Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Συγκλονιστική καταγγελία 70χρονης συνταξιούχου κατά των αστυνομικών του Τσίπρα [ηχητικό ντοκουμέντο-σοκ]

«Με έπιασαν από το λαιμό, μου έκλεισαν το στόμα και με έσυραν μακριά του»

Μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 η κάτοικος Σύρου, Ειρήνη Κουτσουλιδάκη, η οποία δήλωσε ότι δύο ένστολοι αστυνομικοί (οι οποίοι δεν ήταν από τη Σύρο) που συμμετείχαν στα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο νησί, την άρπαξαν από το λαιμό και της έκλεισαν το στόμα όταν εκείνη προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί στον πρωθυπουργό.
Όπως δήλωσε η 70χρονη γυναίκα, η οποία ήταν...

Κόλλησαν αφίσες του Τσίπρα με τη φράση «ανεπιθύμητος» στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

Θεσσαλονίκη: Κόλλησαν αφίσες του Τσίπρα με τη φράση «ανεπιθύμητος» στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες]

Με τις προετοιμασίες για την διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης να βρίσκονται στο φόρτε τους για να την εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι κορυφώνονται και οι αντιδράσεις για την παρουσία του στην πόλη.

Το απόγευμα της Παρασκευής, άγνωστοι κόλλησαν αφίσα με τη φωτογραφία του πρωθυπουργού και την επιγραφή «ανεπιθύμητος» τόσο σε δέντρο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη όσο και στο ασανσέρ που οδηγεί στα γραφεία τα οποία βρίσκονται στην οδό Εγνατία κοντά στη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.
Δείτε τις φωτογραφίες από το seleo.gr:

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Ο Μαυρογιαλούρος θα αυτοκτονούσε


Αποτέλεσμα εικόνας για Μαυρογιαλούρος

Βρε τους μπαγάσες, είναι να μην τους θαυμάζει κανείς για την επαγγελματικού τύπου κυνικότητα τους; 

Τους είδατε πως ξετσουτσούρισαν πάλι όλοι μαζί, σα να μην συνέβη τίποτα; 
Σαν τους χοχλιούς στις πρωινές υγρασίες της Άνοιξης ξαναβγήκαν, μόλις θεώρησαν ότι πέρασε η καταιγίδα των ενενήντα έξι νεκρών.
Κι εγώ που είχα νομίσει πως συνετίστηκαν λιγάκι από το Βατερλό τους, πως άλλαξαν στοιχειωδώς μυαλά, πως περιόρισαν κάπως την αλαζονεία τους. Μπούρδες. Απλώς σοκαρίστηκαν προσωρινά από την επικοινωνιακή τους αποτυχία στο Μάτι, όμως ξαναβρήκαν γρήγορα την φόρμα τους...

Δεν αρκεί η εκλογική ήττα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταρρεύσει!


Σχετική εικόνα

Οδεύουμε προς μία εκλογική αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, το μέλλον της χώρας. 

Από τη μία θα έχουμε ένα καθαρό και σαφές σχέδιο για την συνύπαρξη με τον υπόλοιπο κόσμο κι 
από την άλλη την επανάληψη πρωτόγονων μηνυμάτων άρνησης, διχασμού και μισαλλοδοξίας. 
Δεν θέλει ιδιαίτερη σκέψη να καταλάβει κανείς πόση κόλαση ιδεοληψίας και ανόητων συνθημάτων θα ζήσουμε μέχρι να φύγουν από την εξουσία...

Γροθιά στον Τσίπρα - Η επιστολή της μάνας που έχασε τον γιο της στου Φιλοππάπου

Γροθιά στον Τσίπρα -Η επιστολή της μάνας που έχασε τον γιο της στου Φιλοππάπου

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τους αρμόδιους και τον δήμαρχο Αθηναίων αποστέλλει η μητέρα του 25χρονου Νικόλα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση στου Φιλοπάππου, αφού πριν είχε δεχτεί επίθεση από τρεις αλλοδαπούς ληστές.

Στην συγκλονιστική ανάρτησή της, η μητέρα του άτυχου 25χρονου αναφέρει πως ο γιος...

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Αδύναμος ακόμα και για ανασχηματισμό ο Τσίπρας

Αναμφίβολα είναι το πιο δύσκολο καλοκαίρι του Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση, από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. 
Οι τελευταίες 90 μέρες στο Μέγαρο Μαξίμου μοιάζουν να περνούν χωρίς κεντρικό σχεδιασμό, με τον πρωθυπουργό να δυσκολεύεται ακόμα και στο να ανακτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Ο μεγάλος αρνητικός αντίκτυπος από την συμφωνία των Πρεσπών...

Γιατί ο Αδύναμος και υπό Ομηρία Τσίπρας ανέβαλε (προσωρινά;) τον Ανασχηματισμό

Το τεράστιο πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο Αδύναμος Τσίπρας, αναδεικνύεται πλέον περίτρανα και με τον πολυδιαφημισμένο Ανασχηματισμό, και την προσωρινή(;) αναβολή του.

Ο τελών υπό πρωτοφανή εσωκομματική (και ενδοκυβερνητική) Ομηρία απερχόμενος ένοικος του Μαξίμου, οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση για τρεις πιθανούς λόγους:

Ποιες Aγορές; Οδηγούμαστε σε Eκλογές μέσα σε κλίμα Διχασμού, Λασπολογίας και Χυδαιότητας

Γιατί αναβάλλουν την έξοδο στις αγορές;

Από το διάγγελμα, προκύπτει ξεκάθαρα ότι πάμε σε εκλογές υπό συνθήκες ακραίων ύβρεων, απόλυτης χυδαιότητας και εντατικής πνευματικής τρομοκρατίας

Του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου
Η Ελλάδα βγαίνει από το πρόγραμμα διάσωσης, αλλά θα παραμείνει εκτός αγορών για τουλάχιστον...

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Η ζημιά του ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα από το 2015 μέχρι σήμερα σε αριθμούς - Δείτε το Βίντεο

Βίντεο της ΝΔ: Η ζημιά του ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα από το 2015 μέχρι σήμερα σε αριθμούςΒίντεο με γραφήματα που αποδεικνύουν την «ζημιά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα» από το 2015-2018 έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πειραιώς, «τουλάχιστον 100 δισ. ευρώ κόστισε το αχρείαστο, τρίτο μνημόνιο» τα οποία παρατίθενται αναλυτικά.
Επιπλέον με διάγραμμα από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και των μεσοπρόθεσμων αναλύονται ποια θα ήταν η πορεία της χώρας χωρίς την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ποια ήταν τελικά...

Άγριο κράξιμο στον Τσίπρα στην Ιθάκη - Οι καμπάνες κτυπούσαν πένθιμα [Video+Photos]

Με έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα υποδέχθηκαν κάτοικοι της Ιθάκης τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και την σύζυγό του, κατά την άφιξη τους στην πρωτεύουσα του νησιού.

Χαρακτηριστικό μάλιστα ήταν το γεγονός ότι κάποιες από τις καμπάνιες της πόλης χτυπούσαν πένθιμα.
Δείτε τα video και τις εικόνες:

Γερμανικά ΜΜΕ για το διάγγελμα Τσίπρα: «Η Οδύσσεια του χρέους συνεχίζεται»

Ο Γερμανικός Τύπος για το διάγγελμα Τσίπρα από την Ιθάκη -Φωτογραφία: ΓτΠ ANDREA BONETTIΟ γερμανικός Τύπος βρίθει και πάλι από δημοσιεύματα για την Ελλάδα. Οι σχολιαστές αναφέρονται στο διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα και αντιπαρατίθενται κριτικά με το περιεχόμενό του.

Το περιεχόμενο του διαγγέλματος του Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη με αφορμή την έξοδο της Ελλάδας από τα δανειακά προγράμματα, αναπαράγεται και σχολιάζεται από μεγάλη μερίδα του γερμανικού και γερμανόφωνου Τύπου.
«Σήμερα είναι μια μέρα λύτρωσης», τιτλοφορεί σχετικό δημοσίευμά της η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Spiegel, αναπαράγοντας τη φράση που χρησιμοποίησε ο Έλληνας πρωθυπουργός...

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Μαύρη Επέτειος: Αντί Εξόδου από τα Μνημόνια, παραμονή στην Καμένη Γη για άλλα 41 χρόνια!

«Αντί «Εξόδου» από τα Μνημόνια,«Είσοδος» και παραμονή στην «Καμένη Γη» τους επί άλλα 41 χρόνια!

Εφιαλτικά ντοκουμέντα για την άλωση της Ελλάδος και της ελληνικής οικονομίας από την αποφράδα ημέρα της 23ης Απριλίου 2010 έως σήμερα και με ατιμώρητα εγκλήματα...
Αν «διάβαζε» ο Αίσωπος όλα αυτά που γράφονται και άκουγε όλα αυτά που λέγονται αυτές τις ημέρες για τη φιέστα που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ για την «καθαρή έξοδο» από τα Μνημόνια στις 21 Αυγούστου θα μας θύμιζε αυτό που είπε ένα παιδί στα σαλιγκάρια, όταν τα άκουσε να τσιρίζουν πάνω στη φωτιά, δηλαδή  «των οικιών υμών εμπιμπραμένων αυτοί άδετε;»...

Οι Financial Times αποδομούν το κυβερνητικό παραμύθι για την Έξοδο από τα Μνημόνια [Video]

Ένα εκπληκτικό βίντεο που «γκρεμίζει» τα κυβερνητικά αφηγήματα για την «Έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια», απεικονίζοντας μέσα από γραφήματα, στοιχεία και αριθμούς την τραγική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας,

δημοσιεύουν σήμερα οι Financial Times.
Το βίντεο παραθέτει τα δραματικά στοιχεία της ανεργίας στην Ελλάδα, την εφιαλτική κατάσταση με τα κόκκινα δάνεια αλλά και το τραγικό επίπεδο στο χώρο των ακινήτων...

Γερμανικά ΜΜΕ: «Ποια έξοδος; Ο Τσίπρας έχει υπογράψει νέα μέτρα λιτότητας»

Γερμανικά ΜΜΕ: «Ποια έξοδος; Ο Τσίπρας έχει υπογράψει νέα μέτρα λιτότητας»Handelsblatt: «Ο αριστερός λαϊκιστής Τσίπρας έχει υπογράψει νέες δεσμεύσεις λιτότητας»
SZ: «Η Ελλάδα παραμένει ένα έξωθεν ελεγχόμενο κράτος»
TAZ: «Ερχονται νέες, σκληρές, περικοπές»
Frankfurter Rundschau: «Έρχεται έκρηξη φτώχειας»...

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Έρχεται Ανασχηματισμός Παρωδία - Αδύναμος ο Τσίπρας, όμηρος ενδοκυβερνητικών εκβιασμών

Τελικά ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός κινδυνεύει να καταλήξει σε παρωδία.

Αδύναμος και για πρώτη φορά αμφισβητούμενος, ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να προχωρήσει τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, με αποτέλεσμα οι αντικαταστάσεις υπουργών να είναι αυστηρά περιορισμένες.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει στηλώσει τα πόδια και αρνείται να εγκαταλείψει το Υπουργείο Οικονομικών. Εξαφανισμένος στην κυριολεξία το τελευταίο διάστημα (γιατί να "καεί" άραγε μαζί με αυτούς που διαχειρίστηκαν με τον γνωστό τρόπο την καταστροφική πυρκαγιά;) έχει διαμηνύσει στο Μαξίμου ότι δεν είναι διατεθειμένος...

Ρέγκλινγκ: Οι χειρισμοί της Ελλάδας το 2015 κόστισαν έως και 200 δις ευρώ

Κλάους Ρέγκλινγκ και Ευκλείδης Τσακαλώτος /Φωτογραφία: Εurokinissi«Η Ελλάδα όχι μόνο διέκοψε αλλά και αντέστρεψε τις μεταρρυθμίσεις κατά το πρώτο μισό του 2015, επεισόδιο που κοστολογείται έως 200 δισεκατομμύρια ευρώ», σημειώνει σε άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ.

Ενόψει της ολοκλήρωσης του τρίτου Μνημονίου την προσεχή Δευτέρα, ο κ. Ρέγκλινγκ εκτιμά πως η Ελλάδα βρίσκεται σε «καλό δρόμο» ώστε να γίνει βιώσιμη και ανταγωνιστική οικονομία, αλλά με προϋπόθεση ότι θα συνεχίσει να εκσυγχρονίζεται και να ανοίγει. 
«Πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί», προσθέτει, σημειώνοντας πως...

Πρωταθλήτρια κόσμου η εθνική εφήβων του πόλο [βίντεο]

Φωτογραφία: AΠΕ-ΜΠΕ

Έγραψε ιστορία στο Σομπατέλι η Εθνική Εφήβων!

Τα αγόρια του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησαν στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με 9-8 επί της Ισπανίας και ανέβηκαν στην κορυφή του κόσμου.
Οι Έφηβοι ακολούθησαν πιστά τον δρόμο της δόξας που χάραξε πέρυσι στο Βελιγράδι η λίγο μεγαλύτερη γενιά, αυτή των Νέων Ανδρών, η οποία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην αντίστοιχη διοργάνωση...

Ένας μήνας πέρασε από τη φωτιά στο Μάτι - «Ούτε συγγνώμη, ούτε ντροπή, στις στάχτες φωνάζουν οι νεκροί» [εικόνες]

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Σχεδόν ένας μήνας πέρασε κιόλας από την εθνική τραγωδία που συνέβη στην ανατολική Αττική.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Μάτι στις 23 Ιουλίου αφήνοντας πίσω της 94 νεκρούς και τεράστιες καταστροφές σε οικείες και περιουσίες είναι ακόμη «παρούσα». 
«Ούτε συγγνώμη, ούτε ντροπή, στιες στάχτες φωνάζουν οι νεκροί» γράφει ένα πανό που έχουν αναρτήσει οι κάτοικοι της περιοχής...