Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ο Κυριάκος στρίμωξε το Mega


Καλεσμένος στην εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργου Οικονομέα «Κοινωνία Ώρα Mega», ήταν το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε σκληρή πολιτική αντιπαράθεση με τον Πέτρο Ευθυμίου, αναφορικά με τις ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας για το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκε η ελληνική οικονομία.

«Εμείς έχουμε πληρώσει το τίμημα για τις δικές μας ευθύνες. Εδώ και 17 μήνες όμως, εσείς κυβερνάτε, και πρέπει να σταματήσετε να αναζητείτε ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία, για να δικαιολογήσετε τα δικά σας λάθη», είπε ο ...
Τομεάρχης Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας, απευθυνόμενος στον Πέτρο Ευθυμίου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως, είχε αντιπαράθεση και με τον Δημήτρη Καμπουράκη, όταν ο δημοσιογράφος του «Mega» αντιπαρέβαλε τις δηλώσεις του με εκείνες του Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από τον αρχηγό του.
«Αισθάνομαι ότι πολλές φορές, όταν καλούνται στην τηλεόραση στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, το μόνο που ενδιαφέρει τους δημοσιογράφους είναι να αναδείξουν διαφορές με την κεντρική γραμμή. Δεν υπάρχουν τέτοιες διαφορές», ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
05.04.2011ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκος Μητσοτάκηs (υιός του εφιάλτη δράκουλα ,αδελφός της αρχομανούς Ντορας φίλος και γείτονας του Μιζοφορακου,πρώην σύζυγος της Μαρεβας…)δήλωσε…

(Όσο τελικά κανένας από εμάς, κυβέρνηση, βουλευτές, υπηρεσίες του Κράτους δεν αισθάνεται την ανάγκη ή δεν υποχρεώνεται να δώσει λόγο για τα πεπραγμένα του τόσο περισσότερο η χώρα και η κοινωνία μας θα βυθίζεται στο τέλμα.)


Τα τεράστια ερωτηματικά για τις σχέσεις του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με την εταιρεία Siemens, είναι ακόμη αναπάντητα ….