Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Καληνύχτα σας... Το Φαλακρό σας εύχεται Καλή Χιονοδρομική Περίοδο..!

Καληνύχτα σας... Το Φαλακρό σας εύχεται Καλή Χιονοδρομική Περίοδο..!

Η Ραχήλ Μακρή "Ανεξαρτητοποιήθηκε": Να μου έχετε εμπιστοσύνη! Δεν είμαι βρώμικη!


Σε πόλεμο που δεχόταν επί μήνες, απέδωσε τους λόγους της αποχώρησης της από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, 

η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Ραχήλ Μακρή.
Σε συνομιλία που είχε η ΟΧΙΑ μαζί της, η Ραχήλ Μακρή δήλωσε:
Έχετε μου εμπιστοσύνη δεν είμαι βρώμικη. Θα υπηρετήσω τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και θα υπηρετήσω την πατρίδα μου όμως καθαρή. Όχι σε μια ομάδα με σκιές...

Οι 10+1 ατάκες - γκάφες του 2013. Από τον Στουρνάρα στον Σφακιανάκη

Ατάκες για γέλια και για κλάματα, που συζητήθηκαν, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, τη χρονιά που φεύγει. 

Το Ε Μ ΠΡΟ Σ  σας θυμίζει τις 10+1 καλύτερες (vids)

Τις ακούσατε και τις διαβάσατε σίγουρα κάποια στιγμή τη χρονιά που φεύγει. 

Άλλες ήταν για γέλια και άλλες για κλάματα. 

Άλλες κλόνισαν το νευρικό σας σύστημα και άλλες προκάλεσαν θυμηδία. 

Υπό διαφορετικές συνθήκες, κάποιες από αυτές θα περνούσαν απαρατήρητες. Ακριβώς όμως λόγω του ότι ειπώθηκαν αυτή τη δύσκολη, από όλες τις πλευρές, χρονιά, απέκτησαν "ιστορική" σημασία...

Καταψήφισε ο Β. Πολύδωρας τον φόρο στα ακίνητα

Καταψήφισε ο βουλευτής της ΝΔ Β. Πολύδωρας το νομοσχέδιο για τον φόρο στα ακίνητα κατά την ονομαστική ψηφοφορία που έγινε ύστερα από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ψήφο του ακολούθησαν χειροκροτήματα από την πλευρά της αντιπολίτευσης.
Μετά από αυτή την εξέλιξη θεωρείται σχεδόν βέβαιη η διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.Ο κ. Πολύδωρας είχε γνωστοποιήσει την αντίθεσή του, κάνοντας λόγο για «δήμευση» την οποία, όπως είχε πει, δεν μπορεί να δεχθεί συνειδησιακά, ιστορικά, λογικά εθνικά.
«Οι σκέψεις μου είναι γνωστές, τις έχω παραθέσει με ένα άρθρο μου «Δημεύουν τα χωράφια μας», αλλά τέτοιες σκέψεις δεν χωράνε στο σκεπτικό και στη λογική της τρόικας».
«Ενημερωτικά, δεν αναζητούσαμε, και εγώ ως βουλευτής ...

Η Αμερικανίδα υπολοχαγός - φωτιά

Η υπολοχαγός του αμερικανικού Στρατού Ρέιτσελ Γουόσμπερ δεν είναι μία συνηθισμένη περίπτωση από τις τόσες γυναίκες που υπηρετούν στις αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά αυτές που είναι ανεπτυγμένες στο Αφγανιστάν.

Η προηγούμενη δουλειά της 25χρονης όμορφης ξανθιάς κοπέλας ήταν ... τσιρλίντερ. Τώρα κυνηγά Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν ή καλύτερα μεταφέρει με το ελικόπτερό της σε δύσκολες αποστολές προσωπικό του αμερικανικού Στρατού.
«Στην αρχή πάθαιναν σοκ όταν τους το έλεγα. Δεν περιμένει κανείς ποτέ να ακούσει για τσιρλίντερ στο στρατό», παραδέχεται...

Καραμανλής - Ομπάμα: Ο διάλογος που καθόρισε τις εκλογές του 2009


Η αποκαλυπτική στιχομυθία για το Βουκουρέστι και τους αγωγούς, που καθόρισε τις εκλογές 

Λέγεται, και σωστά, πως η Πολιτική είναι ένα κομμάτι Ιστορίας που γράφεται διαρκώς. 
Ο σύντομος αλλά εξόχως αποκαλυπτικός διάλογος Καραμανλή – Ομπάμα φωτίζει μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα το ομιχλώδες πολιτικό τοπίο του 2009 και τα όσα συνέβησαν τότε στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας οδηγώντας την κυβέρνηση Καραμανλή στην πτώση της και αλλάζοντας με βίαιο τρόπο τη «ρότα» της χώρας. 
Όπως προκύπτει μέσα από αυτό το διάλογο σε συνδυασμό με τα διάφορα ντοκουμέντα που τον τελευταίο ένα χρόνο έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και έχουν οδηγήσει την...

Η περίπτωση Κάντα

Με τις υποθέσεις των μεγάλων εξοπλιστικών συμβάσεων, ιδιαίτερα των γερμανικών υποβρυχίων, 

η ελληνική δικαιοσύνη εισήλθε σε μία εντελώς διαφορετική εποχή στη διερεύνηση μεγάλων υποθέσεων διαφθοράς.
Η έρευνα προσπαθεί να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβη, αξιοποιώντας τις μαρτυρίες ανθρώπων που, εκτός από μάρτυρες, είναι και κατηγορούμενοι. 
Τον Μιχάλη Ματαντό, αντιπρόσωπο της γερμανικής Ferrostaal που, αφού συνεργάσθηκε με την εισαγγελία του Μονάχου, κατά τα φαινόμενα συνεργάζεται και με την εισαγγελία Αθηνών. 
Τον Αλέξανδρο Αβατάγγελο -που μεσολάβησε μεταξύ των Γερμανών και ανθρώπων κοντά στον Τσοχατζόπουλο- και μεταφέρει μία διαχρονική εικόνα των συμβάσεων υλοποίησης της κατασκευής των υποβρυχίων. 
Τον Νίκο Ζήγρα που ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο ξεπλύθηκαν τα χρήματα.
Και τώρα τον Αντώνη Κάντα, τον άνθρωπο που στο Πεντάγωνο, επί 17 χρόνια, αποκαλείτο «επιστήμονας», καθώς...

Το κράτος "εκδικείται" την επιχειρηματικότητα

Σε μια ακόμη ακατανόητη απόφαση, την οποία το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης "φρόντισε" να περάσει στα "ψιλά", μέσα από το νομοσχέδιο για την παράταση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών που κατατέθηκε στη Βουλή, προβλέπει ουσιαστικά εξοντωτικές ποινές για όσες επιχειρήσεις έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο.
Έτσι μετά τις προηγούμενες αποφάσεις για τις κατασχέσεις των καταθέσεων και τον δεκαετή αποκλεισμό (με την μη καταβολή φορολογικής ενημερότητας), η εφορία πλέον θα επιβάλει προσαυξήσεις, για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, οι οποίες θα φτάνουν έως και το 30%.
Η απόφαση αυτή αποτελεί ακόμη μια "μαχαιριά" στην ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας που...

Ένας αριστερός, ένας δεξιός και μερικά εκατομμύρια

turkeynazi21Μια από τις μεγαλύτερες πλάνες του πολιτικού μας συστήματος είναι οι ταμπέλες.

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχαν αριστεροί, δεξιοί και -ίσως- σοσιαλιστές. Σήμερα δεν υπάρχει τίποτε από όλα αυτά. Όσο κι αν τα κόμματα επιμένουν για το αντίθετο.
Από την ημέρα της δημοσίευσης των βουλευτικών έσχες -το πόθεν δεν θα το μάθουμε ποτέ- το πανηγύρι που στήθηκε γύρω απ’ το εφάπαξ του ΣΥΡΙΖΑίου βουλευτή Δημήτρη Τσουκαλά και τις επενδύσεις σε τράπεζες-όρνια από τους επίσης ΣΥΡΙΖΑίους Σταθάκη και Τσακαλώτο, έχει ξεκινήσει μια σαδιστική ενδοσκόπηση.
Μπορεί ένας αριστερός να είναι πλούσιος; 
Είναι δυνατόν ένας αριστερός να επενδύει σε τράπεζα που πλουτίζει από τις οικονομικές καταστροφές κρατών -μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας;-. 
Πώς γίνεται να δηλώνει κάποιος “λαϊκό παιδί” και να παίρνει από τη μια στιγμή στην άλλη ένα ολόκληρο εκατομμύριο; ...

Εξοπλισμοί: Από τους αστακούς και το "γρηγορόσημο" στην αγωνία τι θα πει ο Κάντας

Τα τηλέφωνα παραγόντων των εξοπλισμών, στρατιωτικών και δημοσιογράφων χτυπούν διαρκώς από την ημέρα που ο Αντώνης Κάντας 

αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών επί Άκη Τσοχατζόπουλου και για τρεις μήνες και του Γιάννου Παπαντωνίου άρχισε να απολογείται. 
Το ερώτημα ένα ,μοναδικό και επίμονο: 
“Εμαθες κάποιο όνομα”;
Η ανησυχία στον ευρύτερο χώρο των εξοπλισμών είναι κάτι παραπάνω από διάχυτη. Ο Αντώνης Κάντας παρέμεινε στη θέση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή εξοπλισμών πάνω από έξι χρόνια. Μπορεί να βρισκόταν στη “σκιά” του Γιάννη Σμπώκου, αλλά εκείνη τη χρυσή εποχή των εξοπλισμών ,υπήρχε ...χώρος και όπως αποδεικνύεται τώρα και χρήμα για όλους. Διευθυντές ,αναπληρωτές αλλά και άλλους πολλούς...

Ο Στουρνάρας ενδέχεται να μην ειναι απατεώνας αλλά όντως πνευματικά δολοφονημένος.

20131220-220724.jpgΑκριβώς γι’ αυτή την ιδιότητα του έγινε πάμπλουτος. 

Τον έβαζαν μπροστινό σε εθνικά εγκλήματα (πχ Ιονική) που κανένας άνθρωπος με νοημοσύνη και βασική ηθική δεν θα μπορούσε να διαπράξει.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί αυτή του η δήλωση περί μη υπερφορολόγησης; Όταν όλες οι γειτονικές χώρες (άρα και άμεσα ανταγωνιστικές) έχουν έως και 90% χαμηλότερη φορολογία;
Μήπως δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος που πανηγύριζε ότι κλείνει κόσμο στην φυλακή για φοροδιαφυγή; 
Την ώρα που ο ίδιος είναι βουτηγμένος στον λάκκο των φοροφυγάδων; 
Κουμπάρος του ο Γιάννος, συνέταιρος του ο Σικιαρίδης, συνεργάτης του ο Παπακωνσταντίνου κλπ κλπ

Βύρων Πολύδωρας: "Τι μου ζητάτε να ψηφίσω;"

Ο βουλευτής της ΝΔ προϊδέασε την κυβέρνηση

Έναν νέο πονοκέφαλο έβαλε ο Βύρων Πολύδωρας στην κυβέρνηση μετά την πολυαναμενόμενη ομιλία του από το βήμα της Βουλής. 
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την αντίθεσή του στην θέσπιση του φόρου ακινήτων λέγοντας 

"θέλω να είμαι εκφραστής της ζώσας υπερηφάνειας του ελληνικού λαού"

Ο πρ. Πρόεδρος της Βουλής δεν έκανε δήλωση ψήφου, ωστόσο κατέστησε σαφείς τις θέσεις του κάνοντας λόγο για "δήμευση" την οποία, όπως είπε, δεν μπορεί να δεχθεί συνειδησιακά, ιστορικά, λογικά εθνικά...

Άτακτη υποχώρηση Στουρνάρα - Χατζηδάκη μετά το αντάρτικο βουλευτών: Τι αλλάζουν στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης δήλωσε πρόθυμος να αποσυρθούν από το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς οι διατάξεις που δεν έχουν δεσμευτικές προθεσμίες και μνημονιακές υποχρεώσεις. Αντιδράσεις από βουλευτές της δικομματικής

Διακόπηκε η συζήτηση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής λόγω των έντονων διαφωνιών τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από βουλευτές της δικομματικής για τη ρύθμιση που αφορά στους πλειστηριασμούς. 
Κύρια ένσταση αποτελεί το γεγονός ότι στη ρύθμιση περιλαμβάνονται και άλλες άσχετες διατάξεις όπως για τη ΛΑΡΚΟ και το ΤΑΙΠΕΔ...

"Βαδίζουμε μαζί σε λάθος δρόμο", φωνάζουν οι πολίτες

Μαύρο παρόν, κατάμαυρο μέλλον, βλέπουν οι Έλληνες. Τι δείχνουν τα στοιχεία του Ευρωβαρόμετρου.

Ποια είναι τα τρία σημαντικότερα προβλήματα

To 29% των Ελλήνων χαρακτηρίζουν καλή ή μάλλον καλή την κατάσταση του νοικοκυριού τους ενώ το 71% τη θεωρεί ότι είναι κακή έως πολύ κακή, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο που δόθηκε την Παρασκευή στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες και πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο.
Σχετικά με την απασχόληση το 99% των Ελλήνων, χαρακτηρίζει την κατάσταση κακή, ενώ ο μέσος όρος στην ΕΕ ήταν 78%. 
Για την επαγγελματική τους κατάσταση οι Έλληνες σε ποσοστό 55% την χαρακτηρίζουν κακή, ενώ μόνο...

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Το απίστευτο δράμα μιας οικογένειας στη Ξάνθη (VIDEO)


Ζουν χωρίς ρεύμα πάνω από ένα χρόνο
Ένας ηλικιωμένος τυφλός και με πολλά προβλήματα υγείας, μια χρόνια άνεργη μέσης ηλικίας γυναίκα, ο αδελφός της – επίσης άνεργος και δύο παιδιά, βιώνουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση ζώντας σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα εδώ και 1,5 περίπου χρόνο...
"Ο αδελφός μου κοιμόταν μέσα στο σπίτι και πήρε φωτιά από τα κεριά. Κόντεψε να καεί ζωντανός" θυμάται η κυρία Μαρίνα, άνεργη παλιννοστούσα που ζει τα τελευταία 13 περίπου χρόνια στην Ξάνθη.
Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, το πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή της Νεάπολης στην Ξάνθη, όπου δεκάδες οικογένειες ...

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την επιστροφή στη δραχμή (VIDEO)

Εκτεθειμένος ο Γιάννης Τόλιος και η Κουμουνδούρου

Ο Γιάννης Τόλιος μιλώντας στο Blue Sky και ενώ βρισκόταν σε στιγμή αντιπαράθεσης με τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο αναρωτήθηκε ξανά και ξανά γιατί είναι παράλογο να επιστρέψει η Ελλάδα στη δραχμή. 
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα ανέφερε και το σύνθημα που καθιέρωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης "καμία θυσία για το ευρώ"
Η αναφορά αυτή δείχνει ότι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ το δίλλημμα ευρώ ή δραχμή για το οποίο έχουν συγκρουστεί πολλές φορές Τσίπρας και Λαφαζάνης...

Η αντίδραση Καραμανλή για τον ξάδερφο

Η αντίδραση Καραμανλή για τον ξάδερφο

Οι σχέσεις του Κ. Καραμανλή με τον Μιχ. Λιάπη δεν ήταν ποτέ ιδιαιτέρως καλές, με ευθύνη κυρίως του πρώην υπουργού, ο οποίος ποτέ δεν είδε με καλό μάτι την εξέλιξη και την ανάδειξη του ξαδέρφου του στο ανώτατο πολιτικό αξίωμα.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν σήκωσε πότε το γάντι και δεν απάντησε ποτέ στις διαρροές, τα σχόλια και τις δηλώσεις που έκανε ο Μιχάλης Λιάπης εναντίον του.
Ωστόσο δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του μόλις πληροφορήθηκε το σοβαρό ατόπημα που υπέπεσε ο ξάδερφος του. 
Κουνούσε απογοητευμένος το κεφάλι του μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα του μετέφεραν οι στενοί του συνεργάτες.
«Καλά με πλαστές πινακίδες....» 
έλεγε και ξανάλεγε ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ δεν έλειψαν και τα «γαλλικά» ...

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Η ¨αξιοκρατία¨ σε όλο της το μεγαλείο!


Δεν έχουν το Θεό τους!

Στις 16/12/2013 και ώρα14:46:48 αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ 
¨ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
για τη στελέχωση Ομάδας Help Desk στην Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών του ΥΠΕΚΑ¨ και 

την ίδια ώρα έληγε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων!!!!

Ο Γενικός Γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος προκειμένου να στελεχωθεί  Ομάδα Help Desk υπό την εποπτεία της Δ/νσης Οικοδομικών και  Κτιριοδομικών Κανονισμών, προσκάλεσε για την υποβολή υποψηφιοτήτων, τους ενδιαφερόμενους Μηχανικούς (ΠΕ και ΤΕ)  για τις παρακάτω 18 θέσεις:...

Χάνουν τα σπίτια τους οι ελεύθεροι επαγγελματίες που χρωστάνε σε εφορία, ΟΑΕΕ

oaeeΞεκάθαρα και χωρίς πολλά πολλά, το νέο νομοσχέδιο – φρίκης που μιλάει στην αρχή για απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, 

αλλά ουσιαστικά δεν προστατεύει κανέναν, 

αν δεν τρέξει μέσα σε ένα μήνα να υποβάλλει αίτηση και τα σχετικά στην τράπεζα που χρωστάει, δεν προστατεύει κανέναν ελεύθερο επαγγελματία που τυχόν έχει χρέη στο δημόσιο ή τον ασφαλιστικό του φορέα. 

Το γράφει ξεκάθαραΔιαβάστε: 

Το δίλημμα της κάλπης

ekloges kalpi 534 3551Παρά τις επανειλημμένες δηλώσεις του Πρωθυπουργού ότι οι εθνικέ εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της τετραετίας, αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται οι εισηγήσεις υπουργών αλλά και κορυφαίων στελεχών της ΝΔ προς τον Αντ. Σαμαρά για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

«Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε ένα άσχημο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές. Δεν θα είναι πολιτικά διαχειρίσιμο» υποστηρίζουν όλο και περισσότερα από τα πρόσωπα που επηρεάζουν τον αρχηγό της ΝΔ, χωρίς όμως ωστόσο να έχουν κατορθώσει προς το παρόν να...

Κι άλλος πολιτικός ζήλεψε την δόξα του Μιχάλη Λιάπη - Τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί με πλαστές πινακίδες!

Φαίνεται πως ακόμα και μετά την περιπέτεια του Μιχάλη Λιάπη,κάποιοι δεν βάζουν μυαλό!

Χθες,αστυνομικοί συνέλαβαν γνωστό στέλεχος του κόμματος της "Χρυσής Αυγής" στα Γιάννενα,γιατί κατείχε αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, άνδρες του τμήματος ασφαλείας,μετά από ανώνυμη καταγγελία που δέχθηκαν,έκαναν χθες έλεγχο στο εν λόγω όχημα και συνέλαβαν το νεαρό ιδιοκτήτη.
Έτσι λοιπόν αντί να απολαύσει την βόλτα του με το αυτοκίνητο τύπου τζιπ,σήμερα παραλίγο να καθίσει στο εδώλιο για δύο αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος,αλλά με εντολή εισαγγελέα...

O Mιχάλης Λιάπης ξεναγός στην Μύκονο του Εθνάρχη

Βρε, τον άτυχο Μισέλ. Πως του τη στήσανε έτσι; 

Μήπως οι χειροπέδες στον αντιεξουσιαστή Μισέλ ήταν ότι έπρεπε για να περάσει στο ντούκου ένα ακόμη ρεσιτάλ ατιμωρησίας σ΄αυτό εδώ το βαλκάνιο οικόπεδο. 
Και μιλάμε για ατιμωρησία, όταν η Δικαιοσύνη μετά από 13 χρόνια αθωώνει ακόμη κι αυτούς τους "μπροστινούς"-γιατί τα μεγάλα αφεντικά δεν τα ακούμπησε ποτέ- του τεράστιου σκανδάλου του Χρηματιστηρίου....

Το Υπουργικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ



Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;

Γιατί όχι και μάλιστα ακόμη καλύτερα θα ήταν να υπήρχε και μια διεύρυνση δεξιά και προς το κέντρο ώστε να εκφράζει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού.

Κι επειδή οι πάντες έχουν αρχίσει να σκέφτονται πως θα ήταν ο Αλέξης ως πρωθυπουργός και ποιοι θα μπορούσαν να αναλάβουν τα υπουργικά χαρτοφυλάκια, εμείς τους βγάζουμε από τη δυσάρεστη θέση. Τους δίνουμε τη σύνθεση της κυβέρνησης Τσίπρα η οποία θα ήταν ιδανική για την ελληνική κοινωνία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Τους δίνουμε την ευχή μας γιατί πάνω απ’ όλα η σωτηρία της πατρίδας. 
Έχουμε και λέμε:

Βόμβα στο Σκαραμαγκά! Οι "γαλάζιοι" συνδικαλιστές "διαγράφουν" Σαμαρά - Σκληρή ανακοίνωση


Οι προσκείμενοι στη ΝΔ συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ Ναυπηγείων Σκαραμαγκά “διαγράφουν” τον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο “κατηγορούν” ότι “αυτός και η Κυβέρνηση του πορεύονται με βασική πολιτική τους , την συγκάλυψη σκανδάλων και την εμμονή στο λάθος, προκειμένου να διατηρηθούν λίγους ακόμα μήνες στην εξουσία”.

Η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ναυπηγείων Σκαραμαγκά:

“Ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση και σύσσωμες οι κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έκριναν ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος διερεύνησης του σκανδάλου των Υ/Β και των ΕΝΑΕ. Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε ότι ...

Πέρασαν τον Λιάπη για... τρομοκράτη!

Όλο το παρασκήνιο γύρω από τη σύλληψη του πρώην υπουργού από την αστυνομία

Παρασκήνιο άνευ προηγούμενου έλαβε χώρα κατά τη σύλληψη του εξαφανισμένου Λιάπη ο οποίος και δεν παρέστη σήμερα στο δικαστήριο και πέτυχε να πάρει αναβολή στο Αυτόφωρο του. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του...

Αυτά είναι τα βενζινάδικα που νόθευαν τα καύσιμα!

amaksia

Σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, συνολικά 219 πρατηριούχοι έχουν πιαστεί να νοθεύουν καύσιμα, ύστερα από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν.

Οι κυνηγοί οδηγοί, ως τακτικότατοι ταξιδευτές είναι από τους βασικότερους καταναλωτές και, φυσικά, θύματα και αυτοί των πονηρών πρατηριούχων. 
Στη ιστοσελίδα του το υπουργείο έχει δημοσιεύσει τη λίστα με τα πρατήρια υγρών καυσίμων που τους έχουν επιβληθεί πρόστιμα.
Η νοθεία των καυσίμων έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία αλλά και να ...

Η πράκτορας 90 - 60 -90 "σκοτώνει" με τις καμπύλες της - ΦΩΤΟ


Ποιος να αντισταθεί στη γοητεία της; 

Τα όπλα με τα οποία φωτογραφίζεται μάλλον δεν τα χρειάζεται.

Η ΄Αννα Τσάπμαν είναι η πιο διάσημη κατάσκοπος των τελευταίων ετών κι ας απέτυχε στην αποστολή της.

Ο κωδικός της; 

Πράκτορας 90-60-90! Οι καμπύλες της δηλαδή!

Έγινε γνωστή με τη σύλληψή της και δεν το άφησε να πάει χαμένο. Οι καυτές φωτογραφίσεις της της άφησαν κέρδη.
Ποια είναι η ιστορία της σεξοβόμβας κατασκόπου;

Η πορεία της όπως τη περιγράφει 

Η Ρωσία Τώρα που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες της εντυπωσιακής Άννας.
Ο πατέρας της Άννας είναι ο διπλωμάτης Βασίλι Κουστσένκο ο οποίος είχε υπηρετήσει στην Παπούα Νέα Γουινέα, την Κένυα και τη Ζιμπάμπουε. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Άννας, ο πατέρας της ήταν ανώτερος αξιωματικός της KGB...

Ρωσία: το κράτος επιδοτεί το κυνήγι του λύκου!

lukosΠληθαίνουν οι επιθέσεις άγριων ζώων σε χωριά κυρίως απομακρυσμένων περιοχών της Ρωσίας, εξαιτίας της έλλειψης τροφής. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, οι τοπικές Αρχές συνιστούν στους πολίτες να μην κυκλοφορούν τις νύχτες, ενώ τα επιθετικά ζώα πυροβολούνται, ακόμη και από ελικόπτερα.
Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν πιάνουν τα κρύα. Υπάρχουν περισσότερα πεινασμένα ζώα, που τους είναι όλο και πιο δύσκολο να βρουν τροφή στο δάσος. Γι’ αυτό μπαίνουν στα χωριά. Στην Καμτσάτκα (ρωσική Απω Ανατολή), για παράδειγμα, καταγράφηκε φέτος ένας ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός από αρκούδες που δεν είχαν πέσει σε χειμερία νάρκη. Θύματα των αφυπνισμένων σαρκοβόρων έχουν ήδη πέσει τρία άτομα, και υπάρχουν και...

Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε τι τρώμε εν αγνοία μας!

Τι κρύβεται πίσω από τα κρέατα που πωλούνται ως εκλεκτά φιλέτα;

Κατά καιρούς αποκαλύπτονται από τα μέσα μαζική ενημέρωσης, «έξυπνες» τεχνικές που χρησιμοποιεί η βιομηχανία τροφίμων για να «βελτιώσει» τα περιθώρια κέρδους της, συχνά εις βάρος της ποιότητας των τελικών προϊόντων.
Στο εν λόγω βίντεο που αποτελεί απόσπασμα από τηλεοπτικό ρεπορτάζ αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού, περιγράφεται μια διαδεδομένη τεχνική επεξεργασίας κρεάτων, κατά την οποία, «ρετάλια» κρεάτων ενώνονται μεταξύ τους, για να πωληθούν σαν πολύ ακριβότερα μέρη του ζώου, όπως για παράδειγμα σαν μοσχαρίσια φιλέτα.
H τρανσγλουταμινάση είναι ένα...

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ηλίας Πολίτης. Ο ανιδιοτελής γιατρός, που αυτοκτόνησε για λόγους ευθιξίας


Η ιστορία του γιατρού Ηλία Πολίτη που το 1976 αυτοκτόνησε καταλογίζοντας στον εαυτό του τις ευθύνες για το θάνατο επτά παιδιών

Δεν τον είχε κατηγορήσει κανείς. Μπορούσε απλώς να συνεχίσει τη ζωή και την καριέρα του, κάνοντας τον ανήξερο. 
Επέλεξε όμως να αυτοκτονήσει, θεωρώντας ότι ήταν υπεύθυνος για τον χαμό επτά παιδιών, από το λάθος που έκανε ένας νοσοκόμος. 
Διαβάστε στη μηχανή του χρόνου, τη συγκλονιστική ιστορία του γιατρού Ηλία Πολίτη αποτελεί μνημείο ευθιξίας.
1976

Μέσα σε λίγες μέρες πέθαναν επτά παιδάκια, σε δύο διαφορετικές πόλεις...

Εσχάτη προδοσία

Η απολογία στον ανακριτή Διαφθοράς του πρώην στελέχους του υπουργείου Εθνικής Αμύνης κατά την θητεία, ως αρμοδίων υπουργών, των κκ. Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου και, κυρίως τα όσα είπε περί διακίνησης πολλών εκατομμυρίων ως «επιβράβευση» αυτών που ενέκριναν την προμήθεια σε συγκεκριμένους κατασκευαστές τουλάχιστον οκτώ εξοπλιστικών προγραμμάτων, αποτελεί μία από τις πλέον θλιβερές περιπτώσεις της ελληνικής Ιστορίας. 

Κι αυτό διότι όσοι ευρέθησαν ένοχοι και όσοι μένουν ακόμη να βρεθούν ασέλγησαν ουσιαστικώς στο κορμί της πατρίδος τους...

ΒΟΜΒΑ Παυλόπουλου: "Αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο που συζητάμε"


Ζωηρές ενστάσεις από τον Πρ. Παυλόπουλο για τον νέο φόρο στα ακίνητα

Πόντο - πόντο «ξήλωσε» κατά το ουσιώδες μέρος το νομοσχέδιο για τα ακίνητα ο Προκόπης Παυλόπουλος με τη σημερινή ομιλία του στη Βουλή κάνοντας ευθέως λόγο για την αντισυνταγματικότητα του νέου πλαισίου...

Γκρογκί

Εικόνα Million Dollar Baby

Στην πυγμαχία, η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ελληνικός λαός ονομάζεται «γκρογκί». 

Είναι η κατάσταση εκείνη όπου ο πυγμάχος έχει φάει τόσες πολλές δυνατές γροθιές όλων των ειδών, τόσα άπερκατ, τόσα ντιρέκτ και τόσα κροσέ, που έχει γίνει πια μαύρος στο ξύλο, αλλά απλώς δεν έχει χάσει ακόμα τις αισθήσεις του και κλινικά, δηλαδή με επίσημη ιατρική γνωμάτευση, ώστε να διακοπεί ο αγώνας. 
Κλεισμένος πια στα σχοινιά, το μόνο στο οποίο μπορεί να ελπίζει πλέον μες το θολωμένο του μυαλό είναι ή να αγκαλιάσει τον αντίπαλο για να τον λυπηθεί ο διαιτητής, ή να χτυπήσει το καμπανάκι που θα σημάνει τη λήξη του γύρου...

Πετάνε έξω τον Σαμαρά. Η μεγάλη μπίζνα ΣΥΡΙΖΑ - Μπόμπολα και τα καλά χαρτιά της BlackRock!

turkeynazi21
Άκου ταλαίπωρε Ρούντι Ρινάλντι που έχεις μπλέξει!
Τον Δεκέμβριο του 2011 η Eldorado Gold ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να αγοράσει την European Goldfields Ltd αντί 2,5 δις ευρώ σε μετρητά και μετοχές. Πάμε παρακάτω. 
Η πρώτη που έσπευσε πρόθυμα να επικροτήσει την συμφωνία ήταν η γνωστή μας BlackRock Investment Management ( UK) Ltd, η οποία μετά από πρόσκληση της Τραπεζης της Ελλάδας έκανε τους γνωστούς ελέγχους στις ελληνικές τράπεζας και εντόπισε, ανάμεσα στα άλλα, και το ύψος του δανεισμού στον οποίο είναι ανοιχτοί οι Έλληνες μηντιάρχες. 
Θα μας πείτε τι δουλειά έχει η BlackRock με τον χρυσό. 
Κι όμως: H BlackRock Investment Management ( UK) Ltd κατέχει μερίδιο 7,3 % στην European Goldfields και συμφώνησε να  ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας...

Συνδικαλισταράδες της ΓΣΕΕ με πισίνες, δημοσιογράφοι με θαλαμηγούς και υπουργοί που εκβίαζαν τον ΓΑΠ για τα παιδιά τους!

Πασόκος συνδικαλισταράς πρώην στέλεχος της ΓΣΕΕ, λάτρης των πούρων και του ουίσκι, ο οποίος παντελόνιαζε πάνω από 6.000 ευρώ το μήνα έχτισε κάπου στην Ήπειρο μια βιλάρα με πισίνες και τζακούζια που θα ζήλευε και η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Το συγκεκριμένο φρούτο έγραψε ιστορία επί προεδρίας Παναγόπουλου στην επαναστατική ΓΣΕΕ αλλά και σε δημόσιο οργανισμό στον οποίο διατηρούσε 5 διαφορετικές θέσεις!
Ήταν σε τόσο βάθος διεφθαρμένα τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων της χώρας που ακόμη και δημοσιογράφοι που κάλυπταν το εργατικό ρεπορτάζ-όχι όλοι-έγιναν ζάπλουτοι και ...

Το μεγάλο μυστήριο με τον Κώστα Καραμανλή και ένας ξαφνικός θάνατος!


To βράδυ της 10ης Μαρτίου 2005 όλα φαίνονταν ομαλά. 
Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής απουσίαζε στη Μαδρίτη σε επίσημη επίσκεψη, ενώ ο Ολυμπιακός του Σωκράτη Κόκκαλη έδινε ένα πολύ ενδιαφέρον ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησε από την πολυτελή σουίτα του στο μόλις ανακαινισμένο λόγω Ολυμπιακών Αγώνων Στάδιο Καραϊσκάκη ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Γιώργος Κορωνιάς.
Η εταιρία του ήταν χορηγός της θρυλικής ποδοσφαιρικής ομάδας εκείνη την εποχή. 

Στην κορυφή της πολιτικής ατζέντας στο εσωτερικό ήταν ο νόμος με τον βασικό μέτοχο και η σύγκρουση της κυβέρνησης με επιχειρηματικά συμφέροντα. 
Η Διάσκεψη στην οποία μετείχε ο Καραμανλής στην ισπανική πρωτεύουσα είχε ως θέμα «Δημοκρατία - τρομοκρατία - ασφάλεια»...

Επίδειξη νεοπλουτισμού από την οικογένεια Τσουκαλά (ΦΩΤΟ)

Πηγαίνουν περίπατο τα ηθικά διδάγματα

Όταν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τους φτωχούς, για τα μικρά παιδάκια που λιποθυμούν στα σχολεία επειδή οι γονείς τους δεν έχουν λεφτά για να τους πάρουν ένα μπουκάλι γάλα, καλό θα είναι οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τα συγγενικά τους πρόσωπα να μην κάνουν επίδειξη νεοπλουτισμού και καλοπέρασης.
Ας κάνουν το καλύτερο για τα δικά τους παιδιά, αλλά ας είναι εγκρατείς και σεμνοί δίχως να προβάλλουν τις πολυτέλειες τους σε δημόσια θέα. 
Άραγε πως αισθάνεται εκείνη η μάνα που κατά τον ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα, το παιδί της λιποθυμάει από την πείνα στο σχολείο, έχει μείνει χωρίς δουλειά, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της» όταν η...

Ο Μπουτάρης ΔΕΝ κατάλαβε ακόμη ότι είμαστε σε... "κρίση"!

Απίστευτο: Ο Μπουτάρης ξόδεψε 1,7 εκατ. σε ένα χρόνο για… δημόσιες σχέσεις

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την παραδοχή της διοίκησης Γιάννη Μπουτάρη ότι το 2011 ο δήμος Θεσσαλονίκης δαπάνησε 1,7 εκατ. ευρώ για… δημόσιες σχέσεις.

Το μείζον θέμα προέκυψε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και της έγκρισης του ισολογισμού του 2011.
Στον ισολογισμό αναφέρεται ότι τα έξοδα λειτουργίας δημοσίων σχέσεων ανήλθαν σε 1.733.821,07 ευρώ. 
Όμως ο δήμος έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: ...

Κυνηγοί εκτέλεσαν αρκούδα και το μωρό της στον Γράμμο. Το αρκουδάκι ξεψύχησε τραυματισμένο πάνω στη μητέρα του (φωτογραφίες)

Συνοριοφύλακες, που έκαναν περιπολία κοντά στο χωριό Πολυάνεμος της Καστοριάς, εντόπισαν κηλίδες αίματος στον δασικό δρόμο και ειδοποίησαν την οργάνωση «Αρκτούρος».

Όταν έφτασε η ομάδα άμεσης επέμβασης, με επικεφαλής τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, το θέαμα που αντίκρυσαν ήταν συγκλονιστικό. 
Σε μικρή απόσταση από τον δρόμο, το μεγαλόσωμο θηλαστικό ήταν πεσμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Πάνω στο άψυχο σώμα του, ήταν νεκρό και το μωρό, που δεν είχε κλείσει έναν χρόνο ζωής...

Δεν παλεύεται σύντροφοι!

Στρατιές υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα έχουν οδηγηθεί στην ανεργία και στο περιθώριο, επειδή αστείοι πολιτευτές προστάτευσαν τους ψηφοφόρους τους που διόρισαν στο δημόσιο.

Την ώρα που συμπολίτες μας ψάχνουν στα σκουπίδια να βρουν λίγο φαγητό, το ελληνικό δημόσιο σπαταλάει πόρους σε νέες προσλήψεις και σε αυξήσεις μισθών δημοσίων υπαλλήλων!

Σας δίδουμε ολόκληρη την δήλωση που έκανε ο κ. Λέναδρος Ρακιντζής, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5.
Στη διοίκηση της Μένης Μαλλιώρη στον ΟΚΑΝΑ έφθανε ένας υπάλληλος να παίρνει 2.500-3.000 ευρώ!
Κι έπειτα υπάρχουμε ακόμη ορισμένοι αφελείς που νομίζουμε ότι υπάρχει ελπίδα.
Δεν παλεύεται, σύντροφοι.

Δεν μπορεί να νικηθεί αυτό το τέρας της βλακείας που έχει κατακτήσει την χώρα εδώ και δεκαετίες.
Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του κ. Ρακιντζή και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα της κρίσης: ...

Μέρκελ, 8 χρόνια στην εξουσία. Οι υποσχέσεις που δεν κράτησε

130716-angela-merkel-regierung-3000x2050

Στο «πλυντήριο», όπως λένε οι Γερμανοί την καγκελαρία, εξαιτίας του αρχιτεκτονικού της σχεδίου, η Άνγκελα Μέρκελ αποδείχθηκε ίσως η καλύτερη «νοικοκυρά» για τη χώρα της.

Από τότε που ξέσπασε η κρίση του ευρώ όμως, για τους Έλληνες και τον ευρωπαϊκό Νότο, παραμένει η πολιτικός, που όλοι «αγαπούν να μισούν».

Στις 22 Νοεμβρίου του 2005, έγινε η πρώτη γυναίκα, που έκατσε ποτέ στην καρέκλα του καγκελάριου. Πρόσφατα, κέρδισε και πάλι τις εκλογές, έχοντας στο παλμαρέ της μεγάλες επιτυχίες και αποτυχίες...

Ο Κώστας Καραμανλής κεφάτος άρχισε τις ..ατάκες!


Ρεσιτάλ Καραμανλή με τους Αρβανιτόπουλο - Μαρκόπουλο και Τζαβάρα - Νταβλούρο!

Το ότι όποτε ο Καραμανλής εμφανίζεται στη Βουλή προκαλεί πανικό είναι γνωστό. 
Κάτι ανάλογο έγινε και σήμερα κατά την διεξαγωγή των ονομαστικών ψηφοφοριών στη Βουλή όπου όποιος γαλάζιος βουλευτής τον έβλεπε έσπευδε να τον χαιρετήσει. 
Ο Καραμανλής όχι απλά ανταποκρίθηκε αλλά εμφανίστηκε και ιδιαίτερα κεφάτος "πειράζοντας" όποιο γαλάζιο πηγαδάκι έβρισκε μπροστά του...

Τα αγριόγιδα του "Παρθένου Δάσους" του Φρακτού στο Nομό Δράμας !


Η καταμέτρηση γίνεται στο τέλος Νοεμβρίου γιατί αυτή την εποχή παρατηρείται έντονη κινητικότητα αφού τα αγριόγιδα βρίσκονται σε περίοδο ζευγαρώματος.

Την καθιερωμένη πλέον καταμέτρηση του πληθυσμού του αγριόγιδου στην περιοχή του Φρακτού στο Nομό Δράμας 

πραγματοποίησε η ΣΤ' ΚΟΜΑΘ την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.
Αφορμή γι' αυτήν την επιστημονική έρευνα στάθηκε ένα περιστατικό λαθροθηρίας που συνέβη το 2008, όταν και συνελήφθησαν λαθροθήρες που είχαν θηρεύσει ένα αγριόγιδο. 

Τότε κάποιοι, εντελώς αυθαίρετα, ισχυρίστηκαν ότι στην περιοχή υπήρχαν μόνο πενήντα αγριόγιδα...

Μαρτυρία 96χρονης που έζησε τη Σμύρνη να καίγεται: "Ο κόσμος έτρεχε στα πλοία να σωθεί. Τους έκοβαν τα χέρια και έπεφταν στη θάλασσα"

Συγκλονίζουν οι μνήμες της 96χρονης Ελευθερίας Ψαλτήρα από την καταστροφή της Σμύρνης τον "μαύρο" Σεπτέμβρη του 1922 (Pics)

"Η Σμύρνη πήρε φωτιά, καίγεται... Εκεί, κορούλα μου, ήταν τα πλοία, τα γαλλικά και τα εγγλέζικα και πήγαινε ο κόσμος μπας και σωθεί. Και τους κόβανε τα χέρια και πέφτανε στη θάλασσα οι κοπέλες και τα παλικάρια". 
Πάνω από 90 χρόνια έχουν περάσει από τον "μαύρο" Σεπτέμβρη του '22 που η Σμύρνη παραδινόταν στις φλόγες και μαζί της η ζωή χιλιάδων ανθρώπων που έπρεπε να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς. 
Κι, όμως, η εικόνα της καιόμενης πόλης δεν "ξεθώριασε" ποτέ στη μνήμη της 96χρονης, σήμερα, Ελευθερίας Ψαλτήρα...

Με 8 ευρώ το μήνα και πινακίδα "Μ" ο Μιχάλης Λιάπης θα ήταν νόμιμος

Τι προβλέπει το μέτρο ακινησίας οχημάτων. 

Σε ποιες εξαιρετικές περιπτώσεις επιτρέπεται η κυκλοφορία τους. 

Τι θα μπορούσε να έχει κάνει βάσει νόμου ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Μ. Λιάπης

Η σύλληψη του πρώην υπουργού Μεταφορών και η κατάθεση των πινακίδων από χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, που αδυνατούν να καταβάλουν τα τέλη, φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τον νόμο του 1953, στον οποίο θεσπίζεται το "τεκμήριο ακινησίας".
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών επιχείρησε να γλιτώσει κάτι παραπάνω από 5.500 ευρώ, καταθέτοντας τις πινακίδες του αυτοκινήτου του.
Το ποσό αυτό προκύπτει από...

Απίστευτη απάντηση Τσουκαλά: "Συγγνώμη αν σας χάλασα την σούπα!"

Τι είπε για το 1.000.000

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο Δημήτρης Τσουκαλάς, με αφορμή τα όσα έχουν λεχθεί τις τελευταίες ημέρες για τη δήλωση πόθεν έσχες του.
"Η κυβέρνηση Σαμαρά, η κυβέρνηση των μνημονίων που εξαθλιώνει τον Ελληνικό λαό, η κυβέρνηση της υποταγής στα ξένα συμφέροντα έχει πια ημερομηνία λήξης. Μαζί της θα καταρρεύσει ένα ολόκληρο κατεστημένο, μιντιακό, συστημικό διαπλεκόμενο. Πριν σβήσει, όμως, θα κάνει τα πάντα με τα μέσα που διαθέτει για να κερδίσει λίγο χρόνο ...

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτινά έθιμα: 10 παραδόσεις με άρωμα Ελλάδας


του Νικόλα Γεωργιακώδη 
Το παραδοσιακό καραβάκι το ξέρουμε, το ίδιο και το «ξενόφερτο» έλατο. Τα στολίδια επίσης. 
Όμως τα έθιμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά που ξέρουν οι «άνθρωποι της πόλης». 
Από γωνιά σε γωνιά της Ελλάδας, κάθε περιοχή γιορτάζει με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο αυτήν την περίοδο του έτους. 

Ξυγκόπιτα στην Κρήτη 
Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, η… λιπαρή αυτή πίτα παρασκευάζεται την προπαραμονή των Χριστουγέννων την Ημέρα των Αγίων Δέκα στα χωριά της Ανατολικής Κρήτης. 
Εκεί οι κάτοικοι σφάζουν τους χοίρους και το λίπος τους (ή αλλιώς γλίνα όπως ονομάζεται), το χρησιμοποιούν σαν… βούτυρο για την παρασκευή της ξυγκόπιτας.
Ταΐζοντας την βρύση» στην κεντρική Ελλάδα  ...

Οι εταιρείες που πλουτίζουν από την ευρωπαϊκή κρίση

οι-εταιρείες-που-πλουτίζουν-από-την-ευρωπαϊκή-κρίσηΤα ονόματα Alvarez και MarsalBlack RockOliver WymanPimcoδεν είναι γνωστά στον μέσο Ευρωπαίο, ωστόσο οι εταιρείες αυτές εμπλέκονται σε όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα που έχει αναλάβει η τρόικα και έχουν στοιχίσει στους φορολογούμενους σε Κύπρο, Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία πάνω από 80 εκ. ευρώ, αναφέρει δημοσίευμα του Euobserver, σχετικά με τον σκοτεινό ρόλο που έχουν παίξει στην ευρωπαϊκή κρίση.
Οι εταιρείες συμβούλων που θεωρούνται «ανεξάρτητες» αποφασίζουν πόσα χρήματα θα χρειαστεί μία χώρα ή ένα τραπεζικό σύστημα, ωστόσο η δράση τους παρουσιάζει συχνά προβλήματα καθώς καταγγέλλονται συγκρούσεις συμφερόντων και μυστικές συμφωνίες. Σημειωτέον, ότι καμία από αυτές δεν έχει επιλεγεί με διαγωνισμό....

Αχρηστα τα συμπληρώματα βιταμινών

άχρηστα-τα-συμπληρώματα-βιταμινών

Επιστήμονες υποστηρίζουν με βάση και τελευταίες ενδελεχείς μελέτες ότι δεν προσφέρουν οφέλη για την υγεία 

Τα συμπληρώματα βιταμινών είναι… πεταμένα λεφτά και δεν προσφέρουν οφέλη για την υγεία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ομάδα κορυφαίων επιστημόνων.

Ακόμη και επιβλαβής η λήψη

Με ...

Ο Πασοκισμός με νέα «αριστερά» περιτυλίγματα…

turkeynazi21

Έχουμε αναλυτικά δείξει, πολλές φορές, τούτο:

«Ο πασοκισμός αποτελεί την ακρότατη παρασιτική εκβλάστηση της καθεστωτικής σαπίλας και της επαρμένης μπουρδολογίας και ηλιθιότητας: Την έπαρση της καθεστωτικής αυθάδειας, του ψεύδους, της απάτης, της ακατάσχετης ανοησίας… 

Ιδιαίτερα υπογραμμίζαμε

«Το ‘’λίπος’’ της παρασιτικής αχρειότητας έχει γίνει καθεστώς στο ΠΑΣΟΚ και δεν καίγεται με τίποτα: ΣΗΜΕΡΑ, κάτω από την επιδερμίδα της καλοαναθρεμμένης πασοκικής «αλητείας» κατακάθεται το ξύγκι του πιο αποτρόπαιου πολιτικού αμοραλισμού, της αχαλίνωτης διπροσωπίας, της… εκτυφλωτικής φαυλοηλιθιότητας, της χυδαιότητας και της μοχθηρής κακογουστιάς…»...