Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

O Ζάεφ «καρφώνει» Τσίπρα και Κοτζιά: Είχαμε συμφωνήσει για «Δημοκρατία του Ιλιντεν»

Μετά την αποκάλυψη των πρακτικών της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών στην ΠΓΔΜ για τις διαπραγματεύσεις που έκανε ο Ζάεφ με τον Τσίπρα για όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ιλιντεν», έρχεται και η επίσημη επιβεβαίωση.
Αν κάποιοι δεν πίστευαν στα πρακτικά από τα Σκόπια, έρχεται ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας να «δώσει στεγνά» τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά για το γεγονος ότι είχαν συμφωνήσει σε ένα όνομα που έφερνε άκρως αλυτρωτικές διαθέσεις στο προσκήνιο.
Η λογική του να κλείσει το ταχύτερο η διαπραγμάτευση οδήγησε σε τραγικά λάθη την ελληνική κυβέρνηση καθώς...

Amber Alert για τη δεδηλωμένη της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου

Τα όσα ασυνήθιστα, και ασφαλώς καθόλου ευχάριστα για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, συμβαίνουν στον κυβερνητικό συνασπισμό τις τελευταίες ώρες, έχουν προκαλέσει ένα συνολικό μούδιασμα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Μπορεί τα καβγαδάκια μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων να μην ήταν σπάνιο φαινόμενο στα τριάμιση χρόνια που βρίσκεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στο Μέγαρο Μαξίμου, όμως τα όσα καταγράφονται εδώ μερικά 24ωρα, μοιάζουν να έχουν μία ποιοτική διαφορά ως προς το παρελθόν...

Τσίρκο! Ο Καμμένος εξευτελίζει Τσίπρα και «Εφ.Συν»: Δεν μίλησα ποτέ με τον Πρωθυπουργό

Τα όρια της γελοιότητας ξεπέρασε πλέον το κακόγουστο σίριαλ, θεατές του οποίου είμαστε όλοι τις τελευταίες ώρες, με πρωταγωνιστές τους Τσίπρα και Καμμένο.

Πριν από λίγο, με Tweet του ο Καμμένος εξευτέλισε δημόσια τον Τσίπρα αλλά και την Εφημερίδα των Συντακτών, διαψεύδοντας ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό.
Η εικόνα Tσίρκου στο εσωτερικό της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πλέον πρωτοφανής  και είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει καταλύτη για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Δείτε το tweet του Καμμένου:

Το Μuppet Show Τσίπρα-Καμμένου συνεχίζεται - Το (δήθεν) «απολογητικό» τηλεφώνημα από τις ΗΠΑ

Το θέατρο του παραλόγου, το οποίο έχει στηθεί άγαρμπα το τελευταίο διάστημα από τον κυβερνητικό θίασο, ως αντιπερισπασμός στην κατάρρευση όλων των αποτυχημένων αφηγημάτων, συνεχίζεται για ακόμα ένα 24ωρο και έχει πρωταγωνιστές τους δύο συνήθεις υπόπτους και συνεταίρους, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.
Έπειτα από τις δηλώσεις Καμμένου από τις ΗΠΑ και τις «φωτιές» που άναψε στον ΣΥΡΙΖΑ, το νέο σενάριο που προωθεί το Μαξίμου προκειμένου να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση είναι ένα (δήθεν) «απολογητικό» τηλεφώνημα του υπουργού Άμυνας στον Αλέξη Τσίπρα, το οποίο, όπως δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών, άλλαξε (δήθεν) τα δεδομένα στην υπόθεση Καμμένου...

«Φαντασίωση ότι η Μακεδονία ήταν πάντα ελληνική», λέει μέλος επιτροπής για τα νέα βιβλία ιστορίας που διόρισε η κυβέρνηση

«Φαντασίωση ότι η Μακεδονία ήταν πάντα ελληνική», λέει μέλος επιτροπής για τα νέα βιβλία ιστορίαςΑντιδράσεις προκαλούν οι απόψεις μέλους της επιτροπής για την αλλαγή των σχολικών βιβλίων στην Ελλάδα και τα Σκόπια που υποστηρίζει οτι η ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι μια φαντασίωση.

Η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου είναι ένα από τα επτά μέλη της επιτροπής που όρισε η ελληνική κυβέρνηση για να εξετάσει τον αλυτρωτισμό στα σχολικά βιβλία των Σκοπίων. Με πρόσφατες δηλώσεις της είχε αμφισβητήσει την ελληνικότητα της Μακεδονίας. 
Η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ δήλωσε στις 19/9/2018:

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Το ανέκδοτο με τον κίναιδο


Αποτέλεσμα εικόνας για Το ανέκδοτο με τον κίναιδο
Χάζευα από το πρωί της Πέμπτης στα κανάλια όλους τους βουλευτές, τους υπουργούς και τους παράγοντες του Σύριζα που αποτόλμησαν να υποστούν τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ρεζιλίκι Καμένου στην Αμερική. Είχαν πολλή πλάκα. Έπαιρναν φόρα να τον σκυλοβρίσουν και την τελευταία στιγμή φρέναραν απότομα, λέγοντας κάτι light και φλώρικα δήθεν-εναντίον του, που μόνο γέλια έφερναν στους τηλεθεατές.
Εμ, έτσι γίνεται σε τούτη τη ζωή. Όποιος κατουράει στην θάλασσα το βρίσκει στο αλάτι. Κι όποιος συνεργάζεται με τον Πάνο το βρίσκει στο...

Μητσοτάκης σε Σταϊνμάγερ: Μην αφήσετε να περικοπούν οι συντάξεις των Ελλήνων

Ο Γερμανός πρόεδρος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη -Φωτογραφία: Intimenews/Γρ. Τύπου ΝΔ/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το ζήτημα των συντάξεων προέταξε κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγιερ, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης: 
«Υπογράμμισε, συγκεκριμένα, ότι με τη νέα ενδεχόμενη περικοπή τους που προκάλεσε και ψήφισε μόνη της η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, διαφώνησε εξ αρχής η ΝΔ, καθώς αυτή θα επιφέρει ένα ακόμη άδικο πλήγμα σε ένα από πλέον ευάλωτα τμήματα των πολιτών που έχουν υποστεί τις συνέπειες της μακράς οικονομικής κρίσης»
Επιπλέον ζήτησε από τον πρόεδρο της Γερμανίας να συμβάλει και εκείνος στην ανατροπή...

Σύγκρουση Τσίπρα - Καμμένου ή ακόμη ένα στημένο παιχνίδι του καταρρέοντος Κυβερνητικού Θιάσου;

Μπορεί η ένταση στις σχέσεις των δύο κυβερνητικών εταίρων να έχει χτυπήσει φαινομενικά "κόκκινο" μετά και τα όσα πρωτοφανή, τραγελαφικά έως και... σχιζοφρενικά εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ώρες σε Αθήνα και Ουάσιγκτον, μετά τις "πρωτοβουλίες" (;) Καμμένου, η καχυποψία όμως από την πλευρά της Αντιπολίτευσης είναι μεγάλη.
Όντως οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης ή  πρόκειται για ακόμη ένα στημένο παιχνίδι του της κυβέρνησης; 
Στην πρώτη περίπτωση, εάν δηλαδή πρόκειται για αληθινή σύγκρουση, το λογικό θα ήταν...

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ο φιλοκυβερνητικός Τύπος επιτίθεται άγρια στον Καμμένο - Βλάπτει τη χώρα!

Ο Πάνος Καμμένος με τον αμερικανό ομόλογό του Μάτις- φωτογραφία eurokinissi

H πρόταση Καμμένου για plan B στα Βαλκάνια προκάλεσε ρήγμα με την κυβέρνηση
Δέχτηκε επίθεση από Μαξίμου, Βούτση
Η πρόθεση Καμμένου να ψηφίσει πρόταση μομφής της ΝΔ για τα Σκόπια έριξε λάδι στη φωτιά
Ενταση στη συγκυβέρνηση, έρχονται πολιτικές εξελίξεις

Έξαλλοι είναι στο Μαξίμου με τον Πάνο Καμμένο και τις δηλώσεις του στις ΗΠΑ, και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στα σημερινά πρωτοσέλιδα του φιλοκυβερνητικού Τύπου...

Ο Καμμένος πρότεινε στις ΗΠΑ βάσεις & σε Βόλο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη

Ο Πάνος Καμμένος στη συνάντησή του με τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ James Mattis στην Ουάσινγκτον / Φωτογραφία: ΥΠΕΘΑΤη δημιουργία μόνιμων αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων εκτός από τη Σούδα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας πρότεινε στον Αμερικανό ομόλογό του, Τζέιμς Μάτις, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο της συνάντησής τους στο αμερικανικό Πεντάγωνο.

«Η Ελλάδα θεωρεί τις ΗΠΑ στρατηγικό εταίρο και σύμμαχο, τον μοναδικό θα τολμούσα να πω. Είναι σημαντικό για την Ελλάδα οι ΗΠΑ να...

Οι Αμερικανοί εμπλέκουν τον Ιβάν Σαββίδη στην υπονόμευση της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπέρ των Ρώσων

O επιχειρηματίας και μιντιάρχης Ιβάν Σαββίδης (Φωτογραφία: STR/ΑΜΠΕ) Την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη για λογαριασμό της Ρωσίας σε προσπάθεια υπονόμευσης της συμφωνίας των Πρεσπών φέρονται να αποδεικνύουν τηλεφωνικές συνομιλίες και email που υπέκλεψαν τον περασμένο Ιούνιο αμερικανικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τους New York Times.

Το ρεπορτάζ που υπογράφουν οι Helene Cooper και Eric Schmitt αναφέρει ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι μετά την ανάλυση των υποκλοπών αυτών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο επιχειρηματίας και μιντιάρχης πλήρωνε τους διαδηλωτές που αντιτίθεντο στη συμφωνία Ελλάδας -ΠΓΔΜ και ότι αμερικανικές υπηρεσίες συνέλεξαν οικονομικιά στοιχεία που αποδείκνυαν τις καταβολές χρημάτων από τον Σαββίδη σε πολίτες και οπαδούς ομάδων ποδοσφαίρου για να πρωτοστατήσουν σε επεισόδια κατά του δημοψηφίσματος...

Σκόπια: Σάλος με την εξαγορά της EDS από την ΔΕΗ - Ζητούν παραίτηση Ανγκιούσεφ

O Ανγκιούσεφ με τον Ζάεφ/ Φωτογραφία: fakte.netΔιαστάσεις χιονοστιβάδας προσλαμβάνουν οι αντιδράσεις στα Σκόπια μετά τις αποκαλύψεις του πολιτικό-οικονομικού σκανδάλου εξαγοράς, από την ΔΕΗ, εταιρείας των Σκοπίων που ανήκε στον αντιπρόεδρο και στενό φίλο του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, Κότσο Ανγκιούσεφ.

Και μάλιστα, δύο μήνες πριν ολοκληρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών!...

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Χαμός στο twitter με το #ανΗΘΙΚΟ_ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ [εικόνες]

Στο στόχαστρο των χρηστών του twitter βρίσκονται η υπόθεση της εξαγοράς της EDS Σκοπίων από τη ΔΕΗ, η Συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό, o νόμος Παρασκευόπουλου, η κατάσταση στην ΕΡΤ, καθώς και άλλες κινήσεις της κυβέρνησης.

Αρκετά είναι τα αιχμηρά και τα χιουμοριστικά σχόλια των χρηστών του twitter για τις παλινωδίες της κυβέρνησης.
Δείτε μερικά tweet:

ΣΑΛΟΣ γιατί η ΔΕΗ εξαγόρασε εταιρεία συνεργάτη του Ζάεφ με μηδενική αξία

Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει ξαφνικά το πολιτικό-οικονομικό σκάνδαλο της εξαγοράς, εκ μέρους της ΔΕΗ, εταιρείας των Σκοπίων που ανήκε στον αντιπρόεδρο και στενό φίλο του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, Κότσο Ανγκιούσεφ, λίγο πριν ολοκληρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, το οποίο είχε αποκαλυφθεί πριν από περίπου έναν μήνα.

Τη νέα σοβαρότατη τροπή πήρε ξαφνικά η υπόθεση μετά τις χθεσινές καταγγελίες και την...

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Το απαγορευτικό Μητσοτάκη στους δήθεν υποψηφίους και η πρόβλεψη για τις εκλογές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση προετοιμασίας της ΝΔ για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. 
Παρά τη δημόσια διαβεβαίωση του πρωθυπουργού πως η κυβέρνηση θα θελήσει να εξαντλήσει την τετραετία, ελάχιστοι είναι εκείνοι που συμμερίζονται πλέον τη θέση αυτή, ακόμα και εντός του κυβερνητικού κόμματος.
Το πότε ο κ.Τσίπρας θα επιλέξει να προκηρύξει εκλογές, αυτό το γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Τα σενάρια είναι αρκετά και εξαρτώνται από τις διαδικασίες στην ΠΓΔΜ αλλά και εν μέρει από την κατάληξη που θα έχει...

Προειδοποίηση ΕΕ σε ΠΓΔΜ: Ξεχάστε τις εκλογές, τελειώστε με την αναθεώρηση

Ο Γιοχάνες Χαν (αριστερά) με τον Ζόραν Ζάεφ (δεξιά) -Φωτογραφία: AP Photo/Boris GrdanoskiΚαμπανάκι από τον επίτροπο διεύρυνσης
«Αμφιβάλω, εάν, με ουσιαστικές καθυστερήσεις, η ελληνική κυβέρνηση θα ήταν ακόμη σε θέση να περάσει στην Βουλή την Συμφωνία για το όνομα»
Καταγγέλλει απειλές κατά βουλευτών της αντιπολίτευσης που θέλουν να υποστηρίξουν την κυβέρνηση στην Βουλή
«Απέλυσαν τον αναπληρωτή γ.γ. του VMRO» λέει ο Γιοχάνες Χαν...

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Μητσοτάκης: "Η Ελλάδα έχει πολιτικό ρίσκο Τσίπρα - Καμμένου"

Δριμεία κριτική άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην κυβέρνηση στον τομέα της οικονομίας.

Με φόντο τη νέα μεγάλη πτώση στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Άρτα επιτέθηκε στον πρωθυπουργό αλλά και στον κυβερνητικό του εταίρο μιλώντας για ύπαρξη «πολιτικού ρίσκου Τσίπρα - Καμμένου» στη χώρα.
Από την κριτική του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ξέφυγαν ούτε οι εταίροι, τους οποίους κατηγόρησε για...

Μπαίνει εισαγγελέας για την κακοδιαχείριση κονδυλίων στο μεταναστευτικό - Έρευνα του Αρείου Πάγου

Μπαίνει εισαγγελέας για την κακοδιαχείριση κονδυλίων στο μεταναστευτικό / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
 Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι καταγγελίες και τα δημοσιεύματα για κακοδιαχείριση των κονδυλίων για το μεταναστευτικό.

Με την παραγγελία της προς την προϊσταμένη της Οικονομικής Εισαγγελίας Μαριάννας Ψαρουδάκη, η κυρία Ξένη Δημητρίου ζητεί να ερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων αλλά και να ερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.
Ήδη, η κυρία Ψαρουδάκη κάλεσε για κατάθεση τον αντιστράτηγο ε.α. Ανδ. Ηλιόπουλο...

Άρχισαν τα πειθαρχικά «όργανα» στην ΕΡΤ

radiomegaro

Σοβαρές καταγγελίες από στελέχη της αντιπολίτευσης, του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ΕΡΤ έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας την σκοτεινή πλευρά του Ραδιομεγάρου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το γαϊτανάκι των καταγγελιών για την ΕΡΤ την ώρα που ένας εκ των δημοσιογράφων θα βρεθεί αντιμέτωπος με το Πειθαρχικό της ΕΡΤ. 
Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Αντώνη Αλαφογιώργο ο οποίος θα βρεθεί απολογούμενος ενώπιον του Πειθαρχικού μετά τη δημόσια αντιπαράθεσή του με τον οικοδεσπότη της εκπομπής «Η επόμενη Μέρα», Σεραφείμ Κοτρώτσο.
Ο Αντώνης Αλαφογιώργος, με ανάρτησή του...

Εδώ Παππάς, εκεί Καμμένος, πού είναι ο Τσίπρας;

Το σκηνικό γνωστό, όλοι το έχουμε δει κάπου, σε ένα πεζοδρόμιο στα σκοτεινά στενά του κέντρου της πόλης, σε κάποιο επαρχιακό πανηγύρι ή έστω σε μια παλιά ασπρόμαυρη ελληνική ταινία. Ο "παίκτης" μπροστά στο πρόχειρα στημένο τραπεζάκι καλεί τους περαστικούς να δοκιμάσουν την τύχη τους, ενώ γύρω του δύο-τρεις "ενδιαφερόμενοι" κοιτούν μία το τραπεζάκι και μία τριγύρω, μην εμφανιστεί κανένας αστυφύλακας. Που και που, όλο και κάποιος περαστικός "τσιμπάει" και παίζει μία παρτίδα με τον "παίκτη"...

Για το 2018 δεν θα υπάρξει παραγραφή



Αποτέλεσμα εικόνας για Για το 2018 δεν θα υπάρξει παραγραφήΤο 2015 είναι παρελθόν. Οι όποιες ευθύνες τους έχουν παραγραφεί. 
Το 2018 είναι εδώ! Θα πρέπει να είναι στο εξής ιδιαίτερα προσεκτικοί με το τι λένε και τι κάνουν. 
Με τα τυχόν «λαθάκια» στους ισολογισμούς μεγάλων εταιρειών, με άστοχες δηλώσεις και ενέργειες που κοστίζουν δισεκατομμύρια. Και κυρίως με τα κόκκινα δάνεια. Με τα μεγάλα κόκκινα δάνεια. Αυτά που κτίζουν και γκρεμίζουν επιχειρηματικές αυτοκρατορίες.
Ίσως να πιστεύουν ότι αυτή την περίοδο ναρκοθετούν την διακυβέρνηση του Κυριάκου. Ότι στήνουν το σκηνικό της «Δεξιάς παρένθεσης». Η αλήθεια είναι ότι καταστρέφουν την χώρα! Οι μαθητευόμενοι μάγοι του Μαξίμου βρίσκονται...

"Καμένη γη" - βάση σχεδίου - παραδίδει ο Τσίπρας στον Μητσοτάκη

Συνειδητά η κυβέρνηση ναρκοθετεί το πεδίο για να φέρει σε αδιέξοδο την επόμενη κυβέρνηση. 

Αδιαφορεί για τις μεταρρυθμίσεις, την άνοδο των επιτοκίων που παρουσιάζουν τα ομόλογα, καθιστώντας απαγορευτική την έξοδο στις αγορές, παίζει παιχνίδια με τις συντάξεις χωρίς να έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των εταίρων και έχει παγώσει τις μεταρρυθμίσεις.

Η κατάσταση όπως διαμορφώνεται σε συνδυασμό με μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που συνοδεύεται από παροχολογία, διώχνει τους ξένους επενδυτές και βουλιάζει το χρηματιστήριο. Το πολιτικό πρόβλημα παραλύει στην κυριολεξία την οικονομία και ακυρώνει...

Τι συμβαίνει στην καρδιά αν τρώμε ένα αυγό κάθε μέρα;

Αποτέλεσμα εικόνας για αυγάΤα αυγά υπήρξαν τροφή “ταμπού” εδώ και δεκαετίες, καθώς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη, αλλά οι πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες δείχνουν, ότι μπορεί να μην είναι τόσο ανθυγιεινά όσο θεωρούνταν κάποτε.
Σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 2018 στην επιστημονική επιθεώρηση Heart, ερευνητές από την Κίνα διαπίστωσαν, ότι όσοι συμμετέχοντες έτρωγαν κατά μέσο όρο ένα αυγό την ημέρα είχαν χαμηλότερα ποσοστά καρδιακών παθήσεων και ακόμη χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης αιμορραγικού εγκεφαλικού επεισοδίου από...

Η Κυβέρνηση βγάζει στο σφυρί τον Λευκό Πύργο, το Γεντί Κουλέ μέχρι και το... Παλάτι της Κνωσού [λίστα]

Τους αρχαιολογικούς χώρους, τις πλατείες, τα δημόσια σχολεία και τα νοσοκομεία από την Αλεξανδρούπολη έως και την Κρήτη έσπευσε να συμπεριλάβει το υπουργείο Οικονομικών στην λίστα της ντροπής με τα 10.119 ακίνητα που εκχωρεί στο Υπερταμείο.

Μάλιστα, μεταξύ των εξαιρετικά σημαντικών εκινήτων που η κυβέρνηση τοποθέτησε στον προθάλαμο των αποκρατικοποιήσεων, είναι ο Λευκός Πύργος, το Γεντί Κουλέ και το Καυταντζόγλειο στην Θεσσαλονίκη, το αρχαιολογικό μουσείο της Κομοτηνής, η Οθωμανική βιβλιοθήκη και το Φετιχιέ Τζαμί στα Ιωάννινα, το νοσοκομείο...

Καταρρέουν με πάταγο: Η κρίση στις τράπεζες αποκάλυψε την τραγική εικόνα της οικονομίας και το μεγάλο ψέμα της εξόδου από τα μνημόνια

Απανωτά λάθη, γκάφες ολκής, πανικός ακόμη και για αυτονόητες κινήσεις, σπασμωδικά βήματα, στοχοποίηση αόρατων εχθρών, απίστευτη ίντριγκα και συγκρούσεις στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, συνθέτουν τον καμβά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ούτε μήνας δεν έχει περάσει από την ανακοίνωση του… οράματος του κ. Τσίπρα για την Ελλάδα. Ούτε 30 ημέρες από την 8η Σεπτεμβρίου όπου στη ΔΕΘ παρουσίασε πρόγραμμα τετραετίας και όλοι πλέον αναρωτιούνται αν μπορεί να αντέξει τέσσερις μήνες όχι τέσσερα χρόνια...

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Μας κυβερνούν αμόρφωτοι

Τριάντα χρόνια μετά το θάνατο του διεθνούς συλλέκτη και μαικήνα της σύγχρονης τέχνης, η Θεσσαλονίκη γιορτάζει σήμερα τη δωρεά του Ιόλα στην πόλη της Θεσσαλονίκης για την ίδρυση του πρώτου μουσείου σύγχρονης τέχνης της Ελλάδας, του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.
Το όνομα Ιόλας παραμένει στον τόπο ανοιχτή πληγή. 
Δεν είναι μόνο η χαμένη ευκαιρία, η απώλεια ενός τεράστιου πολιτιστικού αποθέματος που διώξαμε στο εξωτερικό όταν, χρόνια τώρα, παλεύουμε να στήσουμε...

Το θέατρο του παραλόγου με τις συντάξεις και οι εφτά πληγές του ΣΥΡΙΖΑ

Ποιος άραγε είναι αντίθετος στο να μην περικοπούν οι συντάξεις την πρωτοχρονικά του 2019; 
Η απάντηση είναι απλή, κανείς. 
Παρόλαυτα εδώ και μερικούς μήνες παίζεται ένα «παιχνίδι» στις πλάτες των συνταξιούχων με την κύρια ευθύνη να βαραίνει τις πλάτες της κυβέρνησης. Με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο το Μέγαρο Μαξίμου αφήνει διαρροές πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η κυβέρνηση έχει κερδίσει το στοίχημα των συντάξεων, ζήτημα που η ίδια δημιούργησε, ψηφίζοντας τις σχετικές περικοπές...

Όσοι βρίζουν και είναι χυδαίοι είναι και πιο ειλικρινείς σύμφωνα με έρευνα


Την επόμενη φορά που κάποιος σας πει ότι πρέπει να σταματήσετε να είστε χυδαίοι, πείτε του να πάει να γ******!

Ασφαλώς, η χυδαιότητα και το βρίσιμο δεν ταιριάζουν παντού, π.χ. στις τάξεις των σχολείων ή ένα δικαστήριο. Ωστόσο, όσοι βρίζουν αρκετά είναι και πιο ειλικρινείς.
Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον μια έρευνα που συσχετίζει το βρίσιμο με την ευθύτητα ενός ατόμου.
«Συστηματικά, τα ευρήματα διαφόρων ερευνών δείχνουν μια ισχυρή θετική σχέση μεταξύ χυδαιότητας και ειλικρίνειας. Αυτή η συσχέτιση εμφανίζεται μετά και στο...

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιατί η χώρα χωρίς λόγο υπέστη μια πρωτοφανή ζημιά ύψους εκατοντάδων δισ ευρώ έως το 2060;Τι έγινε το 2015; 
Γιατί η χώρα χωρίς λόγο υπέστη μια πρωτοφανή ζημιά ύψους εκατοντάδων δισ ευρώ έως το 2060; 
Πώς μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τέλους τη διαδικασία αποκάλυψης της αλήθειας; 
Ποιοι ευθύνονται για την εξαύλωση 40 δισ. ευρώ από την αξία των τραπεζών και τη νέα απειλή που προδιαγράφεται για το τραπεζικό σύστημα της χώρας;
Πού πήγαν τα 1,6 δισ. ευρώ για τη στήριξη των προσφύγων; 
Είναι μερικά από τα ερωτήματα που είναι... καταδικασμένοι να δώσουν απαντήσεις οι σημερινοί κυβερνώντες. 
Είναι δε, υποχρεωτική η συμβολή των θεσμών της Πολιτείας για να δοθούν απαντήσεις για τη μεγαλύτερη απάτη που παίχτηκε εις βάρος του ελληνικού λαού το 2015...

Μανώλης Καψής: Δείχνει… υπόγειο Μαξίμου πίσω από το κλείσιμο του Mega

Τα «βέλη» του προς τη μεριά του Μεγάρου Μαξίμου και ειδικότερα στον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θανάση Καρτερού για το οριστικό- πλέον- κλείσιμο Mega, έριξε ο Μανώλης Καψής.

«Αν σας ενδιαφέρει ποιος και πώς έκλεισε το Μέγκα, ρωτήστε τον Θανάση Καρτερό. Υπόγειο Μαξίμου, ενταύθα», έγραψε χαρακτηριστικό στο Twitter ο Μανώλης Καψής...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής...