Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ο παροπλισμός της μεσαίας τάξης

surreal-art-02

Η κρίση του ευρώ  που συνεχώς βαθαίνει αντί να αμβλύνεται έχει πλήξει σε όλη την Γηραιά  Ήπειρό την  ισορροπία των κοινωνικών δομών, ειδικότερα μέσα από την εξαθλίωση της μεσαίας τάξης.

Η τάση αυτή δεν αποτελεί  εν δυνάμει κίνδυνο μόνο  για την κοινωνική συνοχή  αλλά κυρίως για την ίδια την υπόσταση της λεγόμενης Δημοκρατίας δυτικού τύπου.
Ο λόγος είναι ότι  θίγεται μια  τάξη, που αποτελούσε πάντοτε  ένα «μαξιλάρι» το οποίο απορροφούσε τους κραδασμούς του ανταγωνισμού και της σύγκρουσης των κοινωνικών ελίτ με τους κοινωνικά αδύναμους προσφέροντας στους τελευταίους τη δυνατότητα να ξεπεράσουν την εξαθλίωση τους...

Να γιατί πρέπει να πίνετε νερό κάθε πρωί με άδειο στομάχι!

Αναμφίβολα όταν πίνουμε αρκετή ποσότητα νερού κάθε μέρα απολαμβάνουμε πολλά πλεονεκτήματα.

Όταν όμως πίνουμε νερό κάθε πρωί με άδειο στομάχι τότε αυξάνονται οι θετικές επιδράσεις του νερού στον οργανισμό μας για πολλούς και διαφόρους λόγους.
1. Καθαρίζει το παχύ έντερο με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολη η απορρόφηση των συστατικών από τον οργανισμό μας.
2. Αυξάνεται η παραγωγή νέων κυττάρων του στο αίμα και στους μύες
3. Βοηθά στη μείωση του βάρους. Πίνοντας 1,5 ποτήρι νερό το πρωί, αυξάνεται ο μεταβολισμός μας κατά 24%...

Άρχισε ο εμφύλιος στην Αίγυπτο: Βγήκαν τα τανκς στους δρόμους - 17 νεκροί

Αρχισε ο εμφύλιος στην Αίγυπτο: Βγήκαν τα τανκς στους δρόμους - 17 νεκροί Η πλατεία Ταχρίρ, το σημείο που είχε γίνει σύμβολο το 2011 στην επανάσταση που οδήγησε στην ανατροπή του Χόσνι Μουμπάρακ, τώρα γίνεται σύμβολο του εμφυλίου που πλανιόταν σαν απειλή πάνω από την Αίγυπτο τα τελευταία 24ωρα. 

Η «Παρασκευή της απόρριψης», όπως ονόμασαν τις διαδηλώσεις οι οπαδοί του Μοχάμεντ Μόρσι βάφτηκε με αίμα. 
Οι φιλελεύθεροι κάλεσαν τον δικό τους κόσμο στους δρόμους. Και η απειλή για αιματοχυσία από τις συγκρούσεις μεταξύ του λαού έγινε πλέον εφιαλτική πραγματικότητα. Σύμφωνα με τις αρχές, 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το πρωί της Παρασκευής σε συγκρούσεις σε όλη τη χώρα, οι τρεις από τους οποίους στις βραδινές μάχες κοντά στην Ταχρίρ.
Ο εφιάλτης του εμφυλίου ξέφυγε από το θεωρητικό επίπεδο μόλις βράδιασε....

Σαρώνει το βίντεο των φοιτητών για την προβολή της χώρας

Με σύνθημα: «Γίνε ένας από εμάς: Ελλάς» και μόλις ... 24,70 ευρώ!

Για τις ανάγκες ενός μαθήματος, Έλληνες φοιτητές έφτιαξαν ένα βίντεο προώθησης της Ελλάδας αλλιώτικο απ' ότι έχουμε συνηθίσει και προκαλούν συγκίνηση, χαμόγελα και κύμα αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανατροπή ξεκινά από την αρχή με την παραδοσιακή εικόνα του Ζορμπά που κάπως αποδομείται αφού οι φοιτητές προτείνουν μερικές αληθινές εμπειρίες:

«Έχετε κοιτάξει κατάματα τον ήλιο;», «Έχετε φάει όλοι από ένα πιάτο;», «Έχετε νοιώσει την άμμο στα παπούτσια σας;», «Έχετε φάει ποτέ υποβρύχιο;», «Έχετε πάει ποτέ σε ένα νησί με τα πόδια;», «Έχετε φάει ποτέ τζατζίκι από τη μπλούζα σας»...

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Μιλάει κι ο…«λεφτά υπάρχουν»!

Γράφει ο Σωτήρης ΞενάκηςΟ εξαφανισμένος εδώ και καιρό από το πολιτικό προσκήνιο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα για να υπερασπιστεί την μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου , μετά τις δηλώσεις Βορίδη.

Απολύτως ανθρώπινη και πλήρως κατανοητή η αντίδραση του αυτή. Ποιο παιδί δεν θα άκουγε πώς ο πατέρας του κατέστρεψε την χώρα που κυβέρνησε επι σειρά ετών και δεν θα αντιδρούσε με τον τρόπο που το έκανε ο Γιώργος;
Ως εδώ όλα λογικά...

Στήριγμα για ... όλους ο Καραμανλής

Το περιστατικό που ξάφνιασε τους συνέδρους και τον πρώην πρωθυπουργό

Είναι αλήθεια ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για τους νεοδημοκράτες και τους οπαδούς του κόμματος αποτελεί ένα ιδιαίτερο πολιτικό κεφάλαιο για τη Νέα Δημοκρατία. 
Κάθε του λέξη και κίνηση μετράει στο εσωτερικό του κόμματος και είναι ικανή μια αντίδρασή του να ανατρέψει τις ισορροπίες.

Ο Καραμανλής το γνωρίζει αυτό και ποτέ δεν προκαλεί. 
Επέλεξε να αποτελέσει ...

Ο Καραμανλής δεν ψηφίζει για νέο γραμματέα!


Πληροφορίες κάνουν λόγο για ...αποχή, αφού θα βρίσκεται σε νησί των Κυκλάδων

Ο πρώην Πρωθυπουργός δεν θα παραστεί σύμφωνα με πληροφορίες στην συνεδρίαση της νέας πολιτικής γραμματείας που θα εκλέξει την Κυριακή τον νέο γραμματέα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ο Κώστας Καραμνλής θα περάσει ένα σύντομο weekend σε νησί τον Κυκλάδων που βρίσκεται αρκετά κοντά στην Αττική και έχει να πάει αρκετά χρόνια εκεί, προτιμώντας την ξεκούραση και τον ήλιο από την εσωκομματική ψηφοφορία...

100 βιασμοί γυναικών μέσα σε 4 μέρες στην πλατεία Ταχρίρ

Σοκαριστικές εξελίξεις μετά από τον βιασμό 22χρονης Ολλανδής δημοσιογράφου

Μετά από τον βιασμό 22χρονης Ολλανδής δημοσιογράφου στην πλατεία Ταχρίρ που παραπέμπει στο περιστατικό του 2011 όταν η δημοσιογράφος Σάρα Λόγκαν κακοποιήθηκε από όχλο, η οργάνωση Human Rights Watch κάνει λόγο για βιασμό περίπου εκατό γυναικών μέσα σε μόλις 4 ημέρες...

Σκορποχώρι η ανοιχτή συγκέντρωση του Τσίπρα στην Πάτρα!


Όσα δεν έδειξαν οι... κάμερες!

Εντυπωσιακά ήταν τα πλάνα που είδαμε στον ΣΚΑΙ από την συγκένττρωση του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που έκανε κάποιον να αναρωτιέται, αν αναβίωσαν οι παλιές καλές εποχές. 
Στον πάλαι ποτέ καταπράσινο νομό, που εσχάτως έχει γίνει... ροζ, ο Αλέξης δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τον αναμενόμενο κόσμο, αφού η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας.... Κανονικά σκορποχώρι, η συγκέντρωση στην Πάτρα, όπως φαίνεται από την φωτογραφία που ανέβασε η Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος στο twitter...

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Αναζήτηση στο Internet. Βρίσκουμε αυτό που ψάχνουμε ή τρώμε ό,τι μας ταΐσει η Google;

google-evilΤο Internet βρίσκεται στη ζωή μας τα τελευταία 20 χρόνια και όπως προφανώς γνωρίζετε όλοι, οι εμπνευστές αυτού του μοναδικού εργαλείου που άλλαξε ριζικά την Ανθρωπότητα είχαν ως στόχο τη δωρεάν διάδοση της πληροφορίας σε όλο τον κόσμο.
Μέσα σε αυτά τα χρόνια δημιουργήθηκαν εταιρείες-κολοσσοί που εκμεταλλεύτηκαν (και εκμεταλλεύονται) αυτό το δωρεάν (;) εργαλείο και έχουν καταφέρει να αποκτήσουν εξωπραγματική ισχύ, είτε μιλάμε για οικονομικά μεγέθη είτε για άσκηση πίεσης στα κέντρα αποφάσεων...

Τι θα προτείνει ο Μητσοτάκης στην Τρόικα – Μετατάξεις και απολύσεις εξπρές, η εναλλακτική πρόταση

Τι θα προτείνει ο Μητσοτάκης στην Τρόικα – Μετατάξεις και απολύσεις εξπρές, η εναλλακτική πρόταση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέρριψε την πρόταση

των εκπροσώπων της Τρόικα να αυξηθούν οι απολύσεις στο Δημόσιο και να μειωθούν οι μετατάξεις και σήμερα Πέμπτη στη νέα συνάντηση αναζητείται «φόρμουλα» συμβιβασμού.
H αντιπρόταση της κυβέρνησης, σύμφωνα με την Καθημερινή, είναι να συνυπολογιστούν οι υποχρεωτικές μετατάξεις στην κινητικότητα και να μειωθεί ο χρόνος κατά τον οποίο οι δημόσιοι υπάλληλοι θα τελούν υπό καθεστώς διαθεσιμότητας, με αποτέλεσμα να ...

Spiegel: Διαρροή εγκεφάλων. Η καλύτερη μαθήτρια της Ελλάδας θα σπουδάσει στη Γερμανία

Alexia wandert aus: "Ich liebe Deutschland"Αφιέρωμα του Spiegel στην Αλεξία Παπαϊωάννου που εγκαταλείπει την Ελλάδα μετά την πρωτιά στις πανελλήνιες εξετάσεις και μεταναστεύει στη Γερμανία
Χαρακτηρίζοντας τη 17χρονη Αλεξία Παπαϊωάννου ως "το καμάρι της Ελλάδας", το περιοδικό Spiegel φιλοξενεί εκτενές αφιέρωμα στην "πρώτη" των πανελληνίων εξετάσεων που θα συνεχίσει τις σπουδές της στη Γερμανία.
Στο άρθρο του γερμανικού περιοδικού, ο συντάκτης επισημαίνει ότι οι φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στην Ελλάδα δεν μπορούν να...

Μέρκελ: Αντώνη έλα κοντά μου (video)

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΣτο Βερολίνο βρέθηκε χθες ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να συμμετέχει στη συνάντηση για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων. 
Ωστόσο αυτό που συζητήθηκε περισσότερο στην Γερμανική καγκελαρία ήταν το νεύμα της Άνγκελα Μέρκελ στον Έλληνα πρωθυπουργό  - ένα νεύμα με το οποίο του ζητούσε να έρθει πιο κοντά της κατά την διάρκεια της καθιερωμένη φωτογράφησης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης. 
Η Μέρκελ δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο...

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Τη χώρα την κατέστρεψε ο Εθνικός Διχασμός...


Για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα φταίνε χωρίς αμφιβολία πολλοί.Ειδικά για την περίοδο της Μεταπολίτευσης, ο λαός έχει εξαγάγει τα συμπεράσματά του και ειδικά τούτη την ώρα δεν ωφελούν ούτε οι δαιμονοποιήσεις, ούτε οι ωραιοποιήσεις – από όπου και αν προέρχονται.

Ακόμη και αυτοί που δεν θέλουν να το παραδεχτούν (διότι δεν τους βολεύει) γνωρίζουν.

Αλλά αυτή δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών – αν ήταν για κάτι τέτοιο, θα κάναμε μια ωραία ημερίδα και θα το συζητούσαμε...

Αυτή η Φωτογραφία ΠΟΝΑΕΙ πολύ... (και πολλούς...)


Τι ήταν να κυκλοφορήσει αυτή η φωτό ;;; 
Ήταν ο καταλύτης για να εκτραχυνθούν όλοι οι ακραίοι της χώρας.
Κόκκινοι και Μαύροι φασίστες , έβγαλαν αφρούς στα Social media.
Λογικό...
Δεν ήταν ΜΟΝΟ  ένα το σημείο που τους ενόχλησε...
Πρώτα απ' όλα ο νεαρός  Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Χριστιανός και το τονίζει παντού  ...
Δήλωσε για το ΔΩΡΟ που του έκανε ο Α.Σαμαράς :

Σαν δώρο πήρα μία εικόνα με το Άξιον Εστί, φοβερό!!!. 
Αλλά του έκανα κι εγώ ένα δώρο. 
Του έκανα δώρο ένα καπέλο των Milwaukee Bucks με την υπογραφή μου.
Αυτή η αναφορά του παίκτη στο εικόνισμα ,  έφερε τους "προοδευτικούς" άθεους στα όρια του νευρικού κλονισμού...

Αυτή θα είναι η νέα ΕΡΤ

Mε δύο κανάλια και τέσσερα ραδιόφωνα το νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ (ΝΕΡΙΤ ΑΕ)

Το νομοσχέδιο για τη νέα δημόσια τηλεόραση αναμένεται να κατατεθεί εντός της ημέρας στη Βουλή και προβλέπει τη λειτουργία δύο τηλεοπτικών σταθμών και τεσσάρων ραδιοφωνικών.
Η νέα εταιρεία θα ονομάζεται ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε (στο εξής: ΝΕΡΙΤ-­ Α.Ε.) και θα προσλαμβάνει προσωπικό με σύμβαση εργασίας αορίστου και ορισμένου χρόνου, με σύμβαση έμμισθης εντολής, καθώς και με συμβάσεις έργου...

Για μερικούς η κρίση δεν θα τελειώσει ποτέ

«…Εγώ βαθιά νομικά ποτέ δεν έμαθα. Ούτε και μου χρειάστηκαν ποτέ. Τελείωσα την Σχολή το ’87, άνοιξα γραφείο το ’90 – μη φανταστείς καμιά χλιδή, τρίαντα τετραγωνικά στην Κάνιγγος, με κοινόχρηστη τουαλέτα. Για την επόμενη εικοσαετία, μέρα δεν έμεινα χωρίς δουλειά. 
Τη μία έκανα ελέγχους τίτλων στο υποθηκοφυλακείο, την άλλη έκανα παράσταση σε κάποιο συμβόλαιο. Αναλάμβανα κανένα αυτοκινητιστικό, κανένα διαζύγιο, κανένα απλό εργατικό… Μία χαρά την έβγαζα. Όχι πως πλούτισα, μα...

Το μήνυμα Σαμαρά στον Πολύδωρα

Προβληματικά εξελίσσεται η επομένη μέρα για τη Νέα Δημοκρατία, μετά την μείζονα εμπλοκή που φαίνεται να προκαλεί η παρέμβαση Πολύδωρα, για ενδεχομένη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή. 

Σύμφωνα με συνήθως καλά ενημερωμένες πηγές, η διαγραφή του, ως προοπτική, εξετάστηκε στο Μέγαρο Μάξιμου. 
Όπως είναι φυσικό, το βασικό αντεπιχείρημα για μια τέτοια ενέργεια, σε αυτή τη φάση, αποτέλεσε η οριακή πλειοψηφία της κυβερνητικής συμμαχίας. Με 154 βουλευτές, τα περιθώρια για τέτοιου είδους "ηρωισμούς" είναι σχεδόν ανύπαρκτα...

Ο Βενιζέλος τύλιξε τον ΓΑΠ σε μια κόλλα χαρτί! Φωτιά το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Εκεί που όλοι είχαν τελειωμένο τον Βενιζέλο μετά τις πρόσφατες κινήσεις του ΓΑΠ, την αποχώρηση Παναγιωτακόπουλου και άλλα πολλά, ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρήκε άσσο στο μανίκι. 

Όχι στο τραπέζι, αλλά στο μανίκι.
Το πόρισμα λοιπόν που παραδόθηκε στην αφεντιά του, αρκεί για να στείλει τον ΓΑΠ και πολλούς άλλους στο πυρ το εξώτερο. 
Ως καλός και γνήσιος σοσιαληστής όμως ο Βενιζέλος, δεν είναι τρελός για να το κάψει έτσι απλά δίνοντας το...

Τα «κοράκια» του Κατάρ και η «αμοιβή» των 120 εκ. ευρώ για το καζίνο στο Ελληνικό

Μια νέα υπόθεση που ενδεχομένως αποκαλύπτει ένα σκάνδαλο μεγατόνων είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες και ήδη κάνει τον γύρο των μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, προκαλώντας τεράστια δυσφήμιση στην χώρα για την «διαφθορά κορυφής» που αναδεικνύει.
Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση αφορά στην περιβόητη αξιοποίηση του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, όπου σύμφωνα με μαρτυρία, το φθινόπωρο του 2011 υπήρξε πρόταση επένδυσης ύψους 12 δις ευρώ από αραβο-αμερικάνικο fund, η οποία όμως ουδέποτε πραγματοποιήθηκε, καθώς σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα που φέρεται να διερευνά η ελληνική δικαιοσύνη, ζητήθηκε «αμοιβή» ύψους 120.000.000 ευρώ ...

Πολύδωρας: "Αν έχουν το κουράγιο στη ΝΔ, να πουν ότι αποκλείονται στο μέλλον όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή"

Επανήλθε ο Β. Πολύδωρας στο θέμα των δηλώσεών του για τη Χρυσή Αυγή. Υποστηρίζει ότι δεν μίλησε για "συνεργασία" και ότι απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους και όχι στο κόμμα
Νέες διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.
O κ. Πολύδωρας επέμεινε ότι δεν μίλησε για συνεργασία, αλλά για συνεννόηση και πρόσθεσε ότι εννοούσε συνεννόηση με τους ανθρώπους που...

Πολύδωρας: Δεν φοβάμαι την διαγραφή..!

Ο Βύρων Πολύδωρας ζήτησε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή -Σάλος στη ΝΔ

Πως σχολίασε την κομματική γραμμή ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής

Στην τηλεόραση του Alpha μίλησε σήμερα ο Βύρων Πολύδωρας για την αναστάτωση που προκλήθηκε από τις χθεσινές του δηλώσεις. 
Ο κ. Πολύδωρας ουσιαστικά πέταξε το γάντι στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια αφού στο ερώτημα αν φοβάται τη διαγραφή του απάντησε: «Δεν έχω φόβο, παρά μόνο φόβο Θεού. Δεν είναι η πρώτη φορά που βάλλομαι εκ των έσω. Το ενδεχόμενο αυτό κρίνω ότι με ελευθερώνει».
Στην επισήμανση ότι ο ίδιος κινείται «εκτός κομματικής γραμμής», ο κ. Πολύδωρας σημείωσε:...

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Είναι το… ΠΑΣΟΚ ηλίθιε!‏

Ο κ. Βορίδης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα κατέστρεψε την Ελλάδα. Οι «νικητές», όσοι αισθάνονται ισχυροί ή ότι τους πάει η συγκυρία, πάντα προσπαθούν να γράψουν (ξανά) την ιστορία.
Είναι λάθος που όλοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Ανδρέα. Δεν το έχει ανάγκη. Δε μπορεί να τον απειλήσει ο κ. Βορίδης. Ανάγκη έχει το ΠΑΣΟΚ, στο βαθμό που το έχει ανάγκη η χώρα. Γιατί, έχει καταστεί εύκολος στόχος. Και φταίει για όλα...

Το αντίο το λέμε μόνο μια φορά…

Καθισμένος στην άκρη, μισοσπασμένο το παγκάκι, δεν φαίνεται να περιμένεις και πολλά, αναστρέφεις το χρόνο, βάζεις τα πίσω για μπροστά, ψάχνεις, σκαλαματρεύεις, χώνεις τα δαχτύλια σου μέσα παρελθόν, όσο πιο μακρινό, όσο πιο κάτω, βαθιά μέσα στον πάτο, τόσο μεγαλύτερη, σκέτη ζάχαρη, η απόλαυση.
Μωρέ τότε, αόριστα, κάποτε, ήταν τα καλά, τα μπίρ καλά, τότε γράφαμε στο μέτωπο την ολόδροση ευτυχία, και σήμερα, ρωτάς, δίχως ερωτηματικό στο τέλος, ψιθυριστά, ίσα να ακούσεις τη δικιά σου φωνή, ίσα να βγεί και να γράψει, σαν μικρή ροχάλα, μια καμπύλη διαδρομή, μέχρι να σωριαστεί κι αυτή, στα παρατημένα τσιμέντα...

Ο Βύρων Πολύδωρας ζήτησε συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή - Σάλος στο πολιτικό σκηνικό

Ο Βύρων Πολύδωρας ζήτησε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή -Σάλος στη ΝΔ

Nέο «μπουρλότο» στο πολιτικό σκηνικό,


λίγες μόνο ημέρες μετά τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη που άναψαν φωτιές στην κυβέρνηση, βάζει ο βουλευτής της ΝΔ Βύρων Πολύδωρας ο οποίος τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος προς τη Χρυσή Αυγή.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real, μια μέρα μετά τη λήξη του συνεδρίου της ΝΔ και αγνοώντας τις αναφορές του Αντώνη Σαμαρά για τη Χρυσή Αυγή και το χαρακτηρισμό ναζιστές που προέταξε, ο κ. Πολύδωρας ανέφερε πως χρειάζεται μια ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα και απάντησε...

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η αποθέωση Καραμανλή στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αποθέωση Καραμανλή στο συνέδριο της ΝΔ

Όλοι όρθιοι σηκώθηκαν μόλις μπήκε ο πρώην πρωθυπουργός στο χώρο του Συνεδρίου.

Δημοσκόπηση Alco: Σταθερά μπροστά η ΝΔ - Μιάμιση μονάδα η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Alco:  Σταθερά μπροστά η ΝΔ - Μιάμιση μονάδα η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα έναντι του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης κατά 1,5% εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία, 


σε δημοσκόπηση της εταιρείας Alco.

Aπό τη δημοσκόπηση, που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και διεξήχθη σε δείγμα 1.000 ατόμων απ' όλη την Ελλάδα στο χρονικό διάστημα 25 με 27 Ιουνίου, προκύπτει στην πρόθεση ψήφου υπεροχή της ΝΔ με 20,9% των προτιμήσεων, έναντι του δεύτερου κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ, που συγκεντρώνει ποσοστό 19,4%. Τρίτο κόμμα παραμένει...

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο ρόλος της σειράς γέννησης: Υψηλή πίεση για τους πρωτότοκους, ατυχήματα για τους βενιαμίν

14170764_LES_DALTON_HIGHRES2.limghandler (WinCE)Η σειρά με την οποία γεννιέται ένα παιδί στην οικογένεια καθορίζει την εξέλιξη της προσωπικότητας αλλά και την πορεία της υγείας του, λένε οι επιστήμονες
Τα γονίδια μπορεί να δώσουν απαντήσεις στο γιατί ένας άνθρωπος τρέχει  γρήγορα. Η χημεία του εγκεφάλου μπορεί να εξηγήσει γιατί κάποιος είναι πιο επιρρεπής στην κατάθλιψη. Για τον τρόπο ζωής που ακολουθεί κάποιος, όμως, οι επιστήμονες συνιστούν να κοιτάξουμε στις αδελφικές σχέσεις και τη σειρά γέννησης μεταξύ των αδελφών...

Βίντεο: Base Jump στο Ναυάγιο της Ζακύνθου

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο. Base jump από το Ναυάγιο της Ζακύνθου (Vid)...

Πάγκαλος: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, προτείνω να αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί

Νέα πρόκληση Πάγκαλου: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, προτείνω να αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί

Στο επίκεντρο βρίσκεται ξανά ο Θεόδωρος Πάγκαλος. 

Σε συνέντευξή του εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Φώτη Κουβέλη, 
ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά 
«Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, προτείνω να αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί παρέα». 
Αντίθετα, έπλεξε το εγκώμιο του Αντώνη Σαμαρά.
Στη συνέντευξή του στην «Καθημερινή» της Κυριακής, ο πρώην υπουργός επιτέθηκε με σφοδρότητα στο ΣΥΡΙΖΑ, όταν ρωτήθηκε για την πολιτική που ακολουθεί...

Συνεχίζεται ο πόλεμος στη ΔΗΜΑΡ: Κριτική σε Κουβέλη από 174 στελέχη

Μαίνεται ο πόλεμος στη ΔΗΜΑΡ: 174 στελέχη ασκούν κριτική σε Κουβέλη και ανησυχού

Μαίνεται η εσωκομματική μάχη στη Δημοκρατική Αριστερά 

η οποία πυροδοτήθηκε από την έντονη διαφωνία του Φώτη Κουβέλη στο θέμα της ΕΡΤ και την απόφασή του για αποχώρηση από την τρικομματική κυβέρνηση.
Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής 174 στελέχη του κόμματος, προερχόμενα από διάφορες βαθμίδες, κατέθεσαν κείμενο με το οποίο καταγράφουν τη διαφωνία τους με την απόφαση να αποχωρήσει η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, ενώ σημειώνουν και την αντίθεσή τους στην πορεία που διαγράφει τις τελευταίες εβδομάδες η παράταξη...

Βορίδης – Κακλαμάνης άναψαν φωτιές σε Σαμαρά και κυβέρνηση

Βορίδης – Κακλαμάνης άναψαν φωτιές σε Σαμαρά και κυβέρνησηΞαφνικά προέκυψαν νέοι τριγμοί στο εσωτερικό της κυβέρνησης, 

παρά το γεγονός ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος έφτασαν σε συμφωνία να πορευθούν από κοινού για την επόμενη ημέρα μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ και του Φώτη Κουβέλη.
Μπορεί ο πρωθυπουργός στην ομιλία του να έστειλε μήνυμα ενότητας και να τόνισε ότι θα πορευθεί με το ΠΑΣΟΚ προς την εξάντληση της τετραετίας για το καλό της πατρίδας, ωστόσο, οι τοποθετήσεις Κακλαμάνη και Βορίδη στο πλαίσιο του Συνεδρίου της ΝΔ προκάλεσαν ποικίλα σχόλια και σκηνικό έντασης εντός της δικομματικής...