Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Την άφησαν μόνη της να αλωνίζει

Είναι που είναι πολύ κρίσιμη και ιδιαίτερα οριακή η κατάσταση τρεις περίπου μέρες πριν από τις εκλογές, γίνονται όμως και απίστευτα πράγματα υπουργεία μέγιστης σημασίας όπως είναι το υπουργείο Τύπου.


Ο Αντώναρος και ο Γκιουλέκας έχουν αποχωρήσει όπως επιβάλλει ο νόμος, γενικός γραμματέας Πάνος Λειβαδάς έχει αναλάβει τη θέση του Γιάννη Ανδριανού ο οποίος πολιτεύεται στην Αρκαδία και η μόνη που έχει απομείνει και ελέγχει πλήρως την κατάσταση είναι η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ γενική γραμματέας Μαργαρίτα Παπαδά!



Η Παπαδά ήταν εκείνη που είχε δώσει εντολή στους υπαλλήλους να κάνουν καταμέτρηση στα τασάκια στο γραφείο του Γκιουλέκα την ημέρα της αποχώρησής του ενώ παράλληλα έβαλε τους κλητήρες του υπουργείου να αφαιρέσουν την ίδια ημέρα τις κάρτες εισόδου των συνεργατών του υφυπουργού.


Ο Αντώναρος την άφησε στο πόδι του έχοντας της εμπιστοσύνη και το ερώτημα των Νεοδημοκρατών εργαζόμενων στο υπουργείο είναι πως μπορεί κάποιος, παραμονές των εκλογών, να έχει εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο που υποστηρίζει τον αντίπαλο πολιτικό χώρο.

Για το θέμα αυτό είχαμε ξαναγράψει στις 21/9/2009 και μπορείτε να διαβάσετε την σχετική ανάρτηση, εδώ!


Ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια στάση έχει κρατήσει απέναντι στην ενημέρωση των πρεσβειών στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου καθώς είναι γνωστό ότι η γραμματεία τύπου ελέγχει και κατευθύνει την ενημέρωση των γραφείων τύπου των πρεσβειών.




Δεν υπάρχουν σχόλια: