Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Οι κακές δημοσκοπήσεις οδηγούν τον ΣΥΡΙΖΑ στην οδό της λάσπης

Προφανώς τα στοιχεία των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων που φτάνουν το τελευταίο διάστημα στο Μέγαρο Μαξίμου δε θα πρέπει να είναι και πολύ ενθαρρυντικά για το κυβερνών κόμμα. 
Η χαμηλή συσπείρωση και η δημοσκοπική απόσταση από την ΝΔ προκαλούν ακόμα εκνευρισμό στο κυβερνών κόμμα, που ευελπιστεί τους δύο επόμενους μήνες να “μαζέψει” τη διαφορά.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η βιασύνη της κυβερνητικής πλειοψηφίας να προαναγγείλει μέσω διαρροών αποκαλύψεις και μάλιστα γύρω...

«Παραπολιτικά»:Το Μαξίμου στοχοποιεί το ΠΑΣΟΚ για να μπλοκάρει την Προεδρική Εκλογή

Σε μία αποκάλυψη προχωρούν τα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορούν σήμερα Σάββατο, με τίτλο: 

«Θέλουν φυλακή το βαθύ ΠΑΣΟΚ με στόχο τη Ν.Δ.»

ΤΟ COLPO GROSSO ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ «ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»
Στοχοποιούνται Σημίτης και άλλα πρώην «πράσινα» μεγαλοστελέχη για να συρρικνωθεί το ΚΙΝ.ΑΛ. και να αποτραπεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας σε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία
* Τελευταία γραμμή άμυνας για τον ΣΥΡΙΖΑ τα δύο κόμματα να μη συγκεντρώσουν τις απαραίτητες 180 έδρες...

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Σύλληψη δύο μελών του Ρουβίκωνα για την επίθεση στην πρεσβεία της Αργεντινής [Βίντεο]

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι δύο από τις εννέα προσαγωγές που έγιναν για την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αργεντινής.
Υπενθυμίζεται, ότι περίπου 15 μέλη του «Ρουβίκωνα» εισέβαλαν χθες το πρωί στην Πρεσβεία της Αργεντινής στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, όπου πέταξαν φέιγ βολάν διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του Αργεντινού ακτιβιστή Σαντιάγκο Μαλντονάδο.
Λίγη ώρα μετά η αστυνομία έκανε εννέα προσαγωγές υπόπτων.
Η οργάνωση μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο από την εισβολή:

Απίστευτο ξύλο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Γαλατά και της Φενέρ στο ντέρμπι [βίντεο]

Ξύλο εντός και αγωνιστικού χώρου στην Τουρκία

Με τις χειρότερες συνθήκες ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της Τουρκίας ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τη Φενέρμπαχτσε.

Μετά τη λήξη, οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν έναν κουβάρι, άρχισαν να ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές, μετατρέποντας έτσι τον αγωνιστικό χώρο της «Τουρκ Τέλεκομ» σε ρινγκ! 
Μάλιστα, σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, το ξύλο μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια...

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Θέμα κύρους και αξιοπιστίας για την Ελλάδα, η υπόθεση Κατσίφα

Διανύοντας την πέμπτη ημέρα από το επεισόδιο των Βουλιαράτων, είναι σαφές ότι η αλβανική κυβέρνηση σχεδιάζει μεθοδεύσεις που πλήττουν και τραυματίζουν βαθύτατα τις ελληνοαλβανικές σχέσεις, εκθέτουν την Ελλάδα και δηλητηριάζουν τις σχέσεις των δυο λαών, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω της παρουσίας χιλιάδων Αλβανών μεταναστών στην χώρα μας αλλά και της παρουσίας της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία.
Αφήνοντας την υπόθεση να περιέρχεται από τον εισαγγελέα Αργυρόκαστρου στον...

Πανό για τον Κατσίφα από τους οπαδούς της Παρτιζάν: «Ελλάς ή θάνατος» [εικόνα]

Πανό για τον Κατσίφα από τους οπαδούς της Παρτιζάν: «Ελλάς ή θάνατος» [εικόνα]Πανό για τον ομογενή Κώστα Κατσίφα που έχασε τη ζωή του από πυρά Αλβανών αστυνομικών ανέβασαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κουκαρίτσκι.

Το πανό έγραφε: «Κωνσταντίνος Κατσίφας Ελλάς ή θάνατος»
Δείτε τη φωτογραφία:

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Το ΔΝΤ επιμένει: Κόψτε τις συντάξεις και το αφορολόγητο - Όπως συμφωνήθηκε

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗΝα εφαρμοστούν οι ψηφισμένες περικοπές στις συντάξεις και η κατάργηση του αφορολόγητου ορίου, προκειμένου να υπάρξει δημοσιονομικός χώρος για την υιοθέτηση αντιμέτρων, επαναλαμβάνει το ΔΝΤ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου Τζέρι Ράις, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης στην Ουάσινγκτον, τόνισε ότι το Ταμείο δεν έχει ενεργό συμμετοχή...

Ή αυτοί ή εμείς! [βίντεο]



Αποτέλεσμα εικόνας για Ή αυτοί ή εμείς!Ο κόσμος μας χωρίζεται, σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, σε αυτούς και στους άλλους, στους συνοδοιπόρους και στους «εχθρούς», στους Συριζαίους και τους αντισυριζαίους. 


Έχει απόλυτο δίκιο! Στις επόμενες εβδομάδες, στους επόμενους μήνες, λοιπόν, έχει σημασία μόνο ένα πράγμα: 
Να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Όποιος προσφέρει σανίδα σωτηρίας στον Αλέξη Τσίπρα θα πρέπει να γνωρίζει ότι «παντρεύεται» τον Αλέξη. Δια βίου… 

Είναι «ό,τι να ‘ναι», φεύγουν όπου να ‘ναι

Αν κάτι χαρακτηρίζει περισσότερο από όλα αυτή την Κυβέρνηση είναι η αίσθηση του «ό,τι να ’ναι». Λένε και κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Αλληλοαναιρούνται. Αλλάζουν γνώμη από τη μία στιγμή στην άλλη. Έχουν κάνει την εξαπάτηση επάγγελμα. 
Δείτε τι γίνεται στο Σκοπιανό. 
Άλλα λέει ο κ. Τσίπρας, άλλα ο κ. Καμμένος. Ο πρώτος θέλει να κλείσει το θέμα άρον-άρον. Ο δεύτερος παριστάνει τον ασυμβίβαστο, αν και είναι εκείνος που επέτρεψε να υπογραφεί η συμφωνία όταν...

Κλιμακώνει τις προκλήσεις το Καθεστώς Ράμα - Δεύτερο διάβημα των Αλβανών προς την Ελληνίδα πρέσβειρα στα Τίρανα [Photo]

Κλιμακώνει τις προκλήσεις η κυβέρνηση της Αλβανίας λίγες ημέρες μετά από τη δολοφονία του 35χρονου Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η Αλβανία αντί να ρίξει τους τόνους, ρίχνει «λάδι στη φωτιά».
Η Ελληνίδα πρέσβειρα στα Τίρανα, Ελένη Σουράνη, εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες, για να τής επιδοθεί διάβημα διαμαρτυρίας...

Κάτω από την Κιργιζία το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα!

AP Photo/Thanassis Stavrakis

Όταν βρίσκεσαι ή μάλλον παραμένεις στην ίδια «γειτονιά» με την Κιργιζία και τη Μογγολία, σε όρους διευκόλυνσης της επιχειρηματικότητας, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Η δημοσιοποίηση της Έκθεσης Doing Business από την Παγκόσμια Τράπεζα για το 2019 απλώς αποκαλύπτει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός...

Εκτέλεσαν Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία - Σύζυγο παίκτριας ριάλιτι [εικόνες]

Το θύμα είναι 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Πρόκειται για 46χρονο Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία
Σύζυγος γνωστού μοντέλου με τηλεοπτική παρουσία
Eίχε μετοχές σε εταιρεία secutiry στα νότια προάστια
Φήμες ότι στην εταιρεία του εργαζόταν γνωστός πρώην πολιτικός
Τον «γάζωσαν» έξω από το σπίτι του στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας
Είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις ναρκωτικών σε Ελλάδα και Αυστραλία...

