Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Α.Ε.Κ. : Ενωτικό κλίμα

Κλίμα ενωτικό επικρατεί στην ΑΕΚ μια μέρα μετά το νέο κρούσμα απειθαρχίας που έκανε την εμφάνισή του στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.
Ο Ισμαέλ Μπλάνκο, που αποτέλεσε και την... πέτρα του (τελευταίου) σκανδάλου, είχε κατ΄ιδίαν συνομιλία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στη συνέχεια απολογήθηκε ενώπιον των συμπαικτών του, για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (18/3), εκφράζοντας έτσι τη μεταμέλειά του.
Ο Μπάγεβιτς προτίμησε να λύσει το θέμα άμεσα, δραστικά, αλλά και προσωπικά, χωρίς να παραπέμψει τον Αργεντινό επιθετικό στη διοίκηση.
Αντίθετα, τον κάλεσε στο γραφείο του, όπου σε ιδιαίτερα αυστηρούς τόνους του κατέστησε σαφές ότι δεν θα επιτρέψει ανάλογη συμπεριφορά στο μέλλον.Στη συνέχεια ο Μπλάνκο ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την αντίδρασή του κατά τη διάρκεια της αλλαγής και το θέμα αφήνεται πίσω.
Η κίνησή του Αρεγντινού έφερε ηρεμία στην ομάδα, αλλά και στον, εξοργισμένο μια μέρα πριν, Μπάγεβιτς, που πλέον φαίνεται διατεθειμένος να ξεχάσει το έσχατο συμβάν, υπό τον απαράβατο όρο να μην επαναληφθεί ανάλογο κρούσμα.
«Αυτή ήταν μια απαράδεκτη συμπεριφορά, την οποία δεν θέλω να ξαναδώ», φέρεται να δήλωσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός στην ομιλία του προς τους παίκτες, ζητώντας τους εφεξής κόσμια συμπεριφορά και θετικό κλίμα μεταξύ τους.
«Θέλω πειθαρχία και ενότητα στην ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο «Ντούσκο».

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη (19/3).
Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ταλαιπωρείται από γριππώδη ίωση ενώ ο Εντίνιο υπέστη κάκωση στον αριστερό καρπό. Ο Ολιβιέ Ενσιαμπαμφούμου έχει κάκωση και αιμάτωμα στον αριστερό μηρό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και έκανε θεραπεία.Ο Αντώνης Ρίκκα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ την Πέμπτη επιστρέφει από την Φινλανδία ο Παναγιώτης Λαγός.
Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη στις 15.30 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.
Εξάλλου, ο Ράφικ Τζιμπούρ αναδείχθηκε «MVP of the game» του αγώνα Κυπέλλου, ΑΕΚ-Πανσερραϊκός, από τους εκπροσώπους του Τύπου που εργάστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Ο Αλγερινός επιθετικός πήρε 31 ψήφους, ενώ δεύτερος ήταν Ίσμαελ Μπλάνκο με 8. Από μία ψήφο πήραν οι Νίκος Γεωργέας, Παντελής Καφές και Νάτσο Σκόκο.
πηγη: ethnos.gr / Γιώργος Γαλάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: