Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Δεν αξίζει καμία συμπάθεια στα ΜΜΕ...


Οι συμψηφισμοί της «ενημέρωσης»

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί ζούσαν επί χρόνια πάνω από τις δυνατότητές τους. Χρυσοπλήρωναν ασημαντότητες, δαπανούσαν αλόγιστα ποσά σε δημόσιες σχέσεις και λειτουργούσαν δίχως να δίνουν λογαριασμό ούτε στο κράτος ούτε στους πολίτες.
Δεν τους αξίζει καμία συμπάθεια για όλα τα δεινά που έχουν προξενήσει στην πατρίδα. Οι ίδιοι άνθρωποι που εδραίωσαν το καθεστώς της παρακμής, παρέχοντας την πανάκριβη σιωπή τους...
για τα ανομήματα των κυβερνήσεων, υποτίθεται ότι τώρα ενδιαφέρονται για την εθνική επανεκκίνηση.

Η κυβέρνηση, παρά τις θεαματικές αστοχίες, τις ιδεολογικές αγκυλώσεις και την έλλειψη κατάρτισης και σοβαρότητας που εντοπίζεται σε πολλά από τα στελέχη της, ανέλαβε μια σημαντική πρωτοβουλία: να υποχρεώσει τους εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντες καναλάρχες να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν λίγα οφειλόμενα στο κράτος.

Φυσικά, αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν μάθει να υποδύονται τους πλουσίους με τα λεφτά των άλλων, «επαναστάτησαν» μόλις έμαθαν ότι οι νόμοι του κράτους αφορούν και εκείνους. Ενεργοποίησαν, ως αναμενόταν, μια σειρά από πρόσωπα που βρίσκονται στη σφαίρα επιρροής τους για να αερολογούν, ισχυριζόμενοι ότι τα μετρητά που έπρεπε να έχουν πληρώσει στο Δημόσιο έγιναν... συμψηφισμοί με δωρεάν χρόνο ο οποίος παραχωρήθηκε στα κόμματα. Λες και αξίζει τίποτα ο χρόνος που καταλαμβάνεται συχνά πυκνά από κιτσάτες διαφημίσεις τηλεμάρκετινγκ, οι οποίες έχουν διάρκεια τηλεοπτικής σειράς!

Με αυτόν
 τον ισχυρισμό παραβιάζουν τους κανόνες της κοινής λογικής, αφού στη σχετική νομοθεσία δεν γίνεται μνεία σε συμψηφισμό οφειλών προς το κράτος με δωρεάν προβολή των κομμάτων!
Στις πολλές αξιοθρήνητες φιγούρες που ξιφούλκησαν εναντίον της απόφασης της κυβέρνησης περιλαμβάνεται ο στωμύλος Αδωνις Γεωργιάδης, και αυτό είναι χαρακτηριστικό της έντασης και του βάθους της παρακμής και του χώρου της ενημέρωσης, αλλά και του κόμματος που ανέχεται να εκπροσωπείται από τέτοια πρόσωπα.

Οσο κι αν προσπαθήσει κάποιος να βρει άλλη χώρα όπου θα προσφερόταν εκλεγμένος να υπερασπιστεί με τόσο αρλεκίνικο τρόπο τα συμφέροντα εργολάβων της «ενημέρωσης» δεν θα τα καταφέρει.
Αξιοπρέπεια αγνοείται...
δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια: