Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ο Πάγκαλος «κάρφωσε» τον Σημίτη...

Ο Πάγκαλος τα «έβαλε» με τον Σημίτη χαρακτηρίζοντας «χαμένη» την τετραετία 2000-2004, μιλώντας σε βραδινή εκπομπή της ΝΕΤ. 
Σε ερώτηση για τις ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του 1980 σχετικά με την διαχείριση της οικονομίας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προτίμησε να μιλήσει για τις ευθύνες της κυβέρνησης Σημίτη της περιόδου 2000-2004. 
«Η τετραετία 2000-2004 ήταν μία χαμένη τετραετία. Η ιστορία θα δείξει το γιατί ο Σημίτης δεν προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις που ο ίδιος είχε πολλές φορές περιγράψει» είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Σχετικά με την τοποθέτηση της Βάσως Παπανδρέου, η οποία...
αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους το 2013 και άσκησε έντονη κριτική στον υπουργό Οικονομικών στην συνεδρίαση του ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ, ο Θόδωρος Πάγκαλος ανέφερε ότι τα σενάρια για hair cut που μπορεί να φθάσει το 30% σημαίνουν αυτόματα το τέλος του τραπεζικού συστήματος αλλά και του ασφαλιστικού συστήματος.
Επίσης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε την αντίθεση του για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, χαρακτήρισε «πεισματάρη» τον πρωθυπουργό που δεν πρόκειται να αφήσει στην μέση μα τόσο μεγάλη προσπάθεια. 
Παράλληλα άσκησε κριτική σε ΜΜΕ τα οποία, όπως είπε, «δουλεύουν την καμπάνια της κατάθλιψης με αξιοποίηση όλων των φανταστικών και μη επιχειρημάτων για να κλονιστεί το ηθικό του ελληνικού λαού».
Τέλος επισήμανε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε αλλαγές στις ΔΕΚΟ, οι οποίες δεν «εξυπηρετούν τον πολίτη αλλά τους εργαζομένους τους».
newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια: