Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Οι πολίτες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια

«Το ΠΑΣΟΚ δεν λέει την αλήθεια στους πολίτες. Σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία να μιλήσει ειλικρινά στον ελληνικό λαό», τόνισε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς, προσερχόμενος στη Ρηγίλλης.

«Όλοι αναγνωρίζουν ότι για την οικονομία τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα και κρίσιμα. Η ΝΔ με ειλικρίνεια και θάρρος έχει παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο με τα αναγκαία μέτρα, ακόμη και τα δυσάρεστα και πιστεύω ότι αυτό θα το εκτιμήσει ο ελληνικός λαός», ανέφερε στην αρχή της δήλωσής του ο κ. Σουφλιάς και πρόσθεσε:


«Το ΠΑΣΟΚ δεν λέει την αλήθεια στους πολίτες. Χωρίς σχέδιο, με αοριστίες, ασάφειες, χαϊδεύει τα αυτιά με ευχάριστα πράγματα και λέει ότι "ε, θα τα βρούμε τα λεφτά...". Έτσι όμως ούτε ο τόπος πάει μπροστά, ούτε τα προβλήματα αντιμετωπίζονται, και η πολιτική ζωή διολισθαίνει και βυθίζεται ακόμη περισσότερο στην αναξιοπιστία».


«Οι πολίτες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια. Σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει ειλικρινά στον ελληνικό λαό», υπογράμμισε.


«Το έργο που βλέπουν οι πολίτες επί χρόνια να ακούν προ των εκλογών ευχάριστα πράγματα και μετά τις εκλογές να τους ζητούνται θυσίες δεν πρέπει να το ξαναδούν. Πρέπει ο πολιτικός λόγος να είναι ειλικρινής και να υπηρετεί την αλήθεια, διότι μόνο έτσι εμπεδώνεται η εμπιστοσύνη στην κοινωνία και μπορεί να πάει ο τόπος μπροστά», κατέληξε στη δήλωσή του ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: