Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΠαΣοΚ : «Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στον δρόμο»

Εμφανής έχει αρχίσει να γίνεται στο στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ η απώλεια της ψυχραιμίας των κορυφαίων στελεχών του και δη του εκπροσώπου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.


Ρωτήθηκε το μεσημέρι γιατί καθυστέρησε
15 ώρες η Λούκα Κατσέλη να εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με την ... εισβολή που δέχτηκε στον προσωπικό της ηλεκτρονικό κόμβο όπου ... παρουσιάστηκε δήλωση υπέρ των τρομοκρατών και απάντησε ως εξής:

«
Προφανώς στη Νέα Δημοκρατία, στις 12 το βράδυ, δεν κάνουν τίποτε άλλο, από το να ψάχνουν τα blogs και τις ιστοσελίδες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Εμείς έχουμε κι άλλες δουλειές»!

Η απάντηση του εγείρει νέα σοβαρά
ερωτήματα για το εάν όντως η Κατσέλη δέχτηκε επίθεση από χάκερς καθώς είναι γνωστό ότι στα γραφεία τύπου και του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν πολυάριθμες βάρδιες όλο το 24ωρο που ασχολούνται μόνο με το Διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά δημοσιεύματα. Πέραν αυτών, ζητήθηκε από τον Παπακωνσταντίνου να τοποθετηθεί για τη δήλωση του Τσίπρα ο οποίος χαρακτήρισε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ως «θα το δούμε μετά», κατηγορώντας το ότι δεν έχει κανένα απολύτως συγκεκριμένο σχέδιο διακυβέρνησης.


Ο εκπρόσωπος τύπου του
ΠΑΣΟΚ απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι ο Τσίπρας ως επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ (σς που δεν είναι) έχει δικό του πολιτικό λόγο αλλά λίγο αργότερα όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στην ... αλλαγή φιλοσοφίας στη λειτουργία του υπουργικού συμβουλίου που υπόσχεται ο Παπανδρέου σε περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός, ανέφερε:
«...
Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στο δρόμο»!



Δεν υπάρχουν σχόλια: