Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Για το καλό του τόπου..!


Πραγματικά κρίνεται θετική η ενέργεια του Βουλευτή Αρ. Παυλίδη να μην παραιτηθεί από την θέση που κατέχει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο!
Έχει ακόμη ...πολλά να δώσει στην κοινωνία μας και τον ελληνικό λαό!
Εξ άλλου το ίδιο ισχύει και για πολλούς ακόμη βουλευτές του Κοινοβουλίου, οι οποίοι είναι στην ίδια θέση με αυτόν, έχοντας τα ίδια μοναδικά προσόντα και με μία εμπειρία ανεκτίμητη!
Το αποδεικνύει εξ΄άλλου η " θαυμάσια πορεία της χώρας και της κοινωνίας μας ".
Ο κ. Παυλίδης γνώριζε και γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως λειτουργεί το πολιτικό σύστημα ...από μέσα επί σειρά δεκαετιών.
Ξέρει ότι ένας πολιτικός για να επιβιώσει πρέπει να ενταχθεί στο ...σύστημα.
Άλλως το σύστημα τον αποβάλλει.
Γιατί " χαλάει την πιάτσα ".
Η πρέπει να είναι τόσο δυνατός ώστε να επιβάλλει ένα δικό του σύστημα, πράγμα αδύνατον με τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα των " νταβατζήδων ", αλλά και του ..."αναστήματος" Παυλίδη.
Σκεφθείτε όμως άν παραιτείτο, πόσο θα ταλαιπωρείτο ο λαός της Δωδεκαννήσου να βρεί έναν βουλευτή αντάξιο του πολιτικού διαμετρήματος Παυλίδη!
Θα χρειασθεί πολύς αγώνας και χάσιμο...πολύτιμου χρόνου στην αναπτυξιακή προσπάθεια της περιοχής!
Ο κ. Παυλίδης είναι τόσο δυνατός χάριν της δύναμης που του δίδει ο εκλογικός νόμος, δηλαδή της ισχνής πλειοψηφίας του κυβερνώντος κόμματος.
Ας περηφανεύονται αυτοί που τον ψήφισαν και τώρα λοιδορούν τον Παυλίδη!
Μπράβο του πάντως, κατάφερε να γίνει το " επίκεντρο " της πολιτικής ζωής του τόπου, για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν γνωρίζουμε για πόσο ακόμη!
Οι τύχες της πατρίδας μας κρέμονται από τον...κ. Παυλίδη ο οποίος ειρωνευόμενος τους πάντες δήλωσε ότι..." Ίσως σε κάποια άλλη ζωή παραιτηθώ"!

Ένας π. Βουλευτής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον Αριστοτέλη Παυλίδη αποδίδεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τύπου η φράση «σε μια άλλη ζωή θα παραιτηθώ»... Μάλιστα. Λογικό δεν σας ακούγεται, με όσα έχουμε ακούσει από τα χείλη του πρώην υπουργού, και με όσα έχουμε δει να κάνει... με το δαχτυλάκι του χεριού του; Εξάλλου, το «σε μια άλλη ζωή» έρχεται ως αυτονόητη συνέχεια του «προχωρούμε», που ως φωνή από το υπερπέραν έλεγε προχθές σε ραδιόφωνο που ακούγεται στα αγαπημένα του νησάκια. Καμία αντίρρηση για τα προσωπικά σχέδια του κ. Παυλίδη να ζήσει... πολλές ζωές. Άλλωστε, αποδείχτηκε τουλάχιστον εφτάψυχος. Θερμή παράκληση ωστόσο: Να μας ενημερώσει σε ποια από τις άλλες ζωές του θα παραιτηθεί, ώστε να μην χάνουμε τον χρόνο μας να τον παρακολουθούμε από κοντά σε όλες.

Ανώνυμος είπε...

με τη δηλωση του (θα παραιτηθω στην αλλη ζωη)πιστευει στην μετενσαρκωση ως νεος Δαλαι Λαμα μονο που αυτος ειναι Δαλαι λαμογιο.