Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Μπορεί η υπερβολική κατανάλωση βιταμινών να επηρεάσει αρνητικά τον οργανισμό;


Ακόμα και αν η μεσογειακή διατροφή θεωρείται ως η βέλτιστη των επιλογών για ένα ισορροπημένο καθημερινό διαιτολόγιο, είναι γεγονός πως η καθημερινότητα καθιστά σχεδόν αδύνατο τον επιμελή προγραμματισμό της διατροφής.
Ο οργανισμός χρειάζεται πολλές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία προκειμένου να παραμείνει δυνατός και αλώβητος από όλους τους εχθρούς που αντιμετωπίζει και σίγουρα όλα αυτά, υπό φυσιολογικές συνθήκες, δε μπορεί να τα πάρει από τις τροφές. Έτσι, και οι γιατροί και οι διαιτολόγοι συχνά συνιστούν...

Οι Ιεροεξεταστές του Φαήλου Κρανιδιώτη…


Πιστεύετε κύριε στο Έθνος; Ναι. 

Είστε Φασίστας.

Πιστεύετε κύριε στην Πολυπολιτισμικότητα; Όχι.

Είστε Φασίστας.

Πιστεύετε κύριε στην υιοθεσία από Ομοφυλόφιλους; Όχι. 

Είστε Φασίστας.

Πιστεύετε στο μικρό Κράτος; Ναι. 

Είστε Νεοφιλελεύθερος Φασίστας.

Κάπως έτσι και με συνοπτικές διαδικασίες θα μπορούσε να τελειώσει μία εξέταση πολιτκών και ηθικών φρονημάτων στο σύγχρονο πολιτικό τοπίο. Εάν δεν συμβαδίζετε με τις σοσιαλ – «φιλελεύθερες» κυρίαρχες απόψεις τότε είστε απλά «ρατσιστής», «φασίστας», «ομοφοβικός» και...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΥΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ! Ρίχνει την πίεση σε χρόνο ρεκόρ


Αυτός είναι ο χυμός που κάνει θαύματα και αποτελεί ασπίδα προστασίας για πολλές ασθένειες

Δύο ποτήρια την ημέρα του χυμού αυτού μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο εκδηλώσεως εμφράγματος, εγκεφαλικού και διαβήτη, σύμφωνα με μία νέα μελέτη, όπως αναφέρει το boro.gr
Η εν λόγω μελέτη, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Journal of Nutrition», διεξήχθη σε 56 άνδρες και γυναίκες, μέσης ηλικίας 50 ετών και έδειξε ότι ο χυμός...

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΔ! Οι επαφές του πρώην πρωθυπουργού με τα στρατόπεδα των τεσσάρων υποψηφίων

Οι εσωκομματικές εκλογές θα γίνουν υπό τη σκιά των καταλυτικών παρεμβάσεων του Κώστα Καραμανλή ώστε να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το κεφάλαιο ανάδειξης του νέου αρχηγού.

Ο πρώην πρωθυπουργός διαμηνύει προς όλες τις πλευρές ότι η...

Δε μετανιώνω ... Και λίγα έκανα!

Αν αξιολογήσουμε σήμερα, από απόσταση, με κρύο αίμα, την εξωτερική πολιτική Καραμανλή ( Ρωσία, Κίνα, ΗΠΑ, Σκοπιανό, Αιγαίο, αγωγοί κ. ά.) οδηγούμαστε με ασφάλεια στα εξής συμπεράσματα:

Μετακίνησε την εθνική πυξίδα από τη διπλή συμμαχία Ουάσιγκτον - Βερολίνο, στην τετραπλή συμμαχία με Βερολίνο - Παρίσι - Μόσχα - Πεκίνο.

Εγκατέλειψε, όχι με δική του υπαιτιότητα, όπως θεωρούσε, την ιστορική συμμαχία που είχαμε με του Αμερικανούς και την αντικατέστησε με τους Ρώσους.
Συνάντησε - και είναι ενδεικτικό αυτό- σε διάρκεια πέντε ετών, επτά φορές τον Πούτιν, μόλις δύο τον Μπους και μία τον Ομπάμα.
Είπε τουλάχιστον πέντε φορές " όχι" σε αιτήματα του Μπους...

Ρουσφέτια και «πόθεν έσχες»...

Μια από τις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ήταν μια απόφαση του πρωθυπουργού (5 Φεβρουαρίου) να διοριστεί ο εξάδελφός του Γεώργιος Τσίπρας σε θέση Ειδικού συμβούλου στο υπουργείο Εξωτερικών. 
Ενδεχομένως ο Γεώργιος Τσίπρας να ήταν ένας από τους ικανότερους για τη συγκεκριμένη θέση. Σίγουρα, δεν ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να καταλάβει αυτήν τη θέση. Και επίσης σίγουρο είναι πως πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο του πρωθυπουργού.
Λίγους μόλις μήνες αργότερα, προέκυψαν...

Μια σχεδόν ανέμελη κυβέρνηση...


Κατά κοινή σχεδόν ομολογία, αν μια οποιαδήποτε κυβέρνηση με μια σύνθεση από τα παλαιά κόμματα πολιτευόταν όπως η σημερινή, θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες.

Ας αρκεστούμε στα τρέχοντα...

«Παρών» Καραμανλή στη δίκη για το σχέδιο δολοφονίας του


Παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση των υποκλοπών δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής τρεις ημέρες πριν από το κλείσιμο της δικογραφίας. 


Πέντε χρόνια μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης, για πρώτη φορά ο πρώην πρωθυπουργός δηλώνει «παρών», μέσω του νομικού που τον εκπροσωπεί και πρώην γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Αργύρη Καρρά, στην όλη διαδικασία. Νομιμοποιεί έτσι απολύτως τις ενέργειες του ανακριτή κατά της Διαφθοράς κ. Δημήτρη Φούκα...

Αμφίπολη ώρα μηδέν



Ειδικού συνεργάτη

Πέρσι τέτοιον καιρό, όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στην ανασκαφή στον λόφο Καστά της Αμφίπολης. 

Φέτος, όχι μόνο οι προβολείς έχουν προ πολλού σβήσει, αλλά και το ίδιο το τέλος της ανασκαφής είναι ορατό. 

Η έφορος αρχαιοτήτων Σερρών Αικατερίνη Περιστέρη καλείται να συνταξιοδοτηθεί, καθώς έχει συμπληρώσει 35 έτη υπηρεσίας στο Δημόσιο. Οι διατάξεις δεν επιτρέπουν να παρατείνει τη θητεία της και...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Ο ΟΗΕ ανακήρυξε και επίσημα την έναρξη του …3ου Παγκοσμίου Πολέμου!


Είμαστε στο κατώφλι ενός 3ου Παγκοσμίου Πολέμου; 

Για πολλούς ερευνητές και αναλυτές αυτό δεν είναι κάτι νέο, αφού αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι όχι μόνο είμαστε στις αρχές του, άλλα αυτός ο πόλεμος ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια.

Τώρα έρχεται να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Με πιο σκεπτικό όμως;...

ΡΩΣΙΚΗ «ΒΡΟΧΗ» ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ! Χιλιάδες θέσεις τζιχαντιστών έγιναν στάχτη στην Συρία (Δείτε τα βίντεο)


Η Πολεμική Αεροπορία της Ρωσίας πραγματοποίησε 431 εξόδους και έπληξε 1.458 «τρομοκρατικούς στόχους» στη Συρία την εβδομάδα από την 26η Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα 4η Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Τα ρωσικά αεροσκάφη έπληξαν στόχους στις επαρχίες Χαλέπι, Λαττάκεια, Χάμα, Χομς, Ράκα και Ντέιρ Εζόρ, ανέφερε το υπουργείο.
Βομβαρδιστικά Σουχόι Su-34 έπληξαν μεταξύ άλλων δύο οχηματοπομπές τρομοκρατών κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και κατέστρεψαν έως και 40 οχήματα, διευκρίνισε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας...

Όταν οι μαγκιές έχουν εθνικό κόστος

Το είχε πει ο σύντροφος ο Πάνος ο Καμμένος πριν από μερικούς μήνες, ότι θα στείλουμε τους τζιχαντιστές του ISIS στο Βερολίνο. Κι οι Ευρωπαίοι τρόμαξαν! 

Κι έτσι αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους: Σήμερα μας απειλούν ότι θα μας πετάξουν έξω από την Σένγκεν. 

Ο ελληνικός λαός ήξερε! Ο ηγέτης Πάνος τα είχε πει αυτά τον Μάρτιο, πολύ πριν από τα «Όχι» και τις εκλογές θρίαμβο της αριστεροδεξιάς κυβέρνησης.

Η ακριβής δήλωση του κ. Καμμένου, όπως την κατέγραψε η κάμερα σε ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, είναι η ακόλουθη:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Γνωστή πρωταθλήτρια γυμναστικής κάνει πλέον καριέρα στην οδό Φυλής! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Τίποτα δεν είναι περίεργο στις εποχές που ζούμε και στην εξαθλίωση που έχει χτυπήσει όλο το κόσμο λόγο της οικονομικής κρίσης. 

Αλλά δεν φανταζόμασταν και ποτέ διάσημη πρωταθλήτρια της γυμναστικής να εκδίδεται σε οίκο ανοχής την οδό Φυλής!

Σε σπίτι με… κόκκινο φωτάκι λοιπόν κάνει «γυμναστική» εδώ και αρκετό καιρό η παγκόσμια πρωταθλήτρια γυμναστικής ...

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑ! Αποκαλεί «ψητό μαροκινό» τον μετανάστη που σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία στην Ειδομένη

Στα όρια της αθλιότητας ο γενικός γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Τσουκαλάς αποκάλεσε «μαροκινό ψητό» τον μετανάστη που έχασε πριν λίγες ημέρες τη ζωή του από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην Ειδομένη, στα ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Ο κ. Τσουκαλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star. Σολιάζοντας τα γεγονότα με τους πρόσφυγες στην Ειδομένη και αναφερόμενος στα έκτροπα και το περιστατικό με τον νεκρό μετανάστη από το Μαρόκο, είπε: «Εδώ έχουμε ψητό μαροκινό»
Δείτε το βίντεο:

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ! «Μαφία το Μαξίμου! Υπεύθυνος ο Τσίπρας για ό,τι μου συμβεί»

«Κεραυνούς» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αλέξης Μητρόπουλος μετά τη δημοσιοποίηση της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος του για δύο κακουργήματα που αφορούν σε φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος ουσιαστικά κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου πως λειτουργεί ως μαφία και παρομοιάζει τη σημερινή κυβέρνηση με τη χούντα, λέγοντας πως...

Αυτή η λεμονάδα «αποτοξίνωσης» θα σας ξεφουσκώσει

Αυτή η λεμονάδα «αποτοξίνωσης» θα σας ξεφουσκώσειΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι προ των πυλών και μαζί τους φέρνουν οικογενειακά και φιλικά τραπέζια στα οποία οι περισσότεροι τρώνε λίγο παραπάνω.

Επειδή οι μεγάλες ποσότητες φαγητού δεν είναι κάτι σύνηθες για τον οργανισμό σας, αρχίζετε και νιώθετε αρκετά φουσκωμένοι, έτοιμοι να «σκάσετε».
Αν θέλετε να αισθανθείτε καλύτερα μετά από ένα τρελό φαγοπότι, υπάρχει μια detox λεμονάδα εύκολη και απλή που θα σας κάνει να ξεφουσκώσετε.
Για να τη φτιάξετε θα χρειαστείτε:

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ο Σταθάκης ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες 1.800.000 ευρώ και 38 ακίνητα

Ο Σταθάκης ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες 1.800.000 ευρώ και 38 ακίνητα

Τι έδειξε ο αναλυτικός έλεγχος των ορκωτών λογιστών

Ο υπουργός υποστηρίζει πως τα χρήματα στους λογαριασμούς ανήκουν στη μητέρα και τον αδελφό του

Στα ακίνητα έχει ποσοστό από 3% έως και 66%

Μπορεί ο Γιώργος Σταθάκης με τη...

Τα γραφεία στοιχημάτων “βλέπουν” εκλογή Μεϊμαράκη από τις 20 Δεκεμβρίου

Την εκλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τον α’ γύρο της 20ης Δεκεμβρίου, “βλέπουν” τα γραφεία στοιχημάτων.

Στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, όλα τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν παγιωμένο και μη αναστρέψιμο προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με την απόδοση να κινείται πολύ χαμηλά, στο 1.20 με 1.50.
Σύμφωνα με τη χαμηλή αυτή απόδοση...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ REUTERS: Μυστική δοκιμή των ισραηλινών κατά του S-300 στην Ελλάδα!

Το Ισραήλ δοκίμασε κάτω από άκρα μυστικότητα διάφορες τακτικές προκειμένου να μπορέσει να κερδίσει το προηγμένο αντιπυραυλικό σύστημα S-300 που έχει αναπτύξει η Ρωσία στη Μέση Ανατολή και έχει τη δυνατότητα να να μειώσει την ικανότητα του Τελ Αβίβ να πραγματοποιήσει επιχειρήσεις στη Συρία και το Ιράν που το διαθέτουν. 

Διπλωματικές πηγές ανέφεραν στο Reuters ότι...

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ρωσική απόβαση στην Κύπρο με S-400, θωρηκτά και υπερσύγχρονα ραντάρ


Ισχυρό μήνυμα από την Μόσχα και τον Πούτιν προς κάθε κατεύθυνση.

Σύμφωνα με αραβικά δημοσιεύματα, «για πρώτη φορά στην ιστορία της Μέσης Ανατολής η Ρωσία ανέπτυξε στην Ελληνική Κύπρο, το αμυντικό σύστημα S – 400 , ένα νέο πυραυλικό σύστημα που θεωρείται αλάθητο στους στόχους».
Στις ακτές της έχουν αναπτυχθεί θωρηκτά του Ρωσικού Ναυτικού με συστήματα πυραύλων και...

Αντιμέτωπος με παραπομπή για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες ο Σταθάκης

Αντιμέτωπος με παραπομπή για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες ο Σταθάκης - Κεντρική ΕικόναΕκατοντάδες χιλιάδες ευρώ οι καταθέσεις και δεκάδες τα ακίνητα πέραν του εκατομμυρίου

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Αντιμέτωπος με την παραπομπή στη Δικαιοσύνη για ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ο...

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΦΡΙΚΗ: To ISIS σκορπά σε όλη τη Συρία θανατηφόρο ιό που κατατρώγει σάρκες (ΦΩΤΟ)


Το ISIS είναι υπεύθυνο για τη διάδοση στη Συρία ενός ιού που καταστρέφει την ανθρώπινη σάρκα, σύμφωνα με την  Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνο.

Στελέχη της οργάνωσης ανέφεραν, όπως σημειώνει η DailyMail, ότι έχουν υπόψη τους πάνω από 500 κρούσματα λεϊσμανίασης (του ιού αυτού) στη Συρία τους τελευταίους 12 μήνες...

Η επιστολή που τρόμαξε την Ευρώπη: «Δεν ήμουν στην Αφρική, ήμουν στην Ελλάδα - Σοκαρίστηκα, έφριξα»

Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOCΜία επιστολή καταπέλτη για την Ελλάδα φέρεται πως έγραψε ο Λιθουανός επίτροπος περιγράφοντας στο Κολλέγιο των Επιτρόπων την κατάσταση που βίωσε στην επίσκεψή του στις 19 Νοεμβρίου στη Μυτιλήνη με το προσφυγικό.

Ο Βιτένις Αντριουκάιτις έγραψε ...

Πίσω ολοταχώς από την κυβέρνηση - Κομάντος της Frontex στα σύνορα

Πίσω ολοταχώς από την κυβέρνηση -Κομάντος της Frontex στα σύνοραΗ Ελλάδα σήκωσε τα χέρια ψηλά για το προσφυγικό. Συμφώνησε σε όλα με την Ευρωπαϊκή Ενωση -μετά τις διατυπωθείσες απειλές για έξοδο της χώρας από τη Συνθήκη Σένγκεν- και έστειλε αίτημα για έκτακτη βοήθεια από την ΕΕ.

Ετσι, η Frontex ανακοίνωσε ότι θα «σφραγίσει» τα χερσαία βόρεια σύνορα της Ελλάδας...

Μέσα στον Δεκέμβριο το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα

Μέσα στον Δεκέμβριο το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα
Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται η προκήρυξη του Προγράμματος "Νεοφυής Επιχειρηματικότητα" από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρηματικότητα - Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Το πρόγραμμα, το οποίο έχει ήδη προδημοσιευτεί θα ενισχύσει την ίδρυση νέων επιχειρήσεων από φυσικά πρόσωπα που έχουν γεννηθεί πριν την 1η Ιανουαρίου 1991 στους τομείς:

«ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΑΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ» : Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση (ΦΩΤΟ)

Αν η «Τελεία» ήταν κυβέρνηση, χθες θα είχαμε καταρρίψει τα τουρκικά F-16 που παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος αναφερόμενος στις παραβιάσεις που σημειώθηκαν από τουρκικά μαχητικά...

ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)! Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας – Κωλοτούμπα από το «όχι σε όλα» στο «ναι σε όλα»!


Ιδιαίτερα επικριτικός για κυβερνητικούς χειρισμούς σε μια σειρά θεμάτων άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

«Υπάρχει, πράγματι, κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας: 
« Δεν είναι δυνατό ενάμιση μήνα σχεδόν μετά τις πρόσφατες εκλογές να τίθεται θέμα...

Ραχήλ Μακρή: «Μακιγιάζ ο έρπης του Τσίπρα, για να τον λυπηθούν!»

ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗΣ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ! «Γελάει ο κόσμος με τα καραγκιοζιλίκια Τσίπρα – Μακιγιάζ ο έρπης για να τον λυπηθούν!»

Ντυμένη στα κόκκινα, η Ραχήλ Μακρή προβαίνει μέσα από συνέντευξή της σε αποκαλύψεις για τον Αλέξη Τσίπρα, τον ψεύτικο έρπη του και την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των  ΑΝΕΛ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό DownTown, που κυκλοφορεί σήμερα, αναφερόμενη στο… ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ, τα καραγκιοζιλίκια της κυβέρνησης και την προσπάθεια του πρωθυπουργού να μιμηθεί τον Ανδρέα Παπανδρέου. 
Διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης της Ραχήλ Μακρή:
Υπάρχει μία φήμη ότι κάποτε ήσασταν συγκάτοικοι με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Όχι καλέ. Τι δουλειά έχω εγώ με την Ζωή Κωνσταντοπούλου; Ο Παπάς με τον Γαβριήλ και τον Τσίπρα συγκατοικούσαν. Πριν...

Ο κίνδυνος που είναι 112 φορές μεγαλύτερος από την τρομοκρατία στις ΗΠΑ [εικόνες]


ΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ, ΑΛΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Οι Η.Π.Α είναι ίσως η χώρα που έχει ασχοληθεί περισσότερο από καμία με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, εντός και εκτός των συνόρων της. 
Ωστόσο σε ένα άλλο, ακόμα μεγαλύτερο, πρόβλημα, παραμένει εντυπωσιακά... αναίσθητη.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι Αμερικάνοι παρουσιάζουν αυτήν την στάση...

ΝΕΑ …ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΑΘΑΚΗ! Το άνοιγμα τραπεζικών λόγαριασμών ζητά η Επιτροπή – Τι απαντά ο υπουργός!

Συμμετοχές σε ακίνητα και τραπεζικές καταθέσεις που δεν είχαν δηλωθεί στο Πόθεν Έσχες του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, πέραν του αδήλωτου 1 εκ. ευρώ, εντοπίστηκαν από τον σχετικό έλεγχο που διενεργήθηκε από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων της Βουλής...

ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΤΑΤΟ ΥΠΝΟ; Δείτε τις τέσσερις τροφές που ευθύνονται για την αϋπνία

Πολλές φορές, παρά την κούραση της ημέρας και τη νύστα που μπορεί να νιώθουμε, όταν ξαπλώσουμε, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, ή κάνουμε άστατο ύπνο. 

Αρκετές φορές, αιτία είναι...

«Γράμμα στον Κωστή», στέλνει η Ξένια Καλογεροπούλου στον σύντροφο ψυχής της


«Γράμμα στον Κωστή», στέλνει η Ξένια Καλογεροπούλου στον σύντροφο ψυχής της - Κεντρική Εικόνα
Το βιβλίο των 374 σελίδων είναι μια καταβύθιση της κορυφαίας ηθοποιού στα παιδικά της χρόνια, στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα, σε έναν αθάνατο δυνατό έρωτα και κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από τις εκδόσεις Πατάκη


«Kωστή, αγάπη μου
Κάποτε, όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι αν φοβάμαι τον θάνατο, για να αποφύγω τη σοβαρότητα της ερώτησής τους, απαντούσα αυτό...

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης / Biodivercity - Βιοποικιλότητα

Βιοποικιλότητα - Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης...

Βόμβα! Το ΝΑΤΟ τελειώνει την Ελλάδα!

Απίστευτες δηλώσεις, έγιναν στο τηλεοπτικό σταθμό CNN με το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ να απαντάει σε ερώτηση δημοσιογράφου πως η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να καταρρίψει τα τουρκικά μαχητικά γιατί δεν είναι κυρίαρχο κράτος.

Όλα ξεκίνησαν από τη λογική απορία του δημοσιογράφου του αμερικάνικου καναλιού, ο οποίος ρώτησε τον κ. Στόλτενμπεργκ, πως αφού το ΝΑΤΟ υποστήριξε την ενέργεια της Τουρκίας να καταρρίψει το ρωσικό μαχητικό, τότε έχει το ίδιο δικαίωμα και η Ελλάδα να καταρρίψει τα τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της...

Με φόρους σκοτώνουν τις επιχειρήσεις, με παράλογα πρόστιμα διώχνουν κάθε σκέψη για επένδυση…


Τη χώρα κυβερνά μια ομάδα ανθρώπων που πιστεύουν ότι η Ανάπτυξη, οι θέσεις Εργασίας και η Κοινωνική Ευημερία επιτυγχάνεται –κυρίως- μέσα από κρατικές επενδύσεις με «κοινωνική διαχείριση του πλούτου» και «πολιτικό έλεγχο» των επιχειρήσεων.

Η ομάδα αυτή επιβάλει παράλογους φόρους, εισφορές, χαράτσια και πρόστιμα προκειμένου να μην περιορίσει την εμβέλεια του Κράτους, αδιαφορώντας για την ποιότητα των υπηρεσιών που οι κρατικές δομές προσφέρουν...

Αυτός ήταν ο Μηνάς Χατζησάββας - Δείτε την ταινία του "Κλειστή Στροφή" (1992)

Αυτός ήταν ο Μηνάς Χατζησάββας  - Κεντρική Εικόνα
Στα 67 του χρόνια πέθανε ο Μηνάς Χατζησάββας, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κεφάλαιο γραμμένο με ταλέντο, αφοσίωση και πίστη σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση
Περασμένος Ιούλιος. Περιοδικό «Αθηνόραμα». Μηνάς Χατζησάββας. Αυτή ήταν η τελευταία συνέντευξη του ηθοποιού, στην οποία είχε μιλήσει για τον θάνατο...

13 διαφημίσεις που σόκαραν (και άλλαξαν) τον κόσμο

“Η διαφήμιση αντικατοπτρίζει τα ήθη της κοινωνίας αλλά δεν τα επηρεάζει”, είχε δηλώσει ο πρωτοπόρος διαφημιστής David Ogilvy το 1982. 

Το ίδιο έτος, ο Bruce Weber κάνοντας την καθοριστικής σημασίας για το χώρο της διαφήμισης, διαφήμιση για το Calvin Klein με τον Tom Hintnaus, εξοικείωσε το κοινό με εικόνες ομοερωτισμού, εικόνες που έμοιασαν πρωτοφανείς για τα πουριτανικά δεδομένα που επικρατούσαν. Σκοπός του να αναιρέσει ό,τι...

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο time-lapse με τα τρομοκρατικά χτυπήματα των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων σε όλο τον κόσμο


Ένα σοκαριστικό time-lapse βίντεο των τρομοκρατικών επιθέσεων που έλαβαν χώρα τα τελευταία 15 χρόνια δημιούργησε ο Μilan R. Vuckovic.

Ο δημιουργός του βίντεο πήρε στοιχεία από την επίσημη βάση δεδομένων της παγκόσμιας τρομοκρατίας του Πανεπιστημίου του Maryland. Σε αυτό...

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! «Η Τουρκία θα μετανιώσει πάνω από μία φορά για την κατάρριψη του Sukhoi»!


Λάβρος κατά της Τουρκίας ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος όχι μόνο δεν ρίχνει τους τόνους, αλλά δηλώνει αποφασισμένος να εκδικηθεί πολλαπλά για την κατάρριψη του μαχητικού αεροσκάφους.

Ο Ρώσος πρόεδρος άστραψε και βρόντηξε στην έναρξη της καθιερωμένης εφ” όλης της ύλης ομιλίας του ενώπιον των βουλευτών.
«Η Τουρκία θα μετανιώσει...

"To καραβάνι σκόρπισε…" - Video

Κουμουτσάκος: Ο Πρωθυπουργός βλέπει σιγά-σιγά ότι το «καραβάνι» του σχόλασε-διαλύθηκε.

Προχωρά μόνος του στην έρημο που οδήγησε τη χώρα με τις επιλογές του...

Η πίεση προς την κυβερνητική πλειοψηφία είναι μεγάλη.
Οι ρωγμές θα γίνουν ρήγματα.
Ο Πρωθυπουργός διαπιστώνει ότι οι εξελίξεις τον ξεπερνούν...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ! Δείτε που πήρε η Ελλάδα εύκολα την πρώτη θέση


Ο διεθνής οργανισμός ερευνών Gallup έκανε μία από τις πιο ιδιαίτερες αλλά και πολύ χαρακτηριστικές έρευνες για τα ήθη και τις συνήθειες των λαών σε όλο τον κόσμο.

Μία έρευνα που αφορά την υγιεινή των ανθρώπων της κάθε χώρας, επικεντρώνοντας σε μία και μόνο κίνηση: στο αν πλένουν τα χέρια τους όταν βγαίνουν από...

Το «μεγάλο κόλπο» των τραπεζών

Image result for τράπεζεςΓράφει ο Ceteris Paribus
Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για την τρίτη ανακεφαλαίωση των τραπεζών και τα παρεμφερή θέματα («κόκκινα» δάνεια κ.λπ.). Εμείς οι ίδιοι, από αυτή εδώ τη στήλη, χαρακτηρίσαμε την τρίτη ανακεφαλαίωση «μισή και… ύποπτη». Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικές πτυχές που δεν έτυχαν της δέουσας προσοχής. Oλες σχετίζονται με το ερώτημα: γιατί αυτή η επιμονή να σωθούν οι τράπεζες με κάθε μέσον...

Νέος εχθρός της κυβέρνησης, η Αυτοδιοίκηση. Θέλουν το 8% και απειλούν

Με σαφή νομοθετική πρόβλεψη ζητά η ΚΕΔΕ, από το κράτος να συνεισφέρει σε αυτή χρηματοδότηση ίση με το 8% του ΑΕΠ. Αυτή ήταν και η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για τα Οικονομικά των Δήμων. Αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα θα υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις προειδοποιούν. 
Το ερώτημα είναι τη στάση θα κρατήσουν πολλοί δήμοι, οι οποίοι έχουν στην κεφαλή τους δημάρχους κοντά στο κυβερνών κόμμα, όσοι...

Τα κατεβάσαμε… κύριε Πρωθυπουργέ;

editorial-1-12Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που το Μαξίμου έχει εικόνα «παιδικής χαράς». Έχει συμβεί και με άλλες κυβερνήσεις, δυστυχώς συμβαίνει και με αυτή σε μια εξαιρετικά δύσκολη κι απαιτητική συγκυρία που απαιτεί τα αντανακλαστικά να βρίσκονται σε εγρήγορση. Αναφέρομαι στην υπόθεση των tweets του Τσίπρα που ανέβηκαν και κατέβηκαν…

Ξεκουμπιστείτε! Φτάνει πια! Δεν θέλουμε άλλο πόνο!

Κάντε μια τελευταία χάρη στον εαυτό σας! 

Αποδεχθήκατε την εντολή του Βερολίνου και παραδώσατε τον έλεγχο του Αιγαίου στην Άγκυρα, με το πρόσχημα των μεταναστών. 
Αποδεχθήκατε την εντολή του Βερολινου ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα ειναι ευρωπαϊκό ενώ από τη φύση του είναι διεθνές, του ΟΗΕ.
Αποδεχθήκατε την εντολή του Βερολίνου να διαλύσετε ουσιαστικά το στράτευμα παραχωρώντας μονάδες στον ευρωστρατό (ξηλώσατε από το πέτο τα διακριτικά, δεν είναι τυχαίο).
Αποδεχθήκατε να παραχωρήσετε σχεδόν όλο το νότιο Αιγαίο στους...

Εξάγω, άρα υπάρχω

Η περιβόητη ανάπτυξη είναι κάτι σαν τη Χαμένη Ατλαντίδα ή τον Godot του Beckett. Υπάρχει κάπου, αλλά δεν την βρίσκουμε, την περιμένουμε αλλά δεν έρχεται.

Την υποδεικνύουν όλοι ως τη λυδία λίθο για την έξοδο από τον φαύλο κύκλο της κρίσης, όμως με τις υποδείξεις ποτέ δεν λύθηκε κανένα πρόβλημα. Χρειάζονται πράξεις.

Πολύ συχνά η λέξη που συνοδεύει την ανάπτυξη είναι «εξαγωγές»...

Ρωσία: Ετσι γίνεται το λαθρεμπόριο πετρελαίου μεταξύ Τουρκίας και ISIS [ Βίντεο & εικόνες]

Ρωσία:Ετσι γίνεται το λαθρεμπόριο πετρελαίου μεταξύ Τουρκίας και ISIS [εικόνες]Η Ρωσία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από χάρτες, στις οποίες όπως υποστηρίζει αποδεικνύεται πως η Τουρκία κάνει «δουλειές» με τους τζιχαντιστές.

Υπενθυμίζεται πως η Ρωσία υποστηρίζει πως το πετρέλαιο που περνά από τις περιοχές της Συρίας όπου τον έλεγχο έχουν οι τζιχαντιστές, καταλήγει μέσω της Τουρκίας σε τρίτες χώρες...

ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)! Οι βοσκηματώδεις της ασυνέχειας του ελληνισμού με τη…βροντώδη ηλιθιότητα και το «σκῶρ»*


Λιγότερο απο οκτώ λεπτά χρειάστηκαν στον Κώστα Ζουράρι για να αποδομήσει τον εκλεκτό του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη και Πρόεδρο της επιτροπής «σοφών» για την Παιδεία Αντώνη Λιάκο.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υποστήριξε ότι θα χαθεί η μάχη του διαλόγου για την Παιδεία καθώς – όπως ειπε- υπάρχουν «βοσκηματωδεις» τύποι που υποστηρίζουν...

ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ! Το νέο σκίτσο του Αρκά που έκανε ρεκόρ κοινοποιήσεων σε μία μέρα!

Ένα νέο εκπληκτικό σκίτσο μας χάρισε ο Αρκάς, στηλιτεύοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο το «τσεκούρι» που έχει πέσει στις συντάξεις στην Ελλάδα της κρίσης.

Το σκίτσο κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου και καταγράφει ρεκόρ κοινοποιήσεων. Απολαύστε το!...

Το μεγάλο δώρο στην Τουρκία με το όνομα Αλέξης Τσίπρας



Μπορεί ο Ταγίπ Ερντογάν να είναι ένας πολύ θεοσεβούμενος μουσουλμάνος, αλλά αυτό τον Δεκέμβρη θα αρχίσει να πιστεύει στην ύπαρξη του Άγιου Βασίλη.
Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι το μεγαλύτερο δώρο στην Τουρκία από ελληνικής πλευράς εδώ και δεκαετίες.

Πέρυσι τέτοια εποχή ο πόλεμος στην Συρία ήταν στον τρίτο του χρόνο και όπως και τα προηγούμενα χρόνια εκατομμύρια Σύριοι και άλλοι μετανάστες βρισκόντουσαν στην Τουρκία. 
Μέχρι τότε οι μεγάλες μεταναστευτικές ροές...

Μακελειό στην Καλιφόρνια - Νεκροί και τραυματίες [εικόνες&βίντεο]

Μακελειό στην Καλιφόρνια -Νεκροί και τραυματίες [εικόνες&βίντεο]Ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο Σαν Μπερναντίνο

Σε κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες

Τουλάχιστον 12 νεκροί σύμφωνα με τις αρχές

Πυροσβεστική: 20 άτομα έχουν πυροβοληθεί

Η αστυνομία αναζητά τρεις δράστες...