη αναστολή των καθηκόντων του, καθώς θεωρεί πως οι τελευταίες εξελίξεις τον δικαιώνουν.
Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αυτή έπεξε η δημοσιοποίηση του πορίσματος του ΣΔΟΕ, το οποίο όπως αναφέρθηκε στον Τύπο, εμφανίζεται να τον δικαιώνει...

Χάνουν το επίδομα οι Πολύτεκνοι και το παίρνουν οι ...Φοροφυγάδες, εκείνοι της λίστας Λαγκάρντ αν θυμάστε!

Δεύτερες σκέψεις και προβληματισμός επικρατούν τώρα στο υπουργείο Οικονομικών για το σχέδιο κατάργησης του επιδόματος πολυτέκνων και χορήγησης ενός νέου επιδόματος «φτώχειας» για κάθε οικογένεια  που μεγαλώνει παιδί και δηλώνει χαμηλά εισοδήματα.
Σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Οικονομικών που μίλησε στο protothema.gr, για το 2013 προβλέπεται να λάβουν το νέο επίδομα ακόμα και ελεύθεροι επαγγελματίες, μεγάλη μερίδα των οποίων δηλώνει ανερυθρίαστα εξωφρενικά χαμηλά εισοδήματα. 
Για αυτό ψάχνουν τρόπο να...

Θα έχουμε Ένοπλες Δυνάμεις το 2013; Η τρόϊκα λέει όχι!

Θα έχουμε Ένοπλες Δυνάμεις το 2013; Η τρόϊκα λέει όχι!

Η τρόϊκα απαιτεί να μην έχει ΕΔ η Ελλάδα μέσα στον επόμενο χρόνο.! 

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η επιμονή μέχρι παρεξηγήσεως στις δαπάνες της Άμυνας. 
Η ομάδα της τρόϊκας έχει “στοχοποιήσει” τις ΕΔ και ειδικά το προσωπικό και τις αποδοχές, αφού αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε εναλλακτική λύση περικοπών προτείνουν από το ΥΕΘΑ.
Η κατάσταση σ΄ ότι αφορά στο προσωπικό έχει φθάσει εδώ και καιρό στο μη περαιτέρω. Και τα χειρότερα έρχονται...

Συνελήφθη ο Σμπώκος, ο γιος του... "γιδοβοσκού" όπως έλεγε, αν θυμάστε!

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην οικία του στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος.
Ο Γ. Σμπώκος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τον ανακριτή και διαβιβάστηκε σήμερα στη ασφάλεια, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού, κατ΄ εξακολούθηση και κατ΄ επάγγελμα και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Τη σύλληψη του πρώην γενικού διευθυντή εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας, κατηγορούμενου στην υπόθεση του ‘Ακη Τσοχατζόπουλου, ζήτησε ο...

"Σκυλάνθρωποι": Μια Ελβετίδα γράφει γιατί οι Ευρωπαίοι μισούν τους Έλληνες!


Μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου, με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» μία Ελβετίδα εξηγεί γιατί τόσο η ίδια, όσο και οι Ευρωπαίοι μισούν τους Έλληνες. Μάλιστα, δίνει την δική της απάντηση στο γιατί συμπεριφέρονται όλοι με «άθλιο» τρόπο στον ελληνικό λαό!
Ωστόσο, μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύεται ότι παρόλο που υπάρχει ένα συναίσθημα μίσους από την πλευρά της, την ίδια στιγμή θαυμάζει και σέβεται το ελληνικό πνεύμα και τους αρχαίους Έλληνες...
«Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τ' απομακρύνει από τη φύση τους. και όποτε δίνεται η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται» {...}..

Κεφαλογιάννης: "Αν δεν αποδειχθούν οι καταγγελίες της Real News, θα πρέπει να… πάρουν τον τίτλο της εφημερίδας!' - Χατζηνικολάου:"Ας κοπιάσει και θα δει τι θα πάρει"



XRIMANEWS.GRΟ γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, μιλώντας χθες στην Έλλη Στάη, είπε μεταξύ άλλων,
πως.. αν δεν αποδειχθούν οι καταγγελίες της Real News, θα πρέπει να… πάρουν τον τίτλο της εφημερίδας!
Σήμερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου του απάντησε ως εξής: «Ο κατ' εξοχήν καταγγελτικός πολιτικός που κατονομάζει πολιτικούς και επιχειρηματίες χωρίς κανένα στοιχείο, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης απειλεί τα ΜΜΕ και εμάς ειδικά ότι θα μας πάρει τον τίτλο της Real News. Ας κοπιάσει και θα δει τι θα πάρει»! ...