Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Άρχισε μυστικά η αναδιάρθρωση!

Μυστικές επαφές με κατόχους ελ­ληνικών ομολόγων στο εσωτερικό της χώρας ξεκίνησε το υπουργείο Οικονομικών, αφού τα μηνύματα που έχει λάβει από όλες τις πλευρές (Ε.Ε., ΔΝΤ, χρη­ματοπιστωτικοί σύμβουλοι) είναι ότι το χρέ­ος της χώρας μας ξεπέρασε το κόκκινο.
Ασφαλείς πληροφορίες του «Π» αναφέ­ρουν ότι η κυβέρνηση έχει ήδη προσεγγίσει τα ασφαλιστικά ταμεία (τα οποία ελέγχει) που κατέχουν ομόλογα ελληνικού Δημοσίου που λήγουν τις κρίσιμες ημερομηνίες του 2014-2015, όταν δηλαδή η Ελλάδα θα είναι ανή­μπορη να εξυπηρετήσει το χρέος και τους τόκους του. 
Οι διαβουλεύσεις ξεκίνησαν από την περίοδο των γιορτών, ενώ υπόγειες συνομιλίες έχουν ξεκινήσει και με τις κρατι­κές ελληνικές τράπεζες και σύντομα αναμέ­νεται να «μπουν στον χορό» και οι ιδιωτικές...

O Σημίτης διαβλέπει και ανικανότητα της κυβέρνησης Παπανδρέου να βγάλει τη χώρα από τη κρίση.

Το φαρμάκι του για τον Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός το κράτησε για τη τελευταία πρότασή του:
 

Η χώρα βρίσκεται όχι μόνο σε οικονομική κρίση αλλά και σε αδυναμία να υπερβεί τις δυσκολίες της, γιατί ένα τμήμα των πολιτικών δυνάμεων προτιμά τα αδιέξοδα από τις λύσεις».
"Αδυναμία να υπερβεί τις δυσκολίες...", αρα όλες οι προσπάθειες στο βρόντο. Κατά τ άλλα ο λαός τραβά το κουπί δίχως να βγάζει άχνα...

Το ελληνικό puttanaio

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στην Ιταλία για τα – σεξουαλικά κυρίως – σκάνδαλά του, είναι, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, ιδιόκτητης μιας πολυκατοικίας στο Μιλάνο, όπου φιλοξενούνται 24 από τις νεαρές ιερόδουλες με τις οποίες ο πρωθυπουργός της γείτονος περνάει τον ελεύθερο χρόνο του. 
Στα χείλη των Ιταλών η λέξη puttanaio* έχει την τιμητική της.
Η αλήθεια είναι ότι ο μεγιστάνας, μεγαλοϊδιοκτήτης ΜΜΕ και...

Ο Λεβιάθαν και η γυναίκα του Καίσαρος

Η ανακάλυψη από την αμερικανοεβραϊκή Νομπλ τεραστίων κοιτασμάτων αερίου στην ισραηλινή περιοχή Λεβιάθαν και η προσδοκία αντίστοιχων στο κυπριακό οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ θα έχει, επιβεβαιούμενη, τεράστια μακροχρόνια σημασία για τα μεσογειακά πολιτικοστρατηγικά δεδομένα. 
Προς το παρόν όμως μάλλον «εξιτάρει» δυσανάλογα κοινή γνώμη και διάφορους αυτοσχέδιους ή υστερόβουλους «αναλυτές».
Αν υπάρχουν οι ποσότητες, τίθεται θέμα μεταφοράς στην Ευρώπη, που ενδιαφέρει το Βερολίνο. Προς το παρόν δεν υπάρχει πάντως ένδειξη ότι το ζήτημα αυτό έχει ενταχθεί στον τρέχοντα γερμανικό πολιτικό σχεδιασμό.
Είναι καταρχήν προς το συμφέρον Ελλάδας - Κύπρου η εξόρυξη πόρων που διαθέτουν, όσο και η διαμεσολάβηση στη μεταφορά τους...

Ο Άκης, η πρώην και η εταιρία τους

tsoxatzopoulos_newsbomp_apokleistiko.jpgΤο 1989 - όταν έσερναν στο Ειδικό Δικαστήριο τον Α. Παπανδρέου για το σκάνδαλο Κοσκωτά - η πρώην σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γερμανίδα Γκούντρουν Μολντενχάουερ με τη βοήθεια του συζύγου της έστηνε την αναπτυξιακή εταιρία με την επωνυμία «Medittera».
Σκοπός της εταιρίας η εκμετάλλευση ακινήτων στην Ελλάδα και η πώλησή τους σε ξένους. 
Μόνο που η έκταση έκανε τις δουλειές της η κα Γκούντρουν ήταν μία πανέμορφη βουνοπλαγιά (κατεπειγόντως αποχαρακτηρισμένη δασική έκταση την εποχή εκείνη ) στον πανέμορφο Κόρφο Κορινθίας.
Με τη συνεργασία ξένων μεσιτών ...

«Τι αξία μπορεί να έχει η ζωή χωρίς τιμή;»


«Τι αξία μπορεί να έχει η ζωή χωρίς τιμή;», αναρωτιέται συχνά ο κ. Β. Πολύδωρας, ιδίως όταν ο λόγος γίνεται για ανθρώπους «που εμπνεύστηκαν, γοητεύτηκαν και αφιερώθηκαν σε έννοιες και σε ιδεώδη όπως δόξα, τιμή και υστεροφημία».
Ο πρώην υπουργός ανήκει στην μικρή εκείνη κατηγορία πολιτικών όντων που έχουν αναπτύξει έναν δικό τους κώδικα «ήθους και τιμής», αντάξιο του «Μπουσίντο», του Κώδικα των Σαμουράϊ, για τον οποίο έχει γράψει και βιβλίο εισάγοντας τους αδαείς στον άγραφο κώδικας ηθικής και εκπαίδευσης των «μπουσί» (πολεμιστών) της φεουδαρχικής εποχής στην...

Πώς αυτοοργανώνονται οι σημερινοί νέοι αγρότες.

  • Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δείς. –Ghandi
  • O εικοστός πρώτος αιώνας είναι ο αιώνας των πολιτών καί όχι των ηγετών-σωτήρων!
  • Eίσαι έτοιμος για τον αγώνα;
Βρέθηκα στην βόρεια Ελλάδα όπου σε συνάντηση με φίλους κάναμε ανασκόπηση των τρεχόντων γεγονότων και κουβέντα στην κουβέντα ρώτησα για το πώς πάνε οι δουλειές και δώστε βάση παρακάτω να δείτε γιατί ο Ελληνας δεν θα πάει χαμένος ποτέ.
Μιλάμε για νεαρό ...

Ο Σπηλιωτόπουλος καλεί Ρουσόπουλο να επιστρέψει στην ΝΔ


Θέμα επιστροφής του Θεόδωρου Ρουσόπουλου στην Νέα Δημοκρατία έθεσε ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος. 
Κάλεσε, μάλιστα, τον κ. Ρουσόπουλο αλλά και την παράταξη να το εξετάσουν σε μεταγενέστερο χρόνο, σημειώνοντας ότι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ που τον κατηγόρησε είπε ότι δεν βρήκε τίποτα εναντίον του παρ' ότι έκανε φύλλο και φτερό την υπόθεση του Βατοπαιδίου.
Μιλώντας στον σταθμό «Flash», ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

Η Ελλάδα αναστενάζει… στα δελτία ειδήσεων

Δημοσιογράφοι σε ρόλο "εκτελεστών"

Η μετατροπή των ειδησεογραφικών δελτίων σε reality προσβάλλει βάναυσα τη νοημοσύνη των τηλεθεατών ενώ παράλληλα βυθίζει ολοένα και περισσότερο σε μεγαλύτερη ανυποληψία τον δημοσιογραφικό και πολιτικό κόσμο. 
Δημοσιογράφοι σε ρόλο «εκτελεστών» και πολιτικοί που υποδύονται τους «μελλοθάνατους», μετατρέπουν τα δελτία ειδήσεων σε τσίρκο
Φθηνό λαϊκό θέαμα με ζογκλέρ, θηριοδαμαστές, κλόουν, ακροβάτες, το «παιδί λάστιχο» και χαρτορίχτρες, πλαισιώνουν την ατραξιόν της βραδιάς. 
Τη μεγάλη στιγμή που θα χαμηλώσουν τα φώτα και θα αρχίσουν να χτυπούν τα τύμπανα για να αναγγείλουν την είσοδο επί σκηνής του ανθρώπου που ανεβάζει τα νούμερα της τηλεθέασης στα ύψη. 
Είναι η στιγμή που το μεγάλο «νούμερο» θα αρχίσει να ρίχνει τα στιλέτα σ’ ένα άλλο «νούμερο» ώστε να έχει επιτυχία το νούμερο
Και όταν σβήνουν τα φώτα ανάβουν οι συζητήσεις. «Τον έκανε λιώμα», «του έδωσε και κατάλαβε», «του πήρε τα σώβρακα», «Μπράβο μεγάλε». 
Στα Δελτία η Ελλάδα αναστενάζει. 
Τι να πει κανείς…  
Καληνύχτα και καλή τύχη.

Ο Γιώργος Νταλάρας στο Υπουργείο Οικονομικών ...

Όπως ξέρετε μετά την συναυλία του Νταλάρα στον Άγιο Παντελεήμονα, λύθηκε το πρόβλημα της εγκληματικότητας, τόσο απλό ήταν …
Όπως  έλυσε και το Κυπριακό ο Νταλάρας πριν μερικά χρόνια, αν Θυμάστε πάλι με τις συναυλίες στην πράσινη γραμμή
Τελικά μια συναυλία με Νταλάρα, και όλα λύνονται.    
Τώρα θα προγραμματίζονται, σειρά συναυλιών εντός του υπουργείου οικονομικών   που θα μας βγάλουν από την οικονομική κρίση
Στη φωτο ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγο του Άννα  Υφ/ργό της κυβέρνησης και τον ξάδελφο της Υπουργό κ. Ραγκούση συζητούν το θέμα ώστε να μεσολαβήσει στον Υπουργό Οικονομίας κ. Παπακωνσταντίνου! 
Για το αποτέλεσμα θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως. 
Μην ανησυχείτε..!

Ότι βάζει στο μυαλό του ο Νταλάρας το πετυχαίνει!

Είμαστε ήδη σε "Eλεγχόμενη Πτώχευση", τι σημαίνει αυτό; (Δείτε το video) !

Ο Νότης Μαριάς είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης ενώ παράλληλα αρθρογραφεί στο περιοδικό «Επίκαιρα», έχοντας επίσης βδομαδιάτικη εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι «Kontra chanel».
Το video που παραθέτουμε είναι απ΄ την παρουσία του στο δελτίο ειδήσεων που καναλιού που αναφέραμε και παρόλο ότι έχει μεγάλη διάρκεια –πάνω από 10 λεπτά- αξίζει να το παρακολουθήσετε.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του καθηγητή έχουμε μπει σαν χώρα σε μια διαδικασία ελεγχόμενης πτώχευσης και τις συνέπειες της μας περιγράφει με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο ο ...

Μια χρεοκοπημένη χώρα συνεχίζει να υπάρχει. Μια χώρα χωρίς δικαιοσύνη δεν έχει καμία ελπίδα.

Έτσι κάνουν όλοι

Όπως έχουν καταλάβει πια όλοι, κανένας πολιτικός δεν έχει ευθύνη για τα σκάνδαλα του Βατοπαιδίου και της Siemens. 
Επίσης, η χώρα χρεοκόπησε και –αν και είναι παγκόσμια πρωτοτυπία- κανένας πολιτικός δεν έχει ευθύνη γι’ αυτό. 
Ας δούμε, όμως, λίγο τη συνέχεια:
Ας δεχτούμε πως ο λαός δεν αντιδρά, δεν ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό και όλοι συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους.
Λίγους μήνες μετά, ένας πολιτικός πέφτει νεκρός από σφαίρες αγνώστων.
Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι άγνωστοι;

Η Αντιτρομοκρατική διέσωσε τον Πάγκαλο...

Χαμός στο Κολωνάκι. 

Πως η Αντιτρομοκρατική διέσωσε τον Πάγκαλο από παπαράτσι, φίλο του πρωθυπουργού!  

Ολόκληρη Αντιτρομοκρατική κινητοποιήθηκε για να διασώσει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο από τους φωτορεπόρτερ!

Απόγευμα Πέμπτης στη πλατεία Κολωνακίου.
Στη «Βιβλιοθήκη» γευματίζει η λαική αοιδός Κοκκίνου
Ο γνωστός φωτορεπόρτερ Αποστόλης Παπανικολάου (στη φωτό με τον πρωθυπουργό) και δύο συνεργάτες του την έχουν στήσει στις ...

Εγώ, ο Κώστας Τζαβάρας


Αδιαμφισβήτητα ο Βουλευτής Κώστας Τζαβάρας είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών και για πάρα πολλούς άγνωστος μέχρι προχθές. 
Η τηλεοπτική του παρουσία την Πέμτη το βράδυ,  στο Δελτίο Ειδήσεων του Mega, με τους δημοσιογράφους του Καναλιού Τρέμη και Πρετεντέρη, τον έκανε πολύ γνωστό, γιατί η "κόντρα" του άρεσε σε πάρα πολλούς!
Για τον λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε το βιογραφικό του που δημοσίευσε το φιλικό μας Ιστολόγιο "Κουρδιστό Πορτοκάλι". 
Εμείς του αφιερώσαμε το άρθρο "Τζα-βαράτε τους"!
Διαβάστε το πλούσιο βιογραφικό του κ. Κώστα Τζαβάρα:

Σκάνδαλα ύψους 7 εκατ. ευρώ μόνο για το 2010


Τα 80 έφτασαν τα πορίσματα ελέγχου  
που συνέταξαν οι Επιθεωρητές Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας για υποθέσεις που αφορούν σκάνδαλα μόνο του 2010 και τα οποία την Παρασκευή προωθήθηκαν στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδρο, και τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές «λόγω αποχρωσών ενδείξεων διάπραξης ποινικών αδικημάτων».
Η ζημιά από αυτές τις 80 υποθέσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, διαγωνισμούς αναλώσιμων υλικών, χρήση οστικών και άλλων μοσχευμάτων, παράνομες συνταγογραφήσεις, ξεπερνά το ποσό των 7 εκατ. ευρώ.

Σκληραίνει τη στάση του έναντι όλων ο Σημίτης

Ο Κώστας Σημίτης έχει αποφασίσει να αλλάξει στρατηγική μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο της SIEMENS.
Ο πρώην πρωθυπουργός θα κάνει πλέον πιο συχνές παρεμβάσεις στα πολιτικά πράγματα της χώρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει σκεφθεί ακόμη και την παραχώρηση τηλεοπτικής συνέντευξης όπου θα μιλήσει για όλα.
Μπορεί να περιλαμβάνεται στο πόρισμα της ΝΔ, αλλά εκτίμηση συνομιλητών του είναι ότι και το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου δεν ενοχλείται από την εξέλιξη.
Άλλωστε δεν είναι λίγο να διαπιστώνει ότι ουδείς από το κυβερνών κόμμα έσπευσε να τον υπερασπιστεί δημοσίως. 

Άλλο NATURA κι άλλο άει ΚΑΤΟΥΡΑ

Σήμερα θα τηγανίσω πατάτες.
Μαζί με μια ντοματοσαλάτα κι ένα ποτήρι γάλα θα έχω ένα υπέροχο γεύμα.
Λοιπόν ξεκινάω.
Αρχικά παίρνω το τσεκούρι μου και ανεβαίνω στο κοντινό δάσος για ξύλα.
Ωραία, έκοψα αρκετά, αυτά με φθάνουν. Όμως πριν από εμένα έκοψαν και άλλοι και έτσι δημιουργήθηκε ένα ξέφωτο με φανταστική θέα.
Να θυμηθώ το απόγευμα, να κλέψω σύρμα από μια περίφραξη του Δήμου μου και να φράξω τέσσερα - πέντε στρέμματα οικόπεδο.
Άφησα τα ξύλα στο σπίτι και ξεκίνησα για τις ντομάτες. Αν θυμάμαι καλά, στο ...

Τop 10 φαντασιώσεις των γυναικών στο σεξ!

Αν νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν συνηθίζουν να φαντασιώνονται πολύ άτακτα σκηνικά, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε!  
Οι γυναίκες γίνονται ειδικοί όταν πρόκειται να ονειρευτούν τις πιο ζουμερές φαντασιώσεις.
Το top 10 των γυναικείων φαντασιώσεων καλύπτει τα .
πάντα, από φετιχισμό μέχρι τρίο και ενδέχεται να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι πολλές από αυτές επιδιώκουν να μην μείνουν μόνο στην φαντασία.
Μερικές ξοδεύουν ανάλογο χρόνο με την ελπίδα ότι οι άντρες τους θα τις βοηθήσουν να αξιοποιηθούν με έμπρακτό τρόπο οι «πονηρές» τους ιδέες. 
Ακούγεται ενδιαφέρον ε;

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Οι γελοιογραφίες της ημέρας!

Ο Καραμανλής πυρ και μανία με Σαμαρά!

Αυστηρό μήνυμα μέσω των γνωστών - αγνώστων κύκλων του έστειλε ο Κώστας Καραμανλής στον Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός θεωρεί ότι η ηγεσία του κόμματος δεν κάλυψε επαρκώς την περίοδο της διακυβέρνησής του, αφήνοντάς τον έκθετο σ' ένα - όπως υποστηρίζει- καθαρά πράσινο σκάνδαλο.
Πρόκειται για το δεύτερο - μέσα σε λίγες μέρες - σημείο τριβής μεταξύ καραμανλικών και σαμαρικών, αφού είχε προηγηθεί ο "Ψυχρός πόλεμος" για το... σβήσιμο του πυρσού.

SIEMENS: Όλα καλά στις συμβάσεις σύμφωνα με Σημίτη! Επίθεση στη ΝΔ και αντεπίθεση της Νέας Δημοκρατίας!

Το σκάνδαλο της Siemens είναι... ανύπαρκτο, 
αν κρίνει κανείς από τη σημερινή δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ο οποίος δεν περιορίστηκε στο να αποδώσει πολιτικές σκοπιμότητες στη ΝΔ που τον "στοχοποιεί" στην υπόθεση Siemens, αλλά έκανε ένα ακόμα βήμα, υπεραμυνόμενος των συμβάσεων για τον ΟΤΕ και το σύστημα C4i !
Στην δικής της απάντηση στον κ. Σημίτη, η ΝΔ επισημαίνει πως ο πρώην πρωθυπουργός, "δεν λέει τίποτα για την ταμπακιέρα".
Ολόκληρη η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, είναι η ακόλουθη:

Νατούρα στα μούτρα σας !


Για να σωθεί η χώρα από την κριση πρέπει:   
Τα φαρμακεία να ανοίγουν το Σάββατο, 
οι δικηγόροι να μην έχουν ελάχιστη  αμοιβή, 
οι μηχανικοί και οι αρχιτέκτονες να είναι τίποτε φτηνοί βαλκάνιοι, 
πρέπει το σπίτι σας να έχει ενεργειακό πιστοποιητικό,
πρέπει να έχεις δέκα στρέμματα  για να χτίσεις σε περιοχές Νατουρα, (Για τις περιοχές μαστούρα δεν αναφέρεται τίποτε..

Διεγράφη το κόμμα του Μπεν Άλι από την Σοσιαλιστική Διεθνή! Κι αυτός σοσιαλιστής ήταν; Βρε τί μαθαίνει κανείς…

Φίλος και σύμμαχος του Παπανδρέου ο Μπεν Άλι που τώρα μας παρουσιάζεται δκτάτορας που εκμεταλλευόταν τον λαό του…. 
(Στη φωτο ο Μπεν Άλι παρασημοφορεί τον έταιρο φίλο του Παπανδρέου, Ντομινικ Στρος Καν..!)
Διαβάζουμε στον Ριζοσπάστη:
Ομολογούμε μας είχε ξεφύγει:

Oι Γερμανοί δουλεύουν για μας

imageΚαι όμως, τα παρακάτω λόγια κρίνονται αρνητικά από τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης!
Τι είναι αυτό που δεν κατανοούν δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω!!
Ως «δυσβάσταχτο» χαρακτηρίζει το ελληνικό χρέος ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανιών Βιομηχανιών (ΒDI) Χανς-Πέτερ Κάιτελ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Handelsblatt και προτείνει αναδιάρθρωση του χρέους για να «απελευθερωθεί» η χώρα από το χρέος και να υπάρξει ομαλότητα στην ΄..

Τετράπτυχο προτάσεων των Εμπόρων για ενίσχυση της απασχόλησης!

ΤΕΣΣΕΡΙΣ προτάσεις για την υλοποίηση προγραμμάτων για τη στήριξη των θέσεων απασχόλησης πρότεινε το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη και τους υπόλοιπους κοινωνικούς εταίρους.
Αναλυτικά η ΕΣΕΕ προτείνει:
• Να ολοκληρωθεί ένα σχέδιο που θα περιλαμβάνει σχήματα συστάδων επιχειρήσεων (clusters), που θα έχουν σκοπό την παροχή υπηρεσιών αναβάθμισης της ποιότητας των παραγόμενων αγαθών και υπηρεσιών, την τυποποίηση, την προβολή και προώθησή τους στην αγορά του εσωτερικού και του ...

Εφιαλτικές προβλέψεις για την ανεργία εάν κοπεί το τσιγάρο

Τι λέει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων

Σοκαριστικές προβλέψεις για την ανεργία κάνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων, Ιωάννης Τσάκος.
Λέει χαρακτηριστικά ότι εάν εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος κάθε μήνα θα χάνουν τη δουλειά τους περίπου 7.000 άτομα με αποτέλεσμα να υπάρξουν μέσα στη χρονιά που διανύουμε 1.500.000 άνεργοι.  
Και μάλιστα καλεί τους ...

Τζα - βαράτε τους!


-Σοβαρή “δημοσιογράφος” (καταπράσινος παπαγάλος) Τρέμη παραμιλά:
«Εντάξει, καλά τώρα…Αφήστε, αφήστε…Κύριε, κύριε…». Πολύ σοβαρή δημοσιογράφος..!
-”Δημοσιογράφος” Πρετεντέρης: μόνιμα ύπουλα σχόλια και ...στρατακαστρούκες.
 -”Δημοσιογράφος” Τσίμας: έμεινε σιωπηλός και καλά έκανε, γιατί σε τίποτα δεν είχε ο Τζαβάρας να του θυμίσει τα τζάμπα ταξιδάκια ελέω Siemens, για να παρακολουθεί Formula 1
Και διαπλεκόμενος και τζαμπαζής καρμίρης ο “δημοσιογράφος” Τσίμας.
Ο Τζαβάρας δεν ξέσπασε. Είπε την μεγάλη αλήθεια.  
“Εσάς θα πάρουν με τις πέτρες”, μπράβοι και φουσκωτοί της κυβέρνησης και των αφεντικών σας που θρασύτατα παριστάνετε τους δημοσιογράφους στην ΥΕΝΕΔ-MEGA.
Δεν ήταν μόνο πασοκική γκάφα αλλά και ...

Γιάννη μου, το βρακάκι σου γιατί είναι λερωμένο;

Η μαντάμα στο κέντρο –που δεν γράφουν το όνομά της γιατί την ξέρει καλά όλη η πιάτσα- είπε στον κύριο κάτω δεξιά πως «θα σας πάρουν με τις πέτρες»
Ο Γιάννης Πρετεντέρης –το λογότυπο της χρεοκοπίας της χώρας- υπαινίχθηκε πως ο Κώστας Τζαβάρας είναι καραγκιόζης. 
Έχω μια απορία:
Τους δυο κυρίους από κάτω τους έχει εκλέξει –καλώς ή κακώς- το εκλογικό σώμα. 
Οι τρεις μούρες από πάνω τι ρόλο βαράνε;  
Από πού κι ως πού απειλούν τον εκλεγμένο βουλευτή οι δημοσιογράφοι συμφερόντων Μπόμπολα;
Οπωσδήποτε, κι ο Κώστας Τζαβάρας δεν μάσησε - τους είπε «καραγκιόζηδες», τους είπε πως αυτούς θα πάρουν με τις πέτρες και ...

Πλησιάζει η αναδιάρθρωση;

Τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες. 
Η αγορά στο μεγαλύτερο μέρος έχει προεξοφλήσει ότι θα γίνει (όχι αναγκαστικά ενσωματώσει στις τιμές), οι πολιτικοί όπως πάντα προσπαθούν να προφτάσουν αυτά που έχει δει προ καιρού η αγορά.
Αν κάποιος μας ρωτήσει τι κάνει νιάου νιάου και τρώει ψάρια και σκαρφαλώνει κεραμίδια, η απάντηση είναι η γάτα. 
Όταν υπάρχει κάπου καπνός, θα υποθέσουμε ότι κάπου υπάρχει φωτιά.  
Όταν ακούγονται συνεχιζόμενες φήμες και σενάρια για αναδιάρθρωση, δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο εκτός από αναδιάρθρωση.  
Άρα θα πρέπει να υποθέσουμε ότι η ώρα της αναδιάρθρωσης πλησιάζει, ή τέλος πάντων έχει αρχίζει και επεξεργάζεται.
Από εκεί και πέρα το ερώτημα είναι τι είδος αναδιάρθρωσης θα γίνει και πως θα ...

"Αλήθειες για τον Ο.Σ.Ε.που δε θ' ακούσετε στα ΜΜΕ"

“…Το 1998 αγοράζονται για παράδειγμα έναντι δισεκατομμυρίων μηχανές ηλεκτροκίνησης την στιγμή που το δίκτυο είναι στο σύνολό του δηζελοκίνητο!…”
netakias
Εξαιρετικό Κείμενο!
Για όσους θέλουν να ανοίξουν τα μάτια τους και να αντισταθούν στην πλύση εγκεφάλου των καθεστωτικών ΜΜΕ.
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΕ !
Σε εξέλιξη βρίσκεται η 48 ωρη απεργία των μηχανοδηγών που έχει αποτέλεσμα την κατάργηση του συνόλου των δρομολογίων , αφού όπως έθιστε η Διοίκηση καταργεί τα τρένα ( lock out ) και μετά χορηγεί αναπαύσεις στο ...

Αιγαίο και Καστελόριζο: Πώς διαπραγματεύεται η κυβέρνηση;

Είναι γνωστή η αντίσταση που πρόβαλε ο Μακάριος στις παραλλαγές προτάσεων της Αμερικανικής Κυβέρνησης (Σχέδια ‘Ατσεσον) για εκχώρηση από την Ελλάδα της νήσου Καστελόριζο προκειμένου να υπάρξει η πολυπόθητη τότε «Ένωση» της Κύπρου με την Ελλάδα.
Οι ΗΠΑ είχαν αναλάβει στις αρχές της δεκαετίας του ’60 αυτή την πρωτοβουλία, φοβούμενες τόσο τυχόν στενή σύνδεση της Κύπρου με την τότε Σοβιετική Ένωση, όσο και την πρόκληση πολέμου ανάμεσα σε δύο κράτη μέλη του ΝΑΤΟ, την Ελλάδα και την Τουρκία.
Ανεξάρτητα το πώς αξιολογεί κανείς τις τότε προτάσεις, αυτό που θέλω να υπογραμμίσω εδώ, είναι ότι για την ένωση ολόκληρης της Κύπρου με την Ελλάδα ζητιόταν η παραχώρηση του Καστελόριζου.
Λίγα χρόνια ...

Οι βλαβερές συνέπειες του μικροκομματισμού


Σε τραγέλαφο εξελίσσεται η απαγόρευση του καπνίσματος αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την έλλειψη παιδείας της πλειονότητας των πολιτών. Η εξέλιξη όμως αυτής της ιστορίας δείχνει ότι δεν είναι μόνο βλαβερός ο καπνός αλλά και ο μικροκομματισμός που επέδειξε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όταν έσπευσε τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων της να βάλει στο ράφι το «νόμο Αβραμόπουλου».
Ένα νόμο που δεν ήταν τέλειος αλλά τέλος πάντων άφηνε περιθώρια επιλογής στους καπνιστές. 
Θυμίζω ότι και τότε είχαν υπάρξει αντιδράσεις, κυρίως από τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, αλλά ο νόμος είχε εφαρμοσθεί
Πολύ απλά γιατί οι περιορισμοί που έθετε είχαν λογική...

Τους είπε: "Είστε ξεφτιλισμένοι", στο MEGA o Βουλευτής Τζαβάρας! Δείτε τα video!


Σε δημοσκόπηση από το Taxalia:
93% υπέρ Τζαβάρα και εναντίον των Δημοσιογράφων του MEGA !
Το θέμα της ημέρας είναι η σύγκρουση του βουλευτή Τζαβάρα με τους παρουσιαστές του MEGA CHANNEL, που τον έβγαλαν από τα ρούχα του και δεν τους χαρίστηκε. 
Μην τολμήσει κανείς στη ΝΔ να κάνει "δήλωση αποκατάστασης" και υποταγής στο MEGA θα τον πάρει ο διάολος !
Όχι ρε δημοσιογράφοι, δεν εξετράπη ο Τζαβάρας. 
Εσείς αρμενίζετε στραβά. 
Εσάς θα πάρουν με τις πέτρες. 
Η δική σας δημοσιογραφία δεν τιμά την ενημέρωση. 
Κι αφήστε την έμμεση πίεση στη ΝΔ. 
Εσείς είστε οι ξεφτίλες, γιατί αντιμετωπίζετε με απέραντη γλύκα τον Πάγκαλο και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ξεχειλίζετε από χολή και μίσος, που δεν έχει καμία σχέση με "δημοσιογραφία", όταν φιλοξενείτε στελέχη της ΝΔ (και του ΚΚΕ ενίοτε). 
Είναι εμφανέστατη η διάθεσή σας να προσβάλλετε τον φιλοξενούμενο όταν είναι της ΝΔ και του...

Ψάχνεται ο Γιώργος: "Νέα μέτρα ή πρόωρες εκλογές"

Δημοσκόπηση 12.000 ατόμων διενεργεί το Μαξίμου

Την πόρτα των εκλογών φαίνεται, πως ανοίγει σιγά-σιγά η κυβέρνηση.
Ακούγεται ότι το Μέγαρο Μαξίμου έχει παραγγείλει δημοσκόπηση μεγάλου δείγματος.
Η διεξαγωγή της έρευνας ξεκίνησε την Δευτέρα. 
Η συγκεκριμένη πληροφορία έρχεται να ενισχύσει (εκτός των άλλων) και τα σενάρια περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.  
Κάποιοι, και δεν είναι λίγοι, πιστεύουν ότι ...

Οι γελοιογραφίες της ημέρας!

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

"Ομορφη Πολη" Edith Piaf σε μουσικη Θεοδωρακη

Αποδοκιμασία Παπανδρέου και "άγριο ξύλο" με τα ΜΑΤ στη Κοζάνη! Δείτε το video

Έντονη αποδοκιμασία Παπανδρέου και πολύ "άγριο ξύλο" με τα ΜΑΤ στη Κοζάνη! 
"Κάτω η ΧΟΥΝΤΑ του ΠαΣοΚ" φώναζαν οι πολίτες!
Δείτε το video:

"Αρκουδιάρικα" / ανέκδοτο που έχει σχέση με το ΠαΣοΚ!

Mια μέρα ένας κυνηγός πάει στο δάσος για να κυνηγήσει αρκούδες.  
Εκεί που περπάταγε βλέπει πίσω από έναν θάμνο μια τεράστια αρκούδα. 
Σηκώνει το όπλο ... σημαδεύει ... και μπαμ, μπουμ .... αδειάζει όλες τις σφαίρες του επάνω στην αρκούδα.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά αφού καθαρίζει το τοπίο από τον καπνό αρχίζει να ψάχνει για την αρκούδα. 
Ξαφνικά, σηκώνεται η αρκούδα και πάει και τον πλησιάζει!
"Καλώς το παλικάρι", του λέει...  
"Πως από τα μέρη μας; Δεν πιστεύω να έχεις έρθει να κυνηγήσεις αρκούδες εεε;;;"
Κυριολεκτικά παιγμένος ο κυνηγός απαντάει "εεεε... εγώ όχι . Όχι

Οι «σοφές» ατάκες του Αρκά

Πάρα πολύ γέλιο!
1. Προσπαθώ να βγω από το ψυχολογικό αδιέξοδο, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
2. Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης.
3. H πείρα είναι μια χτένα που την αποκτάς όταν είσαι πια φαλακρός!
4. Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό.
5. Αυτοί που κάνουν πως ξέρουν τα πάντα εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε.
6. Το καλύτερο φάρμακο για το βήχα είναι η φασολάδα. Μετά θα φοβάσαι να ...

Δραματικές στιγμές για ψαράδες στη Ν.Ζηλανδία

Ευθύνες σε "πράσινους" υπουργούς για τη SIEMENS επιρρίπτει το ΠΑΣΟΚ

jpeg
Πρώην υπουργούς τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ που ενεπλάκησαν στις συμβάσεις του δημοσίου με τη Siemens για τον ΟΤΕ, τον ΟΣΕ και το C4i, αλλά και που είχαν την εποπτεία των συμβάσεων σε οικονομικό επίπεδο, εντάσσει στο κάδρο των ευθυνών για το πολύκροτο σκάνδαλο, σύμφωνα με πληροφορίες, το κυβερνών κόμμα.
Με το ίδιο σκεπτικό, αλλά ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στην περίοδο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ από το 1996 και μετά, διατυπώνει - επίσης σύμφωνα με πληροφορίες - τις θέσεις της και η ΝΔ, καταλογίζοντας όμως ευθύνες και σε δικά της πρώην στελέχη...

Επαναστάτες της συμφοράς

Έγραψε πάλι ο Πάγκαλος
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο οποίος συνήθως σχολιάζεται για... λάθος λόγους, ή τουλάχιστον όχι όσο θα έπρεπε για τους... σωστούς, έδωσε πάλι το στίγμα της κυβερνητικής πρόθεσης. 
Σε συνέχεια παλαιότερης δήλωσής του ότι «τα χρέη είναι για να αναδιαρθρώνονται», είπε στη συνέντευξή του στον Αλ. Παπαχελά ότι θα πρέπει να «επιμηκυνθεί» το σύνολο του ελληνικού χρέους – και όχι μόνο το δάνειο των 110 δισ. ευρώ του μηχανισμού «στήριξης».
Η θέση του δεν υιοθετήθηκε από την κυβέρνηση, καθώς ο Πεταλωτής τη χαρακτήρισε «προσωπική πολιτική θέση». Όμως ο Πάγκαλος δεν μιλάει στον αέρα, όπως έχει αποδείξει κατ' επανάληψη. Μπορεί να μην απηχεί την επίσημη εκδοχή του...

Σαμαράς: Το πράσινο χρώμα δεν το χαρίζω στο ΠΑΣΟΚ...


Συζήτηση με τους δημοσιογράφους για όλα τα θέματα της επικαιρότητας είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μετά την παρουσίαση του νέου σήματος και λογότυπου του κόμματος.
Ο Α. Σαμαράς εξήγησε ότι το πράσινο που υπάρχει στο καινούργιο σήμα συμβολίζει την οικολογία και πρόσθεσε ότι ως χρώμα δεν το χαρίζει στο ΠΑΣΟΚ.
Σε ερώτηση για το αν συζητήθηκε ακόμα και η αλλαγή ονομασίας του κόμματος απάντησε ότι εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα και πρόσθεσε πως αυτό που έκανε η ΝΔ είναι αυτό που έχει ανάγκη η εποχή μας. 
Διευκρίνισε δε ότι το παλαιό σύμβολο, ο πυρσός, θα αποσυρθεί εντελώς.
Εξ άλλου, σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ...

Γνωρίζετε τον «Οικονομικό Πατριωτισμό» κ. Παπανδρέου;

Πληροφορούμεθα από το Βήμα:

Ότι ο   Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την κατασκευή του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού πάρκου στην Ευρώπη, μιας επένδυσης που θα ξεπεράσει σε αξία το 1 δισ. ευρώ και θα υποκαταστήσει πλήρως κάποιες από τις παλαιές λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ που βαίνουν προς απόσυρση. 
Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η συγκεκριμένη επένδυση θα υλοποιηθεί κατά 51% από την ΔΕΗ και κατά 49% από την αμερικανική ASM.

Το Κράτος  εδώ κάνει λάθος.
Δεν πρέπει να μπει αμερικάνος συνέταιρος για την κατασκευή του μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου, στην Κοζάνη.
Την στιγμή που υπάρχουν τόσες χιλιάδες Ελλήνων επενδυτών,  που έχουν κάνει μελέτες εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, αλλά έχουν απορριφθεί από το υπουργείο, λόγο κορεσμού  των περιοχών τους. 
Προτείνουμε:

" Επιθανάτιος ευφορία " ;

Ξαφνικά, ο Γ. Παπανδρέου θα αναλάβει Διεθνή καθήκοντα!
Ξαφνικά τα οικονομικά θα παρουσιάσουν βελτίωση!
Ξαφνικά οι προβλέψεις και  τα γκάλοπ θα είναι πολύ αισιόδοξα για το ΠΑΣΟΚ!
Ξαφνικά όλα θα "πηγαίνουν ρολόϊ " !
Και τότε....θα έλθουν οι εκλογές. Μάλλον στις 3 Απριλίου!
Και ύστερα;
" Μα δεν υπάρχει ύστερα "...

Δημαράς: “Πολιτικός-έκπληξη εμπλέκεται στη Siemens”

Την εμπλοκή πολιτικού-έκπληξη στο σκάνδαλο Siemens και την πιθανή παραίτησή του αποκάλυψε ο Γιάννης Δημαράς!
Η πληροφορία που υπάρχει εδώ και μέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, κάνει λόγω για εμπλοκή προσώπου-έκπληξη, το οποίο ερευνάται για τυχόν πολιτικές ευθύνες στο σκάνδαλο της Siemens.  
Η επιβεβαίωση όμως δια στόματος Γιάννη Δημαρά, δίνει άλλη διάσταση στο θέμα.
Μέχρι τώρα, οι δημοσιογράφοι γνώριζαν για "πιθανή" εμπλοκή ενός πολιτικού στην εξαφάνιση του Χρήστου Καραβέλα, το 2009, το όνομα του...

Δι-κέφαλος "τορπιλισμός" σε... πράσινα ερείπια

Διαχειριστικοί και… αηδίες!

Μπορεί ο περιβόητος έλεγχος να έδειξε ελλείψεις παραστατικών, ωστόσο στις «συναλλαγές» με τους μεγάλους αντιπάλους της, η ΑΕΚ παραμένει… κυρία!

Με τον Μανόλο Χιμένεθ να στήνει υπέροχη ομάδα και τον Νίκο Λυμπερόπουλο (65’, 80’) να στήνει στον τοίχο τον Παναθηναϊκό, η «Ένωση» συνέχισε το απόλυτο (2-0) στα ντέρμπι και πήρε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ! 

“Ξεκλειδώνουν” οι εκλογές!

Έντονη «οσμή» εκλογών είχε η σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, στο οποίο συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, και, κυρίως, η αλλαγή στον νόμο περί ευθύνης υπουργών, που παρουσίασε ο Χάρης Καστανίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφία των μελών του υπουργικού συμβουλίου έμεινε με την εντύπωση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου «βιάζεται» να ...

Δείξτε τους με το δάχτυλο!

Γροθιά και δάχτυλο…

Κάποτε σύμβολο της επανάστασης ήταν η υψωμένη γροθιά!
Σήμερα, εργαλείο της επανάστασης που έρχεται θα είναι το τεντωμένο δάχτυλο…

Δεν χρειάζεται να πυρπολεί ο όχλος κτίρια και αυτοκίνητα. 
Δεν χρειάζεται να φωνάζει ρυθμικά συνθήματα. 
Δεν χρειάζεται να βιαιοπραγεί και να προπηλακίζει.
Αρκεί να εντοπίσει αυτούς που τόσα χρόνια κορόιδευαν τον κόσμο, τον παραπληροφορούσαν και τον χειραγωγούσαν.
Να τους εντοπίσει και να τους δείχνει με το δάχτυλο…

Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου ΤΩΡΑ, πριν καταλήξουμε σε ερείπια...

Άλλους 360.000 ανέργους θα έχουμε μέσα στο 2011!

Αδυσώπητοι είναι οι αριθμοί... Κανένας πλέον δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια. Ούτε να τους... καλλωπίσει. 
Στο 13,5% εκτινάχθηκε η ανεργία. 684.047 έχασαν τη δουλειά τους. 
Σε 2,5 με 3% υπολογίζουν τα συνδικάτα ότι θα φτάσει η αύξηση της ανεργίας στο πρώτο τρίμηνο του 2011.
Που μεταφράζεται σε άλλους 120.000 ανέργους. Την ίδια πορεία θα έχουν οι αριθμοί και στα επόμενα τρίμηνα. Τρομάζεις. Πίσω από τα απρόσωπα νούμερα βρίσκονται άνθρωποι, νοικοκυριά, νέα παιδιά, άτομα μεγάλης ηλικίας, ένα βήμα πριν από τη σύνταξη.
Αυξάνονται και τα λουκέτα. Σε κάθε δρόμο, σε κάθε τετράγωνο, κλειστά μαγαζιά...

Συνεχίζει να διαψεύδει ο Παπανδρέου τα περι αναδιάρθρωσης του χρέους

... και ακόμη κάνει παραινέσεις στους Υπουργούς του!

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, ζητώντας ταυτόχρονα από τα μέλη της κυβέρνησης να είναι προσεκτικά όταν αναφέρονται σε τέτοια θέματα.
Μιλώντας στη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για "δήθεν γερμανικά σχέδια" τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, για το συγκεκριμένο θέμα, χαρακτηρίζοντας "κακόβουλο" και "κακόπιστο" σχετικό δημοσίευμα γερμανικού εντύπου.
Ακόμα και το παραμικρό τέτοιο δημοσίευμα "μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα" τόνισε ο κ. Παπανδρέου, αν και τόνισε ότι ...

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Οι γελοιογραφίες της ημέρας!

Συζητήσεις για επανένωση από Μεϊμαράκη

Οι προβληματισμοί του Βαγγέλη



Προβληματισμένος εμφανίζεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την πολυδιάσπαση του χώρου της κεντροδεξιάς.
Ο πρώην υπουργός θεωρεί ότι είναι αναγκαία η επανένωση του χώρου, ώστε η ΝΔ να μετατραπεί σε ηγεμονικό κόμμα
Αυτό λέει σε κομματικά στελέχη με τα οποία έχει συζητήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα