Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία από την Τρίτη» – Που θα χτυπήσει το «κυρίως μενού» – Αναλυτικά η πρόβλεψή του (ΓΡΑΦΗΜΑ)

Έρχεται κακοκαιρία στην Ελλάδα από την Τρίτη. 

Αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook o Γιάννης Καλλιάνος:
«Από την ερχόμενη εβδομάδα όλα θα αλλάξουν. Αίτιο θα είναι η «γέννηση» ενός βαρομετρικού χαμηλού στην βόρεια Ιταλία όπου μέσα στη Δευτέρα θα δώσει βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας...

Kill Adonis

Αποτέλεσμα εικόνας για Kill AdonisΕίναι πρωτοφανές το μίσος με το οποίο κτυπούν καθημερινά τον Άδωνι Γεωργιάδη. 

Στελέχη της κυβέρνησης και λαϊκοδεξιές περιθωριακές ιστοσελίδες ανακαλύπτουν κάθε ημέρα «σημεία και τέρατα» σε οτιδήποτε πει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 
Αυτό που μπορεί κανείς να διαπιστώσει είναι ότι το μίσος για τον Άδωνι ενώνει τους φαινομενικά ασύνδετους αυτούς κόσμους! Της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Λαϊκής Δεξιάς.
Στο σημείο αυτό μπορεί κανείς να αναρωτηθεί το εξής

ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ… «Άδειασε» τον Καμμένο ο Βίτσας με εντολή Μαξίμου - Τι είπε για τα αεροσκάφη stealth και για το «επεισόδιο» των Τούρκων…

Μία ημέρα μετά τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή (μαχητικά αεροσκάφη – Κύπρος), φάνηκαν εκ νέου τα «μαύρα» σύννεφα που υπάρχουν στις σχέσεις των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βγήκε, λοιπόν, χθες ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας στο ΣΚΑΪ, προχωρώντας σε… άδειασμα των όσων υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόσο για την αγορά νέων μαχητικών αεροσκαφών τεχνολογίας stealth, όσο και για το «επεισόδιο» των Τούρκων στην Κύπρο...

Μητσοτάκης στο Φόρουμ των Δελφών: Τι θα κάνω τις πρώτες 200 ημέρες ως Πρωθυπουργός

Μητσοτάκης στο Φόρουμ των Δελφών: Τι θα κάνω τις πρώτες 200 ημέρες ως ΠρωθυπουργόςΈνα ενδιαφέρον ερώτημα που έθεσε ο ιστορικός Νιλ Φέργκιουσον στον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, προκάλεσε εξίσου ενδιαφέρουσα απάντηση από τον πρόεδρο της ΝΔ.

Ο καθηγητής Φέργκιουσον ρώτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Γιατί επιμένετε να παραμένετε στην Ευρώπη, ενώ είναι τόσο επώδυνο;».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε:...

Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα: Ανησυχώ για ατύχημα στο Αιγαίο!

Ο Τζέφρι Πάιατ από το Φόρουμ των Δελφών μίλησε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις
«Η έντονη κινητικότητα στο Αιγαίο με ανησυχεί για ατυχήματα»
«Η Αθήνα συμπεριφέρεται πάντως πολύ υπεύθυνα»
Δεν παρατηρώ αλλαγή στάσης από την κυβέρνηση Τραμπ για το ΔΝΤ...

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΘΑΥΜΑ: Προστατεύει από κρυολόγημα, γρίπη, πνευμονία επιβεβαιώνει, έρευνα


Πρόκειται για την πιο πειστική μέχρι σήμερα επιστημονική διαβεβαίωση ότι η αυτή η βιταμίνη, πέρα από το να είναι ζωτική για την υγεία των οστών και των μυών, παράλληλα ενισχύει και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τα συμπληρώματα βιταμίνης D προστατεύουν τους ανθρώπους από την πνευμονία, τη γρίπη και τα απλά κρυολογήματα, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη διεθνή επιστημονική έρευνα. Μάλιστα, οι επιστήμονες προτείνουν την προσθήκη της βιταμίνης D στις τροφές για να σωθούν ζωές...

ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ! Τα έχασε ο Σαπέν στη συνάντηση με Τσακαλώτο και γέλαγε! Κρεμόταν από πάνω του καλώδιο από υπολογιστή! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ελλάδα, 2017. Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Με τέτοιες εικόνες, δεν υπάρχουν σχόλια να κάνει κανείς!

Ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν τα είδε ΟΛΑ! 
Στη συνάντηση που είχε στο υπουργείο Οικονομικών με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ασχολήθηκε με ένα… καλώδιο από υπολογιστή που κρεμόταν από πάνω του!
Μάλιστα, χαμογέλασε όταν το είδε. Και ασχολήθηκε…

Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 1950 και 1980, θα πρέπει τότε να διαβάσετε αυτό

Της Κατερίνας Φραγκουλάκη
Τρέχαμε στις αλάνες, παίζαμε κρυφτό, αγοράζαμε ποδήλατα και μπάλες. 

Κινητά δεν υπήρχαν και οι γονείς δεν μας τηλεφωνούσαν κάθε 5 λεπτά για να δουν που είμαστε. 
Η ελευθερία μας γεννιόταν από την πρώτη στιγμή που βλέπαμε το φως του ηλίου. 
Ο κίνδυνος δεν παραμόνευε σε κάθε στενό, σε αντίθεση στα σοκάκια και...

Διάσημος Έλληνας: «Είμαι από τη Βόρεια Ήπειρο και είμαι περήφανος!»

Διάσημος Έλληνας: «Είμαι από τη Βόρεια Ήπειρο και είμαι περήφανος!»
«Περπάτησα στα χιονισμένα βουνά για να περάσω τα σύνορα»
Ο λόγος για τον...

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ… ΠΟΙΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ! Ο Μητσοτάκης «πολιορκήθηκε» στενά από 10 funds – Ποιους συνάντησε

Από χθες, στη Νέα Δημοκρατία ασχολούνται με τις «επιθέσεις» που δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόσο από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη (τσάμπα μαγκιές) όσο και από τον Ιβάν Σαββίδη (του έστειλε εξώδικο για τις αναφορές στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες).
Μόνο που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν φαίνεται να έδωσε ιδιαίτερη… σημασία καθώς χθες συναντήθηκε με κορυφαία στελέχη 10 μεγάλων ξένων...

Το σκίτσο του ΚΥΡ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ, για την τραγωδία στην Εθνική Οδό με την Πόρσε και το «μήνυμα» στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μανιό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)


Μια εικόνα, χίλιες λέξεις…

Ο γνωστός σκιτσογράφος ΚΥΡ δημοσίευσε ένα σκίτσο με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Εθνική Οδό με την τραγωδία από το δυστύχημα με την Πόρσε.
Μόνο, που αναφέρθηκε στον… ταξικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Δείτε το:

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ – Η επίσημη θέση μας στο Δείκτη Εξαθλίωσης – Ντροπιαστικό… κονταροχτύπημα με τη Βενεζουέλα (λίστα)

Την τέταρτη θέση διατηρεί η χώρα μας και φέτος στον πίνακα κατάταξης του Δείκτη Εξαθλίωσης που διαμορφώνει το πρακτορείο Bloomberg, βάσει του πληθωρισμού και των προοπτικών της ανεργίας.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η Βενεζουέλα, όπου τόσο...

ΒΟΜΒΑ ΠΟΥΤΙΝ! Καταγγέλει σχέδιο «Μεγάλης Αλβανίας» – «Αξιώνει εδάφη της Ελλάδας»


Σχέδιο μεγάλης Αλβανίας καταγγέλει η Μόσχα, ενώ παράλληλα επιτίθεται σε σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, με αφορμή την πολιτική φορτούνα που έχει ξεσπάσει στα Σκόπια.

“Με την ενεργό συνεργασία αξιωματούχων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, έχει επιβληθεί στους σκοπιανούς μια “αλβανική πλατφόρμα” που δημιουργήθηκε στα Τίρανα, εντός του γραφείου του αλβανού πρωθυπουργού” αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών...

