Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Τα μελλοντικά ελληνόπουλα!


Στις 23 Μαρτίου άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν βάρκα με 25 λαθρομετανάστες, από τη Νιγηρία.
Θα μου πείτε ότι αυτό δεν είναι είδηση!
Έχουμε συνηθίσει πλέον στους… λαθρομετανάστες και έχουμε πάθει ανοσία!
Η είδηση είναι ότι από τους 25 λαθρομετανάστες, οι 20 ήταν γυναίκες και μάλιστα όλες ...έγκυες!
Ήρθαν να γεννήσουν τα μελλοντικά ελληνόπουλα!
Δεν ανησύχησαν όμως γιατί κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι το ΠαΣοΚ, πρωθυπουργός ο επιτηρούμενος Γιωργάκης και Σύμβουλος του υφ/ργού κ. Βούγια είναι η περίφημη κ. Αλ Σαλέχ!
Σοβαρότερη όμως είδηση είναι, ότι μετά την ανακοίνωση των  οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης πληροφορήθηκαν στη Νιγηρία, ότι οι Έλληνες δεν μπορούν πλέον, έχουν … σεξουαλικά προβλήματα και μας τις έφεραν έτοιμες προς τεκνοποίηση!
Είδαν την Τζούλια να έχει… Γάλλο πατραινέρ και σου λεν, οι Έλληνες δεν… μπορούν πλέον, ας πάμε έτοιμες…
Βλέπετε ότι οι ειδήσεις τρέχουν πολύ γρήγορα σ’ ολόκληρο τον πλανήτη ακόμη και στη Νιγηρία! 
Το άκουσε κανείς σας από τα ΜΜΕ;
Μούγκα...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η είδηση αυτή είναι δυναμίτης.

Πότε θα καταλάβει επιτέλους το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του "Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ότι πρέπει να αντιδράσει;

Εκτός αν δεν υπάρχει πλέον και αυτό και γίνανε όλοι αμερικανάκια.

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ, Όχι Οικονομικά, ΕΘΝΙΚΑ. Και το οξύμωρο είναι ότι θα μας βουλιάξουν αυτοί που έρχονται με τις βάρκες.

Ανώνυμος είπε...

Το Βέλγιο αρνείται να αποκτήσει Αλβανική Μειονότητα
* Κωνσταντίνος Χολέβας
http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=1013
Όχι, δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Το Βέλγιο από τις αρχές Μαρτίου 2010 βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει .... Αλβανική Μειονότητα! Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν χιλιάδες Αλβανοί υπήκοοι της Σερβίας και της FYROM εκμεταλλεύθηκαν την άρση της Visa από τις χώρες τους προς την Ευρ. Ένωση και έσπευσαν στο Βέλγιο. Εκεί ζήτησαν να παραμείνουν ως μόνιμοι κάτοικοι και ο Πρωθυπουργός του Βελγίου Υβ Λετέρμ τούς απήντησε πολύ απλά και ξεκάθαρα: «Απελαύνεσθε, δεν σας δίνουμε άδεια παραμονής»!
Η ιστορία είναι πολλαπλώς διδακτική & στέλνει 6 μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες.
Πρώτον καταδεικνύει ότι οι Αλβανοί που κατοικούν στη Νότιο Σερβία και κυρίως στο Πρέσεβο δεν είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν υπό Σερβική διοίκηση. Το παράδειγμα των ομοεθνών τους του Κοσσυφοπεδίου λειτουργεί ως όραμα και στόχος γι’ αυτούς. Ή θα φύγουν , όπως επιχείρησαν αυτοί που πήγαν στο Βέλγιο, ή θα ξεκινήσουν-αργά ή γρήγορα-αποσχιστικό ένοπλο κίνημα. Οι Σέρβοι φαίνεται ότι δεν έχουν απαλλαγεί από τα βάσανα των αποσχιστικών κινημάτων. Αναμένουν απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης για το Κόσσοβο, αλλά ανοίγει νέα πληγή στη νότιο Σερβία.
Το 2o μήνυμα απευθύνεται προς το […] κράτος των Σκοπίων. Και εκεί η πολυάριθμη Αλβανική κοινότητα αναπτύσσει φυγόκεντρες τάσεις. […]
Το 3o μήνυμα απευθύνεται από τον Αλβανικό εθνικισμό προς κάθε ενδιαφερόμενο. Οι Αλβανικές κοινότητες δύσκολα μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά δίπλα σε μία Χριστιανική Ορθόδοξη πλειοψηφία (π.χ. Σέρβους, Σκοπιανούς). Όταν νιώθουν πολίτες β΄ κατηγορίας ή φεύγουν από τη χώρα ή εξεγείρονται. Όταν, όμως, αποτελούν την πλειοψηφία όπως στην κυρίως Αλβανία, τότε δείχνουν καταπιεστικές διαθέσεις προς τις Χριστιανικές Μειονότητες (π.χ. Βορειοηπειρώτες).
Το 4o μήνυμα έρχεται από τη Βελγική κυβέρνηση προς τους Έλληνες οπαδούς της πολυπολιτισμικότητας. Το Βέλγιο δεν έχει καμία διάθεση να αποκτήσει Αλβανική Μειονότητα ούτε να μονιμοποιήσει και να νομιμοποιήσει τις χιλιάδες νέων επισκεπτών, οι οποίοι μάλιστα ακολουθούν τη Μουσουλμανική θρησκεία. […] Καμία χώρα δεν επιθυμεί την αύξηση του Μουσουλμανικού πληθυσμού της ούτε επιδιώκει εισαγωγή Μειονοτήτων. Μόνο στην Ελλάδα βλέπουμε τέτοια βιαστικά & επικίνδυνα πειράματα[…]
Το 5o μήνυμα απευθύνεται προς τους υπευθύνους της Ευρώπης για τα θέματα της άρσεως της Visa και για την εισδοχή νέων μελών. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι λόγω φτώχιας μεγάλος αριθμός Αλβανών θα εισρεύσει και θα ζητεί μόνιμη εγκατάσταση, αν αρθεί η απαίτηση ειδικής θεωρήσεως (Visa) για τους Αλβανούς πολίτες. Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο αναμένεται να αποφασισθεί συντόμως, καλόν είναι πάντως να λαμβάνουμε τα μέτρα μας. Η Ελλάς επισήμως προωθεί την ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε. Είμαστε, άραγε, βέβαιοι ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας θέλουν πραγματικά κάτι τέτοιο; […]
Το 6o μήνυμα έρχεται από την αποφασιστικότητα του Βέλγου Πρωθυπουργού, ο οποίος δεν φοβήθηκε τις πιθανές αντιδράσεις των «προοδευτικών» και των οπαδών της πολυπολιτισμικότητας στη χώρα του. Αμέσως […] αποφάσισε να απομακρύνει με κάθε νόμιμο τρόπο τους συμπαθείς βαλκάνιους επισκέπτες του. Και φυσικά την απόφασή του στηρίζουν όλα τα μεγάλα κόμματα στο Βέλγιο. […]Η πολυπολιτισμικότητα απέτυχε και δεν είναι πλέον της μόδας στην Ευρώπη, μόνο που αυτή είδηση αργεί να έλθει σε ορισμένα τμήματα της ελληνικής διανόησης!
Το γενικότερο συμπέρασμα […] ;
Οι Αλβανικές κοινότητες δεν έχουν μεν τον θρησκευτικό φανατισμό άλλων Μουσουλμανικών ομάδων, διαπνέονται όμως από εθνικισμό και από αλυτρωτικά οράματα που ενθαρρύνονται από τα Τίρανα. Σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται, ωθούνται σε τρεις επιλογές. Ή να κατακλύσουν μαζικά τις χώρες της Ευρ. Ενώσεως, όπως επιχειρούν και προς…στο Βέλγιο, ή να ασχολούνται με δραστηριότητες ποινικώς κολάσιμες, ή να κινητοποιούνται δυναμικά μέσα στις κοινωνίες που ζουν και να διεκδικούν ισχυρότερο ρόλο. Ο Ελληνισμός δεν πρέπει να αγνοήσει αυτά τα μηνύματα.