Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Χρυσή Αυγή: με τις χειροπέδες μόνο δεν "αναχαιτίζεται" - Ούτε στις Ένοπλες Δυνάμεις

Όσες χειροπέδες κι αν δούμε σε στελέχη της Χρυσής Αυγής ,δεν θα είναι αρκετές για να“ξεφουσκώσουν” το επικίνδυνο φαινόμενο της οργάνωσης . 
Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας όπως πολλοί κάνουν τις τελευταίες μέρες, αυτό “φούσκωμα” αφορά και στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Η “ψήφος εκδίκησης” που κέρδισε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις η Χρυσή Αυγή και η διαφαινόμενη αύξησή της που αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, δεν πρόκειται να αντιμετωπιστούν μόνο με τις χειροπέδες και τις φυλακίσεις....

Γιατί βλέπουμε λάμψεις και μυγάκια;

Τα προβλήματα της όρασης, είτε σοβαρά - είτε όχι εκδηλώνονται με διάφορα συμπτώματα τα οποία εμποδίζουν τους πάσχοντες να βλέπουν καλά.Συνέπεια να παραπονιούνται συνεχώς αφού η καθημερινότητα τους επιβαρύνεται και δυσκολεύεται η ζωή τους!

Για το λόγο αυτό αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε στο άρθρο που ακολουθεί για ορισμένα κοινά συμπτώματα της δυσλειτουργίας των ματιών και τι μπορεί αυτά να σημαίνουν...

Ποιες τροφές πρέπει οπωσδήποτε να καταναλώνουν οι καπνιστές για να θωρακίζουν τον οργανισμό τους [λίστα]

Ποιες τροφές πρέπει οπωσδήποτε να καταναλώνουν οι καπνιστές για να θωρακίζουν τον οργανισμό τους [λίστα]

Όσοι ανήκουν στην κατηγορία των αμετανόητων καπνιστών και αδυνατούν να κόψουν αυτή την κακιά συνήθεια θα πρέπει τουλάχιστον να θωρακίζουν τον οργανισμό τους 

καταναλώνοντας τρόφιμα που θα τους δίνουν βιταμίνη C και άλλα αντιοξειδωτικά στοιχεία για να μπορέσουν έτσι με αυτόν τον τρόπο να αντιασταθμίσουν -σε ένα μικρό βαθμό- τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.
Συγκεκριμένα, η διατροφή των καπνιστών θα πρέπει να περιλαμβάνει τις παρακάτω ομάδες τροφών:...

Κεδίκογλου: «Έχουν συλληφθεί και έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες της Marfin. Άλλα έχουν αφεθεί προσωρινά ελεύθεροι» - Video


Και πως ο ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα αντιεξουσιαστών... θα γίνει κυβέρνηση εξουσιαστών.

Σε μια συνταρακτική αποκάλυψη, (εμείς στο Ε Μ ΠΡΟ Σ  σας το είχαμε πει από τις 2 Οκτωβρίου ότι:  Ξεκινά η επίθεση και στο άλλο άκρο: "Ξέρουμε τους δολοφόνους της Marfin" )
προέβη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Ερωτώμενος από τον Νίκο Χατζηνικολάου, γιατί η κυβέρνηση δεν δείχνει τον ίδιο ζήλο που έδειξε για την Χρυσή Αυγή και στην περίπτωση των φονιάδων της Μαρφίν, απήντησε ως εξής:

Αρχισαν οι γκρίνιες στη Χρυσή Αυγή: Ο Μιχαλολιάκος θεωρεί ότι η συμπεριφορά Κασιδιάρη τον οδήγησε στον Κορυδαλλό

Αρχισαν οι γκρίνιες στη Χρυσή Αυγή: Ο Μιχαλολιάκος θεωρεί ότι η συμπεριφορά Κασιδιάρη τον οδήγησε στον Κορυδαλλό

Πεπεισμένος είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος ότι οι κλωτσιές, οι σφαλιάρες και οι προκλήσεις του Ηλία Κασιδιάρη μπροστά στα Δικαστήρια, μόλις αφέθηκε ελεύθερος, βάρυναν στην κρίση των δικαστών και γι'αυτό προφυλακίστηκε.

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής φέρεται εξαιρετικά δυσαρεστημένος με το πρωτοπαλίκαρο του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του, μετά την απόφαση των ανακριτών να αφεθεί ελεύθερος, όπως ...

Νέος γιατρός του μνημονίου το …ίντερνετ! Στην αυτοδιάγνωση οι Έλληνες λόγω φτώχιας


Λύσεις για να γλιτώσουν χρήματα φαίνεται ότι επιλέγουν πια οι Έλληνες καθώς η οικονομική στενότητα δεν τους επιτρέπει πια όχι μόνο να μην πάρουν τα φάρμακά τους αλλά να αποφεύγουν και τις επισκέψεις σε γιατρούς.

Αποκαλυπτική είναι η έρευνα του Toμέα Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής, της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας με υπεύθυνη την κ.Έφη Σίμου για τις συνήθειες που έχουν αποκτήσει πια οι Έλληνες εν μέσω μνημονίου και φτώχιας...

Συνελήφθη ο πρώτος εν ενεργεία στρατιωτιικός Χρυσαυγίτης στη Κομοτηνή


Ο πρώτος εν ενεργεία στρατιωτικός χρυσαυγίτης συνελήφθη . 

Προκειται για ΕΠΟΠ που συνελήφθη από αστυνομικούς στη Κομοτηνή ,φορούσε το γνωστό μαύρο μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής και είχε στη κατοχή του ένα “ρόπαλο”.
Η σύλληψη προφανώς φέρνει σε δύσκολη θέση το ΓΕΕΘΑ το οποίο τουλάχιστον ένα χρόνο τώρα σφυρίζει αδιάφορα και ...κατόρθωσε μέσα σε πέντε μέρες να κάνει έρευνα και να ανακοινώσει ότι δεν βρήκε τίποτα που να έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή στις...

Times: H Eλλάδα θυμίζει επικίνδυνα τη Βαϊμάρη

Την σημερινή Ελλάδα με την Δημοκρατία της Βαϊμάρης παραλληλίζουν σε άρθρο τους οι Times της Βρετανίας

Η σύλληψη του ηγέτη της Χρυσής Αυγής δημιουργεί ανησυχητικούς συνειρμούς για την άνοδο του ναζισμού στην Γερμανία τη δεκαετία του 1930, γράφει ο Ben Macintyre στους Times.
Μολονότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται αντιμέτωπη με υψηλό πληθωρισμό, το ποσοστό της Χρυσής Αυγής δεν συγκρίνεται με την εκπληκτική άνοδο των Εθνικοσοσιαλιστών το 1932 και ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν είναι ο Χίτλερ, οι ομοιότητες με την δημοκρατία της Βαϊμάρης γίνονται πιο έντονες, εκτιμά...

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Το χρόνιο στρες μπορεί να αποβεί θανατηφόρο


Οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές, όπως στο να οδηγήσει το άτομο στην αυτοκτονία, τη βία και το έμφραγμα, 


σύμφωνα με τις απόψεις επιστημόνων που ακούστηκαν στη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου INTERSTRESS.
“Το στρες είναι ένα φυσικό φαινόμενο και όχι μια αρρώστια της ψυχής. Είναι μια πρωτόγνωρη αντίδραση που προετοιμάζει να δώσει μάχη με το κακό ή την απειλή. Το οξύ στρες προκαλείται από πράγματα που συμβαίνουν ξαφνικά, ενώ το χρόνιο στρες ο άνθρωπος το συνηθίζει και μπορεί να γίνει θανατηφόρο. Οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές, όπως στο να...

Ο Τσίπρας "δίνει χείρα βοηθείας" για τη συγκρότηση νέου κόμματος!

Έντονες διεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς

Οι τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της εξάρθρωσης της Χρυσής Αυγής καθιστούν αναγκαία την αναθεώρηση της πολιτικής στρατηγικής των κομμάτων εν όψει των εκλογών, καθώς επίσης και όσων φιλοδοξούν να ηγηθούν νέων σχηματισμών. 
Ιδιαίτερα δε στον χώρο της κεντροαριστεράς οι συζητήσεις αρχίζουν να τίθενται σε άλλη βάση...

Η αφίσα της ΝΔ για τα "γενέθλιά" της & Ένα σύντομο ιστορικό από το 1974 μέχρι σήμερα!

Με αναφορά στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος

Σε μία ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, καθώς δημοσίευσε μια ξεχωριστή αφίσα για την 39 επέτειο από την ίδρυση της. Περιλαμβάνει μία φράση από την ιδρυτική της διακήρυξη. 

Δείτε την αφίσα:

Καραμανλής και Χρυσή Αυγή

Τι λέει ο Καραμανλής για την Χρυσή Αυγή;

Το χθεσινό ρεπορτάζ από το στρατόπεδο του πρώην πρωθυπουργού

Τι στάση κρατάει ο Κώστας Καραμανλής απέναντι στις τελευταίες εξελίξεις και τι μπορεί να λέει σε συνομιλητές του για την Χρυσή Αυγή; 
Το χθεσινό ρεπορτάζ...

Απορρίφθηκε η "ουδετεροποίηση" της Στρογγύλης - Ποιος την μεθόδευσε ύπουλα;

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΑΟΖ

Απορρίφθηκε με απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και γνωρίζοντα άριστα το θέμα λόγω θητείας του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο ο χαρακτηρισμός της Στρογγύλης ως αρχαιολογικού χώρου.

Μια πολύ περίεργη μεθόδευση πήγε να περάσει από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, ότι δήθεν το νησί, το οποίο συνιστά ΑΟΖ η οποία συναντά αυτήν της Κύπρου θα έπρεπε να κηρυχθεί αρχαιολογικός χώρος, κάτι σαν την Δήλο, δηλαδή, και συνεπώς...

Τι είναι και τι σημαίνει προφυλάκιση – Πόση μπορεί να είναι η διάρκειά της;

Η προφυλάκιση διατάσσεται με διάταξη (ένταλμα) του ανακριτή, αμέσως μετά την απολογία του κατηγορούμενου και αφού πρώτα υπάρξει η σύμφωνη γραπτή γνώμη του Εισαγγελέα, ο οποίος προηγουμένως ακούει τον κατηγορούμενο και το συνήγορό του.
Προσωρινή κράτηση διατάσσεται στα σοβαρά εγκλήματα, ήτοι σε κακουργήματα και ιδίως αν ο κατηγορούμενος είναι ύποπτος φυγής ή ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.
Ένταλμα προσωρινής κράτησης εκδίδεται-και εδώ χρειάζεται προσοχή-και όταν ο κατηγορούμενος...

Χθες στη ΓΑΔΑ σήμερα στον Κορυδαλλό ο Παππάς!


Θα μεταφερθεί σήμερα στις φυλακές όπου βρίσκονται Μιχαλολιάκος και Λαγός
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Χρήστος Παππάς.

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής μετά την απολογία του και την ομόφωνη προφυλάκισή του μεταφέρθηκε στο κτήριο της ΓΑΔΑ όπου και  διανυκτέρευσε.
Σήμερα ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής θα...

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ποια είναι τα οφέλη των αποξηραμένων φρούτων και καρπών

Εντάσσοντας αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς στην καθημερινή μας διατροφή, θα αποκομίσουμε πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό μας. 

Διαβάστε αναλυτικά ποια είναι αυτά…

Σκέψου λιγάκι..!

Σκληρή αλήθεια... αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ..! ...

Το απίστευτο πλάνο της Guardian με την σφαλιάρα του Κασιδιάρη (VIDEO)

Κατά την έξοδο των βουλευτών από την Ευελπίδων

Το «χαστούκι» του Ηλία Κασιδιάρη στην κάμερα του Reuters, μέσα από μία μοναδική λήψη, παρουσιάζει σε βίντεο η βρετανική εφημερίδα Guardian.
«Ανοίχτε-ανοίχτε, μη γράφετε τίποτα, μην αρχίσω να τα σπάω», ήταν τα λόγια του Ηλία Κασιδιάρη, λίγο πριν επιτεθεί στο ξένο τηλεοπτικό συνεργείο.
«Να φάτε τους ψευδομάρτυρες για πρωινό. Είστε ξεφτίλες. Θα σας ξεφτιλίσουμε», ακούγεται να λέει ο Ηλίας Παναγιώταρος...

Είναι η ενοχή της Χρυσής Αυγής μνημονιακή υποχρέωση;

Θα άνηκε στα συνηθισμένα σενάρια συνωμοσίας, που φαντάζομαι θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στα μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά το βράδυ της Δευτέρας στο δελτίο του ΣΚΑΙ, ο δημοσιογράφος της Καθημερινής, Μπάμπης Παπαδημητρίου, ήταν ξεκάθαρος: η τρόικα θέλει η κυβέρνηση να τελειώνει με το θέμα Χρυσή Αυγή. 

Όπως λέει και η παρουσιάστρια του δελτίου, κα Σία Κωσιώνη, οι εξελίξεις με την ΧΑ «απασχόλησαν τις επαφές που είχαν και ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Αντώνης Σαμαράς στο Μαξίμου.» 
«Υπάρχει μια μεγάλη ανακούφιση που έρχεται από παντού» απαντά ο...

Η ΝΤΡΟΠΗ της Ελληνικής “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ”

Φωτογραφία για Η ΝΤΡΟΠΗ της Ελληνικής ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Αυτές τις μέρες ζήσαμε το αποκορύφωμα του αίσχους της ελληνικής δημοσιογραφίας σε όλες του τις διαστάσεις που πραγματικά αποτελούν μαύρη κηλίδα στον χώρο.

Διαστρεβλώθηκε και καταστρατηγήθηκε με τον πιο ασυνείδητο τρόπο το θεμελιώδες αξίωμα της δημοσιογραφίας, που είναι πρωτίστως η αμερόληπτη και τεκμηριωμένη ενημέρωση.


Αντί αυτού, είχαμε το παραλήρημα μιας μαύρης απροκάλυπτα προκατειλημμένης δημοσιογραφίας βλέποντας τους μεγάλο-«δημοσιογράφους» να μετατρέπονται σε ανακριτές, εισαγγελείς και δικαστές, καταδικάζοντας στην κυριολεξία όσους αντιτίθενται στην μνημονική προδοσία...

Πουλικάκος σε Πρετεντέρη για Χ.Α.: "Τους καλούσατε το '95, δεν τους ξέρατε; Ο Βορίδης αντικατέστησε τον Μιχαλολιάκο στην ΕΠΕΝ"

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Πουλικάκος μιλώντας στην εκπομπή "Ανατροπή" (Vids)

"Ο κ. Βορίδης αντικατέστησε τον Μιχαλολιάκο στην ΕΠΕΝ. Με καλέσατε σε μια φάρσα, σε βάρος του λαού... ", δήλωσε ο Δημήτρης Πουλικάκος μιλώντας στην εκπομπή "Ανατροπή".
"Είδαμε το φως μας ξαφνικά. Άναυδος έμεινα, έκπληκτος. Πλάκα κάνω", είπε ο ίδιος. "Εσείς ο ίδιος τους καλούσατε το '95-'96"...

Απόρρητη έκθεση ΕΥΠ για Λαγό: "Βίος και πολιτεία" με όπλα, προστασία σε μαγαζιά της νύχτας και μαστροπεία

Παράνομη οπλοφορία, εκβιασμοί, προστασία σε νυχτερινά κέντρα, διακίνηση γυναικών για πορνεία, "σπάσιμο" επιταγών είναι κάποιες από τις "ασχολίες" του κρατούμενου βουλευτή Γιάννη Λαγού

Η ΕΥΠ είχε κάνει αναφορές για να προειδοποιήσει για το βίο και την πολιτεία του χρυσαυγίτη βουλευτή από τις αρχές του 2012, ωστόσο αυτές είχαν μπει στο συρτάρι.
Σύμφωνα με την απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Τα Νέα, στον φάκελο αναφέρονται αναρίθμητες προσαγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για συμμετοχή σε επεισόδια με πρωταγωνιστές μέλη της Χρυσής Αυγής...

