Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

"Οι Ευρωπαίοι θα σώσουν τις τράπεζες και θ΄αφήσουν την Ελλάδα να καταρρεύσει"


... λένε οι Αμερικανοί

Ανησυχία για τις εξελίξεις που αφορούν την Ελλάδα επικρατεί σε οικονομικούς και πολιτικούς κύκλους των Ηνωμένων Πολιτειών. 
Σύμφωνα με αναφορές, ανταποκρίσεις, ρεπορτάζ και αναλύσεις σε αμερικανικά ΜΜΕ, παραμένει «συνεχώς ανοικτό το ενδεχόμενο» για χρεοκοπία της χώρας μας.  
Αρκετοί υποστηρίζουν ότι η Ευρώπη προετοιμάζεται για να σώσει τις τράπεζες και όχι για να σώσει την Ελλάδα.

   
Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται το γεγονός ότι «όλα είναι στον αέρα», δεν υπάρχει οριστική συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές και για το PSI, ενώ παράλληλα διατυπώνεται από πολλούς η θέση ότι ακόμη και να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα, δεν θα αποφευχθεί ο κίνδυνος της χρεοκοπίας, αλλά και...

Την πλήρη αποτυχία του Βενιζέλου περιγράφει το νέο Μνημόνιο

Πλήρη αποτυχία όλων των προηγούμενων προβλέψεων της κυβέρνησης και προσωπικά του μεγάλου οικονομολόγου, Ευ. Βενιζέλου, περιγράφει το νέο Μνημόνιο. 
Τα πολλά παραρτήματα που το συνοδεύουν και τα οποία θα πρέπει να διαβάζουν οι βουλευτές σε 48 ώρες για να πάνε να ψηφίσουν, δίνουν στοιχεία – κόλαφο για τη συνταγή που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα. 
Και δείχνουν επίσης ότι όσες θυσίες έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια πήγαν χαμένες.
Διαβάζουμε λοιπόν σε ένα από τα παραρτήματα:

Χατζηδάκης: "Κίνδυνος εθνικής τραγωδίας"Σύμφωνα με τον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη
 «έχουμε να κάνουμε στην πραγματικότητα με έναν οικονομικό πόλεμο. Δεν έχουμε απέναντί μας έναν εχθρό με τους κλασσικούς όρους, αλλά όπως και αν το αναλύσουμε, περί αυτού πρόκειται».
Ο κ. Χατζηδάκης, δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο, καθώς η καταψήφισή του οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. 
Η φόρτιση και η αγανάκτηση των στιγμών είναι κατανοητή, και η αντίθετη άποψη σεβαστή. 
Οι φορείς της τελευταίας ωστόσο, «πρέπει να αναγνωρίσουν πως και η δική μας θέση δεν υπαγορεύεται από πολιτικό μαζοχισμό: Η κρίση κινδυνεύει να γίνει εθνική τραγωδία, όχι όταν λήξει το ομόλογο στις 23 Μαρτίου, αλλά πολύ νωρίτερα...

"Στα όρια της διάλυσης η Ελλάδα"Σε δραματικούς τόνους "κινείται" 
το σημερινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της γερμανικής εφημερίδας bild.de το οποίο αναφέρει πως  "αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι το Σαββατοκύριακο της αλήθειας για τους Έλληνες" και συνεχίζει με την ερώτηση  
"Άραγε θα υπάρξει μια σταθερή πλειοψηφία για το πακέτο λιτότητας, ή θα βυθιστεί τη χώρα στο χάος;"
"Εν όψει της ψηφοφορίας για το νέο μνημόνιο, η χώρα έχει παραλύσει από τις απεργίες και τις διαδηλώσεις ενώ αναταραχή υπάρχει σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα καθώς κάποιοι βουλευτές παραιτούνται ενώ άλλοι δηλώνουν έμμεσα ή άμεσα ότι δεν θα το ψηφίσουν" αναφέρει το δημοσίευμα..
"Το ελληνικό πολιτικό σύστημα, βρίσκεται στα όρια της διάλυσης" τονίζει ο γερμανός συντάκτης και παραθέτει τις ακόλουθες φωτογραφίες:

Επίθεση Καρατζαφέρη σε Βορίδη - Άδωνη: Αν έχασαν τον πατριωτισμό πρόβλημα τους - Πιθανή η διαγραφή τους σήμερα το βράδυ!

«Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απωλέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό, τότε το πρόβλημα είναι δικό τους»
δήλωσε στη Real Νews ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, απαντώντας στο ερώτημα τι θα κάνει αν οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης ψηφίσουν τα μέτρα.
Σε ερώτηση αναφορικά με το αν θα διαγραφούν είπε πως «υπάρχουν όργανα στο κόμμα. Θα πρέπει να έλθουν να εξηγήσουν την πολιτική τους σε ένα έκτακτο συνέδριο ή στην Kεντρική Eπιτροπή. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να πείσουν».
Τέλος, αναφερόμενος στο τι σημαίνει αν δεν ακολουθήσουν τα στελέχη του τη γραμμή του είπε:

Κ. Μητσοτάκης: «Να πληρώνονται οι βουλευτές με τον κατώτατο μισθό»

Απίστευτη πρόταση πριν από λίγο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πρότεινε όποιος βουλευτής έχει σημαντικές καταθέσεις να παίρνει για ένα χρόνο τον κατώτατο μισθό, που θεσπίζεται τώρα με το Μνημόνιο. 
Με απλά λόγια για ένα χρόνο όποιος βουλευτής έχει λεφτά να παίρνει για κάθε μήνα γύρω στα 450 ευρώ.
"Είναι το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε και το πιο ηθικό" είπε ο κ. Μητσοτάκης θέση με την οποία συμφώνησε και η Βάσω Παπανδρέου.
Δεν ξεκαθαρίστηκε ...

Η δήλωση του κ. Τσίπρα - video

"Ξανασκέφτονται" … για την κομματική πειθαρχία


Δεύτερες σκέψεις κάνουν πλέον στη Ν.Δ. για το τι είδους κομματική πειθαρχία μπορεί να επιβληθεί σε περίπτωση που ο αριθμός των βουλευτών που θα καταψηφίσουν το μνημόνιο είναι διψήφιος.
Ήδη σας ενημερώνουμε ότι αυτοί που μέχρι στιγμής, δήλωσαν ότι θα καταψηφίσουν, έχουν φθάσει τους δέκα τρία ( 13 ) αφού προστέθηκαν και άλλοι τρείς.
Τα τρία νέα όχι που μετράει η Κ.Ο. της Ν.Δ., είναι από τους Γιώργο Βλάχο, Γιώργο Καρασμάνη και Ζήζης Τσιγκαλάγιας.
Οι βουλευτές αρνήθηκαν να ψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι αυτή θα οδήγηση σε καταστροφή την ελληνική κοινωνία. Και οι πληροφορίες μας, λένε ότι ακολουθούν κι άλλοι..!
Άλλοι λένε ότι θα πρέπει να διαγραφούν αμέσως κι άλλοι ότι θα πρέπει να επιβληθούν μόνο καταστατικές κυρώσεις όχι όμως και διαγραφές από την Κ.Ο.

Δέκα τα γαλάζια «όχι» στο Μνημόνιο 2 και... έπεται συνέχεια

Αυξάνεται ο αριθμός των βουλευτών της ΝΔ που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν το πακέτο μέτρων της Τρόικα, παρότι ο πρόεδρος του κόμματος έβαλε θέμα κομματικής πεθαρχίας και προειδοποίησε ότι όποιοι δεν συμμορφωθούν δεν θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές.
Μέχρι στιγμής έχουν διαφοροποιηθεί από την γραμμή της ηγεσίας οι βουλευτές κ.κ. Κώστας Μαρκόπουλος, Χρήστος Ζώης, Δημήτρης Σταμάτης, Μαργαρίτης Τζίμας, Παναγιώτης Μελάς και Γιώργος Βαγιωνάς και η κυρία Μαρία Κόλλια. Πριν από λίγα λεπτά "όχι" είπε ότι θα ψηφίσει και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, καθώς επίσης και ο βουλευτής Έβρου Αλέκος Δερμετζόπουλος εξέφρασε πριν από λίγο την άρνησή του να ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση.
Συμπλήρωσε ότι αρνείται να πάει ενάντια στη συνείδησή του.
Πριν από λίγο ο βουλευτής Σπύρος Γαληνός είπε όχι στη νέα δανειακή σύμβαση αναφέροντας τα εξής:
«Μεταξύ κομματικής πειθαρχίας και συνείδησης ψηφίζω συνείδηση».  

Ο μεγάλος αριθμός διαρροών “διαψεύδει” τον πρόεδρο της ΝΔ ο...

Max Keiser: "Έλληνες ...Αντιδράστε, ΔΕΝ θα έχετε μέλλον"


"Μνημόνιο καταστολής πλήθους":Στρατιωτικές δυνάμεις εναντίον διαδηλωτών.Τι ισχύειΝαι υπάρχουν μονάδες καταστολής πλήθους σε στρατιωτικές μονάδες. 
Ναι έχουν εκπαιδευτεί γι΄ αυτή την αποστολή με βάση εντολές και σχέδια του ΝΑΤΟ. 
Το Onalert  παρουσιάζει ένα μεγάλο μέρος του εγχειριδίου εκπαίδευσης για τέτοιες αποστολές.
ΟΜΩΣ:
Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οποιοσδήποτε πολιτικός μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις μονάδες για καταστολή πλήθους διαδηλωτών μακρυά από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις,μέσα σε πόλεις και σε διαδηλώσεις.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Όποιος ονειρεύεται τέτοια χρήση απλά κάνει ...

Καραμανλής προς Βουλευτές: «Στηρίξτε το Σαμαρά»


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΠλήρη στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά από τον πρώην πρωθυπουργό
Τι είπε για την μεταβατική κυβέρνηση και τις εκλογές;
Πλήρη στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά προσέφερε ο Κώστας Καραμανλής.
Και πλήρης δική μας επιβεβαίωση, όταν σας λέγαμε ότι ο Καραμανλής προτρέπει τους συνομιλητές του να στηρίξουν τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι, "είμαστε όλοι στρατιώτες της Νέας Δημοκρατίας"!
Ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας σε πηγαδάκι δέκα βουλευτών, είπε ότι...

Γιατί «στρίμωξαν» τον... προβληματισμένο Καραμανλή;


Ποιοί βουλευτές τα … είπαν με τον πρώην πρωθυπουργό λίγο πριν ο Σαμαράς ξεκινήσει την ομιλία του στην Κ.Ο.;
Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει την ομιλία του στην Κ.Ο. της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς – που αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη – οκτώ βουλευτές της Ν.Δ. … περικύκλωσαν τον Καραμανλή, στην ουσία τον … στρίμωξαν και για αρκετή ώρα συζητούσαν μαζί του.
Μεταξύ αυτών που ξεχωρίσαμε ήταν οι κ.κ. Πουπάκης, Κουμουτσάκος, Παπανικολάου, Γκιουλέκας, Μ. Κεφαλογιάννης, Σπ. Ταλιαδούρος, Γ. Παπαθανασίου, Μ. Μπεκίρης κ.ά.
Το θέμα της συζήτησης …

Σαμαράς: «Μετά το PSI πάμε σε εκλογές» - Το video της ομιλίας!

Ξεκαθάρισμα Σαμαρά στην Κ.Ο.
«Ζητάμε διάλυση της Βουλής και εκλογές»
Ξεκαθαρίζοντας ότι μετά το PSI θα ζητήσει διάλυση της βουλής και εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς ξεκίνησε πριν από λίγο την ομιλία του στην Κ.Ο. της Ν.Δ. 
Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε σε πολλά σημεία την προσπάθεια που έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία στο ρόλο της να αποτρέψει τα χειρότερα και υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τώρα τον αγώνα.
Υπενθύμισε τις πιέσεις που άσκησε το κόμμα στις διαπραγματεύσεις των προηγούμενων ημερών σημειώνοντας ότι ήταν και η πρώτη φορά που η χώρα έμπαινε σ’ αυτή τη διαδικασία.
Για να βγούμε από την κρίση, αφού περάσουμε τον τωρινό κάβο, θα χρειαστούμε δύο πράγματα, ανέφερε ο κ. Σαμαράς, εκλογές και ανάπτυξη...

Παπανδρέου: «Περιμένω να δικαιωθώ και ιστορικά»

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Απολογητικός για άλλη μια φορά ο Παπανδρέου προσπάθησε να δικαιολογηθεί και να πείσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν τα νέα μέτρα
Αναλύοντας όλα τα καταστροφικά σενάρια σε περίπτωση που θα οδηγηθεί η χώρα σε χρεοκοπία ο Γιώργος Παπανδρέου για άλλη μια φορά επιχείρησε να κάνει τον απολογισμό του για την κυβερνητική του πορεία μέχρι σήμερα.
Σε δραματικούς τόνους και με έντονο απολογητικό ύφος έκανε αναφορές στις επιλογές του εκτιμώντας ότι έχει δικαιωθεί σε όλα (!) και ότι περιμένει να δικαιωθεί τώρα και … ιστορικά!
Με την φράση "δεν δέχομαι διαχωρισμούς, πρέπει να ψηφίσουν όλοι" ο κ. Παπανδρέου έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας για την ψηφοφορία της νέας δανειακής σύμβασης.
Ειδικότερα ο κ. Παπανδρέου παραπονέθηκε για τις επιθέσεις που δέχτηκε λέγοντας...

Το σχέδιο του Καρατζαφέρη..!

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης όσο μπαινόβγαινε τα τελευταία 24ωρα στο Μέγαρο Μαξίμου … έψαχνε παράλληλα και για την έξοδο κινδύνου. 
Και την βρήκε.
Οι δημοσκοπήσεις τον τρόμαξαν. Όπως και τους βουλευτές του. Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έψαχνε απεγνωσμένα το πρόσχημα που θα τον οδηγούσε στην έξοδο και τα κατάφερε.
Πηγές αναφέρουν ότι στα σχέδια του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι η επανάκτηση των πολιτικών του δυνάμεων και να η ανασύνταξη της εκλογικής του βάσης.
Το τρικ της απόσυρσης δια των παραιτήσεων, αλλά και το γεγονός ότι στηρίζει την κυβέρνηση, όμως δεν μπορεί να ψηφίσει τα νέα μέτρα, σίγουρα θα έχουν αποτελέσματα σε δημοσκοπικό επίπεδο.
Το επόμενο σχέδιο είναι η οριστική...

Κατερίνα Ακριβοπούλου, "Αντιφατικός και παραληρηματικός ο Καρατζαφέρης"... Σιγά σε λίγο θα μας τον πεις και κωλοτούμπα! - video

Η Κυρία της Ελληνικής τηλεόρασης τα είπε πάλι όλα. 
“Ο Καρατζαφέρης δημιουργήθηκε για να βλάψει τον Καραμανλή! Αλλά η άνοδος του δείχνει το επίπεδο του μηντιακού και πολιτικού συστήματος”!!
Αποκάλεσε τον Παπανδρέου “ανύπαρκτο” και τον Σαμαρά “ανακόλουθο”
Χαρακτήρισε τελειωμένη την κυβέρνηση Παπαδήμου, που δεν μπορεί να προσφέρει στην χώρα… 
Εκεί που τελειώνει ο καλύτερος από το συνάφι των “8″, ξεκινά η “Μεγάλη Αικατερίνη”.
Δείτε το video:

Δείτε το video ΟΛΟΙ: Α. Καζάκος & Γ. Βαρουφάκης


«Αν πούμε ναι, θα οδηγηθούμε σε λίγους μήνες σε άτακτη χρεοκοπία έχοντας όμως προηγούμενα δεθεί χειροπόδαρα»
Δείτε την συνένευξη...

Εκπληξη για τον Κώστα Καραμανλή μια δημοσκόπηση..!

Μια δημοσκόπηση για τον Κώστα Καραμανλή που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις διενήργησε τις προηγούμενες ημέρες πολύ γνωστή εταιρία που συνεργάζεται με κυριακάτικη εφημερίδα.
Η εταιρία δημοσκοπήσεων απευθύνθηκε σε μεγάλο αριθμό πολιτών και έθεσε μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με την άποψη που έχουν για το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού, για το έργο που επιτέλεσε στην κυβερνητική του θητεία και για την αποτελεσματικότητα του σε σχέση με μια σειρά από άλλα πολιτικά πρόσωπα.
Μεταξύ των ερωτημάτων που τέθηκαν είναι η γενικότερη εικόνα από την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας. 
Επίσης υπήρξαν ερωτήματα σύγκρισης με τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και με τον Λουκά Παπαδήμο. 
Αγνωστο είναι αν στην ίδια έρευνα υπήρξε ερώτημα σύγκρισης με τον Αντώνη Σαμαρά σε σχέση με την...

Νέος καταποντισμός για ΠΑΣΟΚ

Άνοδος ΝΔ.., Δημοκρατικής Αριστεράς
Το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής επιφυλάσσει νέο … δημοσκοπικό σοκ για το ΠΑΣΟΚ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσκόπηση που δημοσιεύει η εφημερίδα καταγράφει νέο καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ, ενώ πρώτο κόμμα παραμένει η Νέα Δημοκρατία και ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά.
Χαμηλά είναι και τα ποσοστά του ΛΑΟΣ, ενώ αντίθετα άνοδο σημειώνει η Χρυσή Αυγή, με την Βουλή να «υποδέχεται» επτά κόμματα.

Τί περιμένει το Γιώργο στην συνεδρίαση της Κ.Ο. ;

Σε λίγη ώρα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα κληθούν να βρεθούν στην πιο κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός τους, όπου ο Γ. Παπανδρέου θα κληθεί να ξεκαθαρίσει τη στάση του.
Το έντονο παρασκήνιο ήθελε το Γιώργο να είναι πίσω από πολλές πρωτοβουλίες και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να δώσει καθαρή γραμμή προς τους βουλευτές του και να εγγυηθεί την ομαλότητα των εξελίξεων στο εσωτερικό του κόμματος.
Η επιβολή κομματικής πειθαρχίας μετά και από τα χθεσινά είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ για το κόμμα του ΠΑΣΟΚ
Βουλευτές, υπουργοί και στελέχη του κόμματος δεν κρύβουν την αγωνία τους για την σημερινή συνεδρίαση και τα όσα θα προκύψουν απ’ αυτή, αφού...

"Οι συνεργάτες του Γιώργου" σαμποτάρουν τη συμφωνία και τον Παπαδήμο - Στις 10 η κρίσιμη ΚΟ - Κλίμα αποσύνθεσης στο ΠΑΣΟΚ


* - Πολιτικοί φίλοι του Γ. Παπανδρέου οι περισσότεροι απο αυτούς που παραιτήθηκαν απο την κυβέρνηση ή δηλώνουν οτι θα καταψηφίσουν
* - Σε εκρηκτικό κλίμα συνεδριάζει η Κ.Ο. σε λίγη ώρα
* - Βενιζέλος, Λοβέρδος,Διαμαντοπούλου αναζητούν λύση
Η τακτική του Γ. Παπανδρέου να μην παραδόσει την προεδρία του κόμματος και να παρίσταται "ωσεί παρών" στις κρίσιμες εξελίξεις συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του αδιεξόδου για τον τόπο.
Το ΠΑΣΟΚ παραπαίει ακυβέρνητο. Υπουργοί παραιτούνται, βουλευτές δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα ελπίζοντας ότι έτσι θα εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους και το γενικότερο κλίμα στο κόμμα δείχνει πως στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του έχει αφεθεί στην τύχη του...

Το TOP 10 της Ευρωλίγκας ( video )

Στις 10 καλύτερες φάσεις της 4ης αγωνιστικής του TOP 16 της Ευρωλίγκας, υπάρχουν και 2 του Ολυμπιακού. 
Η ομαδική προσπάθεια των ερυθρόλευκων με τους Σπανούλη, Ντόρσεϊ και Άντιτς αλλά και το κάρφωμα του Αμερικανού στον αιφνιδιασμό.
Δείτε το video:

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Δυστυχώς ΔΕΝ έχουμε Τάσσο Παπαδόπουλο!

"Παρέλαβα κράτος, δεν θα παραδώσω κοινότητα" 
είχε πει στο περίφημο διαγγελμά του για το Σχέδιο Ανάν ο Τάσσος Παπαδόπουλος, πείθοντας (πολύ σωστά όπως αποδείχθηκε) το 76% των συμπατριωτών του να καταψηφίσουν το Σχέδιο Ανάν, το οποίο υποστήριζαν με θέρμη, για να
μη ξεχνιόμαστε και οι Αμερικανοεβραίοι που κυβερνούν σήμερα αυτό τον τόπο.  
Χάρη στον Τάσσο Παπαδόπουλο η Κύπρος σήμερα παραμένει ένα κράτος με εθνική κυριαρχία, που έχει τα κότσια και μέσα σε ελάχιστο χρόνο έχει προχωρήσει στην εξόρυξη φυσικού αερίου και πετρελαίου απο τα χωρικά της ύδατα ...

Ο Άρειος Πάγος δέχθηκε την μήνυση για "Εσχάτη Προδοσία" !


Mνημόνιο !!!
Ποιός ξέρει κάτι γι' αυτό; 
Ο Αρειος Πάγος αποδέχτηκε και έκρινε βάσιμη την μήνυση πολίτη.
Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του Ιατρού από την Χαλκίδα κ.Αντωνίου.
Πριν από ένα μήνα είχε γραφτεί ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! 
Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη.
Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί. 
Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο. 
Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν! 
Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα: Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο
Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι ...

«Eλλάδα είμαστε όλοι εμείς»


Την Ελλάδα υπερασπίζεται  
ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Γκαντ Λέρνερ, ασκώντας δριμεία κριτική στις νέες απαιτήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Πιστεύετε πραγματικά ότι η Ευρώπη θα σωθεί στραγγαλίζοντας, τσακίζοντας τα πλευρά της Ελλάδας;» διερωτάται ο Λέρνερ, σε παρέμβασή του στην ιταλική τηλεόραση «La 7»
«Καλύτερα  είναι η Γερμανία, που επιβάλλει κοινωνική σφαγή ή τα κοράκια που περιμένουν να κερδίσουν, σε περίπτωση χρεοκοπίας, με τα ασφάλιστρα κινδύνου; Είναι δυνατόν, στην σημερινή Ιταλία, να μην καταλαβαίνουμε ότι η Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς;» συμπληρώνει.
Ο Λέρνερ θα...

Αποκάλυψη βόμβα! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Ως Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος σε συνεργασία με την Γερμανία υπέσκαψε εσκεμμένα το συμφέρον της χώρας! Ο μεταβατικός Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο άνθρωπος που σήμερα –υποτίθεται- διαπραγματεύεται με τη Γερμανία  το μέλλον της Ελλάδος και των επόμενων γενεών, είναι αυτός που έμπηγε πρώτος το μαχαίρι στη χώρα, όταν από το 1998 έως το 2002, ως επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος , δημιουργούσε πλασματικές και θανατηφόρες  συνθήκες  για την είσοδο της Πατρίδας μας  στην Ευρωπαϊκή  Νομισματική Ένωση.
Ο Λουκάς Παπαδήμος ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος , ήταν στην κατάλληλη θέση, υπηρετώντας από τότε τα συμφέροντα της Γερμανίας σε βάρος της χώρας μας...

Παρθενοραμμένοι!

Η μικροπολιτική στην αποκορύφωσή της!
Τα ψέματα στην ημερήσια διάταξη!
Τα κροκοδείλια δάκρυα θεατρική παράσταση για την εκλεκτή εκλογική πελατεία.
Και κάπου κάπου ολίγος Καβάφης ομού με μνήμες από Beatles.
Ρε μάγκες δεν ξέρατε εδώ και καιρό ότι έπρεπε να βρεθούν και να κοπούν μερικά δισεκατομμύρια για να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός;
Το ξέρατε.
Και τι κάνατε γι’ αυτό;
Τι κάνατε για να βουλώσετε τις τρύπες;
Κλείσατε κάποιον από τους άχρηστους οργανισμούς;
Μειώσατε τα έξοδα του Δημοσίου;...

Πες μας τι πίνεις ρε Καρατζαφέρη!

Σε άλλη μια κακόγουστη παράσταση προσέφυγε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, όπου εν κατακλείδι ανέφερε ότι δεν ψηφίζει τη δανειακή σύμβαση, αλλά…στηρίζει τον πρωθυπουργό και …αφήνει στη διάθεσή του τους υπουργούς που προέρχονται από το κόμμα του!
Η νέα παραληρηματική εμφάνιση του Γιώργου Καρατζαφέρη, υπό το βάρος των εσωκομματικών του προβλημάτων, γελοιοποιεί ακόμη περισσότερο το πολιτικό μας σκηνικό και επαναφέρει για μια ακόμη φορά το ερώτημα:
Ποιος, διάολε, πάει και ψηφίζει τέτοιους πολιτικούς;
Ο Γ. Καρατζαφέρης, σε μια επίδειξη ανέξοδου πατριωτισμού και με τη σιγουριά ότι δεν δημιουργείται (με φυσιολογικές συνθήκες) πρόβλημα στην ψηφοφορία της Κυριακής, έκανε άλλη μια θεαματική κυβίστηση ...

"Κουλουβάχατα" το ΛΑΟΣ


Δραματικές στιγμές ζει η χώρα με την κυβέρνηση Παπαδήμου να... φυλλορροεί.
Όπως διαρρέεται από το Μέγαρο Μαξίμου «όποιος δεν ψηφίσει τα μέτρα και το Μνημόνιο τίθεται αυτομάτως εκτός κυβέρνησης», που σημαίνει ότι ο Λουκάς Παπαδήμος θα κάνει δεκτές τις παραιτήσεις των υπουργών του ΛΑΟΣ, Μάκη Βορίδη, Άδωνι Γεωργιάδη, Αστέριου Ροντούλη και Γ. Γεωργίου.
Αυτή την ώρα, Βορίδης και Γεωργιάδης αποστέλλουν τις παραιτήσεις του στο Μέγαρο Μαξίμου, τις οποίες και θέτουν στην διάθεση του πρωθυπουργού.
Αμφότεροι, ωστόσο, διαμηνύουν πως είναι αποφασισμένοι να περψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση.
Έχουμε και λέμε:

''Η ελληνική συμφωνία θα έχει κακό τέλος''


''Γρήγορα το σχέδιο θα καταρρεύσει και θα ξαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις ενώ η Ελλάδα θα συνεχίζει να κρέμεται πάνω από την άβυσσο'' εκτιμά ο διευθύνων σύμβουλος της Pimco, της μεγαλύτερης στον κόσμο εταιρείας που επενδύει σε ομόλογα.
Διαβάστε το άρθρο του Μ. El-Erian στους Financial Times με τίτλο:  
''Η ελληνική συμφωνία θα έχει κακό τέλος''
Μετά από παρατεταμένες διαβουλεύσεις, ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι επιτεύχθηκε συμφωνία για το νέο πρόγραμμα προσαρμογής. 
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, είναι μια θαρραλέα και φιλόδοξη συμφωνία, που περιλαμβάνει πρόσθετα μέτρα λιτότητας, σημαντική επίσημη χρηματοδότηση και ανακούφιση στο χρέος από τους ιδιώτες πιστωτές. Όμως η διαδικασία με την οποία επιτεύχθηκε αφήνει δυσοίωνα σημάδια...

Το video που... καίει τον Κουτρουμάνη!

Η ιστορία … εκδικείται 
και μάλιστα με τον πιο άσχημο τρόπο τον υπουργό Εργασίας κ. Κουτρουμάνη. 
Την ώρα που οι άνεργοι ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα ανεπίσημα δείχνουν να φτάνουμε στα δύο εκατομμύρια ανέργων
Την ώρα που οι άστεγοι στη χώρα ξεπερνούν τους 20.000 και χιλιάδες Ελλήνων περιμένουν στην ουρά για το συσσίτιο. 
Την ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις συρρικνώνονται και φτάνουν τα 300 και 400 ευρώ, ο κ. Κουτρουμάνης αφού συμφώνησε σε όλα, δηλώνει τώρα ότι δεν θέλει να είναι υπουργός γιατί είναι μια δύσκολη πολιτική και οικονομική στιγμή για...

«Ζήστε με 4.000 ευρώ για να ζήσουν οι άλλοι με 500»

«Κόψτε 30% βουλευτικούς μισθούς, 30% έξοδα, παραιτηθείτε από αποζημιώσεις επιτροπων. Ζήστε εσείς με 4000 για να ζήσουν οι άλλοι με 500 ευρώ».
Αυτό έγραψε στο twitter του ο Κώστας Βαξεβάνης και δεν άργησε να γίνει το πιο δημοφιλές ελληνικό tweet του τελευταίου 24ώρου.
Ο γνωστός δημοσιογράφος με αφορμή τη νέα σύμβαση, τα νέα μέτρα και τις σκληρές περικοπές στους μισθούς δεν δίστασε να πει για άλλη μια φορά τα πράγματα με το όνομά τους μ’ ένα σχόλιο που δέχτηκε εκατοντάδες retweets.

Καρατζαφέρης: "Στηρίζω την Κυβέρνηση... Αποσύρω τους Υπουργούς"

Να αποσύρει τους υπουργούς του όχι όμως τη στήριξη προς την κυβέρνηση 
θέλει ο Καρατζαφέρης και σύμφωνα με πληροφορίες η σημερινή του συνέντευξη Τύπου θα έχει σκοπό σαφώς να καταγγέλλει την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας στους δανειστές εξαιτίας της κακής κυβερνητικής διαχείρισης μέχρι τώρα.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν επίσης ότι ο κ. Καρατζαφέρης δεν θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, από την άποψη ότι θα συνεχίσει να την στηρίζει, χωρίς ωστόσο να επιθυμεί να έχει συμμετοχή σ’ αυτή. Σκοπεύει μάλιστα να δώσει στη δημοσιότητα και ονόματα τεχνοκρατών που θα αντικαταστήσουν τους...

Παραιτήθηκε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Στασινός

Άρχισαν τα ...Όργανα

Με επιστολή του που έφτασε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής πριν από λίγα λεπτά, παραιτήθηκε από το 
βουλευτικό αξίωμα 
ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ 
Παύλος Στασινός.
Θα αντικατασταθεί από τον πρώτο επιλαχόντα του ιδίου ψηφοδελτίου στο Ν. Άρτης.

Ζητάν 325 εκ.ευρώ... Εμείς στα γρήγορα τους βρήκαμε 500 εκ.ευρώ!... ΝΑ ΠΑΝΕ να τα ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ !

Άντε στα τσακίδια καραγκιόζηδες

Πάνω από 500 εκ. ευρώ ΦΠΑ χρωστάνε οι Γερμανοί της Hochtief  στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος"
Αρνούνται να καταβάλουν ΦΠΑ δέκα ετών.
Οι Γερμανοί αξιώνουν μειώσεις των χαμηλών συντάξεων και σφίξιμο του ελληνικού ζωναριού, την ίδια στιγμή όμως φαίνεται πως χρωστούν 500.000.000 ΦΠΑ στο ελληνικό κράτος και αρνούνται να τα καταβάλουν!
Όπως αποκαλύπτει...

Ραγδαίες εξελίξεις, ετοιμάζεται "Πρόταση Μομφής" από Καμμένο & Αριστερά!

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου ετοιμάζουν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βουλευτές που συγκροτούν 
το αντιμνημονιακό μέτωπο 
εντός του κοινοβουλίου.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία συλλογής υπογραφών που στόχο έχει την συγκέντρωση του απαιτούμενου αριθμού των βουλευτών προκειμένου να κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές στα παραπολιτικά οι εμπνευστές της ιδέας βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου τους.
Στην περίπτωση που κατατεθεί πρόταση μομφής τότε αυτομάτως αναβάλλεται η προγραμματισμένη ψηφοφορία.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες...

Ο Σαμαράς θα ζητήσει "Παραίτηση Παπαδήμου" την Δευτέρα..!

Πιο κοντά έφερε τις εκλογές 
το διάγγελμα του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έριξε βόμβα - εκτόνωσης τόσο στην ελληνική κοινωνία, όσο και στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα αναλάβει πρωτοβουλία για να προκαλέσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, από Δευτέρα.
Πηγές, θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά την Δευτέρα, αμέσως μετά την ψήφιση ή μη της νέας δανειακής σύμβασης και των νέων μέτρων στη Βουλή, να επισκέπτεται τον Κάρολο Παπούλια και να ζητάει την παραίτηση του κ. Παπαδήμου, καθώς η κυβέρνησή του θα έχει ...

Πάνε για ... spa οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ - ΝΔ


Ευρωπαίοι γίναμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. 
Μέχρι τώρα λεγόταν στα ... ελληνικά μασάζ
Τώρα όμως και με τα μέτρα να γυρίζουν το ημερολόγιο στη ζωή των Ελλήνων μερικές δεκαετίες πίσω οι βουλευτές που έχουν το βλέμμα στην κάλπη και την επόμενη θέση στα έδρανα χρειάζονται μια... χαλάρωση πριν τα ψηφίσουν.
Έτσι και καθώς δεν είναι politically correct να λέγεται ότι τους πάνε για για... μάντρωμα, ώστε να υπάρξουν οι λιγότερες δυνατές απώλειες ενόψει ψηφοφορίας, οι αρχηγοί θα τους συγκεντρώσουν στη Βουλή για να εξηγήσουν την κρισιμότητα των στιγμών η οποία οδήγησε στο “ναι” σε όλα των τροϊκανών.
Η είδηση με politically correct τρόπο έχει ως εξής:

Τα ωφέλη από τη "Δήλωση Σαμαρά"

Στο κομματικό του ακροατήριο 
επέλεξε να απευθυνθεί ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στη συνυπογραφή των νέων μέτρων. 
Με το μήνυμα που απηύθυνε στον ελληνικό λαό, ο κ. Σαμαράς θέλησε:
1. Να πείσει τους ψηφοφόρους της ΝΔ ότι πέτυχε όσους στόχους είχε θέσει.
2. Να παγιώσει την αντίληψη ότι η ΝΔ επιμένει στην λογική της επαναδιαπραγματευσης.
3. Να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του, εμμένοντας στο αίτημα για εκλογές άμεσα
Στην λεωφόρο Συγγρού ξεκαθαρίζουν ότι ο δρόμος για τις εκλογές έχει ανοίξει...

Μήνυμα Καραμανλή!


Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες 
στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας έστειλε χθες το απόγευμα ο Καραμανλής αναφέροντας μέσω ορισμένων συνεργατών του ότι 
«είμαστε στρατιώτες της Νέας Δημοκρατίας».
Ο πρώην πρωθυπουργός, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουμε, έχει ενοχληθεί σοβαρά από τις ακραίες δηλώσεις γαλάζιων θερμοκέφαλων κατά Σαμαρά και με όποιους μιλάει δηλώνει αλληλέγγυος στον πρόεδρο της ΝΔ.
«Έχουμε υποχρέωση και να τον στηρίξουμε και να αναγνωρίσουμε τον πολύ δύσκολο αγώνα που δίνει απέναντι στην τρόικα και στο σύστημα Παπαδήμου - Παπανδρέου» λέει.

Ενόχληση Μαξίμου για το διάγγελμα Σαμαρά


Λάθος τακτική χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να απευθυνθεί, στο κομματικό του κοινό, όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν κύκλοι, την ώρα που η χώρα έδινε σκληρή μάχη στις Βρυξέλλες και το eurogroup.
Η ενόχληση φάνηκε στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου αμέσως μετά τα δυσμενή αποτελέσματα τουeurogroup
Ο Π. Καψής ανέφερε ότι χρειάζονται πράξεις και όχι λόγια τονίζοντας με νόημα ότι η συμφωνία επετεύχθη μετά από σκληρή διαπραγμάτευση του ίδιου του Πρωθυπουργού, του...

Ωμός εκβιασμός από το Eurogroup: Ψηφίστε πρώτα και μετά βλέπουμε – Τρεις οι όροι για να εγκριθεί το νέο πακέτο – Μια εβδομάδα για να βρούμε 325 εκατ € .


- Σφυροκόπημα κι άσχημο κλίμα για την Ελλάδα
- Όρος 1ος: Ψήφιση των μέτρων από τη Βουλή την Κυριακή
- Όρος 2ος: Πρόσθετες περικοπές 325 εκατ. ευρώ το 2012
- Όρος 3ος: Ισχυρές δεσμεύσεις από τους πολιτικούς αρχηγούς
- Δραματικοί τόνοι από τον Βενιζέλο και πάλι
- Υπέρ του Ταμείου που πρότειναν Μερκελ-Σαρκοζί και ο Όλι Ρεν
Μας έστησαν σε μια γωνιά (ξανά) ή μιλάμε και πάλι για ένα καλοστημένο επικοινωνιακό παιχνίδι, μια κίνηση ματ για να αναγκαστεί η Ελλάδα να κάνει ό,τι της ζητούν, στο χρόνο που θέλουν;  
Το δεύτερο και μάλιστα με δήλωση του ίδιου του προέδρου του Συμβουλίου, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ! 
Επί 5,5 ώρες το Eurogroup συνεδρίαζε για κάτι που δε μπορούσε να πάρει απόφαση. 
Τα μέτρα στην Ελλάδα δεν έχουν ψηφιστεί... Και τότε γιατί έγινε; 
«Κίνηση τακτικής» απάντησε ο...

Η επιδρομή των γιγάντιων σαλιγκαριών - Video


Μπορεί να ακούγεται σαν σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο είναι πραγματικότητα. Η δυτική Φλόριντα δέχεται επίθεση από γιγάντια αφρικανικά σαλιγκάρια του είδους «Lissachatina fulica».
Τα συγκεκριμένα σαλιγκάρια φτάνουν σε μήκος τα 20 εκατοστά, όμως μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο σαλιγκάρι που εντοπίστηκε στην κομητεία Μαϊάμι Ντέιντ δεν ξεπερνά τα 13 εκατοστά...

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Το CNN στήνει κάμερες στο Σύνταγμα... Ξέρουν και περιμένουν κάτι;

Τον... πόλεμο στο Σύνταγμα θέλει να καλύψει το CNN 
ενοικιάζοντας ολόκληρο όροφο της Μεγάλης Βρετανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του diktionews το αμερικανικό δίκτυο έχει ήδη εγκαταστήσει στον τελευταίο όροφο του κεντρικού ξενοδοχείου όλο τον απαραίτητο τηλεοπτικό εξοπλισμό προκειμένου να καλύψει με μεταδόσεις τα επεισόδια που περιμένουν να ξεσπάσουν στο κέντρο της Αθήνας. 
Όπως λέγεται το CNN έχει κάνει τις κρατήσεις έως το τέλος του Φεβρουαρίου περιμένοντας ότι οι διαδηλώσεις και οι πιθανές συγκρούσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες 20 ημέρες.
Η πληροφορία αυτή ...

Το "Μνημονιακό Δημόσιο Χρέος"


Προχτές δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της Eurostat για την εξέλιξη του δημόσιου χρέους της Ελλάδας όπως αυτό διαμορφώθηκε στο γ’ τρίμηνο του 2011.
Η εικόνα είναι αποκαλυπτική:

Το ελληνικό δημόσιο χρέος εκτινάχτηκε στο 159,1% του ΑΕΠ και συγκεκριμένα στα 347,2 δισ. ευρώ από 322,9 δισ. ευρώ που ήταν το αντίστοιχο τρίτο τρίμηνο του 2010.

*
Δηλαδή το δημόσιο χρέος, μόνο μέσα σε αυτούς τους 12 μήνες εφαρμογής του Μνημονίου, αυξήθηκε κατά 20,3%!

Το επίσης αξιοσημείωτο όσον αφορά το δημόσιο χρέος της Ελλάδας
(που για τη μείωσή του, υποτίθεται, σχηματίστηκε η συγκυβέρνηση,
που για τη μείωσή του, υποτίθεται, ήρθε η τρόικα,
που για τη μείωσή του, υποτίθεται, γίνεται το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων, οι απολύσεις, ο εκβαρβαρισμός των εργασιακών σχέσεων κλπ.)
είναι ότι – σύμφωνα πάντα με τη Eurostat -
οι ρυθμοί της αύξησής του είναι...

Σαμαράς: Η Ελλάδα έχει ανάγκη τώρα απο εκλογές

Δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά

Ήταν σκληρή η διαπραγμάτευση για το καινούργιο δάνειο! 
Αν είχε υπάρξει ουσιαστική διαπραγμάτευση εδώ και δύο χρόνια, δεν θα ήμασταν σήμερα με την πλάτη στο τοίχο. 
Πετύχαμε, παρ' όλα αυτά, αρκετά πράγματα:
--Αποτρέψαμε την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. 
Το ζήτημα αυτό δεν είχε «κλείσει από μέρες», όπως διαδίδουν κάποιοι.Μόλις χθες το απόγευμα, μας στάλθηκε κείμενο συμφωνίας που περιείχε ακόμα την κατάργηση των δύο μισθών! Τελικά το ματαιώσαμε.
--Ματαιώσαμε την οριζόντια περικοπή των ...

Λαγκάρντ: "Συγχαρητήρια στην Ελλάδα", κοιτάξτε όμως το δάκτυλο μου..!

Την ικανοποίηση της για τις εξελίξεις στην Αθήνα 
 εξέφρασε πριν από λίγο η Κριστίν Λαγκάρντ.
«Υπάρχουν ενθαρρυντικά νέα από την Αθήνα και μετά την δουλειά που έχει γίνει και αυτό είναι θετικό»,
τόνισε χαρακτηριστικά η επικεφαλής του ΔΝΤ.
Όσο για τα "Νέα Μέτρα". το δάκτυλο τα λέει όλα!!!
Και υπονοεί ότι: 
" Τοκογλύφοι, δανειστές, "εταίροι" υπό τον
γενικό τίτλο "Επίσημοι Κατακτητές",
θα λυμαίνονται τη Χώρα, θα απομυζούν τον πλούτο της,
θα έχουν δικαίωμα ζωής και θανάτου επί των Πολιτών της,
θα καθορίζουν  την ανατολή και δύση του ήλιου.
Θα μπορούν να πουλούν το λιμάνι ενός νησιού,
γιατί όχι και το ίδιο το νησί.
Θα "δεσμεύουν" τον αέρα και ήλιο
και να τον στέλνουν στις χώρες τους.
Οι ημέτεροι κυβερνητικοί, ασχέτως χρώματος, αυτοδύναμης ή συμμαχικής κυβέρνησης,
υπό τον γενικό τίτλο "Συνεργάτες Κατακτητών",...

Τώρα πληρώνουμε την πολιτική αγυρτεία!


Δυο χρόνια χαμένα.
Δυο χρόνια που οι δογματισμοί της Μπιρμπίλη, της Κατσέλη, του Παπουτσή, του Καστανίδη (τους αναφέρουμε ενδεικτικά), τα κενά αέρος του Γιώργου, οι αγκυλώσεις μεγάλης μερίδας του πολιτικού κόσμου και η στείρα αντιπολίτευση κομμάτων και συνδικάτων, ακινητοποίησαν όσα έπρεπε να είχαμε κάνει μόνοι μας και χωρίς κανένα Μνημόνιο.
Δυο χρόνια χωρίς καμιά μεταρρύθμιση, χωρίς καμιά αποκρατικοποίηση, χωρίς μείωση του δημοσίου, χωρίς έλεγχο στη φοροδιαφυγή, χωρίς να αλλάξουμε το παραμικρό απ’ όσα μας οδήγησαν εδώ.
Δυο χρόνια πλήρη λαϊκισμού, φραστικών βερμπαλισμών και ασυδοσίας των συνδικαλιστών και των συντεχνιών.
Δυο χρόνια υπερπροστασίας του μεγάλου ενόχου, του δημοσίου, που κατέστρεψε τον ιδιωτικό τομέα.
Δυο χρόνια αφόρητης φορολογίας επί...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το μυστικό σχέδιο του Παπαδήμου για να ψηφισθούν... αναίμακτα τα μέτρα

Με... δόσεις, για να σωθεί το σύστημα από την κατάρρευση
Σταδιακά αποφάσισε να περάσει ο Λουκάς Παπαδήμος το νέο Μνημόνιο σε μια προσπάθειά του να σώσει, ό,τι... σώζεται απο το πολιτικό σύστημα, δεδομένου ότι οι βουλευτές των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση βρίσκονται στα «κάγκελα» κατά των σκληρών νέων μέτρων.
Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση θα καταθέσει την Κυριακή στη Βουλή ένα νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει θέματα που δεν θα προκαλούν.
Δηλαδή, το PSI για το κούρεμα του χρέους, την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά και την παροχή εξουσιοδότησης στον πρωθυπουργό και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να υπογράψουν το νέο μνημόνιο! 
Τα μέτρα, όμως θα έρθουν μετά από 10 – 15 μέρες με εφαρμοστικό νόμο...

Αντιμνημονιακό μπλοκ από όσους … ψήφισαν το Μνημόνιο

Η Λούκα Κατσέλη είναι η μόνη ίσως στο ΠΑΣΟΚ  
που θα μπορούσε να υποστηρίξει μια διαφορετική φωνή απέναντι στη συνταγή του Μνημονίου, καθώς έδειξε διάθεση να αντισταθεί … αν και όχι σθεναρή.
Με τα δεδομένα αυτά ο κλήρος της «αντίστασης» πέφτει στη Λούκα Κατσέλη προκειμένου να ηγηθεί μιας ομάδας, αλλά και υποψηφιότητας με αντιμνημονιακή ρητορική*.
Μπορεί για τους περισσότερους να ακούγεται ως … ανέκδοτο αλλά στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι μπορούν και πρέπει να καλύψουν το κενό που άφησε ο Αντώνης Σαμαράς στο αντιμνημονιακό μπλοκ, από τη στιγμή που συμμετέχει στην μεταβατική κυβέρνηση.
Το παράδοξο είναι ότι ενώ οι λεγόμενοι προεδρικοί υποστήριξαν και ψήφισαν...

Προς Χότζα - Μέγαρον Βουλής τ.κ. 100 21 - Αθήνα


Αγαπητό αφεντικό, καιρό τώρα μου λες να μη γκρινιάζω που πεινάω. 
Πρώτα μου έκοψες τα επιδόματα, θα μάθεις και χωρίς μου πες.
Ύστερα μου πες θα κόψεις και μισθό, θα συνηθίσεις μου πες.
Μετά, όταν σου ‘πα «ζαλίζομαι», η πείνα βλέπει, μου πες πάρε μισό φάρμακο, το άλλο μου το έκοψες.
Ύστερα είπες ότι δεν μπορείς να ταΐζεις και μένα και το άλλο γαϊδούρι που κάνουμε σκάντζα βάρδιες, μας έβγαλες μια μερίδα και για τους δυο.
Πεινάμε σου ‘παμε ξανά και μας απάντησες ότι τουλάχιστον έχουμε… παρέα ο ένας τον άλλο, άλλοι είναι στο δρόμο μας είπες και μας απείλησες.
Γαϊδούρια είμαστε, υπομονή έχουμε…
Ζωή;...

Συνάντηση Καραμανλή με Σαμαρά..!

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή θα έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς εντός της εβδομάδας. 
Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη εδώ και αρκετές ημέρες και  γίνεται μετά από πρωτοβουλία του ίδιου του...