Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

12 φυσικά συστατικά για ροφήματα που θα σε προστατεύσουν από το κρύωμα.

Έτσι απότομα που έβαλε κρύο, μήπως πιάστηκες κι εσύ απροετοίμαστη;
"Μπούκωσες", δυσκόλεψε η αναπνοή και σε έπιασε βήχας; Έχουμε δώδεμα φυσικά συστατικά που θα σου προσφέρουν

Με τι θα γεμίσεις το φλιτζάνι σου αν σου ζητήσω να ετοιμάσεις ένα ζεστό ρόφημα που θα κρατήσει ιώσεις και κρυολογήματα μακριά; Αν η μόνη σου απάντηση είναι το τσάι, για δες και εδώ…

Agenda 21 - Codex Alimentarius: Μεταλλαγμένα Τρόφιμα ...Eαν δεν δείτε αυτό το Ντοκιμαντέρ τότε δεν γνωρίζετε τι βάζετε στο πιάτο σας...VIDEO


Στο βίντεο θα δείτε το τεράστιο διατροφικό σκάνδαλο στην Αμερική και πως με την ανέχεια των τελευταίων κυβερνήσεών της οι πολυεθνικές θέλουν να ελέγχουν τη διατροφή.

Οι ενότητες του βίντεο είναι:
1) Πως παρασκευάζονται τα έτοιμα φαγητά και ποιους κινδύνους κρύβει η κατανάλωσή τους
2) Με ποιο τρόπο οι κολοσσοί στην Αμερική θέλουν να ελέγχουν τους κτηνοτρόφους και τους πτηνοτρόφους.
3) Πως η Monsanto απειλή και εξολοθρεύει τους Αμερικανούς αγρότες, όταν αυτοί αντιστέκονται στην καλλιέργεια μεταλλαγμένων σπόρων.

Δείτε το ντοκιμαντέρ και ΞΥΠΝΗΣΤΕ...

Αποκαλύψεις για τον Αντρέα Παπανδρέου που θα συνταράξουν

Νέα βιογραφία φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές της ζωής και της πολιτικής του

«Όταν καμιά φορά σταματώ για να σκεφτώ λίγο, αναλογίζομαι τον εαυτό μου. Και σας διαβεβαιώ, βλέπω κάτι άλλο από αυτό που εσείς βλέπετε. Δεν σας παρουσιάζω αυτό το παιδί όπως είναι στ’ αλήθεια. Όχι, δεν έχω το θάρρος για κάτι τέτοιο. Προσπαθώ να σας επιδείξω έναν άνθρωπο με μεγάλες πνευματικές δυνάμεις, έναν φιλόσοφο, έναν μεγάλο συγγραφέα, έναν κοινωνικό μεταρρυθμιστή, και κατά κάποιον τρόπο είμαι (ένα από αυτά). Έχω μερικά καλά να πω για τον εαυτό μου αλλά γενικά όταν βρίσκομαι μόνος μαζί του δεν είμαι παρά ένας κοινός άνθρωπος. Τρώγω, πίνω, απολαμβάνω την ανατολή του ήλιου και τέλος είμαι γεμάτος ανθρώπινα πάθη τα οποία προσπαθώ να αποκρύψω»...

Συγκυβέρνηση ΟΛΩΝ!

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΔΕΝ υπήρχε Κράτος. Δεν το ήθελε, δεν το θέλαμε. Ήταν εμπόδιο, «εχθρός» και αντίπαλος. 
Ποιος θα το πρωτοαρμέξει, ατομικά και κατά (συν)παράταξη, κλάδο και σινάφι. Κι ήταν σαν να πριονίζεις το κλαδί που σε στηρίζει. Και, βέβαια, όλοι «εν χορώ» και εν αγανακτήσει (όταν το χρειαζόμαστε): Πού είναι το Κράτος; Δεν υπάρχει Κράτος!
ΚΑΙ η Πατρίδα; 
Χαμένη έννοια κι αυτή μέσα στα αγωνιώδη της ζωής για αγαθά της εποχής...

Καταστρέφουν την Ευρώπη μέσω …Ελλάδας

Σωτηρία;

“ Όλες αυτές οι πολιτικές μαριονέτες, οι οποίες κουνούν τα νήματά τους ανάλογα με τα κελεύσματα των αγορών, επαναλαμβάνουν ένα μονότονα χιλιοειπωμένο ποίημα για μνημόνια, λιτότητα, λογική «συμμαζέματος» και «νοικοκυρέματος». Με όλες αυτές τις γελοιότητες εννοούν ξεκάθαρα πλέον ότι τα πάντα πρέπει να ξεπουληθούν στους ιδιώτες, τραπεζίτες, διεθνή αρπακτικά και μάλιστα με χρήματα των ευρωπαϊκών κρατών ”...

Ποιοι θέλουν να αποτύχει η χώρα;


Του Ειδικού Συνεργάτη
Ολοένα και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι η χώρα ξαναβρίσκει τον βηματισμό της. Η κατάσταση των δημοσιονομικών δείχνει τάσεις εξισορρόπησης.
Ενδεχομένως φέτος να έχουμε ένα υπολογίσιμο πρωτογενές πλεόνασμα. Το ισοζύγιο των τρεχουσών συναλλαγών, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, δείχνει να κλείνει –για πρώτη φορά από συστάσεως ελληνικού κράτους– σε θετικό έδαφος. Έχει σχεδόν ανακτηθεί ολόκληρη η απολεσθείσα ανταγωνιστικότητα της οικονομίας κατά την περίοδο 2001-2009...

Αλέξη Τσίπρα, μήπως μας πεις πού θα βρεις τα λεφτά για όσα τάζεις;


«Με έναν νόμο και ένα άρθρο»… 


Με αυτά τα λόγια (για ακόμη μία φορά), ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ότι θα ακυρώσει όλες τις συμφωνίες που έχουν γίνει για ιδιωτικοποιήσεις, ακόμα και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις της χώρας.
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας στον πλευρό του τον Νίκο Φωτόπουλο, μίλησε με σκληρά λόγια για την τρόικα και την κυβέρνηση. 
Χαρακτηριστικά, είπε: ...

Οι Γάλλοι ξύπνησαν και ψάχνουν τον… Καραμανλή!


Απέναντι στον Ολάντ, οι Γάλλοι έχουν ήδη τοποθετήσει ψυχολογικά τον Νικολά Σαρκοζί. Που αφού “καθάρισε” με τη Δικαιοσύνη και την υπόθεση... Μπετανκούρ, δεν έχει άλλον σοβαρό αντίπαλο, πέραν φυσικά του δικού του,κακού εαυτού. 

Ο Φρανσουά Φιγιόν, όσο κι αν αναγνωρίζεται ως μεταρρυθμιστής, δεν έχει τη σαρωτική αύρα, ούτε το ηγετικό αποτύπωμα του “Σαρκοζίξ”.
Αξίζει να σταθούμε στα ευρήματα της δημοσκόπησης της “BVA”, στην οποία...

Τζούλια Αλεξανδράτου... Δείτε τις νέες φωτογραφίες που σοκάρουν!


Δείτε σήμερα τις νέες φωτογραφίες του πρώην μοντέλου που αποδεικνύουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την κοπέλα...

Ας ελπίσουμε πως δεν είναι τίποτα το σοβαρό και πως η Τζούλια θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα.

Γιατί καλά τα αστειάκια και οι χλευασμοί για τις σαμπάνιες και τη Μύκονο αλλά όταν μιλάμε για την υγεία ενός ανθρώπου οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί:...


Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας μέσα από ένα και μόνο βίντεο (vid)

ellhnas-paradrasiΈνα βίντεο δημιούργησαν Έλληνες ομογενείς από τις ΗΠΑ δίνοντας την δική τους άποψη για το τι σημαίνει να είσαι Έλληνας μέσα από ένα βίντεο, διάρκειας δώδεκα λεπτών.

Το βίντεο, με τίτλο «What it means to be greek», «Τι σημαίνει να είσαι Ελληνας», που προβάλλει τη σημασία της ελληνικής κουλτούρας, ταξιδεύει και συγκινεί τις τελευταίες μέρες, τον κόσμο του διαδικτύου...

Τελεσίγραφο Καραμανλή: "Δεν ψηφίζω νέα μέτρα"

Τι λέει ο πρώην πρωθυπουργός...Παρέμβαση φαίνεται να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός, όπου μέσω συνεργατών του διαμηνύει ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει νέα μέτρα. 

Όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr, στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα. Ο πρώην Πρωθυπουργός δέχεται μεγάλο αριθμό βουλευτών οι οποίοι ανήσυχοι μεταφέρουν το κλίμα από τις εκλογικές τους περιφέρειες και διαπιστώνουν ότι καλλιεργείται από το οικονομικό επιτελείο κλίμα λήψης «κάθετων» μέτρων. 
Ο Καραμανλής, φέρεται να ...

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Οι ευεργετικές ιδιότητες του κεφίρ

Οι ευεργετικές ιδιότητες του κεφίρ

Μοιάζει με το γάλα τόσο στη γεύση όσο και στην εμφάνιση, όμως το κεφίρ, φημίζεται για τις ευεργετικές ιδιότητές του στην. ανθρώπινη υγεία

Το κεφίρ όπως και όλα τα προϊόντα ζύμωσης του γάλακτος όπως το γιαούρτι, το ξυνόγαλα και το αριάνι, είναι ένα φυσικό γαλακτοκομικό προϊόν το οποίο οι γηγενείς λαοί των χωρών του Καυκάσου και της Μέσης Ανατολής καταναλώνουν και απολαμβάνουν τα οφέλη του πολλούς αιώνες τώρα. Είναι άλλωστε συχνό φαινόμενο να ξεπερνούν τα 100 έτη ηλικίας οι κάτοικοι των περιοχών αυτών...

Ζητάνε πίσω από χιλιάδες επιχειρήσεις ενισχύσεις που δόθηκαν το 2004

Ζητάνε πίσω από χιλιάδες επιχειρήσεις ενισχύσεις που δόθηκαν το 2004

Ιστορία μου, αμαρτία μου. 

Με αυτό το τρόπο θα μπορούσε να περιγράψει κανείς τον τραγέλαφο των επιδοτήσεων και ενισχύσεων, που προέβλεπε ο νόμος του 2004- γνωστός και ως νόμος Χριστοδουλάκη- ο οποίος πέρασε λίγο πριν από τις εκλογές και προέβλεπε, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα σχηματισμού αφορολόγητου αποθεματικού και συγκεκριμένους κλάδους. 
Ο νόμος- μετά από τις εκλογές- έφαγε «κόκκινη» κάρτα από τη Κομισιόν, καθώς δημιουργούσε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και από τότε οι Βρυξέλλες κυνηγάνε τον εκάστοτε υπουργό Οικονομικών, ζητώντας του να ανακτήσει όλες τις ενισχύσεις, που προήλθαν από την εφαρμογή των αυτών των διατάξεων!
Κι αν το...

Η Λευκή Βίβλος της 28ης Οκτωβρίου 1940

Σήμερα, σύσσωμος ο Ελληνισμός εορτάζει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940. Σήμερα και κάθε χρόνο από τότε το Ελληνικό έθνος ξαναζωντανεύει και ξαναζεί την αλησμόνητη εποχή του 1940-41.

Από αρχαιοτάτων χρόνων στην Ελλάδα υπήρχε αποτροπιασμός για τον πόλεμο. Αλλά παράλληλα υπήρξε και ανύμνηση του πολέμου στην Ελληνική Ιστορία. 
Η ανύμνηση όμως αυτή αντικείμενο είχε το ήθος και την ανδρεία μέχρις αυτοθυσίας των πολεμιστών και όχι τον ίδιο τον πόλεμο και όχι οιουδήποτε πολέμου, αλλά του δικαίου, δηλαδή του Αμυντικού ή του απελευθερωτικού πολέμου...

Κυδώνι το... θαυματουργό

Κυδώνι το... θαυματουργό

Το κυδώνι είναι ένα φρούτο το οποίο καλλιεργείται εδώ και αιώνες από τους Έλληνες και τους Ρωμαίους

Οι αναφορές που γίνονται στην Αρχαία Ελληνική Μυθολογία για το κυδώνι είναι τεράστιες, όσον αφορά στις ιδιότητές του – δεν είναι τυχαίο ότι αναφέρεται ως «χρυσό μήλο».
Από εκείνη την εποχή συμβολίζει τη γονιμότητα και τον έρωτα, αφού λέγεται πώς το δώρισε ο Πάρις στη θεά Αφροδίτη, για να του δοθεί ως αντάλλαγμα η ωραία Ελένη και καθιερώθηκε ως έθιμο να δίνεται στη νύφη, την πρώτη ημέρα του γάμου. 

Καλλιεργείται πλέον, κυρίως σε Μεσογειακές χώρες, αυτή την εποχή.
Αποτελεί το μόνο είδος του γένους Κυδωνία και είναι κάτι μεταξύ μήλου και αχλαδιού...

Ο Τσίπρας ανακριτής μαθαίνει που... δηλώθηκαν τα χαμένα υποβρύχια [σκίτσο]

Όταν η ειδησεογραφία μπερδεύει τις γραμμές της, τότε η υπόθεση των υποβρυχίων που φέρνει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγώντας σε κόντρα Τσίπρα Βενιζέλου, συναντιέται με τις αμέτρητες δηλώσεις παιδιών στο Ληξιαρχείο Αθηνών.
Όλα αυτά συμβαίνουν στο σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στη σημερινή Καθημερινή, όπου βλέπουμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να ανακαλύψει που είναι τα υποβρύχια που ... λείπουν...

Τώρα δικαιώνεται καθημερινά, ο Καραμανλής!


Λοιδορήθηκε όσο κανείς μεταξύ των Ελλήνων, μετά τις εκλογές του 2009. 

Και τι δεν είπαν οι εγκάθετοι του ΠΑΣΟΚ και όσοι παρασύρθηκαν στην τακτική διαπόμπευσης του Καραμανλή. 
Σε σημείο που από την ώρα που ανέλαβε ο Παπανδρέου την πρωθυπουργία και για ένα τουλάχιστον 8μηνο, η πλειοψηφία του κόσμου θεωρούσε τον Κώστα Καραμανλή ως τον μεγάλο υπεύθυνο για το χάλι της χώρας! 
Τυχαίο;
Ο Καραμανλής στοχοποιήθηκε σκοπίμως και παραδόθηκε στην χλεύη της κοινής γνώμης ως το μαύρο πρόβατο της πολιτικής ζωής του τόπου. Τα Μ.Μ.Ε έπαιξαν για μια ακόμη φορά απαράδεκτο ρόλο. 
Η διαπόμπευση Καραμανλή αποτελούσε οργανωμένο σχέδιο του...

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου; (vids)

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου; (vids)

Ανατριχιαστικός, μοναδικός και ασύλληπτος ο κόσμος της Ένωσης, έδωσε μαθήματα κερκίδας, δείχνοντας παράλληλα ότι δεν διαχωρίζει κανένα άθλημα και δίνει βροντερό παρόν παντού...

Μανώλης Γλέζος: «Ίωση» για τον ΣΥΡΙΖΑ η «λογική του μαντριού»

«Σαν ίωση» έχει εξαπλωθεί και στον ΣΥΡΙΖΑ η «λογική του μαντριού»,

υποστηρίζει το Μανώλης Γλέζος, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Συνιστώσας του «Ενεργοί Πολίτες», με το οποίο ασκεί σκληρή κριτική στη στάση του κόμματος όσον αφορά στην τροπολογία για τη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα που αποτελούν εγκληματικές οργανώσεις ή συνδέονται με την τρομοκρατία (άρθρα 187 και 187Α του Ποινικού Κώδικα).
Όπως αναφέρει, «στη δική μας Αριστερά δεν υπήρχε «μαντρί», και αυτή η λογική έχει εξαπλωθεί σαν ίωση και στον ΣΥΡΙΖΑ»...

Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ!


Τι δείχνει η τελευταία σφυγμομέτρηση...

Η πληροφορία είναι έγκυρη και ήρθε πριν λίγο.
Στην τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε για την πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ δεν συγκεντρώνει το 3% και μένει εκτός Βουλής.
Την δημοσκόπηση την γνωρίζει τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όσο και το Μαξίμου, που βλέπει ότι πρέπει να στραφεί και σε άλλες συμμαχίες, αφού στις επόμενες εκλογές ο τωρινός εταίρος μπορεί να μην υπάρχει...

Για "υποβρύχια βανίλια" μιλά το ΠΑΣΟΚ σε αιχμηρή απάντηση προς ΣΥΡΙΖΑ

Σε έντονο ύφος σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ τις "συνεχιζόμενες χυδαίες" αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο του Κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο,

αναφέροντας σε σχόλιο που εξέδωσε ότι ο κ. Τσίπρας 
"για τις συκοφαντίες που ανεπίγνωστα επαναλαμβάνει, ας έλθει στη Βουλή να πάρει την απάντηση που του πρέπει. Ας μην πει όμως ότι δεν τον προειδοποιήσαμε".
Επιπλέον, στο σχόλιο του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται ότι...

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εκπληκτικές εικόνες: Οι Φυλές που κινδυνεύουν με εξαφάνιση

Ο φωτογράφος Τ. Νέλσον γύρισε όλο τον κόσμο και απαθανάτισε τα μέλη φυλών που κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε φαντασία (Pics)

Τα μέλη των φυλών, που κινδυνεύουν με εξαφάνιση, κατέγραψε με το φακό του ο Βρετανός φωτογράφος Τζίμι Νέλσον.
Στην προσπάθειά του να τους απαθανατίσει, συνάντησε μεγάλες δυσκολίες, όχι επειδή δεν ήταν φιλικοί, αλλά επειδή δεν ήθελαν να τους φωτογραφίσει.Μάλιστα, περιγράφει και μια εκπληκτική ιστορία για το πώς κατάφερε να φωτογραφίσει τη φυλή Tsaatan...

Μπρόκολο – ο πρωταθλητής των λαχανικών!

Μπρόκολο – ο πρωταθλητής των λαχανικών!Tο μπρόκολο είναι ένα λαχανικό εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες A, B1, C και η β-καροτίνη, καθώς και σε φυλλικό οξύ, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο. Επίσης, περιέχει, σε μικρότερη ποσότητα, σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ιχνοστοιχεία και βιταμίνες!

Το ζωντανό πράσινο χρώμα του αποτελεί τη μεγαλύτερη ίσως εγγύηση της περιεκτικότητάς του σε αυτά τα πολύτιμα συστατικά. 
Το μπρόκολο έχει μελετηθεί μάλλον περισσότερο από κάθε άλλο λαχανικό, λόγω των εντυπωσιακών αντικαρκινικών, και όχι μόνο, ιδιοτήτων του...

Φαήλος: Τα τέσσερα (!) μεγάλα λάθη που έχει κάνει η Δεξιά ...


Όταν μιλώ για Δεξιά, συμπεριλαμβάνω σε αυτήν όσους πιστεύουν στην εθνική ιδέα και τη δημοκρατία, για μένα αλληλένδετα και το ένα προαπαιτούμενο του άλλου.
Και η Δεξιά συμπεριλαμβάνει και το αληθινό Κέντρο της Ιστορίας. Λαϊκοί και Φιλελεύθεροι, ΕΡΕ και Ένωση Κέντρου ταυτίζονταν στο κοινωνικό καθεστώς και μόνο «διαχειριστικές» διαφορές είχαν.

Να μπούμε στον Α΄ Π.Π. ή να μην μπούμε; Πού σταματά η εξουσία του ανώτατου άρχοντα;


Κι αν αναρωτηθούμε ποιοι ήταν πιο αδιάλλακτοι στην αντιπαλότητα τους στην Αριστερά, θα έλεγα ότι το Κέντρο παίρνει τα εύσημα...

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ...Στρατηγός Νικόλαος Πλαστήρας: Υπάρχουν σήμερα πολιτικοί που του μοιάζουν στην τιμιότητα; ΒΙΝΤΕΟ.

Καπετάνιε, δεν είναι ακόμα η ώρα να αναδειχθεί ένας νέος ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ! Όταν ο ελληνικός λαός εξαθλιωθεί, όταν συνειδητοποιήσει πως πρέπει να ξαναβρεί τις Αξίες που έχασε, τότε θα αποκτήσει και την ικανότητα να αναδείξει έναν νέο ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ!
Προς το παρόν, δέχεται αγόγγυστα τη μοίρα του, γιατί ξέρει πως με την ψήφο του σε λαμόγια, αυτός ο ίδιος ο λαός την επέλεξε.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Πόπη Σουφλή

Πάντοτε, στους αιώνες ,θα γεννιούνται ΕΛΛΗΝΕΣ και θα συνεχίζουν την ανεπανάληπτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Κάποιος νέος Πλαστήρας θα βρεθεί πάλι και τότε Αλίμονό σας παλιοτόμαρα της κλεπτοκρατίας και της κληρονομικής δημοκρατίας σας.
Του Γουδή σας περιμένει! ...

"Κόκκινο πανί" για το ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Χαρακτηρίζουν πολιτικό ατόπημα το γεγονός ότι ψήφισε παρούσα και διεκόπη η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής

«Πολιτικό ατόπημα» χαρακτηρίζει η Κουμουνδούρου την επιλογή της να ψηφίσει «παρούσα» για τη διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.
Δυσφορία προκάλεσε στην Κουμουνδούρου η απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να ψηφίσει «παρούσα» στην ψηφοφορία για τη διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, παρά την αντίθετη γραμμή και στάση του κόμματός της...

Ναύαρχοι είχαμε πει "ΟΧΙ στη συμφωνία Βενιζέλου για τα υποβρύχια" - Κείμενο βόμβα

Το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και η σύμβαση που υπογράφτηκε για “την σωτηρία” τους το 2010 

επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου έχουν “βάλει φωτιά” στο πολιτικό σκηνικό. 
Ο Τσίπρας ζήτησε εξεταστική επιτροπή και ο Βενιζέλος απάντησε οργισμενα όχι μόνο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο...

Η επικαιρότητα σε φωτο & videos

  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζόμενων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζόμενων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

  • "Το Συμβούλιο της Ευρώπης στηρίζει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης"

  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της διαθεσιμότητας

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της διαθεσιμότητας

Πώς θα καταλάβεις ότι το κινητό σου παρακολουθείται

Οι ειδικοί στην ασφάλεια των επικοινωνιών λένε πώς αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι δεν παρακολουθούνται αυτά που λέτε ή γράφετε στο κινητό σας δεν έχετε παρά να το κλείσετε...

Διαβάστε μερικά απλά βήματα για να αποφύγετε την παρακολούθηση όπως...δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Τα νέα».
Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με διαφημιστικές καταχωρίσεις για εφαρμογές παρακολούθησης. Πρέπει να τις αποφύγετε!
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να το αποφύγετε στην αρχή, πως αφαιρείτε τον κοριό:...

Εντοπίσαμε τη μητέρα της Μαρίας





Όλα ξεκίνησαν όταν ο Θόδωρος Αθανασιάδης, Έλληνας επιχειρηματίας, από το Σαντάνσκι της Βουλγαρίας παρακολουθώντας την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «Κίτρινος Τύπος», στο ΕΧTRA 3, παρενέβη για να δηλώσει ότι είχε δει τη μικρή Μαρία με τη μητέρα της στο νοσοκομείο της πόλης...

Πρότσιμο - μαμούθ σε μοναστήρι για εικονικά τιμολόγια

Πρότσιμο - μαμούθ σε μοναστήρι για εικονικά τιμολόγιαΥψηλότατο πρόστιμο, που προσεγγίζει τις 500.000 ευρώ, επέβαλε το ΣΔΟΕ Κρήτης στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, για τη λήψη εικονικών τιμολογίων.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ολοκλήρωσαν πριν από λίγες μέρες τον έλεγχο στα βιβλία της Μονής Επανωσήφη και αφού εξέτασαν και το υπόμνημα που κατέθεσαν οι υπεύθυνοι της, επέβαλε πρόστιμο 458.100 ευρώ (που ισούται με το διπλάσιο ποσό των εικονικών τιμολογίων που υπέβαλλε) καθώς θεώρησαν πως η Μονή, όχι μόνο δεν εξαπατήθηκε όπως εγγράφως υποστήριξαν οι υπεύθυνοι της στο υπόμνημα, αλλά «δεν αποδεικνύεται ότι δεν είναι παντελώς αμέτοχη στην όλη υπόθεση»...

Ο Σημίτης "αγρίεψε" τους... καραμανλικούς!

Μία πιθανή μετακόμιση στο Προεδρικό Μέγαρο δημιουργεί τριβές!

Πληθαίνουν συνεχώς οι φήμες που θέλουν τον Κώστα Σημίτη να μετακομίζει στο Προεδρικό Μέγαρο με το περιοδικό Spiegel να ρίχνει λάδι στη φωτιά! 
Το ενδεχόμενο αυτό όμως προκαλεί ήδη αντιδράσεις σε μερίδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αφού ο αγώνας εναντίον του συστήματος και του κράτους Σημίτη ήταν η σημαία που κέρδισαν τις εκλογές το 2004. 

Έτσι ακόμα και η υποθετική αναφορά σε αυτό το ενδεχόμενο δημιουργεί ισχυρές αντιδράσεις...

«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ για την αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ

Σαφείς αποστάσεις του Νίκου Βούτση από Κωνσταντοπούλου και Λαφαζάνη

Μπορεί οι βουλευτές του να ψήφισαν την κυβερνητική τροπολογία για την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, όμως τα «ήξεις αφήξεις» που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, φαίνεται ότι θα ταλανίζουν για αρκετό ακόμα διάστημα τον ΣΥΡΙΖΑ.
Υπό αυτό το πρίσμα, ο «εμφύλιος» στην Κουμουνδούρου συνεχίζεται, καθώς ο...

Οι 15 καλύτερς ατάκες του Αρκά...


Oι 15 καλύτερες ατάκες του Αρκά...


1 ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ.
2 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ.
3 H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ!
4 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.
5 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
6 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΗΞΕΙΣ...

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Το 2004 μας πίεζαν να μπούμε στο Δ.Ν.Τ αλλά ο Κ. Καραμανλής αρνήθηκε


Δεν πρέπει να ξεχνάμε..!

"Από το 2004, μόλις δηλαδή η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές, από τις πρώτες επαφές που είχε στο Εco/Fin με ομολόγους του ετέθη επί τάπητος – και μάλιστα με επιτακτικό τρόπο – το ζήτημα της προσφυγής της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.“

Τάδε έφη Γιώργος Αλογοσκούφης σε συνέντευξή του στο "ΒΗΜΑ"
Αυτές τις μέρες γίναμε για μια ακόμα φορά μάρτυρες μιας γκαιμπελίστικης προπαγάνδας από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, ότι για όλα τα «δεινά» υπεύθυνος ήταν Ο Καραμανλής.
Μια αμφισβητούμενη φράση του Αλογοσκούφη « ‘Ασ’ το για αργότερα’» επιλέχτηκε σαν πρωτοσέλιδο στο κυβερνητικό ” ΒΗΜΑ” για να πλήξουν τον Καραμανλή.
Ας δούμε όμως και ορισμένες αλήθειες που επιμελώς αποκρύφτηκαν από την συνέντευξη του Αλογοσκούφη, αλλά μας θυμίζουν όλο το πολιτικό σκηνικό της εποχής εκείνης.....

"Ο συνδικαλισμός ως τροχοπέδη"





Πως τα κόμματα κατέστρεψαν τον συνδικαλισμό

Στο χθεσινό σχόλιο αναφέρθηκα στα επεισόδια που προκάλεσαν συνδικαλιστές νοσοκομείου επειδή δεν ήθελαν οι Επιθεωρητές Υγείας να πραγματοποιήσουν ελέγχους για το ποιοι δουλεύουν και ποιοι όχι! 
Ο συνδικαλισμός παραμένει μία κορυφαία κατάκτηση των εργαζομένων υπό μία προϋπόθεση. Ότι σε κάθε εκδήλωσή του φροντίζει να διασφαλίζει το κύρος του ώστε αυτό να μην ευτελίζεται στο όνομα της εξυπηρέτησης είτε κομματικών σκοπιμοτήτων είτε συντεχνιακών συμφερόντων, όταν μάλιστα τα συμφέροντα αυτά διακρίνονται για ιδιοτέλεια και κακώς εννοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη.
Στη χώρα μας ο συνδικαλισμός παραμένει χειραγωγημένος από πολιτικές παρατάξεις. 
Γι’ αυτό και ανέδειξε σειρά μειονεκτημάτων:...

Βουλευτές για κλάματα!

Αφορμή για το σημερινό μου σχόλιο είναι η πρόσφατη (ν)τροπολογία που ευθαρσώς κατέθεσαν 21 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, (το σχετικό θέμα και τα ονόματα τους εδώ) ζητώντας εν ολίγοις να εισπράττουν δύο επιχειρηματικοί όμιλοι φωτοβολταϊκών πάρκων διπλάσια έως και τετραπλάσια ποσά για την πώληση ρεύματος, τα οποία θα πλήρωναν οι... φορολογούμενοι!
Ως δικαιολογία αυτής της εξόφθαλμα διακριτικής μεταχείρισης έφεραν το γεγονός ότι οι ίδιοι όμιλοι έχουν...

Τετ α τετ Σαμαρά - Μέρκελ

Εκτάκτως θα συναντηθούν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής

Στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος θα τα πουν Αντώνης Σαμαράς και Άνγκελα Μέρκελ. 
Οι δυο ηγέτες θα βρεθούν τετ α τετ μετά από αρκετό καιρό, παρότι στην Γερμανία δεν υπάρχει ακόμα σχηματισμένη κυβέρνηση. 
Ο κ. Σαμαράς θα έχει την ευκαιρία να προωθήσει τις ελληνικές θέσεις , σε μια περίοδο ιδιαίτερα σημαντική για την χώρα μας...

Έρχονται 28.000 θέσεις εργασίας για ανέργους

Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ

Επιπλέον 28.000 θέσεις 5μηνης απασχόλησης για άνεργους - εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ «ανοίγουν» μέσα στο Νοέμβριο. 
Οι θέσεις θα είναι στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και ξεκίνησε τον Οκτώβριο με τις πρώτες 10.000 θέσεις και αφορά σε δήμους, ασφαλιστικά ταμεία, ΚΕΠ, δικαστήρια, μουσεία κ.α...

Μίλησε το "βαθύ λαρύγγι" του ΠΑΣΟΚ

Έδωσε στον Τσίπρα τα έργα και τις ημέρες του ΓΑΠ στο Κατάρ

«Πράσινο» βαθύ λαρύγγι είπε προ καιρού στον Αλέξη Τσίπρα ότι θα χτυπήσει φλέβα χρυσού, εάν ψάξει σε βάθος τις αθέατες ενδοκυβερνητικές παρενέργειες στην υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά από την υπογραφή της σύμβασης με την εταιρεία Abu Dhabi Mar.
Σύμφωνα με την εμπιστευτική μαρτυρία προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκεί «κρύβονται» πολλά μυστικά γύρω από τη διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δρομολογήθηκε η αντικατάστασή του από τον Ευάγγελο Βενιζέλο...

Μπλόκο στη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από Ν.Δ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση της τροπολογίας του υπουργείου Εσωτερικών για την αναστολή της χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων. Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε το ΠΑΣΟΚ

Με μεγάλη πλειοψηφία από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, υπερψηφίστηκε η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων,σε περίπτωση που ασκηθεί δίωξη κατά ηγετικών στελεχών για εμπλοκή σε εγκληματική οργάνωση ή σε τρομοκρατική δραστηριότητα.
«Παρών» ψήφισαν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ. 
Υπέρ της αναστολής της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής ψήφισε ο βουλευτής του ΣΥΡιΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνη, ο οποίος αμέσως μετά, εξέδωσε...

"Παρέλαση" βουλευτών από το γραφείο του Καραμανλή!


Αυξημένη κίνηση στον δεύτερο όροφο της Βουλής!


Κοσμοσυρροή παρατηρήθηκε χθες βράδυ στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή στη Βουλή.
Από την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στο Κοινοβούλιο για την ονομαστική ψηφοφορία που θα ακολουθήσει αργότερα πάνω από 50 βουλευτές τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του για λίγη ή περισσότερη ώρα...

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Για να τιμήσουν τους συζύγους τους φωτογραφήθηκαν γυμνές

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςOi σύζυγοι Σκωτσέζων στρατιωτικών βρήκαν έναν περίεργο τρόπο να τιμήσουν τους συζύγους τους...

Τι έκαναν; 

Τα πέταξαν όλα και φωτογραφήθηκαν γυμνές.

Για την δημιουργία ενός ημερολογίου, πραγματοποιήθηκε μια φωτογράφιση στα βουνά της Σκωτίας, σε θερμοκρασίες κάτω των 4 βαθμών Κελσίου. 
Δεδομένου ότι οι κυρίες δεν είναι μοντέλα αλλά γυναίκες της διπλανής πόρτας, οι φωτογραφίες όπως θα δείτε είναι πολύ ατμοσφαιρικές και άκρως επαγγελματικές.
Δείτε την φωτογράφηση:

Μήπως ήρθε η ώρα για εκλογές;


Ο πολιτικός χρόνος της σημερινής δικομματικής κυβέρνησης φαίνεται να τελειώνει.

Η δυναμική της έχει εξαντληθεί και επιπλέον βρίσκεται μπροστά στις κόκκινες γραμμές που η ίδια έθεσε στον εαυτό της αλλά και σε αυτές που της έχει θέσει η κοινωνία. 

Οι δανειστές ζητούν νέα οριζόντια μέτρα, τα οποία η κυβέρνηση αλλά και η κοινωνία δεν αποδέχονται.
Η εμμονή των δανειστών με τα οριζόντια μέτρα έχει να κάνει με την...

Το μπλε ΠΑΣΟΚ του κ. Σαμαρά

Από την οικονομική πολιτική, στα θέματα νόμου και τάξης, στην λαθρομετανάστευση και την ελευθερία του λόγου, η κυβέρνηση Σαμαρά ακολουθεί πιστά τις πολιτικές του Γιώργου Παπανδρέου. 

Οι ομοιότητες είναι τόσες πολλές και σημαντικές, που είναι σαν η Ελλάδα να μην έχει αλλάξει κυβέρνηση από τον Οκτώβριο του 2009. 
Είναι φυσικό ότι σε μια κυβέρνηση συνεργασίας τα κόμματα που συμμετέχουν αναγκάζονται να κάνουν συμβιβασμούς. Ακόμα και όταν μια κυβέρνηση είναι μονοκομματική γίνονται...

Στρατιωτικοί και αστυνομικοί τρέχουν να σβήνουν ναζιστικά τατουάζ

Φοβούνται μην τους περάσουν για χρυσαυγίτες αποκαλύπτει ο Guardian

Ουρές κάνουν στα γραφεία των δερματολόγων οι μετανιωμένοι πρώην οπαδοί της Χρυσής Αυγή, καθώς σπεύδουν να αφαιρέσουν τα νεοναζιστικά τατουάζ με τα οποία είχαν «σημαδευτεί», μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις και συλλήψεις, αναφέρει ο Guardian.

Σε ρεπορτάζ της, η βρετανική εφημερίδα σημειώνει πως «σβάστικες και άλλα φασιστικά σύμβολα είχαν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή στην Ελλάδα λόγω της...

Στήνουν πρόωρες εκλογές: Ο Μιχελάκης ψάχνει κάλπες και παραβάν

Για εκλογές προετοιμάζεται το υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφο που στάλθηκε στις 15 Οκτωβρίου (εν μέσω, δηλαδή, «διαρροών» από το Μέγαρο Μαξίμου για πρόωρες κάλπες το Νοέμβριο ή το Δεκέμβριο) από τον ίδιο τον υπουργό Γιάννη Μιχελάκη στους δήμους όλης της χώρας.
Στο έγγραφο που αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr ζητείται από τους δήμους της χώρας να γνωστοποιήσουν μέχρι την 1η Νοεμβρίου «την επάρκεια των καλπών και παραβάν για τον εφοδιασμό των εκλογικών τμημάτων της περιφέρειάς τους…

Στα δύο, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, εν όψει δημοτικών εκλογών


ΝΔ-ΠΑΣΟΚΤα δύο συγκυβερνώντα κόμματα, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, είναι απόλυτα διχασμένα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Οι αυτοδιοικητικοί δεν υπακούν στις ηγεσίες των κομμάτων τους και τούμπαλιν.

Οι αλλαγές στον εκλογικό νόμο και ο κοινός υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Επιπλέον, δε, δεν αποφεύγεται η δημιουργία αντιπαραθέσεων κι αντιθέσεων μεταξύ προσώπων που δηλητηριάζουν τις σχέσεις...

Δεκάδες χιλιάδες κουνέλια θα θανατωθούν στην Σκωτία


Κουνέλια

Χιλιάδες κουνέλια θα θανατωθούν σε ένα νησάκι στην Σκωτία, τα οποία ευθύνονται για την καταστροφή των τάφων και για τις κατολισθήσεις που σημειώνονται εκεί, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο οργανισμός για τη διαφύλαξη της σκωτσέζικης κληρονομιάς.
«Υπάρχουν περισσότερα από 16.000 κουνέλια« στο νησί Κάνα, επιφανείας 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων, με πληθυσμό μόλις 12 κατοίκους, εξήγησε μία εκπρόσωπος του National Trust of Scotland..