Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ! Δεν θα πιστεύετε πως έχει γίνει ο Ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκπομπή «Πρωινούλι» στο Έψιλον το πρωί της Παρασκευής παρουσίασε ένα βίντεο με το τι κάνουν οι Έλληνες Ολυμπιονίκες μας σήμερα.
Ανάμεσά σε αυτούς ήταν και ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, ο Κώστας Κεντέρης, «πιο γρήγορος και από τον άνεμο», όπως είχε χαρακτηριστεί.
Μία τωρινή φωτογραφία 
του Κώστα Κεντέρη μας άφησε άφωνους γιατί...

Τα κυβερνητικά ελεγχόμενα Μέσα έχουν συνήθως κακό τέλος

Στα τέλη του 1981, μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και την άνοδό του στην εξουσία ο Ανδρέας Παπανδρέου και οι στενοί του συνεργάτες αποφάσισαν ότι το κίνημα δεν πρέπει να εξαρτάται από τις ορέξεις και την κριτική και την παρουσίαση των δραστηριοτήτων και των θέσεών του από τα ΜΜΕ που υπήρχαν και ότι έπρεπε να δημιουργήσει δικό του Μέσο.
Βρέθηκε ένας ιδεολόγος και καθαρός εκδότης της Λάρισας, ο μακαρίτης πλέον Πόπωτας, ο οποίος έβαλε το όνομά του, χρήματά του, και...

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ! Σε «απολογία» κλήθηκε ο Γερμανός πρέσβης στην Πορτογαλία

Την πόρτα του Υπουργείου Εξωτερικών της Πορτογαλίας πέρασε ο πρεσβευτής της Γερμανίας όπου του διαβίβασαν διαμαρτυρία για τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Όπως αποκαλύπτει το Γαλλικό Πρακτορείο ο Γερμανός πρεσβευτής Ούλριχ Μπράντεμπουργκ είχε κληθεί στο πορτογαλικό ΥΠΕΞ...

Ξεκινάει ανηλεές σαφάρι η εφορία - Στο στόχαστρο 30.000 επιχειρήσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / KONSTANTINOS TSAKALIDIS

Ανηλεές σαφάρι, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο ξεκινά η εφορία το καλοκαίρι με στόχο να χτυπήσει την φοροδιαφυγή και να συγκεντρώσει έσοδα. Στο στρόχαστρο μπαίνουν περίπου 30.000 επιχειρήσεις, κυρίως σε τουριστικές περιοχές.

Το ΥΠΟΙΚ στέλνει τις Υπηρεσίες Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ) σε...

«Τέλος τα αδύνατα μοντέλα στο εξώφυλλα» - Βγήκε το πρώτο περιοδικό για γυναίκες Plus size [εικόνες]

Φωτογραφία: FabUplusΌταν πήγαινε στο Δημοτικό σχολείο, η Γουίτνει Γουέι Θορ κοίταζε τα περιοδικά και ήξερε πως ποτέ δεν θα γινόταν σαν και αυτά τα μοντέλα, που υπήρχαν στα εξώφυλλα.

«Δεν είχα αυτό τον σωματότυπο», λέει σήμερα, που είναι στο εξώφυλλο του FabUplus.
Με χαμόγελο και το ένα χέρι της υψωμένο...

Επικό τρολάρισμα στους πρωταγωνιστές του ΑΝΤ1: Θα κλάψετε από τα γέλια!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Pasmina.gr βρέθηκε στο καλοκαιρινό πάρτυ του Ant1 για ένα σοβαρό ρεπορτάζ…..
Bρεθήκαμε στο καλοκαιρινό πάρτυ του Ant1 για να βγάλουμε μερικές σοβαρές ειδήσεις της επικαιρότητας, να σας μεταφέρουμε το κλίμα στον κόσμο της showBiz και να μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις, όπως άλλωστε και κάναμε. (?)...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΥΦΗ: Ξύρισε τα μαλλιά της στη δεξίωση του γάμου της – Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε


Ο Craig και η Joan Lyons γνωρίζονται μεταξύ τους εδώ και 30 χρόνια. Η Joan όμως δεν είχε ιδέα πως ο Craig ήταν ερωτευμένος μαζί της όλο αυτόν τον καιρό.
«Σε ερωτεύθηκα από την πρώτη στιγμή που σε είδα, όταν ήμουν 14″ είπε ο Craig. Τελικά κατάφερε να βρει το κουράγιο να της το πει πριν 18 μήνες και οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό...

Όταν είδαν ΑΥΤΟ το θέαμα, τους κόπηκαν τα πόδια. Το σοκαριστικό της υπόθεσης όμως, είναι η κραυγή που…

Η όρκα είναι το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας των δελφινιών.Είναι ευπροσάρμοστες και πανέξυπνες. Μπορούν να επικοινωνούν και να συνεργάζονται όταν κυνηγούν.

Οι όρκες είναι αρπακτικά και κυνηγούν θαλάσσια λιοντάρια, φώκιες, ψάρια και καλαμάρια. Οι όρκες κανονικά...

«ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ»! Ο Δήμαρχος Μήλου σοκάρει τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με την οποία κήρυξαν ανεπιθύμητο στο νησί τους, μετέφερε ο δήμαρχος κατά πρόσωπο στον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

«Μακάρι να ερχόσασταν κάτω από άλλες συνθήκες στο νησί μας. Αυτή τη στιγμή όμως είστε ανεπιθύμητος» είπε ο δήμαρχος του νησιού και στη συνέχεια   σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο αποχώρησε από το χώρο που...

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Τα capital controls, ο εκλογικός νόμος και η Ραφήνα

Μοιάζουν να είναι δυο διαφορετικά πράγματα, αλλά είναι εξαιρετικά αλληλένδετα. Τα capital controls και ο εκλογικός νόμος. Η εξέλιξη των πρώτων εξαρτάται εν πολλοίς από τον δεύτερο. 

Και κάπου ενδιαμέσως εμφανίζεται και ένας πρώην πρωθυπουργός. Όχι ο Γιωργάκης.

Κυβερνητικοί παράγοντες μας ζαλίζουν κατά καιρούς με διάφορες προφητείες περί του πότε θα...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ… ANTEΡΟ! 20 ανεπανάληπτες επιγραφές για γέλιο μέχρι δακρύων! (φωτογραφίες)


Συγκεντρώσαμε τις 20 καλύτερες και τις πιο απίστευτες επιγραφές και πινακίδες και σας τις παρουσιάζουμε!

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΝΤΑΛΑΣ – Τέσσερις αστυνομικοί νεκροί σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεφεύγει πάλι η κατάσταση στις ΗΠΑ μετά τις δυο δολοφονίες αφροαμερικανών από αστυνομικούς καθώς σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας δύο ελεύθεροι σκοπευτές άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα τέσσερις αστυνομικοί να πέσουν νεκροί και τουλάχιστον άλλοι πέντε να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγού της αστυνομίας στο Ντάλας, οι δύο ελεύθεροι σκοπευτές άνοιξαν πυρ από κάποιο υψηλό σημείο...

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου: Αναρτήθηκαν τα ονόματά τους [λίστα]

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου: Αναρτήθηκαν τα ονόματά τους [λίστα]

Αναρτήθηκαν πριν από λίγο στο διαδίκτυο τα ονόματα 13.730 μεγαλοοφειλετών του δημοσίου.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών, εμπέδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης έναντι των συνεπών φορολογουμένων, καθώς...

ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Επιτέθηκαν με τσεκούρια σε αστυνομικούς – Επιχείρησαν να κρατήσουν ομήρους!

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi/ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ A.P

Άγρια επεισόδια μεταξύ μεταναστών που βρίσκονται στο hotspot της Λέρου και των λιγοστών αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στο νησί, ξέσπασαν το απόγευμα της Πέμπτης.

Εξαγριωμένοι μετανάστες που ζητούσαν να φύγουν από τη χώρα, επιτέθηκαν στην αστυνομική δύναμη με ξύλα, πέτρες και…

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Θερμό φθινόπωρο προβλέπει ο Κώστας Καραμανλής.

ΧΡΗΣΜΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Τι εμπιστεύθηκε σε συνεργάτες του

Μιλώντας με ανθρώπους του περιβάλλοντός του εκτίμησε ότι λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην οικονομία κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την οποιαδήποτε κίνηση από την πλευρά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
«Η κατάσταση είναι δύσκολη και απρόβλεπτη»...

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΚΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! Η απάντηση στο ερώτημα με την τριπλή εξήγηση – Αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook!


Απάντηση στο ερώτημα γιατί τον τελευταίο χρόνο ο Αρκάς αποφάσισε και με τα σκίτσα του ασχολείται με την πολιτική δίνουν οι συνεργάτες που διαχειρίζονται τον επίσημο λογαριασμό του στο facebook.

Διαβάστε ακριβώς την ανάρτηση

ΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ – Δείτε που θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Πέμπτη με τοπικές νεφώσεις στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Όταν ο Γιάνης συνωμοτούσε, ο Αλέξης κοιμόταν;

Στα δημοκρατικά πολιτεύματα την ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει στην χώρα την έχει ο εκλεγμένος πρωθυπουργός. 

Επειδή συνήθως συμβαίνει να είναι και ο αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος, όταν δημιουργείται κάποιο σημαντικό πρόβλημα στην διακυβέρνηση της χώρας, όλοι σπεύδουν να τον προστατεύσουν. Αναζητούν σε κάποιον υπουργό το εξιλαστήριο θύμα, την κομματική Ιφιγένεια...

Ο ΝΕΟΣ «ΕΦΙΑΛΤΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ! Ο αδύναμος κρίκος που τρομάζει τους αναλυτές και τραντάζει τα θεμέλια της Ε.Ε.


Ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα των επόμενων μηνών για την Ιταλία αλλά και για την ίδια τη συνοχή και τη… συνέχεια της Ευρωζώνης και της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτηρίζουν πλέον οι διεθνείς αναλυτές – τελευταία χρονικά η Citigroup – την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ιταλική τραπεζική σκηνή.

Εκεί, όπου τριγμούς στα θεμέλια της οικονομίας της Ιταλίας, της τρίτης μεγαλύτερης στην ευρωζώνη, προκαλεί...

Νέα «βόμβα» Γκάλμπρεϊθ: Ο Τσίπρας μας έδωσε εντολή για σχέδιο δραχμής

Νέα «βόμβα» Γκάλμπρεϊθ: Ο Τσίπρας μας έδωσε εντολή για σχέδιο δραχμήςΜε άρθρο του στην ιστοσελίδα Diem 25 ο καθηγητής Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ αποκαλύπτει ότι το Σχέδιο Β (plan X) που εκπόνησε για έξοδο από το ευρώ και μετάβαση στη νέα δραχμή, ήταν κατ' εντολήν του Αλέξη Τσίπρα.

«Ηταν τον Μάρτιο του 2015 όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης ζήτησε τη συνδρομή μου σε ένα "εύθραυστο εγχείρημα"» γράφει ο διάσημος καθηγητής στο άρθρο του για να εξηγήσει:

O Βαρουφάκης μέσω Τwitter «δείχνει» τον Τσίπρα για το Plan B - Παραθέτει δήλωση του πρωθυπουργού

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣΤον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «δείχνει» για το Plan B και την επιστροφή στη δραχμή ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρώην ΥΠΟΙΚ με ανάρτησή του στο Τwitter παραθέτει δήλωση του πρωθυπουργού πριν από σχεδόν έναν χρόνο στη Βουλή, που ουσιαστικά δείχνει να έχει απόλυτη γνώση του Ρlan B...

«ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ» ΠΟΥΤΙΝ! Έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και 5 μέρες! Ακύρωσε τις δημόσιες εμφανίσεις του για όλη την εβδομαδα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις του μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα RBC, επικαλούμενη πηγές του Κρεμλίνου, ο πρόεδρος Πούτιν ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις του για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Οι λόγοι για τις ακυρώσεις είναι ακόμη άγνωστες. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι καμία από τις προγραμματισμένες συναντήσεις του Πούτιν δεν θα γίνουν...

ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Γκαλμπρέϊθ

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το σχέδιο μετάβασης στη δραχμή, περιέχει το βιβλίο του συνεργάτη του Γιάνη Βαρουφάκη,Τζέιμς Γκαλμπρέιθ.

Στο βιβλίο του «Καλώς όρισες στη μαρτυρική αρένα» (εκδ. Πατάκη) ο Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, αναφέρει πως η Νέα Δραχμή θα τυπώνονταν μόνο σε χαρτονομίσματα και μάλιστα στα τυπογραφεία όποιας «φιλικής ξένης χώρας»...

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

«Πρόσφυγες πωλούνται για 15.000 ευρώ σε ομάδες αφαίρεσης οργάνων» - Ενας πρώην διακινητής αποκαλύπτει

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Πρόσφυγες προσπαθούν να ξεφύγουν, όχι μόνο από τον πόλεμο των χωρών τους, αλλά και από διακινητές, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τον πόνο και τον φόβο τους.

Είναι γνωστό πως λαμβάνουν χιλιάδες ευρώ για να μεταφέρουν ανθρώπους από εμπόλεμες ζώνες στην Ευρώπη, ωστόσο, η δράση τους δεν φτάνει μέχρι εκεί.
Πρόσφυγες που δεν έχουν την δυνατότητα να τους πληρώσουν δολοφονούνται, ώστε...

Guardian: Η φυγή ικανών και ταλαντούχων νέων θα έχει συνέπειες για την Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Menelaos Myrillas / SOOCΣτην έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας σύμφωνα με την οποία 427.ΟΟΟ Έλληνες έχουν μεταναστεύσει από το 2008, αναφέρεται σε ρεπορτάζ του ο Guardian κάνοντας λόγο για τη μεγαλύτερη «διαφυγή ταλέντων» στη σύγχρονη ιστορία.

Όπως τονίζεται μάλιστα, η «έξοδος των εργαζόμενων, πολλοί από τους οποίους είναι υψηλά εξειδικευμένοι, καθιστά...

ΟΡΓΗ ΠΟΥΤΙΝ! Στέλνει στην Συρία τον μεγαλύτερο «καταστροφέα» του για να εξαφανίσει το ISIS

Vladimir-Putin-Russia-ship-ISIS-syria-582719

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στέλνει ένα πολεμικό πλοίο γεμάτο με μαχητικά αεροσκάφη στη Συρία στην προσπάθεια να εξαφανίσει από το πρόσωπο της γης το Ισλαμικό Κράτος.

Η περιπέτεια της Συρίας δεν έχει τελειώσει για τον ηγέτη της Ρωσίας που τώρα στέλνει στην Συρία το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov – μαζί με 30 μαχητικά αεροσκάφη και 30 επιθετικά ελικόπτερα – στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα, σε μια προσπάθεια το να εξαλείψει τη «λατρεία του θανάτου» από το πρόσωπο της γης...

ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΤΟ TWITTER ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ: «Στο Πεκίνο για λίγες εμφανίσεις με το συγκρότημά της….»

kina_peristera

Χαμός γίνεται στο twitter με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στο Πεκίνο η σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα.


Την διαφορά έκανε η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα επιλέγοντας να φορέσει ένα εντυπωσιακό στράπλες μίνι φόρεμα στο Πεκίνο.
Η εμφάνισή της έκλεψε την παράσταση και τράβηξε όλα τα φλάς των φωτογράφων πάνω της στην επίσημη φωτογραφία με...

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Κ. Καραμανλής: «Αν ήθελα να κάνω ένα τέτοιο comeback θα το έκανα το 2015 όταν μου είχε προταθεί»

Αντίθετος με την απλή αναλογική είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όπως αναφέρει ο ίδιος σε συνομιλητές του και τάσσεται υπέρ του μπόνους στο πρώτο κόμμα.

Σε συνέντευξή του, ο κ. Καραμανλής υπογραμμίζει πως «η χώρα χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ σταθερές κυβερνήσεις»...

Τι ΠΡΕΠΕΙ να ξέρουμε για τη διατροφή μας το καλοκαίρι;

Τι ΠΡΕΠΕΙ να ξέρουμε για τη διατροφή μας το καλοκαίρι;

Είναι γνωστό πως η υιοθέτηση ενός υγιεινού διατροφικού προτύπου αποτελεί παράγοντα «κλειδί» για την προστασία...της υγείας και ευεξίας του οργανισμού, σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Ωστόσο, κάθε εποχή δεν παύει να έχει
τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, γεγονός που μπορεί να μεταβάλλει τις διατροφικές μας απαιτήσεις και τις ανάγκες σε ορισμένα...

ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! «Θα έρθει η μέρα που θα ξυπνήσει» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)


Ένα σκίτσο το οποίο έχει κάνει το γύρο του ελληνικού και όχι μόνο διαδικτυακού κόσμου προκαλεί αίσθηση.

Στην φωτογραφία-σκίτσο απεικονίζεται ένας πληγωμένος, ξαπλωμένος γίγαντας που συμβολίζει την λαβωμένη από την κρίση και από τις δυσκολίες χώρα μας και δίπλα του μικρούς πολεμιστές, που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να κρατήσουν το...

ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ ΤΟ TWITTER! #GrowingUpGreek: Πως μεγαλώνεις ως Ελληνας! – «Βάλε αυτό αγόρι μου, θα κρυώσεις»


Αυτοσαρκασμός για τον ελληνικό τρόπο ζωής, αλλά και τις συμβουλές της αθάνατης ελληνίδας μάνας, κυριαρχούν στο Twitter και στο #GrowingUpGreek για το πως είναι να μεγαλώνεις σαν Έλληνας, που έγινε νούμερο ένα trending topic.

Το #GrowingUpGreek είναι ένα παλαιότερο hashtag που...

O B.Πούτιν προειδοποιεί την Φινλανδία με "εξαέρωση" αν τολμήσει να μπει στο ΝΑΤΟ!

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, προειδοποίησε για πρώττη φορά, καθαρά, πως η Ρωσία θα αντιδράσει στρατιωτικά αν η Φινλανδία μπει στο ΝΑΤΟ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ! Οι Τούρκοι παραχωρούν την….


«Βόμβα» των Τούρκων Τατάρων για την Κριμαία

Oι Τούρκοι προχωρούν σε μια νέα παραχώρηση-«βόμβα» προς την Μόσχα στα πλαίσια της αποδοχής της τουρκικής συγγνώμης από την Ρωσική Ομοσπονδία εμφανίζοντας τους Τούρκους Τατάρους της Κριμαίας (οι οποίοι και αποτελούν μόνο το 10% του αμιγώς ρωσικού υπολοίπου πληθυσμού της Χερσονήσου) να ζητούν από την Άγκυρα...

ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ON AIR! Έγιναν μαλλιά-κουβάρια Αυτιάς – Αυλωνίτου: «Έλα κορίτσι μου τώρα… » (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρικούβερτος καβγάς ξέσπασε στα πλατό του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Γιώργο Αυτιά και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Η συζήτηση «άναψε» με αφορμή την κουβέντα που γινόταν για τις περικοπές στις επικουρικές. 
Χαρακτηριστική είναι η στιχομυθία που ακολουθεί:
Αυτιάς: Βάλτε το βίντεο για τις επικουρικές με τον πρόεδρο των ταμείων να μάθεις το μετά, να...

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ! Η «φωτογραφία» που κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Τρελό γλέντι στα social media!

Πολλές συζητήσεις και αφορμή για ατελείωτο χιούμορ έχουν προκαλέσει στα social media για άλλη μια φορά οι ενδυματολογικές προτιμήσεις του Αλέξη Τσίπρα και κυβερνητικών στελεχών.

Η εμφάνιση του Πρωθυπουργού κατά την άφιξή του στην Κίνα με πόλο μπλουζάκι και απέξω σακάκι καθώς και η παρουσία του υπουργού Εξωτερικών προκάλεσαν...

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ: Ένα μόνο κουταλάκι την ημέρα θα σας αλλάξει τη ζωή!


Μία πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ιρανικό Πανεπιστήμιο Ιατρικής Shahid Sadoughi έδειξε ότι ένα μπαχαρικό εκτός του ότι χρησιμοποιείται στην μαγειρική, αλλά και ως φάρμακο εδώ και πολλά χρόνια, είναι επίσης άριστος μαχητής κατά των περιττών κιλών.

Σύμφωνα με την παραπάνω έρευνα...

Ο Σούλτς, ο Γκάμπριελ, ο Αλέξης και η Φώφη

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες εδώ και καιρό προσπαθούν να υιοθετήσουν τον Αλέξη.

Μάλιστα μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου πίστεψαν πως το πέτυχαν. Μάλλον δεν είχαν αντιληφθεί με ποιόν είχαν μπλέξει. Είχαν αυταπάτες, όπως θα έλεγε και ο «προστατευόμενος» τους. Έτσι, έπεσαν...

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ! Ο Πούτιν σκοπεύει να αποκαλύψει ότι οι επιθέσεις την 9/11 ήταν έργο των Αμερικανών


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σχεδιάζει να δώσει στην δημοσιότητα, τις «αποδείξεις» ότι η κυβέρνηση και οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ ήταν υπεύθυνοι για την «ελεγχόμενη κατεδάφιση» του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στις επιθέσεις της 9/11.

Όταν κάποιος είναι σίγουρος για τη δύναμη του, έτσι και ο Πούτιν απορροφά την πίεση από τις ΗΠΑ περιμένοντας το χρόνο και την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει.
Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο Πρόεδρος Πούτιν...

Απίστευτη πρόκληση: Μουεζίνης καλεί σε προσευχή μέσα από την Αγιά Σοφιά

Απίστευτη πρόκληση: Μουεζίνης καλεί σε προσευχή μέσα από την Αγιά Σοφιά

Νέα πρόκληση των Τούρκων
85 χρόνια μετά, ιερέας καλεί σε μουσουλμανική προσευχή μέσα από τον ναό, παραβιάζοντας τον κοσμικό χαρακτήρα του ιστορικού μνημείου
Χλιαρή αντίδραση από το υπουργείο Εξωτερικών
Δείτε το βίντεο με τον μουεζίνη να καλεί σε προσευχή...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων [3/7/2016]

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων...

«Ο Λαζόπουλος είναι δυστυχισμένος άνθρωπος! Στην προσωπική του ζωή υποκρίνεται…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο Λαζόπουλος είναι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος που ζήλευε την ευτυχία μου και για αυτό με “χτυπούσε”.

Η δήλωση αυτή ανήκει στον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.
Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ο Λάκης Λαζόπουλος του είχε πει ότι ήταν...