Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ! Καταργούνται μετά από 118 χρόνια ζωής στην Ελλάδα – Διαβάστε την άγνωστη ιστορία τους

Η Ελληνική πρωτοτυπία πλέον καταργήθηκε με το Πολυνομοσχέδιο. Τέλος λοιπόν και ο θεσμός των περίπτερων στην Ελλάδα. Κάθε περιπτερούχος που βγαίνει στην σύνταξη θα κλείνει και την επιχείρηση.

Σε ανεργία υποχρεώνει η κυβέρνηση δώδεκα χιλιάδες περιπτερούχους μαζί με...

Οι αθλήτριες που κόβουν την ανάσα! (pics)

Οι αθλήτριες που κόβουν την ανάσα! (pics)

Είναι όμορφες, sexy και καταξιωμένες αθλήτριες! Οι Ελληνίδες που... σπάνε ρεκόρ!

Κάποιες τις κέρδισε η πορτοκαλί θεά, άλλες ο στίβος κι άλλες το βόλεϊ! Όπως και να χει ανεξάρτητα από το αν αγωνίζονται σε παρκέ ή οπουδήποτε αλλού εμείς τις θαυμάζουμε τόσο για τις επιδόσεις τους, όσο και για την ομορφιά τους!...

Θέλουν ανάκαμψη με λιγότερες επενδύσεις! Εκτός τόπου και χρόνου η κυβερνητική πολιτική

109867-244708

Η συμφωνία για το τρίτο πρόγραμμα-μνημόνιο περιλαμβάνει και ορισμένες διευκολύνσεις για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας από την Ε.Ε. 

Ύστερα από πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που υποστηρίχτηκε από το σύνολο σχεδόν των ευρωβουλευτών θα δοθούν κονδύλια από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ε.Ε. χωρίς να υπάρχει η ελληνική συμμετοχή, που...

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ – ROLLING STONES! Η άγνωστη κόντρα της Γερμανίδας καγκελαρίου με το θρυλικό συγκρότημα!


Πολιτικοί από όλο τον κόσμο έχουν κατά καιρούς έρθει σε διαμάχη με καλλιτέχνες γιατί κανείς τους δεν σκέφτηκε ή δεν θέλησε να ζητήσει άδεια από αυτούς που ερμήνευσαν ή έγραψαν τα τραγούδια που χρησιμοποίησαν για τις προεκλογικές τους καμπάνιες. 

Μεταξύ κι αυτών και η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία ήταν στα μαχαίρια με τους Rolling Stones.
Ο λόγος; 

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ: «Η ΕΕ θα σπάσει σε κομμάτια και θα' ρθουν πόλεμοι»


Ο Γκάι Χαντς, ένας από τους κυρίαρχους Βρετανούς επενδυτές (πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως «Βασιλιά των ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων στη Μ. Βρετανία), τείνει να γίνει ο μάντης κακών για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε συνέντευξή του στο Reuters δεν διστάζει να αποφανθεί πως:...

Πώς η ρωσική εκστρατεία στη Συρία «αναπτέρωσε» τη ρωσική οικονομία

Πώς η ρωσική εκστρατεία στη Συρία «αναπτέρωσε» τη ρωσική οικονομία
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν επέλεξε τη σωστή στιγμή για τη στρατιωτική επιχείριση στη Συρία. Αυτή η έξυπνη κίνηση τού προσφέρει τη δυνατότητα να ξαναγίνει η Ρωσία παγκόσμια υπερδύναμη, γράφει η DWN.
Οι ρωσικές επιχειρήσεις στη Συρία συνέβαλαν στην αύξηση των τιμών του πετρελαίου και έδωσαν στη Ρωσία ένα ισχυρό πλεονέκτημα. Ο Βλάντιμιρ Πούτιν γνωρίζει ότι...

Δημοσκόπηση: Γιατί οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν Τζιτζικώστα

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”, αναφορικά με τη μάχη ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία, έχει ορισμένα εξαιρετικά ενδιαφέροντα ευρήματα.
Από εκείνους που στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, το 89% βλέπει θετικά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το 64% τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 59% τον Απόστολο Τζιτζικώστα και το 41% τον Άδωνη Γεωργιάδη.
Αντιθέτως, από εκείνους που ψήφισαν στις εκλογές...

ΔΕ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ! Δείτε που θα πληρώνατε πάνω από 150 ευρώ τη φρατζόλα το ψωμί και 600 ευρώ τα…προφυλακτικά!


Ξεχάστε τη Νορβηγία, την Ιαπωνία την Ισλανδία ή την Ελβετία ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, που θεωρούνται ακριβές χώρες με πολύ υψηλό κόστος διαβίωσης
Η Βενεζουέλα είναι πλέον η ακριβότερη χώρα στον κόσμο.
Για να σας δώσουμε μια ιδέα, το κόστος μιας διαδρομής με το ταξί φθάνει στα 158 δολάρια. Είναι προτιμότερο να ενοικιάσει κανείς ένα ελικόπτερο από την Κολομβία θα κοστίσει λιγότερο. Τα...

Βρε τον Κοτζιά…


Με αφορμή την ομαδική παραίτηση διπλωματών τις τελευταίες μέρες, θέλω να καταθέσω την προσωπική μου άποψη για μια εξ αυτών.

Κάποτε λοιπόν είχα την τύχη να γνωρίσω, και να συνεργαστώ μαζί της στα Σκόπια, μια πανάξια Ελληνίδα διπλωμάτη, την κα Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου με καταγωγή από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας.
Η συγκεκριμένη σίγουρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους δύο με τρεις καλύτερους διπλωμάτες που...

Οργισμένη απάντηση Περιστέρη: Αιδώς Αργείοι ή μήπως αχρείοι;

Οργισμένη απάντηση Περιστέρη: Αιδώς Αργείοι ή μήπως αχρείοι;

Η αρχαιολόγος, ανασκαφέας Τύμβου Καστά Αμφίπολης, προϊστάμενη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών, Κατερίνα Περιστέρη, με επιστολή που εξέδωσε απαντά στην ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων αρχαιολόγων.

Με την επιστολή του, ο ΣΕΑ είχε κατηγορήσει την κα. Περιστέρη ότι συνδέοντας το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης με...

Το μπρα ντε φερ ΗΠΑ-Ευρώπης για το χρέος και το άγχος του Τσίπρα

(EUROKINISSI/ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε.)Ένα ακόμη μπρα-ντε φερ μεταξύ ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ενωσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την Ελλάδα να παρακολουθεί εναγωνίως, αναμένοντας τις κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με την κρίση και το χρέος.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που βρίσκεται στην Λίμα του Περού για...

ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! Ρωσικά μαχητικά σκότωσαν 300 αντάρτες και έπληξαν 60 στόχους αλλά προελαύνουν στο Χαλέπι


Ανώτατος αξιωματικός των ένοπλων δυνάμεων της Ρωσίας δήλωσε σήμερα ότι η ρωσική Πολεμική Αεροπορία βομβάρδισε 60 «τρομοκρατικούς στόχους»στη Συρία τις τελευταίες 24 ώρες, προχωρώντας σε μείζονα κλιμάκωση των πληγμάτων στο πλαίσιο της εκστρατείας που άρχισε την 30ή Σεπτεμβρίου, μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
«Ρωσικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν 67 εξόδους από την αεροπορική βάση Χμάιμιμ (…) και βομβάρδισαν 60 τρομοκρατικούς στόχους» στις επαρχίες...

O ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ! Έτσι σκοπεύει να στραγγαλίσει ενεργειακά την Τουρκία!

Καθώς οι σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας δοκιμάζονται έντονα το τελευταίο διάστημα, με το μπρα ντε φερ να εντείνεται μετά την αυξανόμενη στρατιωτική ρωσική εμπλοκή στην Συρία,  στο προσκήνιο μπαίνει η οικονομική εξάρτηση των δυο χωρών και ο αντίκτυπος αυτής στις περαιτέρω εξελίξεις…

Στην διάσταση αυτή αναφέρονται τα τουρκικά ΜΜΕ, που επισημαίνουν τον άμεσο κίνδυνο να...

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ …ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ! «Μάχη» σε έξι μέτωπα… για να ξεχάσουμε τα προαπαιτούμενα!


Τα ισοδύναμα …επικοινωνιακά μέτρα ανακοίνωσε το Μαξίμου στα σκληρά προαπαιτούμενα του μνημονίου που έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή.

Η κυβέρνηση δηλώνει ότι είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη σε έξι μέτωπα παράλληλα με αυτή του νομοσχεδίου που θα περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα της Συμφωνίας.

Οι εν λόγω άξονες είναι οι εξής:

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΡΙΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ! Τι αρχηγό θέλουν οι Νεοδημοκράτες και τι οι άλλοι ψηφοφόροι!


Τα χαρακτηριστικά του νέου αρχηγού της Ν.Δ. καταγράφει η δημοσκόπηση που δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας στο σύνολο των ψηφοφόρων επιθυμεί νέο στέλεχος στην ηγεσία της Ν.Δ. το 52% ενώ έμπειρο στέλεχος προτιμά το 42%.
Αντίθετα στους γαλάζιους ψηφοφόρους το 60% θέλει έμπειρο στέλεχος για...

Ο Αλέξης με "Ντακότα C-130" και ο Μητσοτάκης με μαχητικό F-16! H ανεπανάληπτη ατάκα της Μαρίκας [Βίντεο]

Καταγραφή22 μικρόΟ Αλέξης Τσίπρας πέταξε με ένα C-130 για να παρευρεθεί στην τελική φάση της διακλαδικής άσκησης «Παρμενίων-2015″. Έρχεται όμως δεύτερος και …καταϊδρωμένος, διότι παλαιότερα ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκης είχε πετάξει και αυτός με την σειρά του και μάλιστα με F-16!
Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης....

Ανατροπές στα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ - Τα σενάρια που εξετάζουν στο ΥΠΟΙΚ

Ανατροπές στα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ -Τα σενάρια που εξετάζουν στο ΥΠΟΙΚ

Τα τέλη κυκλοφορίας και η φορολογία των αυτοκινήτων είναι ένα από τα ζητήματα που εξετάζουν στο ΥΠΟΙΚ και αναμένονται αλλαγές ακόμα και πριν από το 2016.

Τα σενάρια είναι αρκετά και τα περισσότερα θέλουν αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας, ενώ εξετάζεται και η καταβολή τελών για όσους ιδιοκτήτες ΙΧ είχαν...

Από τους μισθούς και τις συντάξεις ξεκινάνε οι κατασχέσεις

Από τους μισθούς και τις συντάξεις ξεκινάνε οι κατασχέσεις

Ενώ περιμέναμε την Απόφαση για τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες κατασχέσεων για οφειλέτες που χρωστάνε πάνω από 70.000 ευρώ, αυτό που δημοσιοποιήθηκε ήταν η εγκύκλιος για το πώς θα κατάσχονται από χαμηλότερα επίπεδα οι μισθοί και οι συντάξεις!

Οι οδηγίες της ΓΓΔΕ «πατάνε» πάνω στον τελευταίο μνημονιακό νόμο, που...

«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΔΝΤ-ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ – Οι πιέσεις της Λαγκάρντ και ο «πάγος» από τον Ντάισελμπλουμ

lagarde_ntaiselbloem1_549_355

Κριστίν Λαγκάρντ: «Το χρέος δεν είναι βιώσιμο», ζητά μέτρα για ασφαλιστικό και τράπεζες 

Γερούν Ντάισελμπλουμ: «Διαγραφή χρέους; Σε 15 χρόνια τα ξαναλέμε»


Οι πιέσεις της Λαγκάρντ και ο «πάγος» από τον Ντάισελμπλουμ.
Η ελληνική κυβέρνηση τρέχει για περάσει τα προαπαιτούμενα και να προχωρήσει στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για να προχωρήσει στο...

Βόμβα Ρωμανιά: Σε δύο χρόνια θα καταργηθούν οι επικουρικές συντάξεις

Βόμβα Ρωμανιά: Σε δύο χρόνια θα καταργηθούν οι επικουρικές συντάξεις - Κεντρική Εικόνα

"Στα 300 με 400 ευρώ θα περιοριστούν οι κύριες συντάξεις", αποκάλυψε ο πρώην ΓΓ του υπουργείου Εργασίας

«Σε 2 χρόνια και 8 μήνες όλες οι επικουρικές συντάξεις θα έχουν καταργηθεί πλήρως» εκτίμησε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο ο πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Γιώργος Ρωμανιάς.
«Την ώρα –είπε- πως οι κύριες συντάξεις κινδυνεύουν να...

ΤΑ… ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! «Αν δεν υπάρξει αποκατάσταση τότε θα τον χτυπώ όπου κι αν τον βρω»

Το «έλα να δεις» έγινε τη βραδιά της ψήφου εμπιστοσύνης στους διαδρόμους της Βουλής με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να ωρύεται κατά του Αλέξη Τσίπρα.
Όλα άρχισαν όταν ο πρόεδρος της ΝΔ συνάντησε τυχαία στο καφενείο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση. Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, κ. Μεϊμαράκης τον χαιρέτησε -όπως έκανε με τον οποιοδήποτε- αλλά ο...

Τα 10 «αγκάθια» της κυβέρνησης.

tsipras_tsakalotos

Στη διαδικασία ψήφισης των προαπαιτούμενων αλλά και των ενδεχόμενων νέων μέτρων που προκρίνει ουσιαστικά το ΔΝΤ επεκτάθηκε χθες η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, στον απόηχο της ψήφισης των προγραμματικών δηλώσεων και της σκληρής αντιπαράθεσης Τσίπρα-Μεϊμαράκη στη Βουλή...

Αναγκαστική στάση πληρωμών από τους πολίτες

Όλο και περισσότεροι δεν μπορούν να πληρώσουν φόρους και στεγαστικά δάνεια.

Μόλις 4 στους 100 Έλληνες θα αγόραζαν σήμερα ακίνητο, τη στιγμή που 1 στους 3 πολίτες δηλώνει ότι αδυνατεί να πληρώσει το στεγαστικό του, 3 στους 10 ιδιοκτήτες ξεκαθαρίζουν πως δεν θα πληρώσουν τους φόρους ακινήτων, ενώ 4 στους 10 ενοικιαστές υποστηρίζουν πως ήδη πληρώνουν τα ενοίκια με καθυστέρηση.
Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από έρευνα...

Ας πρόσεχαν οι ψηφοφόροι... Ο Τσίπρας τους είχε ενημερώσει πλήρως (!)

Στην λαϊκή ετυμηγορία της 20ς Σεπτεμβρίου κατέφυγε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων, για να βγει από την δύσκολη θέση που τον είχε φέρει η κριτική της αντιπολίτευσης.
“ Θέλω να σας επισημάνω ότι για πρώτη φορά σε αυτόν τον τόπο γίνανε εκλογές, όχι πριν από μια δύσκολη συμφωνία, με άλλα να λέμε στα μπαλκόνια και άλλα να υπογράφουμε μετά. Γίνανε εκλογές μετά. Με τον ελληνικό λαό να τα γνωρίζει όλα και να επιλέγει με ανοιχτά χαρτιά ποιον θα στηρίξει...

Στις 22 Νοεμβρίου οι εκλογές στη Ν.Δ.

Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν πέντε ώρες η συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία παρουσία εκπροσώπων των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων, επιχείρησε να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα γύρω από τη διαδικασία ανάδειξης του νέου ηγέτη της παράταξης.

Η ΚΕΦΕ, έπειτα από τη μαραθώνια συνεδρίαση...

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Το “αριστερό νεοφιλελεύθερο” μόρφωμα των Τσίπρα-Τσακαλώτου


Η “ιδιοκτησία” της ατάκας ανήκει στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και είναι από αυτές που μπορεούν εύκολα να γίνουν talk of the town, ειδικά μέσω των social media.

Τι είναι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ; 
Ένα αριστερό… νεοφιλελεύθερο κόμμα, μερικώς συνιδιοκτησίας του Αλέξη Τσίπρα και του Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Με ό, τι θα συνεπάγεται κάτι τέτοιο στο ορατό μέλλον, όταν το βάρος της ψήφισης και...

Αυτά είναι τα 233 βενζινάδικα που πουλούσαν νοθευμένα καύσιμα (αναλυτικός πίνακας)

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, επέβαλε πρόστιμο σε 233 ιδιοκτήτες πρατηρίων βενζίνης λόγω νοθείας σε βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και πετρέλαιο θέρμανσης.
Δείτε ποια είναι ΕΔΩ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! Τι εκμυστηρεύεται στους στενούς του συνεργάτες


Προβληματισμένος εμφανίζεται τελευταίως στους συνομιλητές του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την πορεία της χώρας και για το πολιτικό μέλλον του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Καραμανλής θεωρεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο πρωθυπουργός είναι η...

Die Welt: Μαρξισμός, αυνανισμός και μελαγχολία - Η εκδήλωση που συμμετείχε ο Βαρουφάκης

Die Welt: Μαρξισμός, αυνανισμός και μελαγχολία -Η εκδήλωση που συμμετείχε ο ΒαρουφάκηςΣε σχόλιό της με τίτλο «Μαρξισμός, αυνανισμός, και μελαγχολία» η εφημερίδα Die Welt γράφει για την εκδήλωση στο Βερολίνο στην οποία πήρε μέρος και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Όσα συνέβησαν στη σκηνή του Volksbühne στη συζήτηση μεταξύ του Γ. Βαρουφάκη, του Κροάτη φιλοσόφου...

ΝΕΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Πως ο Τσίπρας θα κόψει τα πόδια στους «53» – Η σφαγή για τον γραμματέα και… το νέο κόμμα

Με την… τρόικα του εσωτερικού θα κληθεί να τα βάλει ο Αλέξης Τσίπρας το Σαββατοκύριακο, οπότε και συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για την εκλογή γενικού γραμματέα, μετά την παραίτηση του Τάσου Κορωνάκη.
Τα μαχαίρια έχουν ήδη ακονιστεί καθώς -μετά την αποχώρηση της Αριστερής Πλατφόρμας- οι «53» είναι η μόνη… συνιστώσα που έχει μείνει στην Κουμουνδούρου και επί του παρόντος...

ΟΙ ΡΩΣΟΙ «ΠΗΡΑΝ ΦΑΛΑΓΓΙ» ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ: Σε μια εβδομάδα κατέστρεψαν το 40% των υποδομών του Ισλαμικού Κράτους


Περίπου το 40% των υποδομών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στο έδαφος της Συρίας έχει καταστραφεί αφότου η Ρωσία άρχισε τη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων στη χώρα αυτή, δήλωσε ο Σύρος πρεσβευτής στη Μόσχα Ριάντ Χάνταντ.
«Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, περίπου το 40% των υποδομών τους έχει καταστραφεί...

Απίστευτο: Οι Ελληνες έχασαν 2 τρισ. ευρώ στην αξία των ακινήτων τους

Απίστευτο: Οι Ελληνες έχασαν 2 τρισ. ευρώ στην αξία των ακινήτων τους Η λέξη «βουτιά» ενδεχόμενα να μην μπορεί να περιγράψει την απώλεια της αξίας των ακινήτων που κατέχουν οι Έλληνες. Από το 2008 και έως σήμερα, οι απώλειες φτάνουν στο μυθικό ποσό των δύο τρισ. ευρώ.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της δραστικής μείωσης (στο 50%) των τιμών όλων των κατηγοριών ακινήτων, αλλά και της...

ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ! Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν των Σέρβων, φόβοι για εκτεταμένα επεισόδια! [βίντεο]

Μπαρούτι… μυρίζει το παιχνίδι της Αλβανίας με την Σερβία στο Ελμπασάν για τα προκριματικά του Euro 2016 έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια στο Βελιγράδι στο ματς του πρώτου γύρου.


Χθες το βράδυ το λεωφορείο που μετέφερε την σερβική αποστολή...

Καβγάς Ντόρας-Λεβέντη για το «γκαντέμικο γραφείο του Μητσοτάκη» - Τι του είπε η βουλευτής της ΝΔ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αίσθηση, αλλά και χαμόγελα προκάλεσε η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη την Τετάρτη το πρωί στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη πως δεν θέλει το γραφείο που είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στη Βουλή γιατί είναι γκαντέμης.

Η δήλωση αυτή όμως ενόχλησε τη βουλευτή της ΝΔ και κόρη του πρώην πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ζήτησε εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων.
Οπως γράφει και ο «Βηματοδότης», η κα Μπακογιάννη απάντησε στον κ. Λεβέντη: 

Χαράτσι για όσους μπήκαν στις 100 δόσεις - Αύξηση στα επιτόκια και μείωση δόσεων

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣΝέος πονοκέφαλος για όσους μπήκαν στη ρύθμιση των 100 δόσεων, αφού έρχεται χαράτσι.

Συγκεκριμένα υπάρχει ο κίνδυνος είτε:
  1. να χάσουν τη ρύθμιση, 
  2. να πληρώσουν επιπλέον επιτόκιο 
  3. να αναγκαστούν να πληρώσουν πολύ μεγαλύτερα ποσά κάθε μήνα στην εφορία.
Πρόκειται για 1.100.000 πολίτες που μπήκαν σε ρύθμιση των οφειλών τους, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με αλλαγές από την 1η Νοεμβρίου...

ΣΕ «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΨΙΣΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ» ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! Για “θρησκευτικό πόλεμο” προειδοποιεί ο Νετανιάχου


O πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου κάλεσε χθες τους Ισραηλινούς να βρίσκονται σε «κατάσταση υψίστου συναγερμού» αλλά να επιδείξουν ψυχραιμία μπροστά στη βία που συγκλονίζει την Ιερουσαλήμ και την κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
«Οι Ισραηλινοί πολίτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου εναντίον...

Οι 30 «καυτές» μέρες της κυβέρνησης - Ερχονται Τρόικα & δυο πακέτα με σκληρά μέτρα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Υψηλής προτεραιότητας είναι οι υποχρεώσεις της κυβέρνησης για τον επόμενο μήνα και με ορόσημο την 15η Νοεμβρίου, οπότε και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση 

Μέγαρο Μαξίμου και υπουργείο Οικονομικών ανεβάζουν «στροφές».

Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, θα πρέπει το αμέσως επόμενο διάστημα να έχουν εγκριθεί δύο «πακέτα» προαπαιτούμενων δράσεων με δεκάδες μέτρα, τα οποία αναμφισβήτητα θα έχουν τεράστιο κόστος για τους πολίτες...

Ομιλία Ε.Μεϊμαράκη επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης [Βίντεο]

Η ομιλία του Προέδρου της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη συζήτηση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης στο Βίντεο που ακολουθεί...

ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ! Οι κινήσεις ματ του Πούτιν-Φέρτε μου ζωντανό τον αρχηγό των Τζιχαντιστών


Λίγες μέρες μετά την έναρξη των ρωσικών αεροπορικών βομβαρδισμών στην Συρία, η Μόσχα εντείνει τις επιχειρήσεις, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να εμφανίζεται αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους τζιχαντιστές.
Σύμφωνα δε με την τουρκική εφημερίδα Radikal, ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος διεκδικεί έναν ολοένα και πιο ενεργό ρόλο στην περιοχή,  έχει δώσει σαφή εντολή στις δυνάμεις του που έχουν εγκατασταθεί και επιχειρούν από τις ρώσικες βάσεις στην Συρία, να...

ΟΡΓΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΚΟΤΖΙΑ: Εστειλε αξιωματούχο από Βρυξέλλες στο… Ζαίρ – Σκέψεις για μπαράζ παραιτήσεων στο ΥΠΕΞ


Να καταθέτουν τα διαπιστευτήριά τους είναι έτοιμοι πολλοί ανώτεροι διπλωμάτες, σε ένδειξη δυσαρέσκειας για τις σαρωτικές αλλαγές που επιδιώκει ο Υπ. Εξωτερικών Νίκου Κοτζιάς στο ΥΠΕΞ και κυρίως για την απόφασή του να απομακρύνει από την Μόνιμη Αντιπροσωπεία στην Ε.Ε. την πρέσβη Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και να την τοποθετήσει στο… Ζαίρ...

ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ! Εκτόξευσαν πυραύλους κατά των τζιχαντιστών από την Κασπία (Εντυπωσιακό βίντεο)


Ρωσικά πολεμικά εκτόξευσαν πυραύλους από την Κασπία εναντίον στόχων του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία - Ο πρόεδρος Πούτιν «συζητά» την πρόταση για ένωση των δυνάμεων του Άσαντ και της αντιπολίτευσης εναντίον του ΙΚ.
Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να εξαχθεί ένα συμπέρασμα για το αποτέλεσμα των ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη...

Μεϊμαράκης: Φέρτε τον νόμο για τους ολιγάρχες αν έχετε κότσια - Ποιοι είναι; Φαντάσματα είναι; [Βίντεο]

Μεϊμαράκης: Φέρτε τον νόμο για τους ολιγάρχες αν έχετε κότσια - Ποιοι είναι; Φαντάσματα είναι;

Ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από το βήμα της Βουλής, τονίζοντας στο κλείσιμο της ομιλίας του ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε όσα υποσχόταν ο κ.Τσίπρα τον Γενάρη και πόσα τελικά πράττει τώρα και έχει προγραμματίσει να ψηφίσει, ενώ υπεραμύνθηκε της γραμμής της ΝΔ και της ιστορίας της.
Αναλυτικά όσα είπε ο κ.Μεϊμαράκης:

«Σφαγή» Τσίπρα - Μεϊμαράκη στη βουλή: Φαρμακερές ατάκες και βολές [βίντεο]

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)Κατακόρυφα ανέβηκε το θερμόμετρο στη βουλή, μετά από την ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τον πρόεδρο της ΝΔ να κοντράρεται με τον πρωθυπουργό για το χρέος αλλά και τα «γαλάζια» εσωκομματικά.

«Εξαιρετική προεκλογική ομιλία κ. Μεϊμαράκη, αλλά να σας υπενθυμίσω ότι...

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση με 155 «ναι»!

Η κυβέρνηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Συνολικά, η κυβέρνηση έλαβε 155 θετικές ψήφους, έναντι των 144 βουλευτών της αντιπολίτευσης που αρνήθηκαν παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Από τη διαδικασία έλειπε ο βουλευτής...

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ - ΜΠΑΧΑΡΙ! Σταματάει την αιμορραγία σε λίγα δευτερόλεπτα


Το πιο πιθανό είναι πως οι περισσότεροι από εσάς, όταν παθαίνετε ένα κόψιμο ή γδάρσιμο σε κάποιο σημείο του δέρματός σας, σπεύδετε να το καλύψετε με κάποια γάζα ή με κάποιο τραυμαπλάστ.
Πολλές φορές όμως, το κόψιμο είναι λίγο πιο βαθύ και η αιμορραγία δεν σταματάει τόσο απλά. Σε αυτή την περίπτωση και τουλάχιστον μέχρι να σας δει ένας γιατρός...

ΟΥΣΙΑ - ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ! Ανακαλύφθηκε το μυστικό που ήταν θαμμένο 2500 χρόνια

5

Ο λόγος για την σαλσαλάτη -μια παράγωγη ουσία της σαλικίνης, παράγωγο της οποίας είναι το σαλικυλικό οξύ που περιέχεται στην ασπιρίνη- η οποία χρησιμοποιούταν ως παυσίπονο και αντιπυρετικό.
Στα κείμενα του Ιπποκράτη περιγράφεται η χρήση μιας πικρής σκόνης που εξάγεται από τον φλοιό της ιτιάς...

ΒΟΜΒΑ: Παραδοχή του Success Story με υπογραφή Τσακαλώτου..!

Σελίδες 13-20 του προσχέδιου του προυπολογισμού, που υπογράφει ο Τσακαλώτος

1. Οι εκτιμήσεις για την πορεία της οικονομίας εντός του 2014 επιβεβαιώθηκαν. Η οικονομία σημείωσε ρυθμό ανάπτυξης 0.8% έναντι παρατεταμένης ύφεσης την περίοδο 2008-13
2. Το ποσοστό ανεργίας...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!


Με ένα… μαγικό τρόπο μειώνεται με αυξανόμενο ρυθμό επί καθημερινής βάσης ο αριθμός των προσφύγων που μετακόμισαν από την Πλατεία Βικτωρίας στο Γαλάτσι.

Ρεπορτάζ Φώτης Κατσούφης
Ο αριθμός των προσφύγων που φιλοξενούνται στις Κλειστές Ολυμπιακές Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Γαλατσίου, σύμφωνα με...

Το νέο ΣΔΟΕ: Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο - Πώς θα γίνονται οι έλεγχοι

Το νέο ΣΔΟΕ: Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο -Πώς θα γίνονται οι έλεγχοι

Νέο μοντέλο ελέγχου με εφόδους στις έδρες εταιρειών και ελεύθερων επαγγελματιών

Θα πραγματοποιούνται ακόμα και τα μεσάνυχτα

Στόχος το μαύρο χρήμα

Πολιτικά πρόσωπα, ΜΜΕ και προμηθευτές του δημοσίου στο στόχαστρο του νέου ΣΔΟΕ

Το ΥΠΟΙΚ θέλει να...

«Μαλλιά-κουβάρια» στη Βουλή: «Φιλαράκο, αλλού αυτά!» - «Αντε φύγε από δω ρε αλήτη!»

«Μαλλιά-κουβάρια» στη Βουλή: «Φιλαράκο, αλλού αυτά!» - «Αντε φύγε από δω ρε αλήτη!»ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ-ΜΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

Με βαριές εκφράσεις συνοδεύτηκε η δεύτερη ημέρα συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης επιτέθηκε...