Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Κατάρρευση και στο εσωτερικό τοπίο του ΣΥΡΙΖΑ

Ως «τα τελευταία σαλπίσματα των νικημένων στρατιωτών», κατά τον ποιητή, μοιάζουν οι ανακοινώσεις και οι καταγγελίες του κυβερνητικού επιτελείου, ενώ ο στρατάρχης γνωρίζει πως το στράτευμα έχει αποδεκατιστεί, οι στρατηγοί έχουν αποδυναμωθεί, και οι εφεδρείες που κλήθηκαν να συμβάλουν αποδεικνύονται αυτό που ξέραμε: Αδύναμες με ασθενική δύναμη πυρός.     
Ο δημοσκοπήσεις που φτάνουν  στο μέγαρο Μαξίμου...

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ούτε η Μαφία, σύντροφοι!

Ο Νίκος Παππάς μπαινόβγαινε με άνεση στα γραφεία και στο σπίτι του Βαγγέλη. 
Είχε τέτοια άνεση ώστε να μπορεί να του ζητήσει να δανείσει τον Καλογρίτσα 20,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κανάλι! Κι ύστερα μάλωσαν! Κι αποφάσισαν να «εκτελέσουν» τον Βαγγέλη. Ή μαζί τους ή στην φυλακή! 
Ούτε η μαφία δεν υπήρξε τόσο αδίστακτη. Και γιατί να πιστέψουμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη;...

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ «απαλλάσσει» τους Αμερικανούς για τις υποκλοπές και την απόπειρα δολοφονίας του Κ.Καραμανλή

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να απαλλάξει τους Αμερικανούς από τις υποκλοπές και την στοιχειοθετημένη από την Δικαιοσύνη απόπειρα δολοφονίας και να βγάλει το περίφημο σχέδιο «Πυθία» ότι είναι ανύπαρκτο!
Και πως το κάνει αυτό; 
Δια στόματος Γ.Ρουμπάτη νυν διοικητή της ΕΥΠ, ο οποίος είναι κατεξοχήν άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άνθρωπος των Αμερικανών καθώς υπηρέτησε για πολλά χρόνια στις ΗΠΑ ως διαπιστευμένος δημοσιογράφος.
Έτσι σήμερα κυκλοφορούν δημοσιεύματα που βασίζονται σε έγγραφο που «αποδεικνύει» ότι...

Νέα Δημοσκόπηση: Εικόνα διάλυσης για τον ΣΥΡΙΖΑ - Μία ανάσα από την αυτοδυναμία η ΝΔ, στις 17 μονάδες η διαφορά (κάρτες)

Εφιαλτικά είναι τα δεδομένα για τον ΣΥΡΙΖΑ 
σε ακόμα μία δημοσκόπηση, αυτή τη φορά της εταιρίας Opinion Poll, που δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr και παρουσιάζεται από το ραδιόφωνο «ΘΕΜΑ 104.6».
Όλα τα ευρήματα της έρευνας κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει σε εκλογική συντριβή, αδυνατώντας να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του. Τουναντίον, διαπιστώνεται αποσυσπείρωση και καταγράφονται διαλυτικές τάσεις, την ώρα που η ΝΔ βαδίζει προς μία μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές, αλλά και προς την αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές...

Ο τσιφούτης Κυριάκος


Σχετική εικόναΔιάβασα στην Εφημερίδα των Συντακτών τον κατάλογο των παροχών και φοροαπαλλαγών που ετοιμάζεται να κάνει ο Τσίπρας. Από τον ΦΠΑ και την βενζίνη, μέχρι τους ατομικούς συντελεστές φορολόγησης και την αλληλεγγύη. Δεν είναι κι άσχημες. Μια χαρά θα του έρθουν του Κυριάκου ως πρωθυπουργού. Θα παραλάβει πολίτες λιγότερο συμπιεσμένους.

Τώρα εγώ, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τον έχει φάει η σοβαρότητα αυτόν τον Κυριάκο...

«Καίνε» οι δημοσκοπήσεις τον ΣΥΡΙΖΑ, το κρυφό χαρτί Μητσοτάκη για αυτοδυναμία

Με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει συμβιβαστεί, όπως απέδειξε η πρόσφατη συνέντευξή του στον Αντέννα, με την ιδέα της ήττας  στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, μία άλλη ανησυχία μοιάζει να παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Πρόκειται για τον φόβο περί της επίτευξης από την πλευρά της ΝΔ  αυτοδυναμίας, κάτι που αυτομάτως θα σημάνει  την αρχή...

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

«Βάζουν» τον Τσίπρα να υπόσχεται «τον ουρανό με τα άστρα» για να γλυτώσουν τη συντριβή - Το νέο αφήγημα για το Αφορολόγητο

Συνεχίζεται σε ιδιαιτέρως υψηλούς τόνους, 35 ημέρες πριν τις διπλές κάλπες του Μαΐου, η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αιχμή την υπόθεση Novartis και τις σκιές στις σχέσεις Μανώλη Πετσίτη-Νίκου Παππά, 
ενώ σφήνα στην κόντρα μπήκε η ακύρωση της μείωσης του αφορολόγητου, 
μέτρο το οποίο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψήφισαν δύο φορές για να εφαρμοστεί το 2020.
Κεντρικό πρόσωπο της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκινώντας περιοδείες...