Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής...

Ποτέ ξανά τέτοιον πρωθυπουργό…

Μια κυβέρνηση που δεν διαχειρίστηκε ούτε τα βασικά του αριστερού DNA, κατάφερε να εγκλωβίσει τόσους ψηφοφόρους στο μύθο της

Κι όμως, ο Τσίπρας έκανε τη ρελάνς.
Απογοητεύοντας πολλούς που ήλπιζαν στην ξεκάθαρη καταδίκη του λαϊκισμού του, κατάφερε να συσπειρώσει γύρω του ένα μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων, που για διάφορους λόγους επιμένουν να τον θεωρούν προστάτη τους, απέναντι...

Το κάνει πράξη – Επιστροφή δέκα παράτυπων μεταναστών στην Τουρκία

Δεν πέρασαν ούτε δύο μέρες από την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην «Nouvelle Observateur», στην οποία δεσμεύτηκε πως όσοι παράτυποι μετανάστες δεν δικαιούνται άσυλο, θα επιστρέφουν στην Τουρκία, η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου προστασίας του πολίτη το κάνει ήδη πράξη.
Συγκεκριμένα με επιχείρηση υπό την ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας και τη συνδρομή προσωπικού του Οργανισμού Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής-Frontex, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Κοινή Δήλωση Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας, επιστράφηκαν χθες, 11 Ιουλίου 2019 από το λιμένα της Μυτιλήνης στο λιμένα του Δικελί–Τουρκίας, επτά παράτυποι μετανάστες – άνδρες, τρεις από την Παλαιστίνη και τέσσερις από το Ιράκ...

O Χρυσοχοΐδης «κόβει» δεκάδες αστυνομικούς φρουρούς επισήμων και πολιτικών

Εντολή για την αποδέσμευση δεκάδων αστυνομικών από την φρουρά πολιτικών και επισήμων έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μάλιστα, με διαταγή από το αρχηγείο της Αστυνομίας, η διαδικασία βρίσκεται σε φάση υλοποίησης.
Η αποδέσμευση αφορά δεκάδες αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για την προσωπική ασφάλεια αρχηγών κόμματων που δεν εξελέγησαν στις Εκλογές της 7ης Ιουλίου, πρώην βουλευτών, ευρωβουλευτών, μελών της προηγούμενης Κυβέρνησης και...

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Η ανακάλυψη Έλληνα ερευνητή από την Δράμα, που αλλάζει τα πάντα στη θεραπεία του διαβήτη

Η ανακάλυψη Έλληνα ερευνητή που αλλάζει τα πάντα στη θεραπεία του Î´Î¹Î±Î²Î®Ï„Î·Ο Θεόδωρος Ζάνος, καθηγητής στο Ινστιτούτο Βιο-Ηλεκτρονικής Ιατρικής των Ινστιτούτων Ιατρικής Έρευνας «Feinstein», που πέρσι αποκωδικοποίησε πρώτος συγκεκριμένα σήματα του νευρικού συστήματος που ενημερώνουν τον εγκέφαλο για την κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος και την ύπαρξη φλεγμονής στο σώμα, τώρα πρωτοπορεί και πάλι, αυτή τη φορά στον τομέα του Διαβήτη.
Ο Δρ. Ζάνος και οι συνεργάτες του ανακάλυψαν πως το πνευμονογαστρικό νεύρο μεταδίδει σήματα...

Το 1949 στις Πρέσπες ξεκίνησε το «ξεπούλημα της Μακεδονίας» από το ΚΚΕ - Προτάθηκε η ένωση Μακεδονίας και Σκοπίων

Στις 30 και 31 Ιανουαρίου του 1949, συνήλθε στις Πρέσπες η 5η Ολομέλεια του ΚΚΕ. 

Σε ένα μέρος της, η απόφαση που ελήφθη έλεγε επί λέξει:
«Στη Βόρεια Ελλάδα ο σκοπιανός λαός τα ‘δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο σκοπιανός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για...

Ευθ. Λέκκας: Μικρότερη καταστροφή αν λειτουργούσε η γραμμή 112

Ευθ. Λέκκας: Μικρότερη καταστροφή αν λειτουργούσε η γραμμή 112Στην Ελλάδα λέμε πολλά και κάνουμε λίγα, η γραφειοκρατία πνίγει τους πάντες και τα πάντα, και η πολιτική προστασία μετά το Μάτι είναι πάνω-κάτω ίδια όπως πριν
δηλώνει ο Ευθύμιος Λέκκας πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας. 
Ούτε νέο θεσμικό πλαίσιο τελικά ψηφίστηκε, ούτε δρομολογήθηκε με ιδιαίτερη “ζέση” η εφαρμογή του ευρωπαϊκού αριθμού έγκαιρης ειδοποίησης 112, ο οποίος αν υπήρχε οι επιπτώσεις της καταστροφής στη Χαλκιδική θα ήταν χαμηλότερες, όπως σημειώνει με νόημα. 
Τονίζει συγκεκριμένα ότι...

Γερμανική ΜΚΟ και ΣΥΡΙΖΑ κάλυπταν τους καταληψίες (City Plaza)

Γερμανική ΜΚΟ και ΣΥΡΙΖΑ κάλυπταν τους καταληψίεςΣυνέντευξη στην Αναστασία Τσιβγούλη
Γκρεμισμένοι τοίχοι, ξηλωμένες μοκέτες, σκισμένες ταπετσαρίες, κατεστραμμένα κρεβάτια και στρώματα, ξεχαρβαλωμένες πρίζες, εξαφανισμένες τηλεοράσεις. Είναι όσα αντίκρισε το πρωί της Τετάρτης 10 Ιουλίου στο City Plaza της οδού Αχαρνών η ιδιοκτήτριά του, Αλίκη Παπαχελά. 
«Οι καταληψίες είχαν πίσω τους μια θηριώδη γερμανική ΜΚΟ που τους χρηματοδοτούσε και είχαν εξασφαλίσει την πλήρη πολιτική κάλυψη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Παρότι υπήρχαν τρεις εισαγγελικές εντολές εκκένωσης και μία δικαστική απόφαση, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να επέμβουν για να εκκενώσουν το κτίριο, λέγοντάς μου ότι δεν έχουν πολιτική εντολή!».
Αυτό αποκάλυψε...

Παρέδωσαν το Μαξίμου χωρίς... τριψήφια και χωρίς διαδικτυακή ασφάλεια

Παρέδωσαν το Μαξίμου χωρίς... τριψήφια και χωρίς διαδικτυακή ασφάλειαΑκούγεται απίστευτο και όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του liberal.gr, είναι αληθινό.
Εν έτη 2019, η παράδοση του Μεγάρου Μαξίμου , του επιχειρησιακού κέντρου διακυβέρνησης της χώρας, έγινε από την απερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση της ΝΔ χωρίς δύο βασικά στοιχεία που διασφαλίζουν ομαλές συνθήκες εργασίας στα στελέχη που είναι επιφορτισμένα με την δουλειά στην κεντρική διοίκηση της χώρας. Πρόκειται για το σύστημα της ενδοεπικοινωνίας του πρωθυπουργού με τους υπουργούς του ( τα γνωστά τριψήφια) αλλά και την σύνδεση των υπολογιστών του κτιρίου στο διαδίκτυο.
Πιο συγκεκριμένα:

Έρχεται μεγάλη «ανάσα» για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις με τις μειώσεις των φόρων

Μεγάλη «ανάσα» έρχεται για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις με τις μειώσεις των φόρων, που θα περιλαμβάνονται στο φορολογικό νομοσχέδιο που θα φέρει η νέα Κυβέρνηση στη Βουλή.

Το νομοσχέδιο το οποίο θα πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή μέχρι τις αρχές Αυγούστου για να ψηφιστεί έως τις 10 του επόμενου μήνα ενσωματώνει διατάξεις άμεσης εφαρμογής και φοροελαφρύνσεις οι οποίες θα ξεκλειδώνουν σταδιακά από την 1η Ιανουαρίου 2020 και μετά.
Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο προβλέπει μεταξύ άλλων:

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Ευρωπαίοι ηγέτες, δημοσιογράφοι και εγχώριοι ολιγάρχες στήριξαν με εμετικό τρόπο το καθεστώς Τσίπρα

ΤΗΝ ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΜΕΡΚΕΛ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ

Kι όμως ο Μπάμπης έχει δίκιο

Έχει δίκιο ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ακόμη και μέσα από την υπερβολή του. Εάν εξαιρέσεις τον Economist και τη Bild όλα σχεδόν τα διεθνή ΜΜΕ παρουσίαζαν ύμνους για την ταγαροπαρέα που κυβέρνησε την Ελλάδα με ιδεοληπτικό, εμφυλιοπολεμικό μίσος και εμπάθεια...

Δεν θα μας τρελάνετε εσείς!

Σύντροφοι! Η διεύθυνση του liberal.gr υπέβαλλε χτες την συνάδελφο Αγγελική Κώττη στο βασανιστήριο της ένορκης διοικητικής εξέτασης. Το βασανιστήριο ήταν το «ένορκη». Έγραψε η καλή δημοσιογράφος ότι ιατρός τοποθετήθηκε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ασθενείς και οδοιπόρους. 
Είναι δυνατόν; Τόσα χρόνια που προτεραιότητα ήταν ο… άνθρωπος, δεν υπήρχε γιατρός στην Ακρόπολη; 
Στην Ακρόπολη! Στο σπουδαιότερο μνημείο του αρχαίου κόσμου. Άνθρωποι...

Η φλούδα της πατάτας προστατεύει από τον καρκίνο

Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι πατάτες πρέπει να καθαρίζονται προτού μαγειρευτούν, όμως, εξίσου πολλοί είναι κι αυτοί που υποστηρίζουν το αντίθετο προβάλλοντας τα αντίστοιχα επιχειρήματα. 
Τι πρέπει να κάνουμε τελικά;
Οι πρώτοι, από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι πρέπει οι πατάτες να καθαρίζονται για να απαλλάσσονται από υπολείμματα χώματος και λοιπών ουσιών, οι οποίες μένουν στη φλούδα που δεν πρέπει να...

Ο Νόμος και η Τάξη επιστρέφουν στη χώρα: Εντολή Μητσοτάκη να βγουν οι αστυνομικοί στους δρόμους

Εντολή να βγει η Αστυνομία στους δρόμους έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει άμεσα, σε διάστημα δύο εβδομάδων μετά την παροχή Ψήφου Επιστοσύνης στην Κυβέρνηση.
Σημειώνεται πως η πάταξη...

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (φωτο)

Στους έξι ανέβηκε ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις προηγούμενες ώρες τον νομό Χαλκιδικής.

Πρόκειται για μια 54χρονη γυναίκα η οποία καταπλακώθηκε από την σκεπή μια ταβέρνας στην περιοχή Νέα Πλάγια της Χαλκιδικής, όπως επίσης και ο γιος της.
Επίσης στην περιοχή Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής ένα δέντρο το οποίο έπεσε είχε σαν αποτέλεσμα να καταπλακώσει έναν 39χρονο άντρα Ρώσικης καταγωγής και τον δίχρονο γιο του, οι οποίοι και έχασαν τη ζωή τους.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι νεκροί είναι συνολικά έξι, οι άλλοι δύο είναι από τη Ζωσόπολη Χαλκιδικής όπου καταπλακώθηκε τροχόσπιτο από δέντρο...

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Το παραμύθι του «αλλαγμένου Τσίπρα»

Δεν πρέπει να μπερδέψουμε αυτό που βλέπουμε στη σκηνή με την πραγματικότητα

Γιατί δεν υπάρχει «άλλος Τσίπρας» και γιατί δεν μπορεί να γίνει ένας μετριοπαθής σοσιαλδημοκράτης.

Με συγκίνηση (που διακόπτεται μόνο για το νευρικό γέλιο που έρχεται και φεύγει) διαβάζω και ακούω τους συμπολίτες οι οποίοι, με αφορμή τις δηλώσεις του συντρόφου Αλέκση το βράδυ των εκλογών, διαπιστώνουν ότι έχουμε να κάνουμε με «έναν άλλο Τσίπρα». Ακόμα πιο συγκινητικός...

Το Ελληνικό, η καλύτερη διαφήμιση της Ελλάδας που αλλάζει * Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την μεγάλη επένδυση

Αποφασισμένος να προχωρήσει την επένδυση στο Ελληνικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε από την πρώτη μέρα της πρωθυπουργικής του θητείας την πρόθεσή του να απεγκλωβιστεί επιτέλους από το γραφειοκρατικό παρακράτος. 

Ο Αδωνις Γεωργιάδης συνάντησε τον επικεφαλής της LD και όπως όλα δείχνουν επιτέλους κάτι κινείται. 
Το Ελληνικό θα μπορούσε να αναδειχθεί στο μεγαλύτερο “προσκλητήριο” για ξένους επενδυτές. 
Η καλύτερη διαφήμιση της Ελλάδας που άλλαξε και είναι έτοιμη να υποδεχθεί επενδυτές απ΄ολόκληρο τον κόσμο.
Τι είναι όμως το Ελληνικό; ...

Τι μπορεί να κάνει ένας manager στη κυβέρνηση Μητσοτάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για Γρηγόρης Ζαριφόπουλος
Διαβάζοντας τον κατάλογο των μελών της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορώ με σχετική ασφάλεια να διατυπώσω μια σκέψη: 
Ορισμένα από τα ονόματα των νέων υφυπουργών – που δεν προέρχονται από τις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας- «διαβάζονται» μόνο σε αντιστοιχία με μεγάλα ανοικτά θέματα που θα αφορούν την επόμενη μέρας της χώρας μας και των πολιτών της.
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά...

Θα σκίσετε κανένα καλτσόν σύντροφε Τσίπρα

Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης Η απειλή του ξάδερφου Γιώργου Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει οπωσδήποτε στους δρόμους είναι τουλάχιστον ανεδαφική για να μην πω κωμική. 
Για τους λόγους που θα αναλύσω πιο κάτω, ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί πράγματι να βρεθεί στους δρόμους. Στους πέντε δρόμους. Γιατί έχει πολιτικά αυτοευνουχιστεί.
Για να μην πολυλογώ, ο εξάδερφος Γιώργος νομίζει ότι ο λαός που κινητοποιούσε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2011, το 2012 και το 2014 υπάρχει ακόμα. Κι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ισχύ επάνω του. 
Ο σύντροφος Γιώργος παραβλέπει τρείς παραμέτρους:

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Oι εγχώριοι ολιγάρχες που στήριξαν τον Τσίπρα και η νέα κυβέρνηση

Θα πρέπει να νιώσουν ότι στη χώρα υπάρχουν κανόνες και ότι κανείς δεν τους χρωστάει τίποτα, ούτε και οφείλει να τους ρωτάει πού θα πουληθεί τι

Καθώς οι αγορές περιμένουν τα πρώτα φιλικά προς το επιχειρείν και τις επενδύσεις Νομοσχέδια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη οι εγχώριοι ολιγάρχες οι οποίοι στήριξαν σχεδόν προκλητικά τον Τσίπρα και ευνοήθηκαν από τον πρώην πρωθυπουργό με δουλειές και αποφάσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ έχουν κι αυτοί τα άγχη τους...

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ήδη στην Κουμουνδούρου!


Σχετική ÎµÎ¹ÎºÏŒÎ½Î±Η διαφορά του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα με τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη είναι ο Ανδρέας. 
Ο Αλέξης είναι πλέον το αφεντικό του μαγαζιού, αλλά δεν θα γίνει Ανδρέας Παπανδρέου. 
Η κληρονομιά των Παπανδρέου χάθηκε μαζί με το ΚΙΝΑΛ της Φώφης! 
Η οσμή της εξουσίας θα ενσωματώσει – αργά ή γρήγορα- το ηττημένο ΚΙΝΑΛ στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Το ΠΑΣΟΚ του Μαλέλη και του Λαλιώτη είναι ήδη στην Κουμουνδούρου! 
Ακόμη κι αν η Φώφη θελήσει να παραμείνει ένας ανεξάρτητος πόλος...

Ενός λεπτού σιγή για τον ΣΥΡΙΖΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για πασοκ ÏƒÏ…ÏÎ¹Î¶Î±Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πήρε το 31,5% των ψήφων στις εκλογές της Κυριακής, αυτό όμως ήταν το κύκνειο άσμα του. Γιατί αν θελήσουμε να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα θα πρέπει να παραδεχτούμε πως αυτό το ανέλπιστο ποσοστό οφείλεται αποκλειστικά στον ίδιο τον Α.Τσίπρα.
Πήρε επάνω του το παιχνίδι και, παρ΄όλες τις προβλέψεις, μετέτρεψε την συντριβή σε μια αξιοπρεπή και διαχειρίσιμη ήττα.
Συνεπώς, είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού στον χώρο του...

Επενδυτικός «σεισμός» και «απογείωση» της Ελλάδας το μήνυμα των αγορών

Επενδυτικός «σεισμός» και «απογείωση» της Ελλάδας το μήνυμα των αγορών Η Ελλάδα αλλάζει κατεύθυνση και σύντομα μπορεί να αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη της Ευρώπης, τη χώρα που θα βιώσει έναν επενδυτικό «σεισμό» και θα επιστρέψει σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και παράλληλα θα πάψει να θεωρείται η... απαγορευμένη περιοχή του ευρώ. 
Όλα αυτά, βεβαίως, θα συμβούν υπό συγκεκριμένες και αυστηρές προϋποθέσεις καθώς η επενδυτική κοινότητα περιμένει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δείξει αποφασιστικότητα και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται...

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Τι αποκαλύπτει ο Αλέξης Κούγιας για την άγρια κόντρα με τονΧατζηνικολάου (Video)

Επίθεση κατά του Νίκου Χατζηνικολάου εξαπέλυσε ο Αλέξη Κούγιας, δίνοντας συνέχεια στην χθεσινή άγρια κόντρα που είχαν οι δύο τους στον ANT1.

Ο γνωστός ποινικολόγος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποιά τονίζει πως ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής «τον εκλιπαρούσε να είναι παρών στο πάνελ, γιατι γνωρίζει πως οι τηλεθεατές διαχρονικά αποζητούν τη γνώμη του».
Ακόμα, ο Αλέξης Κούγιας κατηγορεί τον Νίκο Χατζηνικολάου για...

Η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη - 18 υπουργοί, πάνω από δέκα εξωκοινοβουλευτικοί

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μέγαρο ΜαξίμουΑνακοινώθηκε αυτή την ώρα η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης κάνει ο Στέλιος Πέτσας, σύμβουλος και μέχρι χθες διευθυντής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου.
ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ...

Ο Κωστής Χατζηδάκης και η σύζυγός του σε μία lifestyle συνέντευξη (Video)

Εξομολόγηση στη Δέσποινα Καμπούρη

Την Δέσποινα Καμπούρη και το queen.gr  επέλεξαν ο κατά πάσα πιθανότητα  νέος Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζιδάκης και η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή για την πρώτη τους lifestyle συνέντευξη.
Η ίδια θα γράψει σχετικά: Όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι στα Media είχα την τύχη να συναντήσω πολλά και σημαντικά πρόσωπα εντός και εκτός στούντιο, άλλοτε μπροστά από κάμερες, άλλοτε κρατώντας ένα μικρό κασετοφωνάκι στα χέρια μου.
Δεν έτυχε ποτέ όμως να κάνω κάποια συνέντευξη με πολιτικό πρόσωπο. Θα εξαιρέσω τη Λιάνα Κανέλλη, την οποία αντιμετώπισα περισσότερο σαν δημοσιογράφο.
Η αλήθεια είναι ότι πάντα απέφευγα τις πολιτικές συνεντεύξεις, γιατί...

O Γητευτής των Αγορών - Οι προκλήσεις είναι πολλές μετά από 4,5 χρόνια αλλοπρόσαλλης οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Πριν την ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έχει λάβει από την διεθνή επενδυτική κοινότητα. 


Οι προκλήσεις είναι πολλές μετά από 4,5 χρόνια αλλοπρόσαλλης οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά η Νέα Δημοκρατία θεωρείται από αναλυτές, αγορές και funds ως ο κατάλληλος συνομιλητής για τις επενδύσεις που είναι αναγκαίες για τη χώρα...

Αυτοδυναμία τετραετίας για τη Ν.Δ. - Γαλάζιος θρίαμβος - Όλη η Ελλάδα έγινε μπλε (κάρτες, χάρτης)

Σε θρίαμβο για τη Νέα Δημοκρατία εξελίχθηκαν οι Εθνικές Εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία κερδίζει με μεγάλη διαφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και εξασφαλίζει "καθαρή" Αυτοδυναμία τετραετίας.
Σύμφωνα με την εκτίμηση αποτελέσματος της Singular Logic η Νέα Δημοκρατία θα βγει πρώτη με διαφορά 8,2 μονάδων από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα θα είναι το Κίνημα Αλλαγής και τέταρτο το ΚΚΕ...

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Έκρηξη οργής στο Twitter: Γελούσε μιλώντας για τους πιλότους F-16 που σκοτώθηκαν το 2015 (Βίντεο)

Επίδειξη μέγιστης ασέβειας στα πρόσωπα των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανάσιο Ζάγκα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στις 26 Ιανουαρίου του 2015 στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, χαρακτηρίζουν κύκλοι της Π.Α. το γέλιο του Αλέξη Τσίπρα την ώρα που περιέγραφε το σχετικό τηλεφώνημα που έλαβε από τον τότε αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του πρωθυπουργού στον Alpha. Περιγράφοντας το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε ως νέος ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου, αντέδρασε χαμογελώντας...