Στην Ελλάδα της προχειρότητας το κράτος ηρωοποίησε τη Χρυσή Αυγή

Διαβάστε ένα άρθρο για την απόφαση του ανακριτή που ανέτρεψε τα δεδομένα και δεν διέταξε την προφυλάκιση των Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Νίκου Μίχου

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (28/10), στήθηκε μια υπερπαραγωγή, με τις συλλήψεις 6 βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ο υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Δένδιας πανηγύριζε κάνοντας λόγο για ιστορική μέρα.
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με δηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό προανήγγειλε το τέλος της Χρυσής Αυγής. 
Ο υπουργός δικαιοσύνη Χρήστος Αθανασίου δήλωσε...

Προφυλακίστηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος!

Τι αποφάσισαν πριν λίγο οι δικαστικές αρχές!

Την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές, λίγα λεπτά πριν τις 4 τα ξημερώματα, μετά την μαραθώνια απολογία- περίπου 6 ωρών- του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. 
Έξω από την Ευελπίδων περίμεναν τόσο η σύζυγος του, όσο και η κόρη του, Ελένη Ζαρούλια και Ουρανία Μιχαλολιάκου, αλλά και ο βουλευτής Γιώργος Γερμενής. 
Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη, όπου δήλωσε:

"Eπίορκα ανθρωπάκια, αποφάσισαν την προφυλάκιση"

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο Γιώργος Πατέλης, επικεφαλής...

Φωτεινή Καραμανλή: Η θάλασσα της πάει πολύ

Η εφοπλίστρια κόρη του Αχιλλέα µετράει 18 χρόνια στη ναυτιλία και λέει «όχι» στην πολιτική

Τη Φωτεινή Καραµανλή δεν την κέρδισε η πολιτική (σ.σ.: είναι η κόρη του Αχιλλέα Καραµανλή), αλλά η θάλασσα. 
Ισως λόγω των γονιδίων της µητέρας της, Νίκης ∆ιαµαντή, η οποία κατάγεται από τη γνωστή ναυτική οικογένεια ∆ιαµαντή, µε εµπειρία τουλάχιστον 70 χρόνων στη ναυτιλία.
Η σχέση αυτή της οικογένειάς της µε τη θάλασσα και κυρίως το καλό όνοµά της στη διεθνή ναυτιλιακή βιοµηχανία ήταν που κέντρισαν το ενδιαφέρον της νεαρής τότε Φωτεινής Καραµανλή, η οποία τελικά έκλεισε τα αφτιά της στις Σειρήνες της πολιτικής, που ηχούσαν από πολύ νωρίς....

Παρέμβαση Σαμαρά για την Χρυσή Αυγή από τις ΗΠΑ!

Τι είπε ο πρωθυπουργός από Washington

Παρεμβαση για τις εξελιξεις με τη Χρυση Αυγη εκανε από την Washington o πρωθυπουργος, λιγη ωρα μετα τη συναντηση με τον αμερικανο αντιπροεδρο Τζο Μπαιντεν, ο οποιος τον συνεχαρη για την προσπαθεια να αντιμετωπιστει το νεοναζιστικο φαινομενο.

"Στην Ελλαδα οι ακραιοι της Χρυσης Αυγης είναι πλεον υπολογοι και υποδικοι και καποιοι είναι ηδη προφυλακισμενοι. Κατι τετοιο δεν ειχε γινει ποτε ως τωρα και η εικονα σημερα δεν εχει καμια σχεση με αυτή πριν από δυο εβδομαδες. 
Ειμαστε Δημοκρατια και η Δημοκρατια μας λειτουργει και η Δικαιοσυνη κανει τη δουλεια της. 
Οσοι υπονομευουν τη Δημοκρατια...

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Παγωμάρα και εκνευρισμός στη Νέα Δημοκρατία

Βράζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα

Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με τους κυβερνητικούς χειρισμούς παρουσιάστηκαν σήμερα στη Βουλή αρκετοί από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. 

"Θα έπρεπε να είχαν αφήσει την Δικαιοσύνη να δράσει και να μην λένε τίποτα. Φούσκωσαν το θέμα χωρίς να έχουν δει την δικογραφία και να τώρα τα αποτελέσματα" 

έλεγε χαρακτηριστικά γνωστός για τα αντάρτικα...

Η Πολιτεία έχει καθήκον να πατάξει την ΒΙΑ προς κάθε κατεύθυνση!

Η χώρα μας έχει βιώσει για τα καλά, την βία την καλυμμένη με πολιτικό μανδύα.

Είτε με τη μορφή της τρομοκρατίας που δικαιολογούσε τις πράξεις της με θεωρητικές γενικότητες περί της αδικίας του συστήματος εξουσίας και περί τιμωρίας των παντός είδους εκπροσώπων της. 
Είτε με τη μορφή ενός πολιτικού κόμματος, όπως στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής. 
Ασφαλώς και πάντοτε θα βρίσκονται ή θα εφευρίσκονται επιχειρήματα προκειμένου να δικαιολογηθούν ακρότητες που φτάνουν και μέχρι τη στέρηση μιας ζωής. Θεωρείται μάλιστα ισχυρότερο το άλλοθι όταν η αποκρουστική πράξη της βίας βαπτίζεται «πολιτική δράση»...

Πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης




      Του Κωσταντίνου Γκαρέλα

      Είναι ένα φαινόμενο περίεργο, θαυμαστό από κάποια άποψη αλλά και λυπηρό, ότι στη χώρα μας έχει εδώ και δεκαετίες επικρατήσει, σχεδόν πλήρως, η αριστερή ιδεολογία, η αριστερή θέαση των πραγμάτων, η αριστερή κοσμοθεωρία. 
Αυτή έχει κατά παράδοξο τρόπο καταστεί η «κυρίαρχη ιδεολογία» μας, κατά τη γνωστή μαρξιστική έκφραση. Ακόμα και δεξιά ή και ακροδεξιά κόμματα χρησιμοποιούν αυτούσιες εκφράσεις και ιδέες της αριστεράς, συχνά της ακραίας. Έτσι κατά τα άλλα «λαϊκοί δεξιοί» (κατά έκφρασή τους) ή «εθνικιστές» (πάλι κατά έκφρασή τους) βάλλουν εναντίον του…

Ξεκινά η επίθεση και στο άλλο άκρο: "Ξέρουμε τους δολοφόνους της Marfin"

Συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις 
που έγιναν χθες το βράδυ από τον δικηγόρο Αντώνη Βγόντζα, υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην…. τηλεοπτική εκπομπή «ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ» του BLUE SKY του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου
όπου συμμετείχαν οι εκπρόσωποι κομμάτων Αργύρης Ντινόπουλος - ΝΔ, Λεουτσάκος - ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Αναγνωστάκος - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο καθηγητής της Νομικής Αθηνών συνταγματολόγος Ανδρέας Δημητρόπουλος.
Συγκεκριμένα ο κ. Βγόντζας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου δήλωσε ότι 

«οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, γνωρίζουν και έχουν ταυτοποιήσει το DNA των δραστών των δολοφονιών της MARFIN»...

Βρέθηκαν 8 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της Χρυσής Αυγής!

Απίστευτη εξέλιξη!
Βρέθηκαν 8 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της Χρυσής Αυγής!
Τι συμβαίνει με τα οικονομικά του κόμματος;
Μια απίστευτη πληροφορία έχει αρχίσει να βλέπει το φως της δημοσιότητας, που αλλάζει τα δεδομένα για τα οικονομικά της οργάνωσης "Χρυσή Αυγή". 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βρέθηκε λογοριασμός της Χρυσής Αυγής , ύψους 8.000.000 ευρώ σε τράπεζα που...

"Αρνάκια" χθες στη Βουλή οι Χρυσαυγίτες!

Τα νεύρα και οι υπερβολές έδωσαν τη θέση τους στην ηρεμία

Όσοι είχαν συνηθίσει τη Χρυσή Αυγή να είναι προκλητική στη Βουλή με νεύρα, υπεροψία και υπερβολικές κορώνες χθες δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Όσοι βουλευτές ήταν παρόντες, ήταν ντυμένοι σοβαρά, μιλούσαν προσεχτικά και χαμηλόφωνα. 
Ο Δημήτρης Κουκούτσης απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε...

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

7 τροφές για να δείχνετε νεότεροι!!

Δείτε ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς αντιγηραντικές τροφές
Ανακαλύψτε τις τροφές που θα σας βοηθήσουν να μοιάζετε και να αισθάνεστε νεότερη. 
Μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε νερό, φρούτα και λαχανικά μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε αρκετά χρόνια νεότερη. 
Παράλληλα, μελέτες υποστηρίζουν πως οι γυναίκες που επιλέγουν υγιεινές τροφές μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή κάποιας καρδιαγγειακής πάθησης.

Σας προτείνουμε τις 7 πιο δημοφιλείς αντιγηραντικές τροφές ώστε να προστατεύσετε την υγεία σας και να διατηρηθείτε φρέσκια και όμορφη:...

Όχι στις δάδες της Χρυσής Αυγής, όχι όμως και στον αμοραλισμό του ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλη μαγκιά – κυριολεκτικά μαγκιά – αυτή του Αντώνη Σαμαρά να «ξηλώσει το πουλόβερ» της Χρυσής Αυγής.

Ειλικρινά δεν το περίμενα, όπως φαντάζομαι και η πλειονότητα των Ελλήνων. Αφήστε τον Μιχαλολιάκο που τον έπιασε με «τα σώβρακα».
Δυστυχώς, όμως, αυτή η περιπέτεια δεν τελείωσε με την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. 
Αυτό το μισό εκατομμύριο Έλληνες που ψήφισε ή θα ψήφιζε ξανά το στρατό των Ες Ες, δεν εξαφανίσθηκε δια μαγείας...

Ηδονή, οργασμός, όργιο…

Θυμάμαι τα βλέμματα. Και τα υπονοούμενα. Όλα. 
Το ΠΑΣΟΚ έπεσε. Ηδονή. 
Το ΠΑΣΟΚ έρχεται τρίτο. Οργασμός. 
Το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις είναι τέταρτο. Όργιο. 
Κάθε λογής απωθημένων. Και ανθρώπων που ένιωσαν ότι προδόθηκαν, βεβαίως. 
Αλλά. πρώτη φορά είδα τόσο πολλούς να χαίρονται τόσο πολύ επειδή πέθανε, όπως νόμιζαν, ο γάιδαρος του γείτονα.
Για τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ τα έχουμε πει πολλές φορές...

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης ξεφτίλισε τη Ρεπούση και... κάρφωσε τον Καραμανλή!

Καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο....
Στο Ηρώδειο, μετά από δύο χρόνια, επέστρεψε την Παρασκευή ο Σταμάτης Σπανουδάκης, αν και εκτός Φεστιβάλ Αθηνών, με μια μεγαλειώδη συναυλία με τίτλο «Χαίρε θάλασσα μου», αφιερωμένη, όπως είπε κι ο ίδιος, στην Παναγία. 
Σε ένα κατάμεστο θέατρο, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’, ο έλληνας μουσικοσυνθέτης ενθουσίασε το κοινό, και δεν παρέλειψε να σχολιάσει με το δικό του τρόπο τα «κακώς κείμενα». 
Ιδιαίτερα καυστικός ήταν, προλογίζοντας δύο τραγούδια αφιερωμένα στη Σμύρνη, το «Για την Σμύρνη» και το «Μαύρος Καβαλάρης».
Για το πρώτο είπε:...

Η Δικαιοσύνη οφείλει να δράσει με την ίδια ταχύτητα και για τα πολιτικά σκάνδαλα που «έθρεψαν» τόσα χρόνια τη Χρυσή Αυγή.

Με τους διαλόγους ΓΑΠ-Στρος Καν,Παπακωνσταντίνου-Βενιζέλου τι γίνεται;
Με τους διαλόγους ΓΑΠ - Στρος Καν, Παπακωνσταντίνου - Βενιζέλου τι γίνεται;
Δρώντας με πρωτοφανή ταχύτητα και μυστικότητα η ελληνική Δικαιοσύνη σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία κατάφερε να βάλει χειροπέδες στο εθνικιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή, μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών.
Οι συλλήψεις στέκονται σε πολύ καλά «δεμένο» κατηγορητήριο, το οποίο  καταγράφει  την εγκληματική δράση της οργάνωσης.
Μέσα σε λίγες μέρες, ελάχιστες, η δικαιοσύνη «έδεσε» την υπόθεση. Αυτό σημαίνει, ότι το υλικό που ...

Πολιτικές εξελίξεις με φόντο τη Χρυσή Αυγή


Πολιτικές εξελίξεις με φόντο τη Χρυσή Αυγή
- Οι επόμενες κινήσεις Σαμαρά - Βενιζέλου και γιατί απορρίπτουν κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
- Διάταξη που δεν θα επιτρέπει εκλογές λόγω παραίτησης βουλευτών

Οι ραγδαίες εξελίξεις αναφορικά με το ζήτημα της Χρυσής Αυγής, δημιουργούν εκ των πραγμάτων μια σειρά από νέα δεδομένα στο έτσι κι αλλιώς ρευστό πολιτικό σκηνικό.
Η κυβέρνηση επιμένει στην κατηγορηματική άρνηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, κρατώντας ωστόσο μέχρι στιγμής ...

Στην δημοσιότητα τα τηλεφωνήματα Ρουπακιά Λαγού Πατέλη και Μιχαλολιάκου πριν και μετά τη δολοφονία Παύλου Φύσσα

Τα στοιχεία που δίνονται στη δημοσιότητα από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης δείχνουν πως έγιναν εκατοντάδες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, τόσο αμέσως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα όσο και την επόμενη ημέρα. 
Ο ρόλος του Λαγού
Από τις περίπου εννέα το βράδυ, την Τρίτη που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, μέχρι και τις οκτώ το απόγευμα της επόμενης ημέρας έγιναν εκατοντάδες τηλεφωνικές κλήσεις ανάμεσα σε στελέχη της Χρυσής Αυγής και βουλευτές...

«Σφαγή» μέσα στη Χρυσή Αυγή για τη νέα ηγεσία

«Σφαγή» μέσα στη Χρυσή Αυγή για τη νέα ηγεσίαΕίτε προφυλακιστούν αύριο και μεθαύριο είτε όχι οι Μιχαλολιάκοι και Σία, θεωρούνται ήδη τελειωμένοι και «καμένα χαρτιά» για τον ηγετικό πυρήνα των Ελλήνων φασιστών, που βρίσκονται εντός ή εκτός Χρυσής Αυγής.

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Ήδη υπάρχει μία «κίνηση των 100» με στελέχη του ακροδεξιού-φασιστικού χώρου (από την οποία κίνηση έχουν αποκλειστεί λούμπεν πρόσωπα τύπου Ρουπακιά και κυρίως την αποτελούν μορφωμένοι, επιστήμονες, τέως στρατιωτικοί και επιχειρηματίες). 
Άμεσος στόχος της κίνησης των 100 είναι η γρήγορη αλλαγή της ηγεσίας και του πολιτικού προσώπου της νέας Χρυσής Αυγής, που θα απομακρυνθεί σε ένα βαθμό από τις βίαιες επιθέσεις και τα προγκρόμ ...

Ο Χίτλερ μαθαίνει για τη σύλληψη των χρυσαυγιτών - Ξεκαρδιστικό βίντεο

Ο Χίτλερ μαθαίνει για τη σύλληψη των χρυσαυγιτών-Ξεκαρδιστικό βίντεο
Δείτε τη στιγμή που ο Χίτλερ μαθαίνει για τη σύλληψη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, βουλευτών και στελεχών του κόμματος.
Πρόκειται για ένα εύστοχο και ξεκαρδιστικό βίντεο-παρωδία από γνωστή ταινία «Η πτώση» (Der Untergang)...

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ομοβροντία υπέρ της Ελλάδας από τους μεγάλους ξένους οίκους

Η ελληνική οικονομία στο επίκεντρο για καλούς λόγους

Αλλεπάλληλες, θετικές εκθέσεις για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας δημοσιοποιούνται το τελευταίο διάστημα από τους μεγάλους ξένους επενδυτικούς οίκους και hedge funds, διαμορφώνοντας στο εξωτερικό ένα αναπάντεχα ευνοϊκό κλίμα για το χρηματιστήριο, τα ομόλογα αλλά και τις άμεσες ξένες επενδύσεις. 

UBS, Credit Suisse, Goldman Sachs, JP Morgan, Moody’s και Dromeus Capital είναι μερικοί μόνον εξ΄ αυτών που πήραν μέρος στην ομοβροντία αυτή που σημειώνεται μαζί με την...

Οι μπίζνες της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα -Το «συμβόλαιο» που οδήγησε στη δολοφονία Φύσσα - Video

    Οι μπίζνες της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα -Το «συμβόλαιο» που οδήγησε στη δολοφονία

    * Ήθελαν να βάλουν δικούς τους εργολάβους στη Ζώνη 
    * Απειλούσαν να εξαφανίσουν το ΠΑΜΕ από το λιμάνι
    * Ο Φύσσας δούλευε στη Ναυπηγοεπισκευαστική
    [βίντεο]

Οι αποκαλύψεις για τη δράση της Χρυσής Αυγής έρχονται με καταιγιστικούς ρυθμούς μετά και τις συλλήψεις του αρχηγού και των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης, οι οποίες ήρθαν μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά, αλλά και την επίθεση που είχαν δεχθεί αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα λίγες ημέρες νωρίτερα...

Αυτοί είναι οι διάλογοι φωτιά των χρυσαυγιτών



Απίστευτη πρόκληση: «Έκανε ο Φύσσας εκπομπή; Τώρα θα κάνει από τον παράδεισο. Μήπως το ρίξουμε στο ΚΚΕ ρε παιδάκι μου»!


Οι συνομιλίες μεταξύ των χρυσαυγιτών που κατέγραψε το βαλιτσάκι της Αντιτρομοκρατικής και αποκαλύπτει το «Εθνος» είναι συγκλονιστικές. 
Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα τα μέλη της οργάνωσης «σπάνε» τα τηλέφωνα αφού οι περισσότεροι είχαν καταληφθεί από πανικό για τα όσα θα ακολουθούσαν...

Ο Σαμαράς τόλμησε. Εσείς κύριε Τσίπρα έχετε τα κότσια να καθαρίσετε τα… κατακάθια που κρύβετε;

Διαβάστε τη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, της βασικής παράταξης που εκπροσωπεί την Αριστερά: 
«Είχαμε εδώ και καιρό υπογραμμίσει την ανάγκη να βρεθούν ενώπιον του νόμου όσοι εμπλέκονται σε εγκληματικές δράσεις. Χωρίς άλλες καθυστερήσεις, με ψυχραιμία και με σεβασμό στο υπάρχον νομικό πλαίσιο η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες τόσο για την δολοφονία του Π. Φύσσα όσο και για μια σειρά άλλες εγκληματικές δράσεις».
Η ίδια μιζέρια, η ίδια ξύλινη γλώσσα, το ίδιο μοτίβο στις δηλώσεις. Ούτε ένα μπράβο για την ελληνική δικαιοσύνη. Ούτε ένα μπράβο για την αστυνομία και την ΕΥΠ που βρήκε τα στοιχεία που έπρεπε να βρει...

Και τώρα τι θα κάνει η Αριστερά χωρίς τη Χρυσή Αυγή;

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Προχθές ήμουν σε τηλεοπτική συζήτηση, όπου ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία με περισπούδαστο ύφος μιλούσε για «υπόγειες συνεννοήσεις» και «συνδιαλλαγές» ΝΔ και ΧΑ που τάχα εξελίσσονταν αυτές τις μέρες. 
Ο Θεός βέβαια έχει χιούμορ. Ήταν αργά το βράδυ και την ίδια ώρα που ο σύντροφος έπαιζε την κασέτα της Κουμουνδούρου, οι ομάδες της Κρατικής Ασφάλειας ετοιμάζονταν για τις συλλήψεις του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων. Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε με τον …προοδευτικό «ντετέκτιβ Μάρλοου».
Ο ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία και κάτι παρατρεχάμενοι θα είχαν πλάκα στην ανευθυνότητα και την φαιδρή προπαγάνδα τους, αν δεν ήταν αξιωματική αντιπολίτευση...

Βασικά συμπεράσματα από την υπόθεση Χρυσή Αυγή

Η αλλοφροσύνη των ΜΜΕ, που μεταδίδουν τα γεγονότα με τον ίδιο τρόπο που μεταδίδουν τις ειδήσεις τα Βόρειο-Κορεάτικα ΜΜΕ, δεν θα πρέπει να μας κάνει να ξεχνάμε ορισμένες βασικές αλήθειες.

- Τα στοιχεία για τις εγκληματικές πράξεις είναι αυτά που θα πρέπει να κρίνουν την υπόθεση. Δεν μπορεί η απέχθεια για τα πιστεύω των συλληφθέντων, η μανία των ΜΜΕ ή το πολιτικό όφελος της κυβέρνησης, να καθορίσει την ενοχή των κατηγορουμένων.
- Επειδή για 40 χρόνια τώρα η αριστερά χρησιμοποιεί την βία για να εξουδετερώσει και να τρομοκρατήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους, αυτό δεν δίνει τον δικαίωμα σε κανέναν που βρίσκεται στην άλλη πλευρά να αρχίσει να χρησιμοποιεί παράνομη βία ή να δημιουργεί εγκληματική οργάνωση. 
Δεν υπάρχει ισότητα στο έγκλημα. Δεν υπάρχει το: δολοφονήσατε 40, θα δολοφονήσουμε άλλους τόσους και ισοφαρίζουμε...

Ο Σαμαράς έχει "κλειδώσει" τις εκλογές για αρχές Νοεμβρίου

Στα χέρια του ο εκλογικός αιφνιδιασμός...
Όλο και πιο έντονα ακούγεται το σενάριο, πως ο Σαμαράς παρά τα όσα υποστηρίζει, έχει ήδη καταλήξει να στηθούν κάλπες σε όλη την χώρα το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, κάνοντας έναν πρώτης τάξεως εκλογικό αιφνιδιασμό. 
Οι συνθήκες μετά την σύλληψη της Χρυσής Αυγής, φαίνεται πως έχουν ενισχύσει την ψήφο προς την Νέα Δημοκρατία, όπως δείχνουν όλες οι μετρήσεις, ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στριμωγμένος, αφού δεν μπορεί να αντιδράσει αρνητικά, στην...

Βίντεο-μαρτυρία νεαρής γυναίκας στον Guardian: Με χαράκωσαν μέλη της Χ.Α. μία μέρα μετά τη δολοφονία Φύσσα

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο - καταγγελία μιας γυναίκας στον Guardian. 

Δέχθηκε επίθεση μία μέρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (Vid)...

Παππάς όπως λέμε... Κουφοντίνας!

Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται και εγείρει αναπάντητα ερωτήματα

Πέμπτη μεσημέρι, αρχές Σεπτεμβρίου 2002.
Το ταξί σταματά μπροστά στη ΓΑΔΑ και αποβιβάζει έναν ηλιοκαμένο άνδρα μετρίου αναστήματος που δεν πάει το μάτι σου για το ποιος μπορεί να είναι. 
«Γεια χαρά , λέγομαι Δημήτρης Κουφοντίνας κι ήρθα να παραδοθώ» λέει στον φρουρό. 
Ο επί 2,5 μήνες καταζητούμενος «φαρμακοχέρης» της 17Ν παραδίδεται αυτοβούλως βάζοντας τέλος στον κύκλο των τρομο - συλλήψεων. 
Κυριακή μεσημέρι , τέλη Σεπτεμβρίου 2013...

Σοκαρισμένοι οι δικαστικοί από τη δράση της Χρυσής Αυγής

Ο όρος "κόμμα" αρχίζει να ξεθωριάζει

Δεν πιστεύουν στα ματιά τους οι δικαστικοί λειτουργοί με τα όσα διαβάζουν στην δικογραφία σχετικά με την δράση της χρυσής αυγής, η οποία καθημερινά εμπλουτίζεται . 
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, οι λεπτομέρειες για την δράση της Χρυσής Αυγής που καταγράφονται πλέον με τον πιο επίσημο τρόπο στην δικογραφία έχουν "σοκάρει" ακόμα και τα πιο έμπειρα στελέχη στην Ευελπίδων.
Όπως πληροφορείται μάλιστα καθημερινά γίνεται πιο ισχυρή η άποψη ανάμεσα στις ανακριτικές αρχές ότι η χρυσή αυγή δεν αποτελεί κόμμα αλλά εγκληματική οργάνωση. ..

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ευρυτάνας που κέρδισε 100 εκατ. δολάρια με ένα tweet!!!

Ο 48χρονος Γιώργος Ζάχαρης (από το Ζαχαρόπουλος) κατάγεται από το Μικρό Χωριό Ευρυτανίας και έχει καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του γκουρού στις τεχνολογικές επενδύσεις στις ΗΠΑ !!!

Η ειδοποίηση του «τιτιβίσματος» στην οθόνη του smartphone τον έκανε να χαμογελάσει πλατιά. Ακόμα και στη χώρα των μεγάλων ευκαιριών δεν είναι και τόσο συνηθισμένο μόλις ένα tweet να «πληρώνει» 100 εκατ. δολάρια. Όσο και αν ο Γιώργος Ζάχαρης είναι συνηθισμένος στην επιτυχία που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια σχεδόν κάθε επενδυτική του κίνηση στη Silicon Valley, τη φορά αυτή είχε πετύχει το απόλυτο...

Πώς γεννήθηκε η Χρυσή Αυγή

Η πορεία του κόμματος που έφτιαξε ο Μιχαλολιάκος

Η Χρυσή Αυγή ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1980, ως περιοδικό εθνικοσοσιαλιστικού προβληματισμού. 
Οι καιροί, όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η «Καθημερινή» δεν ήταν οι ευνοϊκότεροι για την Ακροδεξιά. Η κοινωνία πήγαινε αριστερά. Η Ν.Δ. είχε καταφέρει μέσω της απορρόφησης των σημαντικότερων στελεχών της να «ξεδοντιάσει» την «Εθνική Παράταξη», που στέγαζε κυρίως βασιλόφρονες, αλλά και θιασώτες της δικτατορίας. Το κόμμα της 4ης Αυγούστου του Κ. Πλεύρη, που είχε ιδρυθεί το 1965 είχε διαλυθεί από το 1977...

Πώς λειτουργεί ο κοριός της ΕΥΠ


Πώς λειτουργεί ο κοριός της ΕΥΠ

Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο «δέσιμο» της υπόθεσης των μελών της Χ.Α.

Καθοριστικό ρόλο στο «δέσιμο» της υπόθεσης των μελών της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης έπαιξε το «βαλιτσάκι της ΕΥΠ». Μόνο που αυτή τη φορά, τον χειρισμό παρακολούθησης είχε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που… έπιασε δουλειά, όπως αναφέρει το Έθνος, μετά τις περίπου 300 άρσεις απορρήτου των επικοινωνιών που ακολούθησαν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 
Οι συνομιλίες που καταγράφηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., σε συνδυασμό με τις νόμιμες συνακροάσεις που είχε πραγματοποιήσει η ΕΥΠ για εθνικούς λόγους πριν...