Πονηροί οι Τούρκοι! Γιατί «λιμπίζονται» το Καστελόριζο – Τι κρύβεται στην κατοχή αυτού του μικρού νησιού (Photo)


Με λεπτομερείς χάρτες που δημοσίευσε πρόσφατα η «Τουρκική Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίου», η ΤΡΑΟ, καταδεικνύονται με σαφή τρόπο οι τουρκικές επιδιώξεις όσον αφορά τα ενεργειακά κοιτάσματα κυρίως στην ανατολική Μεσόγειο και πέριξ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στον παρακάτω χάρτη φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Καστελόριζο και η πέριξ αυτού ελληνικές νησίδες, αποτελούν βασικό εμπόδιο στις τουρκικές επιδιώξεις...

Οι επιστήμονες κατέληξαν: Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα της ημέρας για να πιεις καφέ

Pexels

Ο καφές είναι το ρόφημα με το οποίο οι περισσότεροι δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης.

Ο καφές είναι κάτι παραπάνω από συνήθεια, είναι, σε πολλές περιπτώσεις, παρέα, αγάπη και για αυτό μας συνοδεύει σε πολλές δύσκολες στιγμές, πιέσεις και στεναχώριας, ή άλλες που απλά θέλει κανείς να χαλαρώσει. 
Φυσικά, λόγω του ότι διεγείρει για πολλούς το να τον φτιάξουν, είναι η πρώτη κίνηση που θα...

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Η πρώτη παρέμβαση του προέδρου των ΗΠΑ

Για πρώτη φορά και με μια συμβολική κίνηση επέλεξε να δείξει τις διαθέσεις του έναντι της Ελλάδας ο Ντόναλντ Τραπμ.

Ο αμερικανός πρόεδρος, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, θα παρευρεθεί στην τελετή για την επέτειο της ελληνικής ανεξαρτησίας που θα πραγματοποιηθεί στις...

Politico: Η υπερχρεωμένη Ελλάδα ζητά δανεικά και από την Παγκόσμια Τράπεζα

Φωτογραφία: AP Photo/Yorgos Karahalis
Φωτογραφία: AP Photo/Yorgos Karahalis

Η κυβέρνηση ζητά τεχνική και οικονομική βοήθεια
Για ανεργία, ανάπτυξη και κοινωνική προστασία
Αν γίνει δεκτό το αίτημα θα επιβαρύνει και άλλο την ελληνική οικονομία
Η χώρα θα βυθιστεί σε μεγαλύτερο χρέος
Δεν έχει απαντήσει ακόμη η Παγκόσμια Τράπεζα
«Εγιναν προκαταρκτικές συνομιλίες» επιβεβαιώνει υπουργός...

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Γιώργος Κορρές: "Τα 6.500 βότανα, μπορούν να γίνουν η νέα βαριά βιομηχανία της χώρας"

Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο πράγμα να ξεκινάς από ένα... φαρμακείο με πρώτο (φυσικό) γιατροσόφι ένα χειροποίητο σιρόπι – ρακόμελο και μέσα σε είκοσι χρόνια να παράγεις πάνω από 400 προϊόντα, με περισσότερα από 11.000 σημεία πώλησης και παρουσία σε 30 χώρες.

Σε συνέντευξή του στο Liberal.gr, o φαρμακοποιός κ. Γιώργος Κορρές, ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας, εξηγεί πως η προικισμένη ελληνική γη με τα 6.500 βότανα εκ των οποίων τα 1.200 ενδημικά, μπορεί να γίνει η νέα βαριά βιομηχανία της χώρας, μαζί με τον τουρισμό...

Ποντικοί, γενίτσαροι και οικόσιτα τέρατα

Ήμασταν πρωτοπόροι. 

Προτού τα μυαλά της Δύσης καταφύγουν σαστισμένα στον ορισμό «post-truth politics», για να περιγράψουν τη μέθοδο της Διεθνούς των λαϊκιστών, εδώ είχαμε ήδη κολλήσει τα ένσημά μας. Ξέραμε πώς είναι να διεκδικεί και να κατακτά την εξουσία ένα πολιτικό ρεύμα, διαπλάθοντας τη δική του πραγματικότητα. Ένα ρεύμα που, σύμφωνα με την προ-post-truth ορολογία εμπειρότατου στελέχους της Ν.Δ., είχε βρει τον τρόπο να «κάνει τον ποντικό γενίτσαρο»...

ΑΠΑΝΩΤΕΣ «ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ» ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: Η λαχτάρα που πήραν από Ελληνικά μαχητικά

“Τρώνε ξύλο” στο Αιγαίο οι “νέοι” Τούρκοι χειριστές των F-16! 

Η απειρία έναντι “μπαρουτοκαπνισμένων” Ελλήνων πιλότων τους οδηγεί σε ενέργειες που αποκαλύπτουν την ανασφάλειά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το militaire.gr, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, οι Τούρκοι χειριστές που είχαν μπει στο στόχαστρο ελληνικών F-16, απελευθέρωσαν αερόφυλλα (chaff) και θερμοβολίδες (flares)! Η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες πιλότοι τους...

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ MEGA: «Βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας… Δεν υπάρχει ντροπή σ’ αυτόν τον τόπο ρε;»

Με αναλυτικό άρθρο στο ιστολόγιό του mignatiou.com, ο ανταποκριτής του Mega στις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, σχολιάζει το τέλος των διαφημίσεων στο Mega και τη στάση των τραπεζών, κατηγορώντας τις ότι ουσιαστικό ρίχνουν «μαύρο» στο κανάλι.

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο:

Έτσι "στήθηκε" το ψέμα για το χρέος επί Καραμανλή

Ένα τεράστιο ψέμα αποδεικνύεται η διόγκωση του δημόσιου χρέους επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. 

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «κυριακάτικης δημοκρατίας», το οποίο παραθέτει αναλυτικά στοιχεία, φέρνει στο φως πώς στήθηκε η συνωμοσία για το χρέος της περιόδου 2004-2009 και αποκαλύπτει πώς η «μαύρη τρύπα» δεν ήταν 119,6 δισ. ευρώ, αλλά μόνο 26,8 δισ. ευρώ...

Μητσοτάκης: Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα που φέρνει ο Τσίπρας - Δικός του είναι ο λογαριασμός

Φωτογραφίες: intimenews/ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το αίτημα για εκλογές είναι πάγιο και διαρκές σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αποσυνδέοντας το κλείσιμο της αξιολόγησης με τις πρόωρες κάλπες.

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Ν. Χατζηνικολάου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνειδητά καθυστερεί την αξιολόγηση. «Το 4ο μνημόνιο είναι εδώ και θα δεσμεύσει τις επόμενες κυβερνήσεις»...

Οι θεσμοί έβγαλαν «κίτρινες» και «κόκκινες» κάρτες για τα αντίμετρα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Περίπου 3 ώρες διήρκεσε η συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, της Εφης Αχτσιόγλου και του Γιώργου Χουλιαράκη με τους επικεφαλής των Θεσμών. 

Κατά τη διάρκειά της βγήκαν και οι πρώτες «κίτρινες» και «κόκκινες» κάρτες των δανειστών για τα αντίμετρα της κυβέρνησης.

Ουσιαστικά συνεχίζεται η επίπονη διαδικασία αναζήτησης του δημοσιονομικού κενού, το οποίο θα...

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Η άνευ προηγουμένου αποτυχία της ελληνικής Κυβέρνησης στο Eurogroup...

Οι απόκριες, οι μάσκες κι οι επικίνδυνοι
Η άνευ προηγουμένου αποτυχία της ελληνικής Κυβέρνησης στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας, σταχυολογικά αποτιμάται ως εξής:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ! Μαζικές επιθέσεις στους υπολογιστές από Τούρκους! ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ!

Άκρως αποκαλυπτικό είναι σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΙΔΗΣΕΙΣ» για όσα συνέβησαν στο ΥΠΕΘΑ το βράδυ της Κυριακής. Όπως έγραψε η εφημερίδα, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας συντονισμένη επίθεση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του, ακόμη και στα δύο Γενικά Επιτελεία!
Η λυσσαλέα επίθεση...

Με απειλές ζητούσε πρόσθετη δανειοδότηση ο Καλογρίτσας - Οργισμένη επιστολή της Attica Bank

Με απειλές ζητούσε πρόσθετη δανειοδότηση ο Καλογρίτσας -Οργισμένη επιστολή της Attica Bank

Με απειλητικά μηνύματα η εταιρεία Τοξότης Α.Ε. του επιχειρηματία Καλογρίτσα, φέρεται να ζητούσε επιπρόσθετη χρηματοδότηση από την Attica bank, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ η εταιρία Τοξότης Α.Ε. του ομίλου Καλογρίτσα στις 24 Ιανουαρίου του 2017 ζήτησε επιπλέον δάνειο...

Συγκλονίζει η μητέρα του συνοδηγού της Porsche - «To παιδί μου έσβησε τόσο νωρίς» [βίντεο]

Συγκλονίζει η μητέρα του συνοδηγού της Porsche -«To παιδί μου έσβησε τόσο νωρίς» [βίντεο]

Δύο 24ωρα μετά το τροχαίο δυστύχημα που σόκαρε το πανελλήνιο, η μητέρα του συνοδηγού της Porsche, Ελένη Μπούζα μίλησε για τον γιο της Αντρέα Γεωργακόπουλο που χάθηκε στην άσφαλτο.

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Το παιδί μου δυστυχώς δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Ο Ανδρέας μου ήταν ένα παιδί μοναδικό, δεν...

Spiegel: Μεγαλύτερη ανησυχία δεν εμπνέει πλέον η Ελλάδα, αλλά η Ιταλία

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τις ανησυχίες στην Ευρωζώνη, και όχι μόνο, αποτυπώνει δημοσίευμα του «Spiegel Online» θέτοντας το ερώτημα «Επιστρέφει η ευρωκρίση;».

To Spiegel σε ανάλυσή του επισημαίνει ότι «η κατάσταση στις χώρες της κρίσης ποικίλει. Κάποιες βρίσκονται πλέον σε καλύτερη μοίρα; κάποιες άλλες όχι. Οπως υποστηρίζει πάντως, τη μεγαλύτερη ανησυχία δεν την εμπνέει πλέον η Ελλάδα αλλά η Ιταλία...

Προσχέδιο αναθεωρημένου Μνημονίου προετοιμάζουν οι δανειστές - Το έχει ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση!


Άκρως ανησυχητικό 

είναι το δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg το οποίο επικαλείται δύο πηγές που λένε ότι οι δανειστές προετοιμάζουν από κοινού μία λίστα μέτρων που πρέπει να εφαρμόσει η χώρα ώστε να ξεκλειδώσουν επιπρόσθετα κεφάλαια απ’ το πρόγραμμα διάσωσης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ελληνική κυβέρνηση έχει ζητήσει απ’ τους...

Ολοκληρώθηκε κακήν κακώς η πρώτη συνάντηση θεσμών με τον Τσακαλώτο

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC

Η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα αποχώρησε χωρίς την παραμικρή δήλωση
Τρεις ώρες δεν μπήκαν επί της ουσίας ούτε των δημοσιονομικών ούτε των εργασιακών
Σημείο εκκίνησης για τα δημοσιονομικά είναι η απαίτηση των δανειστών για μέτρα 2% του ΑΕΠ

Κυβερνητική πηγή: Μπορεί να μειωθεί η απαίτηση στην πορεία...

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

«Μην κακολογείτε τον οδηγό της Porsche», λέει ο 41χρονος τραγικός πατέρας [ Βίντεο]

«Μην κακολογείτε τον οδηγό της Porsche», λέει ο 41χρονος τραγικός πατέρας «Δεν το παίρνω εχθρικά, ούτε έχω να πω κάτι για τους γονείς»
Ο 41χρονος εξηγεί πώς διατηρεί την ψυχραιμία του και σοκάρει με την περιγραφή του τροχαίου
«Είδα ξαφνικά μπροστά μου τέσσερις νεκρούς»
«Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ποιος είναι ποιος, ανάμεσα στα σίδερα»
«Στην αρχή νόμιζα ότι είναι η γυναίκα μου. Είδα τα σταράκια και κατάλαβα πως ήταν το παλικάρι»
«Το τελευταίο αυτοκίνητο που πήρα στον μικρό ήταν ένα Porsche, κοιτά ειρωνεία»...

Πώς πήγαν να «κάψουν» τον Καραμανλή το καλοκαίρι του ‘07

Το βιβλίο των αξιωματικών της Πυροσβεστικής που έζησαν από κοντά τις μεγάλες πυρκαγιές του 2007 αναδεικνύει τους λόγους που τεκμηριώνουν ότι υπήρχε οργανωμένη δράση, με στόχευση ακόμη και στη συνοχή της χώρας

Εγκλημα» πολιτικό, με στόχο την κυβέρνηση Καραμανλή, καταγγέλλουν δύο άνθρωποι που έζησαν από πολύ κοντά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007. Οι...

Μίσος τοξικό

Αποτέλεσμα εικόνας για δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών-ΛαμίαςΤου Θανάση Χειμωνά

Οι εικόνες από το δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας κόβουν πραγματικά την ανάσα.
Τέσσερις άνθρωποι φεύγουν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου από τη ζωή μπροστά στα μάτια μας.
Μια οικογένεια ξεκληρίζεται με τη μητέρα και το τρίχρονο παιδάκι της να βρίσκουν τραγικό και άδικο θάνατο και τον πατέρα -μια αυθεντικά τραγική φιγούρα- να παρακολουθεί ανήμπορος να αντιδράσει. ...

Γιατί «πονάει» η Τράπεζα Αττικής

Αποτέλεσμα εικόνας για Τράπεζα ΑττικήςΗ ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται χρόνια τώρα. 

Η Τράπεζα Αττικής «πληγώνει» επειδή είναι μαχαιριά στην καρδιά μιας ιδεοληψίας, ότι ετούτοι εδώ είναι «καθαροί». 
Προσέξτε! 
Σε εποχή capital controls ο κ. Καλογρίτσας παίρνει πολλαπλάσια δάνεια απ’ ότι στο παρελθόν με bonus επιτόκια της χαράς...

Τα σενάρια για το τραγικό τροχαίο - Πώς η Porsche σκόρπισε τον θάνατο - ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Τα σενάρια για το τραγικό τροχαίο - Πώς η Porsche σκόρπισε τον θάνατο Οι Αρχές ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος, που στοίχισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους
Τα ελαστικά του αυτοκινήτου ήταν κατασκευής 2006
Η τρομακτική ταχύτητα στην εθνική Αθηνών-Λαμίας και η κραυγή απόγνωσης του πατέρα
Τι περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας
Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ήταν έγκυος 4 μηνών η αδικοχαμένη μητέρα
Δύο βίντεο έχουν καταγράψει το τροχαίο που σόκαρε το πανελλήνιο...

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

«Αγαπώ σας ρωμαίικα», ένα νοσταλγικό ποίημα της Αϊσέ Τουρσούν

«Αγαπώ σας ρωμαίικα», ένα νοσταλγικό ποίημα της Αϊσέ Τουρσούν

Αετός


Αποτέλεσμα εικόνας για χαρταετόςΓια τον αετό ή αϊτό το σημερινό λεξιλογικό μας πόνημα, λόγω της Τυρινής και της Καθαράς Δευτέρας, που πετάμε αετούς ή πιο απλά χαρταετούς. 

Η συνήθεια του πετάγματος του χαρταετού, κατά την παράδοση, ήλθε από την Κίνα. 
Εμείς, όμως, δε θα ασχοληθούμε τόσο με το έθιμο αυτό, όσο θα αετολεξιλογήσουμε, ανεβαίνοντας σε αετοράχες, στις απόκρημνες βουνοπλαγιές, όπου βρίσκουν καταφύγιο οι περήφανοι αετοί και οι αετομάννες ή αλιώς αετίνες.
Θα κάνουμε κούλουμα στις αετοφωλιές μαζί με τα μικρά αετόπουλα, όχι εκείνα τα μικρά παιδιά που τα στρατολογούσαν οι αντάρτικες οργανώσεις στην Κατοχή, αλλά τα μικρά πουλάκια, τους νεοσσούς αετιδείς, που είναι ο λόγιος...

Τα Ίμια και τα Φώκλαντ είναι πειρασμός όταν πολιτικές καριέρες βρίσκονται σε κίνδυνο

Του Αντώνη Πανούτσου
Συμφωνώ απόλυτα ότι η δήλωση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου «Αν θέλαμε να ανεβούμε στα Ίμια θα μπορούσαμε», όπως είπε ο Πάνος Καμμένος έγινε για εσωτερική κατανάλωση. 
Όπως για τους ίδιους λόγους έγινε η δήλωση του Καμμένου «Να δω πώς θα φύγουν από εκεί αν πατήσουν το πόδι τους». Αμφότερα τα δύο μηνύματα έγιναν δημόσια, δεν...

ΕΠΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ! Μόλις ξεκίνησε να χορεύει αυτή η κοπέλα…

Όταν η κοπέλα ξεκίνησε να χορεύει όλοι….

Δείτε το βίντεο

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CIA! Οι απόψεις των Αμερικανών για την Ελλάδα και το Δίκαιο της Θάλασσας

Απόρρητη έκθεση της CIA αποκαλύπτει τι σκέφτονται οι Αμερικανοί για το Αιγαίο, την Ελλάδα και την Τουρκία. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, όταν άρχισε η Τρίτη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Δίκαιο τη Θάλασσας, στις αρχές της δεκαετίας του 1970, αποφάσισαν να ασχοληθούν με την δημιουργία του νέου Συντάγματος των Θαλασσών και των Ωκεανών αφού το νερό καλύπτει το 71% του πλανήτη Γη. Έτσι άρχισαν να μελετούν όχι μόνο τις επιπτώσεις για την Αμερική αλλά και για άλλα παράκτια κράτη.
Έτσι, το 1974 η CIA εκπόνησε μελέτες για την τότε Σοβιετική Ένωση, την Μεγάλη Βρετανία, την Ρουμανία, την Αργεντινή, την Κίνα, την Ταϊλάνδη, και την Ελλάδα...

Ο ηλίθιος δεν ξέρει ότι είναι ηλίθιος, διότι αν το ήξερε δεν θα ήταν ηλίθιος

Περί ηλιθίων…

Είμαι από αυτούς που εδώ και αρκετά χρόνια πιστεύουν ακράδαντα ότι περικλειόμαστε από ηλίθιους. 
Ζούνε ανάμεσά μας, και ζούμε ανάμεσά τους. 
Οι οποίοι ηλίθιοι μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Ακόμη και ο γείτονάς μας, ο μπαμπάς μας, η συμβία μας, ή ο … πρωθυπουργός της χώρας. 
Οι ηλίθιοι είναι παντού. 
Προέρχονται απ’ όλες τις κοινωνικές τάξεις, και είναι πάντα έτοιμοι να προκαλέσουν ζημιά στους άλλους, και φυσικά και στον ίδιο τους τον εαυτό. 
Οι ηλίθιοι συνιστούν την πιο επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων...

Καμία συναίνεση. Να φύγουν τώρα, η μόνη λύση

Αποτέλεσμα εικόνας για Καμία συναίνεση. Να φύγουν τώρα, η μόνη λύσηΕίναι διάχυτη η εντύπωση πως η αξιολόγηση θα κλείσει, αν κλείσει, μετά τις γερμανικές εκλογές, για προφανείς λόγους. Εν τω μεταξύ, θα γίνει ένας συμβιβασμός για να πάρουν οι δανειστές τα λεφτά τους τον Ιούλιο και να μην χρεοκοπήσει η χώρα...

ΣΟΚ!... Δημοσκόπηση ΑΝΑΤΡΟΠΗ !


Το Ε Μ ΠΡΟ Σ, με βαθιά αίσθηση ευθύνης και σε μια απονενοημένη κίνηση προσαρμογής του στην πραγματικότητα, αναδημοσιεύει σήμερα μια δημοσκόπηση που ανατρέπει όλα όσα πίστευε, και όλα όσα πρέσβευε, και την οποία βρήκε στο έγκυρο ΧΩΝΙ. ...

Επικίνδυνα παιχνίδια! Της δάγκωσε την ουρά… δείτε τι ακολούθησε! [ΦΩΤΟ]

Στην οικογένεια πάντα υπάρχει το πειραχτήρι!

Οι αντιδράσεις όμως… διαφέρουν και στην προκειμένη περίπτωση, καλά θα έκανε να το ξανά σκεφτεί πριν της δαγκώσει την ουρά!
Εκείνη περπατούσε αμέριμνη μπροστά όταν ο μικρός αδερφός αποφάσισε να διαταράξει...