Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Το μήνυμα Μητσοτάκη σε Μέρκελ και η στόχευση σε όσους ζητούν «μία δεύτερη ευκαιρία»

Λένε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και στην ΝΔ φροντίζουν ήδη να στέλνουν τα κατάλληλα μηνύματα προς την πλευρά των εταίρων, με το βλέμμα στραμμένο στην περίοδο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. 
Δεν είναι λίγες οι φορές που πρόεδρος της ΝΔ σε δημόσιες παρεμβάσεις του έχει εντοπίσει και αναδείξει τις ευθύνες των θεσμών για την κατάσταση στη χώρα και στην ελληνική οικονομία. Είτε εξαιτίας της επιμονής τους στην υπερφορολόγηση, είτε  εξαιτίας της ανοχής τους στην πολύ υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα...

Ακόμα και η Μέρκελ προειδοποιεί: Δεν τελειώνουν όλα στις 20 Αυγούστου για την Ελλάδα

«Δεν μιλήσαμε με τον Αλέξη Τσίπρα πριν την ανακοίνωση του μέτρου για το «πάγωμα» του ΦΠΑ στα νησιά που υποδέχονται τους περισσότερους πρόσφυγες».

Τα παραπάνω δήλωσε η καγκελάριος της ΓερμανίαςΆνγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Καθημερινή», στην ερώτηση εάν η Γερμανία ανταπέδωσε την συμφωνία για την επαναπροώθηση προσφύγων δίνοντας «πράσινο φως» για την διατήρηση χαμηλού ΦΠΑ στα πέντε ελληνικά νησιά η Άνγκελα Μέρκελ διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί τονίζοντας «δεν συνδέουμε τα δύο...

Τα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτουν και νέα ρύθμιση-πρόκληση σε δάνειο της οικογένειας Τσίπρα


Σε μία νέα αποκάλυψη για την οικογένεια Τσίπρα 
προχωρούν τα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορούν σήμερα, Σάββατο, σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες...

Σάλος στη Γερμανία με τα κλεμμένα αντικαρκινικά φάρμακα από την Ελλάδα

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τα γερμανικά μέσα επανέρχονται στην υπόθεση των κλεμμένων αντικαρκινικών φαρμάκων από την Ελλάδα που διακινήθηκαν στη γερμανική αγορά, με τους σχολιαστές να κάνουν λόγο για πολιτικές ευθύνες.

Η υπόθεση των κλεμμένων αντικαρκινικών φαρμάκων από την Ελλάδα που κυκλοφόρησαν στην αγορά της Γερμανίας απασχολεί τα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της Tagesschau (δελτίο ειδήσεων του πρώτου προγράμματος της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD) δημοσιεύεται άρθρο, στο οποίο επισημαίνεται ότι: 

Γιούχαραν τον Καμμένο στην Κύπρο για την συμφωνία με τα Σκόπια - Συνελήφθησαν 12 άτομα

Γιούχαραν τον Καμμένο στην Κύπρο για την συμφωνία με τα Σκόπια -Συνελήφθησαν 12 άτομαΔυο φορές έπεσε στόχος αποδοκιμασιών απο έλληνες πολίτες που ζούν στην Κύπρο, λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών, ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. Συνολικά 12 άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Στον αστυνομικό σταθμό του Αγίου Δομετίου Κύπρου μετέβη το πρωί ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος για να καταγγείλει ότι δέχθηκε ύβρεις από τρία πρόσωπα...

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Μητσοτάκης: Όποτε και αν προκηρύξει εκλογές ο Τσίπρας θα χάσει [Video]


Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις.

Μάλιστα, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για ελλιπή ενημέρωση και άφησε αιχμές για σύνδεση θεμάτων εξωτερικής πολιτικής με μικροκομματικές σκοπιμότητες.
«Δυστυχώς δεν γνωρίζω όλα τα δεδομένα. Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση. Σε περίπτωση που πράγματι υπήρξε παρέμβαση στα ελληνικά...

Μήνυμα Μητσοτάκη στην κυβέρνηση: Μην εκμεταλλευτείτε πολιτικά την κρίση με τη Μόσχα

Ο πρόεδρος της ΝΔ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Ηράκλειο Κρήτης -Φωτογραφία: Image photo services

Μήνυμα στην κυβέρνηση να μην προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί πολιτικά την κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις, έστειλε από την Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε συνέντευξη που παρέθεσε σε εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο πρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα που έχει προκύψει, τόνισε πως δεν έχει καμία ενημέρωση από την κυβέρνηση, επισημαίνοντας πάντως πως αν υπήρξε παρέμβαση από τη Μόσχα, η ελληνική πλευρά θα πρέπει να αντιδράσει αποφασιστικά...

Λάδι στη φωτιά από Τσίπρα-Κοτζιά στον διπλωματικό «πόλεμο» Αθήνας-Μόσχας [ Βίντεο]

Τσίπρας, Πούτιν, Κοτζιάς και Λαβρόφ -Φωτογραφία αρχείου:  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti

Καλά κρατεί ο διπλωματικός πόλεμος Αθήνας-Μόσχας μετά την απέλαση Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα άλλων δύο για παράνομες ενέργειες κατά της εθνικής ασφάλειας, με αφορμή το Σκοπιανό, που οδήγησαν στην ακύρωση του ταξιδιού του Σεργκέι Λαβρόφ στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μετέβη εσπευσμένα στο μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την ραγδαία επιδείνωση των ελληνορωσικών σχέσεων.
Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο...

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Δουλεύουν όλοι για τον Μητσοτάκη!

Το είχε πει ο παππούς Αίσωπος:  «Ανθρώπων έκαστος δύο πήρας φέρει, την μεν έμπροσθεν, την δε όπισθεν, γέμει δε κακών εκατέρα αλλ' η μεν έμπροσθεν αλλοτρίων, η δε όπισθεν των αυτού φέροντος…» κλπ.
… ή απλά και στην καθομιλουμένη «την καμπούρα του κανείς δεν την κοιτάει»
Όλα τα δημόσια πρόσωπα έχουν τις κηλίδες τους, ενίοτε τις κληρονομούν ως προπατορικά αμαρτήματα. Σαφώς...

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Το... υποζύγιο δεν αντέχει άλλο

Τα αδιέξοδα μιας παράφρονας πολιτικής, της βάναυσης υπερφορολόγησης και σταθερής αφαίμαξης κάθε σταγόνας διαθέσιμης ρευστότητας από την πραγματική οικονομία, τώρα πια γίνονται φανερά. 
Το σχέδιο «να τα πάρουμε από τους πλούσιους, να τα δώσουμε στους φτωχούς» απέτυχε γιατί εξέλιπαν οι πλούσιοι και το αποτέλεσμα είναι να μειώνονται τα έσοδα.
Υπάρχει ένα βασικό ερώτημα: «Οδηγεί κάπου αυτή η πολιτική;». Η απάντηση  είναι σαφώς αρνητική διότι αυτή η πολιτική δεν οδηγεί πουθενά. Δεν μπορεί να...

Καθαρές απαντήσεις απαιτεί ο Μητσοτάκης: Σκάνδαλο οικογένειας Τσίπρα, αφήγημα «καθαρής εξόδου», ξεπούλημα της Μακεδονίας

Η οικονομία, τα σκάνδαλα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η συμφωνία των Πρεσπών θα είναι οι τρεις βασικοί άξονες της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της οδού Πειραιώς.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να ζητήσει εκ νέου την άμεση διεξαγωγή εθνικών εκλογών, τονίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί σε όλες τις κάλπες, όποτε και αν στηθούν.
Ήδη από χθες, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε το στίγμα των προθέσεών του όσον αφορά...

«Ιδού η πλαστογραφία»- Νέα στοιχεία για την εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα [Έγγραφα]

Από αριστερά: Δημήτρης Τσίπρας, Ζανέτ Τσίπρα και Περιστέρα Μπαζιάνα -Φωτογραφία: ΧΡ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Με νέα στοιχεία επανέρχεται η ΝΔ στο θέμα που έχει ξεσπάσει με την οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα και την εταιρεία ΔΙΟΔΟΣ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι στην εν λόγω εταιρεία διαχειριστής είναι ο αδελφός του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσίπρας, ενώ είναι και ομόρρυθμος εταίρος όπως και η αδελφή του Ζανέτ Τσίπρα. 
Σύμφωνα με την ΝΔ μετέχει ενεργά, στην εταιρεία και ο εξάδελφος του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας, διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Μαξίμου.
Κατά τα στοιχεία και τα έγγραφα που παρουσιάζει η ΝΔ η εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα «εν πλήρει γνώσει της, διεκδίκησε ένα δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκ ευρώ καταθέτοντας -και μάλιστα δύο φορές στις αρμόδιες αρχές- πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα»...

Η απόλυτη σταρ της Κροατίας στο Μουντιάλ ήταν γυναίκα - Η πρόεδρος έκλεψε την παράσταση [εικόνες & βίντεο]

Η Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς έκλεψε την παράσταση στο Μουντιάλ (Φωτογραφία: ΑΠΕ/  EPA/MAHMOUD KHALED)

Φορούσε διαρκώς τη φανέλα της εθνικής Κροατίας. 

Παρακολουθούσε με αγωνία τις αναμετρήσεις.

Πανηγύριζε και συγκέντρωνε πάνω της τις κάμερες.

Όσο άδικο κι αν ακούγεται για τους παίκτες και τον προπονητή, που οδήγησαν την ομάδα τους στον τελικό του Μουντιάλ, η απόλυτη σταρ για την Κροατία σε αυτή τη διοργάνωση ήταν η Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς. Ακόμη και μετά τον τελικό...

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Στη Μακεδονία ξανά ο Μητσοτάκης, «χτυπάει» εκεί που «πονάει» τον Τσίπρα

Σε τόπο των «μαρτυρίου» έχει μετατραπεί η Βόρεια Ελλάδα για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Οι βουλευτές και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος δεν περνούν και τις καλύτερες μέρες τους στους νομούς της Μακεδονίας, μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, μια και δυσκολεύονται ακόμα και να παραστούν σε δημόσιες εκδηλώσεις, προκειμένου να υπερασπιστούν το κείμενο που υπέγραψαν οι κύριοι Τσίπρας και Ζάεφ...

ΕΡΤ: Κατάφερε ζημιές και με ρεκόρ τηλεθέασης

Τι και αν βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης το μήνα που διεξάγονταν το Μουντιάλ της Ρωσίας;
Τι και αν ο τελικός έφτασε κατά μέσο όρο το 63%, πιάνοντας μάλιστα και το απίθανο για τα τηλεοπτικά χρονικά 74,6%.
Η κρατική τηλεόραση κατάφερε να καταγράψει ζημιές – σε ότι αφορά το πρόγραμμα του Μουντιάλ- άνω των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ. 
Σύμφωνα με τις «Τυπολογίες» μόνο τα δικαιώματα της διοργάνωσης κόστισαν στην ΕΡΤ -και σε όλους τους Έλληνες φορολογούμενους- 10.000.000€...

«Μαϊμού» η λίστα των 320 διανοουμένων υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών;

Φυλλορροεί η λίστα των 320 διανοουμένων και καλλιτεχνών, που φέρονται να δήλωσαν την υποστήριξή τους στους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα των Σκοπίων και στην υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το “μανιφέστο” υπέρ της Συμφωνίας εκχώρησης της ονομασίας στα Σκόπια, φέρεται να υπογράφουν προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, καθηγητές πανεπιστημίων, καλλιτέχνες κ.α. , οι οποίοι κάνουν λόγο για ιστορική και έντιμη Συμφωνία...

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ρώσοι πράκτορες και παραμύθια της Χαλιμάς


Αποτέλεσμα εικόνας για Ρώσοι πράκτορες και παραμύθια της Χαλιμάς
Όποιος παρακολουθήσει κατά βήμα τις κυβερνητικές ανακοινώσεις και τις κυπατζήδικες διαρροές στον Τύπο και στα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος για τα αίτια της απέλασης των 2 Ρώσων διπλωματών θα καταλήξει αβίαστα στο συμπέρασμα ότι είτε η ρώσικη κυβέρνηση αποτελείται από ηλίθιους είτε όσοι κάνουν τις διαρροές θεωρούν τους Έλληνες ηλίθιους.
Οι κατηγορίες που αποδίδονται δημόσια στη Ρωσία για να απελαθούν οι διπλωμάτες της από την Ελλάδα είναι δύο

Ο πανικός του «delivery boy»...


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο πανικός του «delivery boy»...Ξαφνικά, μια μέρα μετά το πηγαδάκι Τσίπρα – Καμμένου – Μέρκελ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, η καγκελάριος έκοψε τη δόση των 15 δισ. ευρώ για μόλις 28 εκατ. ευρώ! 
Κι όμως, ο πρόθυμος Αλέξης Τσίπρας ψήφισε 450 προαπαιτούμενα στο τρίτο μνημόνιο και πέτυχε υπέρβαση 4 δισ. ευρώ στον στόχο του πλεονάσματος για το 2017. Νομοθέτησε επίσης, πάνω από 15 δισ. ευρώ δημοσιονομικά μέτρα, προβλέποντας και για την περίοδο που θα βρίσκεται σπίτι του ή στην καλύτερη περίπτωση, στην αντιπολίτευση. Τέλος, δέχτηκε την επαναπροώθηση των προσφύγων και έκλεισε το Σκοπιανό...

Σάλος για την πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα των Τσίπρα [Video, έγγραφα, εικόνες]

Σάλο και οργισμένες αντιδράσεις προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο τα δύο αδέρφια του Αλέξη Τσίπρα επιχείρησαν μέσω της τεχνικής τους εταιρείας Δίοδος να πάρουν δημόσιο έργο στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προσκομίζοντας πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις αλλά και την καταγγελία της ΝΔ, υπήρξαν μεθοδεύσεις έτσι ώστε ο αδερφός του Αλέξη Τσίπρα, Γεώργιος Τσίπρας, αν και δικάστηκε, να αφεθεί ελεύθερος κάνοντας χρήση του διαβόητου νόμου Παρασκευόπουλου...

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Σάλος από την αποκάλυψη για την ευνοϊκή ρύθμιση δανείων για τα δύο αδέρφια Τσίπρα [εικόνες]

Σάλο προκαλεί, η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Παραπολιτικά», για την ευνοϊκή ρύθμιση – πρόκληση δανείου που αφορά την επιχειρηματική δραστηριότητα των δύο αδερφών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Αυτό που αποκαλύπτεται σήμερα είναι, πως την ίδια περίοδο που οι Τράπεζες πιέζουν ασφυκτικά έναν μικροοφειλέτη δανειολήπτη, απειλώντας με κατασχέσεις περιουσιακών του στοιχείων, εμφανίζονται εξαιρετικά… γαλαντόμες απέναντι στα δύο αδέρφια του πρωθυπουργού, προσφέροντας βολικές ρυθμίσεις των δανείων τους με πολύ μεγάλη...

Ερντογάν: Τι είπαμε με Τσίπρα για τους 2 Ελληνες, τους 8 Τούρκους και τον μουφτή

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ταγίπ Ερντογάν (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI)

Ο Ταγίπ Ερντογάν αποκάλυψε σε Τούρκους δημοσιογράφους τι συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα, στη συνάντησή τους στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι συμφώνησε με τον Ελληνα πρωθυπουργό να γίνουν προσπάθειες να αντιμετωπιστεί με καλή πρόθεση το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και εκείνο των 8 Τούρκων που διέφυγαν στην Ελλάδα. Αξίζει...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής...