Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Ιδού πως στήθηκε η απάτη με την πρόσληψη της Νοτοπούλου [έγγραφο]

Αποκαλυπτικό είναι το κείμενο της σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με την οποία η νέα υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, προσελήφθη στον δήμο Θεσσαλονίκης στις 30 Μαΐου 2012.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου προσελήφθη με την ειδικότητα της εργάτριας καθαριότητας,σύμφωνα με την σύμβαση.
Παρόλα αυτά όπως η ίδια αποκάλυψε χθες στην ΕΡΤ ουδέποτε εργάστηκε ως καθαρίστρια αλλά αντίθετα προσέφερε τις εργασίες της...

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Διαφήμιση για τα «Χρυσά Παιδιά» του Κυριάκου η πρωτοφανής στοχοποίηση τους από το Καθεστώς

Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για τα «Χρυσά Παιδιά» του Κυριάκου από αυτή την πρωτοφανή στοχοποίηση που δέχονται τους τελευταίους μήνες από το Αδίστακτο Καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η πρόσφατη μοναδική στα Μεταπολιτευτικά χρονικά απόπειρα Σύλληψης ενός κορυφαίου (θεσμικά) πολιτικού στελέχους στα γραφεία του κόμματος, που παραπέμπει σε πρακτικές Καθεστώτων Μαδούρο, Πούτιν ή Ερντογάν προκαλεί οργή τους σκεπτόμενους Δημοκρατικούς πολίτες της χώρας και βεβαίως λειτουργεί νομοτελειακά υπέρ αυτού που διώκεται: 
Της Ζαχαράκη και της Νέας Δημοκρατίας εν προκειμένω.
Βεβαίως  φανταστείτε τι θα συνέβαινε στην χώρα, εάν τολμούσε...

Αλληλεγγύη στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ από την ΟΝΝΕΔ! [εικόνα]

“Η ΟΝΝΕΔ καταδικάζει την κυβερνοεπίθεση που δέχτηκαν χθες το απόγευμα το social media της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
Συγκεκριμένα, χάκερ παραβίασαν τους κωδικούς πρόσβασης και ανάρτησαν εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη συνοδευόμενη από δημοφιλείς στην κοινωνία θέσεις και προτάσεις (που δεν είναι, όμως, όλες θέσεις και προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας ή παρουσιάζονται μισές), με προφανή σκοπό να ενισχύσουν ακόμα παραπάνω το ρεύμα υπέρ μας”, αναφέρει η ΟΝΝΕΔ σε ανακοίνωσή της συνεχίζοντας το τρολάρισμα στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ...

Απίστευτοι αγρότες στη Γαλλία - Κάνουν αυτό που στην Ελλάδα είναι άγνωστο [εικόνες]

Απίστευτοι αγρότες στη Γαλλία -Κάνουν αυτό που στην Ελλάδα είναι άγνωστο [εικόνες]

Είναι η ιστορία ενός «διάσημου» επισκέψιμου αγροκτήματος, στο χωριό Bec-Hellouin, μιάμιση ώρα από το Παρίσι.

Το αγρόκτημα δημιούργησαν δύο μη αγρότες: Ο Σαρλ και η Περίν Ερβέ-Γκρουγιέρ, όταν θέλησαν να αλλάξουν επάγγελμα και αγόρασαν ένα μικρό κτήμα στη Νορμανδία. 
Ένα όνειρο που ξεκίνησε με τη δημιουργία λαχανόκηπου για τις ανάγκες τους, έγινε με τον καιρό ένα πρότυπο βιολογικό αγρόκτημα περμακουλτούρας, το οποίο επισκέπτονται χιλιάδες άτομα για σεμινάρια, τουρίστες, περίεργοι, επώνυμοι...

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Κορακάκη: Η κραυγή ευτυχίας όταν κατάλαβε ότι πήρε το χρυσό [Video]


Τη στιγμή που η Αννα Κορακάκη κατάλαβε ότι κέρδισε το χρυσό, αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός και η αθλήτρια θέλησε να μοιραστεί το πολύ ωραίο αυτό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Η στιγμή που γίνεσαι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!» γράφει στη λεζάντα η Κορακάκη και λίγο παρακάτω «τσιμπήστε με», καθώς ούτε η ίδια δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τον θρίαμβό της.
Η Κορακάκη πριν λίγες ημέρες ...

Σκιές στο αφήγημα της ανάκαμψης - Πάνω από το 130% του ΑΕΠ το Ιδιωτικό Χρέος

Σκιές στο αφήγημα της ανάκαμψης -Πάνω από το 130% του ΑΕΠ το Ιδιωτικό ΧρέοςΌταν μήνα με το μήνα σωρεύονται νέα χρέη στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία, όταν οι τράπεζες αδυνατούν να χρηματοδοτήσουν την οικονομία κάτω από το «βουνό» των «κόκκινων» δανείων, όταν το ίδιο το Κράτος πληρώνει τις οφειλές του όποτε το θυμάται, τότε είναι προφανές ότι δεν μπορεί να μιλάει κανείς με ευκολία για ανάκαμψη, πόσο μάλλον για επιστροφή στην κανονικότητα.
Τα νέα στοιχεία από την ΑΑΔΕ και το ΓΛΚ, λίγες ώρες πριν από τις πολυσυζητημένες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και με φόντο τις...

Handelsblatt: Η Ελλάδα πληρώνει περισσότερα για να δανειστεί - Λόγω Τσίπρα

Φωτογραφία: Εurokinissi

Τα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης του για τον προϋπολογισμό προκαλούν ανησυχία στους επενδυτές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο του επιτοκίου για το 10ετές ομόλογο.

Η γερμανική «Handelsblatt» μάλιστα αναφέρει σε άρθρο της ότι η Ελλάδα πλέον θα πληρώνει περισσότερα για να δανειστεί, μετά τα σχέδια Τσίπρα...

Πρωτοφανή δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη ΔΕΘ - Με πράκτορες FBI και CIA

Πρωτοφανή δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη ΔΕΘ /Φωτογραφία: ΕurokinissiΠρωτοφανή δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να ζήσει η Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της φετινής 83ης ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον σχεδιασμό για τα φετινά μέτρα ασφαλείας συμμετείχαν εκπρόσωποι του FBI στους οποίους δόθηκε το δικαίωμα εποπτείας σε κέντρα επιχειρήσεων και στις κάμερες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι Αρχές φοβούνται επεισόδια από τους πολίτες και τις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν...

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Φρένο στο success story Τσίπρα βάζουν οι αγορές - Στα ύψη τα ομόλογα, σε πτώση το Χρηματιστήριο

Λίγα 24ωρα πριν τις εξαγγελίες των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ και 15 μέρες μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων όχι μόνο δεν δείχνουν τάσεις αποκλιμάκωσης, αντίθετα ακολουθούν ανοδική τροχιά.

Για έκτη διαδοχική συνεδρίαση οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων αυξάνονται, με το 10ετές να ενισχύεται σχεδόν κατά 10 μονάδες βάσης και να διαμορφώνεται στο 4,63%, επίπεδο που χαρακτηρίζεται απαγορευτικό για έξοδο στις αγορές
Σε άνοδο βρίσκεται και η απόδοση του 5ετούς ομολόγου, το οποίο καταγράφει αύξηση κατά 15,3 μονάδες βάσης...

Μητσοτάκης: "Η Ν.Δ. δεν τρομοκρατείται και δεν φιμώνεται" [Video]

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την υπόθεση της Σοφίας Ζαχαράκη, στη συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι είναι πρωτοφανές περιστατικό να φθάνει περιπολικό έξω από τα γραφεία του κόμματος και να ζητείται η σύλληψή της αναπληρώτριας εκπροσώπου για ένα πολιτικό της σχόλιο.
«Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου αλλά εμείς κρίνουμε την αντίδραση του κ. Βαξεβάνη ο οποίος είναι ο βραχίονας του Μαξίμου...

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Le Figaro:«Αποθεώνει» την Ελλάδα της εξωστρέφειας–Τι γράφει για Μαρέβα [εικόνα]


Tην Ελλάδα της εξωστρέφειας «αποθεώνει» η "Le Figaro" σε δημοσίευμα της με τίτλο: «Αυτά τα πολυτελή πετράδια που κάνουν την Ελλάδα να ακτινοβολεί».

Το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας αναφέρεται και στη Μαρέβα Μητσοτάκη - Γκραμπόφσκι, σύζυγο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου.
Ειδικότερα, το δημοσίευμα αναφέρεται στις ελληνικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ελληνικά προϊόντα και πρώτες ύλες...

Τσίπρας: O Οκνηρός Ημιμαθής της διπλανής πόρτας


Γεννημένος λαϊκιστής… Είναι το τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα του πρωθυπουργού μας και άρα σοβαρό πολιτικό του ατού, που το χρησιμοποιεί κατά κόρον.

Ονομάζεται Δημήτρης Χριστοδουλάκης, είναι μαθηματικός και έχει διδακτορικό στα συστήματα πληροφορικής.
Του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου...

Τρέμουν τις οργισμένες αντιδράσεις στη ΔΕΘ για το Ξεπούλημα της Μακεδονίας

Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή στο Μαξίμου οργανώθηκε σύσκεψη με αντικείμενο την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Δεν συζητήθηκε καν το λεγόμενο πακέτο παροχών, το οποίο είναι ήδη προσδιορισμένο και περιλαμβάνει υποσχέσεις για μείωση του ΕΝΦΙΑ, κάποιες φοροαπαλλαγές γενικά και αόριστα, αύξηση του κατώτατου μισθού και βεβαίως πολλά επιδόματα.
Άλλωστε οι επιδοματούχοι είναι η μοναδική κατηγορία στους οποίους επενδύει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στη σύσκεψη έγινε μια πρώτη εκτίμηση για το μέγεθος των αντιδράσεων που θα προκαλέσει η παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ...

Μητσοτάκης: Τα Wikileaks με επιβεβαιώνουν τραγικά - Επιζήμια η συμφωνία για «Βόρεια Μακεδονία»

Μητσοτάκης: Τα Wikileaks με επιβεβαιώνουν -Επιζήμια η συμφωνία των Πρεσπών -Φωτογραφία αρχείου: Intimenews

Αιχμηρό σχόλιο για την αποκάλυψη των Wikileaks ότι τα Σκόπια ζητούσαν από το 2008 να ονομαστούν Βόρεια Μακεδονία έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι
«η σημερινή αποκάλυψη από τα Wikileaks ότι τα Σκόπια ζητούσαν ήδη από το 2008 να ονομαστεί η χώρα τους “Βόρεια Μακεδονία” και οι κάτοικοί τους "Μακεδόνες" που μιλούν τη δήθεν “Μακεδονική” γλώσσα, επιβεβαιώνει με τον πιο τραγικό τρόπο αυτό που επισημαίνω όλους αυτούς τους μήνες. Ότι οι κ. Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς θέλησαν να εμφανίσουν ως τάχα επιτυχία τους μία άκρως επιζήμια συμφωνία για την Ελλάδα, καθώς ικανοποίησαν όσα διαχρονικά ζητούσαν τα Σκόπια και απέρριπταν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέληξε επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του ότι

Έγγραφο-φωτιά από Wikileaks: Εδώ και 10 χρόνια ζητούσαν τα Σκόπια το «Βόρεια Μακεδονία»

Εγγραφο-φωτιά από Wikileaks: Εδώ και 10 χρόνια ζητούσαν τα Σκόπια το «Βόρεια Μακεδονία»

Εδώ και 10 χρόνια πάλευαν τα Σκόπια για να αποσπάσουν το όνομα Βόρεια Μακεδονία, αλλά και να φθάσουν σε μια συμφωνία που θα τους έδινε μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα.

Αυτό προκύπτει από το έγγραφο που έφεραν στη δημοσιότητα τα Wikileaks. Πρόκειται για ένα εμπιστευτικό έγγραφο της πρέσβειρας των ΗΠΑ στα Σκόπια Τζίλιαν Μιλοβάνοβιτς, με ημερομηνία 29 Ιουλίου 2008, για τις επιδιώξεις της τότε σκοπιανής ηγεσίας...

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Αν είναι δυνατόν! Εκτός από την Νοτοπούλου "τακτοποίησαν", την μάνα της και την αδελφή της στο Δημόσιο! [έγγραφα]

Αυτό που ζούμε επί ΣΥΡΙΖΑ εμείς δεν θυμόμαστε να έχει προηγούμενο του στην Μεταπολίτευση!

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην  σειρά πολύ σοβαρών υποθέσεων Διαφθοράς που αγγίζουν τον πολύ στενό πυρήνα του Καθεστώτος αλλά και στο θράσος με το οποίο οι ορδές των κρατικοδίαιτων της Κουμουνδούρου επελαύνουν στο Κράτος.
Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτεται πως μετά το ΚΟΡΥΦΑΙΟ "βόλεμα" της κόρης Νοτοπούλου, που ο Τσίπρας την έχρισε "Αυτοκράτειρα του Βορρά", το Καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ "τακτοποίησε" στο Δημόσιο και την μάνα της, Δήμητρα (Μήτση) Χατζηγιαννάκη και την αδελφή της! 
Η αδελφή της διορίσθηκε Ταμίας στο ΚΘΒΕ...

Φθινόπωρο "φωτιά": Ολομέτωπη Σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα στην τελική ευθεία για τις Εκλογές

Με τις εμφανίσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ αρχίζει μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδος που θα ολοκληρωθεί με τις τριπλές εκλογές του Μαΐου.

Οι ομιλίες του πρωθυπουργού και του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ είναι καθαρά προεκλογικές, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για την εύθραυστη ελληνική οικονομία.
Το λεγόμενο πακέτο παροχών...

Στην κορυφή της Ευρώπης η Εθνική Νέων πόλο - Κατέκτησαν το χρυσό [βίντεο]

Στην κορυφή της Ευρώπης η Εθνική Νέων πόλο -Κατέκτησαν το χρυσό [βίντεο]Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχτηκε η εθνική Νέων Ανδρών, στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Τεό Λοράντος και οι παίκτες του... ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί και στην Ευρώπη!

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, με υψηλό σκορ, η εθνική έκανε ανατροπή μετά από μέτριο ξεκίνημα επικρατώντας με 14-12 του Μαυροβουνίου. Με «όπλο»...

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Συμφέρει την Ελλάδα η κατάρρευση της Τουρκίας;


Συμφέρει την Ελλάδα η κατάρρευση της Τουρκίας;Στα διεθνή ΜΜΕ είναι πρώτο θέμα: 
η Τουρκία κλυδωνίζεται, ξεμένει από συμμάχους, το νόμισμά της χάνει την αξία του με αλματώδη ρυθμό και κρίνοντας από τις κινήσεις του Ερντογάν το μέλλον της κάθε άλλο παρά αισιόδοξο μοιάζει. 
Παρατηρώ πολύ κόσμο εντός των συνόρων μας που επιχαίρει για την ελεύθερη πτώση όχι μιας οποιασδήποτε χώρας αλλά της επί αιώνες γειτονικής μας Τουρκίας, θεωρώντας ίσως ότι δε θα μας επηρεάσει ή ακόμη και θα μας ωφελήσει. Είναι όμως έτσι; ...

Ακροδεξιά και ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ουμπέρτο Έκο, προ ετών, επιχείρησε να παραθέσει τα χαρακτηριστικά της ακροδεξιάς (κυρίως στη φασιστική εκδοχή της)
«Μπορεί να φεσώσαμε τη χώρα, να κάψαμε τους πολίτες της, να τους κοροϊδέψαμε και να τους πνίξαμε, όμως πρέπει να δώσουμε στο ΣυΡιζΑ άλλη μία ευκαιρία γιατί έτσι μόνο θα συντριβεί η ακροδεξιά»...

Απίστευτοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Πουλάνε και το Ζάππειο!


Σε «απαλλοτρίωση» κληροδοτημάτων ευεργετών (Ζάππειο) και νέες προσλήψεις προχωρεί η διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προετοιμάζοντας ταυτόχρονα το έδαφος για υποψήφιους αναδόχους.

Μάλιστα, η διορισμένη από την κυβέρνηση, Επιτροπή Ολυμπίων Κληροδοτημάτων (ΕΟΚ), η οποία διαχειριζόταν μέχρι τώρα το Μέγαρο, καταγγέλλει σε επιστολή της ακόμα και πιθανή ιδιωτικοποίηση του Ζαππείου...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής...