Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΝ υπάρχουν ένοχοι πολιτικοί και αθώοι πολίτες ή ...

Ο πελάτης ΔΕΝ έχει πάντα δίκιο


Μια Αμερικανική παροιμία λέει ότι: «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». 
Θα σας στεναχωρήσω αλλά επειδή είμαστε «πελάτες» δεν σημαίνει ότι έχουμε πάντα δίκιο.  
Λένε ότι, πριν πουλήσεις το φάρμακο -στην προκειμένη περίπτωση το πακέτο με τα μέτρα- πρέπει να πουλήσεις την αρρώστια. 
Εμείς όμως φροντίσαμε να γίνουμε ασθενείς πριν ακόμα αγοράσουμε το φάρμακο και την αρρώστια.
Η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια, πριν ακόμα μας βρουν αδύναμους και μας πουλήσουν το μνημόνιο, αγοράσαμε μεγάλες ποσότητες αρρώστιας. 
Ότι κυκλοφορούσε στο δημόσιο, και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, το πουλούσαν κι εμείς τρέχαμε να το αγοράσουμε...

Κατάργηση αφορολόγητου: Το τέλος της λογικής, η διάλυση της ελληνικής κοινωνίας

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που παραδέχομαι στην Τρόικα, είναι ότι οι άνθρωποι είναι... γάτοι. Και αδίστακτοι. Προκειμένου να περάσουν τις δικές τους θέσεις, δεν σταματούν πουθενά. 

Και εξηγούμαι: βρήκαν μπροστά τους μια κυβέρνηση που, «ενισχυμένη» από την παρουσία τριών κομμάτων, φαίνεται -επαναλαμβάνω, φαίνεται- να δίνει «μάχες» και να χαράσσει «κόκκινες γραμμές», προκειμένου να μην χαθούν, έστω, κάποια κεκτημένα. 
Όρθωσαν, λοιπόν, ανάστημα, οι...

Aνεξάρτητοι Έλληνες: Εκστρατεία συλλογής υπογραφών για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο


Ξεκινά από τη Δευτέρα η εκστρατεία συλλογής υπογραφών από τους πολίτες με στόχο να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για να διερευνήσει τις συνθήκες υπαγωγής της Ελλάδας στο Μνημόνιο, ανακοίνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Η συλλογή υπογραφών θα ξεκινήσει σε περίπτερο του κόμματος στην Πλατεία Συντάγματος και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση πρώτος θα βάλει την υπογραφή του, στην αίτηση που έχει διαμορφωθεί, ο πρόεδρος του Κινήματος, Πάνος Καμμένος, ενώ θα ...

Σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την κατάληψη της ΔΕΛΤΑ

XRIMANEWS.GRΣκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την κατάληψη της ΔΕΛΤΑ με αφορμή τη παρουσία του Α. Τσίπρα στη ΔΕΘ.
Στη σκληρή ανακοίνωση αναφέρεται:
«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας αρχίζει την παράσταση δημαγωγίας στη Θεσσαλονίκη, το κόμμα του τάσσεται υπέρ των καταληψιών δημοσίων κτιρίων της πόλης και στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας.
Ο κ. Τσίπρας οφείλει να...

Ο μισθός του Παπούλια λόγω κρίσης μειώθηκε ...στις 17.000 το μήνα! Υποκρισία

Θυμάστε που είχε παραιτηθεί του μισθού του και μετά μετάνιωσε και ζήτησε... μείωση;

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια κατά το οποία οι Έλληνες πολίτες έχουν υποστεί απάνθρωπες περικοπές. Τόσο απάνθρωπες που φέτος ακόμη και στην Αθήνα πολλοί συμπολίτες μας δεν θα έχουν ούτε τη “πολυτέλεια” της θέρμανσης. Για να είμαστε πιο ακριβείς ,περισσότεροι απ΄ ότι πέρυσι!
Σχολεία δεν λειτουργούν, παιδικοί σταθμοί έχουν κλείσει,τα νοσοκομεία είναι διαλυμένα, οι ΕΔ μετρούν και τη τελευταία σταγόνα καυσίμου!
Και μετά απ΄ όλα αυτά -και άλλα πολλά- μας ανακοίνωσαν ότι μειώνεται ο μισθός του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος πλέον από 23.122 ευρώ θα παίρνει 11.561 ευρώ! Κι αν προσθέσουμε και τα 6.240 ευρώ για …έξοδα παράστασης φθάνουμε στα 17.801!

Είμαστε σοβαροί; ...

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Οι νικήτριες φωτογραφίες του Διαγωνισμού “Wildlife 2012″



Χιλιάδες φωτογράφοι συμμετείχαν στον ετήσιο διαγωνισμό “Wildlife 2012″
που αφορά την άγρια ζωή στην Μ. Βρετανία. 
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι οι νικήτριες της κάθε κατηγορίας, αλλά και κάποιες που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν...

Φθινοπωρινή τροφή για σκέψη!

Το φθινόπωρο προσφέρεται για σκέψη –ιδιαίτερα δε στις μέρες μας, που κάθε άλλο παρά βατές και ευερμήνευτες είναι…


Η φήμη είναι ένα άδειο πλοίο. Και μόνον εγώ μπορώ να αποφασίσω για το τί θα περιέχει
Τζαίημς Γκραίηντζερ (1721-1766)
Πιστεύω ακραδάντως ότι το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο ίδιος ο φόβος. Αυτόν, που είναι καταστροφικός

Φραγκλίνος Ρούσβελτ, Πρόεδρος των ΗΠΑ (1882-1945)
Το μίσος κατατρώει τον εαυτό μας. Ας επιτρέψουμε στο φως να ξαναγυρίσει

Ουΐλλιαμ Σαίξπηρ (1564-1616)
Ποτέ μην αφήνεις ένα πρόβλημα να γίνει μία δικαιολογία

Πάρις Κυριακόπουλος (1926-2003)
Αποδίδουμε την επιτυχία σε εμάς και την αποτυχία στο σύστημα και στους άλλους
...

"Η μεγαλύτερη ρεμούλα της χώρας" όλων των εποχών! - video

Δείτε το video, 
στο οποίο ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης σχολιάζει το θέμα του κόστους των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 (Video)
Ως την μεγαλύτερη ρεμούλα που έγινε ποτέ στη χώρα
χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004.
Συγκεκριμένα, μιλώντας σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι:

800 ευρώ έσοδα για 7.000 θεατές (11 σέντς ο καθένας) - Γειά σου Γιωργάκη με την παρέα σου


                                                                                                                                 Χωρίς τέλος είναι οι αποκαλύψεις για τα... νόμιμα κόλπα που χρησιμοποιούν καλλιτέχνες – τραγουδιστές, 
οι οποίοι μέσω πολιτιστικών εταιρειών με φιλανθρωπικό σκοπό ή συνδεόμενο με τον αγώνα κατά ασθενειών έκαναν συναυλίες με εισιτήρια είτε αθεώρητα είτε θεωρημένα πλην όμως μηδενικής αξίας.
Σύμφωνα με τα ΝΕΑ αυτές οι πολιτιστικές εταιρείες εκμεταλλεύονταν τον ισχύοντα μέχρι πρόσφατα νόμο, προκειμένου να διοργανώνουν έως και δύο συναυλίες - εκδηλώσεις το χρόνο με εισιτήρια είτε αθεώρητα και δίχως υποχρέωση καταβολής ΦΠΑ, είτε θεωρημένα πλην όμως μηδενικής αξίας...

Κώστας Καραμανλής: «Τι να έχει άραγε στο μυαλό του για το μέλλον του στην πολιτική;» Προς το παρόν, ας του ευχηθούμε χρόνια πολλά για τα σημερινά του γενέθλια! Κι ας περιμένουμε...


O Κώστας Καραμανλής έχει σήμερα τα γενέθλια του. Κλείνει αισίως τα 56 του χρόνια, αφού γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1956.

Τέτοιες μέρες περίπου, πριν από τρία χρόνια, εγκατέλειπε την... πρωθυπουργία μετά από μια βαριά –για τα τότε δεδομένα- εκλογική ήττα και ταυτόχρονα και την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Το 33% που πήρε το κόμμα του στις εκλογές του 2009 ήταν το χαμηλότερο ιστορικά ποσοστό του, ως τότε. Οι περισσότεροι- και μάλλον λογικά- πίστευαν ότι η Νέα Δημοκρατία θα χρειαζόταν πολλά χρόνια ανασύνταξης και υπομονής μέχρι να ξαναβρεθεί στην εξουσία...

Ο Κώστας Καραμανλής σήμερα συμπληρώνει τα 56 χρόνια του!




Λουλούδια, δώρα και ευχές 
στο σπίτι του στη Ραφήνα, αλλά και στο γραφείο του στην Παναγή Κυριακού δέχεται από το πρωί ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής καθώς σήμερα έχει τα γενέθλιά του.
Ο Κώστας Καραμανλής κλείνει σήμερα τα 56 του χρόνια και όπως κάθε χρόνο θα περάσει την συγκεκριμένη ημέρα με λίγους και καλούς φίλους σε ταβέρνα στη Ραφήνα για να … σβήσει τα κεράκια.

Το...κριτήριο που χωρίζει μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς!

Ολόλκληρη συζήτηση είχε στηθεί στο καφενείο της Βουλής! 
Μεγάλη συζήτηση είχε ανοίξει στο καφενείο της Βουλής με μια μεγάλη παρέα βουλευτών, σχεδόν όλων των αποχρώσεων να έχει διαφωνία για την ...Τρόικα! 
Όχι για τα μέτρα που αυτή ζητά, αλλά για το πως πρέπει να την λένε. 
Οι περισσότεροι βουλευτές την λεγανε η Τρόικα-της... Τρόικας, βάζοντας το τελικό σίγμα στη γενική, ενώ οι άλλοι μισοί λέγανε πως είναι η Τρόικα , της... Τρόικα
Μάλιστα οι οπαδοί της ...

ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ απέφυγαν να καταδικάσουν την "Χρυσή Αυγή", όπως στην προ Χίτλερ περίοδο έκαναν οι κομμουνιστές!

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Μπράβο τους... όπως την περίοδο του μεσοπολέμου που μας έφερε τον Χίτλερ!

Σχεδόν δύο ώρες συνεδρίαζαν τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι βίαιες συμπεριφορές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι καταδικαστέες!
Το πλέον όμως εντυπωσιακό είναι ότι για την παράγραφο που καταδικάζει τις πρακτικές των Χρυσαυγιτών, η ΔΗΜΑΡ και ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν «λευκό», ενώ το ΚΚΕ ψήφισε επίσης «λευκό» για όλες τις προτάσεις!

Συγκεκριμένα, το τελικό κείμενο της επιτροπής, που θα παραδοθεί στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη:

Τα "τσόλια" και οι τσολιάδες...


Καταρχήν, η λέξη «τσόλι» ηχεί παράξενα στ’ αυτιά μου. 
Μου ανακαλεί μια επιτήδευση και μια χυδαιότητα, που δεν έχει σχέση με την καθαυτή σημασία της. 
Κατά δεύτερο, με δυσκολία προσπαθώ να φανταστώ κάποιον από τους τραγουδιστές που...φιγουράρει στη λίστα, να φορά την κουκούλα του φοροφυγά και να καταληστεύει το ελληνικό κράτος. Και δεν εννοώ, φυσικά, ότι όλοι είναι άπορες και αθώες κορασίδες που ζουν από το λογαριασμό ταμιευτηρίου της Φρειδερίκης.
Η φορολογική συνείδηση του Έλληνα είναι ανύπαρκτη...

Η Εθνική μας αναξιοπρέπεια στη Θράκη! video

Πόσες προκλήσεις ακόμη;

Τό ἐρώτημα ΔΕΝ εἶναι ρητορικό καί ἀπευθύνεται στόν ὑπουργό (καί τούς λειτουργούς) τῆς Δικαιοσύνης. Μπορεῖ ἕνας Ἕλληνας πολίτης νά γιορτάζει μέ τήν ἀνωτέρω ἀφίσα τή νίκη τοῦ Κεμάλ τό 1922 καί τόν ὄλεθρο τοῦ ἔθνους μας στήν Μικρασία; Δικαιοῦται νά γράφει, ὅπως ὁ Ἰλχάν Ταχσίν (30-8-12)
“Ἐκφράζουμε ὡς οἰκογένεια τῆς ἐφημερίδας Μπιρλίκ τίς πιό ἐγκάρδιες εὐχές καί συγκινημένοι συγχαίρουμε τό Τουρκικό Ἔθνος γιά τή Γιορτή τῆς Νίκης τῆς 30ης Αὐγούστου πού κερδήθηκε ὑπό τήν ἡγεσία τοῦ μεγάλου Μουσταφά Κεμάλ Ἀτατούρκ μέ...

Όποιος θέλει ανοίγει περίπτερο – Τέλος οι περιορισμοί που υπήρχαν

XRIMANEWS.GRΌλοι οι περιορισμοί που είχαν να κάνουν με τα περίπτερα καταργούνται με απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Με την απόφαση καταργούνται όλοι οι περιορισμοί για τον αριθμό αδειών, ο περιορισμός των προσώπων που μπορούν να πάρουν άδεια, ο περιορισμός τόπου κατοικίας κ.α

Αναλυτικά ηοι περιορισμοί που καταργούνται με την απόφαση:

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Να σου πω το DNA σου;

Να σου πω το DNA σου;Η «αποκάλυψη» των μυστικών που κρύβουν τα γονίδιά μας συχνά ακολουθείται από διλήμματα, ενοχές και φόβους




Οι Ελληνες εξοικειώνονται αργά αλλά σταθερά με το DNA τους. Λίγο αίμα, σάλιο ή μερικά μπλοκ παραφίνης είναι συχνά ό,τι χρειάζεται για να υποβληθεί κανείς σήμερα σε ένα γενετικό τεστ που θα δώσει πολύτιμα στοιχεία για την προδιάθεσή του σε διάφορες ασθένειες. Πέρα όμως από αυτό το αυστηρά βιολογικό κομμάτι που εξαντλείται σε ένα αξιόπιστο εργαστήριο ανάλυσης γενετικού υλικού, ξετυλίγεται ένα ολόκληρο κουβάρι ανθρώπινων ιστοριών: διλήμματα, ενοχές, ανατροπές, φόβοι για το μέλλον, εκπλήξεις από το παρελθόν.
To δίλημμα «να γνωρίζει κανείς ή να μη γνωρίζει;» είναι από μόνο του αρκετά επώδυνο, ιδιαίτερα όταν καλείται να μάθει αν έχει γενετική προδιάθεση σε μια σοβαρή ασθένεια όπως ο καρκίνος...

Τα όμοια τοις ομοίοις εισίν ιάματα

Όπως συμβαίνει με πολλές πτυχές της λεγόμενης «εναλλακτικής ιατρικής», η ομοιοπαθητική έχει φανατικούς φίλους και εξίσου φανατικούς πολέμιους.  
Παρακολουθώντας κανείς την επιστημονική συζήτηση που γίνεται για το ζήτημα διεθνώς, διαπιστώνει ότι σε αντίθεση με ό,τι πιστεύεται, η χρήση συστατικών τα οποία προκαλούν τα συμπτώματα που τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα καλούνται να θεραπεύσουν, είναι ποσοτικά εξαιρετικά περιορισμένη.
Οι πατέρες της ομοιοπαθητικής στη Δύση, ήδη από τον προπερασμένο αιώνα, όταν δέχθηκαν τις πρώτες επιθέσεις από την παραδοσιακή ιατρική, αντέδρασαν εφαρμόζοντας την τακτική της υπεραραίωσης...

Αντιμετωπίστε διατροφικά το ουρικό οξύ


Η υπερουριχαιμία (αυξημένα επίπεδα ουρικού οξέος) είναι πολύ συχνή στο γενικό πληθυσμό.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχει βρεθεί ότι 50% των ενηλίκων παρουσιάζουν υπερουριχαιμία.
Συνήθως συνυπάρχει με άλλα νοσήματα όπως υπέρταση, μεταβολικό σύνδρομο, καρδιαγγειακά, διαβήτη ή παχυσαρκία. 
Εάν δεν προσεχθεί μπορεί να οδηγήσει σε μία από τις πιο συχνές φλεγμονώδεις παθήσεις των αρθρώσεων, την ουρική αρθρίτιδα. Επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνουν οι υψηλές συγκεντρώσεις ουρικού οξέος...

Έρχεται ο εφιάλτης της αχρήματης κοινωνίας

"Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του." 
Kεφ. ΙΓ εδαφιο 17
Για όσους δεν κατάλαβαν μιλούμε για μια αχρήματη κοινωνία όπου ο καθένας θα έχει τον αριθμό του, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται στο σύστημα, και μέσω αυτού θα πληρώνει-πληρώνεται.
Άπουσία μετρητών σημαίνει απουσία ελευθερίας, καταλάβετέ το.
Αν τα χρήματά σας γίνουν ηλεκτρονικά θας παίρνουν ότι θέλουν από το ηλεκτρονικό σας "πορτοφόλι"
(πληρωμή φόρων που κάθε φορά αυθαίρετα τους αυξάνουμε) και εσείς θα ζείτε με ότι απέμεινε...

Καθαρίστε τα νεφρά σας.. μόνοι σας!



Περνούν τα χρόνια και τα νεφρά μας φιλτράρουνε το αίμα αφαιρώντας άλατα, δηλητήρια και κάθε τι ανεπιθύμητο , που μπαίνει στο σώμα μας.  

Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί θεραπευτική αγωγή καθαρισμού.
Πως γίνεται αυτό ;
Είναι πολύ εύκολο. 

Πρώτα πάρε ένα μάτσο μαϊντανό και πλύνε το για να καθαρίσει.
Ύστερα ψιλόκοψέ το και βάλτο σε μια κατσαρόλα, ρίξε καθαρό νερό, βράσε το για ένα δεκάλεπτο, άφησέ το να κρυώσει , κατόπιν φιλτράρισέ το , άδειασέ το σε...

Το γερμανικό αίνιγμα

Το πλέον «καυτό» πολιτικό ερώτημα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στη διεθνή πολιτική σκηνή είναι πολύ συγκεκριμένο, μας αφορά άμεσα και έχει να κάνει με τη θεαματική στροφή της γερμανικής πολιτικής απέναντι στην Ελλάδα.
Μια διαφοροποίηση τόσο ξαφνική και τόσο θεαματική, που είναι αδύνατον να την αγνοήσει κανείς, ακόμη και αν είναι ενημερωτικά «τυφλός» ή έχει επιλέξει συνειδητά να κρατά αποστάσεις από όσα «τρέχουν» στην ευρωπαϊκή πολιτική σκακιέρα.  
Το γνωστό...

Έρχεται παγκόσμιο "σοκ": Οι μαζικές αγορές χρυσού από Ρωσία και Κίνα τρομάζουν...

Η Ρωσία έχει υπερδιπλασιάσει τα αποθέματα χρυσού της τα τελευταία πέντε χρόνια. 

Όσο η οικονομική κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει χτίσει αργά και σταθερά το 5ο σε μέγεθος "θησαυροφυλάκιο" χρυσού στον κόσμο μέσα σε ελάχιστα χρόνια, ενώ εξακολουθεί να αγοράζει χρυσό αξίας περίπου μισού δισ. δολαρίων κάθε μήνα.
Μόνο τους τελευταίους επτά μήνες, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας έχει προσθέσει περισσότερο χρυσό στα αποθέματά της - πάνω από 500 τόνους - από ό, σο διαθέτει συνολικά η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Τι σημαίνουν αυτές οι κινήσεις;

Δείτε πως ξεφεύγουν από την εφορία οι τραγουδιστές

Το «κόλπο» με τις ΕΠΕ και τα «μαύρα» χρήματα στις πίστες 

Τι απαντούν Ρουβάς, Βίσση, Μαζωνάκης, Γαλάνη, Κότσιρας και Χρηστίδου!
Έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της λίστας με τα εισοδήματα γνωστών καλλιτεχνών και τα όσα αποκρύπτουν από την εφορία.

Οι λαοφιλείς αοιδοί έσπευσαν είτε μέσω ανακοινώσεων, είτε μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης να απαντήσουν στα δημοσιεύματα που αφορά στη φορολόγησή τους...

Και… οι πολιτικοί, κύριε;

Η “παιδική χαρά” παίζει με “πυρηνικά”...

Την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν η απόφαση του Μάριο Ντράγκι να «λερώσει» η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τα χέρια της, αγοράζοντας απεριόριστο αριθμό ομολόγων χωρών με προβληματικές οικονομίες, που σόκαρε τους κερδοσκόπους, και έστειλε στις αγορές ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την αποφασιστικότητα της Φρανκφούρτης να μην αφήσει το ευρώ να διαλυθεί.
Χθες, η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Καρλσρούης να μην βρει… συνταγματική ανορθογραφία στη συμμετοχή της Γερμανίας στον ESM, οδήγησε το ευρώ στο υψηλότερο σημείο των τελευταίων μηνών. Και… έκλεισε πονηρά το μάτι στην Άνγκελα Μέρκελ, για αύξηση της συμμετοχής της Γερμανίας στον Μηχανισμό πάνω από το πλαφόν των 190 δισεκατομμυρίων ευρώ, εφόσον υπάρχει η σχετική έγκριση της Μπούντεσταγκ.
Τα δυο γεγονότα, συνδέονται ευθέως μεταξύ τους...

Στα "Επίκαιρα" που κυκλοφόρησαν σήμερα: "Στήνουν παράλληλο κράτος στη Θράκη"

Στο στόχαστρο Τούρκων και Γερμανών η Θράκη, ενώ η Αθήνα κοιμάται. 

Προωθούν τα δικά τους οικονομικά και γεωπολιτικά σχέδια σε μια συμπόρευση, εκμεταλλεύομενοι την κρίση στην Ελλάδα.  
Αποθράσυνση της Αγκυρας η οποία φτιάχνει παράνομες, παράλληλες κρατικές δομές εκπαίδευσης, υγείας αλλά και διοίκησης(!), σε περιοχές της Θράκης,τάζοντας, απειλώντας και εκβιάζοντας τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας. 
Γιατί η Τουρκία αναβαθμίζει τη Θράκη σε κορυφαίο θέμα της εξωτερικής της πολιτικής και ετοιμάζεται για ένταση με την Ελλάδα. 
Τι κρύβεται πίσω από την προσπάθεια των Γερμανών να εγκαταστήσουν ΕΟΖ στη Θράκη και αλλού. 
Ποιος είναι ο ρόλος των κέντρων κράτησης μεταναστών, γιατί τα...

Κακλαμάνης: Να πως μπορούν να βρεθούν 10 δισ ευρώ, κ. Στουρνάρα


Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο λόγος, που ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας ξενυχτάει καθημερινά -όπως λέει ο ίδιος- για να ολοκληρώσει το πακέτο των 11,6 δις ευρώ, ικανοποιώντας τις «αδηφάγες ορέξεις» των δανειστών, που «διψούν για χρήμα και μόνο».
Είναι πολύ εύκολο να το πράξει, ώστε να μη περικοπούν κατά το ελάχιστο εκ νέου οι ήδη κατακρεουργημένοι μισθοί και συντάξεις των Ελλήνων. Υπό μία προϋπόθεση όμως: Θέλει και μπορεί ο κ. Στουρνάρας να το κάνει;

Οι αναλυτές της Alpha Bank ξετινάζουν την τρόικα


«Το 2013 θα ξεκινήσει με πρόσθετους πόρους ύψους € 6,0 δισ. έναντι των εκτιμήσεών της τον Φεβρουάριο του 2012»

Οι αναλυτές της Alpha Bank στο εβδομαδιαίο Δελτίο Οικονομικών Εξελίξεων της Τράπεζας ξετινάζουν κυριολεκτικά όλες τις προβλέψεις της τρόικας για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι 

Καραμανλή... ΕΣΥ φταίς για όλα!

"Βενζίνη" στην φωτιά και όχι "φωτιά" η βενζίνη...

Από την μιά το πρωτοσέλιδο των Νέων που θυμήθηκε ότι είναι "κλοπή" η τιμή των καυσίμων...
ΝΑΙ !!! Τα ΝΕΑ !!!

Αφού πέρασαν δύο χρόνια από τις τεράστιες αυξήσεις στους φόρους που επέβαλε η εκλεκτή κυβέρνηση του συγκροτήματος με πρωθυπουργό τον Γ.Α.Π , ξαναθυμήθηκαν την τιμή των καυσίμων...
Υπάρχει όπως θα δούμε εξήγηση που ο ΔΟΛ "
ανακάλυψε" εκτός από την ακρίβεια και σύμπλευση της Τρόικας με τον ΣΥΡΙΖΑ ...
Βλέπετε ο αντίπαλος τους που είναι και Leader σήμερα σε ...

Αρχηγοί προς Τρόικα: Αν γίνουν απολύσεις θα πέσει η κυβέρνηση




Το μπρα-ντε-φερ κυβέρνησης και τρόικας θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα 

οπότε θα συναντηθούν εκ νέου οι πολιτικοί αρχηγοί για να κλειδώσει το πακέτο των μέτρων 11,8 δισ. ευρώ. 
Η ακαμψία της Τρόικα παρ' ολίγο να εκτροχιάσει τις διαπραγματεύσεις και οι πολιτικοί αρχηγοί έθεσαν «κόκκινες γραμμές» προκειμένου να ευρεθεί μια λύση.
«Αν η Τρόικα επιμείνει σε απολύσεις αυτό θα είναι μπουρλότο κατά της κυβέρνησης» είπε χθες ο Φώτης Κουβέλης αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο τρικομματικός συνασπισμός κομμάτων δεν θα αντέξει την πίεση σε περίπτωση απολύσεων και η κυβέρνηση θα πέσει.
Οι αρχηγοί συμφώνησαν σε ενιαίο μέτωπο να...

Τα … «αυτοκίνητα της κρίσης» των 750.000 ευρώ!


Ο Βενιζέλος δεν άφησε το λεξίσφαιρο και ελξίβομβο αυτοκίνητο γιατί επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας

Τι έχει να φοβάται κάποιος που … σώζει τη χώρα του και πρέπει να μετακινείται στους δρόμους της εξαθλιωμένης Ελλάδας με ένα πανάκριβο αυτοκίνητο; 
Κι όμως ο κ. Βενιζέλος επικαλέστηκε σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο Βηματοδότη, λόγους ασφαλείας, γι’ αυτό και μετά την απομάκρυνση του από το υπουργείο Οικονομικών κράτησε το ίδιο αυτοκίνητο που είχε παραγγείλει και αγοράσει ο προκάτοχός του Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δήλωσε...

Σώστε μας από τον λαθρολάγνο Καμίνη, κ. Σαμαρά.!


ΑΙΣΧΟΣ!!! "Ποιοι είναι οι παράνομοι οι έλληνες ή οι αλλοδαποί τελικά"

Έκκληση, κάνουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στον πρωθυπουργό της χώρας τον κύριο Σαμαρά καθώς δεν βρίσκουν πουθενά το δίκιο τους και κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους και να βάλουν λουκέτο.
Στο ιστορικό κέντρο από προχθές η δημοτική αστυνομία του δήμου αθηναίων δίνει πρόστιμα στα εμπορικά καταστήματα για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου!!! 

Ο Δήμος Αθηναίων από προχθές χρεώνει το τετραγωνικό 2.200 ευρω...

Όλο το ιστορικό της επίθεσης στην Αμερικανική πρεσβεία στη Βεγγάζη - 4 οι νεκροί VIDEO

Τελικά δεν είναι ένας αλλά 4 οι νεκροί αμερικάνοι από την επίθεση ενόπλων και την πυρπόληση της αμερικάνικης πρεσβείας στη Βεγγάζη της Λιβύης. 

Το σπουδαιότερο βέβαια είναι ότι μεταξύ των δολοφονηθέντων είναι και ο αμερικάνος Πρέσβης που στη φώτο τον βλέπετε να χαιρετάει τον ισλαμοφασίστα νέο Πρόεδρο της Λιβύης. 
Μέχρι στιγμής οι ΗΠΑ δεν έχουν αντιδράσει αλλά το πιθανότερο είναι να χώσουν στο Γκουαντάναμο αυτούς που γύρισαν το βίντεο και βοήθησαν να αποκαλυφθούν οι μάσκες των ισλαμοφασιστών.. 

Σύντροφοι στρατιωτικοί αποφασίστε τι είστε και ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ !


Σύντροφοι στρατιωτικοί : 

Δεν κατεβήκατε να διαδηλώσετε όταν ο πάγκαλος με τον Σημίτη μας ρεζίλευε στα Ίμια 

..δεν κατεβήκατε να διαμαρτυρηθείτε όταν σας προσέβαλλαν ότι δεν είστε παραγωγικοί ... 

όταν σας λέγαν αγράμματους και 

όταν σας βάζαν να βαράτε προσοχές στα τσουτσέκια υφυπουργούς που ούτε καν είχαν υπηρετήσει την θητεία τους στον Ελληνικό στρατό 

....Δεν κατεβήκατε ακόμα και όταν είδατε την χώρα να ξεπουλιέται από τον Παπανδρέου στην τρόικα 
...Δεν βγάλατε "κιχ" όταν μπήκαν στην πόλη οι οχτροί ! 
Μόλις όμως πείραξαν τον μισθουλάκο σας ; ...

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος και αρχή

Η αρχή και το τέλος είναι συνυφασμένα με την ανθρώπινη ύπαρξη. 
Το μεσοδιάστημα θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε και ζωή.
Επομένως, στη ζωή βιώνουμε πολλές στιγμές τέλους και αρχής. Και εδώ έρχεται το ερώτημα
 Μπορείς να κάνεις μια καινούρια αρχή μέσα στην Κρίση ή όλα έχουν μόνο τέλος;

Οι ηγέτες παίρνουν τις δύσκολες αποφάσεις


Του Κώστα Ροδινού

Τις τελευταίες εβδομάδες το κλίμα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, βελτιώθηκε αισθητά για την Ελλάδα.
Ο Μπαρόζο, ο Γιούνκερ, ο Ρομπάϊ επισκέφθηκαν την Αθήνα, για πρώτη φορά μετά την κρίση.
Οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με Μέρκελ και Ολάντ, πήγαν καλύτερα του αναμενομένου.
Η κ. Μέρκελ δημοσιοποίησε την απόφασή της για  εγκατάλειψη των σεναρίων αποπομπής της χώρας  μας από το ευρώ.
Φωνές ακούγονται από παντού ότι πρέπει να δοθεί χώρος και χρόνος στην Ελλάδα να ανασάνει.
Μέχρι και η γεωστρατηγική αξία της χώρας μας επανήλθε στο προσκήνιο από ανθρώπους που την εμφάνιζαν ως παρία....

Η Ντέμι Μουρ και οι βδέλλες

Της Λένας Παπαδημητρίου

Διαβάζοντας εσχάτως ότι η 50χρονη Ντέμι Μουρ ετοιμάζεται να γράψει τα άκρως πικάντικα απομνημονεύματά της (οι φήμες στους χολιγουντιανούς διαδρόμους ήδη κάνουν λόγο για συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων δολαρίων με τον εκδοτικό οίκο ΗarperCollins), θυμήθηκα εκείνο το σχόλιο του Ντέιβιντ Λέτερμαν όταν την είχε καλέσει προ ετών στην εκπομπή του. 
Ακούγοντάς τη να περιγράφει γλαφυρά ένα μυστικό της αιώνιας νεότητάς της, που δεν ήταν άλλο από τη βδελλοθεραπεία (αληθινές βδέλλες απομυζούν το αίμα σου για να το αποτοξινώσουν), ο χιουμορίστας οικοδεσπότης τη ρώτησε με νόημα: «Είσαι βέβαιη ότι δεν πρόκειται για εμμηνόπαυση;»...

Το πανάρχαιο σπορ της φοροδιαφυγής

Η φοροδιαφυγή είναι πανάρχαιο σπορ για τους Ελληνες, όπως πανάρχαιες είναι και οι προσπάθειες που κατέβαλε κατά διαστήματα το κράτος για να την πατάξει! 

Για παράδειγμα, μια από τις πιο γνωστές φορολογικές μεταρρυθμίσεις, το 378-377 π.Χ., επί άρχοντος Ναυσινίκου, προέβλεπε την απογραφή της περιουσίας των φορολογουμένων και αυστηρότατες ποινές για τους φοροφυγάδες.
Αιώνες μετά, στην Ελλάδα του 2012, η κυβέρνηση προσπαθεί να ...

Οι ατάκες για την φοροδιαφυγή των καλλιτεχνών

Η περίφημη λίστα με τους καλλιτέχνες 
που δήλωσαν χαμηλά εισοδήματα στην εφορία έδωσε την ιδανική αφορμή σε χρήστες facebook και twitter να ξεδιπλώσουν την «δημιουργικότητά» τους...

Ο Βερύκιος θα έπρεπε να ήταν στην φυλακή.

Ο Βερύκιος, αν δεν ήταν σαθρό το πολιτικό μας σύστημα, θα έπρεπε να ήταν στην φυλακή.
Πριν από την επίθεση των ΗΠΑ στο ΙΡΑΚ τον είχαν βγάλει στην τηλεόραση για να πείσει τον αδαή ‘Έλληνα Πολίτη ότι οι Πύραυλοι του ΙΡΑΚ έχουν τόσο μεγάλο βεληνεκές που μπορούν να πλήξουν και την Ελλάδα. Είχε σχεδιαγράμματα και χάρτες και όλοι συνάδελφοι κουνούσαν το κεφάλι τους για την παραπληροφόρηση του Ελληνικού Λαού.
Ορισμένοι δημοσιογράφοι, που ασχολούνται με τα αμυντικά θέματα αποτελούν μέρος του συστήματος προμηθειών και στην προσπάθεια τους να επιτύχουν τους στόχους τους δεν διστάζουν να απειλήσουν, διαβάλουν, παραπληροφορήσουν τον Ελληνικό Λαό.
Αυτό που είναι ακόμη χειρότερο είναι ότι στο ρεπορτάζ που κάνουν είτε από βλακεία τους είτε από άγνοια αποκαλύπτουν αμυντικές λεπτομέρειες, που οι γείτονες τρίβουν τα χέρια τους από τα δώρα που τους δίνουν.
Δεν θα ήθελα να φανταστώ ότι το κάνουν ηθελημένα...

Αποτυχημένοι, ιδεοληπτικοί, εκβιαστές!

Μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά με τη γερμανίδα καγκελάριο κυρία Ανγκελα Μέρκελ, είχαμε μείνει όλοι με την εντύπωση ότι το ελληνικό πρόβλημα οδεύει προς διευθέτηση, ότι τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ έχουν κλειδώσει και στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών στη Λευκωσία στα μέσα Σεπτεμβρίου θα υπήρχε μια κατ' αρχήν έγκριση.


Ωστόσο, με την έλευση της τρόικας νέα σύννεφα αμφισβητήσεων υψώθηκαν στον ουρανό της Αθήνας. Οι τροϊκανοί εμπειρογνώμονες παραμένουν δύσπιστοι και καχύποπτοι, δεν αποδέχονται πολιτικές και μέτρα αβέβαιου αποτελέσματος και διεκδικούν εκείνα που θεωρούν «σίγουρα»...

Το δυσβάσταχτο βάρος του κ. Κουβέλη


Ακόμα και αν διαφωνεί κανένας με τις απόψεις του κ. Κουβέλη οφείλει να του αναγνωρίσει την πολιτική του ευπρέπεια.

Για το χώρο που εκπροσωπεί, ο κ. Κουβέλης έχει ήδη διανύσει πολύ μεγάλη απόσταση. Ξέρει ότι έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα.
Αντιλαμβάνομαι ότι πιέζεται πολύ, κυρίως από τους πρώην πασοκογενείς, όμως είναι  έμπειρος πολιτικός και γνωρίζει το διακύβευμα.
Ο κ. Κουβέλης δεν είναι δημαγωγός και λαοπλάνος.
Οι ενστάσεις και οι προτάσεις του στα ζητήματα της οικονομίας θα έπρεπε να αποτελούν όπλο και όχι αδυναμία της κυβέρνησης...

Ε, όχι και να κυβερνάει ο Βενιζέλος!



H κυβέρνηση, είτε αιφνιδιάστηκε, είτε ήταν όντως απροετοίμαστη.

Xάθηκε πολύτιμος χρόνος  με τα τερτίπια  του κ. Βενιζέλου.
Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τελεί σε καθεστώς σύγχυσης
Έμεινε εκτός κυβέρνησης επειδή θεωρούσε βέβαιη την αποτυχία της, ελπίζοντας να αποφύγει τη φθορά και τώρα που διαβλέπει ότι κάτι πάει να γίνει,  επιχειρεί να  διεκδικήσει  το ρόλου του ανθρώπου που διαμορφώνει τις εξελίξεις!
Ποιος;  Ο κ. Βενιζέλος!
Ο χειρότερος υπουργός οικονομικών της μεταπολίτευσης!
Ο άνθρωπος που...

Οι ευθύνες Παπανδρέου στο "ξεφόρτωμα" των κατόχων ελληνικών ομολόγων (Ξένες Τράπεζες) πριν το PSI !



Οι ξένοι «ξεφορτώθηκαν» 110 δισ. ευρώ ομόλογα πριν το PSI 
Συντριπτικά στοιχεία κατέθεσε στη Βουλή το ΥΠΟΙΚ
Στοιχεία που δημιουργούν αμείλικτα ερωτηματικά για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Παπανδρέου κατέθεσε στην Βουλή το υπουργείο Οικονομικών καθώς δείχνουν ότι από τον Ιανουάριο του 2010 έως και πριν την εφαρμογή του PSI οι αλλοδαπές τράπεζες «ξεφορτώθηκαν» ελληνικά ομόλογα ύψους σχεδόν 110 δισ. ευρώ!
Ο συγκεκριμένος όγκος ομολόγων αγοράστηκε μέσω της δευτερογενούς αγοράς από Ελληνικές τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία με αποτέλεσμα να υποστούν τεράστιες απώλειες από το «κούρεμα».
..

"Η Χρυσή Αυγή παίζει μπάλα σε ανοιχτό γήπεδο"

Τη σημερινή μεγάλη κρίση στο χώρο της φιλελεύθερης και λαϊκής δεξιάς, η οποία απελευθερώνει δυνάμεις προς τη Χρυσή Αυγή,

 επισημαίνει στο tvxs.gr ο επιστημονικός σύμβουλος της Vprc Χριστόφορος Βερναρδάκης ως βασική πολιτική αιτία της ακροδεξιάς επέλασης στο εκλογικό σώμα (τρίτο κόμμα με βάση δύο δημοσκοπήσεις). Υπογραμμίζοντας ότι η ακραία βία στηρίζεται στην απελπισία μιας κοινωνίας, ο ίδιος τονίζει την ανάγκη να αμφισβητηθεί ο πυρήνας της ασκούμενης πολιτικής από το ελληνικό πολιτικό σύστημα...

Οι 61 πνιγμένοι αποκάλυψαν πολλά για το ρόλο της Τουρκίας στη λαθρομετανάστευση

Ενώ στο παρα 5' αποφεύχθηκαν νέοι πνιγμοί λαθρομεταναστών στα τουρκικά παράλια, το CNN Turk αποκαλύπτει  ότι 

λόγω του θορύβου από τους 61 πνιγμούς στην Σμύρνη 

στράφηκαν τώρα τα βλέμματα στο θέμα αυτό.
Όπως αποκαλύπτει επίσης η  ιστοσελίδα του CNN Turk ότι η Τουρκία είναι μεταξύ των πρώτων δρόμων που χρησιμοποιούνται για την λαθρομετανάστευση

Μόνο πέρυσι - αναφέρει - περισσότεροι από 40.000 πρόσφυγες συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα.- σσ ο αριθμός αυτός αμφισβειτείται καθώς το κύμα που ''ξεφεύγει'' και καταλήγει στην Ελλάδα αφορά σε πολλές δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες!
Οσον αφορά την  παραλίγο νέα τραγωδία με λαθρομετανάστες ( μετα από αυτήν στην Σμύρνης) η Star,η Milliyet, η Hurriyet και η Zaman  γράφουν: . 

Η Χρυσή Αυγή ψάχνει το ρόλο του θύματος! Η ύπουλη και βίαιη τακτική της

“Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η Χρυσή Αυγή”, λέει σε ανακοίνωσή της “λαϊκή οργάνωση”, προσπαθώντας όπως πάντα να ρίξει λάδι στη φωτιά. 
Αυτή τη φορά με την υπόθεση των επιθέσεων μελών της σε πάγκους παράνομων πωλητών σε πανηγύρια και λαϊκές.
Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον πρόβλημα. 

Ένα ακόμη πρόβλημα της πολύπαθης Ελλάδας. Και ενδέχεται να γίνει μεγάλο πρόβλημα αν δεν το χειριστούμε όλοι μας σωστά και ψύχραιμα.
Ο τρόπος δράσης της μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα ύπουλος. Και γι΄ αυτό είναι επικίνδυνος.

Η Χρυσή Αυγή επιδιώκει τη βία. Και προσπαθεί με μανία να προκαλέσει βίαιες αντιδράσεις εναντίον της για να παρουσιαστεί και ως θύμα! Στη...

Μαθήματα...οικονομίας σε κρίση θέλουν να μας κάνουν οι Τούρκοι


Με τον τίτλο «Θα εξηγήσουμε στους Έλληνες πως ξεπεράσαμε την κρίση» η τουρκική εφημερίδα  Turkiye γράφει ότι ο Πρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίων Τουρκίας Χιρσατζικλίογλου ανακοίνωσε  ότι  τα μέλη της διοίκησης  πήραν πρόσκληση από τον Έλληνα Πρόεδρο της ίδιας  Ένωσης κ. Κων/νο Μίχαλο και ότι θα μεταβούν στην Ελλάδα ως προσκεκλημένοι του.
Η τουρκική Επιτροπή που θα έλθει στην Ελλάδα  προτίθεται να εξηγήσει στην ελληνική πλευρά τον τρόπο με τον οποίο  η Τουρκία κατόρθωσε να βγει από την κρίση.

Σε άλλο ...

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις Μαλβίδες


Οι Μαλβίδες θεωρούνται από πολλούς ως ένας τροπικός παράδεισος με αμμώδεις παραλίες και κοραλλιογενείς ύφαλους.
Αποτελούνται από ένα σύμπλεγμα περίπου 1,200 νήσων, οι περισσότεροι των οποίων είναι ακατοίκητοι, βρίσκονται λίγο μακρύτερα από την Ινδική ήπειρο και είναι ευάλωτες στην άνοδο της στάθμης τη θάλασσας που σχετίζεται με το φαινόμενο της παγκόσμιας θέρμανσης.
Κανένα από τα νησιά του συμπλέγματος δεν βρίσκεται σε ύψος μεγαλύτερο από 1,8 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας....

Περί ελευθερίας και απόφασης ο λόγος

Ήταν κάποτε ένας ξυλουργός που ειδικευόταν στη συναρμολόγηση προκατασκευασμένων σπιτιών. 
Εργαζόταν για κάποιον επιχειρηματία, ο οποίος του προμήθευε έτοιμα τα ξύλα κι εκείνος τα μοντάριζε, στερέωνε τους αρμούς, έφτιαχνε το σπίτι και προετοίμαζε τις λεπτομέρειες.
Μια μέρα, αποφασίζει ο ξυλουργός ότι έχει δουλέψει αρκετά, κι είναι πια καιρός να ξεκουραστεί.  
Έτσι, πάει να μιλήσει στον επιχειρηματία και του λέει πως πήρε την απόφαση να βγει στη σύνταξη. Καθώς, όμως, του έμενε ακόμη να τελειώσει ένα σπίτι, τον ειδοποιεί ότι αυτή θα είναι η τελευταία του δουλειά...

Επιτέλους... Αυτούς ψηφίσατε!

Δείτε το video:

Έξω οι άνεργοι από τη χώρα... Να ζήσουμε με τους λαθρομετανάστες!

Ζούμε σε μια «αριστερή» χώρα, της κακιάς ώρας,

όπου το υπουργείο Οικονομίας έχει κορβανά μόνο για τους κομματικούς στρατούς-ψηφοφόρων κυνηγώντας ό,τι λέγεται ιδιωτική πρωτοβουλία, 
το υπουργείο Ανάπτυξης τρέμει να κάνει ανάπτυξη με ιδιώτες, 
το υπουργείο Περιβάλλοντος ανταγωνίζεται τους Δήμους στους διωγμούς μόνο των ιδιωτικών επιχειρήσεων αλλά, 
ταυτόχρονα, όλοι υπόσχονται να λύσουν το ογκώδες πρόβλημα της ανεργίας.
Όπως τα έχουν κάνει και όπως συνεχίζουν, συντηρώντας τον αριστερισμό τους μπας και στεναχωρήσουν την αλητεία των «επαναστατών» της πυρκαγιάς...