Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Δημογραφικό doom στην Ευρώπη....

Κινδυνεύει ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός από την υπεργεννητικότητα των μουσουλμανικών πληθυσμών;

Το παρόν blog δεν ανεβάζει video με προκαταλήψεις κατά των μεταναστών. Αντίθετα τους έχουμε στηρίξει πολλές φορές και θεωρούμε τη μετανάστευση φυσικό και διαχρονικό φαινόμενο, ίσως αδύνατο να αποφευχθεί. Συνήθως η δαιμονοποίηση της μετανάστευσης περιέχει στοιχεία από διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που χαρακτηρίζονται από υπερβολές και αστήρικτες υποθέσεις. Το παραπάνω video θέτει το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης σε πολιτισμική βάση μια και οι ευρωπαϊκές χώρες υποχωρούν σε όλες τις πολιτισμικές απαιτήσεις των μεταναστών ενώ οι μετανάστες δεν είναι διατεθειμένοι για καμία υποχώρηση παρά την παροχή σε αυτούς όλων των κοινωνικών κατακτήσεων και όλων των προνοιακών εξυπηρετήσεων από τις χώρες που τις φιλοξενούν.
Το video θέτει επίσης το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ευρώπη ενώ οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί καταφεύγουν στην υπεργεννητικότητα για να γίνουν δέκτες επιδομάτων και άλλων οικονομικών απολαβών.
Από την άλλη πλευρά πολλοί υποστηρίζουν ότι αν οι μετανάστες βιώσουν τα θετικά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχουν κατακτηθεί στη Δύση, π.χ. δικαιώματα των γυναικών, σύντομα θα καμφθεί ο θρησκευτικός φανατισμός και θα αφομοιωθούν από τις κοινωνίες της ελευθερίας ώστε να μην μπορούν ποτέ να επιστρέψουν στις οπισθοδρομικές κοινωνίες που άφησαν πίσω τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: