Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ποιοι προωθούν την ίδρυση νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ!

Γιατί οι νεοδημοκράτες βλέπουν με θετικό μάτι τις σχετικές ζυμώσεις!

Χαμός γίνεται με τις ζυμώσεις για την δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ. 
Κάποιοι παίζουν πολύ γερά αυτό το χαρτί, καθώς θεωρούν πως ένα σοβαρός κεντροδεξιός αντιμνημονιακός σχηματισμός (με αστικά χαρακτηριστικά), θα μπορούσε να επιφέρει ισορροπία στο πολιτικό σκηνικό και να αποτελέσει εν δυνάμει αξιόπιστο κυβερνητικό εταίρο. 
Το συγκεκριένο πλάνο φαίνεται να προωθούν ...

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στη ΝΔ

Τι δείχνει το βαρόμετρο της Alco για το Action 24

Μία μεγάλη πανελλαδική πολιτική και κοινωνική έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρεία Alco για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24 παρουσιάζει, απόψε, στις 23.00, η εκπομπή «Η Επόμενη μέρα» που παρουσιάζει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος.
Στην Πρόθεση Ψήφου, η Ν.Δ συγκεντρώνει ποσοστό 21,2 και ο ΣΥΡΙΖΑ 20,5%, ενώ τα ποσοστά των υπολοίπων κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: ΠΑΣΟΚ 6,1%, Αν.Ελ 5,1%, Χρυσή Αυγή 6,8%, ΔΗΜΑΡ 3,7% και ΚΚΕ 4,9%...

Le Monde: 50 επιστήμονες προβλέπουν σεισμούς 9 Ρίχτερ στην Ελλάδα!

Τρόμο προκαλεί δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας...

Ανησυχία, φόβο και τρόμο προκαλεί ένα δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας ««Le Monde» με τίτλο: «Des Seismes Sans Precedent Historique Sont Possibles En Europe» («Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη»)!
Το επιστημονικό άρθρο παρουσιάζει την έρευνα 50 επιστημόνων, σεισμολόγων και μηχανικών αλλά και τους χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης στο πλαίσιο του προγράμματος SHARE (Seismic Hazard Harmonization in Europe)...

Κανιβαλίζουμε το μέλλον μας;


      Απόδειξη της επικράτησης αριστερών αντιλήψεων και λεξιλογίου στη χώρα μας είναι ότι κάθε αυταρχική, καταπιεστική και ανελεύθερη συμπεριφορά ονομάζεται σε εμάς «φασιστική», δηλαδή «ακροδεξιά». 
Αυτό που στη διεθνή ορολογία ονομάζεται «ολοκληρωτισμός» (totalitarianism) σε εμάς είναι σχεδόν άγνωστη, πολιτικά μη-ορθή, «απαράδεκτη» και σχεδόν απαγορευμένη λέξη, γιατί μας θυμίζει όχι μόνο τα δεξιάς, αλλά και τα αριστερής απόκλισης ανελεύθερα και καταπιεστικά καθεστώτα, τα οποία «θριάμβευσαν» για δεκαετίες στο αλήστου μνήμης «ανατολικό μπλοκ» αλλά και αλλού (Β. Κορέα, Κούβα). 
Η αριστερά όμως στη χώρα μας μόνο ως αγιοποιημένη, υπεράνω κριτικής και στο ιδεολογικό απυρόβλητο θέλει να υπάρξει και να λειτουργήσει...

Αυτούς παρακολουθεί η ΕΥΠ - Η λίστα με τις υποκλοπές των τελευταίων χρόνων

Αισθητά αυξημένες στα χρόνια της κρίσης είναι οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις της ΕΥΠ από το «βαλιτσάκι» της υπηρεσίας, καθώς από το 2010 έως το 2012 παρατηρείται ιδιαίτερη αύξηση στις νόμιμες παρεμβάσεις σε τηλεπικοινωνίες.

Σύμφωνα με στοιχεία της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, οι νόμιμες παρακολουθήσεις γίνονται μέσω βουλευμάτων και διατάξεων και από το 2005 μέχρι και σήμερα έχουν διαμορφωθεί στα ακόλουθα νούμερα:...

"Εμφύλιος" στην τρόικα για την Ελλάδα

Διάσταση απόψεων σε ΕΕ και ΕΚΤ για την κάλυψη του κενού με ομόλογα - Αλληλεγγύη ζήτησε ο Α. Σαμαράς

Διχασμένη εμφανίζεται η τρόικα, ως προς τον τρόπο κάλυψης του χρηματοδοτικού κενού στο ελληνικό πρόγραμμα.
Η Κομισιόν φέρεται να είναι ανοικτή - αν όχι και θετικά διακείμενη - στην πρόταση του ελληνικού οικονομικού επιτελείου να καλυφθεί εξ ολοκλήρου το χρηματοδοτικό κενό του 2014, μέσω της αναχρηματοδότησης (μετακύλισης) ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου, ύψους 4,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα οποία κατέχουν οι τράπεζες...

Επιτέλους ο Μητσοτάκης απαντά στο ερώτημα όλης της Ελλάδας: Ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας του;

Επιτέλους ο Μητσοτάκης απαντά στο ερώτημα όλης της Ελλάδας: Ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας του;

Τι τρώει; 

Πιστεύει στα συμπληρώματα για την αντιγήρανση; 

Ποια η σχέση του με τον ύπνο και τα μυστικά για τη μακροζωία του; 

Όλα αυτά αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων μια σκηνή θρίλερ λίγο πριν την επίθεση στον Κόλπο, με την Μαρίκα να τον προειδοποιεί πως κάτι θα συμβεί σε αυτή την Πανσέληνο.Είναι ένα ερώτημα που απασχολεί σχεδόν όλους τους Έλληνες (συχνά και με ειρωνικά ή κακόβουλα σχόλια)... Πώς καταφέρνει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που αυτό τον μήνα γίνεται 95 ετών να συντηρείται σε τόσο εξαιρετική κατάσταση. 
Απαντήσεις δίνει...

Υπόθεση εφοπλιστή Πάλλη: Ποιός είναι και πως συνδέεται με το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής – Τα μυστικά των κοντέϊνερ

Ο Αναστάσιος Πάλλης, πρώην υπαξιωματικός πενταετούς υποχρέωσης της Πολεμικής Αεροπορίας, ήρθε το 2007 πολύ κοντά με έναν πολύ ισχυρό τότε άνδρα, τον Βίκτωρα Ρέστη.
Υπήρξε και οικονομικός σύμβουλος της Μονής Βατοπεδίου του Αγ. Όρους διατηρώντας φιλικές σχέσεις με τον ηγούμενο Εφραίμ.
Κάποια στιγμή ασχολείται με τη Ναυτιλία και δημιουργεί το Ίδρυμα Πολιτιστικής Ανάδειξης Λαμπρών Ιστορικών Συλλογών Π.Α.Λ.Ι.Σ., το οποίο -όπως είχε πει- δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς της Ελλάδας.
Κάπου εδώ στην ιστορία, μπαίνει ο Βρετανός απόστρατος Pringle Stacey ο ..

Κρούγκμαν: Η λιτότητα δεν πρόκειται να φέρει ποτέ επενδύσεις- Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ελλάδα

Κρούγκμαν: Η λιτότητα δεν πρόκειται να φέρει ποτέ επενδύσεις- Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ελλάδα

Για την μεγάλη «παγίδα» που κρύβει η λιτότητα γράφει ο γνωστός οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, ο οποίος επισημαίνει -φέρνοντας ως παράδειγμα την Ελλάδα- πως οι σκληρές περικοπές δεν πρόκειται να προσελκύσουν ποτέ επενδύσεις.

Σε άρθρο του στους New York Times, ο Κρούγκμαν τονίζει αναφερόμενος και στην δεινή οικονομική κατάσταση των ΗΠΑ: «Εάν οι πολίτες ή η κυβέρνηση κάνουν περικοπές, τότε η οικονομία συρρικνώνεται και η συρρίκνωση της οικονομίας μειώσει την βούληση για επενδύσεις, με αποτέλεσμα να συρρικνωθούν και αυτές»...

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Αποχώρηση-βόμβα 35 στελεχών από τους ΑΝΕΛ!

Σοβαρό πρόβλημα στην Α Αθήνας από τα στελέχη που δημιουργούν νέο κόμμα!

Με μία επιστολή-βόμβα 35 στελέχη των ΑΝΕΛ ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. 
Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο ενός από τους υπογράφοντες ότι δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από το κόμμα και καμία επίσης διάθεση να τους μεταπείσουν.
Μετά από αυτήν την κίνηση τα πράγματα για τους ΑΝΕΛ δυσκολεύουν αρκετά στη Α' Αθήνας ενώ οι 35 ανακοινώνουν ότι δημιουργούν νέο κόμμα.
Αυτά είναι τα 35 ονόματα και η επιστολή τους:...

ΣΟΚ από όλα όσα βρέθηκαν στο σπίτι του εφοπλιστή Πάλλη (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφίες με τον Χίτλερ, όπλα, μαχαίρια και ναζιστικά σύμβολα

Μόνο σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες από τα ευρήματα στο σπίτι του εφοπλιστή, Αναστάσιου Πάλλη, καθώς η βίλα ήταν γεμάτη όπλα και μαχαίρια, αλλά και δεκάδες ναζιστικά σύμβολα, όπως σημαίες και φωτογραφίες του γερμανού, Αδόλφου Χίτλερ...

Οι υπουργοί στην Ελλάδα ακόμη και οι δοσίλογοι πάντα γλιτώνουν - Διαβάστε την ιστορία


Τελικά οι υπουργοί στην Ελλάδα πάντα την γλίτωναν. Ακόμη και οι δοσίλογοι. 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποτελεί τη μοναδική -μέχρι στιγμής- εξαίρεση. 
Γιατί τα θυμηθήκαμε όλα αυτά; 
Γιατί σαν σήμερα το 1949 με σχετικό διάταγμα πολλοί “κατοχικοί υπουργοί” τη γλίτωσαν!
Όπως και οι περισσότεροι δοσίλογοι,γερμανοτσολιάδες συνεργάτες των Γερμανών.
Διαβάστε πως:...

Έρχονται σοβαρές εξελίξεις στην χώρα μας, μέσα στις επόμενες ώρες;

Φωτιά «ανάβει» ο πρώην υπουργός Βαγγέλης Αντώναρος, και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του «καραμανλικού στρατοπέδου» εντός της ΝΔ με το σημερινό tweet του, 

μέσω του οποίου προαναγγέλλει σοβαρές εξελίξεις στην χώρα άμεσα (την Κυριακή ή την Δευτέρα).
Ο ίδιος σε ερώτηση για το τι εννοεί, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, σοβαρές εξελίξεις στην χώρα, χωρίς να προσδιορίζει τι ακριβώς.
Σημειώνεται ότι ο κ. Βαγγέλης Αντώναρος είναι...

Ποιους καταγγέλλει η Πιπιλή για ... γούτσου-γούτσου με την Χρυσή Αυγή;

"Απουσιολόγος" σήμερα στη Βουλή η βουλευτίνα της Ν.Δ.

Το ρόλο της απουσιολόγου θα έχει όπως φαίνεται σήμερα στη Βουλή η Φωτεινή Πιπιλή η οποία από το πρωί φρόντισε να μας δείξει τις διαθέσεις της.
Σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής αποφασίζει για την άρση ασυλίας έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής και η βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας προειδοποίησε ότι όσοι απουσιάσουν θα είναι αδικαιολόγητοι και θα «δείξουν» ότι επιμένουν στα γούτσου-γούτσου με την Χρυσή Αυγή.
Δείτε τι ανέβασε στο twitter :

Διάλογοι μνημονίου με καρότο και μαστίγιο



Όποιος έχει θητεύσει σε μεγάλους διεθνείς οργανισμούς εκπροσωπώντας την Ελλάδα, γνωρίζει ότι οι χώρες βλέπουν τους διεθνείς οργανισμούς σαν οχήματα προώθησης των εθνικών τους συμφερόντων.


Για να επιβάλλουν μάλιστα την θέλησή τους (όπως προβάλλεται μέσα από τις θέσεις των διεθνών οργανισμών), χρησιμοποιείται ευρέως η μέθοδος πειθαναγκασμού των ‘’μικρών’’ χωρών για να συμφωνήσουν στις αποφάσεις που προωθούνται από τους ‘’ισχυρούς’’. Είναι η μέθοδος του καρότου και του μαστίγιου, που μακροπρόθεσμα δημιουργεί συμπλεγματική συμπεριφορά στο ‘’θύμα’’ όπως ακριβώς το...

Τι είπαν Σαμαράς και Μολυβιάτης;

Τετ-α-τετ είχε ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Καραμανλή

Ο Αντώνης Σαμαράς μετέβη χθες στις Βρυξέλλες όπου έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση για τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή. 
Ο πρωθυπουργός μάλιστα συνταξίδεψε με τον Πέτρο Μολυβιάτη και σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους είχαν συνομιλία για αρκετή ώρα.
Ο Πέτρος Μολυβιάτης θεωρείται σήμερα ο "πρύτανης" του καραμανλισμού στην ελληνική πολιτική σκηνή και η συζήτησή του με τον Αντώνη Σαμαρά ήρθε σε μία περίοδο που οι σχέσεις του πρωθυπουργού με την καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ μόνο σταθερές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν...

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

«Διαγράψτε την Ελλάδα... ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ»

Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων .

Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, ανά τον κόσμο .

Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη .

Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού .

Από την ιατρική της χώρας σας, από την φαρμακευτική .
Από τα ανώτερα μαθηματικά (γεωμετρία, άλγεβρα) .
Από τη Φυσική και από τη χημεία .
Από την αστρονομία, από την αστροφυσική .
Από την πολιτική της χώρας σας .
Από την καθημερινότητα σας .
Διαγράψτε και τα απλά μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα...

Η ατάκα Τσίπρα άφησε άφωνο το κοινό: "Λεφτά θα υπάρξουν!"

Μια απίστευτη ατάκα είπε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στον ενικό και τον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Συζητώντας για την οικονομία και τις προοπτικές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πως "λεφτά θα υπάρξουν"
Αναλύοντας και τεκμηριώνοντας αυτό που είπε, ανέλυσε τους τρόπους που θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. 
Μεταξύ άλλων ο Αλέξης έκανε λόγο για επιστροφή στο χωράφι και την αγροτική οικονομία και όχι στις επιδοτήσεις που κάποιοι τις παίρνουν και τα χωράφια μένουν χέρσα. 
Τόσο απλά..!

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Γκρίνια και φαγωμάρα στη Χρυσή Αυγή - Το κενό εξουσίας ... τους κάνει όλους αρχηγούς!

Πρωτοπαλίκαρο ο Ηλίας Κασιδιάρης με υπαρχηγό τον Παναγιώταρο, τον Ματθαιόπουλο αναβαθμισμένο και τη Ζαρούλια με τον Αρβανίτη στη γωνία: 
Αυτό είναι το σκηνικό που διαμορφώνεται στο κόμμα της Χρυσής Αυγής μετά την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Χρήστου Παππά.
Σύμφωνα με αναλυτικό ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Καθημερινής που υπογράφει ο Γιώργος Μπουρδάρας, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα παιχνίδι αναδιανομής της εξουσίας, χωρίς να είναι αυτονόητο ότι η Ελένη Ζαρούλια παίρνει τα ηνία, όπως...

Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο την έγκυο που δολοφόνησαν ακροαριστεροί στη Μαρφίν;

1) Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο την έγκυο που δολοφόνησαν ακροαριστεροί στη Μαρφίν;

Ποιός ξέρει; ΚΑΝΕΙΣ!

2) Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο τον νεαρό που δολοφόνησαν «ακροδεξιοί» στη Νίκαια;

Ποιός ξέρει; ΟΛΟΙ ! ...

«Ποιος κοριός τσίμπησε τον Αλέξη» - Σε πέντε περιστατικά φέρεται να εμπλέκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ - «Πρώτου Θέματος»: Το δημοσίευμα της εφημερίδας και η απάντηση τΠόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το «Πρώτο θέμα» 

με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας όπου με τον τίτλο 

«Ποιος κοριός τσίμπησε τον Αλέξη» 

Αναφέρει ότι οι μυστικές υπηρεσίες έχουν καταγράψει πέντε περιστατικά όπου φέρεται να εμπλέκονται στελέχη της Κουμουνδούρου σε βίαια επεισόδια και άλλες υποθέσεις.
Η νέα κόντρα έρχεται σε μια περίοδο όπου το πολιτικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα φορτισμένο με βολές και «σπόντες» για παρακολουθήσεις τηλεφώνων και «κοριούς» της ΕΥΠ.
Χαρακτηριστικά στο ...

Ποιος είναι ο ψυχίατρος που έδινε άδειες οπλοφορίας σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής: 76 πιστοποιητικά μέσα σε 6 μήνες

Ο "Δρ. Ψυχώ" που έδινε άδειες οπλοφορίας σε χρυσαυγίτες βουλευτές

Άδειες για 76 όπλα από το Δαφνί και τον χρυσαυγίτη ψυχίατρο. 

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη (Pics)

Τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ένας υποψήφιος βουλευτής και ένας δημοτικός της σύμβουλος κυκλοφορούν και οπλοφορούν σε ολόκληρη την Ελλάδα χάρη στα πιστοποιητικά ψυχικής υγείας που έχει υπογράψει και παράσχει ο ψυχίατρος Κωνσταντίνος Παρασχάκης.
Πρόκειται για τους βουλευτές...

Αυτοί είναι οι δράστες της επίθεσης στη Μarfin

Αποκαλύψεις - σοκ για το πώς ακριβώς έκαναν την επίθεση
Μέλη του σκληρού πυρήνα των αντιεξουσιαστών είναι οι δύο φερόμενοι ως δράστες των δολοφονικών επιθέσεων στην τράπεζα Marfin -όπου βρήκαν το θάνατο τρεις νέοι άνθρωποι- και στο βιβλιοπωλείο Ιανός -όπου κινδύνεψαν 24 άτομα.
Τρία χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες οι οποίοι με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών παραπέμπονται σε δίκη.
Σύμφωνα με το βούλευμα, το οποίο...

Σε αποσύνθεση η Χρυσή Αυγή

Τρεις κι ο κούκος στο Αίγιο σε εκδήλωση του κόμματος

Εκδήλωση με... ζητωκραυγές και επευφημίες για τον προφυλακισμένο Νίκο Μιχαλολιάκο και τους άλλους κατηγορούμενους στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του κόμματος της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Στο δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος αναφέρεται:...

Συρίγος το 1987: "Tίποτα, τίποτα δεν μας σταματά" (VIDEO)


Η φωνή μέσα σε όλα τα ελληνικά σπίτια...

"Τίποτα, τίποτα, δεν μας σταματά". 
Αυτή η φράση του Φίλιππου Συρίγου, εκείνο το καλοκαίρι του 1987, αντηχούσε μέσα σε όλα τα ελληνικά σπίτια. Μια χώρα ολόκληρη μπροστά στις μικρές οθόνες της τηλεόρασης, περίμενε το όνειρο.
Κρεμόταν από τα χέρια του "τίμιου γίγαντα" Αργύρη Καμπούρη. Και από την φωνή του Φίλιππου Συρίγου. 101-102. Και 101-103.
Και μετά ... Γιοβάισα. Το τρίποντο που δεν μπήκε ποτέ. Ένας ολόκληρος λαός, ακούει την φωνή του θρυλικού πλέον Φίλιππου Συρίγου, ...

Πέθανε ο Φίλιππος Συρίγος!

Έσβησε μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο

Σαν βόμβα έσκασε η πληροφορία, ότι αργά το βράδυ της Κυριακής, άφησε την τελευταία του πνοή, ο γνωστός δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος, που έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο. 
Η είδηση προκάλεσε σοκ στον δημοσιογραφικό και αθλητικό κόσμο, καθώς ο Συρίγος, ήταν ένας από τους σημαντικότερους αθλητικογράφους.
Ξεκινώντας την ...

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Κονδύλια σε λιανεμπόριο και εστίαση προτείνουν οι έμποροι

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Κονδύλια σε λιανεμπόριο και εστίαση προτείνουν οι έμποροι)Την εκκίνηση ενός προγράμματος επιχορήγησης για επενδύσεις σε επιχειρήσεις λιανεμπορίου και εστίασης, 

προτείνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου με επιστολή της προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη.Το προτεινόμενο πρόγραμμα, όπως σημειώνει η ΕΣΕΕ, θα βοηθήσει πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που βρίσκονται σε εξαιρετικά δεινή θέση και δύναται να προσφέρει μια πολύτιμη «χείρα βοηθείας» σε...

Μπύρα με …. φεγγαρόσκονη!

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Μπύρα με …. φεγγαρόσκονη!)Θα δοκιμάζεται ποτέ μια μπύρα φτιαγμένη από φεγγαρόσκονη; 

Όχι, δεν πρόκειται για αστείο. Μια ζυθοποιία στο Delaware σε συνεργασία με την εταιρία που κατασκευάζει τις στολές των αστροναυτών παρασκευάζει μία μπύρα με σκόνη από το φεγγάρι.
«Παίρνουμε τα κομμάτια των σεληνιακών μετεωριτών από τις στολές και στη συνέχεια τα συνθλίβουμε σε σκόνη, την οποία προσθέτουμε στην μπύρα. Τα μέταλλα και τα άλατα που περιέχονται στη σκόνη βοηθούν τη διαδικασία της ζύμωσης της μπύρας, δίνοντάς της παράλληλα ιδιαίτερη γεύση», εξηγούν...

Πρακτικά συνεδριάσεων ΔΝΤ: ‘Εντονες διαφωνίες για το πρώτο ελληνικό μνημόνιο



Αυτά είναι μερικά εμπιστευτικά αποσπάσματα
 από συνεδριάσεις του «διεθνούς νομισματικού ταμείου» (ΔΝΤ), συμπεριλαμβανομένων συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου, σημειωμάτων στελεχών του ΔΝΤ και σχολίων μελών του διοικητικού συμβουλίου. 
Δείχνουν τις μεγάλες διαφωνίες που υπήρχαν στη συνεδρίαση της 9ης Μαΐου 2010, κατά την οποία το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ ενέκρινε το πρώτο πρόγραμμα βοήθειας στην Ελλάδα.
«Ακόμα και μια μικρή απόκλιση από τις εκτιμήσεις για την ανάπτυξη θα μπορούσε να καταστήσει το ελληνικό δημόσιο χρέος μη-βιώσιμο μακροπρόθεσμα» . 

-Rene Weber, εκπρόσωπος της Ελβετίας στο ΔΝΤ...

Επετειακή εκδήλωση μνήμης και τιμής στον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, θα τιμήσει την Τρίτη στις Βρυξέλλες το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, 15 χρόνια μετά τον θάνατό του 

Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Έλληνα πολιτικού, που πίστεψε όσο κανείς άλλος στην Ελλάδα, στην ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.
Η εκδήλωση έχει τίτλο "Η αναγκαιότητα της Ευρώπης"...

Τα 10 μεγάλα ψέμματα της Χρυσής Αυγής

Πώς η Χρυσή Αυγή προσπάθησε να αποποιηθεί τον ναζιστικό της "μανδύα" ξεγελώντας τους πολίτες

Αν και στο γραφείο του ανακριτή τα μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να αποποιηθούν τη ναζιστική τους ταυτότητα, η πρότερη δράση και το παρελθόν τους δείχνει το πραγματικό τους πρόσωπο.
Οι αντιφάσεις και τα 10 κυριότερα ψέμματα που έχουν κατά καιρούς επικαλεστεί, δίνονται στη δημοσιότητα από το "Έθνος".
Με αφορμή την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Ηλία Κασιδιάρη, του Χρήστους Παππά, του Ηλία Παναγιώταρου και του Γιάννη Λαγού, παρουσιάζονται τα 10 -μεγαλύτερα- ψέμματα της Χρυσής Αυγής με τα οποία προσπάθησε να πείσει τον ανακριτή για την αθωότητα της, χωρίς αποτέλεσμα.

Τα δέκα μεγάλα ψέμματα της Χρύσης Αυγής:...

Ξανά στα χαρακώματα κυβέρνηση – ΣΥΡΙΖΑ για τη θεωρία των δύο άκρων

Ξανά στα χαρακώματα κυβέρνηση – ΣΥΡΙΖΑ για τη θεωρία των δύο άκρων

Σε οριακό σημείο βρίσκονται πλέον οι σχέσεις κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης 


με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη  Νίκο Δένδια, να παίρνει τη σκυτάλη από τον πρωθυπουργό και να επιμένει στη θεωρία των δύο άκρων.
Μετά την ομιλία Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας όπου «φωτογράφισε» τον ΣΥΡΙΖΑ ως υπεύθυνο για πράξεις εγκληματικής βίας, ο Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του τόνισε ότι μέσα στο κόμμα της Αριστεράς υπάρχουν ακραία στοιχεία...

Παραμένει το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση με τους πολίτες να θέλουν αλλαγή του εκλογικού νόμου

Στο 1,3% φαίνεται να είναι η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση, αυτή της εταιρείας RASS για τον Τύπο της Κυριακής

Μάχη στα... χαμηλότερα στρώματα του εκλογικού πίνακα αναδεικνύει η νέα δημοσκόπηση για την εφημερίδα Τύπος της Κυριακής. Αντίστοιχη μάχη υπάρχει και για την πρωτιά, με τη διαφορά πως η ΝΔ εμφανίζεται να κρατά έστω και δύσκολα την πρώτη θέση.
Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει ...

"Τρόμος" στον ΣΥΡΙΖΑ για διώξεις στελεχών του!



Μέλη του κόμματος είναι και μέλη του... "Δεν πληρώνω" 

Τεράστιος πονοκέφαλος, επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Πολλά στελέχη του κινήματος "Δεν Πληρώνω", που καλούνται να πληρώσουν έως και 500.000 ευρώ για «φθορά ξένης περιουσίας» στην κοινοπραξία που εκμεταλλεύεται τα διόδια είναι στελέχη του κόμματος , ανήκουν σε Νομαρχιακές Επιτροπές και άλλοι ήταν ακόμη και υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές"...