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ο Μητσοτάκης δεν θα πάει στο συνέδριο του Ποταμιού - Αιτία η στάση του Θεοδωράκη στο Σκοπιανό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σταύρος Θεοδωράκης / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑρνητική θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρόσκληση από το Ποτάμι να παραστεί στο συνέδριο του κόμματος το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η σχετική επιστολή έχει φτάσει στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εδώ και πολλές μέρες, και από τη Σεβαστουπόλεως περίμεναν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έδινε το παρόν. Άλλωστε...

Συγγενής Κατσίφα: «Τον εκτέλεσαν από κοντινή απόσταση, με δύο βολές δίπλα στην καρδιά» [Βίντεο]

katsifas_arthro2Οι αλβανικές Αρχές επέτρεψαν εχθές στον κ. Βαγγέλη Βαγγίτη, μαζί με άλλους συγγενείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, να δουν την σορό
«Δεν κρυβόταν, δέχτηκε τα τραύματα όρθιος, κοιτάζοντας τους δολοφόνους του»...
«Είναι σαν να βγήκε και να τους είπε: "Εδω είμαι, δεν φοβάμαι, μπορείτε να με σκοτώσετε αν έχετε τα κότσια" και τον σκότωσαν» 
λέει ο κ. Βαγγέλης Βαγγίτης, συγγενής του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, που εκτελέστηκε την περασμένη Κυριακή, από άνδρες των Αλβανικών Ειδικών Δυνάμεων.
Οι δηλώσεις, που συγκλονίζουν, έγιναν λίγο μετά την ολιγόλεπτη επίσκεψη στο νεκροτομείο...

«Αδιάβαστος» πιάστηκε ο πρωθυπουργός δύο φορές μέσα σε ένα 24ωρο

Στην πολιτική και ειδικά στην ελληνική πολιτική σκηνή η συνέπεια έργων και λόγων δεν είναι και τόσο συνηθισμένο φαινόμενο. 
Ειδικά στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ η αναντιστοιχία των όσων έλεγαν και έκαναν τα στελέχη του αλλά και ο ίδιος ο κ.Τσίπρας πριν αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας με τα όσα τελικά υλοποίησαν μετά την εκλογική νίκη του 2015 είναι μεγάλη. 
Ορισμένοι θα πουν ότι αναγκάστηκαν να αλλάζουν. Άλλοι θα επικαλεστούν την σύμφωνη γνώμη των πολιτών μέσα από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, ενώ κάποιοι θα μιλήσουν για...

Ο «παιχνιδάς» που γκρέμισε το σινικό τοίχος των capital controls πουλώντας σπίτια σε Κινέζους

«Φάμπρικα» πωλήσεων ελληνικών ακινήτων σε εύπορους Κινέζους φέρεται πως είχε στήσει το Νο 2 της Jumbo, o αντιπρόεδρος και μέλος του δ.σ. Ευάγγελος Παπαευαγγέλου, παρακάμπτοντας – μέσω των δυνατοτήτων της τεχνολογίας και των POS – τα capital controls που ισχύουν στην αχανή χώρα.
Έχοντας κατά τους τελευταίους μήνες προβεί σε σημαντικές αγορές ακινήτων είτε μέσω πλειστηριασμών, είτε μέσω άλλων διαδικασιών, ο επί χρόνια έμπιστος συνεργάτης...

Αποκάλυψη: Πως η αλβανική αστυνομία προκάλεσε το επεισόδιο που κατέληξε στην εκτέλεση του Κ. Κατσίφα [εικόνες-ντοκουμέντο & Video]

Ενώ συνεχίζεται ο σάλος για την εν ψυχρώ δολοφονία του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία, η οποία σε συνεργασία με τις αλβανικές πολιτικές αρχές προσπαθούν άρον-άρον να κουκουλώσουν την υπόθεση, μία νέα μαρτυρία κατοίκου της περιοχής και μάλιστα πρώην κοινοτάρχη, ρίχνει περισσότερο «φως» στο τι πραγματικά συνέβη τη μοιραία Κυριακή, επέτειο της εθνικής μας εορτής.
Σύμφωνα με τον Παντελή Κουρεμένο, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό, «το πρωί της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος πίνοντας τον καφέ του τον ενόχλησε η προκλητική παρουσία της της αλβανικής αστυνομίας την ημέρα της Εθνικής Εορτή και στην συνέχει η απαίτηση από την αστυνομία να κατέβει η σημαία από τον λόφο που έγινε η μάχη το 1940.
Η σημαία υπάρχει 5-6 χρόνια εκεί. Μετά από αυτό το περιστατικό, αυτός πήγε και πήρε...

Εξοργιστική Σιωπή από τον ΑΔΥΝΑΜΟ Τσίπρα για την Εκτέλεση Κατσίφα - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα της μάνας [video]

Εξοργιστική είναι η Σιωπή της Ελληνικής Κυβέρνησης, και ιδιαίτερα του Έλληνα πρωθυπουργού 48 ώρες μετά την ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ του Έλληνα Πατριώτη Κώστα Κατσίφα, από Αλβανούς Αστυνομικούς.

Την ίδια στιγμή που μετά την ΆΘΛΙΑ δήλωση Ράμα - κατά πολλούς ήταν αυτός που έδωσε την εντολή για την δολοφονία του νεαρού ομογενούς από την Βόρειο Ήπειρο-  η Αλβανική πλευρά κλιμακώνει τις προκλήσεις της απαγορεύοντας μέχρι και σε Έλληνα Ιατροδικαστή να εξετάσει το νεκρό Ελληνόπουλο, η Ελληνική Κυβέρνηση ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ.
Καλά τόσο ΑΔΥΝΑΜΟΣ αισθάνεται (ή είναι) ο Τσίπρας , που ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να απαιτήσει από...

Η πρόταση της ΝΔ για συνταγματική αναθεώρηση: 5ετής σταθερή Βουλή, ιδιωτικά ΑΕΙ, αξιολόγηση στο Δημόσιο

Κυριάκος Μητσοτάκης /Φωτογραφία: Achilleas Chiras / SOOCΜόνο η ανάγκη αναθεώρησης 

του Συντάγματος αποτελεί κοινό τόπο για ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, διότι ως προς την κατεύθυνση που θα πρέπει να έχουν οι συνταγματικές αλλαγές, με ελάχιστες εξαιρέσεις, τα δύο κόμματα κινούνται σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση.

Και οι δύο πλευρές έχουν ήδη παρουσιάσει τις προτάσεις τους για τα άρθρα που θα πρέπει να αναθεωρηθούν και το περιεχόμενο αυτής της αναθεώρησης. 
Τα δύο μεγάλα κόμματα συμφωνούν στη δραστική περιστολή της δικαστικής προστασίας πολιτικών...

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Καταγγελίες Μητσοτάκη για μυστικά κονδύλια: Κάτι είναι σάπιο στην κυβέρνηση [Video]

Με αιχμές προς την κυβέρνηση και τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της ξεκίνησε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ελληνοαραβική Σύνοδο που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν ξέφυγε από το πολιτικό πλαίσιο και μεταξύ άλλων έθεσε σοβαρά ερωτήματα προς την κυβέρνηση, ασκώντας κριτική για τον χειρισμό κρίσιμων θεμάτων όπως το θέμα των μυστικών κονδυλίων, ζητώντας παράλληλα εκλογές το συντομότερο.
«Κάτι είναι σάπιο στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε:

Σύνταγμα: Όταν ο Μητσοτάκης ζητούσε αλλαγή του «Νόμου. περί ευθύνης υπουργών» και ο ΣΥΡΙΖΑ αρνούνταν

Φωτογραφία: Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Με βάση τις σημερινές προτάσεις του πρωθυπουργού για την συνταγματική αναθεώρηση και ασχέτως του πως θα προχωρήσει η διαδικασία για τα υπόλοιπα άρθρα, ένα άρθρο φαίνεται πως είναι βέβαιο ότι θα αναθεωρηθεί στην επόμενη Βουλή, είτε χρειαστεί να συγκεντρώσει 151 ψήφους είτε 180.

Αυτό είναι το Άρθρο 86 του Συντάγματος για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. 
Η υπερψήφιση του θεωρείται δεδομένη καθώς είναι κοινή η βούληση...

H Aλεξάνδρα Τσόλκα γράφει για τα σκουπίδια των media που άφησε πίσω της

ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ;
Θυμάμαι άλλη να τρέχει στον ψυχιάτρο γιατί νόμιζε πως αυτή φταίει που της την έπεφτε το αφεντικό!
Έχω δει υστερίες, φωνές, αφρούς από το στόμα, σπασίματα, ουρλιαχτά, πεταμένα ποτήρια και τασάκια σε κεφάλια από αφεντικά. 
Έχω δει σεξουαλικές παρενοχλήσεις και προσβολές για αναπηρίες και σεξουαλικές προτιμήσεις.
“Η χοντρη”, “ο πουστάρας”, “το μου@ι”, “ο κουτσός”, “η γριά” ήταν συνοδευόμενες με ειρωνικά γέλια οι προσφωνήσεις κάθε μέρα. Για ένα μεροκάματο!
Για να ζήσεις τα παιδιά σου! Για να επιβιώσεις ο ίδιος! Και μες σ αυτά κουράστηκα να αποχαιρετώ...

ΣΟΚ από τις μαρτυρίες για την εκτέλεση του Κ. Κατσίφα: Τον έσερναν αιμόφυρτο, του έριξαν χαριστική βολή - Τι κρύβουν οι Αλβανοί [Video]

Ξεκάθαρες απαντήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από πυρά αλβανών αστυνομικών στους Βουλιαράτες ζητούν επιτακτικά τόσο οι γονείς του όσο και οι ελληνικές αρχές.

Μετά τον θάνατο του ομογενούς, ανάμεσα σε Αθήνα και Τίρανα πάντως έχει δημιουργηθεί ένα σκηνικό ελεγχόμενης έντασης.
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, μάλιστα, προέβη σε διάβημα σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατό του, ωστόσο επιχειρεί να μη δυναμιτίσει τις διμερείς σχέσεις.
Η οικογένεια και οι φίλοι καταγγέλλουν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε θύμα «στημένης ενέργειας» από την αλβανική αστυνομία. Λένε μάλιστα ότι...

Η κρίση στους Βουλιαράτες και το μακρύ χέρι της Τουρκίας

Προετοιμασμένη από καιρό για την εκμετάλλευση ενός γεγονότος το οποίο θα προκαλούσε ένταση στις ελληνοαλβανικές σχέσεις, ήταν η Αλβανική πλευρά, καθώς μετά την «εξουδετέρωση» του Έλληνα μειονοτικού από τις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας, εκτός του κ. Ράμα, τα αλβανικά ΜΜΕ και πολιτικοί παράγοντες της Αλβανίας πυροδότησαν το ανθελληνικό κλίμα και την επιθετική ρητορική εναντίον της μειονότητας.
Η προοπτική βελτίωσης των ελληνοαλβανικών σχέσεων που προϋποθέτει συμβιβασμούς...

«Έφαγε πόρτα» από την αντιπολίτευση και για την αναθεώρηση του συντάγματος

Τον Μάη του 2012 ο Αλέξης Τσίπρας είχε πάρει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. 
Την κράτησε επί τριήμερο, δεν ενδιαφέρθηκε να βρει κοινά τοπία με ενδεχόμενους κυβερνητικούς εταίρους, γιατί όπως είχε πει θα ήταν «κυβέρνηση ομηρίας», αφού δεν τον διαβεβαίωναν «ότι δεν θα ισχύσουν οι δεσμεύσεις τους έναντι της Μέρκελ» - δηλαδή δεν θα έσκιζαν τα μνημόνια. 
Αντιθέτως αποφάσισε να βγάλει βόλτα την εντολή… στους κοινωνικούς φορείς, με τους οποίους θα συζητούσε… τις προγραμματικές θέσεις της νέας κυβέρνησης!
Φυσικά «έφαγε πόρτα»
Η ΓΣΕΕ είχε απαντήσει ότι...

Η παγίδα που στήνει ο Τσίπρας


Σχετική εικόνα
Αφήνω κατά μέρος τις δημοσκοπήσεις. 
Καλύτερη δημοσκόπηση από την αίσθηση που αναδύεται μέσα από την κοινωνία δεν υπάρχει. 
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών το έχει αποφασίσει. 
Πρέπει να φύγει αυτή η συμμορία που μας κυβερνά. 
Το ακούμε στα διπλανά τραπέζια στα καφέ, το ακούμε στους κοινόχρηστους χώρους, το ακούμε ακόμα και από γνωστούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν τελειώσει και το γνωρίζουν και αυτοί. 
Μάλιστα, όσο ο δρόμος προς τις εκλογές φτάνει στο τέρμα του, τόσο αντιλαμβάνεται...

Συνήγορος του Πολίτη: Σχεδόν 5 εκατ. κατασχέσεις λογαριασμών την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς έχουν πραγματοποιηθεί από το 2015 έως και τον Μάιο του 2018, δηλαδή την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Συνήγορος του Πολίτη.

Στην έκθεση του Συνήγορου του Πολίτη επισημαίνεται ότι το ποσοστό των Ελλήνων πολιτών που κινδυνεύουν με κατάσχεση των λογαριασμών τους είναι «ανησυχητικά υψηλό», ενώ όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος του 2018, θα καταγραφεί ρεκόρ κατασχέσεων...

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Να ζητήσουν συγγνώμη αυτοί που έστησαν πολιτικές καριέρες στις πλατείες των αγανακτισμένων

Να ζητήσουν έστω και σήμερα μια συγγνώμη καλεί η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της τον ΣΥΡΙΖΑ και όσους έστησαν πολιτικές καριέρες στις πλατείες των αγανακτισμένων με αφορμή την έφεση που άσκησε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου κατά της δικαίωσης συνταξιούχου ως προς την απώλεια του εισοδήματος του.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία «χρειάστηκαν σχεδόν δέκα χρόνια για να ομολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι οι μειώσεις των συντάξεων στα δύο πρώτα μνημόνια έγιναν...

Ερωτηματικά για το θάνατο του 35χρονο ομογενή - Προβληματισμός από την αντίδραση των Τιράνων

Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες για το θάνατο του 35χρονου ομογενή Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα, στους Βουλιαράτες Αλβανίας, γεγονός που προβληματίζει τις ελληνικές αρχές.
Σημειώνεται πως αρχικά ο 35χρονος φερόταν, σύμφωνα με ΜΜΕ της περιοχής, να ύψωσε την ελληνική σημαία στο χωριό και στη συνέχεια να πυροβόλησε στον αέρα. Μάλιστα εθνικιστικοί κύκλοι στην Αλβανία επιχείρησαν να...

Κι όμως χθες είδα την παρέλαση


Αποτέλεσμα εικόνας για Κι όμως χθες είδα την παρέλαση
Κι όμως, στις 11 χθες το πρωί κάθισα μπροστά στην τηλεόραση και παρακολούθησα την παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Αλλόκοτο πράγμα για μένα. 
Πολύ νεότερος χλεύαζα αυτό το θέαμα και στην συνέχεια μου ήταν αδιάφορο. Χθες το παρακολούθησα με ένα μείγμα συναισθημάτων που δυσκολεύομαι να διερμηνεύσω. Όχι, δεν έχασα τον πολιτικό ορθολογισμό μου, ούτε έγινα ξάφνου εθνικιστής ή μιλιταριστής.
Μπορεί τα χρόνια που περνούν και ο κόσμος που αντί να προχωρά προς τα εμπρός τρέχει ολοταχώς προς τα πίσω, να οδηγούν κάποιους...

Όταν η πολιτική αλητεία ανέβηκε από το πεζοδρόμιο στην εξέδρα των επισήμων


Σχετική ÎµÎ¹ÎºÏŒÎ½Î±Η οικονομική κατάσταση, οι συνθήκες διακυβέρνησης, ο χειρισμός των εθνικών θεμάτων με το ξεπούλημα της Μακεδονίας, όλα αυτά συνθέτουν ένα πολιτικό τοπίο πολύ χειρότερο από αυτό του 2011. 
Τότε που, όπως θα θυμάται ο αναγνώστης, ένας ετερόκλιτος συρφετός, τραμπουκίζοντας και προπηλακίζοντας και αυτόν ακόμα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ματαίωσε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου...

Ο μάταιος αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στον εθνικό χαρακτήρα του ‘40


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο μάταιος αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στον εθνικό χαρακτήρα του ‘40
«78 χρόνια μετά το μεγάλο Όχι, αναλαμβάνουμε τον ιστορικό ρόλο που μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας. Να αγωνιστούμε και σήμερα για να μην δούμε ποτέ ξανά στην Ελλάδα και την Ευρώπη να ζωντανεύει το φάντασμα του φασισμού και του ολοκληρωτισμού». 
Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την επέτειο της 28ς Οκτωβρίου. Φαινομενικά αθώο αλλά όχι και τόσο.
Πρώτον γιατί την 28 Οκτωβρίου του 1940 οι Έλληνες δεν αγωνίστηκαν κατά του φασισμού αλλά κατά της Ιταλίας. 
Η Ελλάδα είχε προσπαθήσει να αποφύγει τον πόλεμο, αγνοώντας τον τορπιλισμό της Έλλης από ιταλικό υποβρύχιο και ζητώντας έμμεσα την μεσολάβηση του Χίτλερ για να αλλάξει γνώμη ο Μουσολίνι και να μην επιτεθεί στην Ελλάδα. Δεν το πέτυχε και όταν ο Μουσολίνι απαίτησε απαράδεκτους όρους ο Ιωάννης Μεταξάς είπε το ΟΧΙ καταλαβαίνοντας ότι κάθε πραγματικός Έλληνας θα τον ακολουθήσει...

Αλβανία: Η αστυνομία σκότωσε τον ομογενή που ύψωσε την ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο [εικόνες & βίντεο]

Αλβανία: Η αστυνομία σκότωσε τον ομογενή που ύψωσε την ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο [εικόνες & βίντεο]Νεκρός είναι σύμφωνα με την Αλβανική Αστυνομία, ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας ο οποίος είχε πυροβολήσει κατά αστυνομικών στο χωριό Βουλιαράτι στην Αλβανία επειδή κατέβασαν την ελληνική σημαία που ανήρτησε.

Σύμφωνα με το syri.net ο ομογενής «εξτρεμιστής» όπως τον χαρακτηρίζει, ο οποίος ονομάζεται Κωνσταντίνος Κατσίφας (Kostandinos Kaçifa) και είναι 35 ετών είναι νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αλβανική αστυνομία, μετά από άγρια καταδίωξή του στα βουνά της Αλβανίας...

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Ο Καμμένος καταγγέλλει κυβερνητική συνεργασία με τον Σόρος και δεν... «ανοίγει μύτη»

Η Ελλάδα τελικά είναι η χώρα στην οποία όλα μπορούν να συμβούν και κυρίως όλα μπορούν να ειπωθούν, χωρίς την παραμικρή συνέπεια. 
Πώς αλλιώς μπορεί κάποιος να εξηγήσει την απίστευτη καταγγελία την οποία έκανε ο υπουργός Άμυνας το βράδυ της Παρασκευής και μάλιστα με δημόσια τοποθέτησή του, χωρίς κανείς να θελήσει να δώσει συνέχεια, έστω “για τα μάτια του κόσμου”.
Πιο συγκεκριμένα: Ο κ. Καμμένος, εν ενεργεία μέλος του υπουργικού συμβουλίου και μάλιστα υπουργός Άμυνας, προχώρησε σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία...

«Μαζέψτε» τον Αυτιά - Πρωτοφανές επεισόδιο με Κυρανάκη [Video]

Πρωτοφανές επεισόδιο χθες το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ με αρνητικό πρωταγωνιστή τον παρουσιαστή της εκπομπής και "θύμα" τον αναπληρωτή εκπρόσωπο της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη.
Με απαράδεκτο ύφος και συμπεριφορά, ο Αυτιάς απαγόρευσε στον Κυρανάκη να αναφερθεί στα πολύ στενά πρόσωπα του Γιάννου Παπαντωνίου τα οποία αυτή τη στιγμή έχουν "αξιοποιηθεί" από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο πρόεδρος της επιτροπής κεφαλαιαγοράς Γκότσης.
«Στη Βουλή αυτά όχι στην εκπομπή μου» απαγορεύοντας στον Κυρανάκη ν' αναφερθεί σε άνθρωπο του Γιάννου Παπαντωνίου που ο Συριζα διόρισε πρόεδρο στην επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς...

Το απόρρητο τηλεγράφημα της Χίλαρι Κλίντον για Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι

Ανεκμετάλλευτη έχει μείνει από την ελληνική διπλωματία η αποκάλυψη ότι οι ΗΠΑ και μάλιστα σε τηλεγράφημα του 2009 που φέρει την υπογραφή της ίδιας της τότε Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον αναγνωρίζουν την ελληνική κυριαρχία σε δυο κρίσιμα νησιά του Αιγαίου το Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι.
Το τηλεγράφημα αυτό, που αποκαλύφθηκε από τα WikiLeaks (και μέρος του έχει δημοσιευθεί και στο παρελθόν) παρά την πολιτική ίσων αποστάσεων που τηρεί έναντι Αθήνας και Άγκυρας, (και την σύσταση για αποφυγή ..κινήσεων που προκαλούν τους Τούρκους) δηλώνει κατηγορηματικά ότι σύμφωνα με τις ΗΠΑ ως συμβαλλόμενο μέρος της Συνθήκης των Παρισίων τα δύο νησιά «αποτελούν κυρίαρχη επικράτεια της Ελλάδας»...

Εννοείται, πως το ΟΧΙ το είπε ο Ι. Μεταξάς


Το αφήγημα της Αριστεράς για την Ιστορία της Σύγχρονης Ελλάδος βασίζεται πάνω σε μια σειρά από μύθους.

Ένας από αυτούς τους μύθους, με τον οποίον διαπαιδαγωγήθηκαν πολιτικά, δύο γενιές νέων, ήταν πως το ΟΧΙ στους Ιταλούς δεν το είπε ο Μεταξάς, αλλά ο λαός.
Είναι προφανές πως σε αυτόν τον μύθο, πέραν της ιστορικής ανακρίβειας, υπάρχει και μια λογική αντίφαση...

Σχέδιο Αποστασίας με εντολή Τσίπρα - Όταν ο "Φλωμπέρ" αποτελειώνει τον Καμμένο

Όσοι περνούν το τελευταίο διάστηµα από την οδό Ηροδότου στο κέντρο της Αθήνας, κυρίως τα Σάββατα, για να απολαύσουν έναν χαλαρό καφέ στην Πλατεία Κολωνακίου, παρατηρούν µια ασυνήθιστη κινητικότητα από γνωστές φυσιογνωµίες της πολιτικής σκηνής της χώρας, πέριξ του ιστορικού κτιρίου, όπου στεγάζεται το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.
Η εξήγηση βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το εντυπωσιακά σχεδιασµένο από τον Ερνέστο Τσίλλερ κτίριο, καθώς στον αριθµό 1 επί της οδού είναι εγκατεστηµένο το άτυπο «στρατηγείο» του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαµπουράρη -τον επονοµαζόµενο στον στενό κύκλο του Μαξίµου ως «Φλωµπέρ»-, ο οποίος...

Κοτζιάς: Οι Τούρκοι ήξεραν για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια - Μόνο η αντιπολίτευση στην Ελλάδα δεν ήξερε [βίντεο]

«Οι Τούρκοι ήξεραν από καιρό για την επέκταση στα 12 μίλια» /Φωτογραφία: Εurokinissi«Οι Τούρκοι ήξεραν για τις αποφάσεις της Ελλάδας για την επέκταση στην αιγιαλίτιδα» δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς.

«Δεν αιφνιδιάστηκαν για την αιγιαλίτιδα οι Τούρκοι, το ξέρουν από καιρό ότι θα την επεκτείνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο κυπριακό κανάλι ΣΙΓΜΑ. 
Δηλαδή παίζουν με τα Εθνικά μας θέματα οι άνθρωποι. Το ήξεραν οι Τούρκοι και δεν το ήξερε η αντιπολίτευση στην Ελλάδα.
Όπως τόνισε, η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου με...