Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Όλοι όσοι ταυτίστηκαν ή ταυτίζονται με αυτούς που χειραγώγησαν τον ελληνικό λαό μέσω της προπαγάνδας ενάντια στον Κ. Καραμανλή θα ζήσουν την προσωπική τους κατάρρευση

Η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος μέσα στα επτά χρόνια από την υπαγωγή μας σε καθεστώς μνημονίων δεν επήλθε μόνο από τα σκληρά μέτρα που επιβλήθηκαν στον ελληνικό λαό, αλλά κυρίως από τη στήριξη που πλουσιοπάροχα προσέφεραν σε αυτούς που όλοι μας αποκαλούμε " νταβατζήδες" και την ατιμωρησία των υπευθύνων της ελληνικής τραγωδίας!
Από την άλλη η διαπλοκή, αυτή με την οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο Κ. Καραμανλής συγχρωτίστηκε ή συγκυβέρνησε αποτέλεσε τον κύριο πυλώνα στήριξης των μνημονιακών κυβερνήσεων, αφού πρωτύτερα διασύροντάς τον, κατέστησαν τον ανύπαρκτο Γιωργάκη " ηγέτη" και "σωτήρα"...

Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ μέγεθος των ευθυνών του Γιώργου Παπανδρέου στην εξέλιξη της τραγωδίας που βιώνουμε σήμερα.

Η αποκάλυψη που έκανε ο ανταποκριτής του mega και της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, Μιχάλης Ιγνατίου στο βιβλίο του «Τρόικα, ο δόμος προς την καταστροφή» αναδεικνύει το μέγεθος των ευθυνών του Γιώργου Παπανδρέου στην εξέλιξη της τραγωδίας που βιώνουμε σήμερα.
Πολλές φορές έχω πει κι έχω γράψει ότι αν ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ακολουθήσει την πολιτική που είχε εξαγγείλει ο Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβρη του 2009 και από τις 4 Οκτωβρίου και μετά αντί...

Οι «νοικοκυραίοι» θα υπομείνουν τον «θάνατο της μεσαίας τάξης» που κυνικά προαναγγέλλουν οι «αριστεροί» υπουργοί;


Αποτέλεσμα εικόνας για μεσαία τάξη καταστροφήΜερικές φορές, ορισμένα κυβερνητικά στελέχη (όχι όλα, μην το γενικεύουμε) για κάποιο λόγο – ακατανόητο ακόμα – αποφασίζουν να πουν την αλήθεια.
Ίσως γιατί θεωρούν πως η αλήθεια αυτή θα λειτουργήσει υπέρ τους, ίσως γιατί τους ξεφεύγει «εν τη ρύμη του λόγου», ίσως πάλι και γιατί δεν αντέχουν να λένε συνέχεια ψέματα.
Βεβαία, οι φόρες αυτές που λένε την αλήθεια, ευθαρσώς και δημοσίως, είναι λίγες, αλλά...

Η κυβέρνηση διαλύει την μεσαία τάξη και η μεσαία τάξη το ξέρει

Σχετική εικόνα
Ο τίτλος του σημειώματος είναι η παραστατική απεικόνιση της κυνικής παραδοχής Χουλιαράκη περί συνειδητής φορολόγησης της μεσαίας τάξης. 
Το επιχείρημά του ότι αυτό γίνεται για την στήριξη των πιο ευάλωτων είναι σχιζοφρενικό αφού μεσοπρόθεσμα οδηγεί με απόλυτη βεβαιότητα στο αποτέλεσμα να καταστούν ευάλωτοι όλοι οι έλληνες, αφού η μεσαία τάξη κάποια στιγμή θα πάψει να είναι μεσαία. 
Τότε θα είμαστε όλοι «ίσοι» στην φτώχεια και κανείς δεν θα έχει πλέον παράπονο...

Spiegel: Νέα κοινωνική τάξη στην Ελλάδα - Έχει χρήματα μόνο για φαγητό

Φωτογραφία: Eurokinissi

Είναι σκληρά εργαζόμενοι αλλά τα χρήματα που βγάζουν τους επιτρέπουν να καλύψουν μόλις και μετά βίας τις ανάγκες τους σε φαγητό...

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel «ανακαλύπτει» μια νέα κοινωνική τάξη στην Ελλάδα -τους «working poor» ή, στα ελληνικά, τους «εργαζόμενους φτωχούς»
Πρόκειται για μορφωμένους νέους, με σπουδές και προσόντα, με αποδοχές που φτάνουν μόνο για να καλύψουν το φαγητό τους.
Το ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού παρουσιάζει και τις ιστορίες ορισμένων τέτοιων νέων...

Σκληρή απάντηση Αυγενάκη στο σόου Τσίπρα στη Βουλή [Video]

Σκληρή απάντηση έδωσε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, στο σόου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή.
Ειδικότερα, ο βουλευτής της Δημοκρατίας στο Ηράκλειο έγραψε στο Facebook τα εξής: 

“Είναι πράγματι να γελά κανείς όταν βλέπει τον Πρωθυπουργό να καταπίνει αμάσητο ελέφαντα στην υπόθεση Καμμένου και να τολμά να εγκαλεί με θράσος χιλίων πιθήκων εμάς γιατί αρνούμαστε να φάμε το «προϊόν» ενός χαλκείου! Παρόλα αυτά, μένει ο πολιτικός πολιτισμός των άκρων…”.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Facebook o Λευτέρης Αυγενάκης:

Η ΝΔ αποδομεί ένα προς ένα τα στοιχεία που παρουσίασε ο Τσίπρας στη Βουλή για την εγκληματικότητα [πίνακες]

Φωτογραφία: SOOCΜε επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., η Νέα Δημοκρατία αποδομεί ένα προς ένα τα στοιχεία που παρουσίασε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή για την εγκληματικότητα. 

«Ο κ. Τσίπρας είναι συνειδητά ψεύτης και αδίστακτος» σχολιάζει.

Σε μια ανακοίνωση υπό τον τίτλο «Τα ψεύτικα στοιχεία του Αλ. Τσίπρα» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκαλεί τον πρωθυπουργό ότι «απαρίθμησε σειρά εντελώς ψεύτικων στοιχείων στην απέλπιδα προσπάθειά του να πείσει τους πολίτες ότι η ανίκανη Κυβέρνησή του έχει πολεμήσει την ανομία».
Όπως σημειώνει...

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Οι ειλικρινέστατοι κ.κ. Χουλιαράκης και Τσακαλώτος

Αποτέλεσμα εικόνας για Χουλιαράκης και Τσακαλώτος
Το θετικό με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αφοπλιστική ειλικρίνεια τους. Αυτά που σκέφτονται και συζητούν στον κομματικό τους μικρόκοσμο, επειδή θεωρούν πως είναι απολύτως λογικά, στην συνέχεια τα δημοσιοποιούν χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Έτσι, προχθές και χθες, πληροφορηθήκαμε από τα στόματα των Γ.Χουλιαράκη και Ε.Τσακαλώτου, πως η μεγάλη φορολόγηση  της μεσαίας τάξης είναι συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης, ώστε το υπερπλεόνασμα να διανεμηθεί στους οικονομικά δυσπραγούντες.
Τι αποδεικνύει αυτή η ομολογία;

Πήρε χρήματα από τη Siemens ο Συνασπισμός;

Γράφει ο Insider

Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, η Αυγή, η ΕΡΤ και ορισμένα άλλα ΜΜΕ που στηρίζουν ακρίτως την κυβέρνηση, επιδιώκουν να «στριμώξουν» τη Ν.Δ. για την πράγματι σκοτεινή υπόθεση Siemens.
Πώς προσπαθούν να το κάνουν; 
Βασιζόμενοι στην κατάθεση της γραμματέως του Μ. Χριστοφοράκου, η οποία ισχυρίστηκε ότι άκουσε από τον ίδιο, ότι δόθηκαν χορηγίες σε πολιτικά κόμματα, νεολαίες και διευκολύνσεις σε ορισμένα πολιτικά πρόσωπα. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ανάμεσα στους ευεργετημένους ήταν μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη και (άκουσε ότι ήταν) και η Νεολαία της Πολιτικής Άνοιξης...

«ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ» πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής: Τα τάγματα εφόδου, η σκληρή εκπαίδευση και τι ήξερε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Η εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων, πρώην μελών της Χρυσής Αυγής, άρχισε σήμερα στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση.
Η διαδικασία άρχισε με την κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα Α ο οποίος εντάχθηκε στην Χρυσή Αυγή το 2012 και αποχώρησε το 2013.
Ο μάρτυρας κατέθεσε από ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΓΑΔΑ, όπου ήταν παρόντες εισαγγελέας και πταισματοδίκης, ενώ στο δικαστήριο ακουγόταν μόνον η φωνή του εξαιρετικά αλλοιωμένη.
Ο μάρτυρας ζήτησε συγνώμη από...

Ο Κυριάκος διέσυρε τον Τσίπρα στη Βουλή: «Εκπροσωπείς το πιο χυδαίο Παρακράτος που γνώρισε ποτέ η χώρα»

Τον απόλυτο πολιτικό διασυρμό γνώρισε ο Τσίπρας σήμερα στη Βουλή αφού δεν κατάφερε σε καμιά στιγμή να δώσει πειστικές απαντήσεις μετά το δριμύ κατηγορώ που εξαπέλυσε εναντίον του ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την εικόνα Χάους και Ανομίας που επικρατεί στη χώρα.

Παράλληλα, ο Τσίπρας απέτυχε να αλλάξει και την ατζέντα αφού η απόπειρα να μεταφέρει τη συζήτηση στις ΚΥΠατζίδικες παρακολουθήσεις στελεχών της ΝΔ από το Παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έπεσε στο κενό...

Βαριές κουβέντες στη Βουλή - Κυριάκος: Είστε παρακράτος -Τσίπρας: Είστε σε πανικό

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε πολύ υψηλούς τόνους, όπως αναμενόταν εξάλλου, εξελίχθηκε η κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην «Ώρα του πρωθυπουργού».

Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΝΔ διασταύρωσαν τα ξίφη τους τόσο για τα θέματα της ανομίας που είχε θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και για την οικονομία, τη φορολογία, αλλά και για παρακολουθήσεις συνομιλιών και fake news.
Μάλιστα, ακούστηκαν και βαριές κουβέντες. Από τη μία πλευρά ο πρόεδρος της ΝΔ αποκάλεσε πολλές φορές ψεύτη τον πρωθυπουργό και ότι πήγε στη Βουλή ως «επίσημος εκπρόσωπος του παρακράτους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ»...

«Η δολοφονία Ζαφειρόπουλου σχεδιάστηκε στη φυλακή» - Οξεία αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Τσίπρα [βίντεο]

«Η δολοφονία Ζαφειρόπουλου σχεδιάστηκε στη φυλακή» -Οξεία αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Τσίπρα [βίντεο]

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην «Ώρα του πρωθυπουργού», καταγγέλλοντας ότι η δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου σχεδιάστηκε από ποινικούς μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Έντονη υπήρξε και η αντίδραση του πρωθυπουργού...

Τι έτρωγαν καθημερινά οι Αρχαίοι Έλληνες; (διατροφολόγιο)

Αν καλούσαμε για δείπνο μερικά από τα σπουδαιότερα μυαλά της αρχαίας Ελλάδας, όπως τον Ηρόδοτο, τον Ηρακλή και τον Αριστοφάνη, σίγουρα θα τους ξαφνιάζαμε με τον πλούτο και την ποικιλία των τροφών που θα τους προσφέραμε. Κι αυτό γιατί πολλές από τις σημερινές τροφές ήταν εντελώς άγνωστες στην εποχή τους, ενώ οι συνήθειές μας όσον αφορά τη διατροφή διαφέρουν σημαντικά...

Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου αρνήθηκε διάσωση της χώρας χωρίς το ΔΝΤ

Μια συνταρακτική αποκάλυψη για τον ρόλο που διαδραμάτισε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια και στο μηχανισμό διάσωσης που συνέτριψε την Ελλάδα με την εφαρμογή του προγράμματος του ΔΝΤ έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 

Οι αποκαλύψεις στο νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου με τίτλο:

Πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (3-11-2017)

Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων:

Μια μικρή αλλαγή στη διατροφή μειώνει τον πρόωρο θάνατο


Μια μικρή και απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί σε βάθος χρόνου να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου 

σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο New England Journal of Medicine.
Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Οχάιο με επικεφαλής την Δρ Μερσεντες Σοτος-Πριέτο, υποστηρίζουν ότι η κατανάλωση περισσότερων δημητριακών ολικής άλεσης, φρούτων, ξηρών καρπών και λιγότερο κόκκινο και επεξεργασμένο κρέας και αναψυκτικών με ζάχαρη, σε εύρος 12ετίας συντελεί στην μείωση της ολικής και καρδιαγγειακής θνησιμότητας...

Αριστεροί ή ανίκανοι;

Σχετική εικόνα
Ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού προτάσσει το μικρόφωνο για να εκφραστούν οι δεκάδες άνθρωποι που περιμένουν σε μια ακόμα ουρά για να βγάλουν την ηλεκτρονική κάρτα για το μετρό. 
Ένας ηλικιωμένος είναι πρόθυμος να πει την άποψή του «Εδώ μας οδήγησε η κυβέρνηση της Αριστεράς», παρατηρεί. Δυο τρεις ακόμα συμφωνούν κουνώντας το κεφάλι. 
Ο ρεπόρτερ μοιάζει...

