Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Όλα καλά με τον Σύριζα...

14 μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα έχουμε μεγάλα...

ναααα μετά συγχωρήσεως…

Ενα μεγάλο Μνημόνιο (που ενώ το βάφτισαν οι ίδιοι συμφωνία, τώρα εν τη ρύμη του λόγου το αποκαλούν ως έχει, Μνημόνιο και ομοίως γνωστόν είναι ότι είναι το τρίτο και...καλύτερο Μνημόνιο)
Τώρα έχουμε ένα μεγάλο Φ(Α)ΠΑ, μεγαλύτερο των προηγουμένων προσκυνημένων Γερμανοτσολιάδων…

Σάββας Καλεντερίδης: Ημέρες 1974 στο Αιγαίο; - Ποιοι παίζουν το ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου;

Ένας φίλος που ήταν για χρόνια κοντά στον Αριστοτέλη Ωνάση, μου εξιστόρησε ένα περιστατικό. Ο μεγάλος εκείνος Έλληνας του είχε εκμυστηρευτεί ότι ο ταξίαρχος Ιωαννίδης, την άνοιξη του 1974, είχε πει στον ίδιο ότι «Θα γίνουν καλά πράγματα για την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Θα πάρουμε τη Βόρειο Ήπειρο και την Κύπρο. Έχουμε τη στήριξη των ΗΠΑ. Μόνο που μου ζητάνε να βγάλω από τη μέση τον Μακάριο, για να έχουμε τη στήριξή τους»....

Οι «53» του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτυπούν – Εφτιαξαν site και κριτικάρουν Τσίπρα

Οι «53» του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτυπούν – Εφτιαξαν site και κριτικάρουν ΤσίπραΚείμενο-φωτιά για τον Αλέξη Τσίπρα
Κινδυνεύουμε να μας ταυτίσουν με το Μνημόνιο 3
Αν συνεχιστούν οι εκβιασμοί των δανειστών, προτιμούμε να πέσουμε ηρωικά
Πάσχουμε από κυβερνητισμό - Οχι στην κυβέρνηση πάση θυσία
Αιχμές για την εσωκομματική δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ
Το κέντρο λήψης αποφάσεων μεταφέρεται από την Κουμουνδούρου στο Μαξίμου
Οχι σε διεύρυνση - Οχι σε συμμαχία με ευρωπαίους σοσιαλιστές...

Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ: "Ήρθε η ώρα να σφυρίξετε τη λήξη αυτής της παρωδίας που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ" (Βίντεο + ΕΙΚΟΝΕΣ)


Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ: "Ήρθε η ώρα να σφυρίξετε τη λήξη αυτής της παρωδίας που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ" (ΕΙΚΟΝΕΣ) - Multimedia 2Κάλεσε τους νέους να "διώξουν" την κυβέρνηση 
κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη 
- Η ειδική αναφορά του στον Κυρανάκη
”Η νίκη αρχίζει από τη Θεσσαλονίκη, ήρθε η ώρα να παίξετε επίθεση. Ήρθε η ώρα να παίξουμε επίθεση. Ήρθε η ώρα να βγάλετε κόκκινη κάρτα στον κ. Τσίπρα, ήρθε η ώρα να του πείτε “φύγετε”, ήρθε η ώρα να σφυρίξετε τη λήξη αυτής της παρωδίας που λέγεται Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ"...

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ… ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ! «Τρυπώσαμε» στον «οίκο» Άρτεμις στο Βερολίνο – Έπειτα από ντου 900 αστυνομικών συνελήφθησαν 250 κορίτσια (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Ο οίκος «’Άρτεμις» είναι ένας από τους πιο διάσημους οίκους ανοχής στην Γερμανία που δεν μοιάζει με τους συνηθισμένους οίκους.

Εκτός από «ροζ» υπηρεσίες προσφέρει πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο, σολάριουμ, ενώ οι κοπέλες που εργάζονται εκεί ουσιαστικά λειτουργούν ως αυτοαπασχολούμενες. Δηλαδή...

Κάνατε τη χώρα Banana Republic

Τσίπρας: Υπερασπίζεστε τους πλούσιους -Μητσοτάκης: Κάνατε τη χώρα Banana Republic«Εγώ υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της χώρας και τα συμφέροντα της χώρας δεν ταυτίζονται με τα δικά σας. 

Το συμφέρον της χώρας επιβάλλει να φύγετε μία ώρα αρχύτερα. 

Η υστεροφημία σας κ. Τσίπρα είναι εξασφαλισμένη: θα μείνετε στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός των κλειστών συνόρων και των κλειστών τραπεζών»...

Διμέτωπη επίθεση κατά Τσίπρα από Αλαβάνο και Λαφαζάνη: Είναι επαγγελματίας ψεύτης

Διμέτωπη επίθεση κατά Τσίπρα από Αλαβάνο και Λαφαζάνη: Είναι επαγγελματίας ψεύτηςΔιπλή επίθεση από τους πρώην συντρόφους του Αλέκο Αλαβάνο και Παναγιώτη Λαφαζάνη δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα πάρει πολύ σκληρά μέτρα που θα γονατίσουν τον ελληνικό λαό, διατύπωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης...

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ανοίγει η ψαλίδα ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – Ποια κόμματα μένουν εκτός Βουλής!

Εντυπωσιακή ανατροπή της κοινής γνώμης υπέρ της απομάκρυνσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και των πρόωρων εκλογών, καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του καναλιού Action24.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης...

Η Ουάσιγκτον αλλάζει τα δεδομένα της διαπραγμάτευσης



Νέα δυναμική στην εξέλιξη της διαπραγμάτευσης για την αξιολόγηση του μνημονίου εκτιμάται ότι δημιουργεί πλέον η δημόσια «προειδοποίηση» της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ Christine Lagarde από την Ουάσινγκτον ότι «ενδέχεται να αλλάξει ο ρόλος του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα».
Η δήλωση αυτή που ξεχώρισε χθες αργά το βράδυ μέσα στον ορυμαγδό...

Όταν οι υπάλληλοι διώχνουν τ΄ αφεντικά τους


Αυτά που έγιναν προχθές στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» συμπυκνώνουν όλες τις παθογένειες της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας.
Μια ομάδα συνδικαλιστών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας δεν επέτρεψε σε στελέχη της Fraport, της εταιρίας που αγόρασε τα 14 αεροδρόμια, να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου αεροδρομίου. 
Δηλαδή οι υπάλληλοι δεν επέτρεψαν στ΄ αφεντικά τους να εισέλθουν στους χώρους της ιδιοκτησίας τους.
Ο παραλογισμός θα ήταν πλήρης, αν δεν γνωρίζαμε πώς διαπλέκονται υπουργοί και συνδικαλιστές για...

Γιατί κλείνει μια επιχείρηση;

Γιατί κλείνει μια μεγάλη επιχείρηση στη χώρα μας το 2016; 
Νομίζω πως η κοινά αποδεκτή απάντηση είναι επειδή η οικονομία βρίσκεται σε βαθιά πολύχρονη ύφεση στην οποία ήρθαν να προστεθούν οι χειρισμοί του καλοκαιριού και τα capital controls. 
Για τη Ν.Δ., μια επιχείρηση κλείνει επειδή η σημερινή κυβέρνηση «ενταφίασε την ελληνική οικονομία» (Κουμουτσάκος). Μόνο γι' αυτό. Γιατί, όπως είναι γνωστό, τα...

Στην κόψη του ξυραφιού

Η Τουρκία αναβαθμίζει το επίπεδο των προκλητικών της ενεργειών στο Αιγαίο και κλιμακώνει τις κινήσεις αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας. 

Η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη και σοβαρή. 

Η Τουρκία αναζητά μία διέξοδο στα δικά της προβλήματα και ταυτόχρονα επιδιώκει να...

Ετσι, διατηρούν τα κορμιά τους τα supermodels - Τι τρώνε [εικόνες]


Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα από την αρχή: Τα μοντέλα έχουν αυτά τα κορμιά, όχι μόνο επειδή κάνουν συγκεκριμένη διατροφή και «χτυπιούνται» ολημερίς στα γυμναστήρια, αλλά και επειδή είναι έτσι η κατασκευή του σώματός τους.

Τώρα, που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, ας επικεντρωθούμε στη διατροφή τους, που όλες εμείς οι υπόλοιπες μπορούμε να ακολουθήσουμε και να είμαστε στα κιλά που επιθυμούμε και ταιριάζουν στο σωματότυπό μας αλλά και στο ύψος μας.
Η Vogue παρουσιάζει τις διατροφές που ακολουθούν τέσσερα supermodels...

«ΜΥΡΙΣΕ» ΕΚΛΟΓΕΣ; Τι δείχνει η «βροχή» από τροπολογίες του ΣΥΡΙΖΑ


Όπως λένε παλαιοί πολιτικοί «ψημένοι» σε τακτικισμούς, όταν μια κυβέρνηση δεν τα βλέπει καλά και ετοιμάζεται για αναμετρήσεις, που δεν μπορεί να αποφύγει, καταφεύγει σε τροπολογίες και φωτογραφικές διατάξεις.

Η κυβέρνηση μάλιστα ΣΥΡΙΖΑ, που βλέπει να καταρρέουν τα ποσοστά της...

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ! Ραγδαία αύξηση στις αυτοκτονίες φαντάρων

Στα όρια του έχει φτάσει ο Τουρκικός στρατός ύστερα από τις συνεχιζόμενες βαρείες απώλειες στις μάχες με τους Κούρδους στην Συρία.
Σύμφωνα με ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Cumhurriyet, με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Şehit saysı psikolojileri bozdu intiharlar arttı», δηλαδή, «Ο αριθμός των θυμάτων, (στον πόλεμο με τους Κούρδους ), έσπασε την ψυχολογία, ( των στρατιωτών) και αυξηθήκαν οι αυτοκτονίες», οι παρατεινόμενες...

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ «ΕΥΚΟΛΕΣ» ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Που κατατάσσονται οι Ελληνίδες; (ΦΩΤΟ)

ΚΡΑΣ

Το γυναικείο φύλο αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τον ανδρικό πληθυσμό και αυτή η έρευνα έρχεται να δώσει απαντήσεις.

Συχνές μελέτες γύρω από τις γυναίκες όλου του κόσμου κάνει γνωστός συγγραφέας βιβλίων ανεβάζοντας μάλιστα και...

Αφοπλιστικός Ζουράρις: Εμείς οι Αριστεροί, το ρουσφέτι το λέμε «ηθικό πλεονέκτημα»

Menelaos Myrillas / SOOC
Menelaos Myrillas / SOOC

Με τον δικό του, αφοπλιστικό τρόπο σχολίασε ο Κώστας Ζουράρις τα ρουσφέτια που κάνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο συνεργαζόμενος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ πήρε τον λόγο στην Επιτροπή της Βουλής μετά την ομιλήτρια της ΝΔ Μαρία Αντωνίου η οποία χαρακτήρισε κάποιες διατάξεις ως ρουσφετολογικές.
«Το ρουσφέτι είναι λίγο φυσικότερο από την φυσική αναπνοή. Εμείς οι Αριστεροί, το ρουσφέτι το ονομάζουμε ηθικό πλεονέκτημα…

«ΒΟΜΒΑ» ΛΑΓΚΑΡΝΤ: «Πλεόνασμα με ηρωικές προσπάθειες των Ελλήνων»!

Να «τρέξουν» για να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση, κάλεσε Ελλάδα και Ευρώπη η Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Το τελευταίο που χρειάζεται η Ελλάδα είναι καθυστέρηση», τόνισε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου απαντώντας σε ερώτηση στο...

Μήπως τα πράγματα είναι πολύ απλά;

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, έχει επικρατήσει αν όχι ένας μικρός πανικός, τουλάχιστον μια έντονη ανησυχία σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης με δανειστές. 
Διακοπή των συνομιλιών, έκτακτες συνεντεύξεις υπουργών, νομοσχέδια που θα κατατεθούν, αναβολή προγραμματισμένης συζήτησης στη Βουλή, αιφνιδιαστικά πρωθυπουργικά ταξίδια. Μια δραματοποίηση γεγονότων με δήθεν απρόβλεπτες συνέπειες. 
Είναι πράγματι έτσι; Ή μήπως...

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Γιατί οι Τούρκοι θέλουν το μισό Αιγαίο


Γιατί οι Τούρκοι και από πότε άρχισαν το παιχνίδι και τις αξιώσεις στο Αιγαίο,

εξηγεί  η ανάλυση του καθηγητή  Θεόδωρου Καρυώτη στο site του Μιχάλη Ιγνατίου που αξίζει κανείς να την διαβάσει. 
Οι Νεοθωμανοί έχουν βάλει για στόχο τις θάλασσές μας αλλά εμείς, πάσχοντας από το φοβικό σύνδρομο, δεν αντιδρούμε...

Σχέδιο έχουν. Λεφτά δεν έχουν

Είχα γράψει παλιότερα πως η ομάδα Λαφαζάνη και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κοινό τελικό στόχο. Απλώς διαφέρουν στα μέσα. 

Οι λαφαζανικοί επιθυμούσαν να μεταβούμε άγαρμπα και άτσαλα στη δραχμή, ενώ οι άλλοι, πιο σοφιστικέ και «ανανεωτικοί», θέλουν να εξωθήσουν την κατάσταση στα άκρα, να χρεώσουν τα πάνδεινα που υφίσταται ο τόπος από τους σχεδιασμούς τους στους δανειστές και τελικά ο ίδιος ο λαός, κουρασμένος και απογοητευμένος, να επιλέξει αυτός την έξοδο από το ευρώ...

Δάμασαν τον Μινώταυρο και τον έκαναν κατοικίδιο!


Ούτε τώρα πρόκειται να παραιτηθεί ο Πάνος ο Καμμένος. 

Ο ΦΠΑ θα πάει στο 24% κι αν χρειαστεί θα φτάσει και στο 30%. 

Στις μέρες της αριστεράς η αύξηση της φορολογίας δεν συνιστά ύφεση, όπως στα χρόνια των τρισκατάρατων. 
Σύντροφοι, έχετε κάνει τον Μινώταυρο κατοικίδιο και μας το κρύβετε!
Αυτή η αριστερά είναι το κάτι άλλο! Αν το ξέραμε, θα την είχαμε φέρει στην εξουσία πολύ νωρίτερα. 
Αυξάνουν υπερβολικά τους έμμεσους φόρους, για να καταργήσουν στη συνέχεια τους άμεσους! 
Είναι η μόνη εξήγηση! Διότι οι άνθρωποι αυτοί, οι αριστεροί, είναι υπέρ του ανθρώπου...

Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΗΡΥΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! «Μακεδονία; Αυτό δεν είναι το όνομά σου»

Με σύνθημα «Αυτό δεν είναι το όνομά σου» (#ThatsNotYourName), 

με τη στήριξη του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου και της μεγαλύτερης ελληνοαμερικανικής οργάνωσης της «AHEPA» κι εν όψει των προεδρικών εκλογών στην χώρα, ξεκινά η Παμμακεδονική Ένωση των Η.Π.Α., από την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, την παγκόσμια εκστρατεία της μέσω του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης της συλλογής υπογραφών (petition) με σκοπό...

Μείζον πολιτικό θέμα στην Κυβέρνηση


Ειδικού Συνεργάτη
Την Τρίτη η κυβέρνηση, μετά την έντονη αντίδραση της Αντιπολίτευσης, αναγκάστηκε να αποσύρει διάταξη που είχε περιλάβει στο Νόμο του Υπουργείου Παιδείας και αφορούσε την “νομιμοποίηση” “ανοίκειων” πληρωμών που είχαν πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Κρήτης κατά την περίοδο 1996-2004...

ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ; Βροχή οι φωτογραφικές κυβερνητικές (ν)τροπολογίες της τελευταίας στιγμής σε άσχετα νομοσχέδια


Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης 

προκάλεσε η κατάθεση υπουργικών και βουλευτικών τροπολογιών στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων που ψηφίστηκε από την Ολομέλεια, και αφορά κυρώσεις συμφωνιών Κοινού Αεροπορικού Χώρου και Μεταφορών μεταξύ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ! Τι θα γίνει με το μπόνους των 50 εδρών και τις μεγάλες Περιφέρειες – Τι ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός!

Τη βεβαιότητα ότι ο νέος εκλογικός νόμος θα εφαρμοστεί από τις προσεχείς εκλογές, καθώς θα έχει τη συναίνεση των περισσοτέρων κομμάτων και άρα θα ψηφιστεί από τουλάχιστον τα 2/3 των βουλευτών

εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε δημόσια συζήτηση για...

Πτώχευσε η «Ηλεκτρονική», στον δρόμο 450 εργαζόμενοι: Μας έκλεισε η πορεία της οικονομίας και τα capital controls

Πτώχευσε η «Ηλεκτρονική», στον δρόμο 450 εργαζόμενοι: Μας έκλεισε η πορεία της οικονομίας και τα capital controls

Η ιστορική αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών «Ηλεκτρονική Αθηνών» κύρηξε πτώχευση και με ανακοίνωση της αναφέρει ότι οι λόγοι είναι η πορεία της οικονομίας και τα capital controls.

Ετσι, χωρίς δουλειά μένουν πλέον 450 εργαζόμενοι, ενώ όλα τα καταστήματα της εταιρίας από...

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Μητσοτάκης σε Washington Post: Η κυβέρνηση θα διαλυθεί σύντομα

SOOC/Fotis Plegas GΕπίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην Washington Post, κατηγορώντας τον για ψέματα προς τον ελληνικό λαό...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Αρνήθηκε να τον συναντήσει κατά την περιοδεία του

Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι από την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα «απουσιάζει» το… Βερολίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο ο RealFM, η ελληνική κυβέρνηση επεδίωξε συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ ωστόσο η καγκελαρία αρνήθηκε λόγω… βεβαρημένου προγράμματος...

ΆΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Πόσα πήρε για τη διαφήμιση;

Μια χαρά τα είπε εχθές ο Διονύσης Ζάχος για την Άντζελα Δημητρίου:

«Καλά έκανε και τα πήρε»

Πόσα πήρε; 
40.000€, σύμφωνα με την Freddonews.gr. 
Όσο κάποιοι την κοροϊδεύουν στο διαδίκτυο, η Λαίδη μπορεί απλά να είναι ευχαριστημένη με το ποσό αυτό...

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΣΙΠΡΑ! Πώς η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει τα πιο σκληρά μέτρα παριστάνοντας ότι αντιστέκεται στους δανειστές!


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο Μαξίμου προκειμένου να περάσει με όσο πιο …ανώδυνα για την Κυβέρνηση το πακέτο των σκληρών μέτρων και μάλιστα ενισχυμένο όπως απαιτούν οι δανειστές.

Μετά τη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των δανειστών, το Μαξίμου επιστρατεύει τις γνωστές πρακτικές που...

Δεν μπορείς να μπεις δυο φορές στο ίδιο ποτάμι

Της Μαρίας Χούκλη

Ο αρχαίος ημών Περικλής θεωρούσε ότι ο χρόνος είναι ο σοφότερος σύμβουλος
Πράγματι, οι εν θερμώ αποφάσεις σπανίως αποδεικνύονται και οι πλέον λυσιτελείς. Ισχύει γενικώς, ισχύει και στην πολιτική, που άλλωστε ήταν ο τομέας του σπουδαίου Αθηναίου.
Το να «αγοράζεις» χρόνο σε διαπραγματεύσεις αποτελεί μια από...

Γιατί προβάλλουν τον Καρατζαφέρη;


Η εποχή που τα πανίσχυρα δημοσιογραφικά συγκροτήματα ανέβαζαν ή κατέβαζαν κυβερνήσεις έχει περάσει και είναι χωρίς επιστροφή. 
Στην πλειονότητά τους τα άλλοτε ισχυρά ΜΜΕ είναι απαξιωμένα σε μεγάλα τμήματα της κοινής γνώμης. 
Ωστόσο, ακόμα διατηρούν μια μικρή έστω επιρροή. Ικανή να σπρώξει ένα κόμμα να μπει στη Βουλή, να το απενοχοποιήσει...

Τέταρτο μνημόνιο σημαίνει δραχμή

Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. 

Τα νούμερα δεν βγαίνουν, ακόμη κι αν μας γυρίσουν όλους ανάποδα για να μας αδειάσουν τις τσέπες. 

Δίχως επενδύσεις, δίχως τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης, δεν υπάρχει ελπίδα. 

Θα έρθει, λοιπόν, αναπόφευκτα, τέταρτο μνημόνιο. Δεν θα είναι, όμως, σαν τα άλλα. 

Θα είναι μία παραλλαγή του σχεδίου Σόιμπλε...

Γιατί πρέπει να φύγουν αμέσως!

Του Άδωνη Γεωργιάδη
αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Β' Αθηνών
Πολλούς εξέπληξε η απαίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές. 
Ο ήπιος χαρακτήρας του σε συνδυασμό με το ότι ηγείται μίας αστικής παρατάξεως που γενικά αποφεύγει τις ακρότητες στον πολιτικό της λόγο κάποιους τους ξένισαν. 
Μήπως βιάστηκε ο Κυριάκος; Είπαν κάποιοι. Μήπως παρασύρθηκε από κάποιους, είπαν άλλοι. Και γιατί δεν ζητούσε τόσο καιρό εκλογές; Τι άλλαξε;...

Να γιατί μερικοί καπνιστές έχουν καθαρούς πνεύμονες

Οι επιστήμονες έριξαν φως στο μυστήριο ορισμένων καπνιστών που φαίνεται να έχουν σχετικά υγιείς πνεύμονες παρά τα τσιγάρα που καπνίζουν. 
Οι άνθρωποι αυτοί φαίνεται πως προστατεύονται από συγκεκριμένες «τυχερές» μεταλλάξεις στο DNA τους.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Μάρτιν Τόμπιν του βρετανικού Πανεπιστημίου του Λέστερ, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΤΡΩΤΕ! Οι ελεγκτές βρήκαν μέσα σε ψυγεία κρέας κροκοδείλου και πύθωνα!


Στη δέσμευση κατεψυγμένων φιλέτων κροκόδειλου και πύθωνα συνολικού βάρους 19 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε επιχείρηση λιανικής πώλησης τροφίμων στην περιοχή του Ρέντη.

Πρόκειται για ατομικές συσκευασίες 12 κιλών κατεψυγμένου φιλέτου κροκόδειλου και 7 κιλών κατεψυγμένο φιλέτου πύθωνα...

Τα «σπάει» το νέο σκίτσο του Αρκά - Σε 2.000 χρόνια θα κλείσει η αξιολόγηση [εικόνα]


ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Στις 12 Απριλίου του 4016 θα κλείσει τελικά η αξιολόγηση προβλέπει ο Αρκάς και το διαδίκτυο ξεκαρδίζεται.

«Κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις και ότι η αξιολόγηση θα κλείσει τις επόμενες μέρες» γράφει πάνω στο σκίτσο που απεικονίζει την ελληνική πραγματικότητα 2.000 μετά...

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Φουντώνουν πάλι τα σενάρια για εξελίξεις και πρόωρες εκλογές, μετά το ναυάγιο της συμφωνίας

Φουντώνουν πάλι τα σενάρια για εξελίξεις και πρόωρες εκλογές, μετά το ναυάγιο της συμφωνίας

Στηλώνει τα πόδια η κυβέρνηση και έστειλε την αξιολόγηση στα βράχια, αφού αρνείται να πάρει τα επώδυνα μέτρα που απαιτούνται για ασφαλιστικό, περικοπές στις δαπάνες και μείωση του κράτους και ρίχνει την ευθύνη στους δανειστές.

Το κουαρτέτο των δανειστών αποχώρησε...

Απέσυραν το νομοσχέδιο με τη φωτογραφική διάταξη «πλυντήριο» για την εμπλοκή Σταθάκη σε κακοδιαχείριση κονδυλίων

Απέσυραν το νομοσχέδιο με τη φωτογραφική διάταξη «πλυντήριο» για την εμπλοκή Σταθάκη σε κακοδιαχείριση κονδυλίων Φωτογραφική διάταξη για τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη καταγγέλλει η αντιπολίτευση ότι περιελάμβανε το νομοσχέδιο για την έρευνα που κατέθεσε η κυβέρνηση και απέσυρε ξαφνικά σήμερα το μεσημέρι.

Η εν λόγω διάταξη αφορούσε το Πανεπιστήμιο Κρήτης και κατά την αντιπολίτευση είναι φωτογραφική ώστε να απαλλαγεί ο...

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ

Λίγες μέρες πριν από τη διεξαγωγή της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για τη Δικαιοσύνη στη Βουλή, ένας διάσημος υπουργός έκανε αιφνιδίως την εμφάνισή του στο «Ερρίκος Ντυνάν». 
Ηταν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
Το προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Αγγέλου αιφνιδιάστηκε. Ηταν μεν εξοικειωμένο να βλέπει τακτικά τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να επισκέπτεται τον συνεργάτη και φίλο του, αλλά...

Αφήστε το γυμναστήριο και πιάστε την τσουγκράνα για να είστε σε φόρμα!

Αφήστε το γυμναστήριο και πιάστε την τσουγκράνα για να είστε σε φόρμα!

Η ενασχόληση με τον κήπο μας βοηθάει να κάψουμε θερμίδες και είναι ένα χόμπι που δύσκολα εγκαταλείπουμε

Ξεχάστε για λίγο τα αθλητικά παπούτσια και τους διαδρόμους του γυμναστηρίου αν θέλετε να είστε καλλίγραμμοι και σε φόρμα. 
Οι γιατροί λένε ότι ο καλύτερος και πιο σίγουρος τρόπος για να κρατήσει κάποιος τη γραμμή του είναι να φτιάχνει τον κήπο του.
Σε μισή ώρα με το σκάψιμο καίμε...

AYTH H BITAMINH KANEI ΘΑΥΜΑΤΑ! Μάθετε ποια είναι και απο ποιες σοβαρές ασθένειες σας προστατεύει


Η βιταμίνη Ε είναι μία από τις βασικότερες θρεπτικές ουσίες που ο οργανισμός μας έχει μεγάλη ανάγκη.
Μπορούμε να την προμηθευτούμε από πολλές απλές τροφές που έχουμε στο καθημερινό μας διαιτολόγιό και τα ωφέλιμα αποτελέσματα για τον οργανισμό μας είναι πολύ περισσότερα από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε...

Οι μέτριοι θα καταστρέψουν τον κόσμο


Κεντρική ιδέα της αθροιστικής θεωρίας του Αριστοτέλη είναι ότι το πλήθος ως σύνολο, είναι καλύτερο  ή ισχυρότερο από τους λίγους ή τον Ένα. 
Ανάλογα με τα κριτήρια που λαμβάνονται υπ' όψιν ("αρετή", "φρόνησις", "πλούτος") η υπεροχή αυτή είναι ηθική, διανοητική και υλική. Για αυτό άλλωστε θεωρούμε ακόμα, την δημοκρατία ως το «μη χείρον, βέλτιστον» πολίτευμα από τα υπόλοιπα.
Το ζήτημα όμως είναι ότι ο φιλόσοφος που έδωσε τις βάσεις της δυτικής σκέψης, δεν είχε στον νου του την...

Το καραβάνι προχωρά…

Ο Σπίρτζης υπογράφει την πώληση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων με πολύ πόνο, 

ο Δρίτσας κάνει χαριτωμενιές με τον ΟΛΠ που πουλήθηκε, 

ο Σκουρλέτης υποδύεται τον σκληρό για τις Σκουριές, αλλά καλεί την εταιρεία για να συμβιβαστούν. 

Παράλληλα, κατασκευάζουν εχθρούς, ενισχύουν την πόλωση, δραματοποιούν...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΝΙ «ΚΑΥΣΩΝΑΣ»! Θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες


Πολύ ζέστη αναμένεται τις επόμενες ημέρες με τον υδράργυρο να ανεβαίνει πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου ενώ την Πέμπτη θα αγγίξει τους 32 με 33 βαθμούς στο κέντρο της Αθήνας

Για αύριο Τρίτη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από...

Αυτή είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή της παγκόσμιας τηλεόρασης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Sir Nicholas Winton, καλεσμένος εκπομπής, συναντά χωρίς να το γνωρίζει μετά από δεκαετίες, δεκάδες ανθρώπων που έσωσε από τα χέρια των Ναζί…

Το βίντεο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από την εκπομπή «That’s Life» («Αυτή είναι η ζωή») του BBC που προβλήθηκε στη Βρετανία...

Βουλγαρία: Σοκαριστικές εικόνες - Πολίτες «συλλαμβάνουν» μετανάστες [βίντεο]

Βουλγαρία: Σοκαριστικές εικόνες - Πολίτες «συλλαμβάνουν» μετανάστες [βίντεο]

Ενα σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου: Βούλγαροι πολίτες περιπολούν τα σύνορα για παράτυπους μετανάστες και τους συλλαμβάνουν περνώντας τους χειροπέδες.

Οπως φαίνεται από το βίντεο το οποίο είναι από κινητό τηλέφωνο και μεταδόθηκε από πληθώρα καναλιών της γειτονικής χώρας οι «συλλήψεις» είναι άγριες:

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ο Γιάννης Αγγέλου και το τέλος μιας (άλλης) εποχής

Η απώλεια του Γιάννη Αγγέλου, τραγική και επώδυνη, για την οικογένειά του, τον Κώστα Καραμανλή, τους υπόλοιπους φίλους του και όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, πολύ περισσότερο να συνεργαστούν μαζί του, εικονοποιεί ένα μελαγχολικό τέλος εποχής.

Μιας συγκεκριμένης εποχής. Μιας εποχής στην οποία η πολιτική είχε ακόμη βάθος, και οι σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών της...

«ΑΓΚΑΘΙ» ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Σχέδιο ενοποίησης των ΑΟΖ Ελλάδας, Αιγύπτου, Ισραήλ και Κύπρου

Η εύλογη πρόταση των Ρώσων να συμμετάσχουν οι Κούρδοι στις διαπραγματεύσεις της Γενεύης για το μέλλον της Συρίας, ανοίγει μια νέα σελίδα στην προοπτική διευθέτησης των πολυδιάστατων θεμάτων του ευρύτερου Μεσανατολικού ζητήματος 

για το οποίο φαίνεται πως...