Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Το αξέχαστο "βαθύ Πασόκ" θυμίζουν η νοοτροπία και η συμπεριφορά του Νίκου Παπανδρέου, αδελφού του Προέδρου.

Μήπως ξεκίνησε η εκδικητική μανία Πασόκ, πριν καν ακόμα κερδίσουν τις εκλογές; Το μήνυμα που στέλνουν είναι ράψτε το, βουλώστε το. "Αφήστε να περάσει η Ελλάδα"! Διαφορετικά δεν εξηγείται το ανελέητο «βαθύ Πασόκ» αλλά και η σιωπή των αδίστακτων κατά τα άλλα μεγαλοδημοσιογράφων! Αν στη θέση του αδελφού Νίκου ήταν βουλευτής της ΝΔ θα είχαν αναποδογυρίσει το σύμπαν για το δικαίωμα στην «ελευθερία του λόγου» !
Μονομερείς και εμπαθείς ερμηνείες του συντάγματος κατά τα συμφέροντα της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης»! Έχει κάθε δικαίωμα να καταφύγει στη δικαιοσύνη. Καταδικάζουμε όμως τη μεθοδολογία και τη νοοτροπία του «ποιητή»!
Υπενθυμίζω ότι ο αδελφοσύμβουλος Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος διαθέτει και έντονες καλλιτεχνικές τάσεις, προσεβλήθη για δύο παραπολιτικά σχόλια στην πάλαι ποτέ εφημερίδα «Απόφαση»(πολύ μικρά δημοσιεύματα που αφορούσαν πιθανή προσωπική σχέση με τη Μ. Δαμανάκη, η οποία και το ξεπέρασε αμέσως ως παραπολιτικό και άνευ σημασίας σχόλιο).

Με αγωγή ζητούσε ένα εκατομ. ευρώ από το δημοσιογράφο Μ. Δημητρίου και άλλα τόσα από την εφημερίδα. Ξέρετε! Ταυτίζονται με την ίδια την Ελλάδα και είναι πάρα πολύ ακριβή η τιμή τους.
Ο δημοσιογράφος δεν είχε ουδεμία συμμετοχή ή ευθύνη στο δημοσίευμα και εμηνύθη ψευδώς ως διευθυντής ενώ απλά ήταν εκδότης της εφημερίδας παλαιότερα για ένα τρίμηνο. Γιατί έσπευσε τώρα ο «αδελφός» να επιτύχει την καταδίκη "ερήμην" του κατηγορουμένου, χωρίς να τον ενημερώσουν και με τόσο μεγάλη μισαλλοδοξία (δεν είναι εκπληκτικό ότι τον καταδίκαζαν εν αγνοία του, ως "αγνώστου διαμονής");
Απάντηση:διότι ο δημοσιογράφος εργάζονταν στο γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και μεθόδευσε(μαζί με το δικηγόρο του Βερβεσό) με όλες τις λεπτομέρειες τη σύλληψη, ώστε αυτή να γίνει μέσα στο Υπουργείο(μέσα στο «κράτος της δεξιάς» και μπλα μπλα… ).

Τι σας θυμίζει; Το κλάμα του προέδρου Γιώργου στο λιμάνι του Πειραιά από την ανάποδη.
Ο αδελφοσύμβουλος Νίκος είναι λοιπόν ο φαεινός καθοδηγητής αυτών των γελοίων show που έχουν στόχο να αναδείξουν τον πρόεδρο ως λαϊκό ηγέτη και σοφό κληρονόμο της "ιστορίας της Ελλάδας"!
Εν ολίγοις. Είδαμε να ξεδιπλώνουν οι μηχανισμοί του Πασόκ όλο το σκοτάδι τους και όλα τα μεσαιωνικά τερτίπια τους για να πλήξουν ουσιαστικά όχι το δημοσιογράφο αλλά ένα μέλος της κυβέρνησης και να βγαίνουν μετά οι καραμούζες και τα φερέφωνα του «κινήματος» να απαιτούν παραίτηση του υπουργού, ο οποίος υποχρεούνταν "φυσικά" να γνωρίζει το «βρώμικο» παρελθόν του συνεργάτη του.
Ενός δημοσιογράφου που έθιξε την «ιστορία της ίδιας της Ελλάδας»!
Η "ιστορία της Ελλάδας" είναι γι' αυτούς κάτι σαν το καρπούζι. Παίρνει κάθε παιδί του Α. Παπανδρέου από ένα σκελίδι. Ο πρόεδρος παίρνει το μεγαλύτερο κομμάτι!
Εμείς απλώς να κοιτάμε ή να παρακαλάμε να μας πετάξουν τα φλούδια! Κάτι έχουν κι' αυτά! Δυστυχώς σε αυτό το σημείο βρίσκονται οι μηχανισμοί που κινούν τα νήματα δίπλα στον Γιώργο! Ένα σημείο βουτηγμένο στη βαρβαρότητα, στο βυζαντινισμό, τη μισαλλοδοξία και την εμπάθεια! Σκεφτείτε τι έχει να γίνει έτσι και αφήσουμε «να περάσει η Ελλάδα τους»!!!!!
exastal

Δεν υπάρχουν σχόλια: