Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ο Τσίπρας «παγίδευσε» τον Τσίπρα και σπρώχνει τον ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικές εκλογές

Ο Τσίπρας «παγίδευσε» τον Τσίπρα και σπρώχνει τον ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικές εκλογέςΣτο παραένα των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων πολύς λόγος γίνεται για τον περίφημο πήχη των εκλογών. 
Για το όριο δηλαδή, το οποίο αν περάσει η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (εφόσον ασφαλώς επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις) τότε οι πολιτικές εξελίξεις θα τρέξουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. 
Παρά το γεγονός ότι σε οποιαδήποτε κάλπη η νίκη είναι νίκη έστω και με μία ψήφο διαφορά, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση της Κυριακής τον πήχη τον έχει βάλει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στις προηγούμενες ευρωεκλογές, το 2014.
Τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε ποσοστό 26,5% και κέρδισε...

Μεγάλο προβάδισμα της Ν.Δ. στις δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν από τις Εκλογές (κάρτες)

Μεγάλο προβάδισμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν οι δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν από τις Ευρωεκλογές της Κυριακής.

H Νέα Δημοκρατία βρίσκεται κοντά σε μία άνετη επικράτηση, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει με συντριβή.
Την ίδια ώρα το Κίνημα Αλλαγής φαίνεται πως "κλειδώνει" την τρίτη θέση...

Μητσοτάκης: «Καθαρή νίκη για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή» (Video)

Το σύνθημα για τη μεγάλη νίκη στις Ευρωεκλογές της Κυριακής έδωσε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα θα γίνει μπλε το βράδυ των Εκλογών», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μία συγκέντρωση με όγκο και παλμό που, όπως έλεγαν στη Νέα Δημοκρατία, θύμιζε άλλες εποχές.
«Αναλαμβάνω την ευθύνη να ενώσω τους Έλληνες και να γράψουμε μαζί τη δική μας ιστορία. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η νίκη της φωτεινής Ελλάδας. Κυρίως όμως θα είναι νίκη όλων των Ελλήνων»...

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν εκτάκτως το Σάββατο

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν εκτάκτως αύριο, Σάββατο...

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Σκηνικό διάλυσης σε ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση: Τα υπόγεια του Μαξίμου τρέχουν να μαζέψουν την ομολογία ήττας του Τσίπρα

Φαινόμενα εντεινόμενου πανικού παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες στο Μαξίμου. 

Οι επιτελείς του Τσίπρα αμέσως μετά την δήλωση του πρωθυπουργού, με την οποία άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο προκήρυξης εκλογών, μετά τις ευρωεκλογές, συνειδητοποίησαν, ότι επρόκειτο για «καθαρό μήνυμα ηττοπάθειας και ομολογίας ήττας» στις εκλογές της Κυριακής.
Τέθηκε έτσι σε εφαρμογή «σχέδιο εκτάκτου ανάγκης», προκειμένου να μαζευτεί η νέα γκάφα...

Το ταγκό του αγοραστή και πωλητή της ψήφου

Σχετική εικόναΥπάρχει ένας μόνο τρόπος να απευθυνθείτε σε κείνη την μερίδα των πολιτών(;) που συσχετίζουν ευθέως την ψήφο τους με τις παροχές. Σ’ αυτούς δηλαδή που δίχως καμιά ενοχή ή ενδοιασμό ψηφίζουν όποιον δίνει τα περισσότερα και μάλιστα ντούκου. 
Να τους πείσετε πως αν καταψηφιστεί ο Τσίπρας στις ευρωεκλογές, μέχρι τις εθνικές εκλογές θα διπλασιάσει ή και τριπλασιάσει τις παροχές. Είναι ο σιγουρότερος τρόπος να οικονομήσουν, πείτε τους.
Μην γελάτε, θα το πιστέψουν. Και διόλου δεν αποκλείεται να...

Τρία νέα γκάλοπ δίνουν πρωτιά ΝΔ με 7%, 7,8% και 8,6%

Μη αναστρέψιμη πλεον η διαφορά με λιγότερους αναποφάσιστους (κάρτες)

Η εκλογική μάχη της Κυριακής θα είναι μια αναμέτρηση χωρίς αγωνία για το  πρώτο κόμμα στις κάλπες. 
Αυτό επιβεβαιώνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν πολύ σημαντική τη διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Μια διαφορά για την οποία ίδια αίσθηση υπάρχει και στην κοινωνία. Ότι η ΝΔ θα προηγηθεί και θα κερδίσει σχετικά εύκολα με διαφορές που θα κινηθούν από 6%-8% ίσως και λίγο παραπάνω εάν...

«Τα Ρομά είναι εδώ για τον Τσίπρα τον θεό» (βίντεο)

Πολλοί ήταν οι Ρομά στο Ηράκλειο της Κρήτης, που όπως και στις υπόλοιπες συγκεντρώσεις Τσίπρα, έσπευσαν να παραστούν και σε αυτήν.

Μάλιστα ήταν και ιδιαίτερα δυναμικοί φωνάζοντας συνθήματα ανάμεσα στα οποία ξεχώριζε το «Τα Ρομά είναι εδώ για τον Τσίπρα το θεό»...

Ηράκλειο: Άδεια η πλατεία στην ομιλία του Τσίπρα (Videos & Photos)

Απογοητευτική ήταν η εικόνα για τον ΣΥΡΙΖΑ στη κεντρική συγκέντρωση του κόμματος στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ελάχιστος κόσμος είχε συγκεντρωθεί σε κεντρική πλατεία της κρητικής πόλης.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ είχε προγραμματιστεί η έναρξη της ομιλίας του πρωθυπουργού στις 19:30, τελικά ξεκίνησε γύρω στις 21:00.
Μάλιστα, είπαν στα μικρόφωνα ότι περιμένουν να κλείσουν τα μαγαζιά για να ξεκινήσει η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα…

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Η ΕΡΤ συνέδεσε δολοφονία Λαμπράκη με Κυρ. Μητσοτάκη

Η ΕΡΤ συνέδεσε δολοφονία Λαμπράκη με Κυρ. ΜητσοτάκηΞεπέρασε τα όρια η γνωστή περιθωριακή –προπαγανδιστική εκπομπή της ΕΡΤ  «Δεύτερη Ματιά» η οποία λιγο πολύ επιχείρησε χθες το βράδυ να συνδέσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη με το παρακράτος που δολοφόνησε τον  Γρηγόρη Λαμπράκη.
Σε μια φτηνή γκεμπελικού τύπου προπαγάνδα η εκπομπή της ΕΡΤ ξεκίνησε κάνοντας ειδική αναφορά στην ημέρα που επέλεξε ο πρωθυπουργός να  μιλήσει στην Θεσσαλονίκη, μέρα που συνέπεσε με την επέτειο της επίθεσης εναντιον του Γρηγόρη Λαμπράκη.
Αφου λοιπόν η εκπομπή αφιέρωσε τα πρωτα λεπτά σε...

Η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει στο 7,2% από το 6,7% της προηγούμενης μέτρησης, προ μιας εβδομάδας

H Metron Analysis ανοίγει τη ψαλίδα υπέρ της ΝΔ (+7,2)

Σοκ στη Κουμουνδούρου καθώς ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis που διενεργήθηκε για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. 
H προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να «εξαγοράσει» ψήφους με μέτρα και κυρίως με τη δήθεν 13η σύνταξη έπεσε στο κενό, ενώ τα ποσά που κατεβλήθησαν με το προεκλογικό επίδομα μετέτρεψαν σε μπούμερανγκ με τους συνταξιούχους να καταγγέλλουν εμπαιγμό...

