Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Για πρώτη φορά στην ιστορία η Βουλή θα «ντυθεί» στα χρώματα του Gay Pride - Έξαλλοι οι αντιδρώντες βουλευτές [video]

Σχετική εικόναΓια πρώτη φορά στην ιστορία της Βουλής, το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουνίου, θα φωτιστεί το ελληνικό κοινοβούλιο στα χρώματα του Gay Pride, στο πλαίσιο του φετινού Athens Pride, που λαμβάνει χώρα το απόγευμα του Σαββάτου, στο Σύνταγμα.
Η παρέλαση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Pride 2018 είναι «Παρούσα» και η αφίσα είναι ένα κολάζ διαφορετικών προσώπων που σχηματίζουν ένα και πολυμορφικό, προβάλλοντας πραγματικότητες που βιώνουν LGBTQI άτομα στην Ελλάδα...

Ενέχυρο 25 δισ. κρατικής περιουσίας στους δανειστές [έγγραφα] - Ξεπέρασαν και τους εαυτούς τους!


Στην ενεχυρίαση στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM), όλης της δημόσιας περιουσίας που ανήκει στο υπερταμείο, προχωρά η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο, ως εγγύηση για την αποπληρωμή του δανείου ύψους 86 δισεκατομμυρίων ευρώ που έλαβε η Ελλάδα με το τρίτο Μνημόνιο το 2015.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η είσπραξη του δανείου των 25 δισεκατομμυρίων από τα 86 δισ. ευρώ που έλαβε η χώρα από τον ESM...

Μητσοτάκης: Συμπληρώνονται 100 μέρες που βρίσκονται στην τουρκική φυλακή οι Έλληνες στρατιωτικοί

Εκατό μέρες συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης, βρίσκονται σε καθεστώς κράτησης στις τουρκικές φυλακές, γεγονός στο οποίο αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω twitter.

«Συμπληρώνονται σήμερα 100 ημέρες που ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης κρατούνται στις τουρκικές φυλακές. Έκανα, κάνω και θα συνεχίσω να...

Ο Κοτζιάς παραπλανά τον ελληνικό λαό - Αποδυναμώνει τα πάγια επιχειρήματα της χώρας

Eπίθεση στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τους ισχυρισμούς του ότι το 1977 στη Διάσκεψη του ΟΗΕ αναγνωρίστηκε με ευθύνη της τότε κυβέρνησης η «μακεδονική γλώσσα».

Η Νέα Δημοκρατία αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του υπουργού Εξωτερικών, κάνει λόγο για ανυπόστατα ερωτήματα και επισημαίνει ότι το 1977 απλώς υπήρξε η μεταφορά στο λατινικό αλφάβητο της ονομασίας που είχαν δώσει στη γλώσσα τους τα ίδια τα Σκόπια. 
«Η συγκεκριμένη καταγραφή δεν παρήγαγε κανένα πολιτικό αποτέλεσμα»...

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Τι μου είπε ο Σκοπιανός

Συνομίλησα με Σκοπιανό συνάδελφο, με τον οποίον είχα διατηρήσει κάποια εκ’ του μακρόθεν επαφή από τον καιρό του 2008 και του βέτο του Βουκουρεστίου. 
Τότε φαινόταν υπέρμαχος των σκληρών θέσεων του Γκρούεφσι, τώρα τον είδα μάλλον να κλείνει υπέρ του Ζάεφ. Φαίνεται ότι αυτά συμβαίνουν κι αλλού, όχι μόνο στην Ελλάδα. Μου είπε ενδιαφέροντα και αλλόκοτα (για το δικό μου μυαλό) πράγματα. 
Τα μεταφέρω προς ενημέρωση, δίχως σχολιασμό…

Με «αέρα» πρωθυπουργού ο Μητσοτάκης έθεσε τους Ευρωπαίους προ των ευθυνών τους

Η φανέλα της Μπάγερν Μονάχου που δώρισε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, στον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε το νούμερο εννιά. 
Πρόκειται για τον αριθμό της φανέλας που φοράει ο γκολτζής της πρωταθλήτριας Γερμανίας Λεβαντόφσκι
Για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ο πρόεδρος της ΝΔ είναι ένα από τα πρόσωπα που μπορεί να «σκοράρει» για λογαριασμό του, ένας πολιτικός στον οποίο η ευρωπαϊκή κεντροδεξιά επενδύει, έχοντας έναν ξεκάθαρο στόχο:

Καταρρέει η οικονομία της Τουρκίας – Yποβάθμισε 17 τράπεζες η Moody’s


Υπό κατάρρευση βρίσκεται η οικονομία της Τουρκίας.

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s υποβάθμισε και έθεσε υπό παρακολούθηση για περαιτέρω υποβάθμιση τα αξιόχρεα 17 τουρκικών τραπεζών, ενώ έθεσε επίσης σε παρακολούθηση για υποβάθμιση τα αξιόχρεα δύο χρηματοπιστωτικών εταιρειών.
«Οι υποβαθμίσεις αντανακλούν την άποψη του Moody’s ότι το λειτουργικό περιβάλλον στην Τουρκία έχει επιδεινωθεί, με αρνητικές επιπτώσεις για τα χρηματοδοτικά προφίλ των ιδρυμάτων»...

Η περίεργη εντολή Ερντογάν για συναγερμό στο Αιγαίο - Ομάδες υποβρυχίων καταστροφών και δύο πυραυλάκατοι σε επιφυλακή

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Αιγαίο ανακοίνωσε η Άγκυρα.
Ειδικότερα σε κατάσταση επιφυλακής τέθηκαν μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας στο Αιγαίο από τον φόβο προβοκάτσιας εκ μέρους της Ελλάδας αναφέρει το επίσημο πρακτορείο Αnadolu, γεγονός που καθιστά την εντολή εξαιρετικά περίεργη, ειδικά μετά το περιστατικό με τον εμβολισμό του ελληνικού σκάφους πριν λίγους μήνες.
Στο πλαίσιο αυτό μια φρεγάτα, δύο πυραυλάκατοι και οι ομάδες υποβρυχίων καταστροφών (SAT) έχουν τεθεί...

Άγρια κόντρα Αυλωνίτου – Κατσανιώτη στον «αέρα» με απίστευτες εκφράσεις [Video]

Άγρια κόντρα είχαν σε τηλεοπτική εκπομπή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ρώτησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «αν η εθνική γραμμή έχει «μακεδονική» γλώσσα;». Τότε η Ελένη Αυλωνίτου απάντησε πως «η «μακεδονική» γλώσσα μπήκε το 1977 από την αβλεψία της κυβέρνησης» με τον Ανδρέα Κατσανιώτη να ανταπαντά πως...

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Σε πολιτικό χαρακίρι και εξαΰλωση οδηγεί ο Τσίπρας τον Καμμένο

Ο κύβος ερρίφθη. 
Οι αποφάσεις μοιάζουν να έχουν ληφθεί και ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται έτοιμος να ολοκληρώσει την συμφωνία με τον Ζόραν Ζάεφ για την ονομασία των Σκοπίων. Όλα δείχνουν να παίρνουν το δρόμο τους, με μία (μικρή;) λεπτομέρεια. Η προωθούμενη λύση δεν έχει την συγκατάθεση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος επιμένει να είναι αντίθετος στη χρήση του όρου «Μακεδονία».
Ακόμα και αυτός όμως ο αστερίσκος δεν ανησυχεί το Μέγαρο Μαξίμου, αφού όπως όλα δείχνουν έχουν αποφασίσει συνειδητά να κινηθούν χωρίς...

Εθνομηδενιστές! Η χειρότερη μορφή λαϊκισμού...

Του Θανάση Κ.
Συχνά ο κόσμος παρασύρεται και καταδημαγωγείται. Συχνά τον ξεσηκώνουν, τον ξεγελάνε, του λένε ψέματα, τον παρασύρουν και, τελικά, τον προδίδουν. Και το χειρότερο: ο κόσμος μοιάζει να μην αντιδρά. Να τα δέχεται όλα αυτά παθητικά… 
(Ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει κάνει όλα αυτά - δεν χρειάζεται να ψάξετε πάρα πέρα…)
Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που ο κόσμος ξεσηκώνεται και επιμένει για να βρει τον δίκιο του, για να μη χάσει τον εαυτό του, για να υπερασπιστεί την αλήθεια του…

Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους - Διαδήλωσαν για τη Μακεδονία σε 23 πόλεις [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi

Για την ελληνικότητα της Μακεδονίας διαδήλωσαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες σε 23 πόλεις της χώρας.

Οι πολίτες με τα συλλαλητήρια αντέδρασαν έντονα στην κυοφορούμενη λύση της κυβέρνησης στο ονοματολογικό με τα Σκόπια, όπου όλα δείχνουν ότι θα περιέχει την λέξη «Μακεδονία».
Τη διοργάνωση είχε αναλάβει η «Επιτροπή για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», η οποία κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν με ελληνικές σημαίες και χωρίς κομματικά σύμβολα.
Το κεντρικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε...

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Δίνει ρέστα ο ΣΥΡΙΖΑ με προπαγάνδα μέσω Λαζόπουλου και σίριαλ


Δίνει ρέστα ο ΣΥΡΙΖΑ με προπαγάνδα μέσω Λαζόπουλου και σίριαλ
Η δύναμη της εικόνας είναι μεγάλη. 
Τη χρησιμοποίησε ο Γκέμπελς στη Γερμανία, ενώ πολλά λέγονται και για τις σχέσεις του Χόλιγουντ με τις αμερικανικές κυβερνήσεις. Δεν είναι αφύσικο. Άλλο αν είναι έντιμο. Όλοι θα ισχυριστούν ότι γίνεται για κάποιον καλό λόγο. Αλλά αυτό δεν είναι αληθές. Είναι μια κανονική πλύση εγκεφάλου.
Ανάλογα κρούσματα προπαγάνδας έχουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα και στην Ελλάδα. Δεν αναφερόμαστε μόνο στην ΕΡΤ, όπου τα πάντα γίνονται με τρόπο χοντροκομμένο. Αλλά σε σίριαλ και σατιρικές εκπομπές...

Συναγερμός για τους «8» μετά τις απειλές Αγκυρας - Ο «στρατός» που τους φυλάει

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά τις ανοικτές απειλές της Αγκυρας περί απαγωγής των 8 Τούρκων αξιωματικών που αφέθηκαν ελεύθεροι.

Του υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας με ανακοίνωσή του τόνισε ότι «θα επιμείνουμε στον επαναπατρισμό των πραξικοπηματιών και στην αποφασιστικότητά μας να δικαστούν στη χώρα μας».
Ενώ χθες, ο Τούρκος αντιπρόεδρος Μπεκίρ Μποζντάγ είπε ότι μπορεί η Eλλάδα να μην τους...

Συλλαλητήρια σε 21 πόλεις για τη Μακεδονία - Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις

Συλλαλητήρια σε 21 πόλεις για τη Μακεδονία -Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις

Σε συνολικά 21 πόλεις της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη 6 Ιουνίου, συλλαλητήρια για τη Μακεδονία με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.

Συγκριμένα, ο κόσμος θα συγκεντρωθεί σε δρόμους και πλατείες στις παρακάτω περιοχές:
Πέλλα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδά, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια, αλλά και Λάρισα, Θήβα, Ιωάννινα, Ρόδο, Χανιά, Κέρκυρα και Χαλκίδα. 
Την ίδια ώρα πανέτοιμοι δηλώνουν οι...

Μητσοτάκης: «Η αντίστροφη μέτρηση για τον Τσίπρα ξεκίνησε – Έρχονται εκλογές» [Video]

«Η κυβέρνηση παίζει με τις τύχες της χώρας. Οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τα συμφέροντα της χώρας» 

τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα στους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Μητσοτάκης έκανε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σε όλα τα θέματα, οικονομία, παιδεία, εθνικά, θέματα ασφάλειας και δημόσιας τάξης...

Έτσι στήθηκε η επιχείρηση «αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας» από Κοτζιά, ΕΡΤ, ΕΦΣΥΝ και Σία

Τον ισχυρισμό περί «αναγνώρισης της «μακεδονικής γλώσσας» από το 1977, που κακώς αποδίδεται στον Παναγιώτη Κουρουμπλή, διέψευσε την Κυριακή 3 Ιουνίου μέσω του ΣΚΑΪ ο καθηγητής γλωσσολογίας και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, κος Γιώργος Μπαμπινιώτης.

Κι όμως, το «κόλπο» εξυφαίνεται από την κυβέρνηση και τους κολαούζους της έξι μήνες τώρα. 
«Το μόνο θέμα που συζητήθηκε σε εκείνη τη διάσκεψη του ΟΗΕ ήταν...

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Τα γκάλοπ λένε την αλήθεια

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι πήγες και ψήφισες ρε Μήτσο;
Οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν μια φωτογραφία της στιγμής, αυτό λένε πάντα όσοι εμφανίζονται δεύτεροι ή κοντά στο όριο εισόδου στην βουλή. 
Βέβαια, μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, οπότε κάθε μάτι που πέφτει πάνω στην δημοσκόπηση διαβάζει χίλιες λέξεις που του εξηγούν ότι η ΝΔ είναι παγίως δέκα μονάδες πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι αν αυτό το ‘χουν πει τριάντα διαφορετικές δημοσκοπήσεις, τότε το μάτι έχει διαβάσει 30.000 λέξεις. Βιβλίο ολόκληρο...

Τι πήγες και ψήφισες ρε Μήτσο;


Αποτέλεσμα εικόνας για Τι πήγες και ψήφισες ρε Μήτσο;Έχουμε κι εμείς τα εθνίκια τις άσχημές μας, αλλά σε αυτό το σημείο δεν θα φτάναμε! 
Όχι, ρε φίλε! Δεν θα βγάζαμε αυτό το τσίρκο. 
Τι πήγες και έκανες Μήτσο; 
Τι πήγες και ψήφισες, αγόρι μου; Τα παιδιά σου δεν τα λυπήθηκες, το βιος σου δεν το υπολόγισες. Και τώρα τι κάνουμε Μήτσο; Ασφαλιστικά μέτρα στον Λαζόπουλο που σου καταχράστηκε το όνομα;...

Γιατί η ελληνική ελίτ στήριξε (ζει) τον Αλέξη;

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα της μνημονιακής περιόδου είναι το ταξίδι του Νίκου Παππά στην Βενεζουέλα. 
Και ναι μεν μπορώ να αποδεχτώ ότι ο Νίκος είναι θαυμαστής του καθεστώτος του Τσάβες και του Μαδούρο, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ το ίδιο για τους Έλληνες επιχειρηματίες που τον συνόδευσαν.

Ποιοι συμμετείχαν, τι συζήτησαν;

Η Άγκυρα απειλεί με απαγωγή τους «8»: Θα τους βρούμε & θα τους πακετάρουμε - Ο Τσίπρας δεν έχει λόγο ανδρός

Η Αγκυρα απειλεί με απαγωγή τους «8»: Θα τους βρούμε & θα τους πακετάρουμε -Ο Τσίπρας δεν έχει λόγο ανδρόςΕυθεία απειλή για απαγωγή των «8» Τούρκων στρατιωτικών εξαπέλυσε η Αγκυρα μετά την απελευθέρωση και των τελευταίων τεσσάρων εξ αυτών, λόγω παρέλευσης του δεκαοκταμήνου, που αποτελεί το ανώτατο όριο προφυλάκισης.

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Μπεκίρ Μποζντάγ σήμερα το απόγευμα μετά το υπουργικό συμβούλιο σε συνέντευξη εφ όλης της ύλης αναφέρθηκε και στην αποφυλάκιση των 4 εκ των 8...

Ελεύθεροι οι «8», έξαλλη η Αγκυρα: Νομίζαμε ότι ο Τσίπρας είχε λόγο άνδρα

Φωτογραφία: IntimeNews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με έντονο τρόπο αντέδρασε η Αγκυρα διά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και κυβερνητικού εκπροσώπου Μπεκίρ Μποζντάγ στην είδηση ότι πλέον είναι ελεύθεροι και οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί, λόγω παρέλευσης του δεκαοκταμήνου, που αποτελεί το ανώτατο όριο προφυλάκισης.

«Η Ελλάδα είναι χώρα που έχει πολλά πραξικοπήματα και θα έπρεπε να είχε εκδώσει τους 8 πραξικοπηματίες», δήλωσε ο Μπεκίρ Μποζντάγ, αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης. 
«Η Ελλάδα προστατεύει και υποστηρίζει πραξικοπηματίες, τρομοκράτες, γκιουλενιστές...

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Πιάνουν χρυσό και γίνεται... άμμος - Το... momentum τους έπεσε από τα... χέρια


Δεν τους βγαίνει πλέον τίποτα. Ότι και αν κάνουν πέφτει στο κενό και τα... επικοινωνιακά θαύματα διαρκούν μερικές ώρες ούτε καν μια ημέρα.

Η κατάσταση στο Μέγαρο Μαξίμου δείχνει πως το σύστημα βρίσκεται σε αποδρομή με χαρακτηριστικό, τελευταίο παράδειγμα, το Σκοπιανό όπου η πολυθρύλητη λύση, η οποία θα έδινε, όπως έλεγαν στο επιτελείο του Πρωθυπουργού, «μπόνους» στο προφίλ του Αλέξη Τσίπρα τείνει να μετατραπεί σε «μπούμερανγκ»...

Απίστευτη Aναρχία: Σπάνε και καίνε όλη την Ελλάδα οι κουκουλοφόροι!

Ανενόχλητοι αλωνίζουν σε ολόκληρη την Ελλάδα οι κουκουλοφόροι οι οποίοι κυριολεκτικά κάνουν ό,τι θέλουν σπάζοντας, αρπάζοντας και απειλώντας χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά των Αρχών.

Τα περιστατικά είναι πολλά και σχεδόν σε καθημερινή πλέον βάση.
Τελευταίο παράδειγμα η επίθεση με περισσότερες από 30 βόμβες μολότοφ που έριξαν άγνωστοι σε λεωφορείο των ΜΑΤ που μετέφερε αστυνομικούς την ώρα που σχολούσαν από διατεταγμένη υπηρεσία στο Τουρκικό Προξενείο στην Θεσσαλονίκη...

Τα ελληνικά μάρμαρα στο πιο ακριβό «οικόπεδο» του κόσμου - «Ντύνουν» ουρανοξύστες στο Μανχάταν [εικόνες]

Τα ελληνικά μάρμαρα στο πιο ακριβό «οικόπεδο» του κόσμου -«Ντύνουν» ουρανοξύστες στο Μανχάταν [εικόνες]H αξία των ελληνικών μαρμάρων είναι αδιαμφισβήτητη.

Τόσο για την ποιότητά τους όσο και για την αισθητική τους. Και κερδίζουν όλο και περισσότερο τις διεθνείς αγορές, όπως το πιο ακριβό οικόπεδο του κόσμου, το Μανχάταν, στο οποίο έχουν περίοπτη θέση.
Όταν κάποιοι συζητούν για την αυξητική πορεία της διάθεσης των Ελληνικών μαρμάρων στο...

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Μιλάμε για την Πατρίδα, άνθρωπέ μου..!

Μιλάμε για την Πατρίδα, άνθρωπε μου!
Εδώ δεν παίζουμε την κολοκυθιά... Φταίω εγώ, φταις εσύ, φταίει αυτός για την κατάσταση της χώρας!
Εδώ μιλάμε για προμελετημένο, ιδιαζόντως απεχθές έγκλημα, διαρκές και χωρίς τέλος...
Ένα γαϊτανάκι τρόμου για τον ελληνικό λαό, μια διελκυστίνδα που διαλύει μέρα με τη μέρα κοινωνία, δομές, τις ζωές των πολιτών!
Και υπάρχουν στοιχεία!
Αμέτρητα στοιχεία! Καταγγελίες της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας για την κατ' επιλογήν ένταξή μας σε καθεστώς μνημονίων...

Το τελευταίο γεύμα 20 διάσημων προσωπικοτήτων

Το να μάθουμε ποιο ήταν το τελευταίο γεύμα κάποιων διάσημων είναι σχετικά μακάβρια επιθυμία αλλά παρόλα αυτά ασκεί κάποια γοητεία σε όλους μας σχεδόν.
Κάποιοι από εμάς έχουμε αναρωτηθεί κιόλας τι θα θέλαμε να φάμε εάν ξέραμε ότι θα είναι το τελευταίο μας γεύμα. Δείτε τι έφαγαν 22 διάσημες προσωπικότητες πριν πεθάνουν.
Σωκρατης
Το 399 π.Χ ο Σωκράτης ήπιε το κώνειο, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο από το Δικαστήριο της Ηλιαίας, που αποτελούνταν από 500 Αθηναίους πολίτες, με τις κατηγορίες της αμφισβήτησης και ασέβειας των θεών και τη διαφθορά των νέων της πόλης της Αθήνας.
Κλεοπατρα...

Ακόμη μία δημοσκόπηση επιβεβαιώνει την απόλυτη πολιτική κυριαρχία της ΝΔ

Ως επιβεβαίωση της απόλυτης κυριαρχίας της ΝΔ ερμηνεύουν στην Πειραιώς τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της RASS για το Action 24.
Όπως αναφέρουν στη ΝΔ και σε αυτήν την έρευνα το η αξιωματική αντιπολίτευση διασφαλίζει την αυτοδυναμία, καθώς στο 29,7% που συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου (έναντι 19,4% του ΣΥΡΙΖΑ) θα πρέπει προφανώς να προστεθεί και ένα σημαντικό ποσοστό του 14,3% των πολιτών που περιλαμβάνονται στην λεγόμενη αδιευκρίνιστη ψήφο.
Παράλληλα, εντυπωσιακό κρίνουν από τη ΝΔ και το γεγονός πως το 70% των πολιτών προεξοφλεί ότι...

Η καλύτερη απάντηση στον κ. Καμμένο για το αν πρόδωσε τον Κ. Καραμανλή είναι η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού ...

Η καλύτερη απάντηση στον κ. Καμμένο για το αν πρόδωσε τον Κ. Καραμανλή είναι η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού στις εθνικές εκλογές του 2012... 2/6/2018

Η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού στις εθνικές εκλογές του 2012:
«Είναι μπροστά μας η σοβαρή πιθανότητα μιας πολύ πιο οδυνηρής περιπέτειας για όλους.
Η άποψη ότι δεν μπορούμε να πάθουμε τίποτα χειρότερο είναι εσφαλμένη.
Ειδικά όταν η ιστορία του τόπου μας διδάσκει πως κατά κανόνα μεγάλες κοινωνικοπολιτικές κρίσεις συνεπέφεραν και εθνικές συμφορές...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής...