Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Εντυπωσιακή η συγκέντρωση της Ν.Δ. στην Πλατεία Αριστοτέλους


Μία μέρα μετά από τον Γ. Παπανδρέου ο Κ. Καραμανλής αυτή την ώρα μιλάει στην Πλατεία Αριστοτέλους


Σε μία εντυπωσιακή συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους με πολύ κόσμο και ενθουσιασμό μιλά αυτήν την ώρα ο Κώστας Καραμανλής.

Εκτιμητές αναφέρουν ότι η σημερινή συγκέντρωση είναι σε όγκο τουλάχιστον τριπλάσι της χθεσινής του κ. Γ.Παπανδρέου! Ο δε ενθουσιασμός δεν μπορεί να περιγραφεί!
Από την θάλασσα (το Λιμάνι μέχρι τον Λευκό Πύργο ), το άγαλμα του Βενιζέλου, η Εγνατία, η Τσιμισκή, η Μητροπόλεως και όλοι οι γύρω δρόμοι είναι ασφυκτικά γεμάτοι!
Η πυκνότητα του κόσμου ήταν πρωτοφανής, υπολογίζεται σε 8-10 άτομα το τετραγωνικό μέτρο!

Σε ιδιαίτερα φορτισμένους συγκινησιακά τόνους απευθύνεται στους Θεσσαλονικείς, τονίζοντας ότι με την πόλη αυτή τον συνδέουν πολλά.

Στη διάρκειά της, ο πρωθυπουργός αναμένεται να επιτεθεί και πάλι στον Γιώργο Παπανδρέου με αυστηρούς χαρακτηρισμούς για "θολές και αόριστες υποσχέσεις για την οικονομία", ενώ θα τον κατηγορήσει γιατί "αποφεύγει το διάλογο και την αντιπαράθεση, αφού δεν προσέρχεται σε δεύτερο ντιμπέιτ και μόλις χτες ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του".

Επίσης αναμένεται να απευθύνει το πιο θερμό έως τώρα κάλεσμα στους φίλους και οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας για να εργαστούν μέχρι την Κυριακή προκειμένου να φτάσει στην κάλπη ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός ψηφοφόρων.
Τέλος, ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στα εθνικά θέματα, στην άκαμπτη όπως θα την χαρακτηρίσει στάση του στο Σκοπιανό και θα στείλει νέο μήνυμα στην Τουρκία καταδικάζοντας την προκλητικότητά της στο Αιγαίο αλλά και την άρνηση της να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Τι είπε στο Λαύριο
Μιλώντας το απόγευμα σε ανοιχτή συγκέντρωση της Ν.Δ. στο Λαύριο ο Κώστας Καραμανλής κάλεσε τους πολίτες να νικήσουν με την ψήφο τους το λαϊκισμό και την ανευθυνότητα.
Αναφέρθηκε στα έργα που έχουν κατασκευαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια στην περιοχή, που "την έχουν μεταμορφώσει", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: