Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Θα ήθελα να σας θέσω ένα ερώτημα:....

Αγαπητοί αναγνώστες




Θα ήθελα να σας θέσω ένα ερώτημα:



Που στηρίχθηκε μέχρι σήμερα η κριτική των Μέσων Ενημέρωσης και η ταυτισμένη με αυτά πλήρως, προεκλογική καμπάνια του ΠαΣοΚ;



Ότι τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας προϋπήρχαν της Διεθνούς οικονομικής κρίσης και ότι τίποτα σοβαρό δεν έγινε τα τελευταία 5,5 χρόνια με την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή!



Ας μειώθηκε η ανεργία από 11,5 % στο 7,5 %, μέσα σε διάστημα 4 ετών!


Ας είχαμε τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης, 4 %, στην Ευρωζώνη!


Ας είμαστε η πρώτη χώρα στους 27 της ΕΕ σε απορρόφηση χρημάτων από το ΕΣΠΑ!



Ας...Ας...Ας....θα μπορούσα να σας απαριθμήσω δεκάδες παραδείγματα, τα οποία οι φωστήρες της κυβέρνησης, της κοινοβουλευτικής ομάδος, τα κυβερνητικά στελέχη δεν αξιοποίησαν μέχρι σήμερα!



Τα λίγα παραδείγματα που σας προανέφερα γίνονται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, άν συνδυασθούν με το υψηλό Δημόσιο χρέος που κληρονόμησε αυτή η κυβέρνηση το 2004, των 183 δις ευρώ και που έπρεπε να εξυπηρετήσει!


Κάθε χρόνο θέλαμε περίπου 10 δις ευρώ για την εξυπηρέτηση του (τόκους και δόσεις μαζί), από το 2004 και μετά. Δηλαδή 50 δις ευρώ μέχρι 31/12/2008!


Πληρώνουμε 12 δις ευρώ για τα εξοπλιστικά προγράμματα που υπεγράφησαν μέχρι την 31/12/2003!


Πληρώσαμε 8-9 δις ευρώ για τα Ασφαλιστικά ταμεία κλπ


Δηλαδή χρέη τα οποία κληρονόμησε αυτή η κυβέρνηση, τον Μάρτιο του 2004 από τις προηγούμενες κυβερνήσεις !



Και έχουν το θράσος να μιλούν σήμερα αυτοί που ταυτίστηκαν με τα ΜΜΕ των "διαπλεκομένων συμφερόντων", αφού βέβαια τους έδωσαν το δικαίωμα τα στελέχη της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας με την "σιωπή" τους, αυτοί που κατέστρεψαν την ελληνική βιομηχανία, τις αρχές του Ελληνισμού πάνω στις οποίες στηριχθήκαμε, ως Έθνος επί αιώνες, δημιουργώντας την " κοινωνία του εφήμερου"!



Διαβάστε σας παρακαλώ τι έγραψε μία από τις πλέον έγκυρες εφημερίδες παγκοσμίως, στο χθεσινό της φύλλο:




WALL STREET JOURNAL 30-9-2009



Before the global economic crisis struck, the Greek economy expanded at an annual average rate of 4% for five years, one of the BEST performances in the euro zone.
But Greece has been buffeted by fallout from the financial crisis.
Shipping companies lost business, and though the Greek economy continued to grow until the first quarter of 2009, it was hit this summer as northern European tourists saved money and stayed away.
What's more, the cost of Greece's government borrowing is rising at the same time as its debt, which is forecast to reach 108% of gross domestic product next year, according to the European Commission.

Και η ελεύθερη μετάφραση:



ΠΡΙΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Οικονομική κρίση, η Ελληνική οικονομία ανέβαινε με το ψηλότερο ρυθμό στην Ευρωζώνη τα τελευταία 5 χρόνια, με μέση αύξηση ΑΕΠ 4%.
Σήμερα υφίσταται τις συνέπειες (fallout) της παγκόσμιας κρίσης.
Τρία είναι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, η μείωση των εσόδων από τη ναυτιλία, η μείωση του τουρισμού λόγω του ότι δεν ήλθαν τουρίστες από τη Δ.Ευρώπη και το παλιό χρέος.

Εκτιμώ ότι μπορει και την τελευταία στιγμή να συμβάλλει θετικά αυτή μας η τοπόθέτηση, όχι για την Νέα Δημοκρατία αλλά για την Πατρίδα και για το Έθνος μας!



emprosdrama

3 σχόλια:

Λαουτζίκος είπε...

http://apolitik.pblogs.gr/2009/09/na-h-alhtheia.html

Ανώνυμος είπε...

sp είπε...

δυστυχώς αυτά τα στοιχεία τα κάνουν γαργάρα τα ΜΜΕ γιατί δεν εξυπηρετούν τον "κεντρικό" σχεδιασμό της προπαγάνδας (Κανάλια, εφημερίδες,δημοσιογράφοι-σχολιαστές)

Ανώνυμος είπε...

κ.σραφόπουλε αν αυτα που γραφεις τα απευθύνεις σε πασοκους τα έπιασες τα λεφτα σου. αυτοί κάνουν το άσπρο μαύρο και συ παλεύεις να τους πεισεις για τα αυτονόητα. είναι δυνατόν ποτέ? μου θυμίζει μια παροιμία που λεει αντε να μαθεις σε γερικο γαιδούρι καινούργια περπατησιά. αυτά είναι τα πασόκια. δεν τα χαρακτηρίζω γαιδούρια αλλα θέλω να δώσω έμφαση ότι αυτοί δεν καταλαβαίνουν τέτοια πράγματα. ξεκαθαρίζω το θέμα γαιδούρι οτι δεν απευθύνεται σε αυτούς. αυτο προς τον γιαννιωτη μην το παρει σαν βρισια και με κόψει η λογοκρισία του