Αλέξης Τσίπρας, όπως μαντάμ Σουσού


Αποτέλεσμα εικόνας για Αλέξης Τσίπρας, όπως μαντάμ ΣουσούΌταν στο Μάτι ο κ. Τσίπρας είχε πει σε πυρόπληκτη εκείνο το περίφημο «κι αν έπαιρνες τα 2000 ευρώ θα τα σπατάλαγες», δεν πιστεύαμε στα αφτιά μας. Προχτές, πάλι, είπε: «Γιατί διαμαρτύρονται οι συνταξιούχοι; Γιατί παίρνουν λιγότερα από εκεί που δεν έπαιρναν καθόλου»; 
Ρεσιτάλ αλαζονείας. Δεν έγινε ξαφνικά. Ούτε και «διαφθείρονται» οι ηγέτες με πούρα και γιοτ. Είτε το έχεις μέσα σου… 
Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει στην πλάτη του την εκλογική αναμέτρηση. Όχι τυχαία. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό υπήρχε το...

Ο Αλέξης με το φακιόλι κι ο πατριαρχικός Κυριάκος

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Αλέξης με το φακιόλι κι ο πατριαρχικός ÎšÏ…ÏÎ¹Î¬ÎºÎ¿Ï‚Η σύγκριση της εικόνας είναι καταλυτική: 
Ο Κυριάκος κάθεται σταυροπόδι στο σαλόνι και πίνει τον καφέ που του έφτιαξε η σκλάβα-Μαρέβα πετώντας μάλιστα την στάχτη του τσιγάρου του στο πάτωμα, ενώ 
ο Τσίπρας φορώντας ολόσωμη ποδιά και φακιόλι στο κεφάλι, στριφογυρίζει από δωμάτιο σε δωμάτιο σφουγγαρίζοντας με το ένα χέρι και ξεσκονίζοντας με το άλλο.
Όσο προχωρά δε η μέρα, τα πράγματα γίνονται χειρότερα: Ο Κυριάκος, φορώντας το κοστούμι του πάει στο καφενείο να πιει τσίπουρα με τους φίλους του, αφήνοντας την Μαρέβα να καταγίνεται στην κουζίνα πετσοκόβοντας συκωταριές για να τηγανίσει και αγγουροντομάτες για να φτιάξει σαλάτες στον πάτερ φαμίλια. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης στήνει...

Μητσοτάκης: «Σε τέσσερις μέρες η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ» (Video & Photos)

Δριμεία επίθεση κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Αυτή τη φορά η ψήφος στις Ευρωεκλογές έχει ένα πολύ μεγαλύτερο βάρος. Για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια οι πολίτες θα απαντήσουν σε όσα έζησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια...

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Δήλωση Κώστα Καραμανλή (Βίντεο)

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προσερχόμενος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε την εξής δήλωση:
«Είμαστε όλοι εδώ συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελική ευθεία για μια καθαρή νίκη. Μια νίκη που οδηγεί στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα για τους μη ευνοημένους. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στη γειτονιά μας. Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξή μας, η ΝΔ, μπορεί να διασφαλίσει»...

Ο Τσίπρας μεσ’ τον λαβύρινθό του


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Τσίπρας μεσ’ τον λαβύρινθό του
Λίγο Μάο και λίγο Μέρκελ. Μπόλικο Τράμπ κι άλλο τόσο Μαδούρο. 
Μια δόση Μαρξ κι άλλη μια δόση Ιερώνυμο. Μισή μεζούρα σοσιαλισμό κι άλλη μισή καπιταλισμό. 
Μια οκά ευρωπαϊσμό κι άλλη μια ευρωσκεπτικισμό. 
Δυο κιλά ολιγαρκούς αφθονίας κι άλλα δυο κιλά κοτεράτες διακοπές. 
Μισός Ανδρέας Παπανδρέου και μισός Νίκος Ζαχαριάδης. 
Θαυμάστε τον.
Και με τα θύματα στο Μάτι και με την Δούρου. Και εναντίον...

Ούτε μία ψήφος

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξαφανιστείΠροχθές παρακολούθησα την εκδήλωση μιας ΜΚΟ που έχει στόχο να ενισχύσει τη συμμετοχή γυναικών στην πολιτική. 
Προσκεκλημένες ήταν γυναίκες από διάφορα κόμματα που θα συμμετέχουν στις εκλογές ως υποψήφιες για πρώτη φορά. Δεν θα αναφέρω ούτε τη ΜΚΟ ούτε ονόματα των υποψηφίων τα οποία όμως γνωρίζει ο αρχισυντάκτης του Liberal.
Τόσο στις εκδηλώσεις που παρακολουθώ ως θεατής, όσο και στις ραδιοφωνικές μου εκπομπές όταν συνομιλώ με στελέχη και υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν...

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξαφανιστεί

Σχετική εικόνα
Όταν ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του μιλάνε για αριστερά με πιάνουν τα γέλια. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Τσίπρα δεν υπάρχει. Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά του 2015 με το σήμερα. Το 2015 ο κόσμος ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ ως το νέο που έρχεται να δώσει άλλη προοπτική στη χώρα. Ήταν ρεύμα. Σήμερα ο κόσμος που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει Τσίπρα. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει σαν πόλος έλξης. 
Δεν είναι τυχαίο που όλη η προεκλογική εκστρατεία του στηρίζεται αποκλειστικά στον πρωθυπουργό. Μόνο αυτός πουλάει...

Μητσοτάκης: «Κοροϊδία για τους συνταξιούχους - Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται με ένα δώρο της τελευταίας στιγμής» (Video)

Σφοδρή κριτική στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τις πρακτικές που ακολουθεί άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πάτρα.

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να βαφτίσει ένα επίδομα της τελευταίας στιγμής σύνταξη, ένα κουτσουρεμένο επίδομα καλοδεχούμενο αλλά όχι σύνταξη», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 
«Μου είπε ένας συνταξιουχος ότι δεν πρέπει να ευχαριστήσει τον κ.Τσίπρα για το επίδομα αλλά εμάς που προηγούμαστε γιατί ο πρωθυπουργός έδωσε το επίδομα επειδή είμαστε πρώτοι μήπως και μικρύνει τη διαφορά. Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται με ένα δώρο της τελευταίας στιγμής»...

Λάρισα: Μία ακόμη τραγική συγκέντρωση του Τσίπρα [Video & Photos]

Μία ακόμα τραγική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Ελάχιστος είναι ο κόσμος που έχει μαζευτεί στην κεντρική πλατεία της θεσσαλικής πόλης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την ομιλία του πρωθυπουργού.
Μάλιστα, η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ήταν να ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, όμως μέχρι τις 20:25 δεν είχε ξεκινήσει, καθώς οι διοργανωτές περίμεναν να μαζευτεί...

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Νοικιάζουν κομπάρσους για τις συγκεντρώσεις του Τσίπρα!

Η πληρωμή θα γίνει κατά την διάρκεια της επιστροφής στην Αθήνα το ίδιο βράδυ
Απίστευτο, μερακλίδικο, μαδουρικό! 
Νοικιάζουν κομπάρσους για τις συγκεντρώσεις του Σύριζα. 
Την αποκάλυψη-σοκ κάνει ο θεαματικός Φρίξος Δρακοντίδης στο Πρώτο Θέμα και προκαλεί σάλο: 
Γραφεία εύρεσης εργασίας ψαρεύουν τους ενδιαφερόμενους μέσω των σόσιαλ μίντια και τους πληρώνουν με μαύρο χρήμα...

Νέα δημοσκόπηση: Ξανά προς διψήφια η διαφορά Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ! (κάρτες)

Σημαντικό προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Rass για το Action24, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 8,5 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές, ενώ τρίτο κόμμα είναι το Κίνημα Αλλαγής.
Το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας φτάνει το 31,7% και του ΣΥΡΙΖΑ στο 23,2%.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την έρευνα της Rass η οποία...

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Η Λίβερπουλ δείχνει τον δρόμο!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Λίβερπουλ δείχνει τον δρόμο!Γιατί άλλο πράγμα η Λέστερ να παίρνει το πρωτάθλημα κι άλλο να έχεις κυβέρνηση Τσίπρα με υπουργό Βαρουφάκη. Ώσπου να μάθουν στοιχειωδώς τους κανόνες του παιχνιδιού κινδύνεψαν να μας χρεοκοπήσουν

Όπως και να το κάνουμε τέσσερις Αγγλικές ομάδες στους δύο τελικούς των Ευρωπαϊκών κυπέλλων είναι μια μοναδική επιτυχία. Τέτοια που ακόμα και οι Financial Times αποφάσισαν να ασχοληθούν. Η δική τους ερμηνεία; Η δημοκρατική...

Κώστας Καραμανλής: «Όλοι συστρατευμένοι για τη μεγάλη νίκη»

«Όλοι συστρατευμένοι για τη μεγάλη νίκη». 

Αυτό είναι το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή στους συνομιλητές του ενόψει των ευρωεκλογών στις 26 Μαΐου.
Το τελευταίο διάστημα όποιος προσέρχεται στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού βλέπει πρώην υπουργούς, βουλευτές, υποψήφιους ευρωβουλευτές, υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους να περιμένουν να τον συναντήσουν.
Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα...

Πιπίνης, Παπαχρήστος, Πορτοσάλτε αποκαθήλωσαν την κυβέρνηση Σύριζα


Αποτέλεσμα εικόνας για Πιπίνης, Παπαχρήστος, Πορτοσάλτε αποκαθήλωσαν την κυβέρνηση ΣύριζαΧάρη στον Ιάσονα Πιπίνη μάθαμε για το στέλεχος του Σύριζα που "θυσίασε" τη κόρη του στις ορέξεις του Βενεζουελάνου πρέσβη
Πρόκειται για τους δημοσιογράφους που μας ταξιδεύουν στη luxurious ζωή των κομμουνιστών της εξουσίας. 
Χάρη στον Ιάσονα Πιπίνη, τον Γιώργο Παπαχρήστο και τον Αρη Πορτοσάλτε παίρνουμε κι εμείς κάποιες τζούρες (όπως και οι οξυδερκείς ψηφοφόροι) κάποιες τζούρες από τη χλιδάτη ζωή και τις πολυτελείς συνήθειες των κομμουνιστών του Σύριζα...

Η εκδίκηση της μεσαίας τάξης - Η ραχοκοκκαλιά της ελληνικής κοινωνίας πρέπει να δωσει ενα μάθημα σε οσους την κοροιδεύουν

Σχετική εικόνα
Χωρίς αμφιβολία της τελευταίες δεκαετίες οι Έλληνες είχαμε επιτύχει να ζούμε σε μια χώρα της μεσαίας τάξης από κάθε άποψη, στην Ευρώπη. 
Μακριά από την αγροτική ή την μικροαστική παράδοση του Μεσοπολέμου ή της δεκαετίας του 1950, του 1960 και των μετέπειτα. 
Στην μεγάλη πλειοψηφία τους οι Έλληνες, ενταγμένοι στη μεσαία τάξη από πλευράς κοινωνικής, οικουμενικής, μορφωτικής, επαγγελματικής, πολιτιστικής.
Βεβαίως, η αλήθεια να λέγεται. Σε πρόσφατη ειδική μελέτη του ΟΟΣΑ επισημαίνονται οι...

O ιδιωτικός τομέας μαυρίζει τον Σύριζα

Κανείς υπάλληλος του ιδιωτικού τομέα δεν θα ψηφίσει Τσίπρα. 
Πρόκειται για τους εργαζόμενους τους οποίους εκδικήθηκε με πρωτοφανές μένος τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Οικονομικών Τσακαλώτος. 
Η κυβέρνηση Τσίπρα με την βάναυση υπερφορολόγηση έκλεισε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσει ή οδήγησε τους εργαζόμενους σε μισθούς πείνας. 
Αντί η κυβέρνηση να κάνει ό,τι μπορεί για να τονώσει τις επενδύσεις και τον μετασχηματισμό της οικονομίας, ακολουθεί μια πολιτική, η οποία εκ νέου οδηγεί στην παρακμή και μια πρόσθετη χρεωκοπία...

Τι δείχνουν οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις - Στις 14 μονάδες η διαφορά

Κυλιόμενες δημοσκοπήσεις Κυριακή 19 Μαίου:

ΝΔ 37%

ΣΥΡΙΖΑ 23%

ΚΙΝΑΛ 12%

ΧΑ 9%

ΚΚΕ 8%

Μητσοτάκης: Θέλω να ενώσω όλους τους Έλληνες [Φωτο & Βίντεο]

Σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα – χωρίς να τον κατονομάσει – εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκη, μιλώντας σε μία πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιπρόσθετα, δεσμεύτηκε για τη μη περικοπή του αφορολόγητου, και υποστήριξε πως στόχος του είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επικρατήσει σε όλους τους νομούς της Κρήτης...

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Μπούμερανγκ για την κυβέρνηση η... 13η σύνταξη – Απέσυραν το σποτ με τη συνταξιούχο

Μπούμερανγκ για την κυβέρνηση η... 13η σύνταξη – Απέσυραν το σποτ με τη συνταξιούχο
Ο εμπαιγμός  όπως επιχειρήθηκε από την κυβέρνηση με το προεκλογικό επίδομα που ονομάστηκε «13η Σύνταξη» μετατρέπεται σε μπούμερανγκ έχοντας εξοργίσει τους συνταξιούχους που διαπίστωσαν πηγαίνοντας στο ΑΤΜ ότι είναι κουτσουρεμένη. 
Το επιτελείο του Μαξίμου αναγκάζεται πλέον να μαζέψει άρον άρον το προεκλογικό σποτ με τη συνταξιούχο διαπιστώνοντας, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, ότι το θέμα γυρίζει σε βάρος του.
Το γεγονός πως δεν υπήρξε καμία αναφορά, ούτε από τον Αλέξη Τσίπρα όταν έκανε τη σχετική εξαγγελία, πως θα υπάρξουν...

Τρεις καθηγητές μιλούν για την γενοκτονία των Ποντίων

Τρεις καθηγητές μιλούν στο Liberal για την γενοκτονία των ΠοντίωνTρεις καθηγητές  μιλούν με την ευκαιρία της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων. 
Ο Ιάκωβος Μιχαηλίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας στο ΑΠΘ, 
ο Ευάνθης Χατζηβασιλείου καθηγητής Ιστορίας του Μεταπολεμικού Κόσμου στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και 
ο Άγγελος Συρίγος Αναπληρωτής  Καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου και της Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο αναφέρονται στην διατήρηση της ταυτότητας των Ποντίων, στις διώξεις και στην αναγνώριση της γενοκτονίας τους και στην στάση της Τουρκίας που ακόμα και σήμερα αρνείται...

ΠΡΟΣΒΟΛΗ στη μνήμη των νεκρών στο Μάτι το προεκλογικό σποτ της Δούρου (βίντεο)

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου το βίντεο – κάλεσμα της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου με τίτλο «Ο αγώνας για την αλήθεια ξεκινάει».

Mόνο που «ο αγώνας για την αλήθεια» δεν ξεκίνησε και τόσο καλά. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός ότι η κ. Δούρου διαθέτει μια ρητορική δυναμική και εκφωνεί παραστατικά.
Το μόνο που μένει να αναρωτηθεί κανείς είναι τι κάνει με αυτό το χάρισμα σε αυτούς τους δύσκολους προεκλογικούς καιρούς που ζούμε. Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή...

Προβάδισμα 10,8% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει το Ευρωκοινοβούλιο

Προβάδισμα 10,8 ποσοστιαίων μονάδων δίνει στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και 3,2% στη Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε) για τις ευρωεκλογές το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με βάση το μέσο όρο τριών δημοσκοπήσεων, που έγιναν στα κράτη-μέλη της ΕΕ...