Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Είχε και… σύμβαση η μίζα στο ΥΠΟΙΚ; (έγγραφο)

Mορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τις σοβαρότατες καταγγελίες του κτηµατοµεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, βασικού µάρτυρα στην υπόθεση του «Καρούζος-gate», για τις πιέσεις και τους εκβιασµούς που υποστηρίζει ότι δέχθηκε προκειµένου να καταβάλει µίζα σε πρόσωπα που λειτουργούσαν ως «ενδιάµεσοι» πολιτικών, προκειµένου να λάβει τη νόµιµη αµοιβή για τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο.

Τα «Παραπολιτικά» δηµοσιοποιούν τη «σύµβαση συνεργασίας» την οποία είχε υπογράψει...

Την Κυριακή οι πολίτες ανάβουν τη …«FUEGO» (φωτιά!) για να φύγουν!

Δεν ξέρω αν η καθημερινότητα στη χώρα μας επιτρέπει σε κάποιον να έχει ελπίδες για το μέλλον της, το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου πάντως είναι απογοητευτικό.
Εδώ και πολύ καιρό δεν ακούγεται καμιά κουβέντα για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου – ούτε στη Βουλή, ούτε στην τηλεόραση, ούτε στον Τύπο αναφέρεται κανείς στην ανεργία που δεν πέφτει, στο μεταναστευτικό όπου χάνεται πάλι ο έλεγχος, στη γενικευμένη αβεβαιότητα που πνίγει τη γενιά μου...

Το Twitter διασκέδασε με την επίσκεψη Καρόλου - Τα αστεία για την Περιστέρα-Pigeon [εικόνες]


Γοήτευσε τους Έλληνες η πρώτη επίσημη επίσκεψη του πρίγκηπα Καρόλου και της συζύγου του Καμίλα, στην Ελλάδα.
Το Twitter, εσείς για περισσότερα κάντε κλικ ΕΔΩ, όπως είναι φυσικό, δεν αρκέστηκε στις φιλοφρονήσεις και επιστράτευσε το καυστικό του χιούμορ:
Δείτε μερικά σχόλια:

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Η βασιλική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ


«Κάρολε, μια χαρά σε βλέπω», φαίνεται να λέει η σύζυγος του πρωθυπουργού στον πρίγκηπα. 
Μάλιστα, η χειρονομία προδίδει μιαν ανεπιτήδευτη οικειότητα, αποτέλεσμα μάλλον της στενής φιλικής σχέσης των δύο ζευγαριών.
Στην διάσημη πλέον φωτογραφία, αναμφίβολα ο πιο σοβαρός Έλληνας είναι ο υπάλληλος του προεδρικού μεγάρου με το άψογο ντύσιμο του, που φαίνεται να λέει: «τι άλλο θα δούν τα μάτια μου!» Τουλάχιστον το βλέμμα του και το, όλο απορία...

Μαρτύριο για τη Θεσσαλονίκη: «Πνίγηκε» από τη βροχή, χωρίς νερό και ρεύμα [ Βίντεο & Φωτο]

Μαρτύριο για τη Θεσσαλονίκη: «Πνίγηκε» από τη βροχή, χωρίς νερό και ρεύμα

Μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η καταρρακτώδης βροχή που την έπληξε από το πρωί της Πέμπτης, καταδεικνύοντας πόσο «ανοχύρωτη» πόλη είναι.

Η σφοδρή βροχόπτωση με χαλάζι έπληξε τη Θεσσαλονίκη, πλημμυρίζοντας δρόμους, ενώ κινδύνευσαν και άνθρωποι. Παράλληλα, η κακοκαιρία, προκάλεσε προβλήματα στην υδροτότηση και στην ηλεκτροδότηση.
Οπως προβλέπει η ΕΜΥ η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Παρασκευή με καταιγίδες που δεν...

Διεθνής περίγελος: «Η ελληνική κυβέρνηση κάνει ανάπτυξη μέσω… της φούντας»


Διεθνής περίγελος έχει γίνει η Ελλάδα με τις άστοχες κινήσεις της κυβέρνησης.

Το γερμανικό οικονομικό περιοδικό Wirtschaftswoche χαρακτηρίζει «περίεργη» την αναπτυξιακή στρατηγική της Αθήνας, σχολιάζοντας το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση προσβλέπει σε σημαντικά έσοδα από τη νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης.
Η συντάκτρια του άρθρου αναφέρει ότι, καθώς λήγει το τρίτο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα, τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης και πρωτίστως το Βερολίνο ζητούν να μάθουν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πώς θα μπει η χώρα μελλοντικά σε τροχιά ανάπτυξης.
Και σχολιάζει δηκτικά:

Η πραγματικά παράξενη ζωή του πρίγκιπα Φιλίππου, πατέρα του Καρόλου - Γιατί απαρνήθηκε την ελληνική ταυτότητά του

Η πραγματικά παράξενη ζωή του πρίγκιπα Φιλίππου, πατέρα του Καρόλου -Γιατί απαρνήθηκε την ελληνική ταυτότητά του

Η επίσκεψη του Καρόλου στην Ελλάδα που ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης είναι η δεύτερη επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα στη χώρα μας και η πολλοστή ιδιωτική.

Και όπως λέγεται είναι ο ίδιος που πίεσε για να γίνει αυτή η τωρινή πρόσκληση, αποδεικνύοντας ότι ο ίδιος είναι το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας που έχει αποφασίσει να σπάσει το άτυπο...

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Καραμανλής εναντίον ....«δήθεν» Καραμανλικών

Πόσοι μέχρι σήμερα έχουν μιλήσει στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή; 
Η απάντηση είναι πολλοί και μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία χωρίς να έχει την παραμικρή εξουσιοδότηση από τον ίδιο. Ορισμένοι από αυτούς «έχτισαν» καριέρες εμπλέκοντας ευθέως ή πλαγίως τον κ. Καραμανλή, εκμεταλλευόμενοι την στάση της «δημόσιας σιωπής», την οποία τήρησε μετά το τέλος της πρωθυπουργίας του. 
Φαίνεται όμως πως ο πρώην πρωθυπουργός εδώ και μερικά 24ωρα έχει...

Σφάξ' τους Αλέξη… ν' αγιάσουν

Ο Σταύρος πήγε στον Τσίπρα να τον ενημερώσει για την πρωτότυπη ιδέα του να συγκροτηθεί Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας - τη συγκρότηση του οποίου ο Τσίπρας την είχε στο προεκλογικό του πρόγραμμα, και αν πράγματι ενδιαφερόταν θα την είχε υλοποιήσει - η ιδέα Σταύρου έκτοτε αγνοείται.
Ο Γ. Ραγκούσης δια της επιφοιτήσεως, πριν έρθει η ομώνυμη γιορτή, ανακάλυψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στις προοδευτικές δυνάμεις και ένιωσε να πάλλεται η καρδιά του υπέρ της συνεργασίας των, ενώ το αντίθετο ισχυριζόταν ένα χρόνο πριν.
Η Κ.Ο. του Ποταμιού...

Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ήγγικεν η ώρα της Ï€Î»Î·ÏÏ‰Î¼Î®Ï‚Η διαχείριση της μνήμης και της λήθης είναι σε τελική ανάλυση διαχείριση εξουσίας. Το τι θυμούμαστε και τι λησμονούμε καθορίζεται και καθορίζει την στάση μας απέναντι στην τρέχουσα πραγματικότητα.

Η μνήμη και η λήθη αφορούν ουσιαστικά την ανάκληση ή όχι του τραύματος. Του συλλογικού τραύματος, γιατί αυτό καθορίζει, στον ιστορικό χρόνο, τις συμπεριφορές και τις συνειδήσεις των ανθρώπων...

Έρχεται αυστηρό «πρόγραμμα μετα-μνημονιακής παρακολούθησης» χωρίς… λεφτά: Τα προαπαιτούμενα

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να ενισχύσει την αποδοτικότητα της κυβέρνησης στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων ενεργειών παραμονές της έναρξης των συζητήσεων με τους δανειστές στο Hilton την προσεχή Δευτέρα.
Ωστόσο ο ρυθμός με τον οποίο κινείται η κυβέρνηση στο σύνολό της δεν βοηθάει αυτή τη στιγμή την τριπλέτα των υπουργών που προετοιμάζουν τις επαφές με τους Θεσμούς. Δηλαδή τον υπουργό οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον...

Ότι κι αν λέει ο Τσίπρας, οι Εκλογές πλησιάζουν - Γιατί;


Στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας έχει μπει η κυβερνητική υποσχεσιολογία των τελευταίων ημερών, με αποκορύφωμα τις αντιφατικές δηλώσεις βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ περί της εφαρμογής ψηφισμένων μέτρων, όπως η μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου.

Στην Πειραιώς, παρά τις κυβερνητικές δηλώσεις αλλά και τα όσα λέει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας,εκτιμούν πως οι κάλπες μπορεί να μην απέχουν ακόμα πολύ, την ίδια ώρα που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στον...

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Μας πήρανε χαμπάρι!


Αποτέλεσμα εικόνας για Προχτές ήταν η Folli Follie, χτες η Intralot, αύριο ποιος;
Προχτές ήταν η Folli Follie, χτες η Intralot, αύριο ποιος; 
Το ερώτημα που καλείται να απαντήσει η αγορά είναι αν υπάρχει ίχνος αξιοπιστίας στην Ελλάδα ή αν η επιδημία των greek statistics έχει κτυπήσει ανεπανόρθωτα και τον ιδιωτικό τομέα. 
Δεν ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά βλέπουμε πως αντιμετωπίζουν οι ξένοι τις ελληνικές εταιρείες. Σαν μέλη συμμορίας πειρατών στον Ινδικό Ωκεανό…

Ρέγκλινγκ: Μείνατε στα μνημόνια γιατί ήρθε το α' εξάμηνο του 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για Κλάους Ρέγκλινγκ

Μία στο καρφί και μια στο πέταλο από τον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος συγχαίρει μεν την κυβέρνηση για τις επιδόσεις της, αλλά ξεκαθαρίζει ότι αν δεν συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, η χώρα δεν θα βγει με επιτυχία από το μνημόνιο τον Αύγουστο. 
Παράλληλα, επαναλαμβάνει ότι το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης Τσίπρα (Ιανουάριος-Ιούνιος 2015) ουσιαστικά ήταν ο λόγος που η Ελλάδα έμεινε πίσω σε σχέση με τις άλλες χώρες που κατάφεραν να βγουν από τα μνημόνια...

Πάνε να στήσουν Unicef - ΣΥΡΙΖΑ

«Ένα επίσης σημαντικό ζήτημα το οποίο πρέπει να συζητήσουμε είναι η αναθεώρηση του επιχειρηματικού μοντέλου με βάση το οποίο λειτουργούμε εδώ και τόσο καιρό. Η ελληνική επιτροπή έχει ένα κόστος δυσβάσταχτο, δηλαδή από το 1 ευρώ μόνο τα 0,30 ευρώ πηγαίνουν στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Τα υπόλοιπα 0,70 είναι για τα εσωτερικά έξοδα... για ένα προσωπικό αυξημένο κατά 40% έναντι άλλων επιτροπών». 

Τα παραπάνω λόγια είναι του απεσταλμένου της Unicef PFP Γκιουζέπε Φούσκο στην...

Ξανά στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης- Κλειδί για την αυτοδυναμία η Βόρεια Ελλάδα

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη. 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, προγραμματίζει νέα άνοδο στη Βόρεια Ελλάδα για την ερχόμενη Κυριακή. Μόλις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ένα πυκνό πρόγραμμα επαφών. 
Τι είναι αυτό που τον οδηγεί να πάρει ξανά το αεροπλάνο και να βρεθεί ξανά στην «νύφη του Θερμαικού»; 

Ελεεινοί Προπαγανδιστές του Καθεστώτος στην ΕΡΤ - Η αξιοπρεπής απάντηση καρκινοπαθή δικηγόρου στις αθλιότητες [video]


Κόλαση στα κοινωνικά δίκτυα προκαλεί η πρωτοφανής καθεστωτική συμπεριφορά των προπαγανδιστών «δημοσιογράφων» της ΕΡΤ Ακριβοπούλου και Καψώχα και η αμετροεπής επίθεση σε καρκινοπαθή δικηγόρο ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και… τόλμησε να αμφισβητήσει τα όσα μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Κουμουνδούρου για τα φάρμακα των καρκινοπαθών.

«Viral» έχει γίνει η ανάρτηση, στο Facebook, του χρήστη με το όνομα Chris Gramatidis – πρόκειται για τον γνωστό δικηγόρο (αριστερών καταβολών μάλιστα) Χρήστο Γραμματίδη – ο οποίος αναδεικνύει και «καυτηριάζει» ένα ακόμη ατόπημα της ΕΡΤ και της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά», αυτή...

Ο Τραμπ το ανακοίνωσε: Οι ΗΠΑ αποχωρούν από τη συμφωνία για το Ιράν [βίντεο]

Ο Τραμπ ανακοινώνει την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν -AP Photo/Evan VucciΟι ΗΠΑ δεν θα είναι όμηροι σε πυρηνικό εκβιασμό

Όποιο έθνος βοηθήσει το Ιράν θα έχει τις ίδιες κυρώσεις
Υπέγραψε την επαναφορά των κυρώσεων στο υψηλότερο επίπεδο
Κοινή δήλωση Μακρόν, Μέρκελ και Μέι: Η απόφαση προκαλεί λύπη και ανησυχία
Η αντίδραση Ρουχανί: Παράνομη η απόφαση Τραμπ...

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Πέφτει ξύλο πατριώτες. Και θα πέσει κι άλλο!


Αποτέλεσμα εικόνας για Πέφτει Î¾ÏÎ»Î¿Η κατάσταση της Οικονομίας είναι πολύ χειρότερη απ’ ότι μαρτυρούν οι αριθμοί. 
Πίσω από τα πρωτογενή πλεονάσματα κρύβονται εκατομμύρια δυστυχισμένες ιστορίες. 
Ένας στους δύο Έλληνες οφείλει σε εφορία ή ασφαλιστικά ταμεία. Μεγάλες επιχειρήσεις, όπως η Folli Follie και η ΔΕΗ βρίσκονται στο μικροσκόπιο των funds. Είναι σαν να βλέπεις τις λάμψεις στο βάθος και να περιμένεις να ακούσεις τις βροντές.
Η ΔΕΗ πνίγεται από τα απόνερα του «δεν πληρώνω». Τα ΕΛΤΑ...

Νέα στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα

Με τέσσερις πολυεπίπεδους τρόπους δρούσε το κύκλωμα παράνομης διακίνησης στο Εξωτερικό ακριβών αντικαρκινικών φαρμάκων, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία τα μέλη της διαδραμάτιζαν συγκεκριμένο κομβικό ρόλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την έως τώρα προανάκριση προκύπτει ότι οι Γερμανικές Αρχές διαπίστωσαν -κατόπιν ελέγχου που διενήργησαν σε γερμανική φαρμακαποθήκη- ότι εισήγαγε σημαντικές ποσότητες φαρμάκων νοσοκομειακής χρήσης και υψηλού κόστους από φαρμακείο ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων.
Παράλληλα, στο χώρο της φαρμακαποθήκης βρέθηκαν φαρμακευτικά προϊόντα με ελληνική...

Στα «αγαπημένα παιδιά» της Διαπλοκής μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ανεκτέλεστα Καλογρίτσα

Την ολοκλήρωση των τεσσάρων εργολαβιών του ομίλου Καλογρίτσα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναμένεται να αναλάβει η εταιρεία ΑΚΤΩΡ μετά την αδυναμία του πρώτου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Κατά πληροφορίες με αυτό σενάριο έχει συμφωνήσει και η Τράπεζα Αττικής, η οποία έχει δανειοδοτήσει -εκδώσει τις προβλεπόμενες εγγυητικές επιστολές για την εταιρία «Τοξότης», του Ομίλου Καλογρίτσα, προκειμένου να μη βρεθεί (η Τράπεζα) αντιμέτωπη με ζημιές, σε περίπτωση που οι κατασκευαστικές του ομίλου Καλογρίτσα...

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Πες μας Κυριάκο τι έχουμε να κερδίσουμε!

Έχουμε συμφωνήσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι κακό. Σαν να βάζει το μωρό το χέρι του στην πρίζα. 
Το Αντισύριζα δεν έχει πλέον αξία, παρά μόνο για τον ίδιον τον Αλέξη, καθώς του δίδει περισσότερο χώρο απ’ αυτόν που του αναλογεί. 
Η αντιπολίτευση πρέπει να περάσει στον θετικό λόγο. Θέλουμε να ακούσουμε, Κυριάκο, τι θα κερδίσουμε, όχι τι έχουμε ήδη χάσει.
Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι το Αντισύριζα έχει κουράσει. Το ξέρουμε ότι είναι ψεύτες...

Εξαφάνισαν τη μεσαία τάξη!

Για να εισπράττει ένας μισθωτός 1.500 ευρώ τον μήνα καθαρά σε 12μηνη βάση ή 18.000 ευρώ σε ετήσια βάση, πρέπει ο εργοδότης του να πληρώνει 2.610 ευρώ τον μήνα ή 31300 ευρώ σε ετήσια βάση.
Για να βγάζει το ίδιο καθαρό ποσό ένας ελεύθερος επαγγελματίας – δηλαδή περίπου 18.000 ευρώ το χρόνο – πρέπει να τιμολογεί και να εισπράττει τουλάχιστον 50.000 ευρώ σε ετήσια βάση, προκειμένου να καλύψει τις επαγγελματικές δαπάνες, τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές.
Όσο για τον νέο συνταξιούχο, καθαρό εισόδημα 1.500 ευρώ τον μήνα ή 18.000 ευρώ το χρόνο θα...

Δέσμευση Μητσοτάκη: 600.000 νέες θέσεις εργασίας μέσα από το πρόγραμμα της ΝΔ


«Είμαι εδώ για να τιμήσω έναν καλό φίλο, έναν καλό συνάδελφο, έναν σπουδαίο πολιτικό. Έναν πολιτικό που ξεχώρισε για την ποιότητα, για τον χαρακτήρα, για το ήθος του. Έναν πολιτικό που ήξερε πώς να είναι αποτελεσματικός».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι την ομιλία του από κεντρική αίθουσα ξενοδοχείου της Καρδίτσας, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε...

Το στραπάτσο με τη NOVARTIS οδηγεί τον Τσίπρα στο Ειδικό Δικαστήριο


Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί τρελάθηκαν ξαφνικά στο Μαξίμου και άρχισαν τις χυδαιότητες και τη διακίνηση σεναρίων για δήθεν μαύρα μέτωπα.

Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε ότι όλα αυτά έχουν σχέση με τη NOVARTIS.
Δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε ένα στοιχείο, ούτε μια κίνηση λογαριασμού για να δικαιολογήσουν αυτή την άθλια σκευωρία κατά των πολιτικών τους αντιπάλων και τώρα τρέμουν τις συνέπειες.
Η εξέλιξη με την δήθεν εμπλοκή κορυφαίων...

Η ΑΕΚ κατέκτησε το Ευρωπαϊκό! - Κέρδισε την Μονακό στον τελικό του Basketball Champions League 100-94 [Βίντεο]

Φωτογραφία: BasketballChampionsLeague

Μπροστά σε 18.000 οπαδούς της, η ΑΕΚ έγραψε ιστορία και νίκησε την Μονακό με 100-94 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κατακτώντας το ευρωπαϊκό στον τελικό του Basketball Champions League.

Αυτό είναι και το 3ο ευρωπαϊκό της ιστορίας της, μετά το έπος του 1968 στο Καλλιμάρμαρο και το Σαπόρτα το 2000.
Καλύτερη η εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος με τους Γκριν και Χάντερ να έχουν το κιτρινόμαυρο…

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Θέσεις μάχης παίρνουν Τσίπρας-Μητσοτάκης, καθ οδόν προς εκλογές


Παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου, είναι πλέον φανερό ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει βγάλει από το συρτάρι του το χαρτί των εκλογών. 

Μπορεί να μην έχει αποφασίσει ακόμα αν θα το “παίξει” ή όχι, όμως είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ήδη έχει αρχίσει μία μακρά προεκλογική περίοδος, με τις ευλογίες του...

Η ανοιχτή συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με νέους στη Θεσσαλονίκη [βίντεο - Ολόκληρη η συζήτηση]

Συζήτηση με νέους είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ (ο οποίος στην photo διακρίνεται με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρη Γερασιμίδη) δεν περιορίστηκε στα πολιτικά αλλά απάντησε και σε προσωπικές ερωτήσεις. 
«Δεν υπάρχει κανένας, περιορισμός, κανένα πρωτόκολλο, ρωτήστε ό,τι θέλετε» παρότρυνε τους νεολαίους ο πρόεδρος της ΝΔ.
Δείτε μερικά σημεία της κουβέντας του προέδρου της ΝΔ με τους νέους της συμπρωτεύουσας....

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής...

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα ο Κώστας Καραμανλής [εικόνες]

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα ο Κώστας Καραμανλής [εικόνες]

Μια ανάσα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, ελάχιστα μέτρα από την Τουρκία, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά την επίσκεψη του στο χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου και Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον...