Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

«Δεν προβάλαμε όσο έπρεπε το έργο μας»


Έστω και καθυστερημένα, ο Καραμανλής παραδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι ότι το κυβερνητικό έργο όλα αυτά τα χρόνια δεν προβλήθηκε όσο έπρεπε.

Στη διακαναλική του συνέντευξη με πολίτες της Ηλιούπολης, αναφέρθηκε εκτενώς στις δράσεις της κυβέρνησής του και στο πρόγραμμα του παραδεχόμενος ωστόσο ότι : «Δεν προβάλαμε όσο έπρεπε το κυβερνητικό έργο αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα».


Με τη συγκεκριμένη φράση αδειάζει όλους τους κατά καιρούς συνεργάτες του στον τομέα της επικοινωνίας, από τον Ρουσόπουλο μέχρι τον Αντώναρο, όπως έχει κάνει άλλωστε και τώρα και το βράδυ των Ευρωεκλογών με τους επιτελείς της Δημόσιας Διοίκησης λέγοντας πως :
«Ο μεγάλος ασθενής είναι και παραμένει το κράτος».
Όπως και το πρωί στον Παπαδάκη, έτσι και τώρα στη διακαναλική, φαίνεται πως τα πηγαίνει πολύ καλά στην επικοινωνία και στην αμεσότητα αλλά ο καθείς διαπιστώνει ότι όσο περνούν ημέρες, τόσα περισσότερα λάθη αναγνωρίζει ότι έγιναν.


Πριν από μερικές εβδομάδες στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, προέβη στην εκτίμηση ότι έχει εξασφαλιστεί το μίνιμουμ συνεννόησης μεταξύ των κομμάτων ώστε να μην υπάρχει πλέον πογκρόμ διώξεων και απειλών στις τάξεις των εργαζόμενων στον Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.


Τώρα βλέπει ότι και η εκτίμησή του αυτή ήταν λανθασμένη καθώς καθημερινά σπάνε τα τηλέφωνα στη Ρηγίλλης από φοβισμένους και ανήσυχους υπαλλήλους οι οποίοι δηλώνουν ότι απειλούνται ευθέως από τους συναδέλφους τους που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά που χθες ο Κουμουτσάκος παρενέβη στην υπόθεση λέγοντας ότι πρέπει να σταματήσουν οι εκφοβισμοί, ενώ η Ντόρα απευθυνόμενη στον Παπουτσή στη διάρκεια τηλεοπτικής τους αντιπαράθεσης, του είπε : «Μαζέψτε τους...».


Δεν υπάρχουν σχόλια: