Σάββατο 2 Απριλίου 2016

«ΒΟΜΒΑ» – ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ: Έρχονται ΣΟΚ και το κράτος δεν θα μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες του (ΒΙΝΤΕΟ)


Προτάσεις για διεθνοποίηση του προσφυγικού κατέθεσε για άλλη μια φορά ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ Στρατηγός Χρίστος Μανωλάς, διευκρινίζοντας ότι πρέπει πάντα να έχουμε γνώμονα την εθνική ασφάλεια.

Πιο συγκεκριμένα πρότεινε περαιτέρω διεθνοποίηση του προσφυγικού στο ΝΑΤΟ και στον ΟΗΕ.
Μιλώντας σε εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών είπε:

Τα Wiki-leaks και το «κόλπο-γκρόσο» του κ. Τσίπρα!

Θρίαμβος! 

“Δεν θ' αφήσουμε κανέναν να παίζει παιγνίδια σε βάρος της χώρας!”, διατράνωσε εθνικά περήφανα το Μέγαρο Μαξίμου, λίγο μετά την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή του κ. Τσίπρα, προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά την “διαρροή” συνομιλιών του Τόμσεν και της Ντέλιας Βελκουλέσκου για την τακτική που θα πρέπει ν' ακολουθήσει το ΔΝΤ εν όψει της τελικής φάσης της αξιολόγησης!

Και η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Όλγα Γεροβασίλη, για να μην αφήσει σε κανέναν την παραμικρή αμφιβολία περί του ότι...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ WIKILEAKS! Επιστολή Τσίπρα σε Λανγκάρντ! «Ξεκαθαρίστε τη θέση σας»


Θορυβημένος ο Πρωθυπουργός με τα όσα συνέβησαν ζήτησε από το ΔΝΤ να πάρει θέση!

Συνεχίζεται το «σίριαλ» μετά τις αποκαλύψεις του Wikileaks σχετικά με τις «κρυφές» συνομιλίες Τόμσεν-Βελκουλέσκου για το πρόγραμμα της Ελλάδας.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θορυβημένος από τα όσα βγήκαν στη φόρα σήμερα, αποφάσισε να...

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ WIKILEAKS! «Η μεταγραφή και η ορθογραφία είναι δική μας»

Τέλος σε φημολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ώρες και που αφορούσε σε υπόνοιες περί ελληνικής εμπλοκής στη διαρροή της συνομιλίας μεταξύ των στελεχών του ΔΝΤ, έβαλε το ίδιο το Wikileaks, το οποίο και είχε από νωρίς σήμερα δημοσιοποιήσει τη διαρροή των σχετικών διαλόγων.
Η διάψευση ήρθε από τον λογαριασμό του Wikileaks στο Twitter ως άμεση απάντηση προς τον οικονομικό συντάκτη της Wall Street Journal Μάρκους Γουόκερ, ο οποίος σε tweet του νωρίτερα σχολίασε πως το ορθογραφικό λάθος στο όνομα της Ντέλια Βελκουλέσκου («Velkouleskou» αντί για «Velculescu») υποδεικνύει ότι η μεταγραφή του κειμένου έγινε από κάποια ελληνική υπηρεσία.
Το Wikileaks διαψεύδοντας απάντησε στον δημοσιογράφο ότι:

Πολιτικά παιγνίδια και πρόσφυγες…

Οι συγκρούσεις μεταξύ προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά,το ναρκοθετημένο κλίμα στην Ειδομένη ,οι διαμαρτυρίες στη Χίο αλλά και τα άλλα νησιά με μεγάλο όγκο προσφύγων, είναι δυστυχώς το αναμενόμενο αποτέλεσμα της χαοτικής κατάστασης που επικρατεί στη διαχείριση του προσφυγικού.

Η κυβερνητική επιλογή να αφήσει επί της ουσίας τη διαχείριση μεγάλων κέντρων συγκέντρωσης στις ΜΚΟ, χωρίς την...

ΣΟΚ! ΤΑ WIKILEAKS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΜΣΕΝ- ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ – Διαβάστε όλο το διάλογο – Τι λένε για Ελλάδα, για Brexit, για Μέρκελ - ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Πότε ξεμένει από λεφτά η Ελλάδα 

– Πως συνδέουν το δημοψήφισμα για το Brexit

- Στήνουν σκηνικό οικονομικής καταστροφής για να περάσουν το δικό τους


Λεπτομέρειες από μία συζήτηση, ανάμεσα στους δύο κορυφαίους αξιωματούχους του ΔΝΤ που διαχειρίζονται το θέμα της Ελλάδας...

Διάσωση της αριστερής ψυχής ή διάσωση της χώρας;

Στην πρώτη περίοδο της νέας διακυβέρνησης, πέρασαν έξι μήνες άγονων διαπραγματεύσεων για να καταλήξει τελικά η κυβέρνηση σε συμβιβασμό με τους πιστωτές χειρότερο από αυτόν που θα μπορούσε να πετύχει στο ξεκίνημά της θητείας της, αφού κατά το χρονικό διάστημα της υποτιθέμενης διαπραγμάτευσης, όλοι οι οικονομικοί δείκτες επιδεινώθηκαν και κυρίως η...

ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ (BINTEO)! Εκατοντάδες μετανάστες που απέδρασαν από το hot spot έχουν «καταλάβει» το λιμάνι

Στα Μεστά θα δέσει το Blue Star 1

Μέσω του λιμανιού των Μεστών γίνεται η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία της Χίου αφού το λιμάνι της πόλης έχει κυριολεκτικά καταληφθεί από πολλές εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες που έχουν διαφύγει από το χοτ σποτ.
Ήδη προς το λιμάνι των Μεστών κινείται το πλοίο «Τέρα Τζετ» το οποίο για άγνωστους λόγους κινήθηκε από τη Μυτιλήνη όπου ελλιμενίζονταν...

Συγχαρητήρια κ. Ιάσονα Φωτήλα! [βιντεο]


Στην Ολομέλεια της Βουλής η… «τσ@τσ@να» του Ιάσονα Φωτήλα!!!

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...

Περάστε, λιαστείτε, εξαφανιστείτε...

ΚΑΤΑΡΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Την αποδοκιμάζει το 74% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ – Ανοίγει η ψαλίδα, στις 8 μονάδες, με Ν.Δ.

Με 8 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. 

Στα τέλη του Φεβρουαρίου, η διαφορά των δύο κομμάτων διαμορφωνόταν στο 6,5%.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται πρώτο με 24,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 16,5%...

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ FRONTEX! Πώς θα γίνει η επαναπροώθηση μεταναστών από τη Λέσβο στην Τουρκία – Από Δευτέρα η μεταφορά των πρώτων 750!

Έτοιμος είναι ο σχεδιασμός για την απέλαση μεταναστών το τριήμερο Δευτέρα 4 Απριλίου με Τετάρτη 6 Απριλίου από το λιμάνι της Μυτιλήνης στο λιμάνι του Δικελί.

Ήδη μέσω ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών από τη Frontex έχουν ναυλωθεί δύο πλοία τουρκικών συμφερόντων τα οποία και θα...

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ: Κλείστε την αξιολόγηση πριν σκάσει η «βόμβα» του προσφυγικού – Eξέγερση μεταναστών φοβάται το Euroworking Group

Εξέγερση προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα φοβούνται οι ευρωπαίοι εταίροι και δανειστές της χώρας και γι’ αυτό επιδιώκουν την επίσπευση της αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Αυτό προκύπτει από τη σημερινή έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group που ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα...

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΑΝ ΤΡΩΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΣΑΣ! Δείτε πιο είναι….

Εδώ και χρόνια έχει επικρατήσει η άποψη ότι το καρότο είναι το ισχυρότερο διατροφικό «όπλο» ενάντια στις παθήσεις των ματιών, όμως μια αμερικανική επιστημονική έρευνα έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα!
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ένα φρούτο ιδιαίτερα αγαπητό είναι αυτό που παρέχει τα μεγαλύτερα οφέλη για την υγεία των ματιών.
Ερευνητές από το...

Βαρουφάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στο 4% - Είναι το νέο ΠΑΣΟΚ

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣΤο μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στον Economist, εκτιμώντας πως το κυβερνών κόμμα θα πέσει στο 4%.

«Θα καταρρεύσει. Είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Και θα ακολουθήσει την ίδια πορεία. Δεν ξέρω τι θα το αντικαταστήσει αλλά δεν έχει μέλλον» επεσήμανε ο...

«ΒΟΜΒΕΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ! Η Τουρκία στέλνει όπλα στο ISIS! Επίσημα στοιχεία κατατέθηκαν στον ΟΗΕ!


Ο Ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ Βιτάλι Τσούρκιν προχώρησε σε τρομερές αποκαλύψεις!

Μια είδηση «βόμβα» έρχεται να βάλει φωτιά στις φήμες που υπάρχουν εδώ και καιρό πως η Τουρκία συνεργάζεται άμεσα με το ISIS και βοηθάει έμπρακτα με την αποστολή όπλων και εκρηκτικών υλών.
ο Ρώσος απεσταλμένος του Οργανισμού...

ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ! «Τι λες μωρή αδερφή» φωνάζει στον ΓΓ του ΝΑΤΟ (Βίντεο)

Απίστευτη έκρηξη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς του Επιτίμου Α/ΓΕΣ Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου κατά του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ.

Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί από τον Στρατηγό που καλεί τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ “να το βουλώσει”! 
Η έκρηξη ήρθε μετά από την αναφορά του στους νεκρούς αξιωματικούς του ΠΝ στην Κίναρο, οι οποίοι χάθηκαν όταν το ελικόπτερό τους έπεσε κατά τη διάρκεια άσκησης.
Δείτε στο βίντεο την “έκρηξη του Φραγκούλη”...

Στρατηγός ακυρώνει την Τουρκία για τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο!

Ο Στρατηγός και πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς με κείμενό του και με το χάρτη αυτό καταρρίπτει τους “γκρίζους” τουρκικούς ισχυρισμούς στο Αιγαίο!
Διαβάστε το κείμενο του Στρατηγού Ζιαζιά:
Ο χάρτης αυτός αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο που ακυρώνει οποιαδήποτε προκλητική και αισχρή αμφισβήτηση των Τούρκων, οι οποίοι, μετά το 74...

ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΧΙΟΥ – Αίμα και μαχαιρώματα μεταξύ μεταναστών, έσπασαν το Κέντρο Φιλοξενίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο πριν την μεγάλη έκρηξη βρίσκονται οι πρόσφυγες και οι μετανάστες στους καταυλισμούς και τους υπολοίπους χώρους φιλοξενίας, με τα περιστατικά βίας και τις μίνι εξεγέρσεις να είναι συνεχή φαινόμενα. 

Τελευταίο κρούσμα τα ξημερώματα, στο κέντρο κράτησης της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός στη Χίο.
Για μία ακόμη φορά Αφγανοί και Σύριοι...

ΧΟΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Του έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα του Λευκού Οίκου

Ψυχροπολεμικό είναι το κλίμα ανάμεσα σε ΗΠΑ και Τουρκία όπως φαίνεται από την υποδοχή της οποίας έτυχε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ουάσιγκτον.

Δεν πρέπει να θεωρηθεί καθόλου τυχαίο πως η συνάντηση Ερντογάν-Μπάιντεν δεν έγινε στον Λευκό Οίκο αλλά σε...

Μυστικός δείπνος στο σπίτι εφοπλιστή

Η απόφαση για τη φιλελεύθερη στροφή του Αλέξη Τσίπρα λήφθηκε σε μυστικό δείπνο που έλαβε χώρα στο σπίτι πασίγνωστου εφοπλιστή, που φιλοδοξεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και στα media. 

Η πολυπληθής παρέα εκείνης της βραδιάς συμφώνησε ότι θα μάθαινε την τελική απόφαση του Αλέξη από την πορεία της υπόθεσης στις Σκουριές! Κάτι σαν να παίζει το ραδιόφωνο χριστουγεννιάτικα εμβατήρια στα μέσα Αυγούστου!
Σε εκείνο το δείπνο έλαβε μέρος η αφρόκρεμα του επιχειρηματικού κόσμου. Περισσότερα από 14 άτομα...

1η Απριλίου 1955. ΕΟΚΑ: Το αντάρτικο που κλόνισε μία αυτοκρατορία και έστειλε Φως Λευτεριάς σε όλο τον κόσμο.

μικρό αφιέρωμα δόξας και τιμής

1η  Απριλίου  1955  προσκύνημα στην ιερή  μνήμη των αθάνατων ηρώων  και τάμα ζωής για εθνική  καταξίωση
Γράφει ο Ανδρέας  Σταυρίδης   Ταξίαρχος  ( ε.α )
Ήταν εκείνη την ανοιξιάτικη μέρα, τη πρώτη του Απρίλη του 1955, που τα όνειρα του Κυπριακού Λαού για λευτεριά και Ένωση με τη μητέρα Πατρίδα, έπαιρναν σάρκα και οστά. Αιώνες ολόκληρους ο Κυπριακός Ελληνισμός, καρτερικά περίμενε αυτή τη μέρα.
Γενιές και γενιές γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και έσβησαν με αυτό το όνειρο, μέσα στη καταφρόνια της σκλαβιάς και της ατίμωσης...

ΕΠΑΙΞΕ ΞΥΛΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ… ΟΜΠΑΜΑ: Σωματοφύλακές του χτύπησαν δημοσιογράφους στην Ουάσιγκτον (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Ουάσιγκτον σε μικρή απόσταση από το κτίριο του ιδρύματος Brookings, λίγο πριν την ομιλία που είχε προγραμματίσει να κάνει ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Λίγα λεπτά πριν την ομιλία του Τούρκου προέδρου, μέσα ακόμα στο ίδιο το Brookings υπήρξε «συμπλοκή»...

ΤΑ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ! Δείτε τις φωτογραφίες

«Ευρώπη ακόμη θρηνείς το θάνατο του μικρού Άλαν. Τώρα πεθαίνουμε εδώ, στην Ειδομένη. Αργοπεθαίνουμε…»

Νέες κινητοποιήσεις και αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμτης στην Ειδομένη, καθώς οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται ακόμη εκεί, ανάρτησαν πανό με...

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)! Έσπασαν τα λουκέτα και βγήκαν έξω από το κέντρο κράτησης!

Με νέα διαδήλωσή τους εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο hot spot της ΒΙΑΛ, στο Χαλκειός της Χίου, ζήτησαν να μην τους στείλουν πίσω στην Τουρκία και να τους δώσουν την ελευθερία για την μετακίνησή τους.

Αυτή τη φορά, όμως, λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα της Πέμπτης, 31 Μαρτίου 2016, η διαδήλωση βγήκε έξω από τα συρματοπλέγματα...

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΣΦΑΓΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ! Ρώσοι και Συριακός στρατός πήραν εκδίκηση - Πανωλεθρία υπέστησαν οι μαχητές του ISIS

Ο συριακός Στρατός και οι Spetsnaz σφαγίασαν κυριολεκτικά τους τζιχαντιστές, παίρνοντας εκδίκηση για τον θάνατο του του ηρωικού Ρώσου αξιωματικού Alexander Prokhorenko.

Τα βίντεο και οι εικόνες που θα δείτε είναι αποκαλυπτικά του τι συνέβη στην Παλμύρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dimpenews.com τριάντα Spetsnaz με την κάλυψη του πυροβολικού και...

«ΚΑΡΦΙΑ» ΓΟΝΙΔΗ ΓΙΑ ΓΚΛΕΤΣΟ: «Την απάντηση για το «ψάρι» τη δίνεις μόνο όταν φοβάσαι ότι…»

Ο Σταμάτης Γονίδης δεν έδειξε ποτέ να μασάει τα λόγια του. 

Λέει πάντα αυτό που σκέφτεται και λίγο τον νοιάζει αν αυτά που θα πει προκαλέσουν αντιδράσεις. 

Οι δηλώσεις στο παρελθόν έχουν προκαλέσει πολλές φορές. 

Ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξη του στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly! και στον Γιάννη Βίτσα μιλά για τις επιθέσεις που έχει κάνει ανά διαστήματα στους γκέι…

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Από που έρχονται, που πάνε, τι γνώμη έχουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες (ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ)

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και η Κάπα Research διερεύνησαν το προσφυγικό ζήτημα στην «πηγή». 

Προσέγγισαν τους πρόσφυγες που βρίσκονται στο Ελληνικό, στο λιμάνι του Πειραιά, στο Σχιστό και στον Ελαιώνα και επιχείρησαν μια πρώτη «χαρτογράφηση» του πληθυσμού αυτού ακολουθώντας το ερευνητικό τρίπτυχο προέλευση – ταξίδι- προορισμός...

Το Der Spiegel κάνει πλάκα στον Μάρδα για τους πρόσφυγες-επενδυτές

Το Der Spiegel κάνει πλάκα στον Μάρδα για τους πρόσφυγες-επενδυτές Με τίτλο «όποιος έχει χρήματα μπορεί να μείνει» η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Der Spiegel αναφέρεται στην πρόταση του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα για τους πρόσφυγες-επενδυτές, επισημαίνοντας ότι δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες συνωστίζονται στην Ελλάδα και η κυβέρνηση Τσίπρα θέλει τώρα να...

ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ – Κάποιες… νίκησαν, άλλες πείνασαν


Οι καθαρίστριες, που αποτέλεσαν για τον ΣΥΡΙΖΑ σύμβολο δικαιοσύνης και αποκατάστασης των καταπατημένων εργασιακών δικαιωμάτων προεκλογικά, παραμένουν απλήρωτες για οκτώ μήνες.

Ο υπ. Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος προχώρησε το Σεπτέμβριο του 2015 στην πρόσληψη στο...

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ! Ο ISIS ζητά να χτυπήσουν στην Γερμανία, την καγκελαρία και το αεροδρόμιο!

Κάλεσμα στους μαχητές του να επιτεθούν στο αεροδρόμιο της Κολωνίας, με νέο προπαγανδιστικό – φωτογραφικό υλικό απευθύνει ο ISIS.

«Kάντε αυτό που έκαναν τα αδέλφια σας στο Βέλγιο», λένε οι τζιχαντιστές.
Να σημειωθεί πως οι...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Μουσάς από τη φυλακή: Είμαι πολιτικός κρατούμενος ... Ο Φράγκου ήταν συνεργάτης του Τσίπρα και φίλος του Παππά

Μουσάς από τη φυλακή: Είμαι πολιτικός κρατούμενος - Ο Φράγκου ήταν συνεργάτης του Τσίπρα και φίλος του ΠαππάΤην θέση του εξέφρασε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Παναγιώτης Μουσάς, ο οποίος έχει προφυλακιστεί ως κατηγορούμενος για την υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών κάνοντας παράλληλα και καταγγελίες για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά.

Ο προφυλακισμένος δημοσιογράφος μίλησε στον...

Κάποιοι παρακινούν τους πρόσφυγες - Ξεσηκώθηκαν και στη Λέσβο [Βιντεο]

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)Οργανώσεις τους συμβουλεύουν να κάνουν επεισόδια
Για να ανοίξουν τα σύνορα
Αποκαλυπτική μαρτυρία εθελοντή
Στέλνουν μηνύματα με εναλλακτικές διαδρομές σε πρόσφυγες
Ενταση στη Λέσβο
Εκαναν πορεία στο κέντρο της Αθήνας
Καθυστερεί η μεταφορά προσφύγων από τον Πειραιά...

Άγρια επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ μετανάστων – Τουλάχιστον 4 τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)


Σοβαρά επεισόδια μεταξύ μεταναστών σημειώθηκαν αργά το βράδυν στις πύλες Ε1 και Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά 

με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον τέσσερα άτομα.
Για άγνωστο λόγο ξεκίνησε συμπλοκή μεταξύ των αλλοδαπών, όπως...

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! Βομβιστική επίθεση με έναν νεκρό αστυνομικό! (Εικόνες και βίντεο)

Boμβιστική επίθεση στη νότιο Ρωσία κατά αυτοκινητοπομπής της αστυνομίας που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός αστυνομικού. 

Η ISIS ανέλαβε την ευθύνη γι αυτήν την αιματηρή επίθεση.

Δύο αστυνομικά οχήματα επλήγησαν από την έκρηξη. 
Το υπουργείο εσωτερικών του Daghestan επιβεβαίωσε ότι τα οχήματα χτυπήθηκαν όπως αναφέρει το TASS. Τουλάχιστον 1 αστυνομικός σκοτώθηκε και 2 άλλοι τραυματίστηκαν αναφέρει το RIA...

ΑΡΘΡΟ «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ! Η Ελλάδα «αλλάζει χέρια»!


Κάτι συμβαίνει στο στρατό τον τελευταίο καιρό, αφού όλο και πληθαίνουν τα άρθρα, έστω και αποστράτων αξιωματικών, που χρήζουν την προσοχή της κυβέρνησης στα μεγάλα προβλήματα της χώρας.
Διαβάστε παρακάτω το άρθρο του Αντιστράτηγου (ε.α) Νίκου Ταμουρίδη, Επιτίμου Α’ Υπαρχηγού ΓΕΣ:

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ «ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Έρχεται επίσημη ανακοίνωση για Κουρδικό κράτος!


Φαίνεται πως βρισκόμαστε λίγα μόνο λεπτά πριν το μεγάλο μπαμ στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής καθώς οι Ισραηλινοί προχθές και οι Αμερικάνοι χθες ζήτησαν από τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Τουρκία.

Σύμφωνα με το βρετανικό κανάλι Sky News, η ανακοίνωση των Ισραηλινών έχει να κάνει με...

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ «ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ! Εντόπισαν από κοτόπουλο σε φορμόλη μέχρι και κρέας πιθήκου!

Εντόσθια κοτόπουλου στη φορμόλη, ελιές με επικάλυψη από θειικό χαλκό, κρέας πιθήκου: περισσότεροι από 10.000 τόνοι νοθευμένων ή παραποιημένων τροφίμων κατασχέθηκαν σε 57 χώρες στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από κοινού από την Interpol και τη Europol.

Η επιχείρηση αυτή με την ονομασία Opson V κατέγραψε ένα ρεκόρ όσον αφορά τις ποσότητες των κατασχεθέντων υλικών, ανακοίνωσε σήμερα η διεθνής αστυνομική οργάνωση. Πέρυσι η Opson IV είχε επιτρέψει την κατάσχεση 2.500 τόνων...

Καραμανλής: «Απόψε ο Μητσοτάκης έγινε αρχηγός»

Πως σχολίασε την ομιλία Μητσοτάκη ο Καραμανλής 

– Τι φώναζε η Ντόρα 

– Πανδαιμόνιο στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ

Μια φράση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για την ομιλία Μητσοτάκη, επικαλείται το Βήμα.«Απόψε ο Μητσοτάκης έγινε αρχηγός» ακούστηκε από τον Κ. Καραμανλή στις ορεινές θέσεις όπου βρισκόταν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.
Όπως αναφέρει το Βήμα:

Απίστευτο: Ολοι φώναζαν και ο Νίκος Φίλης κοιμόταν! [εικόνα]

ICONPRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ)Μπορεί γύρω του να γίνονταν χαμός. 

Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να ωρύονταν από το βήμα της Βουλής. 

Μπορεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος να εξεγείρονταν στεντορείως. Ο Νίκος Φίλης ποσώς ενδιαφέρονταν.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον υπουργό Παιδείας, να κοιμάται...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; Οι εγχειρήσεις και τα φάρμακα που τον έχουν κάνει νευρικό


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τετραήμερη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στις ΗΠΑ

Παρά τις τεράστιες προσπάθειες της τουρκική πλευράς ο Πρόεδρος Ομπάμα αρνείται να συναντηθεί με τον κ. Ερντογάν

Φήμες λένε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν θα παραστεί ούτε στα εγκαίνια του μεγάλου τεμένους στο Μέριλαντ ακριβώς για να μην συναντηθεί...

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Δεν θέλω να έχω έξω από την πόρτα μου 500 τσαντίρια με πρόσφυγες…» (video)

Για το θέμα που έχει προκύψει με τους χιλιάδες πρόσφυγες που μένουν σε καταυλισμούς στην Ελλάδα μίλησε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας 

τονίζοντας ότι: 
«Ούτε εγώ θέλω να έχω έξω από την πόρτα μου 500 τσαντίρια με πρόσφυγες, αλλά όταν έχει συμβεί αυτό και υπάρχουν αυτοί οι...

Ο Μητσοτάκης έριξε το γάντι, ο Τσίπρας δεν το σήκωσε: Ξεχάστε τις εκλογές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έριξε το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας εκλογές, αλλά ο Πρωθυπουργός δεν το σήκωσε, απορρίπτοντας το σχετικό αίτημα.

Στην μαραθώνια και επεισοδιακή συζήτηση στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για θέματα διαφθοράς και δικαιοσύνης, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε ανοικτά εκλογές...

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ! Οι θρύλοι και οι προφητείες για την Αγιά Σοφιά που… τρέμουν οι Τούρκοι! (Βιντεο)

Η επιβλητική εικόνα της “Αγίας του Θεού Σοφίας”, που θεμελιώθηκε το από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο το 330 μ.Χ., δεσπόζει ακόμα και σήμερα στη σκέψη των χριστιανών σε όλο τον κόσμο.
Μύθοι, θρύλοι και παραδόσεις στέκουν ακόμα ζωντανοί στο πέρασμα των αιώνων, όπως αυτή για την Αγία Τράπεζα της Αγιά Σοφιάς. Οι θρύλοι την θέλουν να είναι κατασκευασμένη από χρυσό. Από πάνω της κρέμονταν 30 στέμματα των αυτοκρατόρων, ανάμεσα τους και αυτό του...

ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΟΝ – ΑΡΟΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Τι εντολή έδωσαν Στέιτ Ντιπάρτμεντ και Πεντάγωνο

Εντολή για την αποχώρηση στις οικογένειες Αμερικανών διπλωματών και στρατιωτικού προσωπικού από τμήματα της νότιας Τουρκίας έδωσαν σήμερα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Πεντάγωνο, εξαιτίας φόβων για την κατάσταση ασφαλείας στην περιοχή.
Εντολή για την αποχώρηση στις οικογένειες Αμερικανών διπλωματών και στρατιωτικού προσωπικού από...

ΜΟΥΖΑΛΑΣ & ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ! «Μακεδονία» λέει τα Σκόπια ο μισός ΣΥΡΙΖΑ! (Εικόνες)


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας δεν είναι ο πρώτος, ούτε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας,ο μοναδικός που ονόμασε τα Σκόπια «Μακεδονία», έστω και κατά λάθος.
Ο πρωθυπουργός «κατανοεί και συμμερίζεται την ευαισθησία των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ελληνικού λαού για το ονοματολογικό ζήτημα με την ΠΓΔΜ», αλλά δυστυχώς αυτή είναι κυρίαρχη τάση εντός ΣΥΡΙΖΑ και η ιστορία πάει πολύ πίσω...

Οι 11 γκάφες του Βελγίου που άφησαν τη χώρα στο έλεος των τρομοκρατών [εικόνες]

Μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, δεν είναι λίγοι εκείνοι, που καταλόγισαν στις αρχές του Βελγίου ευθύνες για τα τρομοκρατικά χτυπήματα, χαρακτηρίζοντας τους «Κλουζώ», με τη μία αποτυχία να διαδέχεται την άλλη.

Το σύστημα τόσο του αεροδρομίου όσο και το μετρό εξέθεσε τις μακροχρόνιες αδυναμίες ασφαλείας της χώρας, με το Politico να απαριθμεί τα χειρότερα... κενά του Βελγίου...

«Και κερατάδες και δαρμένοι...»


Οι Έλληνες ποτέ στη νεότερη ιστορία τους δεν υπήρξαν αποικιοκράτες. 

Αντίθετα ούτε τα στοιχειώδη δικαιώματα των Ελληνικών πληθυσμών σε κατ’ άλλους αλύτρωτες και κατ’ άλλους χαμένες πατρίδες, δεν καταφέραμε να υπερασπίσουμε.

Τις τελευταίες μάλιστα δεκαετίες αφομοιώσαμε αδιαμαρτύρητα ένα τεράστιο κύμα εποικισμού από όμορες και μη χώρες, χωρίς σε καμία περίπτωση να έχουμε συμβάλλει έστω και στο παραμικρό στον ξεριζωμό των δυστυχισμένων αυτών ανθρώπων.
Δυστυχώς σήμερα πληρώνουμε τις...

Ο «ΑΜΙΜΗΤΟΣ» ΠΑΓΚΑΛΟΣ! Πως χαρακτήρισε τα μέλη της κυβέρνησης…

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος βρέθηκε στο Βήμα Fm και μίλησε για τον υπουργό Δικαιοσύνης, τις αποφάσεις Μπαλτά για την Παιδεία αλλά και για την κυβέρνηση!
Μιλώντας για τις αποφάσεις Μπαλτά για την Παιδεία είπε: 


«Ο Μπαλτάς, αυτό που είπε ότι η αριστεία… μα δεν θυμάμαι το όνομα του, βεβαίως με όλους τους τυχάρπαστους, όλους του αποτυχημένους της κοινωνίας που τους έχουμε στην εξουσία…

Εγκαταλείπει το «φρέσκο» γάλα η ΦΑΓΕ... Αποσύρεται από την αγορά!


Αγοραστή για το εργοστάσιό της στο Αμύνταιο της Φλώρινας αναζητεί η ΦΑΓΕ, καθώς η εταιρεία αποφάσισε να αποσυρθεί από την κατηγορία του γάλακτος. 

Η σχετική απόφαση έχει ληφθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και η εταιρεία έχει ήδη ζητήσει από εξωτερικό σύμβουλο την αποτίμηση του εργοστασίου που εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι του 2005 και θεωρήθηκε τότε ένα από τα πλέον σύγχρονα στην Ελλάδα -και όχι μόνο.
Το εργοστάσιο, αν και αρχικά κατασκευάστηκε για την παραγωγή κυρίως φρέσκου γάλακτος τελικά έφτασε να...

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ: «Χαράτσι» για όσους «σερφάρουν» στο ίντερνετ!


Ασταμάτητη έμπνευση για το είδος και το ύψος των φόρων δείχνουν να έχουν στο υπουργείο Οικονομικών, όπου τρέχουν για να κλείσουν τον λογαριασμό για τα μέτρα 5,5 δισ. ευρώ που συμφωνήθηκαν με τους δανειστές για να κλείσει η αξιολόγηση. 

Τα σενάρια είναι πολλά και σύμφωνα με πληροφορίες ένα εξ αυτών είναι...