Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Πανικόβλητο το ΠαΣοΚ!

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ από τα ευρήματα των τελευταίων μετρήσεων που δείχνουν διαρκώς τη διαφορά να μικραίνει και τον Καραμανλή να έχει καλύψει απόσταση αρκετών μονάδων.

Ήδη στην Ιπποκράτους προετοιμάζονται για επαναληπτικές εκλογές στις
22 ή στις 29 Νοεμβρίου θεωρώντας ότι η αυτοδυναμία δεν είναι πλέον δεδομένη.

Ο πανικός φάνηκε από τις δηλώσεις
Παπανδρέου στη Λάρισα όπου πήρε πίσω τα όσα υποστήριξε για τη φορολόγηση όλων των εισοδημάτων με ενιαία κλίμακα , λέγοντας ότι δεν θα θιγεί το φορολογικό καθεστώς των αγροτών. Η στάση του προκαλεί εύλογες απορίες στο εκλογικό σώμα, καθώς από τη μια μεριά υπόσχεται παροχές
σε όλους και από την άλλη δεν λέει κουβέντα πλέον

α) για τη
φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας,

β) για το
ύψος των ανείσπρακτων φόρων που υποσχόταν ότι θα εισπράξει και

γ) για τις επανακρατικοποιήσεις του
ΟΤΕ, της Ολυμπιακής και του ΟΛΠ, για τις οποίες επίσης θεωρεί πλέον ότι «δεν είναι ώριμες οι συζητήσεις για κάτι τέτοιο».


Στην ουσία το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ έχει αποκαθηλωθεί στο σύνολο του με αποτέλεσμα οι κορυφαίοι του Κινήματος, όπως ο Βενιζέλος, η Διαμαντοπούλου, ο Παπουτσής και άλλοι, να μην κάνουν πλέον καμία αναφορά σε αυτό.


Μάλιστα ο πανέξυπνος Βενιζέλος προχωρά ένα ακόμη βήμα πιο πέρα θεωρώντας «δεδομένη την αυτοδυναμία στις κάλπες της Κυριακής» ώστε να μπορεί από Δευτέρα να ασκήσει δριμύτατη κριτική και να βγει για τα καλά απέναντι στον Παπανδρέου.


Επίσης μία παρα πολύ καλή ανάρτηση , στο ίδιο θέμα, έχει κάνει και ο Wolf την οποία και μπορείτε να την διαβάσετε εδώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: