Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Η Κατσέλη και οι χάκερ..., είναι όλοι τους για γέλια1


Τα πάνω - κάτω φέρνουν στο ΠΑΣΟΚ οι δηλώσεις της Κατσέλη για τους τρομοκράτες τις οποίες άρον - άρον έσπευσαν σήμερα από την Ιπποκράτους να «κουκουλώσουν» λέγοντας ότι έπεσε θύμα «χάκερ» και μάλιστα η ίδια κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων ενώ προσέφυγε και στην αρμόδια Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας.

Η δήλωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Λούκας και αποσύρθηκε με 15 ώρες καθυστέρηση χαρακτηρίζει προεκλογικό τρικ τις συλλήψεις των κατηγορούμενων στη γιάφκα του Χαλανδρίου και παράλληλα γίνεται λόγος για πολιτικές σκοπιμότητες σε βάρος εικοσάχρονων παιδιών!

Το θέμα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν ότι και παλαιότερα ορισμένα προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ υποστήριζαν ευθέως τρομοκράτες .


Όπως η Μελίνα Μερκούρη που επισκεπτόταν στο νοσοκομείο τον τρομοκράτη Κυριάκο Μαζοκόπο όταν είχε χάσει το χέρι του από έκρηξη βόμβας ενώ μετά κατέθεσε στη δίκη υπέρ των συγκατηγορουμένων του.

Η Ιπποκράτους κάνει λόγο για ... αθλιότητες της Ν.Δ. αλλά η αλήθεια είναι πασιφανής και δεδομένη:

η συγκεκριμένη δήλωση υποστήριξης των τρομοκρατών είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της και η Κατσέλη δεν τη διέψευσε παρά μόνον όταν την ανέδειξε ο Κουμουτσάκος .



Δείτε και την προηγούμενη ανάρτηση μας για την κ. Κατσέλη, εδώ!



Δεν υπάρχουν σχόλια: