Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2023

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αυριανών εφημερίδων, της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2023...

Οι ανοικτές πληγές του Αλέξη Τσίπρα

Η στρατηγική του Αλέξη Τσίπρα, που επιχειρεί, μέσα από αντιπολιτευτικούς παροξυσμούς, να ανακόψει τη διείσδυση και την κυριαρχία του Κ. Μητσοτάκη στον κεντρώο χώρο, έχει μια προφανή αντίφαση. 
Οι υψηλοί τόνοι, οι ύβρεις, οι καταγγελιομανία, είναι τακτική που απεχθάνεται το Κέντρο. Ακόμα και αν τμήματα του κέντρου ταλαντεύονται απέναντι στην Ν.Δ, δεν θα επέλεγαν ΣΥΡΙΖΑ πολύ περισσότερο που η φρασεολογία, η τακτική του Α. Τσίπρα, θυμίζουν έντονα περίοδο 2011-2014.
Αυτό δεν θα τον βοηθήσει προεκλογικά, αφενός για τους λόγους που...

Σχέδιο: Ρίξτε τον Μητσοτάκη

Στο χθεσινό άρθρο μου μίλησα πως όλη αυτή η υπόθεση των παρακολουθήσεων, όπως εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες, δείχνει πως υπάρχει ένας σκηνοθέτης που συντονίζει τις δράσεις των πρωταγωνιστών. Λάθος! Οι σκηνοθέτες είναι πολλοί, γιατί αυτά που ζούμε θυμίζουν τις ιταλικές σπονδυλωτές ταινίες επί εποχής Τσινετσιτά. 4-5 σκηνοθέτες μαζί, σε μια ταινία με τον ίδιο καμβά.
Και εδώ στο σχέδιο ανατροπής του Μητσοτάκη συμμετέχουν πολλοί σκηνοθέτες, από ένα ευρύ ιδεολογικό φάσμα, με ποικίλα κίνητρα, αλλά με έναν στόχο. 
Γιατί, λοιπόν, πασχίζουν τόσοι πολλοί άνθρωποι, από τόσα διαφορετικά στρατόπεδα να ανατρέψουν τον πρωθυπουργό; 
Γιατί ευθύς εξ αρχής βγήκαν γνωστοί και μη εξαιρετέοι με το σύνθημα «να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός;». Αφελείς δεν ήταν. Πιθανόν να ήταν δόλιοι. Σίγουρα όμως υπηρετούσαν και...

Ποιοι ήταν οι παραλήπτες των βαλιτσών που καταγγέλλονται;

Να απαντήσει ξεκάθαρα σε τέσσερα ερωτήματα για τις αποκαλύψεις του Χρήστου Καλογρίτσα στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, καλεί η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κ. Κρέτσος, του οποίου την αθώωση πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δικαζόταν για διαδικαστικά ζητήματα των δικαιολογητικών που ζητήθηκαν για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.
«Καμία σχέση δεν έχει η συγκεκριμένη υπόθεση με το στήσιμο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και την απόπειρα ελέγχου του τηλεοπτικού πεδίου μέσω της δημιουργίας του ΣΥΡΙΖΑ channel! Αυτά κρίνονται στο Ειδικό Δικαστήριο όπου δικάζεται ο στενότερος συνεργάτης του κ. Τσίπρα, Ν. Παππάς! ...

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Ο Μητσοτάκης αποδόμησε τον …άχαστο Τσίπρα

Για μια ακόμη φορά, ο Αλέξης Τσίπρας, έχασε μια μάχη στην Βουλή, από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την ώρα που πίστευε ότι με την Πρόταση Μομφής που είχε καταθέσει, θα επέφερε μεγάλο πλήγμα στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης, καθώς θα αποκάλυπτε μυστικά και ντοκουμέντα, για το θέμα των «τηλεφωνικών παρακολουθήσεων».
Δυστυχώς, όμως, για τον τάλανα Αλέξη, απεδείχθη όχι μόνον ότι τα στοιχεία του ήταν έωλα, ενώ τα όσα υποστήριξε, με την στεντόρεια φωνή του, ήταν άσφαιρα πυρά. Έτσι, περίτρανα πάλι αποδείχθηκε ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός»...

Ποια είναι εκείνα τα ρυπαρά δίκτυα που έδωσαν τα ονόματα στον Τσίπρα;

Ερωτηματικά προκαλούν τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για την Πρόταση Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, η οποία καταψηφίστηκε.

Η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
«Ύστερα από την αμήχανη στάση στην οποία βρέθηκε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή και την επιβεβαίωση ότι η επιστολή του Προέδρου της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου δεν περιείχε ονόματα, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ένιωσαν την ανάγκη να δώσουν στη δημοσιότητα, επιστολή του κ. Τσίπρα προς τον κ. Ράμμο, από τις αρχές Δεκεμβρίου στην οποία ο κ. Τσίπρας κατέγραφε ονόματα»...

Δ. Καιρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δομικές και θεσμικές αμαρτίες που για να τις ξεπεράσει επενδύει στην πόλωση

«Καλοδεχούμενη» χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια, τονίζοντας ότι η πρόταση μομφής είναι «μια ευκαιρία για να συζητήσουμε διεξοδικά τα πεπραγμένα της κυβέρνησής μας».
Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ως «χρεοκοπημένο πολιτικά» κόμμα, που εδώ και τέσσερα χρόνια «δεν μπορεί να αρθρώσει εναλλακτική πολιτική και νομίζει πως με μια εξωθεσμική παρέμβαση μπορεί να επηρεάσουν το επικείμενο εις βάρους του εκλογικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Ελέγχει ακόμα αρμούς της εξουσίας

Η υπόθεση των παρακολουθήσεων απέδειξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και κυβερνά η Νέα Δημοκρατία, ελέγχει ακόμα καίριας σημασίας αρμούς της εξουσίας. 
Και αναφέρομαι στην ΑΔΑΕ και στην ΕΥΠ
Στην κρίσιμη περίοδο ενεργοποιήθηκαν οι θύλακές του και έχουμε μπροστά μας την εικόνα που βλέπουμε. Εννοείται, ότι γι΄αυτή την κατάσταση οι κυβερνητικές ευθύνες είναι σημαντικές, τόσο γι΄αυτά που έκανε όσο κυρίως γι΄αυτά που παρέλειψε να κάνει.
Το πρόβλημα των νομίμων επισυνδέσεων έχει μια, και μόνον μια, επίμεμπτη διάσταση. 
Την ύπαρξη βαθιών λαρυγγιών στην ΕΥΠ και στην ΑΔΑΕ, που λειτούργησαν κατά τρόπο παράνομο, άρα ποινικά κολάσιμο. Οι διαρροές ονομάτων που ήταν γνωστά στους δημοσιογραφικούς...

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Αποκάλυψη «Απογευματινής»: Δεσμοί αίματος της ΑΔΑΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ

Πόσο ανεξάρτητη μπορεί να είναι μια Αρχή όπως αυτή της διασφάλισης του απορρήτου των επικοινωνιών, η περίφημη ΑΔΑΕ; 
Με δεδομένο μάλιστα ότι τις τελευταίες ημέρες ο πρώην δικαστικός επικεφαλής της, Χρήστος Ράμμος, σε μια σειρά πρωτοβουλιών σε σχέση με τους ελέγχους στην υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, μοιάζει, σύμφωνα με την "Απογευματινή" απολύτως εναρμονισμένος με τις κινήσεις και το κλίμα που θέλει να "επικοινωνήσει" ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας;
Η όλη υψηλών τόνων και πολιτικού περιεχομένου, μάλλον...

Το σάλτο μορτάλε της μπαχαλοποίησης

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο κατήφορος του δεν είναι πολιτικός. 
Δεν υπάρχει άλλωστε απολύτως κανένα αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό στις ενέργειές του και στις επιδιώξεις του που να επιτρέπουν τον συγκεκριμένο προσδιορισμό.
Ο προσανατολισμός του έως το γράπωμα της εξουσίας και κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του, δεν ήταν πολιτικός.
Σε όλα τα στάδια, το κόστος για τους «εγκεφάλους» της Κουμουνδούρου μετριέται με την ονείρωξη της κομματικής «ανθοφορίας» που προκύπτει απαραίτητα μέσα από το χάος...

Νέα δημοσκόπηση: Διευρύνει τη διαφορά η Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ στο 7,1% (κάρτες)

Διευρύνει το προβάδισμά της η Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. 
Στις 7,1 μονάδες κατέγραψε η GPO την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Star.
Το 49,4% εκφράζει θετική γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα το αντίστοιχο ποσοστό είναι στο 37,9% και για τον Νίκο Ανδρουλάκη στο 33,8%, ωστόσο το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται και πάλι σε μονοψήφιο ποσοστό στην πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή επί των...

Ο Τσίπρας, ο «Μάξιμος Σαράφης», ο Χρήστος Ράμμος και οι λοιπές …δημοκρατικές δυνάμεις

Τα ρέστα του παίζει το σύστημα «Κουμουνδούρου» απέναντι στην μαθηματική βεβαιότητα πως δεν πρόκειται να καταφέρει στις εκλογές (όποτε και αν διεξαχθούν) να απειλήσει και πάλι τη δημοκρατία και να θέσει εν αμφιβόλω την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, όπως βαθύτατα επιθυμούν όλοι οι άεργοι ιδεολογικοί σκιτζήδες που το απαρτίζουν.
Μέχρι και εκεί που έφτυναν, «Μένουμε Ευρώπη», τώρα έχουν γονατίσει και γλείφουν, χωρίς ίχνος τσίπας πιστεύοντας πως κάποιους θα ξεγελάσουν συνδέοντας ένα ιστορικό «κίνημα» με τις συλλογικές τους φαντασιοπληξίες...

Γεραπετρίτης: «Ο Τσίπρας πρέπει να εξηγήσει πώς γνώριζε τα ονόματα, προτού λάβει την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απαντήσει πως περιήλθαν σε γνώση του κ. Τσίπρα, ονόματα που παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ, προτού λάβει την επιστολή του κ. Ράμμου»
τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στη Βουλή στη συζήτηση για την Πρότασης Δυσπιστίας.
Ταυτοχρόνως, ο Γιώργος Γεραπετρίτης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει αν μπορεί να επαναλάβει τη διαβεβαίωση, ότι επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπήρξε άρση απορρήτου κρατικών...

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Metron Analysis: Παγιώνεται η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στο εύρος του 8%. Το 50% θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ο Μητσοτάκης το ισχυρό χαρτί

Άλλη μια δημοσκόπηση δείχνει ότι το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ έχει παγιωθεί στο εύρος των 8 μονάδων, όσο δηλαδή ήταν και η διαφορά τους (8,4%) στις εκλογές του 2019.
Η νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα» με τη Ράνια Τζίμα, ανεβάζει τη διαφορά στην εκτίμηση ψήφου στο 8,9%. (Στην πρόθεση ψήφου η διαφορά είναι 7%)
Ο Κ. Μητσοτάκης παραμένει ισχυρό χαρτί για τη ΝΔ καθώς...

Δημοσκόπηση: Στο 7,5% η διαφορά Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ – Τα σενάρια της Αυτοδυναμίας (κάρτες)

Σημαντικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση. 

Η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα ανέρχεται στο 7,5%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ.
Το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 33,5% στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων (32% χωρίς την αναγωγή), έναντι 26% του ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς την αναγωγή εντοπίζεται στο 25%).
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κρατάει σταθερά το...

Ειδικό Δικαστήριο: Αυτό είναι το «μυστικό» ημερολόγιο Καλογρίτσα με τα ραντεβού «φωτιά»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών το 2016 και τις σχέσεις του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Ευθαλίας Διαμαντή, γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα, κατέθεσαν στο Ειδικό Δικαστήριο οι συνήγοροι υπεράσπισης του επιχειρηματία Ανδρέας Λοβέρδος και ο Άγγελος Καραχάλιος.
Από αυτά τα αποσπάσματα προκύπτει ότι υπήρξαν δυο επισκέψεις του Κύπριου Δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου (γνωστός ως Α2) με τον πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά στο γραφείο του Χρήστου Καλογρίτσα, όπως και συνάντηση του επιχειρηματία και εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη...

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Γ. Οικονόμου: Βαρύ ατόπημα τα όσα πράττει ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ

Στις τελευταίες εξελίξεις για τις επισυνδέσεις και στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ, αναφέρεται σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, εκφράζοντας την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης μετά από την επιστολή του Χρ. Ράμμου.

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων, «τα όσα εδώ και καιρό πράττει ο Επικεφαλής της ΑΔΑΕ συνιστούν βαρύ ατόπημα, θεσμικό και πολιτικό» και τον κατηγορεί ότι έχει μετατρέψει την ανεξαρτησία της Αρχής, της οποίας προΐστανται, σε περίεργη προνομιακή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Μαθητής φαινόμενο από τη Δράμα βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών, αλλά και από Ολυμπιάδες μαθηματικών (video)

Τέσσερα μετάλλια σε μαθητικές Ολυμπιάδες Μαθηματικών έχει αποσπάσει ήδη ο 17χρονος μαθητής Πρόδρομος Φωτιάδης

Είναι 17 χρονών και ζει στη Δράμα. Το βραβείο από την Ακαδημία Αθηνών, ήρθε να διαδεχτεί τα μετάλλια που κατέκτησε σε μαθητικές ολυμπιάδες μαθηματικών…
Τέσσερα μετάλλια σε μαθητικές Ολυμπιάδες Μαθηματικών έχει αποσπάσει ήδη ο 17χρονος μαθητής Πρόδρομος Φωτιάδης, που φοιτά στο Λύκειο στον Νικηφόρο Δράμας και γι’ αυτό τον λόγο τιμήθηκε πρόσφατα και με το βραβείο Αριστείας από την Ακαδημία Αθηνών...

Μπορείτε τώρα να πείτε στον κ. Τσίπρα: Σας τα έλεγα!

Καλημέρα Κύριε Πρόεδρε

Έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους και αυτό έχει δημιουργήσει δημοσιονομικό χώρο που επιτρέπει στην κυβέρνησή σας, κύριε Πρόεδρε, να κάνει παροχές. 
Μπορείτε τώρα να πείτε στον κ. Τσίπρα: 
Σας τα έλεγα Αλέξη!
Στις προεκλογικές αναφορές της ΝΔ υπήρχε σαφής αναφορά στα οφέλη μιας φιλελεύθερης πολιτικής στην Οικονομία. Και πράγματι μειώθηκαν οι φόροι και ενισχύθηκε το επενδυτικό περιβάλλον. 
Ας είμαστε όμως ειλικρινείς! ...

Διαμαντοπούλου σε Βενιζέλο για το «Μένουμε Ευρώπη;»: «Βαγγέλη εκπλήσσομαι και διαφωνώ»

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πραγματοποίηση εκδήλωσης με τίτλο «Μένουμε Ευρώπη; Υποκλοπές, Δικαιώματα και Κράτος Δικαίου», που πραγματοποιείται την ερχόμενη Πέμπτη, με τη συμμετοχή των Ευάγγελου Βενιζέλου, Νίκου Αλιβιζάτου και Ξενοφώντα Κοντιάδη

Η κίνηση του κ. Βενιζέλου να αναρτήσει τη συγκεκριμένη...

ΠΑΣΟΚ: Ο τελευταίος… να κλείσει την πόρτα

Μια ακόμη αποχώρηση, η πολλοστή, από τις υποψηφιότητες και τις θέσεις ευθύνης του ΠΑΣΟΚ. 
Δεν θα είχε καν σημασία, παρότι η Αναστασία Σιμητροπούλου ήταν αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, μια θέση που της δόθηκε από τον ίδιο τον Ανδρουλάκη και εξ αυτού θεωρείτο «άνθρωπός» του. Αλλά όταν σε εγκαταλείπουν και οι δικοί σου, έχει ιδιαίτερη σημειολογία για το εσωτερικό γίγνεσθαι...
Θα ήταν ήσσονος σημασίας η παραίτηση αν δεν είχε προηγηθεί η παραίτηση του συμβούλου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής...

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Νίκος Ξανθόπουλος: Την Τρίτη θα γίνει η κηδεία του - «Έκανε μια ζωή σαν παραμύθι» λέει η κόρη του

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.
Η κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου θα τελεστεί την Τρίτη (24/1) στις 13:00 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών.
Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται», η κόρη του Νίκου Ξανθόπουλου, Μαρία δήλωσε για τον πατέρα της: «Ο πατέρας μου έκανε μια ζωή σαν παραμύθι. Μια ζωή γεμάτη, βίωσε την αναγνώριση, την αγάπη του κόσμου και των δικών του ανθρώπων».
Δημοφιλής κυρίως τη δεκαετία του '60, οπότε πρωταγωνίστησε σε πολλές δραματικές ταινίες, έγινε...

Μητσοτάκης: Νέο μισθολόγιο το 2024 για τους δημοσίους υπαλλήλους - «Παράθυρο» για μείωση των ασφαλιστικών εισφορών

Νέο ενιαίο μισθολόγιο για το Δημόσιο που συνεπάγεται αυξήσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους από το επόμενο έτος, εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με θέμα την οικονομία, την αγορά εργασίας και την ανάπτυξη. 
Παράλληλα, ο κ.Μητσοτάκης είπε ότι είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, ενώ δεν έλειψε η κριτική για την πολιτική που είχε ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οδήγησε σε τέταρτο μνημόνιο.
Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού είχε κυρίως απολογιστικό χαρακτήρα για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης στους τομείς που αφορούσε η συνέντευξη και παρά τις περί του αντιθέτου πληροφορίες...

Αυτοδυναμία Μητσοτάκη ίσον... «θάνατος» Τσίπρα

Η «ιστορική ηγεσία» θα αφήσει εκτεθειμένο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με όσα στελέχη την απαρτίζουν να αποφεύγουν να στηρίξουν τον αρχηγό τους, στην πιο δύσκολη στιγμή του: όταν θα έχει χάσει ακόμη δύο εκλογικές αναμετρήσεις, το αργότερο ως τα τέλη Ιουνίου του 2023
Όσο περνά ο καιρός και ξεδιπλώνεται η προεκλογική ατζέντα των κομμάτων, τόσο επιβεβαιώνεται στις μουρμούρες και τους...

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Η «νεκρή» Μαρία διασύρει Σπίγκελ και εγχώριους αγαθούληδες

Προχθές, μια από τις πιο έγκυρες ευρωπαϊκές εφημερίδες, η Neue Zurcher Zeitung (ΝΖΖ) χαρακτήρισε τον τρόπο που πρόβαλε το Σπίγκελ την υπόθεση της «νεκρής» Μαρίας στον Έβρο ως τη μεγαλύτερη υπόθεση fake news. 
Kαυτηρίασε την επιπολαιότητα με την οποία το περιοδικό κάλυψε την υπόθεση, ενώ η ελβετική εφημερίδα αφήνει υπονοούμενα για την προσπάθεια του Σπίγκελ να συντονιστεί με εκείνες τις δυνάμεις που ήθελαν να παρουσιάσουν την Ελλάδα ως μια χώρα που φέρεται απάνθρωπα στους πρόσφυγες.
Το δημοσίευμα δίνει ιδιαίτερα έκταση στην -από το πουθενά- εμφάνιση...

Νέες αποκαλύψεις για τα σκοτεινά «νταραβέρια» του ΣΥΡΙΖΑ από τη γραμματέα του Καλογρίτσα

Η επί 40 χρόνια γραμματέας του επιχειρηματία Ευθαλία Διαμαντή, φέρνει στο φως αθέατες πτυχές της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών και του ρόλου του Νίκου Παππά.
Σε νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς, επιχείρησαν να ποδηγετήσουν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, προχώρησε η γραμματέας του επιχειρηματία Χρήστου καλογρίτσα, μιλώντας στα «Παραπολιτικά». 
Η επί 40 χρόνια γραμματέας του επιχειρηματία Ευθαλία Διαμαντή, φέρνει στο...

Ο Έλληνας που πούλαγε σουβλάκια στη σύνοδο του Νταβός – Ουρες για μία πίτα με γύρο με μόλις... 20 ευρώ (video)

Εκτός από τσουχτερό κρύο στο Νταβός, «τσουχτερή» είναι η τιμή και στο σουβλάκι
Το ελληνικό σουβλάκι με πίτα ταξιδεύει στο Νταβός και κοστίζει πανάκριβα.
Ένας Έλληνας, στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, πουλάει ελληνικό σουβλάκι στο Νταβός και η ουρά έξω δεν τελειώνει ποτέ…
Μάλιστα, το ένα σουβλάκι (πίτα με γύρο) στοίχιζε περίπου 20 ευρώ. «Η εταιρεία έχει έδρα τη Ζυρίχη. Πηγαίνουμε παντού, όπου υπάρχει φεστιβάλ, όπου υπάρχει event, γενικότερα στα πάντα. Είμαστε σε όλη τη χώρα, έχουμε τέσσερα εστιατόρια και 4-5 καντίνες», ανέφερε...

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2023

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2023...