Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

«Ο κ. Κουρουμπλής διαπραγματεύεται τη θέση του με τον κ. Τσίπρα»


Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας κουρουμπλης
Πυρά εναντίον του υπουργού ναυτιλίας εκτοξεύει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, με αφορμή την τεράστια οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό κόλπο. 
Σε συνέντευξή του στο liberal.gr ο κ. Κυρανάκης εκτιμά ότι ο υπουργός ναυτιλίας βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τον πρωθυπουργό για τον αν θα παραιτηθεί ή όχι από την κυβέρνηση και σημειώνει πως είναι λυπηρό που ο κ.Τσίπρας δεν έχει επισκεφθεί ακόμα την περιοχή που επλήγη από την πετρελαιοκηλίδα...

Στοιχεία-σοκ της Παγκόσμιας Τράπεζας για την Ελλάδα: Χάρτινος πύργος το επενδυτικό αφήγημα

Το επενδυτικό αφήγημα του κ. Τσίπρα καταρρίπτεται ακόμα περισσότερο. 
Η πρώτη ένδειξη αυτού επήλθε με την ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής η οποία, παρά το θετικό νέο της επιτάχυνσης της ανάπτυξης (σε ετήσια βάση) στο 0,8% το δεύτερο τρίμηνο του 2017, μας ενημέρωσε ότι οι επενδύσεις παρουσίασαν ολοσχερή κατάρρευση κατά 17,1% σε ετήσια βάση.

Η κατάρρευση των επενδύσεων προβληματίζει διότι, χωρίς επενδύσεις, δεν πρόκειται να...

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα… τσακίδια!

Σχετική εικόνα

O δημόσιος βίος της χώρας κατακλύζεται καθημερινά από δηλώσεις κυβερντικών στελεχών ή μετακλητών ή διορισμένων που συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον σχετικά με το ποια… ανοησία θα πουν.

Κατά βάση ανεπάγγελτοι, αμόρφωτοι, ιδεολογικά δηλητηριασμένοι, ανάγωγοι, άξεστοι, τεμπέληδες και επαναστάτες του… γλυκού νερού προκαλούν την κοινωνία...

Βαρύ κλίμα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για Κουρουμπλή - Του έγιναν «συστάσεις»

Ενόχληση στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ με τον Π. Κουρουμπλή / Φωτογραφία: InTime News

Βαριά… σκιά πέφτει στο κυβερνητικό στρατόπεδο αλλά και στις τάξεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την επικοινωνιακή διαχείριση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, έπειτα από την οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε στο Σαρωνικό μετά τη βύθιση του Αγία Ζώνη ΙΙ.

Πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί νούμερο ένα θέμα συζήτησης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως από τα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια του ζητήθηκε...

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Nice guys finish last

Σχετική εικόνα
Στο πολιτικό volkswanderung που ακολούθησε την λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε μία νέα φυλή. Με καταγωγή κυρίως από το παλιό ΚΚΕ Εσωτερικού, ένας αριθμός ψηφοφόρων αφού το 2012 περιπλανήθηκε στις στέπες της ΔΗΜΑΡ και το 2015 στις όχθες του Ποταμιού κατέληξε μετά την εκλογή του Κυριάκου στη ΝΔ. 
Μαζί του έφερνε κάποιες κοινωνικές ευαισθησίες απαραίτητες στο εκμοντερνισμό της ΝΔ αλλά και την ενοχή ότι...

Γίδια


Σχετική εικόναΞέρω, σας έχω ζαλίσει με τις συγκρούσεις μου με τα συριζοτρόλ. 
Οι άνθρωποι αυτοί όμως αποτελούν μια αστείρευτη πηγή ανοησίας και αμορφωσιάς και χαρακτηρίζουν σε μεγάλο βαθμό το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ.
Πριν λίγες μέρες λοιπόν, ο, αγαπημένος, Κωνσταντίνος Τζούμας διάβασε στην ραδιοφωνική εκπομπή του στον Εν Λευκώ ένα απόσπασμα από το βιβλίο του πατέρα μου «Ο Γιατρός Ινεότης». Το παραθέτω εδώ: 

Μπράβο Αλέξη. Τώρα κάτι κάνεις!


Αποτέλεσμα εικόνας για μπραβο αλεξη
Ο μόνος που δεν τηλεφώνησε στον πρόεδρο Αλέξη για την Eldorado ήταν ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ. 
Η κυβέρνηση δέχτηκε τεράστια πίεση για να αποδεχτεί το γεγονός ότι η καναδέζικη εταιρεία δικαιώθηκε 12 φορές από τον Άρειο Πάγο. 
Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος Αλέξης έχει πλέον αλλάξει. 
Αν ήταν ο παλιός κομμουνιστής Αλέξης θα έστελνε τον Καναδό «στα τσακίδια»!
Πάντα πίστευα ότι η πώληση των μεταλλείων στο Ίδρυμα Μπόμπολα ήταν μία πράξη που...

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός τέταρτου μνημονίου ή επέκτασης του τρέχοντος


Παρά την εικόνα ανάκαμψης που παρουσιάζει η χώρα, το σενάριο περί τέταρτου μνημόνιου ή επέκτασης του τρέχοντος πέραν του Αυγούστου παραμένει ανοικτό όπως σημειώνει νέα έκθεση της Citi.

Σύμφωνα με την τράπεζα, ο τομέας του τουρισμού παραμένει από τις σημαντικότερες πηγές εσόδων για την χώρα. Ειδικότερα, οι αφίξεις και οι εισπράξεις στον κλάδο του τουρισμού επιταχύνθηκαν επίσης και εξακολουθούν να αποτελούν βασική πηγή ρευστότητας για την οικονομία. Το ΑΕΠ επεκτάθηκε...

Reuters: Ο Τσίπρας που υπόσχεται μια «νέα» Ελλάδα, δεν πείθει κανέναν

Ένα νέο πολύτιμο προϊόν που μπορεί να βοηθήσει τόσο τον ίδιο όσο και την χώρα του να γυρίσει σελίδα μετά από χρόνια κρίσης και σκληρής λιτότητας έχει ανακαλύψει ο Αλέξης Τσίπρας:

τον χρόνο. 

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του το Reuters, με τίτλο: «Καθώς η κρίση υποχωρεί, ο Τσίπρας υπόσχεται στους αμφισβητίες μια «νέα ”Ελλάδα”».

Όπως σημειώνει το πρακτορείο, πρόσφατα ο Έλληνας πρωθυπουργός αν και παραδέχτηκε πως...

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ! Πως συνδέει το Κουρδικό κράτος με την Ελλάδα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η δημιουργία του Κουρδικού Κράτους.

Αργά αλλά σταθερά οι Κούρδοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αρχικά θα αποκτήσουν την αυτονομία τους και στη συνέχεια όπως όλα δείχνουν, θα αποκτήσουν και κράτος. 
Μπορεί στην αρχή να μην είναι αυτό που θέλουν, δηλαδή ένα κράτος που θα έχει τμήματα από το σημερινό Ιράκ, τη Συρία και την Τουρκία αλλά όλα δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρουν...

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ: Ο Κουρουμπλής έχει διορίσει όλο το σόι του στο δημόσιο


2233

«Δεν δικαιούμαι να έχω κι εγώ έναν δικό μου άνθρωπο στο γραφείο μου;» δήλωσε το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, όταν αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι η συνεργάτιδά του που χθες γελούσε στη Βουλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι συγγενής του.

Ωστόσο, απ” ό,τι φαίνεται, ο υπουργός Ναυτιλίας έχει όχι μόνο έναν αλλά πολλούς «δικούς του ανθρώπους» που έχει διορίσει στο δημόσιο.
Συγκεκριμένα...

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Παραιτείται ο Κουρουμπλής; Καταρρέει η κυβέρνηση

Αποτέλεσμα εικόνας για κουρουμπληςΥπουργός που δηλώνει ότι «η ατυχία ήταν ότι το πλοίο βυθίστηκε νύχτα και είχε μαζούτ» μην περιμένετε να αναλάβει ευθύνες. 

Υπουργός που δεν αντιλαμβάνεται τον διασυρμό του στις τηλεοράσεις, που δεν ιδρώνει το αυτί του από τις προσβολές και που όταν ζορίζεται στη Βουλή, τραμπουκίζει, δεν πρόκειται να παραιτηθεί ποτέ.


Επειδή όμως, στο επιτελείο του Τσίπρα, βαδίζουν με αυτοπεποίθηση, το δρόμο του κυνισμού, ξέρουν καλά ποιον χρησιμοποιούν για την εμπροσθοφυλακή στις μάχες επιβίωσης...

Όταν η Σοφία Λόρεν έγινε παγκόσμιο σύμβολο του σεξ - Με το βρεγμένο κολλητό φόρεμα στην Υδρα [εικόνες & βίντεο]

Οταν η Σοφία Λόρεν έγινε παγκόσμιο σύμβολο του σεξ -Με το βρεγμένο κολλητό φόρεμα στην Υδρα [εικόνες & βίντεο]

Ίσως η πιο δημοφιλής Ιταλίδα σταρ της γενιάς της, παγκόσμιο σύμβολο του σεξ.

Η εικόνα της με το βρεγμένο φουστάνι κολλημένο πάνω της με φόντο τη γραφική Υδρα, καθιέρωσε την ίδια στον διεθνή κινηματογράφο και έκανε το ελληνικό νησί πασίγνωστο στον κόσμο. Ο λόγος για την Σοφία Λόρεν η οποία σήμερα γιορτάζει τα 83 χρόνια της...

Το καυστικό «σχόλιο» του Αρκά για την πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό (σκίτσο)

Οι συνέπειες από την πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό δεν θα μπορούσαν να περάσουν ασχολίαστες από πενάκι του Αρκά.
Η κριτική του επικεντρώνεται στην αγωνία που υπάρχει με τα ψάρια δεδομένου ότι το αρμόδιο υπουργείου δεν έχει ακόμα προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση περιμένοντας το ΕΛΚΕΘΕ, όπως είπε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.
Έτσι στη γελοιογραφία απεικονίζεται ένας πάγκος με ψάρια με τις πινακίδες...

Η ΝΔ επιμένει για παραίτηση Κουρουμπλή – Ευθύνες του ρίχνει και ο ΕΜSA

Σκληρή αντιπαράθεση για το ναυάγιο του σκάφους Αγία Ζώνη II

Την παραίτηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή ζήτησε εκ νέου η Νέα Δημοκρατία, μετά και τις δηλώσεις της εκπροσώπου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ναυτικής Ασφάλειας (EMSA) ότι υπάρχουν πάντα stand-by 16 πλοία.

Η δήλωση αυτή «αδειάζει» εμμέσως τον υπουργό Ναυτιλίας, καθώς είχε δηλώσει στη Βουλή ότι το απορρυπαντικό πλοίο που ενεργοποιείται από τον οργανισμό βρισκόταν σε αποστολή...

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκάθαρος ο Βίζερ (EWG): Για πολλά χρόνια η Ελλάδα στην εποπτεία, επιπρόσθετα μέτρα τη διετία 2019 – 2020


Η ελληνική οικονομία θα παραμείνει στο «μικροσκόπιο» των δανειστών για πολλά χρόνια μετά την ολοκλήρωση του τρίτου μνημονίου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Euro Working Group Τόμας Βίζερ, ο οποίος αφήνει να εννοηθεί ότι θα χρειαστούν επιπρόσθετα μέτρα τη διετία 2019 – 2020.

Στη συνέντευξη του στο insider.gr ο κ. Βίζερ δηλώνει αισιόδοξος ότι η χώρα μας μπορεί να σταθεί στα πόδια της, εν τούτοις επισημαίνει πως για να συμβεί αυτό απαιτούνται σοβαρές προϋποθέσεις...

Έρευνα Pulse: Σαφής υπεροχή Μητσοτάκη στη ΔΕΘ έναντι του Τσίπρα

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σαφή υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την εμφάνισή του στη ΔΕΘ δείχνει έρευνα της εταιρείας Pulse για το iefimerida.gr έναντι του πρωθυπουργού, τόσο σε ποσοστά όσο και σε ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Τα πολιτικά κέρδη είναι πολύ μεγαλύτερα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν και ο πρωθυπουργός καταγράφει κάποια θετικά σημεία:

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Μετά τα fake news, τα fake polls

Μετά τις ψεύτικες ειδήσεις, μπαίνουμε στην εποχή των ψεύτικων δημοσκοπήσεων. 

Το είχαμε γράψει ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει επικοινωνιακή αντεπίθεση με όπλο αμφισβητούμενες μετρήσεις που την ευνοούν, τώρα βλέπουμε τον πόλεμο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Όμως εδώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Στο βασίλειο δημοσκοπικών εταιρειών και των φιλοκυβερνητικών media κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Από τη στιγμή που...

Με non paper και... μπαγιάτικες δημοσκοπήσεις η κυβέρνηση προσπαθεί να αποδράσει από μία «μαύρη» εβδομάδα

Σπασμωδικές κινήσεις δημιουργίας εντυπώσεων από το Μέγαρο Μαξίμου (INTIMENEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Σε σπασμωδικές κινήσεις δημιουργίας εντυπώσεων καταφεύγει το Μέγαρο Μαξίμου, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει το αρνητικό για την κυβέρνηση «ισοζύγιο», από την εβδομάδα που πέρασε.

Όπως παραδέχονται ακόμη και κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία χαρακτηρίζουν «μια δύσκολη, μια χαμένη εβδομάδα...», η οποία ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, που έτυχε ευρείας αποδοχής και άφησε θετικές εντυπώσεις...

Άπιαστο στοίχημα: Αυτά είναι τα 95 προαπαιτούμενα που κυνηγά ως τις 6 Νοεμβρίου η κυβέρνηση! [pdf]

Τα 95 προαπαιτούμενα που κυνηγά η κυβέρνηση μέχρι τις 6/11 - Φωτογραφία: Intimenews

Με αντίπαλο το χρόνο και πολύ περισσότερο τις… κακές συνήθειες συναδέλφων του, βρίσκεται αντιμέτωπος ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος ως συντονιστής της διαπραγματευτικής ομάδας, θα πρέπει να κάνει πράξη αυτό που φαντάζει ακατόρθωτο: να καλύψει 95 προαπαιτούμενα ως τις 6 Νοεμβρίου που συνεδριάζει το Eurogroup.

Μπορεί ο Πρωθυπουργός να κάλεσε τους υπουργούς του να σηκώσουν τα μανίκια...

Σκληρή κόντρα Άδωνι-Καμμένου στη Βουλή – Διάλογοι σοκ (βίντεο)

Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και αιχμηρούς υπαινιγμούς εξελίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.
Με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» που εμφανίζει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να ψωνίζει σε γνωστό κατάστημα του Λονδίνου και να μετακινείται με πολυτελή λιμουζίνα ο βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τον κ. Καμμένο για εξηγήσεις...

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Το μεγάλο πολιτικό ρίσκο του Κυριάκου


Αποτέλεσμα εικόνας για κυριακος δεθ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορούσε στην Θεσσαλονίκη να ακολουθήσει τον εύκολο δρόμο
Να αναδείξει το πόσο ανίκανοι είναι ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του και να μοιράσει κι αυτός μερικές ανέξοδες υποσχέσεις. 
Εκείνος επέλεξε να μιλήσει στους πολίτες μιας δυτικής χώρας. 
Θα του βγει; 
Θέλουμε έναν πρωθυπουργό που θα τα αλλάξει όλα ή έχουμε «κολλήσει»...

Η κούκλα του Μητσοτάκη


Αποτέλεσμα εικόνας για προπαγανδα τηλεορασηΟ Κυριάκος Μητσοτάκης περπατάει με τη συνοδεία του σε κάποιον κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Χαιρετά κάποιον ο οποίος βρίσκεται μέσα σε ένα μαγαζί. 
Αν προσέξεις καλά μπορείς όχι μόνο να ακούσεις τη φωνή του μαγαζάτορα αλλά και να τον διακρίνεις στην άκρη της εικόνας ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσπερνά το μαγαζί και συνεχίζει τον δρόμο του.
Ένα βιντέακι ρουτίνας που διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα έγινε ξαφνικά viral. Ο λόγος; 

Γερμανός οικονομολόγος: «Προπαγάνδα» η δήθεν πρόοδος της Ελλάδας

Ο γνωστός οικονομολόγος Χανς Βέρνερ Ζιν χαρακτηρίζει «προπαγάνδα» τα περί προόδου της ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι χώρες όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία δεν έχουν θέση στην ευρωζώνη.

Μιλώντας στη γερμανική ραδιοφωνία (DLF) ο Ζιν καλείται να σχολιάσει την «πρόοδο», την οποία είχαν πιστοποιήσει στο ελληνικό ζήτημα οι...

H πετρελαιοκηλίδα και το «ναυάγιο» σε Σκουριές και Ελληνικό επιταχύνουν τον Ανασχηματισμό – Ποιοί φεύγουν (ονόματα)

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται το Μαξίμου με τον Αλέξη Τσίπρα να απειλεί θεούς και δαίμονες και να απειλεί με καρατόμηση κορυφαία κυβερνητικά στελέχη.

Το φιάσκο με την πετρελαιοκηλίδα στην Αττική και το στραπάτσο με τις δύο εμβληματικές επενδύσεις, στις Σκουριές και το Ελληνικό προκάλεσε επικοινωνιακό Βατερλό, ενώ παράλληλα άδειασε ολόκληρη τη στρατηγική για επενδύσεις που...

Μητσοτάκης: Φιλοδοξία μου να αλλάξω τη χώρα - Το 4ο μνημόνιο είναι ήδη εδώ - Θα κυβερνήσω με τους καλύτερους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ -Φωτογραφία: Intimenews/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Το τέταρτο μνημόνιο είναι ήδη εδώ», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα στελέχη της κυβέρνησης, που του επιτέθηκαν για την ομιλία του στη ΔΕΘ, σχολιάζοντας ότι ο ίδιος φέρνει νέο μνημόνιο.

«Η κυβέρνηση κατηγορεί εμένα ότι δήθεν δεσμεύτηκα σε τέταρτο μνημόνιο. 
Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί σε μέτρα, μείωση συντάξεων. 
Έχει δεσμεύσει τη χώρα σε αυστηρότατο πλαίσιο μέχρι το 2022. 
Εγώ θα πετύχω μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων γιατί θα προτείνω πλαίσιο μεταρρυθμίσεων. 
Εμείς θα πείσουμε τους εταίρους ότι αυτή είναι η σωστή στρατηγική για τη χώρα. Το τέταρτο μνημόνιο είναι ήδη εδώ, με υπογραφή Τσίπρα Καμμένου»...

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Στα άκρα η κόντρα Τσακαλώτου – Μαξίμου

ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΓΡΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ
Πριν αλέκτορα φωνή σαι, το φθινοπωρινό αφήγημα του Αλέξη Τσίπρα για ανάπτυξη, δουλειές, επενδύσεις και έξοδο από τα Μνημόνια βυθίστηκε στην πετρελαιοκηλίδα του Σαρωνικού και εγκλωβίστηκε στις στοές των Σκουριών της Χαλκιδικής.
Η εβδομάδα που μας πέρασε εξελίχθηκε σε… «Βατερλό» για την κυβέρνηση που για μια ακόμη φορά απέτυχε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά θετικές συγκυρίες, όπως ήταν οι επισκέψεις Μακρόν και Τζεντιλόνι στη χώρα μας, αλλά και η… άνετη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ...

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ομιλίας Μητσοτάκη: Η Ηθική της υπευθυνότητας

mitsotakis_deth

Η πολιτική είναι ανθρώπινο επάγγελμα. Ασκείται από ανθρώπους και αφορά ανθρώπους. 

Τις ιστορίες των ανθρώπων – νέων, άνεργων, αγροτών, δημοσίων υπαλλήλων, ντελιβεράδων, επιχειρηματιών - φώτισε το βράδυ του Σαββάτου στο Βελλίδειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια διαφορετική, αλλά καλά ζυγισμένη παρέμβαση.
Ο πρόεδρος της ΝΔ πέρασε από το συναίσθημα στον ρεαλισμό και από τις προσωπικές αναφορές  στις...

Μητσοτάκης στην κυβέρνηση από τη ΔΕΘ: «Κάντε στην άκρη» - Υποσχέθηκε θέσεις εργασίας, μείωση φόρων, στήριξη αδυνάτων

Φωτογραφία: O Kυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη ΔΕΘ/Eurokinissi

Με την πεποίθηση ότι οι «Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», ξεδίπλωσε το σχέδιό του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας χθες βράδυ, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από το βήμα της 82ης Δ.Ε.Θ.

Υπογράμμισε ότι οι τρεις προτεραιότητες της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι απλές:

Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων...