Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

ΓΕΕΘΑ: «Υποκινούμενη η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Κ. Φλώρου»

«Η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα συγκυρία είναι προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα»
τονίζει το ΓΕΕΘΑ.
«Επειδή, η πρωτοφανής στην ελληνική πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης επεκτείνεται σε τεχνηέντως κατασκευασμένα αφηγήματα περί δήθεν περιουσίας του ιδίου ή μελών της οικογένειας του, η απάντηση είναι ξεκάθαρη:..

Τι αποκαλύπτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον χρόνο των Εκλογών, τις πολιτικές συνεργασίες και το κόμμα Κασιδιάρη

Στις επερχόμενες Εκλογές και την ημερομηνία διεξαγωγής τους, στις πολιτικές συνεργασίες και στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του.
Ο Πρωθυπουργός ζητά την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο πρόσωπό του, εγκαινιάζοντας την προεκλογική εκστρατεία εν όψει των εθνικών εκλογών που, όπως αναφέρει, μπορεί να γίνουν ανά πάσα...

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2023

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αυριανών εφημερίδων, της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2023...

Μητσοτάκης: Όσοι φωνάζουν ότι θα έρθουν νύχτα, θα προσγειωθούν απότομα στην πραγματικότητα (Video)

Αιχμές κατά της Τουρκίας άφησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Κομοτηνή για το μπαράζ προκλήσεων σε βάρος της Ελλάδας.
Ο Πρωθυπουργός έστρεψε τα πυρά και προσωπικά στον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας χαρακτηριστικά στην ομιλία του ότι «όσοι φωνάζουν ότι θα έρθουν μια νύχτα ξαφνικά θα προσγειωθούν απότομα στην πραγματικότητα».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι τα εθνικά...

Kαλογρίτσας: «Ας κάνουν όσες μηνύσεις θέλουν για να ακούσουν και όσα δεν έχουν ακουστεί»

Την αντίδραση του Χρήστου Καλογρίτσα προκάλεσε η δήλωση του Νίκου Παππά για τη χθεσινή κατάθεση της γραμματέα του επιχειρηματία, Ευθαλίας Διαμαντή.
Το περιεχόμενο της χθεσινής κατάθεσης της Ευθαλίας Διαμαντή, ιδιαιτέρας γραμματέως του επιχειρηματία, απασχόλησε και σήμερα τους παράγοντες της δίκης.
Ειδικότερα, οι συνήγοροι και των δυο πλευρών αναφέρθηκαν στο περιεχόμενο της χθεσινής κατάθεσης της κυρίας Διαμαντή η οποία κατέθεσε, μεταξύ των άλλων, ότι «έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)»...

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Ιστορικό Ντοκουμέντο: Η «απαγορευμένη» συνέντευξη του Κωνσταντίνου του Β’

Το 2013 υπήρξε ένα γεγονός - μαρτυρία που, για λόγους «ανωτέρας βίας» τους οποίους προκάλεσαν παράγοντες των οποίων η αναφορά τούτη την ώρα παρέλκει, δεν είδε ευρύτερα το φως της δημοσιότητας.
Σήμερα, παραμονές του ενταφιασμού του τ. Βασιλιά Κωνσταντίνου, η κατάθεση αυτής της μαρτυρίας είναι ιστορικά χρήσιμη και δεν θα πρέπει περαιτέρω να αποσιωπηθεί.
Η εν λόγω μαρτυρία αφορά μία πολύωρη συνέντευξη που παραχώρησε στις 17 Δεκεμβρίου 2013 ο τέως Μονάρχης στον Μελέτη Η. Μελετόπουλο, καθηγητή και συγγραφέα, για κρίσιμα ιστορικά γεγονότα της θητείας του ως ανώτατου άρχοντα της Ελληνικής Δημοκρατίας...

Το «ράλι» στις τιμές τροφίμων ανοίγει τον δρόμο για νέα μέτρα

Αν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης βρει δημοσιονομικό χώρο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα για να χρηματοδοτήσει πρόσθετα μέτρα στήριξης, μάλλον δεν θα έχει δεύτερες σκέψεις ως προς το ποια κατεύθυνση θα πρέπει να διοχετεύσει αυτό τον δημοσιονομικό χώρο.
O ολοένα και αυξανόμενος ρυθμός μεταβολής των τροφίμων, υποχρεώνει την επικέντρωση των… δυνάμεων στο συγκεκριμένο μέτωπο καθώς μιλάμε για προϊόντα καθολικής κατανάλωσης που απορροφούν πλέον πάνω από το 20-25%...

Το αντιμητσοτακικό μέτωπο της αντιπολίτευσης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σταθερά lock-αρισμένος 
από τη μείζονα και την ελάσσονα αντιπολίτευση. 
Ο στόχος είναι κοινός: να ραγίσει η εικόνα κυριαρχίας του πρωθυπουργού, η οποία δεν αποτυπώνεται σε κανένα από τα κεντρικά ευρήματα των ερευνών γνώμης που αφορούν στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διεκδικεί την ανανέωση της λαϊκής εντολής, κουβαλώντας ως την κάλπη της απλής αναλογικής την «προίκα»...

Πολιτικό σταυρόλεξο με την απλή αναλογική

Θα περάσουμε ένα ακόμη τριήμερο με την ελαφρότητα της «βασιλειάδας». 
Σε άλλες χώρες θα κυριαρχεί το lifestyle, ποιοι επίσημοι ήρθαν, τι φορούσαν οι γαλαζοαίματες, και τέτοια ανάλαφρα. Εδώ θα κυριαρχήσει το ποιοι βουλευτές της ΝΔ παρέστησαν, τα υποτιθέμενα σημαινόμενα της παρουσίας τους, και φυσικά τα υποτιθέμενα μηνύματα στον Μητσοτάκη. 
Και από την Τρίτη στα εντελώς δικά μας:
Ήτοι στη γνωμοδότηση Ντογιάκου, εντεταλμένη από τον Μητσοτάκη που προεικάζει… κατάλυση της δημοκρατίας. Και μετά τα διαχρονικά και σοβαρά, δηλαδή το εξής ένα:...

Φίλιππος Σπυρόπουλος: «Δεν συνυπέγραψα τη δήλωση για τη γνωμοδότηση Ντογιάκου»

Στη διευκρίνιση ότι δεν συνυπέγραψε τη δήλωση καθηγητών του συνταγματικού δικαίου για τη γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις αρμοδιότητες της ΑΔΑΕ, προχώρησε ο καθηγητής Φίλιππος Σπυρόπουλος.
Σε επιστολή του στην «Καθημερινή» ο Φίλιππος Σπυρόπουλος αναφέρει: ...

Ειδικό Δικαστήριο - Γραμματέας Καλογρίτσα: «Έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα για το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)»

«Έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)»
κατέθεσε η Ευθαλία Διαμαντή, ιδιαιτέρα γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα επί 40 χρόνια, στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του έτους 2016.
Στο Ειδικό Δικαστήριο κατηγορούμενοι είναι ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και ο επιχειρηματίας...

Τα γλυπτά, ο τέως και οι εμμονικές γραφικότητές μας

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ελπίδα του ότι θα πετύχουμε τον επαναπατρισμό των γλυπτών του Παρθενώνα, αλλά δεν είναι ναι κάτι που το βλέπει άμεσα. 
Την ίδια στιγμή η υπουργός Πολιτισμού της Βρετανίας, Μισέλ Ντόνελαν σε συνέντευξή της στο BBC, δήλωσε ότι τα Γλυπτά Παρθενώνα «ανήκουν εδώ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα».
Όπερ δείχνει το μέγεθος της δυσκολίας του εγχειρήματος. Στα νομικά προβλήματα προστίθεται και η πολιτική άρνηση αρμών της Βρετανικής...

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Νεκρή Μοναρχία - Μικρή Δημοκρατία

Ας ξεκινήσουμε από το αναμφίλεκτο: Τόσο οι εκλιπόντες στην πορεία του χρόνου θεσμοί όσο και οι φορείς των κορυφαίων θεσμικών αξιωμάτων -είτε αξιωθούν θετικής υστεροφημίας είτε όχι- είναι κομμάτι της ζώσας ιστορίας κάθε χώρας και νομοτελειακά αφήνουν ιστορικό αποτύπωμα.
Ειδικότερα τώρα, σε σχέση με τον Κωνσταντίνο μπορούν του να καταλογιστούν αρκετά, κυρίως σε σχέση με το 1965: «Κατάφερε», μαζί με τον Γεώργιο Παπανδρέου, να αναβιώσει τον Διχασμό μεταξύ βενιζελογενούς/παλαιοδημοκρατικής παράταξης αφενός και κωνσταντινικών αφετέρου…

Λιβύη: Ο υπουργός Πετρελαίου καλεί Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο σε συνεννόηση για ΑΟΖ

«Είναι καιρός η Λιβύη να έρθει σε έναν φιλικό διακανονισμό με την Ελλάδα, την Αίγυπτο και την Κύπρο για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών»
τόνισε ο υπουργός Πετρελαίου της Λιβύης, Μοχάμεντ Αούν.
Με αυτόν τον τρόπο βάζει, ουσιαστικά, «ταφόπλακα» στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο.
Ο Μοχάμεντ Αούν είναι πρώην πολύ στενός συνεργάτης του προσωρινού Πρωθυπουργού της Λιβύης και εκλεκτού του Ερντογάν.
Ο Λίβυος υψηλόβαθμος αξιωματούχος απορρίπτει, στην ουσία...

Αλέξη Τσίπρα, οι μνήμες δεν διαγράφονται

Πρωταρχικός ρόλος του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είναι να ελέγχει την Κυβέρνηση ανά πάσα στιγμή και να την επαναφέρει στην τάξη για οποιοδήποτε λόγο εκτρέπεται των καθηκόντων της.
Αυτές οι πράξεις είναι βεβαίως, συνταγματικά κατοχυρωμένες, όπως άλλωστε, συμβαίνει σε όλα τα πολιτισμένα κράτη της υφηλίου. Στην χώρα, όμως, της ‘’φαιδράς πορτοκαλέας’’, όπως ανέφερε ο ποιητής Άγγελος Βλάχος στο ποίημα ‘’Η ωραία Ελλάς’’ οι πρώτοι στίχοι τονίζουν ‘’Ξεύρεις την χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα’’;...

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Μητσοτάκης για τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο: Θα τον κρίνει η Ιστορία, συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. 
«Με τον θάνατό του γράφεται, τώρα, και σε ανθρώπινο επίπεδο, ο τυπικός επίλογος ενός κεφαλαίου που έχει κλείσει οριστικά με το δημοψήφισμα του 1974» αναφέρει – μεταξύ άλλων – ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του.
«Η πολυκύμαντη διαδρομή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σημάδεψε και σημαδεύτηκε από ταραγμένες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου» αναφέρει ο πρωθυπουργός...

Ποιος θέλει τα Γλυπτά του Παρθενώνα να μείνουν στο Λονδίνο;

Η επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα αποτελεί ύψιστη εθνική προτεραιότητα και χρέος που ξεπερνάει γενιές, ηγεσίες και σκοπιμότητες, καθώς αποτελεί διαχρονικό αίτημα και επιδίωξη του Ελληνισμού τους δύο τελευταίους αιώνες.
Και μόνο το γεγονός ότι μετά από δύο αιώνες φαίνεται να κάμπτεται το αδιάλλακτο ΟΧΙ του Βρετανικού Μουσείου στην επιστροφή των Γλυπτών θα έπρεπε όχι απλώς να έχει σκορπίσει χαρά αλλά θα έπρεπε να έχει προκαλέσει συστράτευση όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων και Φιλελλήνων για την επίτευξη του εθνικού σκοπού.
Είναι μια επιδίωξη που ξεπερνάει τα στενά όρια της πατρίδας μας και αφορά ολόκληρο τον κόσμο το να βρεθούν και πάλι μαζί τα γλυπτά που αφαιρέθηκαν παράνομα και βάρβαρα από τον Λόρδο Έλγιν στις αρχές του 18ου αιώνα, με τρόπο που βίαζε ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του παγκόσμιου Πολιτισμού...

Ο Τσίπρας στον ρόλο… «ελεύθερου πολιορκημένου»

Ο Τσίπρας προβάρει θεατρικά τον ρόλο του «ελεύθερου πολιορκημένου». 
Δημοσιεύει τη διεύθυνση των κομματικών γραφείων, δηλώνει γενναίως ότι παραιτείται της βουλευτικής του ασυλίας και προκαλεί τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, να πάει να τον συλλάβει.
Αφορμή η γνωμοδότηση του τελευταίου ότι η ΑΔΑΕ, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, δεν έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται αιτήματα πολιτών που ζητούν να πληροφορηθούν αν υπήρξε παρακολούθηση των τηλεφώνων τους για λόγους εθνικής ασφάλειας. Αντιθέτως, έχουν το δικαίωμα οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες.
Επιπλέον, σύμφωνα με τα ισχύοντα, η Αρχή δεν μπορεί να απευθύνεται...

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, σε ηλικία 82 ετών.
O τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Tις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.
Γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 1940 στο σπίτι της οικογένειας στο Παλαιό Ψυχικό. Ήταν ο μοναδικός γιός του πρίγκιπα Παύλου Α′ και μετέπειτα Βασιλιά και της Φρειδερίκης. Την ημέρα της γέννησής του ρίχθηκαν 101 κανονιοβολισμοί από το λόφο του Λυκαβηττού, όπως συνηθιζόταν για να αναγγελθεί η γέννηση του νέου πρίγκιπα. Λίγους μήνες αργότερα βαπτίστηκε στην Μητρόπολη Αθηνών με ανάδοχο τις Ένοπλες Δυνάμεις...

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

«Καμπανάκι» από τους γιατρούς: Σε έξαρση οι λοιμώξεις αναπνευστικού - «Δύσκολες οι επόμενες εβδομάδες»

Περαιτέρω έξαρση των λοιμώξεων του αναπνευστικού, με τις επόμενες εβδομάδες να χαρακτηρίζονται δύσκολες
Αυτή είναι η διαπίστωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, προτρέποντας τους ασθενείς να απευθύνονται εγκαίρως στον θεράποντα ιατρό, για να προλάβουν επιπλοκές.
Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης
, συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των εκπροσώπων ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, ΕΟΔΥ και των Επιστημονικών Ενώσεων, όπου τονίστηκε η ανάγκη για έγκαιρη χορήγηση των αντιικών φαρμάκων και αξιοποίηση από την επιστημονική κοινότητα των νέων θεραπειών για τον κορωνοϊό...

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Μητσοτάκης: Τι έκανε η κυβέρνηση για την ανεργία, τις γυναίκες και τις νέες οικογένειες το 2022

Η καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Facebook, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία με τα Λευκά Όρη της Κρήτης...

Στις πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης γα τους νέους, τις γυναίκες και τις νέες οικογένειες μέσα στο 2022, επέλεξε να αφιερώσει το σημερινό του κείμενο που ανήρτησε στο Facebook, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε στα μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους, την αύξηση του κατώτατου μισθού, την ενίσχυση..

Οι αριθμοί ξεμπροστιάζουν το δίδυμο ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ακρίβεια, το κόστος διαβίωσης και η πορεία του πληθωρισμού, βρίσκονται σίγουρα μέσα στα ερωτήματα και στις σκέψεις των πολιτών στο δρόμο προς τις εκλογές. Και όλα τα κόμματα προσπαθούν με διαφορετικό τρόπο να προσεγγίσουν τα συγκεκριμένα προβλήματα και να εξηγήσουν τι συμβαίνει, μέσα από τη δικιά τους οπτική. 

Δεν θα ασχοληθούμε ούτε με τις θέσεις του ΚΚΕ περί...

DW: Η Ελλάδα θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι να αποκτήσει την πλήρη κυριότητα των Γλυπτών

Όπως επισημαίνει σε μακροσκελές δημοσίευμα η Welt, «από όλα τα μουσεία στον κόσμο, το Βρετανικό Μουσείο είναι εκείνο που πιθανώς θα δημιουργήσει προηγούμενο» ως προς τον επαναπατρισμό σημαντικών πολιτιστικών αγαθών.
Tι συμβαίνει πραγματικά με το ζήτημα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα μεταξύ Βρετανικού Μουσείου και Αθήνας; 
Πόσο κοντά βρίσκονται Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία σε μια ιστορική συμφωνία; 
Το θέμα απασχολεί και τον γερμανικό Τύπο τις τελευταίες...

Η Τουρκία δεν είναι τόσο δυνατή όσο δείχνει

Εσωτερική προεκλογική προπαγάνδα ή προεόρτια μίας επίθεσης; Πόσο βάθος έχουν οι συνεχείς κλιμακούμενες απειλές της Τουρκίας του Ερντογάν; 

Ενώ κάποιοι πιο ψύχραιμοι αναλυτές θεωρούν ότι πρόκειται για προεκλογικά πυροτεχνήματα εσωτερικής κατανάλωσης, η ένταση και η διάρκεια πλέον των απειλών, καθώς και η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, δημιουργούν, το λιγότερο, έντονη ανησυχία και επαγρύπνηση στη χώρα μας...

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Το μίσος πάει μαζί με τη βλακεία

Είναι γνωστή η σκηνή από την ταινία «Νονός 3»
Ο Κορλεόνε μόλις έχει γλιτώσει από δολοφονική απόπειρα και βρίσκεται στο ελικόπτερο μαζί με τον ανεψιό του ο οποίος, σε έξαλλη κατάσταση, ορκίζεται εκδίκηση. Ο Νονός με την εμπειρία και τη σοφία των ετών που κουβαλά, τον συμβουλεύει: «τον εχθρό σου δεν πρέπει να τον μισείς, αυτό επηρεάζει την κρίση σου».
Ίσως, θα έπρεπε αυτή την ταινία να την πρόβαλλαν τακτικά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. 
Το μίσος που τρέφουν για τον Μητσοτάκη τους έχει οδηγήσει στα όρια της βλακείας. Βρίζουν, συκοφαντούν, παραπλανούν τους πολίτες. Και τελικά γελοιοποιούνται...

Καμπανάκι Σαρηγιάννη: Θα έχουμε 16.000 ημερήσια κρούσματα από τα μέσα Φεβρουαρίου - Τι είπε για τον εμβολιασμό

«Οι εισαγωγές μας είναι διπλάσιες από πριν ένα μήνα» 
τόνισε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ
Ανησυχία επικρατεί στην επιστημονική κοινότητα για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην χώρα μας αλλά για το κύμα ιώσεων το οποίο αναμένεται να κορυφωθεί το προσεχές διάστημα.
«Περιμένουμε στο μάξιμουμ 16.000 ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού από τα μέσα Φεβρουαρίου, ωστόσο η ανοσία είτε...

Το «κρυφό» σχέδιο Μητσοτάκη για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα και ο... Μαρμαρωμένος Βασιλιάς

Αποκαλύπτουμε «πρώτοι σε όλη την Ευρώπη» (αυτό μου έμεινε από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο) το υποχθόνιο σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για να ελέγξει με την εργαλειοποίηση των Μαρμάρων του Παρθενώνα τις εκλογές!
Τι πραγματικά συνέβη; 
Ο Μητσοτάκης δεν θα μείνει μόνο στα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Έχει σκοπό, αν οι δημοσκοπήσεις το επιβάλλουν και δεν γίνεται αλλιώς να αντιμετωπιστεί η κυβερνητική αύρα του Ζαχαριάδη κι ο υπουργικός οίστρος του Σπίρτζη...

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής 08 Ιανουαρίου 2023

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, της Κυριακής 08 Ιανουαρίου 2023...