Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Νέες λέξεις της συριζαϊκής γλώσσας…

Οι θρυλικές μπουτούδες!

Δεν είναι λίγες φορές που τα στελέχη της κυβέρνησης έχουν χαρακτηριστεί ως «απατεώνες» και αιτία δεν είναι μόνο οι αδίστακτοι μνημονιακοί που πολεμούν τον εχθρό των μνημονίων και βαθιά αντισυστημικό πρωθυπουργό μας, τον Αλέκση τον Φούιτ. 

Πολλές φορές είναι και η άγνοια που έχουμε οι περισσότεροι για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην ελληνική γλώσσα η οποία τα τελευταία δυο χρόνια έχει αποκτήσει ένα πολύ ενδιαφέρον παρακλάδι: τη συριζαϊκή...

Οι νεκροθάφτες της δημοκρατίας…

Η πορεία των πολιτικών πραγμάτων στον τόπο μας είναι εμφανής και δεν χρειάζεται κανείς να έχει υπερφυσικές ιδιότητες για να μαντέψει προς τα που πάει το πράγμα: Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία βαίνει προς ταχύτατο εκφυλισμό, αποτυγχάνοντας πλέον να επιτελέσει και τις πιο στοιχειώδεις λειτουργίες αντιπροσώπευσης, κρατικής λειτουργίας, προστασίας των πολιτών...

Αφροδίτη Αδάμη (γιατρός-πορνοστάρ): Θέλω να γίνω βουλευτής του Σύριζα!

adami_afroditi

Τώρα και ΠΟΙΟΤΙΚΗ αναβάθμιση στο κόμμα ΤΣΟΝΤΑ! 

Μετά την Φωτίου, την Ραχήλ, την Τασία κ τα άλλα παρατράγουδα, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύεται και αισθησιακά, ανεβάζοντας τον μέσο όρο με την 14η συνιστώσα του, την ΒΙΖΙΤΑ!!!

Nikolaos J. Pentsas
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό δηλώνει η νέα γιατρός-pornostar η οποία έκανε την παρθενική...

Μύλος για το #perouka_gate - Ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ αποκαλύπτει: Δεν έγραψα ποτέ το κείμενο - Η ΝΔ ζητά εξηγήσεις: «Ποιος έγραψε το τηλεγράφημα;»

Μύλος για το #perouka_gate -Ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ αποκαλύπτει: Δεν έγραψα ποτέ το κείμενο

Ο ανταποκριτής του ΑΠΕ στις ΗΠΑ Γιώργος Μηλιώνης, που βρέθηκε στο στόχαστρο των δημοσιογράφων του #perouka_gate, αρνείται πως έγραψε το σχετικό τηλεγράφημα.

«Κατόπιν τούτου, δηλώνω ανοιχτά και υπεύθυνα ότι ο συντάκτης του εν λόγω...

ΑΝΑΛΥΣΗ POLITICO: Η βαλκανοποίηση της Ευρώπης – Τι λέει για την Ελλάδα



Ellada_EE

Το κίνδυνο «βαλκανοποίησης» και κατακερματισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης αναδεικνύει το Politico, το οποίο παρομοιάζει την τωρινή κατάσταση της ΕΕ με το τέλος της Γιουγκοσλαβίας, χρησιμοποιώντας μάλιστα την λέξη «EUgoslavia»...

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Η ντροπή με τις σημαίες - Γιατί στη συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν υπήρχαν μόνο τουρκικές; [εικόνες]

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΓτΠ ANDREA BONETTI

Ερωτήματα αλλά και φωνές -κυρίως στα social media- προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Η αιτία ήταν πως κατά τη συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο απουσίαζε η μεγάλη σημαία της ελληνικής πλευράς και υπήρχε μόνο αυτή της τουρκικής...

Μητσοτάκης: Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά, να το πιστέψουμε

Φωτογραφία: EUROKINISSIΈνας χρόνος συμπληρώθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΔ.

Μέσω των social media ευχαρίστησε για την στήριξη των πολιτών από τους οποίους ζήτησε να προχωρήσουν όλοι ενωμένοι και με πίστη για το καλό της χώρας.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ! Το αιχμηρό σχόλιο της δημοσιογράφου και η οργισμένη απάντηση του Περιφερειάρχη

Άγρια κόντρα μέσω… facebook ξέσπασε ανάμεσα στη γνωστή δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη

Αφορμή για τον διαδικτυακό καυγά το γεγονός πως το σπίτι του δολοφονηθέντος από τη 17Ν, Παύλου Μπακογιάννη...

Πέντε μήνες φυλάκιση σε μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» - «Ο Τσίπρας ξέχασε τότε που ερχόταν στα διόδια» [βίντεο]

Πέντε μήνες φυλάκιση σε μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» - «Ο Τσίπρας ξέχασε τότε που ερχόταν στα διόδια» [βίντεο]Πέντε μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή επέβαλε το δικαστήριο της Λαμίας σε μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» για κινητοποίηση που είχαν κάνει πριν λίγα χρόνια στα διόδια της Αγίας Τριάδας.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν και άλλες δίκες και...

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Χαμός με τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου (ΦΩΤΟ)

Στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζεται ο υποψήφιος καναλάρχης Χρήστος Καλογρίτσας.

Η σχετική φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες, το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ποικίλα σχόλια, για την παρουσία του υπερθεματιστή σε κομματική εκδήλωση, η οποία μάλιστα ήταν αφιερωμένη στα «ΜΜΕ – Διαπλοκή και Διαφθορά», με ομιλητές τον Νίκο Παππά και τους δημοσιογράφους Κώστα Αρβανίτη και Κατερίνα Ακριβοπούλου!...

Τι είπε ο Καραμανλής για τον Τσίπρα, τους εργολάβους και τη διαπλοκή


«Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας φτιάχνει νέους εργολάβους στο χώρο των media».

Τα παραπάνω τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 9,89, ο Κώστας Καραμανλής, βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΝΔ.
«Του κ. Τσίπρα του αρέσει να κολακεύει τον εαυτό του συγκρίνοντάς τον με τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή…

Νέα δημοσκόπηση: Διαφορά 9,6% υπέρ της ΝΔ - Απογοητευμένοι και θυμωμένοι οι πολίτες [πίνακες]

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOCΠανελλαδική δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha
Στην πρόθεση ψήφου η διαφορά είναι στις 7,5 μονάδες
Με αναγωγή εκτοξεύεται στο 9,6%: ΝΔ: 28,4% - ΣΥΡΙΖΑ 18,8%
Η ΝΔ σαρώνει στην παράσταση νίκης
Απογοητευμένοι και θυμωμένοι οι πολίτες...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η Τουρκία πίσω από τις «διεκδικήσεις» των Τσάμηδων – Δείτε τι κάνουν

Τον τελευταίο καιρό παραμένει στην επικαιρότητα το θέμα των Τσάμηδων με την Τουρκία να έχει βάλει για τα καλά το χεράκι της όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος – Τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης, με ένα δίκτυο συμπαράστασης στον αγώνα των Αλβανόφωνων.

Αναλυτικά ο δημοσιογράφος αναφέρει:

Αποκαλύφθηκε το ένοχο μυστικό της Χίλαρι! Μπορεί να βάλει τέλος στην πολιτική της καριέρα

Μετά τα προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούν την υποψήφια για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αποκαλύπτεται ένα από τα μεγάλα μυστικά της.

Ο ανιψιός της, όπως υποστηρίζει το RadarOnline, ήταν μέλος της Κου Κλουξ Κλαν. Το αποκλειστικό που αποκαλύπτει το RadarOnline θα μπορούσε να...

Ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει την ρέντα του να σταματά…


Όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότερο ξεκαθαρίζει η εικόνα. Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε για να γίνει Τσε Γκεβάρα, στην διαδρομή καλόβλεπε την προοπτική του Ανδρέα, μετά άρχισε να βολεύεται με το μοντέλο Ερντογάν. 

Όλα πήγαιναν πρίμα. Κάθε αναποδιά την έκανε πλεονέκτημα του. Κάθε λάθος του, μας έπειθε ότι ήταν δικό μας. Απλώς άλλαζε μοντέλο και πρότυπο κάθε φορά και έτσι πορευόμασταν.
Όμως κάποια στιγμή σε αυτή την διαδρομή η ρέντα...

«ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ» ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Βαριές εκφράσεις στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Άναψαν» τα αίματα μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπή με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν στο στούντιο της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών στο γραφείο του...

Αυτό το βίντεο του Playboy (γεμάτο Ελλάδα) μπορεί να το ζήλευε ακόμα και ο Ε.Ο.Τ

Bloomberg: Η ήττα Τσίπρα στο θέμα της Attica Bank ενισχύει τον Στουρνάρα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΩς ήττα του Αλέξη Τσίπρα, που ενισχύει τον Γιάννη Στουρνάρα, ερμηνεύει το Bloomberg τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Attica Bank.

«Στη μάχη ανάμεσα στον κεντρικό τραπεζίτη της Ελλάδας και τον πρωθυπουργό, ο πρώτος φαίνεται πως...

Νοστάλγησα την αλήθεια και την ανθρωπιά


Της δημοσιογράφου, κ. Βένης Παπαδημητρίου
… Βγήκα πετώντας, από την εφημερίδα «Απογευματινή», όπου εργαζόμουν.
Ήταν το έτος 1997… 
Ο Κώστας Καραμανλής, είπε: «Να έρθει τώρα»! Και το εννοούσε! 
Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να εργαστώ στο κόμμα, όταν ανέλαβε πρόεδρος ο κ. Καραμανλής...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: Πάνω από 80% αρνητική εικόνα για την κυβέρνηση – «Ανησυχία για τα χειρότερα» η γενική αίσθηση των πολιτών!

«Ανησυχία για τα χειρότερα»

είναι η αίσθηση που κυριαρχεί μεταξύ των πολιτώνσύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha, με ποσοστό 83,1% να δίνει αυτήν την απάντηση.

Στο ερώτημα ποια λέξη απηχεί τη στάση των ερωτώμενων απέναντι στην κυβέρνηση, το 34% απαντά οργή/θυμό και το 37,7% απογοήτευση...

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟΣ οΤΡΑΓΚΑΣ! Τι είπε και έκανε την Καραβάτου να διακόψει άρον άρον την εκπομπή; (ΒΙΝΤΕΟ)


Τρέλανε τα μηχανάκια της AGB – για μια ακόμη φορά – ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας .

Καλεσμένος χθες το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, άρχισε να μιλά  για τις τηλεοπτικές άδειες, τα κανάλια, τη διαδικασία της αδειοδότησης, αλλά και την κυβέρνηση. Με τα γνωστά αιχμηρά του σχόλια …έριξε νοκ άουτ τους παρουσιαστές.  Ένα απλό «μαλ…ίες» ήταν η αρχή, με την Κατερίνα Καραβάτου να δοκιμάζει ένα ετεροχρονισμένο «μπιπ». «Επειδή τα έχω ξαναζήσει πιστεύω ότι έχουν ρεκόρ Γκίνες στην ηλιθιότητα, στην ανοησία, στην άγνοια και στην απειρία...

Στριμωγμένη η κυβέρνηση από Καλογρίτσα και Attica Bank

Φωτογραφία:EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Εδώ και ημέρες, η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει τρόπο να «απαντήσει» στα αλύπητα χτυπήματα που δέχεται έπειτα από τη θύελλα αποκαλύψεων για το πόθεν έσχες Καλογρίτσα και τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και το ζήτημα της Attica Bank.

Η βασική μάχη που δίνει η κυβέρνηση είναι ότι προσπαθεί να υπερασπιστεί το χαμένο αριστερό ηθικό πλεονέκτημα, αλλά...

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΑΓΡΙΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ! Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ -Πού και πότε θα «χτυπήσουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται από τις βραδυνές ώρες (της τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου) μέχρι και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ:

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Το μυστικό της μακροζωίας βρίσκεται στον κήπο σας!

Θέλετε να ζήσετε περισσότερο;

Οι επιστήμονες δίνουν την απάντηση: Δενδρολίβανο!

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, τη Σχολή Ιατρικής στο Σαν Ντιέγκο και το Πανεπιστήμιο της Ρώμης La Sapienza είναι ένα βήμα πιο κοντά στο μυστικό της μακροζωίας.
Μελετώντας τους περίπου 300 κατοίκους του μικρού ιταλικού χωριού Ακιαρόλι, από τους οποίους το 45% είναι πάνω από 100 χρονών ανακάλυψαν τι τους κάνει καλό...

Το φάντασμα του (αριστερού) Κοσκωτά…

Το 1989 ο Αλέξης Τσίπρας ήταν έφηβος, δεν έχει προσωπικές μνήμες από την πολιτική ατμόσφαιρα της εποχής. Επομένως ό, τι γνωρίζει για το σκάνδαλο Κοσκωτά, το έμαθε εκ των υστέρων. 
Δεν γνωρίζουμε αν είναι σε θέση να κάνει κάποια σύνδεση όσων συμβαίνουν σήμερα με εκείνη την εποχή, αλλά καλό θα είναι να έχει το νου του.
Παρά τα 27 χρόνια που μεσολάβησαν και την τεράστια διαφορά που υπάρχει στις...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Ποιοι είναι οι δύο υπουργοί και οι τρεις δημοσιογράφοι που οργάνωσαν το σχέδιο για την «Καλογρίτσας TV»


Τι είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης
Με αποκαλύψεις για συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία όπως υποστηρίζει «ενέπλεξαν» την οικογένεια Καλογρίτσα στη διαδικασία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, προειδοποίησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, καταγγέλλοντας ότι οι εμπνευστές του «Καλογρίτσας TV» – όπως είπε δηκτικά – δεν ήταν...

Ο ΓΙΑΝΗΣ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! Αποφάσισα να φύγω όταν…


Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αυστραλιανή ιστοσελίδα ο Γιάνης Βαρουφάκης, μίλησε, για τη δεύτερη ευκαιρία, τις μπλόφες στο Eurogroup, τα δύο «σχέδια επιστροφής στη δραχμή» της κυβέρνησης, το μέλλον της Ευρώπης, καθώς και για το μέλλον του στην πολιτική.
Σχετικά με την απόφαση του να παραιτηθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε χαρακτηριστικά...

Καυστικός Ρέντσι: Στη Μπρατισλάβα αντί να μιλάμε για την κρίση, κάναμε κρουαζιέρα στον Δούναβη

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi «Χαμένη ευκαιρία»

χαρακτήρισε την σύνοδο της Μπρατισλάβα ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι, επαναλαμβάνοντας ηχηρά την διαφωνία του με την στάση των ισχυρών της ΕΕ.

Με αναφορά στα αποτελέσματα και το περιεχόμενο της συνόδου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρρα υπογράμμισε...

Αγριεύει η σύγκρουση ΝΔ-κυβέρνησης για Καλογρίτσα και τηλεοπτικές άδειες

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC

Για αριστερή διαπλοκή και σκάνδαλο μιλά η ΝΔ
Βορίδης: Χάσατε το ηθικό σας πλεονέκτημα
Στην Επιτροπή Θεσμών Παππάς, Κρέτσος, καναλάρχες
Στην εξεταστική επιτροπή και το πόρισμα της ΤτΕ για την Attica Bank
Μαξίμου:...

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ η πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου Απάτσι

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ η πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου Απάτσι

Λίγα μέτρα από την ακτή στον κόλπο του Ορφανού στα Βρασνά Θεσσαλονίκης στη Βόρεια Ελλάδα κατέπεσε το πρωί της Τρίτης το στρατιωτικό ελικόπτερο Απάτσι.

Ο κυβερνήτης του στρατιωτικού ελικοπτέρου πρόλαβε να...

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Τι πρέπει να απαντήσει ο Κυριάκος στον Αλέξη…

Image result for κυριάκος τσίπρας

Ζητά ο κος Πρωθυπουργός από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να του πει "που θα βρει τα χρήματα"…Αγαπητέ Κυριάκο η απάντηση ακολουθεί....

Αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να του δώσεις αγαπητέ Κυριάκο αν έχεις χιούμορ... Έλεος με το "και κερατάς και δαρμένος" έλεος! ...

Καλογρίτσας: Ο Κοσκωτάς του Αλέξη…


Μπροστά στο αναδυόμενο σκάνδαλο Καλογρίτσα, εκείνο του Κοσκωτά φαντάζει ασήμαντο, και το άλλο, με τον Γούκο… ανθυπολεπτομέρεια.

Γιατί τα συγκρίνω; 
Διότι όταν έσκασε το θέμα με τον Κοσκωτά, ήμουν ενήλικος, και δούλευα κιόλας. Χώρια του ότι τότε διάβαζα και δυο τρεις εφημερίδες την ημέρα. Συνεπώς τα θυμάμαι όλα σαν χτες.
Εν ολίγοις, ο Ανδρέας, που ζούσε...

Από τα φρέσκα φασολάκια στο παντεσπάνι…


Η​​ κυρία Θεανώ συστήθηκε στο πανελλήνιο με την ιστορική (για τον χώρο της κωμωδίας) πρώτη δήλωσή της ως μέλος της κυβέρνησης, όταν διέγνωσε ότι η θεραπεία του προβλήματος της χώρας βρίσκεται στη σοφία που ενσαρκώνουν «τα γεμιστά του ελληνικού λαού»

Δεν ήταν κάποιες τυχαίες κουβέντες αυτές, το επαναλαμβάνω. Η σοφία των γεμιστών (με κιμά, άραγε, ή με ρύζι και μυρωδικά;) ήταν ο...

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! Τι συμβαίνει; (ΒΙΝΤΕΟ)


Η ελίτ του αμερικανικού στρατού βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη Βόρεια Ελλάδα.
Ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ, μέλη των περίφημων Seals λαμβάνουνμέρος φέτος στην εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας ΣΑΡΙΣΑ 2016, που ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου.
Το Γ” ΣΣ / NDC-GR μέσω του ΓΕΕΘΑ έδωσε στην δημοσιότητα ένα εξαιρετικό βίντεο για...

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΞΑΝΑ Η ΧΙΛΑΡΙ! Το νέο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου


Νέα τροφή στα σενάρια που θέλουν την υγεία της Κλίντον να μην είναι και τόσο καλή δίνει ένα βίντεο που κυκλοφορεί.
Σε αυτό η υποψήφια των Δημοκρατικών για το Λευκό Οίκο φαίνεται ιδιαίτερα καταβεβλημένη, σχεδόν να παραπαίει μπροστά στους δημοσιογράφους, στους οποίους μιλά για την προχθεσινή βομβιστική επίθεση στο Μανχάταν....

Attica Bank: Εδωσε στον Καλογρίτσα 127,6 εκατ. ευρώ δάνεια - Τα 77,6 εκατ. μετά το 2015

Attica Bank: Εδωσε στον Καλογρίτσα 127,6 εκατ. ευρώ δάνεια - Τα 77,6 εκατ. μετά το 2015

Τον Ιούνιο του 2016 πήρε δάνειο 15 εκατ. ευρώ
Εκτιμάται ότι το χρησιμοποίησε για να μετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες

Συνολικά η τράπεζα τον δανειοδότησε με 127,6 εκατ. ευρώ
Πήρε 77,6 εκατ. ευρώ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ...

ΛΥΓΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ: Εκλαψε μπροστά στους Ελληνες Ολυμπιονίκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το  παρών στην εκδήλωση της ΕΟΕ για την βράβευση των αθλητών που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έδωσε και ο τέως βασιλιάς, Κωνσταντίνος, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.
Κάνοντας υπεράνθρωπη προσπάθεια να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ξεσπώντας μπροστά σε όλους και ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τόνισε πως...

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Στείρα άρνηση : η μέθοδος των ανόητων…

Ο Τουργκένιεφ έχει γράψει μια μικρή ιστορία:
Σε μια πόλη, ζούσε ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, μια μεγαλοφυΐα. Και στην ίδια πόλη, ζούσε ένας ηλίθιος. 
Μια μέρα, ο ηλίθιος πλησίασε τον έξυπνο και του ζήτησε να του δείξει έναν τρόπο να γίνει έξυπνος.
Ο έξυπνος ρώτησε τον ηλίθιο αν ήθελε να γίνει έξυπνος ή να φαίνεται έξυπνος, επειδή το να γίνεις έξυπνος, είναι μια μεγάλη διαδικασία, το...

Κλίντ Ιστγουντ: Ενας αυθεντικός δεξιός…

Ο Κλίντ Ιστγουντ, όπως ακριβώς και ο Γούντι Αλεν, μοιάζει να πιστεύει πως μόνο δουλεύοντας μπορεί να  βρίσκεις δύναμη για ζωή. 

Η διαφορά μεταξύ των δυο είναι ωστόσο μεγάλη: ο 81χρονος Γούντι Αλεν έχει το άγχος να είναι χαριτωμένος και να κάνει παρατηρήσεις χαμογελώντας, ο 86χρονος Κλιντ Ισγουντ, αντίθετα, διηγείται ιστορίες λιτά και χωρίς αστειάκια, αλλά με τη βαριά διάθεση κάποιου που τις έχει ζήσει.
Βλέποντας μια ταινία του Κλιντ Ιστγουντ νοιώθεις...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ : Αδειάζουν Καλογρίτσα για να γλιτώσουν το καναβάτσο


Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Μαξίμου καθώς διαφαίνεται πλέον ότι η ιστορία της αδειοδότησης των καναλιών γίνεται μπούμερανκ και οδηγεί την κυβέρνηση στο πολιτικό καναβάτσο.

Το Σάββατο το βράδυ εσπευσμένα ο υπουργός...

Αγρια κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για το «συλλάβετε τον Μητσοτάκη»

Αγρια κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για το «συλλάβετε τον Μητσοτάκη»Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έβαλε μια φράση του Πρωθυπουργού με την οποία άφηνε υπονοούμενα ότι πρέπει να συλληφθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε άμεσα, ότι...

ΠΤΩΣΗ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΔΗΡΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ! Ιστορικό χαμηλό για την Μέρκελ δείχνουν τα exit poll


Το ιστορικά χαμηλό ποσοστό του 18.1%, δείνουν τα exit poll στο κεντροδεξιό Χριστοανοδημοκρατικό κόμμα της Μέρκελ (CDU) για στις περιφερειακές εκλογές του Βερολίνου.

Εάν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις αυτές, θα πρόκειται για...

Σάρωσε ο Πούτιν στις εκλογές

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ!

Το κυβερνών κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας θριάμβευσε συγκεντρώνοντας ποσοστό 44,5% στις σημερινές βουλευτικές εκλογές στη Ρωσία, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έξω από τα εκλογικά κέντρα (exit poll) που διενήργησε η κρατική εταιρεία VTsIOM...

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΈΡΧΕΤΑΙ πολύ νωρίτερα από ότι και ο ίδιος θα το περίμενε…


ki2«Συμφωνία αλήθειας-Ενωμένοι για την Ελλάδα μας» 

ήταν το βασικό σύνθημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ομιλία του από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε στην «ιστορική ευθύνη που έχει να κάνει τα πάντα για να οδηγήσει την Ελλάδα στην οριστική έξοδο από την κρίση».
«Δεσμεύομαι να κάνουμε τα πάντα για να οδηγήσουμε την Ελλάδα στην έξοδο από την κρίση»...

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ «ΦΩΤΙΑ» ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Ξεκάθαρο προβάδισμα ΝΔ – Καμία εμπιστοσύνη σε Τσίπρα – Θρίλερ και εκπλήξεις στο όριο του 3%

Προβάδισμα της ΝΔ καταγράφουν δύο νέες δημοσκοπήσεις, αποκαλύπτοντας την απογοήτευση που υπάρχει για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας Palmos Analysis για την ιστοσελίδα tvxs.gr, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 21%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 13%, τρίτο κόμμα είναι...

ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ! Παραμίλαγε όλη η Ευρώπη με την ομάδα «ZΕΥΣ» (Βίντεο)


Ανίκητο στους αιθέρες έμεινε ο «Ζεύς» σήμερα στον ουρανό της 114 ΠΜ στην Τανάγρα προκαλώντας τους «Δελτάδες των Μιράζ 2000-5» σε ένα άτυπο αγώνα μεταξύ των μαχητικών της Πολεμικής μας Αεροπορίας!
Πλήθος κόσμου χειροκρότησε τους πιλότους των μαχητικών μας που έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους παρουσιάζοντας μόνο ένα μικρό δείγμα από τους ελιγμούς που καθημερινά εκτελούν στο Αιγαίο, στις...

Ήταν όλοι εκεί – Φωτορεπορτάζ από την ομιλία του Κυριάκου στο Βελλίδειο

Παρόντες οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς και οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Γιάννης Πλακιωτάκης

Όλοι τους κάθησαν στην πρώτη σειρά των καλεσμένων και άκουσαν με προσοχή τις εξαγγελίες του σημερινού προέδρου της ΝΔ.
Πριν την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων...

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Στην ευρωπαϊκή Ελλάδα Μαδούρο δεν χωρούν

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Στην ευρωπαϊκή Ελλάδα Μαδούρο δεν χωρούν

H χώρα οδηγείται σε εκτροπή -Ηρθε η ώρα ο λαός να πάρει τη Δημοκρατία στα χέρια του
Εμφάνιση υποψήφιου πρωθυπουργού για τον πρόεδρο της ΝΔ

Ποτέ δεν θα δώσω ψεύτικες υποσχέσεις, είπε
Επίθεση στον Τσίπρα: Σπέρνει το μίσος και τον διχασμό
Οχι στις απολύσεις, ναι στη μείωση των φόρων
Μεσοσταθμική μείωση του ΕΝΦΙΑ 30% σε...