Έτσι «εκτέλεσαν» τη μεσαία τάξη

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια η μεσαία τάξη έχει πληρώσει το κόστος των καθυστερήσεων των διαπραγματεύσεων. 
Ωστόσο, και τα χαμηλά εισοδήματα κυρίως οι οικογένειες με παιδιά αλλά και οι ευπαθείς ομάδες έχουν αρχίσει να σηκώνουν το βάρος των μέτρων που έχει φέρει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. 
Τα προνοιακά επιδόματα περικόπτονται, το ΕΚΑΣ σχεδόν έχει καταργηθεί ενώ το επίδομα θέρμανσης έχει κοπεί δύο φορές...

Εγκατέλειψε την Σκάρλετ Γιόχανσον για χάρη μιας… φυματικής σαρανταποδαρούσας!


Σχετική εικόνα
Ένα πουκάμισο αδειανό η επιζητούμενη ελάφρυνση χρέους, που είναι το όνειρο, και η πάλαι ποτέ «αγωνιστική απαίτηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 
Ο επικεφαλής του ESM Klaus Regling δήλωσε ότι οι πιστωτές της Ελλάδας θα αποφασίσουν τον Αύγουστο του 2018 εάν υπάρχει ανάγκη για λήψη περαιτέρω μέτρων αναδιάρθρωσης του χρέους.
Την ίδια στιγμή αφαίρεσε το ιερό δισκοπότηρο της καταγγελίας, από τα χέρια της κυβέρνησης και του συντεταγμένου προέδρου της Δημοκρατίας. Η Ελλάδα, είπε, έχει απολαύσει τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση του χρέους της κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών από οποιαδήποτε άλλη χώρα». Εννοούσε φυσικά στο PSI που έγινε το 2012.
Κάτι που…

Έχουν απίστευτο μίσος για τους αστούς. Για εσάς!

Αποτέλεσμα εικόνας για κομμουνιστές και τους φασίστες

Οι αστοί πολεμήθηκαν σκληρά από δύο ανθρώπινες φυλές: Τους κομμουνιστές και τους φασίστες. 

Είναι ο κοινός τους τόπος. Εκεί που τα δύο άκρα συναντώνται. Μισούν την αστική τάξη, την αριστεία, την πρόοδο. 
Αν κάποιοι πιστεύετε ακόμη ότι ο Αλέξης θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, ακούστε τις ομολογίες Τσακαλώτου και Χουλιαράκη για την συνειδητή επιλογή τους να πλήξουν την μεσαία τάξη.
Είστε κουρασμένοι; 

Μητσοτάκης: Δεν χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία στον ΣΥΡΙΖΑ (Φωτορεπορτάζ)

Περιοδεία στη Θεσπρωτία πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 2 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, στα γραφεία της Περιφέρειας, στα Ιωάννινα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε, ανάμεσα στα άλλα:

Stratfor: Απίθανη η «καθαρή» έξοδος - Δύσκολα η Ελλάδα θα τα καταφέρει μόνη της

Φωτογραφία: Associated Press

Σοβαρές επιφυλάξεις για μια «καθαρή» έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο εκφράζει το αμερικανικό κέντρο στρατηγικών μελετών Stratfor, το οποίο σε ανάλυσή του υποστηρίζει ότι η χώρα μας δύσκολα θα τα καταφέρει χωρίς εξωτερική βοήθεια μετά το 2018.

«Το τελευταίο διάστημα, οι σχέσεις της Ελλάδας με τους δανειστές της είναι εγκάρδιες. Τους περασμένους μήνες, η Αθήνα λαμβάνει τις υποδόσεις του προγράμματος χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αλλά με τη λήξη του τρίτου προγράμματος να...

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Τα mails της προδοσίας «Αλλοιώστε το έλλειμμα γρήγορα και με εχεμύθεια»

Τα mails της προδοσίας

«Αλλοιώστε το έλλειμμα γρήγορα και με εχεμύθεια»

– Πώς εκτελέστηκε το σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας προκειμένου να εξοφληθούν στο ακέραιο οι ξένες τράπεζες...

Ο Κάντας περιγράφει πώς και ποιοι έπαιρναν μίζες για τα εξοπλιστικά - «Μου άφησαν τσάντα στο γραφείο με 800.00 ευρώ...»

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, ο Αντώνης Κάντας μίλησε για όλα.

Ο Έλληνας αξιωματικός εν αποστρατεία, που διετέλεσε αναπληρωτής διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Αμύνης μεταξύ 1997 και 2002 και έχει καταδικαστεί για διαφθορά σε συνάρτηση με τις μίζες στα εξοπλιστικά, μίλησε για τις μίζες...

Δήμαρχοι νησιών κατά Μουζάλα για το προσφυγικό: Μας θυσιάσατε για να έχετε την ησυχία σας

Δήμαρχοι νησιών κατά Μουζάλα για το προσφυγικό: Μας θυσιάσατε για να έχετε την ησυχία σας

Έντονη κριτική από τους δημάρχους των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου στην κυβέρνηση
Τους απάντησε ο Γιάννης Μουζάλας και τους επέρριψε ευθύνες
«Φταίνε οι δήμαρχοι για τις άθλιες συνθήκες», είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής
Οι διάλογοι στην επιτροπή της Βουλής

Στην άρνηση των νησιών να προχωρήσουν στη διεύρυνση των χώρων υποδοχής απέδωσε τις άθλιες...

Γεωργιάδης κατά Λαζόπουλου: Eπί σειρά ετών έσπειρε μίσος στον κόσμο [Video]

Λάβρος κατά του Λάκη Λαζόπουλου εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο Αδωνις Γεωργιάδης. 

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε στον ηθοποιό στην διάρκεια της συνέντευξής του στον Γιώργο Λιάγκα και το «Late night show» όπου ήταν καλεσμένος τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Μεταξύ άλλων ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε:

Ο Κυριάκος ξετυλίγει το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ.: Βασική εθνική σύνταξη και μείωση εργοδοτικών εισφορών

Την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τον τομέα της υγείας και για την κοινωνική πολιτική παρουσίασε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο 3ο προσυνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στα Ιωάννινα.

«Εμείς σχεδιάζουμε προσεκτικά την επόμενη μέρα γιατί η χώρα χρειάζεται ένα συνεκτικό σχέδιο που θα στηριχθεί στην αλήθεια που θα πάρει την έγκριση των πολιτών και θα εφαρμοστεί με συνέπεια», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, την οποία...

«Χαστούκι» στις κυβερνητικές θριαμβολογίες από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

«Αντιπαραγωγικό και υπερφιλόδοξο» χαρακτήρισε τον κρατικό προϋπολογισμό ο επικεφαλής του Γραφείου της Βουλής για την παρακολούθηση των δημοσιονομικών στόχων, Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του Γραφείου της Βουλής προχώρησε σε αποδόμηση της συνολικής οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης που όπως είπε στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε φόρους...

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύλληψη του Αλβανού εκτελεστή του Ζαφειρόπουλου

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύλληψη του Αλβανού εκτελεστή του Ζαφειρόπουλου

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το Σάββατο ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο 32χρονος Αλβανός εκτελεστής εντοπίστηκε στον καταυλισμό Ρομά της Εγλυκάδας Πατρών όπου είχε καταφύγει για να αποφύγει τη σύλληψη και να διαφύγει στο εξωτερικό. 
Ο Αλβανός είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον δικηγόρο για να κλείσουν το ραντεβού και μάλιστα οι φυσικοί αυτουργοί είχαν λάβει το ποσό των 3.000 ευρώ, ως προκαταβολή, τα οποία φέρεται να έδωσε μία γυναίκα...

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ολόκληρη η έκθεση που στέλνει στο σκαμνί την συμμορία του μνημονίου!

* ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

* ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009 ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η «ΠΟΡΤΑ» ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

Η ιστορία δεν πρέπει να παραχαράζεται, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που το αποδεικνύουν.
Αυτό που έγινε με το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2009 αποτελεί μια ωμή παραχάραξη της αλήθειας και αποτέλεσε το πρελούδιο για να αλλάξει ο πολιτικός χάρτης και η δομή της Ελληνικής κοινωνίας.
Η τρόικα μαζί με το ΔΝΤ δεν ήταν απαραίτητο να έλθουν και να διαφεντεύουν για χρόνια την οικονομική ζωή της Ελλάδας.

Το πρόβλημα των ανοιγμάτων στα Δημόσια οικονομικά...

Η Επιστολή Walter Radermacher - Γεωργίου αποκαλύπτει το μαγείρεμα χρέους

#

Επιστολή Walter Radermacher - Γεωργίου αποκαλύπτει το μαγείρεμα χρέους

Σύμφωνα με την επιστολή αποκαλύπτεται ότι ο πρώην υπουργός Οικονoμικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου ζήτησαν "αναδρομικό μαγείρεμα" του Χρέους τον Οκτώβριο του 2010, επικαλούμενοι τα swaps της Goldman Sachs! ...


Ομολόγησε ο εκτελεστής του Ζαφειρόπουλου: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω»


Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχάλη ΖαφειρόπουλουΣυμπληρώνεται το παζλ της εν ψυχρώ δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μετά και τη σύλληψη του 32χρονου Αλβανού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε ότι ο ίδιος είναι ο εκτελεστής του δικηγόρου.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 32χρονος Αλβανός, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ομολόγησε κατά την κατάθεσή του:

Ένας "Μεγάλος Αδελφός" στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σχετική εικόνα
Στη μεγάλη συζήτηση που γίνεται, ίσως για πρώτη φορά στην πατρίδα μας, για το τι πραγματικά είναι η Αριστερά, - στην οποία έχει βοηθήσει ιδιαίτερα ο κ. Αλέξης Τσίπρας και ο τρόπος που ασκεί την εξουσία-, έρχεται να προστεθεί η δήλωση του Υπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Βερναρδάκη, ότι στο Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούν κάθε μήνα τους "δεξιούς" λογαριασμούς στα social media και μάλιστα, ποιες αλληλοεπιδράσεις έχει ο ένας με τον άλλον.
Μιλάμε για έναν κανονικό "Μεγάλο Αδελφό". 
Είναι, όμως, αυτή η αποκάλυψη του κ. Βερναρδάκη κάτι το πραγματικά αναπάντεχο;

Παροιμίες. Εγχώριες και άλλες



Αποτέλεσμα εικόνας για Παροιμίες.Μια παλιά κινεζική παροιμία λέει ότι αν μετά τα 50 ξυπνήσεις ένα πρωί και τίποτα δεν πονάει πάει να πει ότι πέθανες την νύχτα και δεν το πήρες είδηση. 
Την θυμάμαι κάθε πρωί γύρω στις 8.30 όταν σηκώνομαι και με πόνους σε κάθε μέρα και ένα διαφορετικό σημείο καβαλάω την μηχανή για να πάω να παίξω τένις. 
Από την άλλη δεν θα άλλαζα το πρωινό τένις για τίποτα στον κόσμο. Έχοντας παίξει, κερδίσει ή χάσει αδιάφορο, αλλά από θέμα αρχής...

Ο Αλέξης διεκδικεί με αξιώσεις την προεδρία της ΔΗΣΥ!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΣΥ
Οι εξελίξεις στην ΔΗΣΥ θα κρίνουν ποιος θα ηγηθεί της κεντροαριστεράς, ποιος θα κληρονομήσει το παλαιό ΠΑΣΟΚ. 
Θα είναι η ΔΗΣΥ ή ο Αλέξης Τσίπρας; 
Μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι στην κούρσα της ΔΗΣΥ δεν έχουν πείσει. Μακάρι να συνέβαινε κάτι άλλο, αλλά, δυστυχώς για όλους μας, δεν συμβαίνει. 
Από την άλλη, αυτό μένει να αποδειχτεί από την μαζικότητα της διαδικασίας.
Αν στα ξαφνικά δούμε να προσέρχονται στις εκλογές 300.000 άνθρωποι, θα είμαστε υποχρεωμένοι να αναθεωρήσουμε. Να πούμε ότι κάναμε λάθος. Και οι 200.000 ψηφοφόροι θα κάνουν την εκλογή της νέας ηγεσίας μία αξιοπρόσεκτη πολιτική διεργασία. 
Οτιδήποτε πιο κάτω  από αυτό θα επιβεβαιώσει αυτό που φανταζόμαστε: Οι εκλογές αυτές δεν συγκινούν τα πλήθη...

Θα τύπωναν δραχμές αυτοί που δεν μπορούν να τυπώσουν εισιτήρια;

Σχετική εικόνα
Οι ουρές αναμονής των ανθρώπων είναι εικόνα που πάντα προσφέρεται για κοινωνιολογική και πολιτική ανάλυση. Γιατί υπάρχουν πολλές και διαφόρων ειδών ουρές. 
Άλλες οι ουρές των γηπέδων, άλλες οι πειθαρχημένες των Γιαπωνέζων που μπαίνουν στο μετρό και άλλες των Αθηναίων που περιμένουν ώρες ατελείωτες για να πάρουν την ηλεκτρονική κάρτα διαδρομών για το μετρό. 
Άλλες επίσης, εκείνες του ΄15, όταν ο Γιάνης έκλεισε με μία κίνηση ματ, τις τράπεζες, επιβάλλοντας capital controls...

Η καλύτερη κοινωνική πολιτική είναι ...οι δουλειές. Ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Προφανώς και όποιος πει ότι ο μέσος έλληνας πολίτης δεν έχει ανάγκη την ενίσχυση του εισοδήματός του από την καταβολή επιδομάτων θα είναι ψεύτης.
Στην Ελλάδα των τριών μνημονίων, οι οικονομικά εξαντλημένοι πολίτες αναζητούν απελπισμένα μία σανίδα σωτηρίας, έστω και αν αυτή είναι πρόσκαιρη.
«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται»...

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΠΟΥΤΙΝ: Χρέος μας να μην ξεχάσουμε τα φοβερά εγκλήματα του Κομμουνισμού

Ενώ οι ξετσίπωτοι κομμουνιστές (κυρίως οι εγχώριοι, διότι δεν απέμειναν κι άλλοι νοσταλγοί στον κόσμο ολόκληρο…) πανηγυρίζουν για τα 100 χρόνια από την εκδήλωση του σιωνιστικού πραξικοπήματος των μπολσεβίκων, 
ο πρόεδρος Πούτιν εγκαινίασε το «Τείχος της Λύπης», 
ένα μνημείο αφιερωμένο στην μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του κομμουνισμού.
Το «τείχος της Λύπης», έχει μήκος 30 μέτρων και συνιστά ένα σύμπλεγμα προσώπων και ανθρώπινων φιγούρων που περιπλέκονται μεταξύ τους, βρίσκεται επί της λεωφόρου Αντρέι Ζαχάροφ και είναι έργο του διάσημου Ρώσσου γλύπτη Γκεόργκι Φραγνκουλιάν.
Ιδού τι είπε ο πρόεδρος Πούτιν στην ομιλία του:

Κυριάκος: «Κανένας καρκινοπαθής δε θα ξανασταθεί σε ουρά για φάρμακα»

«Είμαστε ένα λαϊκό κόμμα. Όχι ένα κόμμα της ελίτ και των επιχειρηματιών». 

Αυτό το μήνυμα επιχειρεί να στείλει η ΝΔ στους πολίτες στην αυριανή, τρίτη κατά σειρά προσυνεδριακή της εκδήλωση στα Ιωάννινα, η οποία αφορά τη στήριξη στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Άλλωστε, αυτή είναι η μόνιμη κριτική που ασκεί...

Τι συμφώνησε τελικά ο Τσίπρας με τον Τράμπ;

Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ τσιπρας

Ποιες παραχωρήσεις έκανε και με ποια ανταλλάγματα τελικά, είναι το σοβαρό ερώτημα –που για την ώρα δεν έχει απάντηση.

Από την εποχή του Μακιαβέλλι και της πόλης-κράτους της Βενετίας έως τον Ταλλεϋράνδο, τον Μέττερνιχ και κάποιους άλλους Ρισελιέ, η εξωτερική πολιτική ήταν πάντα ένα άθλημα με αμέτρητες μη ορατές πλευρές...

Το «φρένο» του Κώστα Καραμανλή στους δήθεν... «Καραμανλικούς»

Δεν ήταν μία καθόλου... τυχαία παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή. 
Μπορεί να πέρασε στα ψιλά της ειδησεογραφίας, όμως ο ξάδερφος του πρώην πρωθυπουργού και τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ δεν επέλεξε αναίτια να παραχωρήσει συνέντευξη, μερικά 24ωρα μετά από τη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα.
Όπως εγκαίρως σημείωσε...

O εγκληματικός νόμος Παρασκευόπουλου


Σχετική εικόνα
Φονιάδες της Ύδρας: Είχαν μαζί τους τα αποφυλακιστήρια όταν
συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς 
Συνελήφθησαν προχθές 7 Γεωργιανοί που βασάνισαν μιαν ηλικιωμένη για να της αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα. 
Οι διωκτικές αρχές διαπίστωσαν πως οι τρεις από αυτούς ήταν παλιοί γνώριμοι, που αποφυλακίστηκαν με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κακοποιοί οι οποίοι αποφυλακίζονται με τον συγκεκριμένο νόμο διαπράττουν εγκληματικές πράξεις. Πέραν των ληστειών, η δράση τους μετρά και πέντε νεκρούς...

Γιατί ο Τσίπρας λέει μόνο ψέματα

Σχετική εικόνα
Στο κλασικό βιβλίο «Τα κατά συνθήκην ψεύδη του πολιτισμού μας» (1883) ο Μax Nordau καταγράφει  τη διαστρέβλωση της αλήθειας ως βασική αρχή της συνύπαρξής μας. 
Πρώτα αναλύει τις θρησκευτικές κατασκευές, τον γάμο που «θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά ψεύδη», τις απάτες του υλιστικού πολιτισμού μας και το ύψιστο ψέμα στο οποίο βασίζεται ο κόσμος των media: ότι εκφράζει τη λεγόμενη «κοινή γνώμη», ενώ στην πραγματικότητα, προσπαθεί να τη διαμορφώνει...

Ο αξεπέραστος Κώστας Λαλιώτης και οι μεταμορφώσεις του Αλέξη


Σχετική εικόνα
Τις τελευταίες ημέρες ακούω απ’ όλο και πιο πολλούς ανθρώπους των επιχειρήσεων  το σενάριο του μεταλλαγμένου Τσίπρα. 
Του Αλέξη που αφού περιπλανήθηκε σε άσκοπες πολιτικές διαδρομές, φέρεται, πλέον, αποφασισμένος να «αλλάξει». Ο Αλέξης ο μεταρρυθμιστής. 
Η ανάδειξη του νέου αυτού προσώπου εξυπηρετεί την προσπάθεια της ολικής επαναφοράς. Είναι το μεγαλύτερο από όλα τα ψέματα!
Το κόλπο είναι παλιό! Εκεί που ο Ανδρέας Παπανδρέου βρισκότανε στην γωνία και...

Εξώδικο του Αυγενάκη για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento»

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Documento”.
Παράλληλα, ο Λευτέρης Αυγενάκης κάνει γνωστό, ότι έγινε επίδοση εξώδικου προς τους Διευθυντές Σύνταξης και τον εκδότη της εφημερίδας...

Δημοσκόπηση: Μπροστά με 13% η ΝΔ - Συγκεντρώνει 31% έναντι 18% του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία: SOOC

Σαφή υπεροχή υπέρ της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ).

Οι πολίτες μεταξύ άλλων κλήθηκαν να δώσουν τις απαντήσεις τους σχετικά με το πώς οι ίδιοι αποτιμούν το ταξίδι του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αλλά και πώς βλέπουν τη συμφωνία για τα F-16.
Παράλληλα, αποτυπώνεται ποια είναι τα μετεκλογικά σενάρια που οι ίδιοι προκρίνουν...

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Φυλακή φάντασμα στην Δράμα: Έχει ολοκληρωθεί, αλλά η κυβέρνηση αρνείται να παραλάβει το έργο

Φυλακή φάντασμα στην Δράμα: Έχει ολοκληρωθεί, αλλά η κυβέρνηση αρνείται να παραλάβει το έργοΗ κατασκευή της έχει ξεκινήσει εδώ και 13 χρόνια

Δεν έχει σωφρονιστικό προσωπικό 

- Ο Κοντονής ξέχασε να εντάξει την φυλακή στον οργανισμό του υπουργείου Δικαιοσύνης
Σε φυλακή φάντασμα έχει μετατραπεί εδώ και 13 χρόνια το νέο κατάστημα κράτησης Δράμας...

Μια νομιμοποιημένη ληστεία

Του Άγη Βερούτη*
Ως και το 60%-70% του τζίρου της μέσης υγιούς μικρής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών (μη-ζημιογόνου) με 3-4 μισθωτούς υπαλλήλους, πηγαίνει σε πληρωμές προς το Κράτος.
ΙΚΑ, ΦΠΑ, ΦΜΥ, ρυθμίσεις, φόρος εισοδήματος, προκαταβολή φόρου εισοδήματος, φόρος αλληλεγγύης, ΤΕΒΕ (ΕΦΚΑ το λένε τώρα), παρακρατούμενος φόρος, κλπ κλπ κλπ.
Μετά πρέπει να πληρώσει το ακριβότερο ρεύμα στην ευρωπαϊκή ένωση που έχει 40% φόρους και τέλη, το νοίκι που είναι 40% φόροι για τον ιδιοκτήτη, τα τηλέφωνα που και αυτά είναι 50% φόροι, βενζίνες που είναι 70% φόροι, ώσπου στο τέλος ο επιχειρηματίας θα μείνει με κατιτίς για τα τσιγάρα του, ουσιαστικά απλήρωτος...