Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

"Μακάριοι οι Ειρηνοποιοί"


Μακάριοι οι Ειρηνοποιοί
ότι αυτοί υιοί Θεού κληθήσονται...

1. ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ - ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Οι πιο όμορφες στιγμές είναι αυτές που θα 'ρθούνε
φτάνει μονάχα να το θες...
Ακούω αυτή την στιγμή ένα τραγουδάκι, γράφοντας αυτές τις γραμμές, που συμπυκνώνει ότι αισθάνομαι, ότι πιστεύω, αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος...
Άφησα να περάσει λίγος χρόνος πριν γράψω πάλι, μόνο και μόνο για να χωνέψω την τεράστια αισιοδοξία που με τυλίγει, για να περάσει αυτή μέσα από ένα σύντομο κόσκινο του χρόνου...

Αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες δυο εβδομάδες είναι ιδιαίτερα σημαντικά γεγονότα. Και επειδή τα γραφόμενα εδώ τα διαβάζουν αρκετοί άνθρωποι για τα ταπεινά μου μέτρα, δεν αρμόζει να γράφω το μακρύ μου και το κοντό μου. Θεώρησα σκόπιμο, πριν γράψω κάτι περί αυτών, πρώτα να τα αφήσω να λειτουργήσουν. Τα ερεθίσματα είναι πάντοτε παραγωγικά, διότι μας επιβάλλουν να αφήσουμε την εφησύχαση και να προβληματιστούμε. Κι αν τους επιτρέψουμε να μας γκαστρώσουν, ίσως αποβούν δημιουργικά.

Εφόσον ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην ζωή μας είναι το Πνεύμα, τότε όλα τα στησίματα στην "μεγάλη σκακιέρα" του κάθε κυρίου Μπρεζίνσκυ απαιτούν να ακολουθήσει η δική μας κίνηση. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το μέγεθός μας. Το σκάκι είναι παιχνίδι στρατηγικής, απαιτεί σκέψη και όχι μπράτσα.

Είχα προαναγγείλει και εγώ σε πρόσφατο κείμενο, ότι με την είσοδο του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο του Κριού, θα εισέλθουμε σε νέα φάση, η οποία θα χαρακτηρίζεται από απότομες αλλαγές και μόνιμη ρευστότητα. "Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια", θα έλεγε κάποιος στην εποχή που ζούμε, κατά την οποία οι επικυρίαρχοι αποδομούν τα πάντα, στήνοντας ένα σκηνικό μόνιμων διογκούμενων απειλών. Δεν είναι όμως έτσι. Διότι αυτά που δύναται να χωνεύσει το ανθρώπινο στομάχι δεν είναι απεριόριστα. Κάποτε σταματά η πέψη και παύουμε να καταπίνουμε. Τα πράγματα χρειάζονται προσοχή και ανάλυση, ούτως ώστε να καταλήξουμε σε επίγνωση και εκπόνηση γραμμής πλεύσεως, καθότι ο Οδυσσεύς, ως αρχέτυπον του Έλληνος, δεν οδηγούσε πατίνι, αλλά ετύγχανε κυβερνήτης σκάφους, το οποίον εκαλείτο να διαπλεύσει δια μέσου των τόπων όλων των προκλήσεων και πάντων των τεράτων.

Στο αυτό κείμενο είχα εντοπίσει, ότι ο Ουρανός θα έδινε κατά τα μέσα του περασμένου μηνός, με την είσοδο στον Κριό, τα διαπιστευτήριά του. Αυτό δεν έγινε μόνο με τους απανωτούς 672 σεισμούς εντός δεκαημέρου - γεγονός περισσότερο από πρωτόγνωρο στα γεωφυσικά δεδομένα - στις ακτές της βορίου Ιαπωνίας, αλλά και με την επίθεση του ΝΑΤΟ στην Λιβύη, γεγονός βέβαια που μόνον δεν εξέπληξε, καθότι ο κανιβαλικός χαρακτήρας του εν λόγω οργανισμού (και επ' αυτού θα επανέλθω στην συνέχεια) είναι δεδηλωμένος.
Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η διέλευση του Ουρανού στον Κριό επί έξι χρονάκια σηματοδοτεί άγαρμπο ταλανισμό του ολογράμματος. Βαθμηδόν πλησιάζει ώστε να σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ο οποίος ευρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Οι αναστροφές των κινήσεων σηματοδοτούν τραμπάλες όχι παιδικής χαράς, αλλά σε γύρο του θανάτου. Μια φράση, που δεν μπορώ να γράψω την περίοδο της Μεγάλης Σαρακοστής ελαφρά τη καρδία, αλλά εν αναμονή του "ΘΑΝΑΤΩ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ" και εν επιγνώσει του "΄ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΠΑΥΕΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΑΞΙΣ". Ή, για να θυμηθούμε τον μακαρίτη Νίκο Καρούζο: "Νηστεύει η ψυχή μου από τα πάθη και το σώμα μου την ακολουθεί".
Και άμα λάχει: Τι να σκιαχτούμε πιότερο, το μάτριξ ή τις ρωγμές του;

Όμως στην Δημιουργία δεν υφίστανται ανισορροπίες και μονόπλευρα. Καθότι "Τα πάντα εν Σοφία Εποίησεν". Πριν μερικές ώρες εισήλθε ο πλανήτης Ποσειδών στο ζώδιο των Ιχθύων. Μόνον έτσι δυνάμεθα να κατανοήσουμε την διέλευση του Ουρανού στον Κριό. Το ύδωρ αποτελεί το σύμβολο της ψυχής. Ο κυβερνήτης του ύδατος εισήλθε στον χώρο, που σηματοδοτεί την βαθιά ψυχική αναζήτηση και ανάταση, το ξεπέρασμα της φιλαυτίας, την πλέον τρυφερή μεταφυσική συνάντηση με το Όλον στο εδώ και τώρα. Όπως τραγουδάει ο Μανώλης που έφυγε: "Τίποτα δεν πάει χαμένο στην χαμένη σου ζωή".

Πράγματι συνθήκες, μέσα στις οποίες καλούνται οι Ειρονοποιοί να γίνουν ΥΙΟΙ ΘΕΟΥ. Να συμβάλουν δηλαδή στην δημιουργία ως Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ, η οποία θα αλλάξει τον χαρακτήρα της πορείας της ανθρωπότητος με την διαμόρφωση μιας ΝΕΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ.

Εάν η σύγκρουση αφορά κυρίως ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ, τότε Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ αποτελεί σημαντικότατο όπλο.
Πράγματι το διαδίκτυο αποτελεί μια ΝΕΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ σε αυτήν την κατεύθυνση. Η μετάδοση της πληροφορίας απαιτεί πλέον μερικά δευτερόλεπτα σε παγκόσμια κλίμακα.
Η διαδραστικότητα φέρνει τους ανθρώπους ποιοτικά πλησιέστερα, αποτελώντας ένα δεδομένο, το οποίο μειώνει αποφασιστικά τις γεωγραφικές αποστάσεις. Με αυτό τον τρόπο μας φέρνει πλησιέστερα στις πραγματικές μας ικανότητες. Αυτοί που έφτιαξαν το διαδίκτυο σκοπεύουν στην εντονότερη χειραγώγηση και τον έλεγχό μας. Ζήσαμε πρόσφατα το τρόπο, που οι παλμοί των "εγχρώμων επαναστάσεων" των επικυριάρχων διέρχονται μέσω των οπτικών ινών. Από την άλλη πιστεύουν ότι όλοι κρεμόμαστε από το λειτουργικό σύστημα που αυτοί καθιέρωσαν και ελέγχουν πλήρως. Στηρίζονται στην στρατηγική του αποκλεισμού των πραγματικών μαχητών του διαδικτύου όποτε αποφασίσουν. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή την πορεία της εξελίξεως, το επόμενο στάδιο, όπως σηματοδοτεί αυτήν η διέλευση του Ποσειδώνος στους Ιχθείς. Διότι, το πραγματικό λειτουργικό σύστημα τοποθέτησε ο Δημιουργός εντός μας. Αυτό δεν είναι ίδιον κάποιας μηχανής, αλλά του επερχόμενου εξελιγμένου ανθρώπου και θα εκδηλωθεί συντόμως, όταν οι μαχητές της συνειδήσεως καταγράφουν τις σκέψεις τους σε ένα φύλλο χαρτί, αλλάζοντας αυτομάτως την συλλογική συνείδηση.
Το πυρηνικό "ατύχημα" της Φουκουσίμα και το μάλι-βράσι που εκδηλώθηκε στις Αραβικές χώρες ήταν γεγονότα, τον τύπο των οποίων αναμέναμε κάποιοι φίλοι εδώ και δυόμισι δεκαετίες. Συχνά συζητούσαμε ώρες πολλές για τα επερχόμενα, ανταλλάσσαμε πληροφορίες, έντυπα και βιβλία. Κάποιοι από αυτούς έχουν φύγει από την ζωή εδώ και πολλά χρόνια. Όμως παρόλα αυτά δεν μπόρεσα να αποφύγω το σοκ, όταν εκδηλώθηκαν αυτά τα γεγονότα. Το σοκ αποτελεί εξ άλλου τον πυρήνα της στρατηγικής των επικυριάρχων. Μια εκστρατεία δημιουργίας ψυχώσεως εκτυλίσσεται έκτοτε. Τα γεγονότα αυτά εξακολουθούν να αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα, την οποία τα μαζικά μέσα, ως βάση του μάτριξ, φουσκώνουν καθημερινά εκ συστήματος, οικοδομώντας μέρα με την ημέρα συνθήκες απόγνωσης, οι οποίες φαίνεται ότι θα οδηγηθούν έντεχνα το επόμενο διάστημα σε συνθήκες υποβαλλόμενου πανικού.
Κάθησα λοιπόν και ανακάτεψα συστηματικά την σούπα μέσα στο μυαλό μου, ταυτοχρόνως με δεδομένα και καταστάσεις, που με απασχολούν έντονα τελευταία και περί των οποίων δεν έχω κάνει αναφορά εδώ, διότι ακόμη τα επεξεργάζομαι, ενώ όμως, για κάποια από αυτά, έχω προβεί απαλά σε νύξεις.
Ένα ζήτημα που με απασχολεί εδώ και χρόνια, χωρίς να ήμουν σε θέση να δώσω κάποια εξήγηση ήταν η ρήση του Κύκλωπα στον Οδυσσέα, ότι αυτόν θα τον έτρωγε τελευταίον, αφού προηγουμένως φάει όλους τους συντρόφους του.


2. ΠΟΛΥΦΗΜΕ, ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ
Το κεντρικό θέμα που με απασχολεί τα τελευταία 27 χρόνια είναι η ανθρωποθυσίες. Εδώ δεν έχω προβεί σε κάποιες ιδιαίτερες μνείες επ' αυτού, διότι το ζήτημα αυτό με απασχολεί σε βάθος. Οι θέσεις περί δυαρχίας, τις οποίες έχω παραθέσει εδώ, προέρχονται από την μελέτη αυτού του θέματος.
Οι ανάλογες τελετουργίες έχουν απασχολήσει έντονα τους θρησκειολόγους, τους εθνολόγους και τους ανθρωπολόγους, αρκετοί από τους οποίους έχουν εκφράσει με συστηματικό τρόπο τις θέσεις και τα συμπεράσματά τους, όπως ο George Frazer στον "Χρυσό Κλώνο" και ο von Ranke-Graves στην "Λευκή Θεά", όσο αφορά την ιστορική πλευρά του φαινομένου, καθώς και τους τρόπους, με τους οποίους αυτό εκδηλώνεται σε κοινωνίες με πρωτόγονη οργάνωση. Πέραν όμως από τις ακαδημαϊκού χαρακτήρος πραγματείες, έντονη αναφορά στο θέμα κάνουν κάποιοι συνωμοσιολόγοι συγγραφείς, των οποίων όμως οι αναφορές αφ' ενός ξεφεύγουν από τα πλαίσια της ακαδημαϊκού χαρακτήρος συστηματικής, αφ' εταίρου επεκτείνονται σε τομείς, οι οποίοι από την δομή τους δεν είναι εύκολο να τεκμηριωθούν, ενώ συχνά επεκτείνονται σε θέματα, τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν από αυτούς, οι οποίοι δεν ασχοληθεί διεξοδικά με την ανάλογη προβληματική, ως τερατολογίες. Στο ζήτημα της τελετουργικής ανθρωποθυσίας αναφέρεται ακόμη και μια ολόκληρη παραφιλολογία, η οποία ασχολείται με το φαινόμενο της λεγόμενης "μαύρης μαγείας" και του "σατανισμού". Το αντίστοιχο υλικό μειώνει την διάθεση του μέσου ενδιαφερόμενου να λάβει αυτήν την θεματολογία στα σοβαρά, ωθώντας την όλη προβληματική στα όρια κάποιων κυκλωμάτων, τα οποία χαρακτηρίζονται γενικώς ως αρρωστημένα, περιθωριακά και στερούμενα σοβαρότητος. Αναφορές στην τελετουργική ανθρωποθυσία γίνονται και από την Ελληνική Μυθολογία και μάλιστα σε πολύ γνωστούς μύθους καθώς και σε έργα, τα οποία αφορούν παρελθόντες λαούς, όπως οι Αζτέκοι.
Η ποικίλη αναφορά, η οποία γίνεται, από τελείως ετερόκλητες αφετηρίες, στην ουσία περισσότερο συσκοτίζει, παρά αναδεικνύει το θέμα στις πραγματικές διαστάσεις του. Οι σπάνιες φορές, που τα μαζικά μέσα αναφέρονται σε αυτό, το κάνουν με κέντρο αναφοράς τον σατανισμό. Σε συνδυασμό με τις ταινίες τρόμου, που έχει προσλάβει στην Χολλυγουντιανή του διάσταση το θέμα, με τους διάφορους δράκουλες, βρικόλακες και τα τοιαύτα, καταλήγει στα όρια ενός τρομακτικού μίκυ - μάους, παρόλο που το "χόλλυ γουντ" αποτελεί θάμνο, ο οποίος συνδέεται με τον θάνατο και τις ανθρωποθυσίες.

Εάν προσέξουμε όμως την συμβολική των επικυριάρχων στις βασικές τους επιλογές, αυτές αφορούν τελετουργικά αίματος. Ιδίως οι επιθέσεις τις οποίες κάνει το ΝΑΤΟ έχουν αναφανδόν τέτοιον χαρακτήρα. Ή πρέπει να ξεχάσουμε τον μεγάλο βομβαρδισμό του Βελιγραδίου από τον ΝΑΤΟ την ημέρα του Πάσχα; Εδώ πρόκειται για μηχανή εξόντωσης κρατών, τα οποία είναι τύποις χριστιανικά και δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται κατ' ουδένα τρόπο να πράττουν μαζική ανθρωποσφαγή αμάχων και μάλιστα την ημέρα εορτασμού της Αναστάσεως.
Πέραν αυτού ο δεύτερος πόλεμος εναντίον του Ιράκ ξεκίνησε από τους δυτικούς εωσφοριστάς στις 19.03.2003 και η επίθεση εναντίον της Λιβύης στις 19.03.2011. Στις 20/21 Μαρτίου είναι όμως το εαρινό ηλιοστάσιο, το οποίον οι εωσφορισταί "εορτάζουν" με ανθρωποθυσίες.


Από όλες τις μαρτυρίες που αφορούν τελετουργικά αίματος, οι οποίες είναι πολλές και διάφορες, συνάγεται το συμπέρασμα, ότι τα θύματα προ της θανατώσεως βασανίζονται με τον πλέον φρικτό τρόπο. Δεν είναι μόνο η πόσις του αίματος καθ' εαυτή, την οποίαν επιδιώκουν οι αιμοπόται κανίβαλοι, αλλά κυρίως η αρνητική ενέργεια που αυτό περιέχει υπό την μορφήν αδρεναλινών, παραγομένων δια του τρόμου και του πόνου.Τοιουτοτρόπως δυνάμεθα να εξηγήσωμε και την ρήση του Κύκλωπα: Κρατάει τον Οδυσσέα τελευταίον με στόχο να επιμηκύνει το μαρτύριόν του, καθώς αυτός αντικρύζει τους αγαπημένους του συντρόφους να καθίστανται σε μια ολόκληρη πορεία θύματα της ανωμάλου θηριωδίας του τέρατος. Ως υπεύθυνος οδηγός του σκάφους εις την πορεία της σωτηρείας κατά την επιστροφή στην Ιθάκη, ο Οδυσσεύς διαχέεται υπό πνεύμα βαθυτάτης υπευθυνότητος, αλληλεγγύης και αγάπης προς τους συντρόφους του. Την φιλαυτία την έχει ξεπεράσει. Το ιδικό του μαρτύριο και η θανάτωσίς του δεν θα μπορούσαν να σταθούν αιτίες παραγωγής κάποιας σημαντικής αδρεναλίνης. Ο Οδυσσεύς ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΤΗΣ, ΩΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ. Όταν ο Κύκλωπας τον ερωτά, πώς αυτός ονομάζεται, ο οδυσσεύς απαντά: Ο ΚΑΝΕΝΑΣ.Πράγματι το τέρας θα επιτύχει δια της τελετουργικής θανατώσεως των συντρόφων του Οδυσσέως να του ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη. Όχι όμως για να φάει στην συνέχεια τον Ήρωα, αλλά το πασαλάκι στο μάτι, δηλαδή στο μέσον του κρανίου, όπου οι ιερείς της αιματηρής λατρείας, η οποία επικράτησε κάποτε, σύμφωνα με τα γραφόμενα του von Ranke Graves, στην Μικρά Ασία, έφεραν δερματοστιγμάτιση ομόκεντρων κύκλων και επικράτησε να αποκαλούνται "κύκλωπες". Ας κρατήσουμε όμως ένα ακόμη σημαντικό δεδομένο, το οποίον παραθέτει ο Μύθος: Ο κύκλωπας έμενε σε σπηλιά, δηλαδή μέσα στην γη, τουτέστιν πρόκειται περί χθονίου λατρείας.

Συμπέρασμα: Κάποιοι σαδισταί θρέφονται όταν μας προξενούν τρόμο.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ - ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ - ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΣΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.

Ο άνευ υπεκφυγών αναγγελθείς αποπληθυσμός με εξόντωση των 5/6 της ανθρωπότητος, απαιτεί εκτός από το αίμα και την αδρεναλίνη στο μέγιστο στο MEGA RITUAL των σούπερ ανώμαλων, που υποδύονται την εξουσία.

Μας μιλάνε για "οικολογία" και εννοούν την αποψίλωσή μας επί τελετουργικής βάσεως.
Οι κόκκινοι σταυροί επάνω στους λευκούς μανδύες τους και επάνω στις λευκές σημαίες τους συμβολίζουν το αίμα μας. Ροδόσταυροι, ιππότες του θανατά, η δεύτερη σημαία της Αγγλίας, τα κόκκινα σαρίκια και κόκκινες φούστες των Ισμαηλιτών, προδρόμων της "ισλαμικής αδελφότητος". Οι ποδιές που φοράνε, συμβολίζουν τις ποδιές του χασάπη και τα γάντια συμβολίζουν τα γάντια του χειρούργου. Ψάξτε στο διαδίκτυο κάποιες στοές στην Βραζιλία, όπου εξαφανίζονται τα παιδιά αβέρτα και όπου "παραθέριζε" στις 20/21 Μαρτίου ο "πλανητάρχης" και θα δείτε ότι οι ποδιές και τα γάντια εκεί συχνά αποτελούνται από καουτσούκ, όπως στα χειρουργεία.

Το διαδίκτυο βρίθει από βίντεο και μαρτυρίες, όμως εμείς σιωπούμε, περιμένοντας αδιάφορα την σειρά μας.

Ω ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΕ!

ΟΔΗΓΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!

ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ!


3. ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Ελάτε στο πάρτυ της εξουσίας. Κερνάει άψινθο.
Αυτά που κλιμακώνονται καθημερινά με την στημένη πυρηνική καταστροφή στην Φουκουσίμα ξεπερνούν κάθε όριο διαστροφής. Πριν δηλητηριάσουν με ραδιενέργεια το σώμα, καίνε στην κυριολεξία την νοημοσύνη μας με τα πλέον τερατώδη ψέμματα και τις πλέον παιδαριώδεις σκηνοθεσίες:

- Αποτελεί την πλέον κατάφωρη παραβίαση της λογικής, να κατασκευάζονται πυρηνικοί αντίδραστήρες - και μάλιστα έξι κομμάτια -ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΥΛ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑΚΟ ΚΥΜΑ. Καμία ανθρώπινη βλακεία δεν επαρκεί για να δικαιολογήσει ένα τόσο καταστροφικό προγραμματισμό. Τουναντίον αυτή η ενέργεια δικαιολογείται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Ο εμπλεγμός της General Electric και ο τελείως ακατάλληλος τύπος, ο οποίος επιλέγει για την κατασκευή των έξι πυρηνικών αντιδραστήρων, αφήνει να αιωρούνται σοβαρότατες υπόνοιες, ότι αυτοί κατασκευάστηκαν με αποκλειστικό στόχο την σκηνοθεσία πυρηνικής καταστροφής στο μέλλον. Η άποψη αυτή ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ.

- Το φτιάξανε που το φτιάξανε το έκτρωμα εκεί πέρα. Γιατί φρόντισαν πέρα από αυτό κατά τον σχεδιασμό της αντοχής του, αυτή να είναι επαρκής μόνο για σεισμούς 8,2 ρίχτερ, όπως δήλωσαν και όχι για 9, συμφώνως με την μεγίστη επικινδυνότητα των σεισμών; Η όλη περίπτωση θυμίζει έντονα τους "δίδυμους πύργους", στην κατασκευή των οποίων είχε ληφθεί η φόρτιση από πτώση αεροπλάνου σε αυτούς, όχι όμως όταν εκραγούν τα καύσιμά τους(!).

- ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΟΝΑΔΑ 4 ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ και εδώ και 37 χρόνια βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Ανάλογη ήταν η κατάσταση στις μονάδες 5 και 6.
Οι κίνδυνοι, οι οποίοι χαρακτήριζαν το συγκρότημα συνολικά ήταν γνωστοί εδώ και δεκαετίες.

- Όπως αναφέρθηκε ήδη το παλιρροιακό κύμα που προξένησε τις αρχικές καταστροφές στους αντιδραστήρες προξενήθηκε με το HAARP. Ενώ αυτό προξένησε σοβαρές βλάβες στο σύστημα ψύξης των αντιδραστήρων, κατόπιν η συγκεκριμένη περιοχή δεχόταν επί δεκαήμερο φοβερό γεωλογικό ταρακούνημα με 60 έως 70 σεισμούς την ημέρα, αρκετοί των οποίων ήταν της τάξεως των 6,5 ρίχτερ. Το φαινόμενο αυτό είναι στην κυριολεξία πρωτοφανές και καταργεί πάσα λογική της γεωφυσικής. Είναι σαν να βαράει κάποιος με γκασμά ένα τσουκάλι, επειδή αποφάσισε σώνει και καλά ρίξει την ραδιενεργό σούπα στα κεφάλια μας.

- Από την στιγμή που εκδηλώθηκε η καταστροφή απέτυχαν διαδοχικά ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ συστήματα ψύξης να λειτουργήσουν. Το πρώτο, που λειτουργούσε με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, το δεύτερο που λειτουργούσε με μπαταρία και το τρίτο που λειτουργούσε με κινητήρες ντίζελ.
Είναι προφανής πέραν αυτού, δεδομένου ότι το σύστημα ελέγχου της ψύξεως είχε κατασκευάσει η Siemens, η σκόπιμη είσοδος του ιού "Stucksnet" στο σύστημα, ο οποίος έχει κατασκευαστεί για να θέτει εκτός λειτουργίας τα συστήματα της Siemens.

- Πέραν όλων αυτών αποτελεί παραβίαση κάθε λογικής να μην είναι εις θέσιν τα συνεργεία διασώσεως να κρυώσουν τους θαλάμους τήξεως, ενώ εκατομμύρια τόνοι νερού ήταν ακριβώς δίπλα στην θάλασσα. Με δέκα τρόμπες μπετόν θα μπορούσαν να επιτύχουν ταχύτατα την ψύξη. Αλλά και οι εικόνες των συμμετεχόντων στην διάσωση, που δόθηκαν στην δημοσιότητα, χωρίς στολές προστασίας για την ραδιενέργεια, μόνο φορώντας κάτι πλαστικές μάσκες, όπως αυτές που φοράνε οι μαρμαράδες όταν κόβουν μάρμαρο, εκτός ότι φωνασκούν για την πλέον ειδεχθή δολοφονία αυτών που έθεσαν σε τρομερό κίνδυνο την ζωή τους με στόχο την διάσωση, έκαναν στην κυριολεξία σμπαράλια τα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Σαν να επρόκειτο για τεχνολογικά δεδομένα στους Ζουλού και όχι σε χώρα κορυφαίας τεχνολογίας.

Από τότε, με αιχμή τα μαζικά μέσα των ΗΠΑ, ξεκίνησε μια παγκόσμια εκστρατεία κατατρομοκράτησης του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτή η διαδικασία θα κρατάει απρόσκοπτα, μέχρι να κορυφωθεί στην τσακίρ υστερία. Ας φτιάξουμε λοιπόν αδρεναλίνη και εμείς και τα παιδιά μας, μέχρι να κοπούν τα τρόφιμα, το νερό, το ηλεκτρικό ρεύμα και τα καύσιμα κίνησης. Και όσοι θέλουμε να πάρουμε μπισκότο, από αυτά που αποθήκευσαν οι "πεφωτισμένοι", ας ετοιμαστούμε για το χάραγμα. Για να σφαδάζουμε από τους πόνους, όταν πατούν οι εν λόγω κύριοι τα κουμπιά, στέλνοντας σήματα πόνου και τρόμου απογνώσεως από τους δορυφόρους.

Και όμως αγαπητοί φίλοι και φίλες υπάρχει διέξοδος, διότι ΕΦ' ΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ το μέλλον της ανθρωπότητος μπορεί να είναι - ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ - διαφορετικό από τα σχέδια των ανωμάλων.



4. Η "ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ (ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ)




http://bostopel.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: